Indi!
akkor tényleg hős vagy, csak kibírd életed végéig!
Deni!
Lencsi ebéd után alszik általában 2 órahosszát, meg este 9-10-től. ezekben az időkben alkotok

. (de nem most kezdtem, hanem hónapokkal ezelőtt!)
Neet!
pl. a Bocskai úti Elefáni diszkontban, de még a Praktikerben is láttam. mi csak 3 db halacskát vettünk, de azokkal játszik, nem engedi, hogy letapasszuk.
Barbi!
én elejében olajos vattával "dörzsöltem" át a fejbőrét, de a sűrűbb hajmosás segített. még így is csak heti 3x mostunk hajat, most meg 2x. (samponnal) aztán egyszer csak magától elmúlt!
Mása!
ha nem juttok el Hévízre, azért ugye lesz tesója Orsinak?
aKata!
érdekelne a fűtési technológiátok, hány m2 a ház és hány fokot tartotok, valamint mennyi a fűtés mondjuk január hónapban.
minden tekintetben szívemből szóltál! a léböjtöt privátban leírhatnád, ha esetleg itt nem tart számot érdeklődésre. miből mit mennyit.
Zuzi!
de mit mondasz, hogy milyen krémet kérsz? szóval mi a neve? simán recept nélkül adják?
a Fenistilben lehet valami, mert nekünk másik doki azt adta ügyeletben, ha Lencsire nagy köhögés jönne rá (mikor elkapott vmit az apjától).
a könnyűszerkezetes vs. téglaháznál az élettartamukat is vedd figyelembe. egyiknél csak X évet garantálnak. de ettől függetlenül én is gondolkodom ilyesmiben.
a Homeogene nagyobb méretű szopogatós. (mint egy C vit.)
Fibi!
ne izgulj, a vajkrém és a kenő májas is mega durva és mégis esszük

. a vaj azért gáz, mert 80% zsír van benne, a margarin meg azért, mert noha 40% zsír van "csak" benne, a többi víz meg ilyenek. (+az eljárás ahogy készítik) a vajkrém detto. (sajtkrémekről ne is beszéljünk)
erről jut eszembe, én szoktam készíteni halas vajat! hmmmm de finom.
Indi!
a "nincs pénzem" , bármily furcsa is neked, nem önáltatás. gyerek koromban volt, hogy anyukámnak 100 Ft-ja volt egy hétre, az nagyjából kenyérre volt elég, a bödön meg tele volt zsírral, úgyhogy zsíroskenyéren éltünk. (akkor még nem voltam ilyen széles) és mégse lett semmi bajunk. sőt, még a lelkem se sérült meg. akinek nincs kertje, nincs pénze, elég nehéz helyzetben van.
más: hogy készíted a joghurtot? mert aludttej nem egyenlő a joghurttal, meg nem is szeretem az aludttejet, de a joghurtot, kefírt igen. vagy van valahonnan kultúrád? (bele teszel egy élőflórást?) Anyukám kaukázusi kefírt gyárt otthon kultúrával, elég finom, de az elég folyós, nem tudom le tudnám-e csöpögtetni, meg szvsz szénsavas is.
a "krémsajtodat" ki fogom próbálni, nagyhon finomnak hangzik.
Votiv!
ez sajnos egy építőipari tervező program, amit azért nehéz kezelni, mert előbb a lakástervet kell benne elkészíteni (én megkaptam a kolléganőmtől a miénket) , majd utána kell elkezdeni bútort tologatni és látványtervet készíteni. nálunk eddig 4x2 méteres fali könyvespolc volt, de nem kívánom vissza. mindig totál poros volt, sokat szenvedtem vele. szóval marad a könyvszekrény.