A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Zita :)
Ez a tejszaporító fejés.
Egyik mellett 7 percig fejed, majd a másikat 7 percig. Utána az elsőt 5 percig, majd a másodikat 5 percig, aztán 3-3 percig, végül 1-1 percet fejed a melleket. Ezzel érened kell a tejadó reflexet.

Nekem sokat használt. Sok sikert :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Borkadorka!!

Köszike nagy kő esett le a szívemről,már teljesen meg vagyok réműlve hogy mi lesz így.Tényleg nem tud úgy elmenni melletük hogy ne bántsa valamelyiket.Leginkább a Niki aki többször kap.Amúgy is olyan érzékeny szegény.Tudom tudom a türelem a legfontosabb de komolyan már néha inkább elszaladnék.Nagyon nehezek ezek a napok,de persze a Mátét viseli meg a legjobban.Eleve az sem lehetett könnyű hogy 3 hónapig "nem volt" anyukája.Mindig ezzel jön mindenki hogy :-igen igen azért ilyen a gyerek mert te kórházben voltál.stb.
Könyörgöm mit kellett volna tennem mikor megtudtam hogy ikreket várok?Abortusz??? :shock: :evil: Na nem.Megküzdünk ezzel is és remélem nem lesz nagyobb problémánk az életben.
Köszi ez erőt adott.Remélem nekünk se tart sokáig ez a dolog.

Kép
Kép
zitacicu2

ranpo:ha ennyi pisis-kakis pelusotok van, akkor tuti elég a tej, hisz csak az tud kijönni, ami bement. Az, hogy alkalmanként mennyit szopik, abszolút nem számít. Én kidobnám a mérleget ;)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Annácska a receptet megtaláltad? :lol:

KépKép
csema

Sziasztok!

Lenne egy fontos kérdésem:holnap éhgyomorra kell vinnem Emmát a klininkára.Azt mondták 3-kor még ehet,6-kor még kaphat teát(amúgy nem szokta meginni)!Szerintetek felébresszem 3-kor meg 6-kor?8-ra kell mennünk nem tudom hánykor műtik!
Szerintem nagyon kész lenne ha reggelig aludna és aztán nem adnék neki semmit enni!

Köszi előre is a válaszokat!(Remélem kapok!!!)

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Anna: 3-kor mindenképpen felkelteném, hogy egyen egyet. De ha nem szokta elfogadni a teát, akkor azért nem kelteném külön. Kitartást hozzá!

cory
Budapest

[quote="annácska"]Z írta:annácskaita :)
Ez a tejszaporító fejés.
Egyik mellett 7 percig fejed, majd a másikat 7 percig. Utána az elsőt 5 percig, majd a másodikat 5 percig, aztán 3-3 percig, végül 1-1 percet fejed a melleket. Ezzel érened kell a tejadó reflexet.

Nekem sokat használt. Sok sikert :)

Mennyi időnek kell eltelni a 7 perces fejés után ??Mármint amikor az 5 perceset el kell kezdeni?

Kép
Kép
zitacicu2

Zita: folyamatosan csináld.

cory
Budapest

Petra!
Sok boldog névnapot!

Annácska!
Köszike a helyet, az időt és mindent!

Babetta!
Nagyon fini volt a must, benyakaltam ma már mindet, nehogy elkezdjen erjedni!

Boscó!
Örülök, hogy ennyire szeretitek a kutyulikat. Félre ne értsd, én nem gondolom, hogy kidobott pénz. Én mondjuk macskákat tartanék, ha lenne rájuk helyem, de sajnos panelba szerintem még macska se való. A kutyákat is szeretem, de csak a sajátomat meg az anyósékéval vagyok még jóban, az idegen kutyákat nem szeretem, mert mindig azt hiszem, hogy meg akarnak harapni. Ez egyébként azért van, mert gyerekkoromban elég sűrűn kergettek meg idegen kutyák. :D

Meli!
Amikor nekünk leszállították annak idején a bútort, nekünk is hiányzott pár darab, igaz csak a gombokból egy pár. Ja és amiért majdnem sírógörcsöt kaptam: a padlószőnyeg nem volt leragasztva, mert majd elvisszük, ha elköltözünk, és a bútorral feltolták a falra. És a két fotelnek a görgőit is teljesen tönkrevágták. És az egyik szekrényt fejjel lefelé tették be a lakásba. Mi meg mindent lemostunk szépen és ez csak akkor derült ki. De legalább az alja gyönyörű tiszta lett! :) Szóval ne hagyjátok magatokat! Én is telefonáltam agyba-főbe, mire meglettek a gombok. Fotelgörgőt meg vettünk másikat, sokkal jobb minőségűt.

Ildi!
Ne legyél szomorú! Mi is elkezdtük a Sinlacot, mert Tündi délutántól már eléggé rángatja a cicit, és úgy gondoltuk, hogy biztosan éhes. Négy napja etetjük vele, csak este, utána fürcsi és szopi. Ma már talán 20 ml-t megeszik, de csak sűrűre csinálva. A cumisüveg nálunk nem jött be, illetve rágja, mint a cumiját. Szopni nem tudja. Ma vettünk neki csőrös poharat, de azzal se tud mit kezdeni.

Babcika!
Nálunk napi egy kaki van. Pisis pelusból meg annyi, ahányszor eszembe jut cserélni. :D Néha fél tonnás, néha fél grammos, mikor hogy sikerül!

Fertőtlenítés: Lehet, hogy elszörnyülködtök, de én csak a fejőt fertőtlenítem, meg a poharat, amiben lefagyasztottam a tejcsit. Egyébként a kiskanalat nem szoktam és a játékokat is csak akkor, amikor megvesszük. Szájpenészünk még nem volt.

Annnna!
Drukkolok, hogy minden simán menjen! Szerintem is háromkor még keltsd fel enni, aztán hátha úgy gondolja a pocija, hogy most pár órával később van reggel és nyolckor nem kér még enni.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Nekünk azt mondta a doki szájpenész ügyben hogy ez bennünk van
és van akin kijön van akin nem.Úgy látszik az én babáim érzékenyek.A tesóm cuccait szerintem nem fertőtleníti az anyukája mégsem volt soha szájpenésze.Ez van remélem hamar kinövik a drágáim.

Kép
Kép
zitacicu2

Csak, hogy borzoljam a kedélyeket: "kedves" ismerősöm (aki "jó" tanácsokkal szokott ellátni) még a legelején közölte velem, hogy a gyerekkel minden szopi után vizet kell itatni, és akkor nem lesz szájpenésze. Másik megoldás szerinte az, ha gézzel mindig kitöröljük a gyerek száját. Lehet valami ebben a bennünk-van-a-szájpenész ügyben, de szerintem ami kiváltja, azt mindenképpen kívülről kell bejuttatni.

Kép
szelivi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bori

Kép
borkadorka

Csema - Szofi:

Kép

Annácska - Peti:

Kép

Vok - Hanna:

Kép

Cory - Liza:

Kép

Borkadorka - Eszter:

Kép

Borkadorka - Luca:

Kép

Szelivi - Tündi:

Kép

Babetta - Levi:

Kép

Petra - Angi:

Kép

Borcsa - Gergő:

Kép

Gyöngyi - Lili:

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bori

Kép
borkadorka

Angi - Lidi:

Kép

Era - Martin és Tünde - Bettina:

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bori

Kép
borkadorka

Nancsika - Alex:

Kép

KIFÁRADTAK A BABÁK:

Kép

Kép

Kép

Kép

ADTUNK A VONALAINKNAK :D

Kép

Kép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Bori: látom Te is most érsz rá :lol:
Szuper képeket csinált a párod!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bori

Kép
borkadorka

Ildi:
Bettina 5 hónap alatt hízott 1,4 kilót. A helyedben és is inkább Sinlacot adnék Natinak. Bettus is estére azt kap a fürdés előtt.
Én félek a tejtermékektől még.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Szia Tünde!

Szintén éjjeli bagoly? :D Egyébkén ilyenkor már aludni szoktam, de ha nem maradtam volna ébren, akkor a képek sosem kerülnek fel.

Bori

Kép
borkadorka

Annna: drukkolok a műtét miatt, biztos minden rendben lesz!!!

Csema: én megtaláltam a receptet, el is mentettem :)

Boscó: én félek mindenfajta kutyitól, de így képen jámbor jószágokak látszanak. Amikor kölykök lesznek nem vadulnak be egy kicsit a mamakutyák?

Na jó megyek mostmár aludni

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Bori: én is pont így voltam most ezzel, már fürcsiztem és közben jutott eszembe, hogy a képek...
És persze tuti, hogy Bettus most fog ébredni...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Bori: most látom az IKREK 9 hónaposak lettek!!!! :P :P

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok :)
Csema :)
Köszi megtaláltam, le is mentettem :) Ha marad erőm a hétvégén meg is csinálom :D

Tündi :)
Nagyon jók a képek :)

Bori :)
Szenzációsak a portrék :D
Andrásnak fényépésznek kellett volna lennie :lol: Köszi neki :)
Gratula a lányok 9 hós fordulójához :)
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt!

Irtó klasszak a képek! :D

Lizáék sütikét esznek?
Vendég

Édes kicsi Eszter, Luca és Peti baba. Boldog hófordulót nektek!Kép
Vendég

Sziasztok!

Meli: Babasütit esznek. Liszt, víz, olaj. Borcsa sütötte.

cory
Budapest

Olyat lehet!
Abban nincs glutén?
Nem kérdőre akarlak vonni, csak érdekel a dolog.

Recept esetleg ha van valakinek érdekelne.

Igy ez a víz, liszt olaj leírás elsőre olyan csirizesen hangzik :lol:
Vendég

Fantasztikusak a képek!Nagyon sajnálom hogy mi nem lehettünk ott! :cry: Köszönjük a fáradozásotokat hogy felraktátok ezt a sok képet!Így sok mindenkit "megismerhettem",mert van akiről eddig még egy képet sem láttam.Nagyon jó lehetett!

Szelivi:Tudom hogy nem úgy értetted!Én sem tudtam régen elképzelni hogy tiszta nyál legyen a kezem lábam,de már nem zavar.Csak nagyon figyelni kell a higiéniára.Mióta megvan Fannika sűrűn kihagyom a kutyasimogatást!Nagyon jó hogy pl.Boscó velünk nőtt fel,és egy ekkora borjú nagyságú kutyival hempereghetsz a fűben úgy hogy nem bánt!

Tünde:így hogy felnőttként került hozzánk Szumi,így egy kiscsit tartok tőle majd hoyg mi lesz,de ha velünk nőtt volna fel,akkor azt mondják nagyon jámbor még szüléskor is a kutya,mert ki van szolgáltatva,és örül ha valaki segít rajta,és bátorítja(akárcsak mi) :lol:

Meli:én úgy tudom hogy egy évben kétszer fialnak,de ez lehet átcsúszik a másik évre,ami azt jelenti hogy 2 éven belül 3-szor!Ha jól tudom! :oops: De ezek után még most fog a párom utánanézni!Sajnálom a bútoros sztorit!Én nem értem hogy miért van ez mindenhol.Én eddig bármit intéztem vettem,semmi nem ment simán!Hogy engedhetik meg a szolgáltatót,vagy a szállítók,vagy csak egy egyszerű villanyszerelő hogy a 21.században így viselkedjen?Azt gondolná az ember,hogy a kedves megrendelőnek,vagy vásárlónak kinyalják a seggét amiért nála vásároltál.De hazánkban nem így működik!Felháborító!Nekem még lánykoromban a 2.emeletre kellett volna felvigyék a bútorom.De ők lerakták a lenti bejáratnál!Mert hogy ők nincsenek arra felhatalmazva hogy cipekedjenek!Könyörgöm:AKKOR MIT NEVEZÜNK HÁZHOZSZÁLLÍTÁSNAK?????????Na mindegy kivertük a balhét!Szóval szerintem nem szabadna így működnie!Na meg attól tudok még idegbajt kapni ha megrendelsz valamit,ígérik hogy ekkorra meglesz,aztán sehol semmi!ÁÁÁÁÁ!Borzasztó a helyyzet!Na most jól kimérgelődtem magam!Rámfért! :lol:
Vendég

Meli: glutén van benne, de a kutatások szerint, ha nincs a családban gluténérzékeny, akkor mehet a glutén, mert hogy az arra való érzékenység genetikus

cory
Budapest

Cory:

Most jól megkavartál. Eddig arról volt szó, h nem jó a glutén 1 éves kor alatt. Most meg jó.
Bocs, de tényleg nem kötekedni akarok, csak tisztázni magamban a dolgokat.

Nálunk az én részemről legalábbis ,anyám alergiás az aranyra. Én a bizsu tárgyakat nem birom. Apának egy kis pollen érzékenysége van és ennyi.
Akkor mehetnek a liszfélék?
Vendég

Boscó:

Hát igy akkor tényleg megéri tartani Őket. Mondjuk ti nem kifejezetten ezért tartottátok Boscót, hanem mert szeretitek is a kutyikat. És tényleg az ember sok minden hülyeségre (haszontalanságra) kiadja a pénzt.
Így meg apának kész arany bányái vannak. Te cicieid+ majd kiskutyik. :lol: Ezek után már nem is kell majd dolgoznia. :)
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Boscó!
Én nem tudok játszani a mi kutyánkkal. Nekünk otthon vidéken németjuhász van (illetve csak úgy néz ki, mert az anyukája nem németjuhász), de nem lehet vele játszani, mert ha oldalra néz, már akkorát üt a fejével, hogy hanyattesek. A tesómnak meg tavaly kék-zöld csíkos volt a lábszára, mert megállt mellette a kutya és elkezdte csóválni a farkát.
Egyébként Te házhozszállítást kaptál! Mi ajtóig-szállítást kértünk. Cserébe megkérdezték, hogy hányadik emeleten lakunk, mert emelet-díj is van. Persze közben lifttel hozták fel a bútort.

Sok boldog hófordulót Lucának és Eszternek!

Áron babának pedig sok boldog fél évet!

Kép
szelivi

Meli: az van, hogy vannak az allergiák, amik közé sorolták a glutént is, aztán kiderült, hgoy a gluténérzékenység másképp van, mint a többi. A többinél számít, hogy mikor találkzoik vele..., a gluténnél nem. A gluténnál az számít, hogy konkrétan van-e glutén-érzékeny a családban vagy sem, a többi allergiánál meg úgy általában az allergia számít.

cory
Budapest

Ok, koprendó!
Vendég

Szelivi:hát igen,vigyázni kell,nézett már felfelé Boscó is úgy,hogy telibe kapta az orromat a fejével.(lehajoltam felvenni valamit)Na akkor kiakadtam,mert még vérzett is!Úgyhogy óvatosan játszogatunk!Még minket is majd fellök sokszor mikor beindul,nagyon kell majd vigyáznunk ha Fannika már kint is mászkálni fog. :roll: Köszi a felvilágosítást,ilyen pótdíjjakról nem tudtam!Akkor kár volt leszidni őket! :lol: :oops:

Meli:hát igen,párocskám eddig sem dolgozta agyon magát.Mostmeg már csak a ktyiknak kell enni adjon,(meg nekem) :lol: Aztán dől a lé! :lol: :lol: :lol: Amúgy taxisofőr volt,de kisvárosban már sokan ezt a szakmát választották,és már nem érte meg!Most életművész! :lol: :lol: :lol:

Most 5-én tárgyalják a munkaügyi peremet!Szurkoljatok!Nem a pénz lesz a lényeg,csak az emberi oldala!Ha nem nyerem meg az ügyet,megyek a Tv ügyvédjébe,vagy az atyaúristenhez,de ha a volt főnök asszonyom nyer,akkor tényleg nincs igazság a Földön! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Tök jó,beszélni alig tudok úgy fáj a torkom ,de azért énekvizsgára készülök! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!!!!!!!
Nagyon jók a tali képek! :))))))))))
Nemrégen olvastam valamelyikőtök írta, hogy sűtőzacsiban csinált kajcit a bébinek, ha jól emlékszem, krumpli, alma, és volt benne gesztenye.
Milyen gesztenye? mirelitt?
vagy hogy volt előkészítve?
Ez nagyon érdekelne, hogy van elkészítve.
Légyszi íjátok meg
:lol:
Köszi!!!!!!!!

KépKép
csema

Ákom – Bákom Gyermekruha Börze!!

Extra minőségű, márkás mosott angol, olasz, svájci új és alighasznált ruhák 0 – 128-as méretig

adams, GAP, George, Ladybird, MARKS & SPENCER, NEXT,L.O.G.G., REBEL, Benetton, MEXX, stb

2006. 10. 09.-13. között Újpesten az Izzó ltp.-en

Referencia a gyerekeimen. :lol: Ha érdekel írj PÜt.
Kép

Kép
flocika

Csema, asszem Anita írta a gesztit, és szerintem vett a zöldségesnél szelídgesztenyét, gondolom megtörte, leszedte a héját, és úgy tette be a sütőzacsiba.
Erről a sütőzacsiról már én is kifaggattam őt, és azt mondta, hogy mindent beledobált, ha akarsz, fűszert is lehet, aztán a sütőzacsis papíron lévő utasítás szerint megsütötte.

Én holnap készülök egy ilyen mutatványra. :)

Pussz

Ui.: taliképek szuperjók, sajna, hogy nem tudtunk menni.
Vendég

Köszi Eszti!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor kipróbálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
csema

Sziasztok!

Annnyira szupik a képek! Sajnálom,hogy kimaradtunk. Felismertem mindenkit :D Nagyon szépek a gyerkők együtt, és a mamik is jól néznek ki (na, meg a kísérő apukák :lol:)

Még mindig köhögök, de már látszik,hogy túlélem :D

Csema, igen, én írtam! Mirelit volt a gesztenye. Natúr, bio, mélyhűtött :wink: (I.spar)

Eszti, tényleg általában csak piacosat szoktam adni. A geszti kivétel :wink: :D A spenót ma nem jött be.

Angi, hogy van Feri?

Cory, Képzeld, most megint szinte egész nap szopizunk. Ma a spenót sem kellett (első kaja, ami nem aratott sikert, bár én sem voltam hozzá toppon, mert sietnem kellett, így könnyebb volt ciciztetni). Valahogy úgy rákapott a dologra a kölök, mint újszülött korában. Komolyan, hihetetlen! Ez van 3 napja! Én már nem fogok kiigazodni ezen a szopin (mikor, mi a jó), csak hagyom magam sodródni a fiúcska által :wink: De tök örülök neki! (Mensi nagyon bezavar nálulnk :oops: :?)
Kiflivég mehet?

Annnna, Mi újság veletek? Gondoltam rátok! Sok drukk megy a kicsi Emmának!

Vali, mi újság?

Anita
Kép
Kép
_anita_

[quote="szelivi"]C írta:szelivisak, hogy borzoljam a kedélyeket: "kedves" ismerősöm (aki "jó" tanácsokkal szokott ellátni) még a legelején közölte velem, hogy a gyerekkel minden szopi után vizet kell itatni, és akkor nem lesz szájpenésze. Másik megoldás szerinte az, ha gézzel mindig kitöröljük a gyerek száját. Lehet valami ebben a bennünk-van-a-szájpenész ügyben, de szerintem ami kiváltja, azt mindenképpen kívülről kell bejuttatni.

Nekem a védőnő mondta ugyanezt. :roll:

Kép
Kép
zitacicu2

Boscó!
Miért perelted be a főnöködet? Vagy hadititok?

Mi ma féléves szülinapi bulit tartottunk. Itt voltak a férjem kollégái (2 fő + 1 nej). Ez a nej az én "értelmes" ismerősöm. Most csinált a Tündinek tortát. De nem ám akármilyet: feles tejből tejbegríz tortaformában, lekvárral és ribizlivel megkenve. "Feles tejet már nyugodtan ehet, még ha tejallergiás lenne is!". Az egészben annyi volt csak az értelmes, hogy csak fél tortát csinált (keresztben kettévágta), merthogy féléves szülinap. Ja és közölte velem, hogy egyéves korában biztosan rossz evő lesz a gyerekem, mert nem hagyom rendes kaját enni, és nem szokja meg a kaját és az ízeket. És nem kell pépesíteni a kaját, mert az ő gyereke húsz évvel ezelőtt a darabos kaját szerette. :shock:
Egyébként én is vettem tortát, marcipánosat. És persze kiakadt, hogy szegény gyereknek nem adok belőle, és ha ő lenne a helyében, nagykorában ezt biztosan a szememre vetné majd.
Na jól kidühöngtem magam. Egyébként meg humoros is volt egy kicsit. Tündi a buli vége felé a földön elalukált.

Anya vett nekem tortát:
Kép

Én is kérek:
Kép

Elfáradtam a nagy buliban:
Kép

Kép
szelivi

Sziasztok kismamik!
Gyönyörűek a babák már meg sem ismerem őket olyan régen voltam!

Sok oka van annak, hogy mostanság nincs időm írni... a lakással való kálváriánkat már lassan könyvben kiadhatnánk.... de ha minden jól megy a héten fizet az önkormányzat és a bank (ahhoz, hogy idáig eljussunk rögös volt az út ...eljutottunk odáig, hogy feljelentéssel fenyegettük a bankot)... két hét múlva pedig kezdhetjük a felújítást (bár azt nemtudom miből)...akkor sem nagyon lesz időm írni...

Mi ma vagyunk fél évesek és bőszen hozzátápis dolgokat keresek a neten ahelyett, hogy aludnék... :(

Tünde baba téged is Isten áldjon feledik születésnapodon! :wink:

puszi minden babának és mamának

marcsiádámáronbaba

Kép
Kép
Kép
mamacka

Anita: kiflivégnél az a kérdés, mi van benne. Ha megoldható, akkor én inkább sütnék otthon olyat, amiben tudom, mit tartalmaz.

cory
Budapest

Tünde baba és Áron baba!
Boldog hófordulót nektek!
Kép
Vendég

Cory: ok, köszi :) Védőnő is mondta, mikor itt volt,hogy süssek itthon kenyeret (ha lehet, de lehet :lol:), mert lassan ehet egy kis kenyeret is.

Boldog fél éves szülinapot Áron és Tünde babáknak!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?