Petra!
Sok boldog névnapot!
Annácska!
Köszike a helyet, az időt és mindent!
Babetta!
Nagyon fini volt a must, benyakaltam ma már mindet, nehogy elkezdjen erjedni!
Boscó!
Örülök, hogy ennyire szeretitek a kutyulikat. Félre ne értsd, én nem gondolom, hogy kidobott pénz. Én mondjuk macskákat tartanék, ha lenne rájuk helyem, de sajnos panelba szerintem még macska se való. A kutyákat is szeretem, de csak a sajátomat meg az anyósékéval vagyok még jóban, az idegen kutyákat nem szeretem, mert mindig azt hiszem, hogy meg akarnak harapni. Ez egyébként azért van, mert gyerekkoromban elég sűrűn kergettek meg idegen kutyák.
Meli!
Amikor nekünk leszállították annak idején a bútort, nekünk is hiányzott pár darab, igaz csak a gombokból egy pár. Ja és amiért majdnem sírógörcsöt kaptam: a padlószőnyeg nem volt leragasztva, mert majd elvisszük, ha elköltözünk, és a bútorral feltolták a falra. És a két fotelnek a görgőit is teljesen tönkrevágták. És az egyik szekrényt fejjel lefelé tették be a lakásba. Mi meg mindent lemostunk szépen és ez csak akkor derült ki. De legalább az alja gyönyörű tiszta lett!

Szóval ne hagyjátok magatokat! Én is telefonáltam agyba-főbe, mire meglettek a gombok. Fotelgörgőt meg vettünk másikat, sokkal jobb minőségűt.
Ildi!
Ne legyél szomorú! Mi is elkezdtük a Sinlacot, mert Tündi délutántól már eléggé rángatja a cicit, és úgy gondoltuk, hogy biztosan éhes. Négy napja etetjük vele, csak este, utána fürcsi és szopi. Ma már talán 20 ml-t megeszik, de csak sűrűre csinálva. A cumisüveg nálunk nem jött be, illetve rágja, mint a cumiját. Szopni nem tudja. Ma vettünk neki csőrös poharat, de azzal se tud mit kezdeni.
Babcika!
Nálunk napi egy kaki van. Pisis pelusból meg annyi, ahányszor eszembe jut cserélni.

Néha fél tonnás, néha fél grammos, mikor hogy sikerül!
Fertőtlenítés: Lehet, hogy elszörnyülködtök, de én csak a fejőt fertőtlenítem, meg a poharat, amiben lefagyasztottam a tejcsit. Egyébként a kiskanalat nem szoktam és a játékokat is csak akkor, amikor megvesszük. Szájpenészünk még nem volt.
Annnna!
Drukkolok, hogy minden simán menjen! Szerintem is háromkor még keltsd fel enni, aztán hátha úgy gondolja a pocija, hogy most pár órával később van reggel és nyolckor nem kér még enni.