A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gabi, csak nem padlófűtés lesz? :D

Indi, voltam ma C und A, és nem láttam hálózsákosfrodót. weledával ne várj rám, hupilila köd az agyam. a babaápolókból nagy készleteim vannak :wink: az antropogyógyszereket meg attól tartok nem tudom rendeltetésszerűen használni, hiába bogarászom a packungsbeilágékat :(

votiv 8)
votiv

sziasztok,
Gabi,
mindenképp jelentkezem vmikor... :? én agyam is, mint Votivé...

Indi,
látod, én is vagyok, de ma fizu nap volt, egész nap jártuk a várost áruért!!!: :lol: :lol:

láttátok, h Gabi-ból gyártanak már mosóport, meg öblitőt????

és én is akarok weledát, csak nem tom, hol lehet kapni...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Akata,
hálózsákban szoptatni?? Ha te vagy a zsákban, biztos macera, de ha a gyerek, neki "kilóg" a szája, nem? :mrgreen:
neet
neet

Rájli,
ja, így már értem. Akkor ezt tényleg bebuktad. :(

Barinő ma elvitte a nemkellő cuccokat, Eszter annyira belejött az adakozásba, hogy még a viccből felajánlott cumit is odaadta!!!! Annyira megörültem.... du kérte, de mondtam, h odaadtuk a másik babának. Oké. De este már nagyon megbánta, az arcára volt írva, h ez nem kóser, és mutogatott a kapu felé, h kérjük vissza ... így aztán "felhívtam" a lányt, aki "visszahozta". Majd Mikulásnál újra próbálkozunk. Most úgyis sokat vesztett egyszerre.
neet
neet

Neet, azért ez jól indult :) de sebaj!

votiv 8)
votiv

ki ez az Abraka és miket írogat?

votiv 8)
votiv

Votiv,
az az igazság, h a cumielrakásnál én is meginogtam, amikor megláttam a kis arcocskáját: anyu, most tényleg odaadtuk és soha többé pipci? És apa kerek-perec megkérdőjelezte, hogy biztos vagyok benne, hogy ez menni fog? Na, ott jelentkeztek a 2. repedések a páncélomon. Majd. Ráérünk. Még 2 éves sincs. Olyan piccccci.

Amit muszáj elmesélnem, ne haragudjatok, de annyira supergirl, vagy csak nekem, sebaj: ma egyszer bepisilt, ami ugye előfordulhat, semmi vész. (Ilyenkor én gyorsan kerítek egy bármit, amivel felszívhatom a nagyját, h ne a lakás bánja, akár lekapom a saját pólóm, és azzal felitatom.) De most nem láttam, csak amikor jött oda, hogy: Anyu pisi! És hozta a textilpelusát, és bedobta a kádba. Először nem kapcsoltam, de aztán igen: FELMOSTA A PISIT!!!!! És valszín azért dobta a kádba, mert én is oda szoktam, h majd kimossam. De olyan szuperül, hogy a padló mindenhol száraz volt! Meg se találtam, hova pisilt, csak a kis zoknis-pisis lábnyomokat láttam. :) Egy ilyen babától elvenni a cumiját? Minek? :D
nagyon-nagyon-meghatódott-neet
neet

Votivia!

Na ez az,hogy ki ő?ÉS valami linkeket küldött sorozatok letöltéséhez,mert hallotta,hogy szeretem őket.Gondolom ez egy sablon emil és elküldi sokmindenkinek,de én köszönöm nem kérek többet!(hátha olvassa ezt is)
20170114224602

Ja, Juc, ilyet én is kaptam, de végig se olvastam. Persze, ez is csak olyan marhaság, spam vagy vírus vagy bármi, amit hiába nem kérsz, kapsz. Csiga biga... :D
neet
neet

Gabi, sajnos ma egymás ellen drukkolunk! :D Go Eagles!!! :D

votiv 8)
votiv

Neet :) ez nagyon szép történet és az elbeszélés maga is... úőgyis ráéreztek, hogy mikor van itt az ideje a cumiletevésnek, de remekül indult.

Zsanci :) Legszebb nap a hónapban :) Weleda minden itthon forgalmazott terméke kapható a Holdobltban (Istibizi nem kapok jutalékot :lol:) és Johinál (tőle se :lol:). Nekem jön Nürnbergből waldorfos kollégám hónap végén, és kérhetek tőle olyat, ami nincs itthon. De téynelg a bőség zavara... no meg a pénztárca is beszabályozott. Ha van valami dolog, amire vágysz de nem kapható itthon, és még ma este 10-ig eszedbe jut, írj, és megrendelem neked.

Ruz:) Zuzi :) vezetés hogy halad?

Deni :) Gabi :) Macs :) Mása :) fogacskák hogy vannak?

Pocakok, tessék rendszeresen írni :)

Ha kihagytam valakit, ne haragudjon, tele a fejem ...

indianyo

Neet, sztem jól csináltad. Te vagy az anyukája, Te érzed, mikor van itt az idő! és tényleg nagyon büszke mami lehetsz, a csajod (menyóm :wink:) elképesztően okos! :D

votiv 8)
votiv

Én meg direkt darabos leszek különben be fog tölteni egy oldalt amit írtam :oops: :

Akata! Lidl-t nem használtam. Nincs is a közelünkben, így jobb ha nem szokom rá.
Hálózsák vagy takaró: szerintem ez dedfüggő. Én kaptam több hálózsákot is, de valszínű ki sem fogom próbálni – kivéve majd fagyos sétákhoz – mert Angi ugyan nagyon nyugodt, de élénk baba :P .

Reggel nemhogy teljes öltözés, de még az ágyat is újra kellett húzni! Most a lábánál csorgott ki, pedig a maxit kapta. Ma este kapott még egy esélyt, úgy hogy tényleg csak a popijába raktam egy kis krémet. Tegnap a combjához is raktam :oops: , s hátha ott rontottam el. Remélem száraz lesz az ébredés. Vagy a következő célpontom: Huggies

Zuzi! Milyen volt az éjszaka? Remélem pihentebb vagytok!

Den! Én kaparni??!! :shock: Már amikor mondta a védőnő akkor reagáltam, hogy felejtse el. S akkor javasolta a fésűvel kapirgászást. El tudsz engem képzelni, amint a körmömmel csinálom? Egy perc után tuti elájulnék! Kemény csaj vagyok, de amikor a lányomról van szó, akkor puding leszek. :lol:

Indi! koszmó: no pont ez volt a sejtésem. Hogy lehet hogy a csodálatosan kitalált gyermeken valamit erőltetni kelljen?!?
Órákra még nem hagytam rajta az olajat, de kipróbálom azt is. Köszi. :P
Votív! Köszi a magyarázatot, s sejtettem, hogy ez lesz... Reag: lásd előbb.
Lenne hozzád kérdésem: BCG újrát fog kapni a kiscsaj. Valamivel tudok készülni?

Neet! Popsikrém koszmóra :shock:
A hálózsákos beszólásodon jót röhögtem :lol:
Akkor most a gyerök átveheti a háztartásvezetést! :wink: nagyon ügyi!
gödibarbi

Fibi! Van egy ismerősünk aki pont nemrég panaszolta, hogy az egyéves fiának mindig visszajön a koszmó. Szóval nem hiszem, hogy te rontottad el. :wink:
Nyüfi leszek: neeeeeeeeeeeeem akarom kapargatni!!!!!!!!! :roll:
Körömvágás: eleinte én is álmában csináltam, de legtöbbször fölébredt rá. Mostanság megy ébren. Elkapom azt a pillanatot amikor nyugisabb vagy pl. bámulja faleveleket, s akkor viligyorsan lenyírom.

Macs! Neked is köszi. Idáig fürdetővel még nem is próbáltuk, csak babasamponnal. :)

Ancsi!köszi. :P

Rylie! hála lányok adtak jó sok tanácsot, szóval próbálkozhatok.
Már kérdeztem régebben is: hogy veszed észre ha pössent? Szín?
Ugyan amikor popsitszellőztetünk akkor már látom előre az arcán, hogy gyün.
Mi pogánynak fogjuk hagyni a lányt. :mrgreen:
Édes lehet a brümmögés! :lol:
Pont ma olvastam, hogy pl.: úgy lehet rávenni a gyereket az evésre, ha te is leülsz. Ügyi vagy! :D

Indi! Egészséges lekvárreceptet küldenél nekem. plíz.
Már tegnap óta gondolkozom, hogy reagáljak a sem időm sem pénzem az önámítás mondatodra. Újrafogalmazom: az időmet úgy osztom be, hogy arra már nem jut, s ugye így vehetek meg mindent, ami nem kis pénz, s annyi nincs. Én úgy gondolom – s a szervezetem is azt mutatja – hogy megtanultam neki mi és hogyan kell, s hol vannak a határai.
Ded mindenből a legjobbat fogja kapni. :wink:

Den! A novotexnél van egy pólya ami takarónak is használható. Hátha van ilyesmi megoldásuk nagyobb gyerekre is. Csak ötlet.

Mása! Mi még nem ismerjük egymást... de remélem nem bánod:
Szerintem azéééééééé mert még nincs itt az ideje. A gyerkőcök jobban tudják mikor kell jönni. :P

Jessie! Első babás vagyok, s nem volt gátmetszés. Azt mondják sok múlik a felkészülésen is, szóval ne add föl előre. :!:

Jucus! Én azt egy másik csajszitól kaptam ugyanezt.
Én sem kérem köszi!!!
gödibarbi

Neet: legközelebb már sikerülni fog.

Zsan: weledát vegyél a hold boltban, nekik van mindig minden.

Kép
Kép
johanna1975

Barbi: koszmót én ma sajna kapartam, nem bírtuk jól egyikünk sem, de koszmó mentesítve van Fanni. Remélem örökre. Vagy ne reménykedjek?

Zsan: de ha gondolod segíthetek is. Ha konkrétan tudod mit szeretnél.

Jó éjszakát mindenkinek, L tanulni

Kép
Kép
johanna1975

Barbi, a BCG-nek is ugyanúgy megvan a nozódája, mint a többinek. ennek vszínű Remedia BCG C30 a neve :D de ilyet én még nem vettem, szóval előtte azért fel kéne hívni a patikát, egyáltalán tartanak-e.

és ma vagyok 15 hetes :D

votiv 8)
votiv

Nekem valami temptation néven jött hasonló tartalmú privi :shock:

Bocs, hogy most nem írok hosszabban, de ma 4-kor kelt, kezdem nagyon nehezen bírni, most bedőlök! Remélem, holnap alszunk legalább 5-ig :roll:

Jó éjt mindenkinek!
zuzmo1

DEn!

Almáspite elvonási tüneteim vannak!nem sütöttél véletlenül egy halommal?
20170114224602

Visszaolvasással le vagyok maradva, de megmutatom nektek Barni babát:
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi! eszméletlen milyen jól látni!!! :P kis édes

Votív! köszi!

Johi! koszmókapirga :(
képzeld fogok idegenvezetést tanulni. :P

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Óóó, oda az inkognitóm :shock:
Nem lehet módosítani egy hsz-t? Régen 15 percen belül lehetett.
lindicita

Barbi,
remélem, a márkacsere lesz a megoldás :wink:

Neet,
csajod csucs! :D

KépKép
fibi

Juc :) Nem sütöttem, mert mindenki lebetegedett és lemondta a talit :cry: de ami késik nem múlik! :wink:

Zuz :) 4-kor??? :shock: Nem is értem, hogy bírod ezt :roll: és azt sem, hogy Bazsó hogy :? Remélem ma éjszaka jobb lesz!!

Votiv :) Gratula a 15 héthez :D

Barbi :) Pólya? Aranyos vagy, de valszeg ilyen nincs nagyobb gyereknek :lol: de majd nézek neki vmilyen hálózsákot. Remélem ma éjjel nem ázik be Angi ágya!

Indi :) Köszi, fogacska nuku, ellenben nyáladzás dögivel, ma már felsőt is cseréltem a nagyfiún, úgy eláztatta... És Nálatok mi újság? Hogy vagytok? Torok, köhögés?

Neet :) Csajod tényleg szupercsaj, büszke lehetsz rá!! :D És a cumit meg ahogy érzed, ha szüksége van még rá, akkor miért ne? Legfeljebb újra megpóbálod a Mikulással vagy a Jézuskával vagy jövőre :wink:

Na asszem én is megyek vízszintesbe...
denizsa

Lindi :) Hú, nagyon klassz a kép Barniról!! :D :D :D
denizsa

Lindi,
ooooooo :D

Barbi,
ne nyüfizz itt nekem má' :lol: lekaparod, oszt kész 8)
és Bálintnál is igy volt: pici korában álmában vágtam a körmét, majd okosan hagyta ébren is, aztán jött az örökmozgo korszak :P

Zanza,
még mindiiiig szomjazom a spenotos tészta miatt :roll: azért jo volt Veletek :wink:
fibi

Barbi :)

10 kiló őszibarackhoz tettem 1 kiló gyümölcscukrot(Receptre 200 forint, DM-ben 1000, recept nélkül 2800 gyógyszertárban
) - muszáj volt, ehetetlenül savanyú volt, de így pont kellemes aromájú, valamint szegfűszeget és fahéjat. Kábé 3 órán át főztem. Édesebb gyümölcsöket cukor nélkül tennék el, fejjel lefelég fordítva forrógőzös dunsztolás után. Tartósítószert nem látott. Eddig csak az a leki romlott meg, amit felbontottunk - és feltehetőleg valaki nem egészen tiszta késsel nyúlt bele, de már a fele elfogyott :)

Lindi :) Barni baba csodaszép és miylen tökéletesen kivehetők a vonásai :) SAjnos nem lehet szerkeszteni :( De akkor nem Sebi mégse?

indianyo

fibi! köszi.
alvás? szopi? hogy alakulnak?

den! persze hogy nem pólyára gondoltam :!: , hanem ha már azzal ilyen ötletesek voltak, hátha van valamilyen kreatív megoldásuk nagyobbakra is.

lindi! hát azt én is szeretném tudni! :?

ajcsizni möntem
gödibarbi

Votiv!
H&M hol van Mo-n? és van ujja? ha nincs, akkor nem fázik a keze éjjel, hogy csak trikó van rajta? a miénk se sokkal olcsóbb ám!

Fibi!
nálunk nem volt gond a patentolással, nem nyílt ki :)

Gabi!
férjem azt hitte, hogy 20 (!) évre építik a könnyűszerk. házakat, és én mondtam, hogy szerintem 50. :) úgy látszik mindketten jól tájékozottak vagyunk. mondjuk egy faanyag 50-nél többet kibír?

Jucus!
nekem más néven küldözget, és két szóban megfogalmaztam a választ neki :)

Indi!
sajna a MOM-os C&A-ban nem láttam még hálózsákot, de annál több sok kafa rucit!
így elmondás alapán nekem vizilovas kéne :D.

Neet!
mi mindent meg nem teszel a lányodért, késő este "telefonálsz" :)
node mi ez az adakozás? nálatok nem lesz kistesó?
feltörlős sztori mega rulez!

Barbi!
azért egyik napról a másikra ne legyen ellenség a popsikrém! én mai napig mindig kenem neki, és nem folyt ki a pisi ilyen notórikusan! :)

Lindi!
Barni baba nagyon édi! olyan szépen látszik a pofija!
már nem lehet módosítani a hszt :), majd jól eloffoljuk a topict, és senki nem jön rá a dologra. (meg aki akarta, az már eddig is kinyomozhatta)
ancsipancsi

Indi! én már csak gyümölcscukrot és mézet használok mindenhez, ezért voltam bizti hogy te majd adsz néköm jó recöptöt. no elmentem. köszi :P

Fibi! bakker!azt hittem mi milyen különlegesen ügyesek vagyunk 8)
gödibarbi

Barbi!
most jutott eszembe, hogy volt nekünk is elejében, hogy ez vagy az a pelus nem minősült jónak. aztán pár hóig nem vettem, de újra próbáltam, és teljesen jó volt. úgyhogy ne add fel, lehet, hogy a Pampers a megoldás számodra!! hihetetlen mennyiségű pisit magában tart ;-). én anno azért hanyagoltam a Pamperst, mert kifolyt a derekán a kaki. de utána a többiből is, mindaddig, amíg nem lett keményebb a széklet.
ancsipancsi

Barbi,
boooocs 8)
alvás: no változás: kb 3x ébred, már megszoktam, csak nehezebben mozdulok meg éjszaka :P szopi: irtam, hogy sokkal kevesebb, csak közben a bal mellem fáj közben, mintha tüket szurkálnának bele :( a jobbbbbal semmi probléma.
fibi

Indi! a dunsztolást még értem, de mi az a forrógőzös dunsztolás?

Ancsi! nem ellenség! :P csak most próbálkozom mindenfélével, mert beadtátok alám a lovat. No meg Angi is szereti, mindig megtalálja és hadonászik vele. :lol:
gödibarbi

ancsi! te kis pampersmentő :lol: köszi.

fibi! 3??!! az tök jó!!! mennyivel kevesebb mint 5 vagy 6!!!
szopi: de bubu vagyok, pedig olvastam! no tényleg el aludni!
szurkálóscici :shock: majd bizti elmúlik :D
gödibarbi

Ancsi,
H and M Árkádban is van pl, én már lecsekkoltam, ja meg megszabaditottam öket 1-2 ruhadarabtol :D
fibi

ééés, én nyitottam az ezerszázadik oldalt, ennek örömére elhuzok aludni. nyugodalmas joccakát! :D
fibi

Indi,
Köszönöm az útbaigazítást. Őszintén szólva nem tudom hogy hova kell mennem, mert a doki csak telefonszámot adott egy mellékkel. De gondolom szülőszobára azoknak kell menni, akik már tényleg a végén vannak :?
Most már próbálok több életjelet adni magamról, csak annyira betojtam, hogy már csak kb. 3 hetem van, hogy próbálok mindent elintézni és megcsinálni itthon. Pl. még mindig a költözéses csomagokat bontogatom :lol:
Főzelékfalós ebéd jó ötlet :lol:

Deni,
Elvileg okt 31-re voltam, aztán a doki módosította nov. 5-re, de ugye az utolsó vizsgálaton az mondta, hogy nagy valószínűséggel kb. okt 15 lesz.

Neet,
Nagyon ügyes lányod van :lol:

Barbi,
Teljesen megértelek. Amikor nekem is mondták, hogy koszmót kapargatni kell, teljesen rosszul lettem. Rögtön a törékeny mivoltuk jutott eszembe. Én már most attól is rosszul vagyok, hogy a pici kezén majd körmöt is kell vágni. Apának mondtam, hogy ez majd az ő feladata lesz, de sajna ő eléggé vaksi.

Lindi,
Nagyon helyes Barni baba :lol:

Képzeljétek tegnap voltam bent a munkahelyemen összepakolni, mert ugye olyan hirtelen vettek táppénzre, hogy semmire sem volt időm. Tök fura érzés volt, a számítógépet letakarítani, kiüríteni a fiókomat, ledarálni, ami nem kell. Tisztára olyan érzés volt, mintha felmondtam volna. Aztán amikor megláttam, hogy a kolléganők min dolgoznak, megnyugodtam, hogy ezt már nekem nem kell csinálni :lol: Lehet, hogy most egy kicsit gonosz voltam :twisted:
curse

BArbi :) mert nedves gőzöset akartam írni :lol: azaz sütőben fürdőzve gőzölni őket.

Curse :) Szülőszobára akkor is mehetsz, ha a szülésznőddel megbeszélted a randit - ők többnyire ott fogadnak. Ha nem mondtak effélét, akkor ez a sima Bártfai NST lesz, picike szoba a liftnél. Akkor msot már akármi is lehet, ugye? :wink:
Egy dolgot ne felejts el: ha a baba képes átverekedni magát midnen akadályon és kibújni azon a szűk helyen, akkor nem oylan törékeny, ugyebár? Szóval koszmót simán lehet kapargatni és körmöt is vágni, nem lesz semmi baj tőle. Ezeket úgyis csak egy-két hónaposan kezdjük, addigra már oylan rutinos leszel, hgoy nem fogsz ezeken aggódni. Én egyébként nem kapartgatom, hanem egy nagyon puha körömkefével "sikálom" fürdés közben, nem szokott panaszkodni, giaz, mással van elfoglalva :)

indianyo

Enyim gyerek már megint felébredt egy órával elalvás után és azóta röhögcsél az ágyában. Valamit nem jó csinálok, de mit? Nem bírom tovább fenntartani, fél 7-kor már nagyon fáradt és fürdés utáni tejecskén azonnal elalszik. Nem aggódnék egyébként, mert reggel sokáig alszik, de azlért az mégse jó..

No megyek, mellébújok, hátha az meghatja

Jószakállt:)

indianyo

Sziasztok.

Voltunk dokinál és be van gyuladva a torka is a csajszimnak. Ill.jön a foga, de nagyon!!! Van egy pötty az állán, ami folyamatos nyálfolyás következtében nem akar (nem tud) meggyógyúlni :( erre azt mondta a dokinő, hogy tök úgy néz ki a pötty, mint a bárányhimlő pöttyök és ha észreveszem 1-2 napon belűl hogy még kijön rajta valami, akkor azonnal vissza.Szerintem ez nem himlő. A hócipőm tele van!!!! :evil: Mindíg beijesztenek valamivel. Mind1, majd holnapra kiderűl.

Ma vettünk O. autósulést (Römer king britax-et) és egy Graco citisport babakocsit. Alig használt, nagyon jó állapotban lévők :)

Olyan nyugtalanúl alszik az O. Megyek melléfexem, mert ha érzi a közelségem, akkor nyugodtabb.

Nem tudtm visszaolvasni :( De holnap majd igyexem.

Jóccakát. Mása
szmagdi

ma 2 adagot mostam (az egyiket a nyavalyas macskanak koszonom ezuton is :evil:), voltunk piacon (ketton is), sutottem 2fele zsemlet + meg almas sutit is (na ebbol csak egyadagot es egyfelet), meg... ah a tobbi mar csak aprosag :lol: mindenesetre kicsit mar elfaradtam mostanra... viszont friss zsomlet enni vajjal vastagon megkenve es hozza friss tejet inni. hmmm. mar meg is erte az egesz :D
(egyebkent a margarin tenyleg ilyen vacak dolog? en ki nem allhatom az izet, meg a szagat sem nagyon, ezert nem is hasznalok sosem. milyen szerencse :wink:)

a fentebb leirtak miatt eleg szelektiven olvastam vissza, es szellosen reagalok :oops:

Indi, joghurtot en is szoktam itthon csinalni, de ez a vajkremes/kremsajtos etek nagyon jol hangzik! meg van veve :wink:

Neet, amikor en kerestem csuszasgatlot, nem ugy tunt, h "minden bokorban" van. de vegul megtalaltam az igazit (ami eleg nagy, semmi csiricsare, de a celnak tokeletesen megfelel). a mini manoban leltem ra (ja hat nincs kozel, az igaz)
pisi-felmosasos sztorid nagyon aranyos! ezek a kiskolykok! hihetetlen miket muvelnek! mindig csak lesek. tenyleg imadnivaloak :D

Macs, Gabi, hazakrol szuperek a kepek! foleg azert, h mar ilyen allapotban vannak :D

ja igen, meg az is tortent ma, h beraktam azni a taskam, es csak kesobb jutott eszembe, h a tarcam benne felejtodott... nem volt benne tul sok papirpenz. pedig mekkora lenne, ha most kotegekben lognanak a fregolirol a tiz/huszezresek, v hajszaritoval szaritanam oket, mint ahogy a filmekben szoktak...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca,
nyavajás macskád üdvözli a nyavajás kutyám. :twisted: Egész éjjel nem jött haza, szerenádot adott a szomszéd kutyának. A kerítésünk egy halom lom. Szomszédasszonyom hatalmas karikákkal a szeme alatt ment ma dolgozni. Férjem egész éjjel horkolt. Gyerek fél 5kor kelt. Nem szeretem az ilyen éjjeket.

Ancsi,
adakozás azért, mert (mostanában) nem lesz tesó, kicsi a ház, nem tudjuk tárolni a feleslegessé vált dolgokat. Barinőnek meg jól jött. :)

Mása,
pötty miatt nehogy aggódj!!! Eszter szája körül tiszta pötty minden, éljen a cumi. :wink: A fél bölcsi ilyen, amikor először mentünk, csak ránéztek: áhá, ő is cumis? :)
neet
neet

Recca,
és aludni mikor szoktál? mennyi finomságot csináltál, összefut a nyál a számban :D macskát meg jol rugd seggbe :lol:

Curse,
köszi Neked is a drukkot :) most már nagyon izgi, hogy nemsoká szülsz :wink: kiderült közben, hogy azon a telszámon tudsz e UH-ra bejelentkezni? mert ha nem, elökeresem valahonnan azt a számot Neked.

Juc,
nekem is jött is szemét linkes cucc, csak más névröl. hogy merészel(nek) zaklatni privátban???? :x

Barbi,
megnéztem, nekem van BCG kivezetö bogyo, nehogy vegyél!!!
és még annyi, hogy anno minket is el akart küldeni ujraoltásra az ex dokinénink (akit most nem jellemeznék, mert csunyaságokhoz még tul korán van). AZtán átmentünk egy másik dokihoz, és ö megtapintotta B vállát, és aszondta, hogy nehogy visszavigyük oltani, mert simán érezni a pici csomot!!! szal lehet hogy el kéne mennetek egy másik orvoshoz :? te sem vagy tul elégedett a mostanival, nem?

KépKép
fibi

Mása,
dokival ne foglalkozz! Orsikának jobbulást!

Neet,
férjem pont ezért nem akar kutyát tartani. pedig én szeretem az ebeket (is).
fibi

Szép jó reggelt mindenkinek :)

csak az utsó 3 oldalt volt enördzsim visszaolvasni :)

Fibi,
sajnálom, hogy tegnap nem tudtunk menni veletek csavarogni :(

Jucom,
így igaz, sorompóval védett terület.

Indike,
a házoldalra nem kerül, mertmivel lebeszéltek róla, praktikus okokból. De nem baj, mert a teraszburkolat hasoló lesz,
az előtető oszlopai meg fából lesznek.Fogacskák: jelentem, 6 van kint(kettő alul, 4 felül) és n db készülődik, sok nyállal,
egyenlőre korlátozott bömbivel.

Neet,
Eszti egy tündér :) nagyon tetszett a pisifelmosós sztori :)

Lindi,
Gratulálok a csodaszép Barni babához :) Elképzelem, micsoda tarolás lesz a csajokm közt, ha olyan kék szemei lesznek, mint Grétinek :)

Barbi,
nekünk a pempörsz jött be pelusilag, ez eddig mindent kibírt, ellentétben egyéb pelus-próbálkozásokkal. Állítólag azért,
mert Füli egy hosszú gyerek és az ilyen alkatú 'kőcöknek a pempörsz a jó :)

És jelentem:

Fülecském tegnap elindult! Miden segítség ( és háló) nélkül feláll a szönyegen, majd kis koncentrálás után 2-3-4 lépést tesz, utána megáll és nem tottyan le!!!! Egész nap, mindenhol ezt gyakorolta..

csók

Őőőőőőőrültbüszkemacska
macskanyu

Macskaaaa!
Ugye tudod, hogy hosszúFüli még csak 9 hós? Hova rohan ez a kölök??? :) :) :) nagy gratula az első lépésekhez!!!
És pampers biztos azért jött be nekünk is, mert E is hosszú és vékony. :)
neet
neet

neet,

biztos velem egyszerre akar diplomázni. :mrgreen: vagy mittudomén. Kérdeztem én is tőle, de csak vigyorog és azt mondja, hogy dádá-dede-döggy-di-dáj.... :mrgreen:
macskanyu

Macs!
gratulálok a "pici babának", aki hirtelen megnőtt, hogy észre se vettem.
terméskő rulez, nagyon szeretem, nagyon szép és jó hangulatot tud adni. kár, hogy a ház oldalán nem lesz. :) (mik a praktikus okok?)

Indi!
a cukor az tkp tartósítja a gyümölcsöt, ugye? mert én édesítő szerrel szoktam eltenni ezeket a dolgokat (még nem bizonyosodott be róluk, hogy rosszabbak lennének, mint a szénhidrátok többi fajtája), és nem mertem még Nabenzoát nélkül eltenni, hátha megromlik. de a befőttekbe már nem tettem tartósítót, csak dunsztoltam mikroban. :) lehet, hogy a lekvárnak is elég lenne ennyi?
ancsipancsi

Halihó!

curse: most éppen ott tartok, hogy nem is fogadok szülésznőt. Azt mondtátok, hogy mindegyik szülésznő jó. Akkor meg minek? Szeretném, ha a férjecském lenne végig velem és ő masszírozna, meg szenvedne velem és nem a szülésznő. De mondjátok, ha hülyeség...
Vicces volt, tegnap papás "torna" volt, amit nem tudtam, úgyhogy az unokatesómmal pasitlanul gyakoroltuk a vajúdási pózokat légzésekkel. :lol: De lesz még decemberben ilyen, akkor majd mindenképpen elrángatom a férjem. Aztán meg az előadás is elmaradt, mert a dokihoz kismama érkezett, úgyhogy egy szülésznő válaszolt minden kérdésre szüléssel kapcsolatosan. Szóval semmi nem úgy volt, mint ahogy "kellett volna". Ráadaásul a Főzelékfalóban előtte elcsábultam a rakott krumplitól, pedig eredetileg tökfőzeléket akartam enni. Na persze, hogy már az első kanálnál tudtam, hogy ebből gáz (vagyis: gyomorégés) lesz. :roll:

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

De jó végre olvashatni titeket!

A múlt hetet szívesen kitörölném az életemből, de főként az emékeimből. A lényeg, hogy keresztelkőre készülődvén minden közbejött, ami csak lehet, ezért borzasztóan elfáradtam. Azon gondolkozom azóta is, hogy mi értelme az ünnepeknek, ha az ember előtte hullára fáradja, idegesíti magát? Így a lényeg, a pillanat/ok élvezete marad el, és a mi a legfontosabb: a gyerkőcökkel átélt ünnepre készülődés öröme. Tehát, esküvésem vegyétek: NEM ÉRDEKEL, ha maszatos az ablak karácsonykor. Ha nincs időm, nem fogom csillivillire venni a figurát, szerintem a gyerkőceim, és a férjem sem fog elégedetlenkedni, ha nem egy hulla, ideges anyukával készülhet, viszont nem ehetnek a padlóról. Ugye? :roll: Inkább sütjük a mézeset együtt, és készítjük a díszeket. Mindig ezek maradnak el, mert nincs rájuk idő. IRRRRRgum-buRRRRRgum.

Egyébként a keresztelő jól sikerült, csak a végén már nem bírtam járni. Most viszont élvezem a semmittevést, jövő hétig. Akkor ugyanis kezdődik a tanulás. HÚÚÚÚÚ mennyire nem vágyom rá.

Pár oldalt visszaolvastam, és a házépítőknek üzenem, hogy nagyon klassz lesz a mű.

Neet. Édes a lányod. Képzeld el, amikor majd azért könyörög, hogy ő moshasson fel. (az enyém ezt teszi, annyira szeret takarítani- még :wink: ) Őrült jó dolog egy kiscsaj a háznál. Ennél már csak több kiscsaj, vagy fiúcska (aki leiskolázza az anyukáját logikában 3 évesen) léte a jobb. :lol:

Macsek! Fülicsek nagyon ügyes, gratulációm fogadjátok! Én most úgy vagyok, hogy a picurkám izomból húzza magát ülésbe, én pedig könnyezve nézem. NEEEEM akarom, hogy ilyen gyorsan nőjön! Most tudtuk meg, hogy a pocimban van, és már akkora, maholnap férjhez megy. Szeretném megállítani, kimerevíteni az időt 4-5 évre. A nagy gyerkőceimen látom, mennyire rohan (tudom közhely) és én még nem vagyok felkészülve rá, még sokmindent nem csináltunk együtt, oly sok dolgot szalasztunk el, amit aztán már nem tudunk megtenni, mert már másnak vagyon itt az idője.

Kicsit szomorkásra sikeredtem, ezért most abbafejezem magam. Mindenkit nagyon üdvözlök, és remélem, még tudok jönni, bár mint fentebb írtam, élvezni akarom a pillanatokat, ezért néha sajnálom az időt a netezésre, amit nagyon szeretek, de mindig lelkiösmeretfurdancsom van a gép előtt "kidobott" idő miatt.

Üdvizlet
Zsu
zsugyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?