Jóóóóó reggelt!
Hol vannak a koránkelők???
Ennyire kidőltetek tegnap???
Mi már 6 óta fent vagyunk, igaz, Gergő tegnap este 7 órakor már megvacsizva, az igazak álmát aludta.
Sajnos meglett a böjtje a napközbeni nemalvásnak.
Hazafelé 10 percet aludt a kocsiban, és úgy tűnt, hogy ennyi elég is volt neki.
Aztán mikor beléptünk a lakásba, hatalmas ordításba kezdett, úgyhogy leraktam a kiságyba, és szinte ezzel egy időben be is aludt.
Negyed hétkor keltettem fel, amit láthatóan nagyon zokon vett, úgyhogy megettünk egy banánt, próbáltunk örülni Apának,hogy hazaért, de nem sok sikerrel.
Aztán úgy döntöttünk, hogy akkor most jöhet a vacsi, és az alvás.
Dehát ilyen még nem volt, mint tegnap.
Nálunk amúgy is kritikus pont a pelenkázás, meg az öltözés (ahogy azt néhányan láthatták tegnap, csak Prüntyi segítségével tudtam Gergőt bepelenkázni), szóval kihagytuk a fürcsit is, hogy minél hamarabb végezzünk.
De Gergő szó szerint lement alfába, és úgy hisztizett.
Nyeklett-nyaklott jobbra - balra, hátra nyalkott a feje, és ment a hiszti ezerrel.
Apával ketten kevesek voltunk a pelenkázáshoz, és az átöltözéshez.
Szerintem nem volt magánál, vagy nem tudom, de nagyon "furcsa" állapotba került.
Aztán nagynehezen sikerült minden, és mehetett aludni.
Szerintem még le sem tettem az ágyba, már aludt is. Egészen regggelig.
Amúgy is korán szokott lefeküdni (ált. fél 8-kor már alszik), de így volt időm egy kicsit nekem is elnyúlnom a kádban, aránylag emberi időben még. Olyan jó volt

Kissé elfáradtam én is tegnap (csak tudnám, hogy miben

)
Megann!
Én már a múltkor is, meg tegnap is néztem a megatáncot. Hát mit mondjak? Néha vinnyogtam én is a röhögéstől.
A tegnapiban volt egy fickó, aki ilyen tarzan jelmezben táncikált. Nem tudom, mennyire emléxel...
Végül nem jutott be, de a lényeg, hogy az egy mogyoródi fickó.
Van neki egy fittnes-terem félesége, kondigépekkel, szaunával, szolival stb. HOzzá járok időnként szoliba.
A lényeg, hogy tudtam, hogy benne lesz, mert az anyukája a recepciós, és már rögtön az első alkalommal, mikor először mentem, elújságolta, hogy benne lesz a fia.
Hát nem tudom... Ahogy előadta a nő, azt gondoltam, hogy profibb a fickó .
Annamami!
Igenis értettem!!!!
Nagyon jó kis fényképeket csináltál te is, köszönjük szépen!