A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Felrakok egy táblát, mert már rég volt és a héten megint van néhány szülinapos. Holnap rögtön három is! :)
Kicsit megkurtítottam a táblát, akik régóta nem írtak most nincsenek benne. Ennek az a prózai oka, hogy csak ilyen hülye jpg formátumban lehet feltenni és annak pedig maximális mérete van. Ha valaki vissza szeretne kerülni, nincs semmi akadálya, akkor legalább jelentkezik. :)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Megann,
Én már belenéztem a múlt hetibe és halálra röhögtem magam. :) Megyek kicsit bekukkantok ebbe is. :)

benianyu

Sziasztok!

Megann!

Először is nagyon szépen köszönjük a vendéglátást, mind Zsuzsa és én nagyon jól éreztük magunkat! Sajnálom hogy el kellett jönnünk a buli csúcspontján, de dokihoz kellett menni. Igaz, maximálisan rutinvizit volt, minden rendben van, nincs semmi panaszom, megláttamozta az AFP meg UH eredményeimet és ennyi. És 30 perc alatt hazaértünk tőled! :) Olyannyira közel vagy, hogy még bent hagytam Zsuzsát az autóban aludni, mert én arra számítottam, hogy hosszabb az út és elegendő egy délutáni alváshoz, de nem! :) A házatok pedig gyönyörű, sajna a kertbe már nem jutottunk ki. Én mindig úgy irigykedem azokra, akiknek van érzékük a lakberendezéshez, nekem nagyon-nagyon nincs. Nincs kedved átjönni hozzánk tippeket adni? :)

Penna! :)

Üdv újra itt! Régen láttunk, jó hogy jöttél és elmesélted mi van veled! Én is gondoltam rád sokat, pláne hogy visszanézegettem a Zsuzsa születése körüli irományokat! :)

Flocika!

Mi beneveznénk 74-80-as lányruhákra! :)

Annamami!

Még egyszer köszönjük szépen a ruhácskákat. A MAM üveget pedig már be is vetettük, nekem nem folyik... :oops:

Barbi!

Köszi köszi köszi a sok képet Zsuzsáról!!! :) Végre amin az arca is látszik! :) Nehéz őt elkapni, állandóan teper valamerre. A képekes is olyan kis csapzott, úgy megizzadt, hogy alig győztem vetkőztetni. :)

Ayse:

Lilinek mihamarabbi gyógyulást! :( Nem tudom miből áll ez a betegség, de elég szörnyen hangzik. Honnan lehet összeszedni?

Majola:

Sokat gondoltam ma rátok, és remélem nemsokára derűsebb napok következnek.

Rólunk:

Képzeljétek, ma David vacsoráztatta, fürdette és altatta Zsuzsát! Nekem el kellett mennem itthonról, itt se voltam. És állítólag egy egész pici sírással elaludt neki, a tápszerét se itta meg, csak vizet ivott. :shock: Hamarabb elaltatta mint nekem sikerülni szokott!!! Úgy örülök, ráadásul nem írt nekem SMS-t, én meg nem mertem telefonálni, nehogy belezavarjak az altatásba, és hazafelé menet (fél tizkor) az lebegett a lelki szemeim előtt, hogy biztos azért nem üzen, mert még mindig az ordító gyereket próbálja elaltatni fél nyolc óta. De nem. Nagyban csevegett a focis haverjával mikor hazaértem, alig bírtam levakarni a telefonról, hogy mondja már el, mi történt... Szóval hurrá!!!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nos lányok!

Jelentem majdnem tipp-topp minden, mire apa hazajött már felporszivóztam, felmostam, letöröltem a székeket, asztalokat, kanapét, beáztattam a játékokat, inditottam mosást, elpakoltam a kajákat, piákat, úgyhogy szinte teljes a kép :D ,csak azt a nyamvadt habtapit kell összelegóznom majd holnap :evil: , ami Léna mellett nem lesz könnyű, mert én 1-et a helyérerakok, ő meg kettőt szétszed :lol: :lol:

SZÓVAL EGYÁLTALÁN NEM KELL IZGULNOTOK A RUMLI MIATT.
NAGYON NAGYON ÖRÜLTEM HOGY ELJÖTTETEK HOZZÁNK, PLÁNE HOGYHA MÉG JÓL IS ÉREZTÉTEK MAGATOKAT, ÉN MINDEN TŐLEM TELHETŐT MEGTETTEM, TÉNYLEG REMÉLEM HOGY MINDENKI ELÉGEDETTEN TÁVOZOTT.

Léna miútán az utolsó csapat is elment kb 1 órát aludt az etetőszékében, aztán felébredt, nyűglődött, de szépen megvacsizott és fürdés után kézben ringattam el...(amit sosem szoktam),.....de úgy láttam egyedül nem fog menni a dolog most a mai nap után....és nagyon hiányoztam neki egész nap....úgy vettem észre :cry: :cry: ...úgyhogy a nagylánykám a karomban aludt el..azóta alszik... :D :D :D
Ez egy kicsit rossz érzés..de majd holnap kárpótolom :)

Csajok!
Rengeteg kaja, pia maradt..én nem is tudom,.....csak néztem amikor vki.(én tudom, ki illetve kik) több szatyor cuccal érkeztek :?
Félre ne értsétek ez nagyon kedves de igazán nem szükséges többezer ft-ot elkölteni azért mert vendégségbe megy az ember..nem olyan sok az a gyed, nem???
Lányok, tényleg nem kellett volna ennyire túlzásokba esni.. :roll: :roll:
Ráadásul még rendeltetek is kaját....summa summárum ez már nem kevés lóvé.....és ez csak egy hétköznap volt a hónapban...

Na jó nem akarok én itt papolni, csak bánt ha ennyi pénzt költ valaki feleslegesen...és most meg itt áll rakásra a nassolnivaló...pont jó...itt gyönyörködhetem benne egész nap :twisted: :twisted: ,félek a Léna uncsitesói fogják bekebelezni a javát..

Lányok, akik házikészitésű cuccot hoztatok!
Nektek külön köszönöm a fáradozásotokat, ez a LEHETŐ LEGKEDVESEBB DOLOG, AMIT AZ EMBER VENDÉGSÉGBE VIHET.
És én ezt nagyon becsülöm, mert tudom milyen keserves mostanában bármilyen ételt is elkésziteni a kis ördögök mellett..
Úgyhogy nektek külön külön köszönöm...

Bevallom, hogy még az előbb is loptam egyet Annamami dióskiflijéből :oops: :oops: , úgyhogy mindjárt gyorsan be is szedem a fogyi-bogyimat :oops: :oops: :oops:

Ja és apa meg pizzát evett...amit Hari volt olya kedves érintetlenül hagyni :evil: :evil:
(Mondtam hogy vidd haza Hari)

Na most megyek...remélem még lesznek képek :D

Mert nekem alig van..és az is mind távoli..úgyhogy nem túl élethű..

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok,
Tiszta irigy vagyok ám rátok :)
Na jóóó nem, de mégis.
KÉpen is látni milyen szupi a házatok Magann, és a babák meg varázslatossak.
Bodza, nem írtál, hogyan tudnám odaadni a tápszert.
Benianyu. A korom 25 év. Én vagyok a legfiatalabb :)
Kriszti és Roland
csikken

FIGYELEM:

TALÁLT TÁRGYAK FÓRUMA :D :D

1 DB RÁDIÓSMAGNÓ...(játék:zenél, gombos stb)
1 DB KÉK KISTÁLKA...
1 DB FEHÉR KISKANÁL MINTÁS NYÉLLEL
1 DB TEXILPELUS A MIKRÓ MELLŐL
1 DB ALUMINIUMDISZDOBOZ DOBOZ...TALÁN CSOKI VAGY KESZI VOLT BENNE??????

Egyenlőre ennyi...várom a jelentkezőket...

M.

Kép

Kép
megann

Na jó...két kép:

Itt nagyon megsajnáltam Lénát..és apa is ahogy meglátta :cry: :cry: :cry: :cry:
Kép

Árulkodó nyomok, hogy nem vagyunk egyedül :D :D :
Kép

Kép

Kép
megann

Ja és mégegy!

Az égieknek is hálával tarozunk hogy még ezen a napon kitartott a jóidő...noha egy kis szellő lengedezett..

Látnátok most.....jön a front :( :( Remélem a tető marad :( :evil:

M:

Kép

Kép
megann

Csikken! Hú, bocsi! Szóval mi a Duna Plázánál lakunk, így az Europark kicsit messze van, Zugló talán jobban megoldható. Írok privit, jó?
Köszi, és bocsi!

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Jó estét!

Ayse :) Nagyon sajnálom Lilit, olyan ronda kórságokkal kell megküzdeni szegénykének :( Persze mindennek meg van az értelme, remélem is! De most már aztán legyen vége, azt kívánom!

Penna :) Nagyon örülök, hogy jelentkeztél! Sok változás volt itt a topicban is, nem csak Nálatok, de nagyon jó lenne, ha tudnál néha jönni. Gyerekek nagyon édesek, tényleg nagyon egyformák :) Milyen érdekes, hogy Tamó milyen nagy volt Gergőmhöz képest, amikor születtek, most meg jóval kisebb. Nem is gondoltam volna :)

Tali nagyon jó lehetett, a képek szuperek!

Egész nap nem volt gépem, alig vártam, hogy Apa hazajöjjön :)
és hozza a laptopot. Holnap még este se lesz, mert közölte, hogy éjjelig dolgozni fog :(
De állati érdekes, hogy ma nem neteztem, egész nap pörögtem, mégis el vagyok úszva még mindig egy csomó mindennel. Pedig azt hittem, csak a net a bűnös...

Jó éjt!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

kedves Megann!!!!!
nagyon köszönjük,szuper kis(nagy)tali volt! nagyon jól éreztük magunkat és hát tényleg ritka szép és kellemes otthonotok van,külön gratulálok hozzá nektek!
Kisnyuszi kezdeti nyafija szerencsére átváltott jókedvre,így még nem udvarolt soha a kedves anyukáknak!kezdek megijedni :lol: !viszont a hazaútra nem maradt belőle,mármint a jókedvből,mert sajna elaludni nem tudott,így végi üvöltötte az egész nem kis utat!de amikor beléptünk az ajtón,nagyon megörült és bár a karomból nem tágított,de folyamatosan lelkendezett,meg pusziszkodott,meg bújt.....azért az nagyon jó volt ám,majd megjött a háziIsten és akkor már tényleg teljes volt a boldogság!bár 3szor is sikítva ébredt azóta,de azt betudom a kimerültségnek,élményeknek és a kezdődő viharnak :shock: ,azt sosem bírta,pláne,ha szél is volt!de remélem azért most már nyugisan fog aludni!
holnap megyünk 1éves bigyóra a dokinéninkhez és megyünk ikrezni is,barinőmnek már átküldtem a szöveges fotósorozatokat a Taliról,gondolom,ha lesz ideje holnap felteszi,de neki is már egy kis izgága huligánja van,ezért legyünk türelmesek!
a képek,amiket eddig láttam nagyon jók,
Barbi,
még szerencse,hogy csak egyszer vetted elő a gépedet és hogy csak ennyien voltak körülötted,különben három oldal megtelhetett volna a képeiddel,de jó duma volt :lol: :lol: :lol:
na megyek aludni,én is nagyon nagyon elfáradtam,de telis teli vagyok ismét élményekkel,no meg zúg a fejem a sok gyerekzsibongástól és mamicsiviteléstől....nem is tudom melyiktől jobban! :lol: :lol: :lol:
jó éjt mindenkinek!

ja és Thomasanne!!!!köszi,köszi,köszi!!!!egy élmény volt!!!!!holnap a bolttal indítok,azzal amelyik árul Szarvasi termékeket!!!!! :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann,
szerintem a miénk a kék kistálka,a mintás kiskanál és a pelus is :oops:
én hazavittem a gazdátlan éntalimról megmaradt cuccokat,cserébe kaptál tőlem is párat! :wink: :lol: de még a héten úgyis megismételjük ezt a kis bulit és akkor majd elviszem! :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
nyugi,csak a jövő héten megyünk.... :twisted: :twisted: :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Lanyok ez biztosan nagyon jo buli lehetett!!!!

Mindenki nagyon helyes es jo, hogy igy egyben lehetett latni az oszes babat. Olyan edesek mind!!!!!!!!!
A haziasszonynak meg gratula!!!!!!!!

Ayse :cry:
Gondoltam erre en is, de nem akartam se okoskodni se elrontani a kedved.
Szoval a nagyfiamnak 4 eve volt, amennyire emlekszem 10-15 napos volt a lefojasi ideje. A legrosszabb a szajaban levo sebek voltak, amire nem igazan letezett ill. letezik, hatasos gyogyszer. Fajdalomcsillapitot viszont minden mennyisegben.
Figyelj csak, ne aggodj, kb 5-6 nap valoban bajos, de utana szep fokozatosan alabbhagy. En mindent turmixoltam neki es nagyon hig formaban megitta. Enni nem tudott :cry:
Jaj Istenem szegeny lany, remelem a kicsi nem kapja el.
Hanyasra viszont nem emlekszem.
Majd elgondolkodom mivl kenegettem a sebeket a sajaban. Nem emlekszem mar :evil: Te kaptal ra valamit?
Viszont tenyleg ne aggodj, SEMMI DE SEMMI szovodmeny nem marad, ne felj!!!!! Viszont ha rakerdezek a nagyfiamtol meg mindig emlekszik ra :( ez egy nagyon ritka betegseg a kiscsoportban kapta el, de ha kb harman betegedtek csak meg??
Allitolag tapintassal terjed, ne fogdossak egymast most a kicsivel. Se en se a ferjem se mas a kornyezetunkben nem kapta el nalunk.

Hat remelem segitettem! Zavaros, de mar keso van csak amikor meglattam, hogy irtal, muszaly volt valaszolnom.

Megegyszer ne aggodj, az biztos, hogy egy kibasssssssszzzzzzzzzz.tttttt egy fajdalmas betegseg, de semmi szovodmenye nincs!!!!!!!!!!

Kitartast es fel a fejjel!!!

Aniko
aniko47

Megann,
Nagyon - Nagyon Köszönjük Neked és Lénának a mesés vendéglátást!
Minden tökéletes volt,nagyon kedvesek voltatok,a pizza isteni volt,a házatok és a kert gyönyörű.... :D :D :D
Kávét nem ittam,mert elfelejtettem... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Sütiért mégegyszer bocsi,mert TUDOM,HOGY KISZÁRÍTOTTAM belőle a lelket is de már elégé fáradt voltam és Marci nem hagyott... :oops: :oops: :oops:

Barbi,
nagyon köszönjük mégegyszer,hogy fuvaroztál minket és a cuccainkat!!!
Örülünk,hogy Nolcsikának örömet szerezhettünk! :D

And,
nagyon köszönjük a husikat és a kölest!!! :D
Tündér vagy!!!! :D :D :D

Kuha,
annyira örültem nekd és Gergőcének is!!!! :D
SOKKAL TÖBBET KELL JÖNNÖTÖK TALIZNI!
EZ PARANCS!!! :lol: :lol: :lol:

Annyira hulla vagyok,hogy csak kommentár nélkül dobom én is a képeket,szerintem van néhány igazán jól sikerült!!! :lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
annamami

Folyt.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
annamami

kidőltem.....
annamami

most értem ide, mert még vasaltam is :(

én is csak holnap raknám fel a képeket, remélem nem haragszotok, de már mindjárt leszakad mindkét lábam ...

a lényeg:
nagyon szuper tali volt, mi is köszönjük szépen, hogy ott lehettünk :)
hazafelé meg is beszéltem apával, hogy akkor a jövő héten nálunk lesz! (ezen a héten szülinapi lázban égünk, és szombatra várható a békítősó is :) )

szóval már most gondolkodjatok mondjuk a jövő hét csütörtökön vagy pénteken. ha jól számolom péntek 13-a lesz??! ez kizáró ok?

Megann, a rádió a miénk!!! sajnos az szombatra elengedhetetlenül fontos lenne, mert ez az Eszti kedvenc játéka, erre szokott táncolni. esetleg az árkádban vagy az ikeában össze futhatnánk a héten? konkrétan csüt vagy pénteken? :) vagy csütörtökön mehetünk tücsökzenére is a XVI. ker-be, holnap hívom fel a csajt, ha megtalálom már megnt a számát...

remélem Léna nem álmodik rosszat miattunk, jól felforgattuk a napját, és az anyukája figyelmét is rendesen elvontuk :( folyamatosan pakolásztál... nekem nagyon össze kell kapnom magam, hogy ilyen tip-top legyen a kégli, mire jöttök :wink:
és én is csatlakoznék a házatokat dícsérők táborához! tényleg nagyon ízléses és otthonos!
a kertbe valahogy nem mentünk ki az Esztivel, de bentről látva, lehet, hogy elkérném a kertészetek számát :)

kis tündérkéink csak úgy virítanak a képeken, nagyon aranyosak :)

most megyek aludni, holnap jövök, jóéjt :)

KépKép
KépKép
and

PANDÁNAK BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!
A JÓ ISTENKE ÉLTESSE SOKÁIG!!! :D :D :D
Kép
annamami

Jóóóóó reggelt!

Hol vannak a koránkelők???
Ennyire kidőltetek tegnap???

Mi már 6 óta fent vagyunk, igaz, Gergő tegnap este 7 órakor már megvacsizva, az igazak álmát aludta.
Sajnos meglett a böjtje a napközbeni nemalvásnak.
Hazafelé 10 percet aludt a kocsiban, és úgy tűnt, hogy ennyi elég is volt neki.
Aztán mikor beléptünk a lakásba, hatalmas ordításba kezdett, úgyhogy leraktam a kiságyba, és szinte ezzel egy időben be is aludt.

Negyed hétkor keltettem fel, amit láthatóan nagyon zokon vett, úgyhogy megettünk egy banánt, próbáltunk örülni Apának,hogy hazaért, de nem sok sikerrel.
Aztán úgy döntöttünk, hogy akkor most jöhet a vacsi, és az alvás.
Dehát ilyen még nem volt, mint tegnap.

Nálunk amúgy is kritikus pont a pelenkázás, meg az öltözés (ahogy azt néhányan láthatták tegnap, csak Prüntyi segítségével tudtam Gergőt bepelenkázni), szóval kihagytuk a fürcsit is, hogy minél hamarabb végezzünk.
De Gergő szó szerint lement alfába, és úgy hisztizett.
Nyeklett-nyaklott jobbra - balra, hátra nyalkott a feje, és ment a hiszti ezerrel.
Apával ketten kevesek voltunk a pelenkázáshoz, és az átöltözéshez.
Szerintem nem volt magánál, vagy nem tudom, de nagyon "furcsa" állapotba került. :cry:
Aztán nagynehezen sikerült minden, és mehetett aludni.
Szerintem még le sem tettem az ágyba, már aludt is. Egészen regggelig.

Amúgy is korán szokott lefeküdni (ált. fél 8-kor már alszik), de így volt időm egy kicsit nekem is elnyúlnom a kádban, aránylag emberi időben még. Olyan jó volt :lol: Kissé elfáradtam én is tegnap (csak tudnám, hogy miben :D :oops: )

Megann!

Én már a múltkor is, meg tegnap is néztem a megatáncot. Hát mit mondjak? Néha vinnyogtam én is a röhögéstől.
A tegnapiban volt egy fickó, aki ilyen tarzan jelmezben táncikált. Nem tudom, mennyire emléxel...
Végül nem jutott be, de a lényeg, hogy az egy mogyoródi fickó.
Van neki egy fittnes-terem félesége, kondigépekkel, szaunával, szolival stb. HOzzá járok időnként szoliba.
A lényeg, hogy tudtam, hogy benne lesz, mert az anyukája a recepciós, és már rögtön az első alkalommal, mikor először mentem, elújságolta, hogy benne lesz a fia.
Hát nem tudom... Ahogy előadta a nő, azt gondoltam, hogy profibb a fickó . :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Annamami!
Igenis értettem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon jó kis fényképeket csináltál te is, köszönjük szépen!

Kép
kuha

Éééééééés:

Pandának, Esztinek, és Barninak NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!

Kép
kuha

NAGYON BOLDOGSÁGOS ELSŐ SZÜLINAPOT PANDÁNAK,ESZTINEK,BARNINAK!!!!!!!!!
ÉLJENEK AZ 1ÉVESEK!!!!!!!!
BULIIIIIIII!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

:oops: :oops: :oops: ...basszus de hülye vagyok.... :oops: :oops:

ESZTINEK és BARNINAK IS BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!

:oops: :oops: :oops:
annamami

Sziasztok!

Naggggyon jóóóók a képek!!!!!! :P :lol:
Tök jó, hogy ilyen sok kép készült.

Leon még alszik, Nolcsi meg nemrég kelt fel, úgy látom ők is jól kifáradtak tegnap.

Évi!
Pont ezt beszéltük Annamamival tegnap hazafelé menet, hogy mi is baromi fáradtak vagyunk....... :lol: :lol:
A sok beszélgetés nagyon fárasztó :P :lol:

Emese!
de tényleg csak 1x fotóztam...... :D

SOK-SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK PANDÁNAK, ESZTINEK ÉS BARNINAK!!!!!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha,
mi koránkeltünk,úgyhogy most megyünk is visszacsicsizni! :lol: :lol: :lol:

Annyira örülök,hogy sikerült Gergőt lekapnom,amint kinyújtja a nyelvecskéjét!!! :D :P :P :P :P
IMÁDNIVALÓ!!!!!CSIBÉÉÉÉÉÉSZ!!!!!! 8) 8) 8) :D :D :D
annamami

Annamami!

Azért Mazsi csibészségére sem panaszkodhatsz!! :lol: :lol: :lol: És olyan régen láttam (csak fényképen, de az máááááás), és mondom, annyira ledöbbentem, olyan nagy pasi lett!

És most kapcsolok! Hoppá! Hová mentek???? Visszacsicsikálni???
Na ne már! És Te is????
Én is mindig eltervezem, hogy mikor Gergő csicskál, majd én is ledőlök egy kicsit. Szerinted???
Soha nem sikerült még.
És ez ma sem lesz másként, ha Gergő elpilled, akkor vasalni fogok.
:x :x :x
Már szinte ordít a fotelban a halom vasalnivaló.
Szerencsére azért nem kell sűrűn, Apa pólóit szoktam csak vasalni.
És szerencsére nem "öltönyös-kiöltözős" munkája van, úgyhogy mást nem nagyon kell neki vasalni.

Mea!
Ha olvasod..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem, nem gondoltad komolyan, hogy szenyóztam Veled tegnap???!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Ha mégis esetleg úgy érzed, akkor bocsi, de nem volt szándékos. Én legalábbis nem annak szántam, csak egy kis ugratásnak.

Ja, és jól elhoztam a DVD-ket is. Na mindegy.
Jaaaaaaa, és még azt akartam kérdezni, hogy mi lesz ezzel a gumivárral??? Igényt tart rá szerinted még Lívi??? Csak mert, ha nem viszed el, akkor kivágom innen, mert csak a helyet foglalja.
INkább elvinném a nagymamámhoz, ott van hely bőven.
Nehogy félreérts, nekünk továbbra sem kell, és nem ott akarom felállítani, csak ne foglalja itt a helyet.

Párod mennyire volt ideges tegnap, mire hazaértetek???? 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Kép
kuha

na csak gyorsan,mert még el kellenne készülődnöm,hogy mire Kisnyuszi felkell el is tudjunk indulni a rengeteg tennivalónk miatt!

Meagnn,
hogy van kicsi Léna buksija????úgy sajnállom,hogy elintéztük azt a szép kobakját!
Szedit,
és hogy van a nagyfiú sérülése,ő is jól elintézte magát!
képek nagyon jók!

és én is nagyon elvoltam ám fáradva,tényleg a sok megbeszélnivaló lehetett az oka! :lol: de így szivesen bármikor!teljesen feltőltődöm és egy ideig megint elvagyok a nyüzsi nélkül,pláne,ha az ember ekkoraa dóziban kapja! :lol:
Megann,ez tényleg olyan jó buli volt,pláne,hogy levegőzni is lehetett!Léna nagyon jó helyre született,renget eget lehet a természetben,séta közben néztem,hogy óriásiakat lehet ott kirándulni!tök jó!minden nap egy szippantás a jóból! :P

jaj,már úgy várom a délutáni ikerlátogatást! :P ,holnap meg végre valahára ismét eltöltünk Fanniékkal egy jó kis főzös,sütögetős napot!már két hete szünetelünk a váltott nátha miatt....asszem Tiramisut fogunk enni,Szilvi módra!nyaminyami!!!!! :roll: :P

na mentem fürödni!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Halihó!

MÉG VAN EGY HELEN HARPER POPSIKENDŐNK IS.... :D :D :D

Csajok!

Éjjel 3 ig nem aludtam :shock: :shock:
Dart Weder megint a tetőn volt...a nagy szélben úgy zörgött a "valami" hogy képtelenség volt aludni..
Apa éjnek évadján ment a tetőre...mert már ő sem birta...de nem a tető, henam az álmennyezet vasszerkezete a bűnös..
Meg kell bontani a plafont a hálóban, azaz lesz porolás, újrafestés minden :evil: :evil: :evil: :evil:
Hulladögfáradt vagyok :( :( :(

Még muszáj apa egyik mondatát feltennem:
Amikor meglátta a képeket és hogy milyen kajahalmok voltak a konyhában stb...mondta elgondolkodva:
-Még jó hogy nem jött meg az új étkezőgarnitúra :shock: :roll: :lol:

Hát jellemző.....
Egyébként Lénát próbálta faggatni reggel, hogy mit csinált tegnap és hogy milyenek voltak a kis barátai??? :D :D .
Léna mondogatott is neki dolgokat...remélem apa is megértette hogy szupi buli volt :D :D

And!
Mi ma este valószinűleg megyünk az Árkádba este 5 és 6 között...
Ha gondolod esetleg apát is bezavarhatod érte, ha jön hazafelé munkából...add meg a számomat neki és ott csörögjön rám...

Nyúlné, Thomasanne!

Felrúgva minden hagyományt, csomagoltam ma apának ebédet :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Spenótos halas tészta lesz neki a menü, tiramisuval... :D :D :D :D

Ja kertezős lányok!

Megjött a kerész :?
Még jó hogy nem tegnap jött :lol: :lol: :lol:
Egyébként mint kiderült a műtrágya miatt nőtt ilyen gigantikus méretűre a fű..úgyhogy most én voltam banya a feltételezgetéseimmel...

Nyúlné!
Megkérdezhetem, hogy mit "áskálódott" Kisnyuszi a sziklakertben Gergővel???
Csak merő kiváncsiság..mert az a képről lemaradt...

Egyébként kihirdetem hogy eddig Annamami volt a fotókirálynő... :wink:
Nagyon jólsikerült képek vannak fönt....

M.

Kép

Kép
megann

Nyúlné!

Ne aggódj, rendben vagyunk...lesz még sok ilyen esés....

Tényleg rengeteget vagyunk levegőn...elég csak kimenni a kertbe....van 4 uniós játszótér és tele van a falu Lénakorú gyerkekkel...
Csak itt fent az utcában kb 7 vele korú baba van...akikkel több mint valószinű hogy cimbik lesznek, hiszen oviba, isibe is együtt fognak járni...

Lehet hogy most messzinek tűnik, de én azt hiszem innen akarok költözni a másvilágra...Nem akarok innen sehova sem elköltözni soha :D :D :D :D
Ja és az Örsön a kedvec plázámba bent vagyok napközben 15-20 perc alatt(feltéve ha nincs útfelújitás)

Egyébként nagyon sajnálom hogy a gyerekek ennyire kidőltek...
Pont kérdezte apa, hogy Léna élvezte???
Hát szerintem ez azért túlzás...mert egy babánál még olyan változó időszakok vannak...fél órát jó kedvük van..aztán fél órát nyűglődnek...aztán megint jókedv...
Szóval ezt igy nem lehet kategorikusan kijelenteni...
Viszont az valóban nagyon jó, hogy szokják a közösséget....
Ez a legfontosabb...meg persze hogy a kismamák jót dumcsizzanak :D :D :D :D , ebből én most jól kimaradtam, de majd más buliján meg én beszélgetek, amit más háziasszonykodik...

M.

Kép

Kép
megann

kis kedvencünknek Esztinek és Barninak nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!

And!
Néhány képen annyira hasonlítasz a tesómra (már írtam, de akkor is így van).

Annyira aranyos ez a sok baba együtt!!!
Egyvalakit nem tudtam beazonosítani. Egy édibédi kisleánykát farmerszoknyában, rózsaszí harisnyában és egy órával a karján :lol: ! Ki lehet ő? :roll:

ayse

Megann!

Elmodjam, hogy mit áskálódott Kisnyúl és Gergő????
DE LÉNA-APÁNAK MEG NE MUTASD!!!!

Bontották a tőzeget!!!
Gergő kissé diszkrétebben, még az életében nem volt ilyen a kezében. Úgyhogy ismerkedett vele.
Bezzeg Kisnyúl!!!! Úgy gondolta, hogy Gergőnek különösen jól áll a tőzeg (ahogy a képek is bizonyítják), ezért mindig jól beterítette vele!
És nagyon élvezte a kis pernahajder!!!!
De hogy gyorsan szépítsek, persze mi nem hagytuk, és Nyúlné gyorsan vissza is állította az eredeti állapotokat a sziklakertben, nehogy kikapjunk tőled.
Basszus, szerintem ki sem derül, ha nem teszem fel a képeket. :roll: :roll:
Na, most jól lebuktunk! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ja, és milyen viharról beszél???? NÁlunk nem volt semmi!!!!
Ellenben Apa megint szarul van, azt hiszem, jön haza a melóhelyről, és megy dokihoz. Úgyhogy azért mi is kevesebbet aludtunk az éjjel.

Kép
kuha

Ayse!

Ő Maresz, a tündéri Brigijével!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Sziasztok!
Szépséges szülinaposokat Isten éltesse sokáig, első szülinapjuk alkalmából!!

Csajok!
Nem semmi mennyiségű képet raktatok föl!!!Nagyon jók lettek!!!Ha tudnátok, mennyit gondoltunk Rátok!
Megann
Most így a képek alapján többet láttam a birodalmotokból, és gyönyörű, minden tulzás nélkül!!A teraszodra, és a hűtőszekrényedre külön írígy vagyok!Nagyon szépek!!!

Viki
Tegnap elfelejtettem írni, hogy körteevő Petid tiszta apukája!!!!!Nagyon hasonlítanak!Mikor Veled láttam, azt mondtam, tiszta Te, de nem, mégis Apja!!! :D

Olyan égő, én azt hittem, mindenkit megismerek kép alapján, de találtam egy-két gyerkőcöt, és anyukát, akiket nem tudom kik!!!! :( :( :( :oops: :oops: :oops:

KépKép

Hajni&Panna
totka

ISTEN ÉLTESSE AZ EGYÉVES ESZTIT, PANDÁT ÉS BARNIT!! Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Kuha!!!!!!!hát micsoda dolog ez,így rákenni ez egészet Kisnyulamra!!! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: ,de tényleg így volt :oops: ,jó lebuktunk bizony Megann,de én tényleg próbáltam mindent oda visszatenni,ahol volt! :roll: és majd az én sorozatomben is meg lesz örökítve,úgyhogy én is lebuktattam volna magunkat! :lol:
azért nincs harag,ugye???? :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Totka!

És akkor még nem is láttad Megannék kertjét a teljes valójában, a házról meg ne is beszéljünk!
Csak csendben jegyzem meg, hogy nekem annyira tetszett Megannék háza, hogy kívülről is lefényképeztem. De természetesen csak Megann külön engedélyével teszem fel.[/b]

Kép
kuha

Kuha!

Igen, közben én is rájöttem. Gratulálok, kedves anyuka, nagyon édes!

Anikó!
Köszi a választ!!!!!! Megnyugtattál! Ma már jobban vagyunk (kopp-kopp-kopp). Részeletesebben a másikban írtam, nem akarom itt rontani az ünnepi hangulatot ezzel. Máskor nyugodtan okoskodj csak, ezért van ez a topik!!!!

Benianyu!
Egyúttal bejelentem igényemet Anikóra a táblázatban!!!

ayse

Nyúlné!!!

Jajjjaj, ettől féltem!!! Már vártam, hogy majd jól az orromra koppintasz! De hát tényleg így volt, és nem rossz indulatból írtam!
És különben is, tényleg gyors tereprendezést eszközöltél, úgyhogy talán meg van nekünk , ill. a kölköknek bocsájtva.
Ugye, Megann???

Kép
kuha

És még azt akartam kérdezni, hogy mi volt Annamami meglepije Andnak (már ha publikus)?

ayse

Lányok! Annyira jók e képek, látszik, hogy jó kis party volt! Mennyit nőttek/változtak a gyerekek.
Barbi, Leon már nagyon hasonlít Nolcsira, amikor kisbaba volt nem láttam hasonlóságot, most meg mint az ikrek :D !
Mi ellenpartyztunk :D a 22-esekkel, de legközelebb megpróbálunk eljutni.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Ja meg azt is akartam írni, hogy Kuha Gergője aaaaannyira barna!
Jól beazonosította a dokitok, hogy tejfölbőrű, vasat neki!!!! :lol: :lol:

ayse

Kuha :lol: :lol: :lol: :wink:

Ayse,
Lilinek továbbra is küldjük a sok nyuszis-gyógypuszit!!!!!!szemét dolog,hogy gyerekek is milyen sok szar betegséget megkaphatnak!kár,hogy ez nem csak a felnőttkorral jár....és mondjuk a rosszasággal jönne ki :twisted: ....és mondjuk csak egy kis nózifolyás lenne a kicsiknek,hgy edződjenek!a nagyon taknyosak lennének a nagyon huligánok! :lol: :lol: :lol:
kár,hogy nem így van!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Hát Nyúlné, sztem ez úgy van, hogy ha valami kötelességet elmulasztunk, azért nagyon megbüntet az élet, a jóságért viszont nem jár jutalom....De tényleg szemétség, hogy a gyerekeknek betegnek kell lenniük. Ne tudd meg hányszor gondoltam, hogy inkább én lennék...

Anikó!
Még azt akartam írni, hogy egy Tantum verde nevű zöld lötyit kell sprayzni a szájába. Ez egy fertőtlenítő, Lili kéri, hogy csináljam, gondolom hatásos lehet.

ayse

Megann,
jut eszembe,remélem párodnak fog ízleni a tészta,merthogy nincs valami sok fűszer benne,hogy gyerekbarát legyen :roll:
de majd a Tiramisu tuti bearanyozza a napját.......én nem tudom elfeledni azt az ízt.....juuuuuj,de kész vagyok!

Manka,
ellenparti 22es módra :lol: ,na az is jó lehetett! :P

And,tényleg,említetted a talit nálatok,mi szivesen megyünk,ha tudunk!merre is laktok? :roll: bár Megann óta úgy érzem,nincsenek bevehetettlen várak! :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Manka!

Igen, egyre jobban hasonlítanak, más is mondta már :D
Jó lehetett a Ti bulitok is! :wink:
Esetleg jövő hétre pl. szerdára összehozhatnánk egy talit.Rég láttunk már Titeket. esetleg Nálunk is lehet, Cleoéknak is hátha van kedvük csatlakozni. :?:

And!
Mi is szívesen megyünk, de nekünk csak a péntek jó, csütörtökön nincsenek a fiúk!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Csajok, megyek felkeltem Leont :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

Szerintem ne hergeld a népet!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Barbi,
szerintem is összetéveszted a bátorságot a szemtelenséggel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

képzeljétek,megjöttek azok a szemét vörösök! :evil: semmi előjelzés nem volt,múltkor is később jöttek a görcsök,kiváncsi vagyok :?

Davallia,
nagyon édesek voltatok! :P :P :P
Apgar 10el születni nem semmi!!!!!! :shock: :shock: :shock: 8)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Évi, Emese!

Nem volt szándékomban, komolyan mondom!!!!! :oops: :oops:
Úgyis mindenki tudja, hogy Leon egy mormota, csak kisgyerek képében született újra. :P :D

Davallia!
Nagy édes volt Panda 1 évvel ezelőtt is! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ayse!

Igazad van, még szerencse, hogy a dokink ilyen éles látású, és hogy beszedette velünk azt a rohadt vasat :x :x :x :x :x :x :x

Kép
kuha

Először is Isten éltesse Pandát, Esztit és Barnust!!!!!

Megann, a házatok fantasztikusan szép. Alig várom Kuha képét, már épp akartam kérdezni, nem fotózta-e le valaki egészben. Gyönyörű, annyira igényes, minden részlete, kivül-belül. Sajnos ha valami véletlen folytán lenne rá pénzem, én akkor sem tudnék ennyi részletre figyelve kialakitani egy házat.
A nappali kivül padlólap, középen fa...jól láttam?

A babák annyira helyesek, úgy megnőttek! Tüncsi olyan szép nagylánynak látszik már! Zsuzsababa portréi nagyon jól sikerültek. Léna világitó kék szemei! És Lili, amint gondterhelten törölgeti a homlokát :D Jaj, mire is emlékszem még... And, téged kamaszlánynak néztelek az etetős képen (aztán a többin is) és gondolkoztam, ki lehet az. Kuha, neked meg annyira kedves arcod van, nagyon jó fotók készülnek rólad. Azt hiszem, ennyire emlékszem, na meg persze Nyúlné szuper felsőjére, de végülis nem az anyukáknak kellene udvarolni.

Julcsi annyira nyűgös mostanában, sokat sir. Úgy sajnálom, lehet hogy fog, vagy folyós nózi ... de néha arra gondolok, hogy nem foglalkozom vele eleget és hiányolja tán. Persze nem tudom, mit tehetnék, alig hagy számitógépezni, mostanában főzni sem nagyon, olyan kis elkeseredett tud lenni. A nap nagy részében vidám, de alvás után pl. 20 percen át sirdogál.

Ime pár kép, igy örül a virágnak:

Kép

Kép

Kép

And, mi is szivesen mennénk hozzád, úgy emlékszem, nem olyan nehéz eljutni oda :)

KépKép

KépKép
majola

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?