Sziasztok,
Cukker, kipihented Magad? Vagy ébredtél sűrűn? Lentebb tettétek az ágyat? Ez már olyan jó, mert a babák nagyok, de a mi derekunknak

....
Virág, én voltam....Nekünk csak 20-as kellett. Vörösmarty u? Azt hiszem, Sygék ott nézték ki, csak végül SzilCoopnál vettek.
De előreláthatólag a héten nem fog esni

, legalábbis ezt ígérték!
Én meg bélelt hálózsákot keresek, de a Bambini-sek (K.Gold) nem tetszenek....
Hajny, remélem nincs komoly baj!Most hogy van Anna?
Thymi: Hanna zöldséget nem evett, semmilyet, se répa, se krumpli, se semmi.Akkoriban a gyümölcs(banán,körte, alma összemixelve) ment, aztán meg az nem, most sem rajong az almáért.De emlékszem anno, Nana is írta(bocs ha nem jól emlékszem

), h Dani se szerette a zöldségeket, utána meg megfodult az egész. Tényleg ne aggódj ezen! Hidd el, h 7hónaposan nincs lemaradva semmiről, talán később kedveli majd meg az ízeket, vagy nem lesz gyümölcsevő! 2 2.5évest is ismerek, akik 1szem gyümit sem esznek meg a mai napig, mégis makkegészségesek!Milyen a súlya Gyopinak? És a dokinő nem aggódik? Bízz Benne!
Erszényes, a vasraktárakat elég sokáig tart feltölteni, hónapokig.Meg a vashiánynak is több(3) fokozata van. Külön néztek vasat is, vagy csak egy sima vérképet?
Lazítás: színházban voltunk péntek este, a darab:Laura...hát őőőőő, nem ez volt életem legjobb előadása, mintha még nem lenne kész, sem a musical, sem az előadás. Vannak benne jó dalok,és a történet is ok, de néhol....a meg,nem vagyok egy Cseh Tamás rajongó.
Nana, és ha picit emelnéd a babakocsi háttámláját, h ne teljesen vízszintesben legyen?
A héten Arborétum valamelyik délután? Csütörtökig láttam az előrejelzést, szikrázó Napsütést ígér!