A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

birolili

Erszényke, nézd, mit találtam Neked! :) :D

Elektromos hinta

Hauck elektromos hinta eladó. A hordozó az állványról levehető, így pihenő széknek ill. etetőszéknek is használható. Sok kellemes percet szerezhetsz magadnak vele Ár: 12.000,-

benko.brigitta@freemail.hu
birolili

A kép róla:

Kép
birolili

Erszényke, inkább megadom a címet, ahol találtam, mert ott van még két másik is. Nem tudom, h. mennyit szántatok rá:

http://www.babaszoba.hu/services/smalla ... &x=35&y=10
birolili

Lina, Lili,
sztem "bejön" a babáknak az egyedül evés, hiszen ők mindent utánozni akarnak. Ezért is jó, ha együtt eszik a család.
Lina, ilyen nálunk nagyon gyakran előfordul, többnyire olyankor borít már ki mindent, mikor már jóllakott.
Lili, látod, lehet, h az önálló próbálkozás meghozta az étvágyát.
Egyébként nagyon ügyesek ők, Leonának sincsen sok foga Lina, mégis azt eszi, amit mi. nem pépesítek, nem töröm össze stb. Max. kisebb darabokra vágom.

Roz,
gondolhatod, h nem én vettem a rózsaszín rucit és nem véletlenül paprikaszedéshez adtam rá. Arra tökéletes, na meg majd a sárban játszani. Hátha egy idő múlva nem lesz már (ennyire) rózsaszín :wink: .

Jó éjt!

Kép
sygnum

Dóra,
hol is laktok pontosan? Arrafelé bicajoztunk este.

Kép
sygnum

Syg

A rózsaszín rucit én is kiszúrtam. :)
Ügye nem kóstolt bele Leona a paprikába? :)
Jó hallani, h egyre jobban telnek a napok nálatok is. Egyébként én tiszta dili voltam szülés után. Túlaggódtam, még bolondabb voltam, mint Bencénél. Amiatt, h sokkal tájékozódtabb voltam sokmindenben. Aztán már én sem éreztem jól magam a bőrömben.
Szerintem anya és gyermek kölcsönösen hatnak egymásra. Ha jó kedvű, kiegyensúlyozott az anya, akkor a gyermek is az és fordítva is. Nehéz megtalálni a megfelelő pontot. Ezeket te is tudod, csak jó leírni, mert én is boldog vagyok, h Adrival mostanában annyira jó. Főleg mióta mászik, leköti magát. Nem játszok egész nap vele, és azt vettem észre, h könnyebben elalszik, ha otthagyom az ágyában. Cumival és a szopis takarójával birkózik egy ideig, így alszik el. Ritkán alszik el szopival.

Hajni

Beülős buliban én is benne vagyok, tudod, én vetettem fel. :wink:

Melinda

Nem csuklottál szombaton? Ott mentünk el. Férjem évfolyamtaliján voltunk vmi tanyán.

Pénteken jó kis csajos buliban voltam. Nagyon jól éreztem magam. Először beültünk egy kávézóba, aztán egy olasz étteremben pizzáztunk, és egy 3. helyen zártuk teával az éjszakát.

Hétvégére volt nálunk egy kamera, most először felvettük Adrit. Rengeteget dumál és próbálkozik a felálással. Négykézláb nyújtogatja a lábát, rajtunk keresztül mászkál.....

Kép

Kép
cukkermáz

Koppánynak nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Igen elvben igaz anya és gyermek hatnak egymásra, de még mennyire! de ezt már régen sokszor le is irtam Danival kapcsolatban.
Ez azonban nem 100%osan érvényesül....
ha vmi fáj,egy baba rosszul érzi magát akkor hiába nyugodt egy anya (bár ezt elképzelhetetlen is tartom. hisz ki az az anya aki nem nyugtalan, ha beteg vagy fáj vmilye a gyerekének????)

Botond az elmult 3 éjszakát végig sirta! Semmi köze én vagy a férjem (mert én őt is nagyon fontosnak tartom) nyugodságához. Valamitől rosszul érezte magát...

mennem kell

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Lili: köszönöm a segítségedet hinta ügyben, most agyalok ezerrel, h melyiket és egyáltalán érdemes-e még.
Apukám azt mondta látva Janikát, hogy nemsokára feláll, akkor meg nem nagyon fogja érdekelni a hinta hosszabb ideig... ugyhogy most elbizonytalanodtam...:roll: viszont ha azt nézem h tél lesz és nem tudom majd játszótérre vinni hintázni....:roll: :roll:

Syg: nagyon édi Leona a képeken!! nagyon komoly frizurája van már!! :D :D
köszönöm a homeos segítséget sztem akkor azt is bevetjük! Mindent a vasért!! :D :D hát igen a húsról tudtam, csakhát azt épp h elkezdtük és beteg lett. :roll:
Nem hiszem h a fogacska miatt lenne, az első kettőnél is hígabb volt a széklete de semmiképp sem olyan mint amilyen most volt, meghát hányt is. De gondolom a fogzás sem használt a dolognak....

Lina: sajnálom h Lili is beteg lett!! Ez a legrosszabb amikor du. még semmi gond estére meg már látod h baja van:roll: .... jobbulást neki!!
Ebbe bele sem gondoltam, hogy nekem is valahogy haza kellene jönnöm a "buli" után! :?

Nana: sajnálom hogy Boti sírdogált, húú nekem ez a 1,5 hét is kiakasztó volt, asszem kezdem sejteni mit éltetek át eddig... :?

Janika mászik ezerrel és azt hiszem nem sok kell h áttörjöna konyhába, ugyanis nekünk am. típusú a ház és a nappali 15 cm-rel mélyebben van min t a honyha és az előszoba. Janika meg fel akar jutni azon a "lépcsőfokon" na akkor mehetek pakolni oda is... :D :D :D

Kép
erszényes

csajok miééért nem rakja be a vonalózóimat azt irja ki túl hosszú aláirás rossz helyre rakom be a vonalzó linkjét vagy szerintetek sok a 3 vonalzó ????
roz23

Képzeljétek látom a fehéredő kis fogacskát, de még nem tört át. :cry:
hát ez itt a baj :cry:
már 4. napja hőemelkedése van, éjjel csak sir és sir. Eddig az oltásra fogtuk, mert eddig semmi nem látszott.

nagyon szenved szegény! :cry:

Syg,
ha esetleg olvasod. Nem szeretnék tovább Panadolt adni a hőemelkedésre és fájdalomra. Milyen homeosat lehetne???
A chamomilla ugy néz ki nem segit vagy emeljem a mennyiséget? vagy ez hülyeség?
Leona gyönyörű szép és hát nem semmi az a nézés. :) :wink:

KépKép
KépKép
nana09

Hú csajok, de irigy vagyok az apás estékért. Én alig látom :’(. Mindig dolgozik v a munkahelyén, v az építkezésen

Virág
Ez a beülősdi mindekire vonatkozik?

Hajni
Véletlenül dolgoztok egy helyen v ott ismerkedtetek meg?

Nyhk
Utazóágy 10000 körül szokott lenni akciósan. Bár mi a Brendonban kuponakcióba 8000 ért vettünk.

Sygnum
Vagány csajszi Leona!Nagyon tetszik a hozzáállásod
Elméletben nekem is megvannak a dolgok a lazasághoz, de valahogy mégsem akar menni. Mit csinálok rosszul? Náluk mindig kajagond van…. Drnő szerint minél inkább görcsölök rajta ő annál inkább nem fog enni, mert látja rajtam. De hát ha nem akar hízni?
Ferrum metallicum Ch 15—ezt én is adhatom Gyopinak? Gyanakszom a vashiányra az étvágytalanság miatt, mivel most pénteken a pisije negatív volt (hál Istennek nincs húgyúti)
„Egyébként én ezt írtam már, h nem szabad pl. a szoptatást túlgörcsölni, mert az a legnagyobb ellenfele.”—ezt fogom szem előtt tartani.

Tényleg volt már valaki olyan cipőben mint én? Gyopi semmi gyümölcsöt nem eszik meg ….

Lina :D Ellékpzeltem a jelenetet :D

Nana
Kitartás! Dentinox?

Kép
Kép
Kép
thymi

Roz,
biztos, hogy kifér három vonalzó is, kipróbáltam. Babafalvásat, vagy másmilyet csináltál? Segítsek?

Kép

Kép
kobudo

kob
kösszi
igen babafalvássat csináltam meg. ELfogadom a segítséget mert tök tanácstalan vagyok kösszi :)
roz23

Fogzásra figyelemelterelés. Játszótér, gyerekek. Többet ér, mint a Panadol. A hőemelkedés nem gond.

Erszényes

Nagyon szép lett a vonalzótok.
Ha már ilyen ügyes Janika, akkor hamarosan ülni fog. Akkor meg szerintem kár a drága elektromos hintáért. Hidd el, érdekelni fogja a hinta sokáig. Legalábbis a gyerekek többsége nagyon szereti, de erre tökéletesen megfelel két kampó és egy egyszerű műanyag felakasztható hinta. Ajtófélfára.

Syg

Képzeld, Adri hosszú idő után újra átaludta az éjszakát. Este kb 10-reggel 6-ig. Aztán gőzerővel szopizott. Este viszont nehezen aludt el, mert kimostam a szopis takaróját.

Meg tudná nekem mondani valaki, h mikor van ügyfélfogadás az okmányirodában? Adrinak kell útlevelet csináltatni. Esetleg tudtok telszámot is?

Lina

Elkerülte a figyelmemet. Mi van Lilivel? Jobban van már?

Adri már megint mormota. Nagyokat alszik napközben.

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker,
az okmányiroda elérhetősége:
http://kecskemet.hu/?r=224&c=2084

Itt időpontot is foglalhatsz:
http://www.magyarorszag.hu/okmanyiroda/ ... kmanyiroda

Kép

Kép
kobudo

Cukker: már tud ülni és magától is felül bármikor! Sőt ha felült akkor van hogy negyed óráig ugy játszik. :wink: :D :D
Majd kipróbáljuk a játszótéren nemsoká mennyire jön be neki aztán lehet h veszek olyat amit mondtál. :) :)
nekem is alvós Janika ma. Már a 2. órát alussza de most nem is bánom igy ki tudtam takarítani. :D
Én is itt jelentkeztem be az okmányirodába utlevélért amit Kob idemásolt és mikor mentünk kb. 10 perc alatt kész voltunk, várni nem is kellett. Mindenképp kérjetek időpontot! :) :wink:

Kob: betegség elmúlt?? hogy vagytok??
erszényes

Erszényes,
köszi a kérdésed, Kamilla ma ment oviba, jól vagyunk, majd írok pü-t!

Kép

Kép
kobudo

Syg,
Örültem annak amit irtal. Csak igy tovabb, marmint lazan, mert az tenyleg nagyon jo a gyerekeknek. Egyebkent mi amikor eloszor mentunk el kettesben itthonrol, vegig a telefononmat nezegettem, meg gorcsoltem, hogy biztos sirnak, stb. Feneket :wink: Nagyon is jol elvannak nelkulunk, es orulnek hogy egy boldog szuloparost kapnak vissza akik kipihentek es vegre ujra figylenek egymasra :wink: A gyereknek valoban minden jo ami a szulonek jo. Szoval az en tapasztalatonm az (persze ebben is mint minden masban elteroek a velemenyek), hogy a gyereknek az jo ami az :wink: anyukanak.

Szoval lazitani vagyo anyukak (mindenki akinak kedve van Thymi is :wink: ),
Ket otletem is van:
Teazas az Átriumban (a Kettemplom kozben) Isteni a repatortajuk is :wink:
Vagy pizzazas (Hol :?: ) En jo pizzazot nem tudok :oops: oda meg nem jutottam el miota itt lakunk :wink:
Nekem a hetfo es a szerda este nem jo, es ezen a heten a vasarnap estem is foglalt mar. Szoval mikor menjunk :?:
mvirag

Köszönöm az infókat az utazóággyal kapcsolatban.
Lili, közi a fáradságot, aranyos vagy. Megnéztem amik a Vaterán vannak. Akármelyik jó lenne, de hát Pest (illetve egy Fejér megye). Néha annyira tudom irígyelni a Pestieket. Ott sokkal több minden van, akár vásárlás szempontjából, akár játszótér, gyerekprogramok, korházak, stb.... Múlt hétvégén voltunk két babásdiszkontban is, és nagyon jó áraik vannak. Kecskeméten meg ahol tudnál vásárolni (mert van egy kis választék) ott ugyanaz a dolog sokkal többe kerül.

Amúgy én is a másik utazóágyat 10000-ért vettem. De mostmár két gyerek két ágy,. A hétvégén megyünk anyosomék, és kell már a másik is. (Én hibám eddig halogattam.)

Kép

Kép
nyhk

ERSZÉNYES
ÉN IS PONT EZT AKARTAM IRNI. jANIKA NAGY MÁR AZ ILYEN HINTÁKHOZ ÉS TÚL DRÁGA, VALSZEG NEM TUDNÁTOK KIHASZNÁLNI.
hIDD EL EL FOG Ő JÁTSZANI TÉLEN, ADDIGRA MÁR BIZTONSÁGGAL ÜLNI FOG. KÉZSÉGFEJLESZTŐKET VEGYÉL NEKI ÉS TÖK JÓL EL FOG JÁTSZANI ILL. SZINES FLAKONOK, CSÖRGŐ PAPIROK STB. :)

cUKKER
LÁTTAM IRTÁL ANETTNEK A BABASZOBÁN. HA ESETLEG KELL VMI ÉN SZOKTAM RENDELNI TŐLE. SZIVESEN BELERAKATOM A CSOMIBA A TIÉDET IS.

nÁLUNK A FIGYELEMELTERELÉS CSAK IDEIG ORÁIG JÖN BE. őMÉG KICSI, FIGYELI A GYEREKEKET, DE AZÉRT NEM SOKÁIG ÉRDEKLI HA KÖZBEN FÁJ NEKI. nA MEG ÉJJEL NEM TUDUNK LEMENNI...

IGAZÁBÓL UTÁLOM HOGY MÁR JÖN A FOGA, MINÉL KÉSÖBB JÖN ANNÁL KEVÉSBBÉ KINOZZA MEG A BABÁT. Ő MÉG CSAK 4 HOS...

hA MÁR ÜLNI TUDNA SOKKAL OKÉSABB LENNE, MERT A FOGZÁS VIZSZINTESBEN A LEGROSSZABB! :(

BOCSANAT A CSUPA NAGYBETÜÉRT, A SZÁMITOGÉPÜNK ELROMLOTT..

KépKép
KépKép
nana09

Sajnos gumicsizma ugyben elakadtam. A malomban megneztunk (mar nem emlekszem ki javasolta :oops: ) de nem volt 22-23-as ami neknuk kellene... Neztem mar a Tisza cipoboltban mellette a karatban, kint a Sil-Coop nal. Tovabbi otletek :?: Hamarosan jon az eso es nincs csizmank :roll: Olyat szeretnek aminek a teteje madzaggal behuzhato, es eleg szeles a szara, hogy a nadrag is beturheto legyen. Mar megint Pestre kell menni :?: :roll: csatlakozom Nyhk-hoz. Neha nagyon nehez itt vasarolni...

Erszényes,
Orulok, hogy Syg tudott javasolni homeo bogyot, igaza van hogy legtobbszor a felszovodassal van baj. Egyebkent a husi tenyleg jo, meg hat a maj, es a spenot, de a majat tul gyekran nem szabad adni...
mvirag

Tisztara szertszort vagyok ma, reszletekben jut minden az eszembe
Hajny,
Azt elfelejtettem irni neked, hogy a gyerekeim 20 hosak lesznek 19-en. A korrigalt eletkoruk szerint pedig epp ma 19 honaposak :wink:
Szeretnem ha el tudnank menni a jatszocsoportba. Holnap de szerintem elmegyunk arra es szemelyesen megkerdezem.
mvirag

BABA-MAMA KLUB

A Jókai utcán indulni fog egy baba-mama klub. Hetente egyszer 3-5-ig, a hosszú téli esték változatosabbá tétele érdekében. A mamák beszélgetnek, teáznak, a gyerekekkel pedig szakemberek játszanak. Gyerekeknél korhatár nincs. Ez a Jókai utcai játszóházban lesz, 300 Ft óránként. Amennyiben valakit érdekel az a következő telefonon tud jelentkezni Kecskeméti Katalinnál: 06-30-653-22-76.

Kép

Kép
nyhk

Mvirág

Az Auchan-ban én láttam csizmákat, de nem tudom, hogy mennyiért és milyen. Ha esetleg valaki ott vásárol kérd meg, hogy nézze meg neked. (Megkérdezhetem, hogy mi az a korrigált életkor ? )

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!
A hétköznapokon nagyon aktívak vagytok,hétvégén látszik hogy apukák otthon vannak,keveset ültök a gép elé.

Anna tegnap délután belázasodott,pillanatok alatt felment a láza 39,5-re.Gyorsan kúp,az használt.Nem is vittem bölcsibe,mindjárt viszem dokihoz,nézze már meg mi a baj,mert nem piros a torka,nem folyik az orra,nem köhög,nem tom mi a baj.Remélem sem

mi komoly.

Thymi
Endrével a munkahelyen ismerkedtünk meg,és fél évi ismeret után elhívott kávézni.Majd mégegyszer,majd egy reggeli,ott összejöttünk,és egy hét múlva összebútoroztunk.Rá két évre megszületett Anna.Nagyon vártuk,még a szülést is együtt csináltuk végig.
Aki apával szült,tetszett neki?Nekem naon jó volt hogy mellettem volt,sokat segített lelkileg is,no meg a fájásoknál masszírozta a derekam.Azóta a mi kapcsolatunk még jobb lett.

Cuki

Tom hogy a te ötleted volt a beülős buli,nem mondtam hogy az enyém. :) Csak nem haragszol?Ugye nem!Bocsi bocsi!

Nagyon finom pizzát csinálnak a rendőrséggel szemben,Matthiasnak hívják a helyet.Ott kezdhetnénk majd,de csak akkor lesz nekem jó,ha Anna meggyógyult,legalábbis tudni fogom a láz okát.

Kob,

Emese puklija meggyógyult?anya puszija gyorsan elmúlasztotta?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Szia dettus!Sajnálom hogy most nem tudok menni,Anna beteg.Ha pü-ben megírod a telcsiszámod,akkor felhívlak és tudunk könnyebben kommunikálni.Jó így? :P

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok,

Cukker, kipihented Magad? Vagy ébredtél sűrűn? Lentebb tettétek az ágyat? Ez már olyan jó, mert a babák nagyok, de a mi derekunknak :roll: :roll: :roll: ....

Virág, én voltam....Nekünk csak 20-as kellett. Vörösmarty u? Azt hiszem, Sygék ott nézték ki, csak végül SzilCoopnál vettek.
De előreláthatólag a héten nem fog esni :wink: , legalábbis ezt ígérték!
Én meg bélelt hálózsákot keresek, de a Bambini-sek (K.Gold) nem tetszenek....

Hajny, remélem nincs komoly baj!Most hogy van Anna?

Thymi: Hanna zöldséget nem evett, semmilyet, se répa, se krumpli, se semmi.Akkoriban a gyümölcs(banán,körte, alma összemixelve) ment, aztán meg az nem, most sem rajong az almáért.De emlékszem anno, Nana is írta(bocs ha nem jól emlékszem :oops: ), h Dani se szerette a zöldségeket, utána meg megfodult az egész. Tényleg ne aggódj ezen! Hidd el, h 7hónaposan nincs lemaradva semmiről, talán később kedveli majd meg az ízeket, vagy nem lesz gyümölcsevő! 2 2.5évest is ismerek, akik 1szem gyümit sem esznek meg a mai napig, mégis makkegészségesek!Milyen a súlya Gyopinak? És a dokinő nem aggódik? Bízz Benne!

Erszényes, a vasraktárakat elég sokáig tart feltölteni, hónapokig.Meg a vashiánynak is több(3) fokozata van. Külön néztek vasat is, vagy csak egy sima vérképet?

Lazítás: színházban voltunk péntek este, a darab:Laura...hát őőőőő, nem ez volt életem legjobb előadása, mintha még nem lenne kész, sem a musical, sem az előadás. Vannak benne jó dalok,és a történet is ok, de néhol....a meg,nem vagyok egy Cseh Tamás rajongó. :oops:

Nana, és ha picit emelnéd a babakocsi háttámláját, h ne teljesen vízszintesben legyen?

A héten Arborétum valamelyik délután? Csütörtökig láttam az előrejelzést, szikrázó Napsütést ígér!

Kép
seriff

Roz, voltál a háziorovosnál? Mit mondott a zsibbadásra?

Kép
seriff

Még olvasok, csak gyorsan annyit.

A MAI NAPON A SZÉCHENYIBEN A POSTA MELLETTI KÍNAIBAN 600 FT-ÉRT CSODASZÉP KOCSI CIPŐ (CSIZMA) KAPHATÓ. Én vettem Adrinak rózsaszínben. A mai napon 30% kedvezmény. Pl magamnak vettem még szép pizsamát, igaz én gyerekméretet hordok.

Kob

Köszi nagyon az infót.

Lili

Jössz ma angolra? Talizunk?

Hajni

Minden oké. Ugyan már. :wink:

Kép

Kép
cukkermáz

Ser: ha jól emléxem 4 dolgot néztek a vérében. Az egyik lehet h a vas volt. A doki csak annyit mondott szó szerint h iszonyatosan vashiányos! Azt viszont nem tudtam h ez ilyen sokáig tart, mármint amig normalizálódni tud a vasszint! :roll: :(
Én is voltam a Bambiniben már vagy 3x hálkózsákért de fius színben ujjatlant, vastagot nem találtam nemhogy 80-ast, semmilyen méretűt. Pedig azért éjjel már hideg van!

Jajj mi most nagyon szeretnénk talira menni ismerkedni, beszélgetni!!!!! :D :D :D :D :D

thymi: nekem se eszi Janika a zöldségeket, kivéve a répa! Olyan fejeket vág hozzá hogy kommentár nem is kell hozzá h utálja!:D :D majd idővel megszereti, nem is próbáltam azóta!

Hajny: szegény Anna!! jobbulást neki!! remélem hamar meggyógyul!!!
Én is egy helyen dolgozok a párommal. Csak én most ugye Janikával itthon de már ő is 6. hónapja ott van ahol én voltam. Ha visszamegyek majd akkor egész nap együtt leszünk.... ha visszamegyek.
nekem is nagyon jó volt h apa bejött. Sokat segített lelkileg nekem. Igaz h nekem csak az utolsó 2,5 órára jött be, éjjel egyedül vajúdtam... :? :?
erszényes

Nana, Zsófi már nagy baba, és kb. 2hete szenved nappal, az 5. 6. fogával. :( Sztem ez nem kor függő, hogy ki mennyire érzi meg.

Ser, én benne lennék egy taliba.

Hajni, jobbulást Annának!

Lina, veletek mi újság? Lili?

Nyhk, postán le lehet küldetni az ágyat. Én járókát is vettem a vaterán, szerencsésen megérkezett a postán. Sztem tök jó áron vannak, csak azért írom ezt. :)
birolili

Hajni

Csak most olvasom, h Anna beteg. :( Szegény. Ma át is kopogtam. Majd viszek nektek fini sütit.

Seriff

Hát úgy elaludtam, meg isfeledkeztem róla, h manóm esetleg kimászhat. De férjem röhögött is rajtam, h éjjel nem áll fel a gyerek. Pedig az ördög nem alszik. Nem lett semmi szerencsére.
Szombaton aztán le is vette. Most már mindenhol a lakásban megkapaszkodik és felhúzza magát térdelve.
Nekem szerencsém van úgy látszik Adrival, mert mindent megeszik. Persze látom rajta, h vmi jobban, vagy kevésbé ízlik neki. Amikor összeszorítja a száját, akkor már tudom, h elég, nem kér többet.
Ma jó napom van. Adri végig aludt este, most is már 3 órája alszik, meg egyszer már aludt reggel is. Tornáztam, sütöttem, sétáltunk, netezek....
A férjemmel mi csüt. megyünk színházba, és azt hiszem mi is a Laurát nézzük. Bérletetek van nektek is? És pont csüt lesz a 12 éves évfordulónk.

Nyhk

Ez jól hangzik, fel is írtam a telszámot.

Nana

Köszi. És mikor fogsz legközelebb rendelni? Találtam egy Fischer P. sütifalót, csak olyan olcsó, h nem tudom ez olyan -e, mint a Pampers pontgyűjtőben? Neki németül beszél. Szerinted a bolti az magyrul beszélő?

Kép

Kép
cukkermáz

Erszényes

A játszótéri hinta nem egészen olyan, amit én mondtam. De, ha már így ül (csak irigykedek :) ), akkor tuti jó. Nézd meg a játékboltban. 1500 körül van az ára.

Én is a melóhelyen jöttem össze drága férjemmel, de aztán én hamar eljöttem onnan. A pénz miatt. Most újra majdnem egy cég vagyunk.

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker, végre, Rádfért a pihi! Nincs bérletünk, kaptuk a jegyeket, igazából ilyen esti programon kettesben most voltunk először,mióta Hanna megszületett-na nem is aludt el,amíg hazaértünk(10óra).

Erszényes,megvan a lelet? Beírod,vagy elküldöd püben,h miket néztek?Így olvasva nem vsz,h a vasat nézték,merthogy az eleve min. 3 adat.

HOLNAP DU ARBORÉTUM?

Kép
seriff

Ser

Még nem tudom, de jó ötlet, és én nagyon szeretek oda kimenni.

Hát Adri sem aludt még el mással, de talán nem lesz nagy gond, mert ő sokszor 9-10 körül alszik el.

Kép

Kép
cukkermáz

Csak gyorsan, mert Leona már el akar húzni innen...

Nana,
hirtelen nekem is az jutott eszembe, h tegyetek könyvet az ágy lába alá, így magasabban lenne a feje. SBeáéknak bejött annak idején. Este nézek még homeót, van több is a Chamo-n kívül.

Erszényes,
esetleg 1-2 hétig adhatod neki a china rubrát, uúgy 15ch-ban, mint a vasat. ez folyadékveszteség utáni felépülésben segít.

a többit majd este

Kép
sygnum

ser: az a baj hogy oda kellett adnom a beutalót a vérvételen, ott meg nem kaptunk semmit, mert számítógépen küldték át a háziorvosnak... :cry:
holnap viszont megyünk megkérdezem a dokit!

A székletminta eredménye is megvan az előbb beszéltem a dokival, egy nagyon csúnya vírusa volt Janikának de már az is elmúlt valszeg azóta. Hogy honnan szedtük össze?????

Syg: még jó h írtad ezt a másikat is mert holnap egyszerre veszem meg őket a főtéri nagygyógyszertárban. :wink: :D

na most mennem kell indulunk anyósékhoz kondizni!!! :D :D

Lili. végülis aludt Zsófi??
erszényes

Sziasztok,most jól van Anna,kapott antibiotikumot,be is adtam neki,most csak nyafizik,szerintem menne motorozni a játszóra a kis barátaihoz.A torka van begyulladva,kaptam papírt hogy nem fertőző,ha szeretnénk közösségbe menni.Hát holnap még szerintem maradunk itthon,szerdán majd egy kicsit mehetünk sétálni.
Kösz hogy gondoltok Annára és rám is.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés. Nem nagyon vagyok net közelben, anyunál vagyunk többnyire, amíg jó idő van. Flóra meg ovizik ezerrel. Szerencsére nagyon tetszik neki.
Tegnap Tiszakürtön voltunk az arborétumban. Nagyon klassz volt. Jó volt már egy kicsit kimozdulni.
Múlt héten meg egy Vekerdy T. előadáson voltunk a sógornőmmel. Nagyon érthető, humoros volt.

Orsinak kibújt az első foga! :) Nagyon örülök neki, hogy észrevétlenül történt, nem kínozta meg.

Erszényes, a holnap megyek tornázni reggel fél 9-re. Nem tudom, milyenek a kondigépek, nem figyeltem. :oops: Ha Janika is engedi mehetünk együtt a jöv. héten du.

Syg, Leona mennyit változott! Kis szöszke csajszi.

Betegeknek jobbulást kívánok!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

HOLNAP DU ARBORÉTUM?

Kép
seriff

Sziasztok!

Lili,
köszi az érdeklődést. Lili továbbra is beteg, szerintem nem ússzuk meg a doktorbácsit. Holnap lemondtam az angolt, inkább elviszem dokihoz. Nagy baja nincs, de köhög, taknyos.

Seriff,
mi szívesen elmennénk holnap talira, de nem tudom igazán, hogy fertőz-e Lili, vagy szabad levegőn van-e egyátalán jelentősége.

Pillle,
gratulálok Orsi fogához :D Én meg folyamatosan nézegetem felül Liliét, aztán ma mintha úgy láttam volna, hogy az alsó kettő jön.

Tényleg, valahogy meg lehet akadályozni ezt az állandó taknyosságot? Ugyan mondta a gégész, hogy lehet, hogy az orrmandulái miatt gyakran hurutos lesz Lili, de biztos van valami megoldás rá??????

Hajny,
velem is ott volt apa a szülésnél, a végén ott akarták tartani, hogy olyan jól csinálta, meg hogy pályát tévesztett, és miért nem ment szülésznek. Mi végig hülyéskedtük az egészet, gyakorlatilag teljesen pozitívan éltem meg a dolgot, nélküle szerintem paráztam volna rendesen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Virág
Kávézó és pizzázó is jó, de mikor? Ha jól értem estében gondolkodtok. Az nekem nagyon necces, mert szinte minden este egyedül vagyunk, v ha nem akkor is későn jön haza apa :(

Csajok köszi a bíztatást. Akkor gyümi helyett zöldséget adjak neki délután is?

Hajni
A férjemmel a TESCO-ban ismerkedtünk meg annó :)

Seriff
Arborétum nagyon jól hangzik, már a múltkor is fontolgattam, de nem merek nekivágni. Kicsit messze van a Homokbánya babakocsival :(

Beteg manóknak megy a virtuális gyógypuszi :)

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
thymi

Ja igen

Szülés sztori
Apa végig bent volt és maszirozott, meg időt nézett. Másnap reggel majd leszakadt a derekam, mire megfejtettem h tiszta lila volt a derekam a maszírozástól...de akkor annyira jól esett. Utána mondta is h csodálkozott rajta, h mindig erősebben erősebben kérem. HIHI Neki meg izomláza lett :)

NAgyon szupi volt! Végig együtt, és amig a picilányt tisztába tették ő ott volt vele.

Kép
Kép
Kép
thymi

Kép

Kép
Kép
Kép
thymi

Pizzázó szerintem is jó hely a rendőrséggel szemben, csak füstös. :(
Finom még az olasz étteremben a volt Árpád mozi mellett. Csak ez a hely egy kicsit drága, de nagyoooon finom. 1000 körül van egy pizza.

Nekem este szinte bármikor jó 8- tól.

Timi

Szépet másoltál be.

Lina

A gyakori hurutos betegség allergiára is utalhat. A gáz az, h ilyen piciknél még nem csinálnak allergia tesztet, vagy, ha csinálnak is hamis eredmény születhet. Hallottam már tojásallergiánál (ez nálatok ügye még nem lehet), h ráment a mandula. Remélem nálatok nem ez van.
Jobbulást kívánok nektek.
Amúgy meg szerintem elkezdődnek a beteges időszakok. :( Bence is hogy miket fog hazahordani.

Ma nagyon kiakadtam. Edzése volt Bencének, és az edző még este 3/4 7-kor is futtatta őket. Hideg volt, világítás nuku. Már kész röhej volt, mert mi, szülők sem láttuk a gyerekeinket. Mondjuk nem az edző hibája, h nem kapcsoltak világítást kint a Széktó pályán.

Kép

Kép
cukkermáz

Nana,
fogzás:

Calcarea phosforica: rosszabbodik a szájba vett meleg és hideg ételektől, nyűgös, nyafogó, folyamatos dajkálást igényel. Hasmenés előtt fájdalom, fejfájás, légúti tünetek is jelentkezhetnek.

Coffea cruda: bosszúsan hánykolódik, kínlódik. A fogzás nagy kínokkal jár, amelyek enyhülnek s szájban tartott hideg víztől (ezt még nyilván nem tudod kipróbálni), ivástól, rágástól rosszabbodik. Megjegyzem, ez a túlpörgős babáknak is jó lehet, ha túl sok jó élmény miatt nem tud elaludni, mi is próbáltuk.

Borax: aftákkal kísért fogínygyulladás esetén, ha az íny legenyhébb érintése is fájdalmat vált ki, ezért elutasítja a szopit, cumit.

Podophyllum peltatum:fogzás idején ált. reggel jelentkező vizes hasmenés, heves gyomorkorgással. Összeszorítja az ínyét, fájdalma enyhül, ha hason fekszik.

Ennyit találtam fogzásra.

Thymi,
persze, h adhatod Gyopárnak is a vasat. 2-3 hetente tarts sztem 1 hét szünetet.

Pille,
örülök, h észrevétlenül bújt ki a fogacska, reméljük, a többi is így jön majd!

Hajny,
jobbulást Annának!

Lina,
szabadban nem fertőz annyira, főleg, ha nem tüsszög, köhög és persze nem történik "nyálcsere".

Erszényes,
a főtéri patikába ne keress homeót, nem sok van nekik. A Fekete sasban is vannak állítólag már homeós szerek, az a Refinél van. Vagy Jókai utca-Kada Elek sarka, vagy Rákóczi út.
Hinta: Leonának is van, igaz nem elektromos. A bentit sosem szerette úgy, mint a kinti hintát, de még most is bele szokott ülni.

Cukker,
mostanában Leona is elég jól alszik...persze csak magához képest.

Virág,
sztem is az a jó a gyereknek, ha az anya (szülők) jól érzi magát. Ez vhogy egyértelmű. Sztem azt is ez határozza meg, h mikortól menjen vissza az anya dolgozni. Nálunk az volt a gond, h leona senkit nem fogadott el rajtam kívül, még az apját se. A dédi a közelébe se mehetett pl. Felvenni se vehette fel senki, csak a nővérem. Rábízni meg vkire, h mi el tudjunk menni vhova nem is tudtuk volna soha, mert az egyik nagyszülők Nógrád megyében, a másik meg Szabadszálláson vannak. Nem egyszerű, ha nincsen nagymama, nagynéni..., aki segíteni tud. Így mi maradt? Állandóan egyedül a gyerkőccel.

Csizma: én is jobbnak találom a megköthetős csizmát, de sztem nem olyan nagy baj, ha nem olyan. Max. ráhúzol egy levágott végű zoknit, lábszárvédőt (Seriff ötlete). Én láttam az Auchanban, nem is voltak rosszak, de volt 1 pár 20-as, a többi meg 25-től. A Görög-udvarban is van egy cipőbolt, ott is megnézheted. A Szil-coop emeletén, a Cipőházban biztos van a méretükben, de azt hiszem, nem volt megköthető.

Balim,
már régóta írni akarom, h 23 féle szert találtam húgyúti problémákra. Én ennyiből nem tudok nektek választani, de amit a leggyakrabban ajánlanak, az a Cantharis. Ez mindenféle húgyúti pr-ra jó (hólyag, vese), ráadásul még bélproblémákra is, lehet, h érdemes lenne kipróbálni. Na meg -ne történjen meg!!!-, de ha újra előjönne vmi gyulladás, akkor biztos segít.

Jó éjt, remélem, nem felejtettem el senkinek válaszolni! Ja igen, mi megyünk holnap.

Kép
sygnum

Némi infó, ezt most láttam: aki most regisztrál a pampers honlapján, annak adnak 1 pontot.

Egy baba csak egy pontot igényelhet, de azért ez is sokat érhet!

www.pampers.hu

Kép

Kép
cukkermáz

Köszönöm mindenkinek a köszöntést!Tök jól sikerült a hétvége is,jó volt nagyon otthon.A tortán a tüzijáték persze teljesen elvarázsolta Lencust :D.

Hajny jobbulást Annának!Lina és persze Lilinek is.

Syg nagyon szép kislány Leona,olyan kis finom vonásai vannak.

Cukker nem semmi,ilyenkor nem félted hogy megfázik Bence?Akkor előre is grat az évfordulótokhoz,na meg Adri alvókájához :lol: !

Pille nektek pedig gratula a fogacskához!Én is sasolom,de méág mindig csak a csíkokat látom,megdagadva egyenlőre nincs,no nem mintha sürgetném,lehet hogy addig jó,míg nem tud vele harapni.

Egyébként Lencsi is megtaknyosodott,bár úgy tűnik már múlóban van,ebben az időben néha egyszerűen nem lehet eldönteni,mennyire öltöztessem be :roll: .Szülésnél apa nálunk is bent volt és nagyon jó volt,hogy bíztatott,de nekem a legnagyobb segítséget a vajúdás alatt jelentette,belé és anyuba kapaszkodva álltunk(görnyedeztem) végig(ők is jól kifáradtak a végére :lol: ).És apával mi is egy melóhelyen dolgoztunk,ő volt a "főnököm",de még én sem tudom visszamennék-e oda,mert nőként nem annyira éreztem magam odavalónak(galvánüzem és nem irodai munka).

Na lassan ellépegetek aludni,szép éjszakát nektek is!

Kép Kép

Kép
dettus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?