Nanett,
Bizony en is elvesztettem a fonalat, idorol idore vannak ilyen idoszakok, amikor kicsit elbeszelunk egymas mellett. Jo sok uj lany van most, a nekik most aktualis temak nalunk mar lecsengtek korabban, de ez nem baj, hiszen jol megbeszelik ezeket egymas kozott. Mint ahogy az "oregebbek" is megdumcsizzak a sajat kis torteneseiket, a magzatmozgasokat meg miegymast. En is hianyolok mindenesetre sok regi arcot, majdcsak kedvet kapnak ok is hogy ujra irjanak...
Orulok, hogy vegre hallok valamit feloled. A migrent azt ismerem, nagy ismeroje vagyok a kornak, de miota babat varok asszem csak ketszer volt, abbol is csak egyszer volt az a "falkaparos, kiugrok az ablakon" tipusu. Ugyhogy erre en nem panaszkodhatom. Labgorcsom sem volt meg, remelem nem is lesz, nem vizesedek, nem eg a gyomrom, ami azt illeti azt sem tudom igazan, hogy milyen az. Nekem a labam jutott ki mar az elejen, de ugy latszik egyenlore ez minden. Egeszen jol tudok mar egyuttelni vele, mondjuk az is igaz, hogy mar regota enyhebb a helyzet. Most mar nem kell leulnom az utcan epp ahol elkap a fajdalom, mert az egesz atalakult egy konstans, de joval enyhebb fajdalomma. Neha nyilalgat, de ki lehet birni. Lehet, hogy a folyamatos uszas tette meg a hatasat, lehet hogy mas, de ez biztos nem fog hianyozni, ha megszuletik Levente. Most mar tobb idom van netezni, meg olvasni es tornazni is, az az igazsag, hogy nagyon energikus vagyok, igy nagyon elvezem ezt az idoszakot. A babamozgasrol: Korabban mar keszitettem magam lelkileg, hogy ne parazzak emiatt, hiszen mindenhol azt olvastam, hogy a babak aktivitasa valtozo es foleg a 24 het kornyeken elofordulhat, hogy akar 24 orara is elcsendesednek. Nem igy az enyem. Nalunk szinte minden nap egyforman aktiv, elkenyeztet engem ez a gyerek

. Ami furi vele kapcsolatban, hogy egyatalan nem fekhetek a bal oldalamon. Ha hiszitek, ha nem, haton kell fekudnom, vagy esetleg a jobb oldalomon, mert kulonben akar ejjel is felkelt. Szerencsere meg nem kenyelmetlen a hatonfekves, csak csodalkozom hogy miert lehet ez... ja, majd kuldok neked kepet msn-en.
Korena,
Alig irsz magadrol! Mi ujsag van meg veled? Te hasznaltal kendot vagy erszenyt Evelinnel? Ezt egyebkent minden mas tapasztalt anyukatol is kerdezem...
Ja hatrahajlo meh: nekem is az van, es a pocakom ugy no, mint barki mase. Az sem igaz, hogy nehezebb miatta teherbe esni. Ezt nem csak tapasztalatbol mondom, ez igy van.
Minden uj kismaminak,
Udv koztunk es boldog es problemamentes pocakosodast kivanok mindannyiotoknak!