Megmondom őszintén, hogy nem emlékszem, üdvözöltelek-e már Benneketeket! SZóval inkább kétszer mint egyszer sem: ÜDV. ITT a topikban! REmélem, szerencsét hozunk Nektek is!
Beber!
Csak így tovább, hajrá!
Hagyd is az Uradnak, hogy mindent megcsináljon. Nem fogod megbánni, mikor meglátod majd a pozitív tesztet!
Ági!
Hát, én tényleg azt reméletm, hogy a 6 lesz a szerencseszámod.
Remélem, a lombik meghozza a várva várt változást és a Te életed is úgy kifordul hamarosan önmagából, mint az enyém.
Majd írj este, hogy mi volt!
Vanda!
Ez a Hédi! Micsoda egy vadász!
Guszti lehetett az a patkány...
Azokat a PCOS oldalakat megadnád nekem is? Mert van egy barátném, akinek szintén totál u.ez a problémája.
És hamarosan babát szeretne. KÖSZI!
Azért ne felejts néha integetni azoknak a gólyáknak. Lehet épp Titeket keresnek!!
Wish!
Hihetetlen, hogy milyen nagy már a lurkótok.
Ilyenkor úgy lerövidül az idő, ami máskor annnyira, de annyira hosszúnak tűnik..
Timi!
Ez hihetetlen, hogy Neked is bajod van ilyen barmokkal!
Bocs a kifejezésért, de mindig totál felháborít, hogy ilyen emberek vannak.
Rendben van, hogy Internet és nyilvános fórum, de akkor is úgy gondolom, hogy lehetne jobb dolguk, például a saját házuk táján...
Anna!
Teljesen normális, hogy nem repkedsz az örömtől, ha ilyen sz.rul vagy.
Remélem, azért hamar elmúlik. Azért igyekezz enni, hogy nehogy nagyon legyengülj!
Erika!
Hogy Anna micsoda hajasbaba! És beragyogjátok a szobát!!
Húú, de megnéznélek Titeket. Hát ez még várat magára egy kicsit...
De lesz még nálunk Dévais Topikos kerti parti...
Szani!
Édes vagy! Köszönjük!
Andris, Panna, Zsombi!
Kis prototípusok! Isten éltessen Benneteket bokáig!
Köszönjük a sok mosolyt és tapasztalatot, amit a mi életünkbe hoztok!
Gigi!
Hogy vagytok? Egyszer úgy felhívnálak, csak nem tudom a számod.
Illetve a címedet is felírtam, de persze nem találom. Visszaküldeném a könyvedet, amit oly sokat forgattam a terhességem alatt.
Még mielőtt elfelejtem, vagy elkallódik. Megírnád esetleg mail-ben?
KÖSZI!
Jucikém!
Nem aprózod el a dupla gurunénizést! De nagyon jól csinálod!
A gólyák pedig csak úgy repkednek most mindenfelé!
Hajnesz!
De jó, hogy írtál! Mindig örülök, mikor meglátom a képedet a profilodban!
Átjárhatósági?? Lemaradtam? Ennyire nem figyelek?
Katám!
A tünetekkel kapcsolatban nagyon egyetértek!
Aztán meglesz a babád és még kevésbé lesznek szabályok, "szentírások", amikhez igazodhatsz.
És minél több embert kérdezel, annál többféle választ kapsz majd.
De ez az egésznek a szépsége is közben..
Boszti!
Azért biztos vagy benne, hogy már le is kellene mondanod az egészről?
Én nem vagyok hiperstimu szagértő, de azért talán ennyire nem egyértelmű a dolog, hmm?
Rólunk:
Timi! Köszi a híradózást!
Kicsit félreértettél egyébként: Úgy gondoltam, hogy a depis gondolatok nem amiatt erősebbek v. gyengébbek, hogy egy vagy kettő a lurkó.
Azok vagy jönnek, vagy nem. Sőt inkább mindenkinek jönnek, maximum csak nem beszélnek róla.
A fáradtság foka, na az tényleg függ a gyerekek számától.
Egyébként az elmúlt 3 nap alatt sikerült kicsit lefaragnom a kialvatlanságból és így máris jobban megy minden.
Nem akarom elszólni magam, de talán valami rendszer is kezd kialakulni végre.
Lucám is szopizik néha szuperügyesen, néha pedig olyan, mint aki most lát először mellbimbót.
Cumisüvegből viszont nyakal ezerrel és ez azért megnyugtat, mert korábban nem gyarapodott kellőképpen.
Viszont mostmár mindketten kerekednek, tokásodnak, párnásodik a kezecskéjük, szóval hamar behozzuk ám a lemaradást és akkor jöhet a szellőztetés - talán egy héten belül elkezdhetjük - és utána mehetünk sétálgatni is.
Persze "nagyobb" társaság még nem jöhet és mi sem mehetünk, de ha már egy kicsit is kimozdulhatok úgy, hogy ne legyen lelkiismeretfurdalásom (pl. mikor elszaladok a postára vagy egyszer gurunénihez egy kis lelkifröccsre), mert ők is velem vannak, az már óriási haladás lesz.
Teszek fel megint képet, mert olyan nagyon büszke vagyok én is:
Lucacica:
Pannababa:
És édeskettesben:
Miljó puszi Mindenkinek!!
réka