A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bbeti, Modrooka!
Megmondom őszintén, hogy nem emlékszem, üdvözöltelek-e már Benneketeket! SZóval inkább kétszer mint egyszer sem: ÜDV. ITT a topikban! REmélem, szerencsét hozunk Nektek is!

Beber!
Csak így tovább, hajrá!
Hagyd is az Uradnak, hogy mindent megcsináljon. Nem fogod megbánni, mikor meglátod majd a pozitív tesztet! :)

Ági!
Hát, én tényleg azt reméletm, hogy a 6 lesz a szerencseszámod.
Remélem, a lombik meghozza a várva várt változást és a Te életed is úgy kifordul hamarosan önmagából, mint az enyém.
Majd írj este, hogy mi volt!

Vanda!
Ez a Hédi! Micsoda egy vadász!
Guszti lehetett az a patkány...

Azokat a PCOS oldalakat megadnád nekem is? Mert van egy barátném, akinek szintén totál u.ez a problémája.
És hamarosan babát szeretne. KÖSZI!

Azért ne felejts néha integetni azoknak a gólyáknak. Lehet épp Titeket keresnek!! :)

Wish!
Hihetetlen, hogy milyen nagy már a lurkótok.
Ilyenkor úgy lerövidül az idő, ami máskor annnyira, de annyira hosszúnak tűnik.. :wink:

Timi!
Ez hihetetlen, hogy Neked is bajod van ilyen barmokkal!
Bocs a kifejezésért, de mindig totál felháborít, hogy ilyen emberek vannak.
Rendben van, hogy Internet és nyilvános fórum, de akkor is úgy gondolom, hogy lehetne jobb dolguk, például a saját házuk táján...

Anna!
Teljesen normális, hogy nem repkedsz az örömtől, ha ilyen sz.rul vagy.
Remélem, azért hamar elmúlik. Azért igyekezz enni, hogy nehogy nagyon legyengülj!

Erika!
Hogy Anna micsoda hajasbaba! És beragyogjátok a szobát!!
Húú, de megnéznélek Titeket. Hát ez még várat magára egy kicsit...
De lesz még nálunk Dévais Topikos kerti parti... :) :)

Szani!
Édes vagy! Köszönjük! :)

Andris, Panna, Zsombi!
Kis prototípusok! Isten éltessen Benneteket bokáig!
Köszönjük a sok mosolyt és tapasztalatot, amit a mi életünkbe hoztok! :)

Gigi!
Hogy vagytok? Egyszer úgy felhívnálak, csak nem tudom a számod.
Illetve a címedet is felírtam, de persze nem találom. Visszaküldeném a könyvedet, amit oly sokat forgattam a terhességem alatt.
Még mielőtt elfelejtem, vagy elkallódik. Megírnád esetleg mail-ben?
KÖSZI!

Jucikém!
Nem aprózod el a dupla gurunénizést! De nagyon jól csinálod!
A gólyák pedig csak úgy repkednek most mindenfelé! :)

Hajnesz!
De jó, hogy írtál! Mindig örülök, mikor meglátom a képedet a profilodban! :) :)
Átjárhatósági?? Lemaradtam? Ennyire nem figyelek?

Katám!
A tünetekkel kapcsolatban nagyon egyetértek!
Aztán meglesz a babád és még kevésbé lesznek szabályok, "szentírások", amikhez igazodhatsz.
És minél több embert kérdezel, annál többféle választ kapsz majd.
De ez az egésznek a szépsége is közben.. :)

Boszti!
Azért biztos vagy benne, hogy már le is kellene mondanod az egészről?
Én nem vagyok hiperstimu szagértő, de azért talán ennyire nem egyértelmű a dolog, hmm?

Rólunk:
Timi! Köszi a híradózást!
Kicsit félreértettél egyébként: Úgy gondoltam, hogy a depis gondolatok nem amiatt erősebbek v. gyengébbek, hogy egy vagy kettő a lurkó.
Azok vagy jönnek, vagy nem. Sőt inkább mindenkinek jönnek, maximum csak nem beszélnek róla.
A fáradtság foka, na az tényleg függ a gyerekek számától.
Egyébként az elmúlt 3 nap alatt sikerült kicsit lefaragnom a kialvatlanságból és így máris jobban megy minden.
Nem akarom elszólni magam, de talán valami rendszer is kezd kialakulni végre.

Lucám is szopizik néha szuperügyesen, néha pedig olyan, mint aki most lát először mellbimbót. :wink:
Cumisüvegből viszont nyakal ezerrel és ez azért megnyugtat, mert korábban nem gyarapodott kellőképpen.
Viszont mostmár mindketten kerekednek, tokásodnak, párnásodik a kezecskéjük, szóval hamar behozzuk ám a lemaradást és akkor jöhet a szellőztetés - talán egy héten belül elkezdhetjük - és utána mehetünk sétálgatni is.
Persze "nagyobb" társaság még nem jöhet és mi sem mehetünk, de ha már egy kicsit is kimozdulhatok úgy, hogy ne legyen lelkiismeretfurdalásom (pl. mikor elszaladok a postára vagy egyszer gurunénihez egy kis lelkifröccsre), mert ők is velem vannak, az már óriási haladás lesz.

Teszek fel megint képet, mert olyan nagyon büszke vagyok én is:

Lucacica:
Kép

Pannababa: Kép

És édeskettesben: Kép

Miljó puszi Mindenkinek!!
réka
Vendég

Bocsi, kicsit nagyok lettek a képek... :) :)
Vendég

Boszti,
Le kell csesszelek! Mi az hogy elmúlt a hiperstimu és akkor most már biztos nincs terhesség! A remény hal meg utoljára! Tessék optimistán végigcsinálni a várakozási időszakot, mi az hogy mérgezed magad tovább a gyógyszerekkel! A jobb zsebedben van egy szöszmösz, na az a te optimizmusod, tessék elővenni és szépen növesztgetni! Van akinek vannak van akinek nincsenek tünetei! Miért is ne lehetnél a nincsenek tünetei csapat tagja?!
Farkasok J

Duddukám,
Ezek a csajok?!
farkasok

Boszti :)
Abba ne hagyd a gyógyszereket, sőt ne is tesztelj még, különben elverlek!
A 10. napon egyáltalán nem kell kimutatni a tesztnek, hogy sikerült-e.
Nekem a vérből kimutatott HCG volt a 9. napon 21, az a 10en 30-40 között lehettett, az pisiből nem nagyon mutatta semmi. a 13. napon csináltam pisilős tesztet, azon 3 perc múlva lett halvány második vonal, pedig a vérteszt alapján aznap már 153 volt a HCG.
Úgyhogy kérlek, légymég egy kicsit türelemmel és várd ki a 14. napot, ha ilyen hamar tesztelsz, az nem biztos hogy valós eredményt mutat.
Minden egyébben csatlakozom Judtihoz.
Kitartás, jó? :)

Réka :)
Nagyon aranyosak a lányok. Örülök, hogy szépen gyarapodtok.
Próbálj meg minél többet pihenni. Okos tanács, mi? :lol:
Ennyi telik most, de nem baj, egy fél év múlva visszadhatod :)

Ági :)
Drukk, remélem jó híreket mond D és hamarosan kezdtek. Túl sok szabad gólya repked most a topik felett, kár volna hagyni elrepülni őket:)

wish

na igen, az optimizmusom tényleg nulla :(
ma már fájdogál a derekam is és a cicim is. pont, mint mensi előtt. lehet, h pozitívan kellene gondolkodnom, de nem megy...

duddu: a lányok tiszta anyja :)

Kép

Kép
boszti

Boszti
Ne add fel!! :lol:
Nekem mikor sikerült és mikor nem sikerült is ugyanazok voltak a tüneteim. :? Fájt a mellem és majd szétszakadt a derekam. Éjszaka is arra ébredtem, hogy annyira görcsöl a hasam, hogy betojok rögtön. :cry:
Ilyen korán még semmi sem jelent semmit.
Próbáld meg magad elfoglalni, én egész nap játszottam a sz.gépen, vagy olvass, fejts keresztrejtvényt. :) :)
Szerintem se csinálj tesztet 2 hétnél előbb, ha egy baba van azt úgy is csak késöbb mutatja ki. Én annyira nem csináltam a 3. alkalommal, hogy kibírtam a 18. napig, mindig csak a wécézésnél lestem magam, hogy megjött-e már.
Kitartás.

Kép
Kép
bbeti

Nekem is fájdogál a cicim és a derekam, pont mint mensi elött. Néha teljesen mensis görcseim vannak. Pedig... :)

wish

Hú csajok azért izgulok ám az este miatt, hogy milyen gyogyókat kapok, meg stb....

Boszti kitartás......... Mert megverlek!! :wink:
Ági28

Kép
Duddu
Nagyon gyönyörűek!!! Annyira irigyellek!!!
:wink:
Wish
Nem akarsz végre felrakni poci képet??? :oops:

Képzeljétek el ma a Libriben voltam... és megvettem a Csodálatos utazást. Tényleg minden benne van, rengetek képpel.... érdemes megvenni. Igaz egy kicsit drága: 8980 Ft volt.
Várom, hogy menst. legyen. Ilyenkor aztán olyan távolinak tünik a hónap vége:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 1571.9.gif[/img]

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kép

kagyló

Duna Plázában meg vettem egy zebrát is. Kép

kagyló

Réka!
Hogy te mire nem vagy képes?! Ennyit írni a két csajszi mellett! Hát erre muszáj reagálnom, már csak azért is, hogy újra megláthasd a képemet a profilomban! 8) :lol:
Nagyon jók a képek, olyan szívet melengető nézni őket. Köszi szépen! És a beszámolót is!
Drága Juditunk keményen diktálja a tempót, én is rendesen le vagyok ám maradva, :lol: egyelőre nem döntöttünk, mi lesz a folytatás, még járom a lelki ösvényeket. Most végeztem el a belső utazás tanfolyamot is, hogy "hivatalosan" is képzett legyek. Katartikus élmény volt, szeretném is tovább fejleszteni magamban a képességet, hogy ezzel is egy lépéssel közelebb kerüljünk a kicsikénkhez.

Juditkám,
Ha úgy érzem, szükségem lesz a gurunénire, biztos megkereslek és ezt most nem hárításból mondom, egyelőre úgy érzem, elég segítőm van, de ugye ez is változhat, úgyhogy feltétlen tudni fogom, kihez forduljak. Köszi szépen! Lassan te is akkreditálhatnád magad a guru társadalomban, annyira feldob mindig az írásod, átjön ám így is az energia, de rendesen!!! :P
hajnesz

Na sziasztok!! Megyünk tovább, bár a balban ismét felütötte a fejét egy ciszta. De azt mondta, hogy ha nem múlik el, akkor majd leszívja. Megvolt a méhszonda is, szinte alig éreztem. Pénteken UH, hétfőn tájékoztató.
Anyukám beszélt a körzetimmel,és azt mondta, hogy ha aktuális egy hétre kiír.

Ja és szednem kell folsavat, clostyt,merionalt, fostimont, prednisolon, kaliumot.

Ja és ma reggel voltam a Nyírőben vérvételen.
Ági28

csajok van egy buta kérdésem, kaptunk egy olyan papírt, amiben az ivarsejtek felhasználásáról kell nyilatkozni. Az az én petikéimet jelenti, vagy apának kell nyilatkozni a a spermácskákról??
Ági28

Ági
Jó, hogy el tudtátok kezdeni. nekem a méhszonda fájt, neked szerencséd volt.
Az a papír a leszívott és megtermékenyített sejtekre vonatkozik. Továbbtenyésztés, fagyasztás vagy megsemmisítés; én úgy tudom.
Amibe nem vagy biztos a papírokon azt beviheted legközelebb és a recepción segítenek. Csak itt is a legfontosabb a tanúk aláírása.
Nálad a család ezek szerint tudja, hogy próbálkoztok?

Kép
Kép
bbeti

Persze nálunk mindenki tudja. Igen én is gondoltam rá, hogy majd ha nem tudom kideríteni, akkor majd benn a nővérkéktől megkérdezem. De mostmár nem kell, mert már kitöltöttem. :-)

Csak picikét fájt a bal oldalon, de ott lehet, hogy a ciszta miatt, de nem volt vészes egyáltalán.
Ági28

Kedves Kismamapajtások!

Nagyon szépen köszönjük a sok jókívánságot és gratulációt!
Ma hazatért a család, mindenki jól van. Csak éppen Doma annyira cicimániás (ami persze minden férfiember számára természetes dolog), hogy Melba még nem jutott gépközelbe. Amint lesz egy szusszanásnyi ideje részletesebben is elmeséli a történetet.

Mindenkinek a legjobbakat,
Doma Apu

Kép

KépKép
melba

Kép
Kép
wish

Jesszus, úgy látom én kerültem a sárga rész tetejére.... :shock: :roll: :shock: :roll: :shock: :roll:

Ági,
nagyon-nagyon sok szerencsét kívánok nektek a lombikhoz! Olyan kitartással meneteltél eddig előre, hogy meg kell legyen a gyümölcse! :wink:

Kép
szkatácska

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot! Tegnap voltunk a Dévainál, minden rendben. Este kb. 7-kor mentünk be, már nagyon fáradt és morcos volt, de a humorérzéke még megmaradt!!!

Bbetti
Kisfiú, Rolandnak hívják. Tegnap este a Dévai azt mondta, legközelebb sokmindenről kell beszélnünk, gondolom akkor lesz szó a szülésről! Okt. 30-án kell mennünk, addig összegyűjtöm a kérdéseimet is. Jövő héttől szeretnénk menni keddenként a szülésre felkészítő tanfolyamra a Jánosba. Utána már csak a bölcsőhalál megelőzéséről szóló felkészítőre kell mennünk a Madarász utcába, persze az is kedden van. A munkahelyemen nem örűlnek neki, hogy kedden du. mindig van valami, de még nem szóltak egy rossz szót sem.
És Ti már beszéltetek? Privibe is írhatsz, de nem szoktam minden nap elolvasni a topicot, és az üzeneteket sem.Általában 3 nap. (Bocsi)

Sziasztok

Kép
übi

Sziasztok!

Kedves Duddu!
Köszi az üdvözlést!:-)

Agi!
Ez biztos sikerülni fog!:-) Nagyon drukkolok.

Mi ebben a hónapban sem kezdünk, mert péntekre várom, hogy megjöjjön, és akkor megyek ultrahangra. A lelet meg nem tudom, mikor lesz meg:-/ Tehát nem tudom majd hívni a dokit:-/
modrooka

modrooka: milyen leletre vársz még?

wish: köszi, hogy betettél, jó is lenne a zöld első sorából a sárga utolsójába kerülni... (sóhaj) tudnék örülni egy utolsó helynek :) viszont már 33 éves vagyok
ha a tesztet előrehozom szombatra (mert buliba megyünk és jó lenne tudni, hogy mennyire érezhetem jól magam, vagy inkább hogy mitől :)) szóval mit gondoltok???

melba: gyönyörű a babád! :)

Kép

Kép
boszti

Sziasztok!

Übi
Tök jó, hogy minden rendben van. A miénket is Rolandnak hívnák ha fiú lenne, de Nikolett lesz. Mi most pénteken megyünk majd, gondolom mivel szinte egyidősek vagyunk velünk is azokat fogja megbeszélni.
Nem mi még nem beszéltünk semmi ilyesmiről a szüléssel kapcsolatban. Az jó ha lesz egy csomó felkészítő, de mindig csak kedden? Az nekünk sem lesz jó mert 50 km-ről feljárni és a párom is lehet, hogy pont akkor dolgozik, mindenesetre várom a tanfolyamokat. Szerintem nekem is lesz egy csomó kérdésem a szüléssel kapcsolatban.
Én azt vettem észre, hogy gyakran morcos, ha sok a műtét, de terhesekkel mindig viccelődik. Nálam a legnagyobb problémája a hízás. Diétára fogott már az elejétől, amit próbálok betartani több kevesebb sikerrel. Nálad mi a helyzet?

Kép
Kép
bbeti

Milyen gyönyörűek a babácskák!!
Melba-család :lol: :lol: :lol: :lol: Végre otthon lehettek!!Gratula!! :lol:
Boszti :lol: tényleg nem érdemes előbb teszelni, okt. 16. még odébb van, bírd ki ezt a kis időt!Beszélj hozzá, simogasd, annak biztosan jobban örül, mintha aggódsz!! -mondom én, aki szintén végigaggodalmaskodtam a teszt előtti időszakot! de előbb nem teszteltem még én sem!

Hát csajok, hol ilyen, hol olyan a kedvem meg az émelygés...De valahol persze megnyugtató is. Igyekszem most már minél többet kimozdulni, hétvégén kirándultunk is a Vértesben, szuper volt, gyönyörű az erdő...-persze csak lájtosan, jó lassan bandukoltam.

Jövő héten megint uh, már nagyon várjuk, talán már emberi formája lesz a drágának.. :wink: Jó lenne látni, hogy sokat nőtt és minden oké.

Wish :lol: Te voltál 10hetes uh-n? Mekkora volt a bébike? mert a különböző oldalak, újságok, könyvek tök eltérő adatokat írnak. franc se tudja, melyikhez kellene viszonyítani... Még mindig nem tudtam "kiengedni", Te hogy vagy vele?? bár a 12.en túl már szerintem én is nyugodtabb leszek. A Kismama újság azt írja, hgoy a 9. héten a CRL 2.5 centi kürüli, a 10-en 3.4 cm. talán ez olyan középmérték.

Kata :lol: Na, és mindent beszereztetek már??? én úgy gondoltam, hogy a 20. hét után kezdünk el vásárolgatni, addig nem. tegnap voltunk a Brendonban, vettem egy-két aprósátot, megnéztük a babakocsikat meg a bútorokat, háááát, vannak árak. De azért tök jó volt ott kismamiként jönni-menni!!! :D

pusszancs, anna (9+2) :lol:
madaran

Milyen gyönyörűek a babácskák!!
Melba-család :lol: :lol: :lol: :lol: Végre otthon lehettek!!Gratula!! :lol:
Boszti :lol: tényleg nem érdemes előbb teszelni, okt. 16. még odébb van, bírd ki ezt a kis időt!Beszélj hozzá, simogasd, annak biztosan jobban örül, mintha aggódsz!! -mondom én, aki szintén végigaggodalmaskodtam a teszt előtti időszakot! de előbb nem teszteltem még én sem!

Hát csajok, hol ilyen, hol olyan a kedvem meg az émelygés...De valahol persze megnyugtató is. Igyekszem most már minél többet kimozdulni, hétvégén kirándultunk is a Vértesben, szuper volt, gyönyörű az erdő...-persze csak lájtosan, jó lassan bandukoltam.

Jövő héten megint uh, már nagyon várjuk, talán már emberi formája lesz a drágának.. :wink: Jó lenne látni, hogy sokat nőtt és minden oké.

Wish :lol: Te voltál 10hetes uh-n? Mekkora volt a bébike? mert a különböző oldalak, újságok, könyvek tök eltérő adatokat írnak. franc se tudja, melyikhez kellene viszonyítani... Még mindig nem tudtam "kiengedni", Te hogy vagy vele?? bár a 12.en túl már szerintem én is nyugodtabb leszek. A Kismama újság azt írja, hgoy a 9. héten a CRL 2.5 centi kürüli, a 10-en 3.4 cm. talán ez olyan középmérték.

Kata :lol: Na, és mindent beszereztetek már??? én úgy gondoltam, hogy a 20. hét után kezdünk el vásárolgatni, addig nem. tegnap voltunk a Brendonban, vettem egy-két aprósátot, megnéztük a babakocsikat meg a bútorokat, háááát, vannak árak. De azért tök jó volt ott kismamiként jönni-menni!!! :D

pusszancs, anna (9+2) :lol:
madaran

bocs, 2X ment...
madaran

Sziasztok!

Übi,
én is épp a napokban jártam utána a bölcsőhalál/újraélesztés tanfolyamnak. A Madarászban valóban keddenként van, tehát egybe esik a Jánosos felkészítővel és drágább is úgy mellékesen (kétezer forint fejenként).
Mi a Heim Pálba fogunk menni, legközelebb október 27-én lesz, ez egy péntek délelőtt, 10-12-ig. Itt ezer forintot kérnek jelképesen, illetve többet is adhatsz persze, ha tudsz, kórházi egyszer használatos műszereket vesznek a befolyt összegből.

Bbeti és Übi,
mindkettőtöknek. Mi tegnap voltunk a Jánosban először a felkészítőn, készüljetek hogy ezren vannak, volt aki be sem fért a terembe, így jó időben odaérni. Egy nagyon kedves hölgy tartotta a tájékoztatást, nagyon szépen, összeszedetten beszélt. Szerintem azért érdemes részt venni rajta, mert a helyi szokások ismeretetésére helyezi a hangsúlyt, ami szerintem megnyugtató. Tegnap a gyermekágyas időszak volt a téma. Hat alkalommal hat témakörben vannak előadások, tk. mindegy, mikor kapcsolódtok be, folyamatosan mennek egymás után a témák.
Betti, nem lehetséges, hogy egy napon volt a punkciónk, március 24-én, ill. hogy az amnión is találkoztunk a Sotén? Nagyon "rád illik" akire gondolok.

Madaran Anna,
csak egyszer válaszolom meg :D . Szóval dehogy van meg minden. Nem tudom, mennyire olvastál minket az elmúlt hetekben, a hatodik hónapot gyakorlatilag majdnem végig feküdtem ill. itthon töltöttem a keményedések és a hasfájás miatt. Kb. egy hete vagyok úgy, hogy nagyjából minden nap igyekszünk eljutni egy-egy üzletbe, de lassan megy a beszerzés. Eltérőek az árak, a kínálat, az ember pedig igyekszik a legjobbat megtalálni. Úgyhogy csak apránként gyűlnek a dolgok. A Brendon ilyen szempontból nem volt az ideális hely, magasan a legdrágább az összes hely közül. Én írok mindent, hogy mit, hol, mennyiért veszünk, később szivesen átadom a tapasztalataimat.
Ui. mondtam már, hogy én is Vértes-környéki lyány vagyok? Oroszlányon születtem... :D

Üdvözlök mindenkit,
Kata

Kép
szkatácska

Kata
nekem is márc. 24-én volt a leszívás, és amnion július 26-án voltam de a Barossban. Márciusban 4-en voltunk akkor ha jó emlékszem. Egy fekete hajú lány a Vass doki páciense, egy szőke lány akinek a férje McDonalds kaját hozott és egy másik szőkés hajú lány, akit nem akartak elaltatni.
Te melyik vagy? Tök izgi így találkozni.
Írj minél előbb.

Kép
Kép
bbeti

Betti,
én voltam a McDönci kaját szállító férj felesége :D szóval a szőke lány :D
és igen, összefutottunk az amnión is, megismertelek, akkor mondtad hogy kislányt vártok, vhogy nekem is összeállt a kép.

Hogy a többiekről is mondjak jó híreket:
a Vass doki betegének akkor nem, de pár hete sikerült a következő lombikja, még nagyon az elején jár, de úgy néz ki hogy két babája is lesz!
A másik szőkés lány, akit nem akartak elaltatni mert meg volt fázva, akkor szintén nem járt sikerrel, de aztán ők is újra nekifutottak és sikerült nekik is! Ötödször próbálkoztak, most egy baba van a pocijában, kb. 14 hetes terhes ő is!

Szóval mindenki szépen halad a cél felé!

Kép
szkatácska

Kata
Ezek tényleg jó hírek, milyen kicsi a világ. :lol: Már sokszor gondoltam rájuk is, hogy mi lehet velük.
Nekünk az volt a 3. és kettőt kaptam vissza, de csak egy tapadt meg. :D
A 12. héten vastag lett a redő 3.4, azért volt az amnio, de az szerencsére jó lett, és utánna a szívuh is. nekem rengeteg nyavajám előjött a terhesség alatt. Lábvizesedés, aránylag magas cukorszint, vérszegénység, hízás, gyökérkezeléses fog, majd szájsebészet mivel nem múlt el ott fel is vágták. :cry:
A 6. hónap körül nekem is sokat keményedett a hasam, és a doki mondta is, hogy vigyázzak a méhszájamra mert egy kicsit kinyílt, azóta szerencsére nem tágult tovább, akkor én is sokat feküdtem.
Mi most péntekenként járunk a klinikára, de megint híztam, így a doki megint le fog cseszni.
Remélem ti jobban vagytok és nincs ennyi nyavajád? :D
Már vettünk egy csomó bababútort, a babaát várom, de a szüléstől félek rendesen.

Kép
Kép
bbeti

sziasztok
Nem kérdezte meg valaki a Dévaitól, hogy 4 lombikot támogat-e a tb?! Vagy még mindig a régi érvényes?

kagyló

Wish: hogy hogy voltál a 9. és 13. napon vérvételen? Ezt kérted külön? Dévai nem is foglalkozik velünk a 21. napig vagy a mensiig. Vagy te benfentes vagy? :)

Kép

Kép
boszti

sziasztok
Nem kérdezte meg valaki Dévaitól, hogy igaz-e, hogy a tb már csak 4 lombikot engedélyez?!

kagyló

Betti,
úgy gondolom, én sem "hibátlanul" viselem a terhességet, de azért nincs okom panaszra. Engem elkerült a hányinger, rosszullét, cicifájás, ilyesmi. Ami az elejétől van, az hol ilyen, hol olyan hasfájás. A terhesség első felében gyakran fájt a hasam, de nem volt vészes a fájdalom, inkább csak aggasztott eleinte. Aztán jött ez a keményedés, feszülés a hatodik hónapban, azzal nagyon sokat feküdtem, féltettem a babát a koraszüléstől. Aztán már felkelhettem volna, mert én nem nyíltam a keményedésektől, de akkor meg kezdődött egy nagyon rossz hasfájós időszak, ami baromira kellemetlen volt, valóban fájdalmas. Most kb. egy hete nagyon virgonc vagyok, szépen elmúlt a pocifájás, alig-alig érzem. Ennek nagyon örülök!
De igazából mindig mindenért kárpótolt vagy vigasztalt a tudat, hogy itt a baba a pociban, kibírom bármi is van, hiszen ez "csak" kilenc hónap a nagy boldogságért. :D

Így most vásárolni próbálunk, meg alakítani a lakást a bébi fogadására.

Hízás ügyben én eddig csak dicséretet kaptam, legutóbb fordult elő először, hogy Dévai szólt hogy kezdjek odafigyelni, mert lassan meglesz a tíz kiló. Tipikus Murphy, hogy azóta állandóan csak ennék.... :wink:

A tarkóredős izgalom miatt nem irigyellek, biztos voltak nehéz heteitek. Ha visszaolvasol, láthatod, hogy én az amnió vállalása vagy nem vállalása kérdés miatt vívődtam nagyon sokat, de már ezen is túl vagyunk. :D

Én egyenlőre nem félek a szüléstől, de azért tegnap az előkészítőn rendesen beleéltem magam a lehetésges helyzetekbe... :roll:

Kép
szkatácska

Betti :)
Akkor mi is találkoztunk, mert bementem Katát meglátogatni, amikor volt a punkciója :)
De persze nem emlékszem rád sajnos.

Rosszul lettem transzfer után és kórházban voltam hiperstimuval, azért néztek HCG-t.

wish

Kagyló én sajnos nem kérdeztem meg, bár nagyon sokat mesélt a következő törvényekről,amiket hoztak. De főleg a gyógyszereket beszéltük.
Ági28

Na csajok 1-re megyek ma apával élettársi nyilatkozatot írni a közjegyzőhöz. Röhely, hogy 14 ezret elkérnek ezért!!

Ja és olyan ügyes vagyok tegnap 3 üveg ásványvizet megittam!! :-)
Ági28

sziasztok
Ági
Köszönöm. Megkérdezhetem, hogy mit mondott a következő törvényekről és a gyógyszerekről?! Mikortól kell elkezdened a gyógyszerezést? És azt mondta, hogy hányadik napon van az első UH? Szomorú, hogy nem sikerült az inszemetek. Én elég nehezen viseltem amikor a háromból egy sem jött össze. Ragaszkodtam a lombikhoz, és igazam is lett. Nálatok mi a próbléma? Kicsit izgulok, hogy maradjon az 5 támogatott lombik, hiszen nekem már a 4. fog jönni, és bele sem merek gondolni, hogy mi lesz ha nem jön össze. :roll:

kagyló

Hát valami olyat mondott, hogy csak az olcsób gyogyókat tudja majd felírni, de hogy ha két lombik után nem jön össze, akkor arra való hivatkozással felírja a drággábbakat.

Ugyanúgy az 5. naptól gyogyózom, és holnap lesz az első UH. Az a 8. napom. Hétfőn tájékoztató.És szerintem ha minden rendben lesz a jövő hét vége felé meg is lesz a punkcióm!!
Én a vége felé már csak muszályból csináltam meg az inszemeket. De persze reménykedtem, higy sikerűl. Nálunk eddíg úgy néz ki, hogy minden rendben van. Úgyhogy nem lehet tudni, hogy mi a baj, mi miatt nem jön össze a babó!
Ági28

Ági
És miket írt fel? Milyen tájékoztató? Nem dolgozol sokat, vagy stresszelsz??? Elég fura, hogy van akinek egyből össze jön, nekünk meg várni kell rá.. ...Hogy mivel függ össze?!
Nekem meg az a bajom, hogy amíg a másik dokinál voltam állandóan csalódtam. Most meg nem tudom, hogy hogyan ugorjak neki... hiszen maradt bennem. Hát majd kiderül.
Hogyan tudod megoldani, hogy mindig tudjál menni? Elég jó munkahelyed lehet! :lol:

kagyló

Akkor majdnem két hét a gyógyszerezéstől a leszívásig....

kagyló

Hát kábé két hét.

Kaptam clostyt, merional injekciót, fostamin injekciót, káliumot, meg prednisolont. Majd holnap derűl ki, hogy mi kell még.

Szerencsém van igen a munkahelyel, mert nagyon rendesek, mindenhova elengednek.
Ági28

Ági
Fostamin injekciót meg káliumot nem kaptam soha. A többi volt nekem is. Ezek tényleg elég olcsók. Akkor az olcsóbb árat is jelöltétek meg... Mi az a tájékoztató? Nekem ezekkel az injekciókkal volt 8 tüszöm. Kiváncsi leszek neked mennyi fog össze jönni. :lol:
Szurkál, feszit már a petefészked?

kagyló

Egy hétre valót írt fel? Vagy az egészet? Szeded a méhpempőt és a gravidát?

kagyló

Hát mi a 120 ezres csomagot választottuk. Majd holnap derűl, ki, hogy még mit kell kapnom. Nem igazán érzem, bár néha talán valamicskét érzek, de még nem vészes.
Még én sem tudom mi az a tájékoztató. Gondolom ott mindenféle hasznos infót elmondanak a lombikról.
Csak a méhpempőt szedem plusszban.
Ági28

Tényleg holnap reggel jön valaki Déviszhez??
Ági28

Ági
Milyen volt a méhnek a mérése? Az még nem volt nekem. Minden készen van, csak kezdeni kellene.

kagyló

Szerintem nem volt olyan vészes, én jobban féltem tőle. Egy picikét éreztem, ahogy benn matatott a szerkentyűvel, de simán ki lehet bírni. De hát nekem az átjárhatósági sem fájt annó.
Ági28

Milyen szerkentyű az? Használja a kacsát is közben? Meddig tart?

kagyló

igen használ kacsát, mert be kell jutni a a méhbe a méhszájon keresztül, és ezt csak mensikor tudja csinálni, mert akkor van nyitva a méhszáj. Magát a szerkentyűt nem láttam. De előtte alá kell írni egy nyilatkozatot, hogy saját felelősségedre vállalod a vizsgálatot. csak pár perc az egész.
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?