A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Isten éltesse a szülinaposokat!!!!

Sajnos, most minden nap 8.30-16.30 ig nincs áram ...17.éig :( tök jó...nem tudom hogy képzeli az ELMŰ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Juci, Bodza, Bióboltokban tuti van... , Talán: gyógyszertár, DM, Rossmann is...nekem is a terhesség alatt kellett, de felnőttnek egy púpos teáskanál, illetve, amennyire a szervezetednek szüksége van

Kép

Kép
prüntyi

Bodza!

Köszi a drukkot!

Megann!

Jóóóóvannnnnaaaa!!!!! Má' rájöttem, hogy egyszer kék, egyszer rózsaszín. :) :) :)

Te ma az Árkádban voltál??? Esküszöm, én is ott voltam délben, és még gondoltam is, hogy milyen jó lenne, ha összefutnánk.
Bár Gergő nagyon sokkos volt ma.
Kezdtünk az Árkád OTP-ben. Kb. 20 perces sorszámos sorbanállás után végre mi következtünk. Pénzt akartam kivenni, ráadásul 2 számláról is.
De Gergő már a várakozástól idegbajos volt, végül egy kismami szánt meg minket, aki megkínálta Gergőt kukival , ami szokás szerint nagyon ízlett neki, így végül elhallgatott.
Bezzeg az ő gyereke tágra nyílt szemekkel, tök csöndben leste, hogy Gergő mit hisztizik.
De a lényeg most jön: aláírtam minden papírt, ami a kp.felvételhez kell, majd közölte a csaj, hogy akkor kb. 30-35 perc múlva jöjjek vissza a pénzért, mert most
pénztárzárás, vagy pénzváltás vagy mi a büdös jó franc van. Nem is értettem rendesen, de rögtön 600 lett a vérnyomásom. Megkérdeztem, hogy nem lehetne-e kivételt tenni, mert addig a gyerek agyvérzést fog kapni.
Mondta, hogy nem. Hát anyád.

Így mentünk mi is az Intersparba, de amikor megláttam, hogy a két működő pénztárnál mekkora sor van, leraktam a kosaramat benne az egy szem majonézzel sor közepén,
és pánikszerűen kitoltam Gergőt a boltból.

Na mindegy, túl éltük.

Prüntyi!

Áramszünet :( :( :( :(

Csikken!

Voltunk, megkötöttük a szerződést, legomboltak rólunk 180.000 Ft-ot.
Viszont rákérdeztem néhány dologra új kocsinál. Ott nem kell semmi pénzt befizetned az Ilfero-nak, csak 5.000 Ft szerz. kötési díjat.
Viszont havonta csak 40.000-ot fizet, nem 50.000-et, mint nálunk.
Ja, és megvannak az adott márkakereskedők, akikkel az üzletet meg lehet kötni.
Úgy van, hogy előbb velük megkötitek az előszerződést, majd utána mehettek a kereskedőhöz, a kocsi részét intézni.
Ott aztán minden megy úgy, ahogy rendesen, kocsivásárlásnál.
Azt hiszem, hogy el lehet 0 %-kal hozni is autót, de csak 3,5 millió Ft-ig.

Na, nagyjából ennyi.

Kép
kuha

Maresz!

Megkaptam az e-mail-edet!
Nagyon szépen köszönöm, és azt is, hogy ilyen figyelmes vagy! :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Hahó!!!

Hun vagytok???

Kép
kuha

Szisztok!

Képek szupik, Dudukly Pámád nagyon édes és milyen nagy!!! :)

Lívike még mindig nárhás, ill. csak folyik a nózija de az nem akar elmúlni neki sem :(

Amúgy jó a közérzete(eddig).

Kuha! :)

Akartam kérdezni, hogy Gergő már jól van teljesen???
Mert hogy már tudsz vele menni mindenfelé?
Remélem igen és kutyabaja!!
Ja és még azt akartam kérdezni, hogy ez az autós-reklám, itt megvan határozva, hogy hol kell járnia az autónak(BP) vagy mindegy????
Vagy milyen előírások vannak???
És a ti autótokon milyen reklámmatricák lesznek, tudjátok már?
Utlani fogják a pénzt havonta?
Mert ha kp. fizetnék, akkor meg tudnátok oldani h nem adóztok, nem????

Ha gondolod írj mailt :)

Mindnekinek nagyon szép estét!

Puszi

Mea
mea

Jelen...! És akkor most Pénteken ki hova megy? Szabadtéri tali?

Kép

Kép
prüntyi

na itten
megvolt a nagy szaksterű orrszívás,hááááááát,nem semmi,hogy mi minden volt ott,szt mondták apósék,hogy időben,mert Kisnyuszinek már ilyen letapadós volt,aminek a következő stádiuma a fülgyulladás lett volna,huhh!Kisnyuszi nagyon küzdött az életéért,már azt hittük vége az erejének,erre a harmadik fokozatra kapcsolt és alíg lehetett megtartani!kis bivalykám! 8) megyünk még hétvégén és lehet majd még a köv.héten is! :? ,a bigyónevű Cvitaminos cseppeket nem kell adnom,mert nem eszi és a Fluimucilt se ,mert az se,hanem mivek nyulamnak bejönnek a homeosok és jól reagál rá a szervezete,ezért felírtak még kettő félét,illetve az egyik régit mellőzni kell,mert ütik egymást,majd holnap idemásolom őket és kaptunk egy orrfecskendős bigyót,mi eredetileg csepegtető,de venni kellett hozzá befújó szerkentyűt és az orrszívás után azt még be kell fecskendezni neki!
Fanni is kitisztult,de ő azért nem sokkal utána ugyanúgy folydogált,mert ő az elején van még!és igen,vérvétel kellett neki,ami a táplálkozására fényt derít,majd pénteken lesz eredmény!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Mea!

Mail ment!

Prüntyi!
Hát én már nem tudok semmit se!!! :lol: :lol: :lol:

Nyúlné!

Kisnyúl egy hős!!!! És após-doki vmi speckó trutyi-szívóval szippantotta Kisnyúl nóziját?????
És elvileg ezt bármelyik gyerekdoki megcsinálja? Szóval akár el lehetne vinni a gyerekorvoshoz, hogy "extra szippantást" kérjünk???
Vagy ne is álmodjak ilyenről (pláne nálunk ne), mert ez csak családi privilégum nálatok? :roll: :roll: :roll:

Kép
kuha

Prüntyi!

Vagy: hát én MÉG nem tudok semmit se! :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Szép jó estét!
Kuha
Behalok a szövegeiden!!! :D :D Én nem értem ezt a reklámot(tanyán nállunk nincs ilyen, v. nem tudom miről van szó! :oops: )Férj kapott mesekönyvet??
Nyúlné
húú, akkor tényleg kellett a spec. orrszívás!Após csinálta, v.gégész?
Dudukly
Mekkora haja van csajszikádnak!!!Olyan édes!

Lehet, kiakadtok, amit most kérdezek(de mentségemre, én többek között a picit, nagyon kiálló fogaim miatt is vagyok gátlásos)
Gyerkőckéiteknek van szünet a két felső metszőfogak között???????Pannámnak akkora, hogy csak na!a fogacskáira Apával együtt nagyon érzékenyek vagyunk! Ugye nem marad így??persze, így is szépséges!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka!

Bár nekünk még csak két fogunk van, az is alul, de szerintem ne izgulj.
Szerintem, ahogy szépen kinő az összes foga, azoknak úgyis kell a hely, és rendeződni fog. Szerintem!

Szerinted kapott férj mesekönyvet? És szerinted megpróbálta egyáltalán?? Szerinted???
Na hagyjuk inkább...

Reklám röviden: van egy cég, akinek ha megengedem, hogy felmatricázza reklámokkal a kocsimat, akkor fizet nekem némi pénzt. Na, ebbe vágtunk most bele.
Csak azért volt most itt nagy a dilemma, mert egyre több ilyen cég van, egy már behülyítette a népet, bekaszálta a sok pénzt, majd csődött jelentett.

Kép
kuha

Sziasztok!

Kriszta!
Örülök, hogy Beni jobban van és már oviba is tud menni! :D
Milyen ügyes, hogy ilyen jól focizik. Mondjuk az látszik rajta, már a strandon is mondtam neked, hogy olyan jó kis alakja (mondanak ilyent fiúkra?? :oops: ) van, sportolásra termett :wink:

Évi!
Örülök, hogy a fotózás jól telt, meg hogy ilyen ügyi volt a Gergő. :D
Matricás projekt miatt szurkolok, nem mondom, nekem is felkeltette az érdeklődésemet. Jó lenn legalább az egyik kocsi törlesztőjétől megszabadulni..... :?

Hajni!
Ne izgulj, a rés miatt, majd ahogy nő ki a többi foguk szépen összetömörülnek. Nolcsinak is volt rés, az most már nincs. Mondjuk így se a legszebb a foga, de majd kap jó kis fogszabályozót :P

Megann, Emese, Évi!
Pénteken lesznek most kivételesen a fiúk Gabi anyukájánál a csüt. helyett, így mi kihagyjuk a sétát most. :(
Majd jövő héten bepótoljuk.

Zsuzsa!
Julcsi hogy van, lement a láza? Voltatok orvosnál?

Dudukly!
Pálma is milyen nagy lett, nagyon szép kislány. A fehér ruhácskájában meg egyenesen gyönyörű! :D

Gabi ma nincs itthon, céges brain storming-ra mentek, valami ütős reklámot kell kiagyalniuk. Így enyém a gép ma este. 8)
Illetve most sütök egy nagy adag gesztenyét, ez lesz ma a vacsi, amit a SZF alatt megeszek. Nyami-nyami :P :P :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Mea!

Bocsi, hogy nem válaszolok Skype-on, de Apának sok dolga van a gépnél (gyarapítja DVD gyűjteményünket), úgyhogy csak egyszer-egyszer enged ide, hogy belekukkantsank a gépbe.

Kép
kuha

Évi!

Ma voltunk könyvesboltban, Nolcsi kapott egy könyvet, a Világ mesterségei címmel. Képekkel minden fajta munka és a hozzá kapcsolódó eszközök benne vannak. nagyon jó sorozat.

Leon meg az első könyvem-szavak címűt. Ebben meg képek vannak, de fényképek minden féléről (ruházat, konyha, állatok, öldség, gyümölcs). Ja és kemény lapos, mert Leon még elég intenzíven lapoz.... :lol:

Kép

Leonéról nincs képem :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok.
Bodza, hát remélem minél hamarabb meggyógyulok, igazából csak köhögök és kapar a torkom,inkább az a baj, hogy már apának is. :(
Kuha, köszi az érdeklődést. Mi még vacilálunk, egyenlőre megcsiáltatom a kis Suzimat aztán ha úgy alakul akkor majd lecseréljük...
Néztétek már ezt az oldalt? Én Rolival sokat szoktam és tökre tetszik neki.
Meg nekem is, kicsikek és nagyoknak is való.
Kriszti és Roli
www.egyszervolt.hu/animaciok
csikken

csikken

sziasztok!

na akkor a péntekről (Prüntyi!): Eszti ma sem pöttyös, nincs láza, jól eszik, nem folyik az orra stb. mondjuk ma du aludt plusz másfél órát és utána még fél órát nem lehett letenni, mert odabújt hozzám és ringatni kellett :shock: na ez meglepő volt, mert ilyet akkor szokott tenni, amikor breteg, de utána megint virgonckodott.
szóval sztem rendben vagyunk. de közben sokan lebetegedtek :(, egyesek fodrászhoz mennek :lol: mások torkot kaparnak meg bútort várnak :lol: úgyhogy úgy néz ki elmarad, pedig a péntek 13-a nagyon vonzó volt :)
mivel jövő héten Juccéknál lesz, gondolom az azt követő héten lenne, vagy mondjatok valamit, hogy mikor legyen!! remélem még ebben az évben azért sikerál nálunk összehozni egy talit :)

Kuha,
megy a drukk, hogy az autó biznisz rendben legyen :) otp meg tehet egy szívességet. annyira útálom, amikor visszaélnek valamivel.pl miért nincs kiírva, hogy abban az időben nincs pénzkifizetés. nagyon fel tudok az ilyen hülyeségeken háborodni.

Dudukly, nagyon szép nagylány lett Pálma! :)

Nyúlné,
apósdokinak mi a véleménye a pneumococcus oltásról? csak kíváncsiságból, egyelőre minket nem érint a bölcsitéma.

és mindenkinek jobbulást!!!

Hajni, az Esztinek is van nagy rés a felső 2 foga között! én meg azon aggódom, hogy sokszor az alsó fogsora a felső elé zár. mivel ugye ő elég kis helyen volt jó pár héten keresztül beszorítva, remélem az állkapcsa nem deformálódott el úgy, hogy az ebben nyílvánuljon meg. úgyis akarok menni a fogdokimhoz, majd megkérdezem...
érdekes, hogy fülészeten ti lyukasztjátok a babák fülét.

KépKép
KépKép
and

Angyalördögfiókám:
Kép
Kép

Kép

Kép
megann

bocsi,hogy csak idekapirgálok valamit,aztán megint eltünök,de most megint éppen itt!
szóval,már nem emlékszem,hogy ki mit is kérdezett,de:
apósdoki felesége(aki az ő aszisztense is)orrszívózott egy speckó szerkentyűvel,nem ilyen vacakkal,ami nekünk otthon van,de azért az is jó,csak mi nem vagyunk olyan kitartóak és rutinosak,de elötte inhalálás volt,egy ilyen szintén speckó sóoldatos gőzőlgőssel,ami még az én orromat is megindította!elvileg ezt mindenki kérheti a dokijától(gondolom én),de tőlük biztosan,nem csak nyulaknak jár :lol: !és a módszer is más,mint amit múltkor mutattak,illetve nem csaka nózit nyomogatják,hanem mellette az arcüreget és most kipróbáltuk és hát sokkal hatásosabb!tessék alkalmazni,de majd egy talin szivesen megmutatom!az orr és pofi közötti gödröcskét kell finoman,körkörösen maszírozni,de csak finoman,mintha egy kis párnácskából szeretnéd kinyomkodni a kevéske vizet!hűűű,nem tudom ez így mennyire érthető!
de majd szerzek elemet,lefotózom és feltetetem.....vagy megkérjük Fannimamit,hogy tartson bemutatót és egye fel nekünk ide!
And,azt az oltás dolgot megkérdezem!ha el nem felejtem! :roll: :roll:

na d emost megyek,mert hulla vagyok!Ma taliztam Barbival,jó volt picit dumálni,bár nem tartott sokáig sajna!
reggel jelentkezem!
jó éjt mindenkinek és
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT MINDEN MASZÜLETETTNEK! :roll: :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Húúúúúú de fáradt vagyok...

Kuha!

Bizony ott voltunk az Árkiban.... :D , de mi is feladtuk hamar....egyszerűen képtelen vagyok Lénát kordában tartani.. :D :? :?

Egyébként ma kimenőt kaptam, összeültünk a barátnőimmel az Árkiban kávézni dumcsizni..tök jó volt...és végre beújitottam egy két őszi ruhát is :D :D :D

Olyan jól éreztem magam :D :D :D

Péntek:
Még mindig nem jutok dűlőre hogy most beteg vagyok/leszek vagy sem :evil: :evil: :evil:
Úgy bújkál bennem...fájt a fejem napközben többször és most el van dugulva az orrom :evil: :evil:

Nyúlné!

Nagyon várom hogy mit irsz holnap...
Szerinted vigyem dokihoz Lénát...mert arcüreggyuszit nagyon nem szeretnénk :( :( :(
De gondolom az jár fájdalommal, lázzal ilyesmi, nem????

Bár úgy látom Mea Livije is taknyis még....

Lénáé már nem folyik, inkább olyan sűrűbb...de lazitom sterimarral..

Na megyek aludni, mert hulla vagyok....viszont fini lepényhalat vacsiztam grillzöldséggel :D :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Megnn,
de szívni is kell,pláne ,ha sűrű,mert akkor tuti nem jön ki!emlékezz,hogy amikor te is nag yon náthás vagy a vgére,amikor elvileg már jól vagy,akkor kell a legjobban fújnod az orrod,majd belekékül már az ember,na ez a taknyi csak úgy Léna nózijából sem jön ki.én a tegnapi után elvinném Kisnyuszit minden ilyen megfázáskor orrszívni,mert az a biztos!
most megyek,mert itt nyafizik

Emese és MarciKépKép
nyúlné

na visszaraktam a nagymenőt aludni a hajnali kelése után! 8) :lol:
PPanna,
BOLDOG SZÜLINAPOT DAVIDNAK!!!!!!!!!!!!!és küldöm a torta receptet is,hátha még nem késő! :wink:
5deci tej,10evőkanál búzadara,kevés só,2evőkanál cukor
felforralod és kevergeted,amíg be nem sűrűsödik!már előre készítsd elő a kb.7deci térfogatú tálat,amit mindenképpen hideg vízzel öblítsd ki,de ne töröld meg!és a gyümiket is,ha kell csöpögtesd le őket,vagy szeleteld fel előre!lehet még kis csokikat vagy piskótát is belecsempészni,lényeg,hogy arra figyelj,hogy mit és hogyan teszel a tál szélére,hiszen az fog majd látszani!hűtőben kell állnia,pár órát biztosan és tálaláskor csak ki kell pottyantani!én a répákat rá marcipánmasszából formáztam és aztán jól megettem :lol: ,Kisnyuszinak nem is ízlett szerencsére...nem úgy mint a torta! :P
jó étvágyat Davidnak hozzá! :P :P :P
Megann,Kuha
azért én szivesen elmennék pénteken bármelyikőtökkel sétálni!
Barbi,kár hogy nem jössz,de gondolom nem fogtok unatkozni a gyerekek nélkül :wink:
ma a Normafára nézünk fel Fannimamival és a két takonypóccal!
Juci,
kaki,azért eztényleg jó hír és remélem ezzel vége is lesz a kínlódásnak!drukkolok!
BRIGIKNEK BOLDOG NÉVNAPOT így utólag is! :P
Viki
szegénykém,nekem is ritka volt,hogy végig aludjam az éjszakákat,minimum egy kelés szinte mindig volt és én nagyon nehezen alszom vissza és így egyre ingerültebb voltam,szegény nagyNyul mesélhetne!nappal meg sosem tudtam aludni,pláne ilyen fél órákat,mindig irigyeltem azokat,akiknek ennyi is elég a boldogsághoz,nekem nem! :? azért lekopogom most a brutál éjszakánk óta zsinórban 3szor ébredés nélkül átaludjuk az éjszakát,én is jobb kedvű vagyok!
és mi mindent próbáltaok már?hogy zajlik az altatás?mit kap és mikor enni vacsira?éjszaka is eszik?rögtön rohantok és felkapjátok?rendszeresen ugyanabba az időpontban van az esti altatás?
és hidd el,ha te ideges és fáradt vagy és nyugtalan,azt megérzi ő is!én megfigeltem,ha nem tudok aludni és dobálom magam vagy szenvedek,ő is rosszul alszik ,sőt,ha arra koncentrálok,hogy tuti fel fog kelni hajnalban,akkor 5perc múlva fel is kel!nem lehet nagyival vagy valakivel megbeszélni,hogy nála aludjon egy éjszakát?vagy akár nappal elfoglalják és addig te elszol....nem mást csinálsz,hanem alszol és lábat lógatsz! :roll:
én pl.tegnap anyumhoz vittem apósdokizás után nyulamat és bár nem aludtam,hanem rohangásztam ide-oda,de ez úgy feltöltött,hogy amikor 5-6között érte mentem csak úgy repkedtek körülöttem a pillangók és ezt ő is érezte és nagyon örült és vidám volt és pszikat osztogatott és nagyon jó aludt,igez felkelt 5kor,de vissza is aludt,mert ő is érezte,hogy ez csak tévedés lehet :lol:
Dudukly
Pálmának is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT,persze hogy emlékszünk és szép kis -nagylánnyá cseperedett a kisasszony!köszönjük a képeket,nagyon helyes mindegyiken!gyere gyakrabban!

MEGATÁÁÁÁÁNC!!!!!!!
hát én meg vagyok veszve érte,imádom,pattogó fenékizommal nézem és gyomorgörccsel és hatalmas izgatotsággal!!!!!!!!
és nekem nagyon bejön a szemtelen csaj,én pont őt néztem i a válogatáson,hogy majd a lányok közül neki fogok drukkolni és bár azért én is meglepődtem,hogy nem kicsit nagy a pofája,de nekem akkor is bejön és iszonyat jól táncol,bomba alakkal!igazi jó nő!
van,hogy úgy érzem egy évet is odaadnék az életembők,ha még mindig táncolhatnék ,vagy ha esetleg újra kezdeném,hogyan csinálnám másként,de akkor már a gyerekkoromat is meg kellenne változtatni,az meg túl nagy meló még a fantáziának is! :lol: aki a Jazztáncot tanította be,Bánki Zsolt(Füge),vele együtt kezdtem táncolni,majd a balett intézetbe is együtt kezdtük,de ő el is végezte én meg nagyon nem,direkt írom kisbetűvel az intézményt,mert egy szar,szemét hely és nagyon nem hiányzott az életemből!
de ez van,nem táncolok,és azért már annyira nem is bánom,már azt a részét,hogy helyette milyen életet éltem,élek!azért igazi nyúl voltam,hogy sosem mentem el leglább amatőr szinten táncikálni,de valahogy nagyonúgy voltam vele,hogy ami nem megy nagyban azt kicsiben sem szabad csinálni...és ez mekkora hülyeség!
lényeg,hogy én minden kedden odatapadok majd a képernyőre és forog velem a világ a műsor alatt! :roll: a Juronics Tamás meg a példaképem volt,neki is nagy az arca csak már van mire! :lol:
na mentem,mert izgalomba jöttem és iszom egy kis kávét!összefüggés nincs,de indegy!pá

Emese és MarciKépKép
nyúlné

hibák,hibák,hibák :oops: :oops: :oops:
ez lesz az én ismertetőjelem,olvashatatlan írás :? :oops: :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Most csak gyors bekukucs.

Köszönjük mindenkinek a névnapi jókívánságokat.

Minden beteg babanák és mamának jobbulást. Jó lenne ha eltűnnének már ezek a takony manók a közelünkből.

Megyek, mert ma jönnek barátnőmék Brigi férjjelöltjével. Lesz nagy móka, kacagás.

Kép
Kép
maresz

Nyúlné!

Képzeld, én azt hiszem hogy elég jó a taktikám...mármint az amit apósdoki féle kezelésből kiderült számomra...

Állati nagy kinszendvedés ez mindekettőnknek de muszáj...apa is haragszik ha "kinzom" Lénát...de be kell látni hogy ez az ő érdeke..

Először én is fellazitom sterimarral...aztán kezdem el orszivózni...,ha csak úgy az orr vonalával párhuzamosan tartom akkor valóban nem jön semmi...de ha fölülről tartom és rést hagyok az orránál a levegőáramlásnak na meg persze befogom a másik orrlyukat...na akkor aztán jön.....
És ezt megcsinálom oda vissza azaz felváltva jobb és bal orrlyukon, mert amikor azt hinném, hogy na mostmár tuti a dolog, akkor még mindig jön egy új adag..

Viszont a szivem szakad meg közbe, mert Léna fölé térdelek, maga mellé szoritva a kis kezeit :cry: :cry: :cry: :cry: , és úgy de úgy vergődik orditva :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ha meg már meglátja hogy készitem elő a célszerszámokat, menekül szegénykém hanyatthomlok amerre lát....de szegényt elkapom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,és akkor már tudja hogy itt a vég.... :cry: :cry: :cry: és már akkor elkezdt hüppögni... :cry: :cry: :cry:
EZ RETTENETES :cry: :cry: :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Péntek:

Már lezsiroztam hogy csak 4 re jöjjön a bútor...úgyhogy napközben nagyjából ok lenne a dolog...csak én nem vagyok 100%.
Beteg sem vagyok, de egészséges sem.. :evil: :evil: :evil:
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom ezt az állapotot.... :evil: :evil:
Dőlne már el hogy akkor most lerobbanok vagy sem :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
nem szabad befogni a másik orrlyukat,henem kicsit feljebb,a csont alatt kell picit nyomogatni közben,illetve az orr melletti részen,mert oda gyűlik a taknyi!amúgy igen,kínzás,de fontos! :?
Kisnyuszi is már az előkészületeknél pánikol,de nagyon ari,mert ugye vígaszt is tőlem vár,így keserves sírás közepette,mámámáát ismételgetve lassan elindul felém és átölel,pedig tudja,hogy én fogom csinálni,olyan aranyos,a szivem szakad meg ilyenkor! :cry:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

fúúúúú,Megann!Kisnyuszit nem kicsit csípte meg egy vagy két pók(szerintem azok voltak),a fülén,nyakán,homlokán,arcán hatalmas cseresznye és dió nagyságú dudorok virítanak,hogy nem sül ki a pókszemük!a homlokán olyan,mintha egy furkosbottal egyoncsapták volna és ,mint a mesékben csak úgy nőne az a púp,mint a gomba!csinos látvány,mit ne mondjak,pláne a füle,az csak úgy vöröslik!
szegénykém!
és most még orrszívtam is! :?
az élet szép!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

hol van mindenki?
:roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

Én itt vagyok!
Húúúúúúúú akkor most remélem nem csináltam semmi rosszat az orrlyuk befogással, már abban a pár másodpercben, amiben sikerül, mert ugye csapja ide-oda a fejét...igy nem igazán lehet jól befogni....viszont én tényleg azt vettem észre...hogy akkor jobban jön...mármint befogom elengedem és akkor jól megindul...
Persze lehet hogy a befogással pont ott nyomkodom ahol Te mondod :roll: :roll:

Szegény Nyuszi...ugye milyen szörnyű látvány....
Szerintem a mienk megint szúnyog volt.. :evil: :evil: :evil: , nem talált más szabad felületet...igy az arcát csipkedték össze.... :evil: :evil: :evil:
Tiszta pitty-pötty...mára már jobb a helyzet,...de egy két olyan nagyobb dudor mint amit irtál...még mindig van...
Én már nem tudok mit csinálni...a ház körül már rengeteg pókot megöltem nem is kicsiket...volt benne keresztes is :evil: :evil: :evil: .
Egyébként útálok bármilyen állatot is megölni...de ezúttal nem tehetek kivételt.....

M.

Kép

Kép
megann

Nyulne, koszi draga vagy hogy ilyenkor is raersz receptet irogatni!! :)
Koszonjuk szepen!

Sajnalom hogy ilyen hard core orrszivasokra van szukseg Kisnyuszinal es Lenanal, remelem hamar meggyogyulnak.

Ppanna es David :)
ppanna

Sziasztok!
Nyúlné, Megann
pókok, szúnyogok :( :( :( :evil: szemét állatok ezek!
Pannámat is imádják, neki meg extra érzékeny ezekre a rohadékokra a bőrkéje!Raid nállunk még mindíg be van dugva éjszakára, bár már megfagyhatnának a szunyik! :evil:
Nyúlné
nem is tudtam hogy Te ilyen nagy táncos múlttal rendelkezel!!! :shock: Nagyon jóóóóóó!!!Milyen ügyes vagy!!
Pannámat akarom majd vinni, elég jó táncik vannak itt a környéken, mondjuk Bp.-t meg sem közelíti.

Takonykór bennünket is utolért, de még nem annyira vészes(kop-kop, kop)Apa még tünetmentes, mi Pannival taknyolunk, köhögünk, remélem, ennyivel megússzuk, és nem fog hozzá láz társulni!

Szép, napsütéses őszi napot Mindenkinek!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jó reggelt/napot!

Dudukly
Boldog szülinapot Pálmának is! Igazán szép nagykislány lett! :lol:

Davidnek is boldog szülinapot!

Megann
A hely számát nem tudtam kideríteni sajnos :cry: Melyik nap mennétek? Mert ha járunk még arra addig megnézem.
Amúgy szokott szabad asztal lenni szerintem bejelentkezés nélkül is megkockáztathatjátok.

Orrszívózás
Tényleg brutál sajnos.
:cry: Én kipróbáltam magamon amikor beteg voltam. Olyan mintha víz alá nyomtak volna és az orromba víz ment volna. :roll: :roll: :roll:
Cserébe nagyon hatékony.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Tényleg Nyúlné
Ha ennyire szereted a táncot miért nem mész el táncolni?

Megann
Léna nagyon szép kis ördög :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci, koszi szepen, egyebkent Dávid magyar :)
Mar a tabli miatt is akartam mondani, Algirbol irok, es ezert nincs nagyon ekezet, de tokre magyar az egesz csalad, csak itt dolgozik apa a magyar kovetsegen ..

Megegyszer koszi, es persze mi is sok boldogsagot kivanunk minden szulinaposnak!!

Nyulne en is tancoltam, de tok amator szinten..

Ppanna es Dávid :)
ppanna

Elfelejtettem 3-v.4 dolgot!!
:oops:
pPanna: Dávidodnak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!szerintem én még nem is láttam Őt/Titeket, nem raksz fel képet???
Megann
Pirosrucis Lénácska nagyon cuki!!!!!!!!!!
Juci
Most olvastam a Storyban, hogy személyi edzőnk majdnem nem lett edzőnk!Mégha sarkítanak is kicsit az újságírók, eléggé megjárta szegény!Én bírom őket, és most Norbi igen igazat írt, nyilatkozott a magyar eü.-ről!!! :(
Mostmár tényleg mentem!

KépKép

Hajni&Panna
totka

pPanna=Ppanna=PPanna :oops:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok.

DÁVIDNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!

Hát én esküszöm belefagyok a lakásba!! :evil: Olyan,de olyan hideg van itt,hogy szinte reszketek!! :(
Remélem elfogadják a panelprogramunkat és akkor jövőre szigetelés!!Hurrá!! :)

Kicsi és nagy taknyosoknak is mielőbbi gyógyulást!!

Megyek kicsit rámolok mig Meli alszik!!

ancsi26

Nyúlné! Én is tánc-szerelmes vagyok, én is táncoltam 9 évig! Sőt, egyszer Bakó Gábor koreográfus hívott, hogy menjek tanulni a Balett-intézetbe, felvételizzek, legyek ott középiskolás, de még nagyon ifjonc voltam, és nem akartam eljönni Szegedről. Ezt így utólag nem bánom, én is elég kegyetlen világot ismertem meg a profi táncosok életében.
A Megatáncot nem nézem (nincs tévénk), de majd neten próbálok belenézni, fölkeltettétek az érdeklődésem.

Ha holnap a Városligetbe vagy a Margitszigetre mentek, oda mi is tudunk csatlakozni, azt tömegközlekedve is el tudjuk érni.

Ébredés...

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok,
Megann én se szoktam befogni az orrát, csak ha kézivel próbálkozok, mert az nagyon semmi.
Egyébként én is kipróbáltam magamon, úgy is hogy befogtam a másik orrlyukamat és úgy rettenet volt ezért se, simán meg szerintem elviselhető...
Mi már a férjemmel mindketten meg vagyunk fázva? megosztottuk magunk közt mert én köhögök, Zsolti meg fújja az orrát.
Nagyon édi a kis ördögfiókád :)
Tényleg, valaki aki szokott Vaterázni vagy Tesz-veszen licitálni.
Próbálta már az Ebay-on esetleg? Mert én ott akarok most egy autósülést venni és tök olcsón jön ki még szállítással együtt is. pl. 20 euró + 7-10 a szállítás.
Kriszti és Roli
MEgszerzem apa modelljét:
Kép
csikken

Sziasztok!

Itt vagyunk ám mi is, csak taknyizunk, köhögünk, mármint Tomi, csak megszoktam a királyi többest.

Hajni
Mint szakértő segíts nekem légyszi:
Tomi már kicsinek is csúnyán köhögött (ugatósan), de a Madarászban a gégész azt mondta, semmi gond, csak puha a gégefő (?) ezért ilyen csúnya, hidegpárásítottunk tavaly fűtés szezonban és el is múlt. Most, hogy megfázott, megint csúnyán köhög, néha sírás után zihál, de hurutos az egész. Ez krupp gyanús?
Kösziköszi...

Minden betegnek jobbulást!!!!!

Majd még jövök, de Tomi felébredt!

Kép
Kép
thomasanne

Nyúlné,
Én nagyon bírom olvasni, ahogy írsz. :)
Danónak is szívták már az orrát olyan erős kórházi szívóval, amikor beteg volt 4 hónaposan. Sokkal jobb tényleg, mint az itthoni, meg a szakszerű lefogás is számít....
Csak gyógyulgassatok tovább! Mi is imádunk a Normafánál sétálni! Van ott egy tök jó játszótér is! :)
A marcipánmasszát lehet kapni vagy te csináltad?

PPanna,
Davidnak boldog szülinapot kívánunk!

Barbi,
Köszi a bókot Benire! Minden elfogultság nélkül :oops: :oops: tényleg nagyon jó alakja van, így született. :) Nem tettünk semmi különöset érte, de ki lehet/kell használni, főleg ha élvezi a sportolást. :)

Megann,
Ördögfióka Léna nagyon cuki!!!!!!!!!! :)

Ayse,
Gondoltam, hogy te megérted/átérzed, hogy milyen amikor Beni nincs oviban. :)

Ma voltunk az Obiban a fiúkkal. Nem volt egyszerű eset. :? Nem volt nálam apró, hogy bedobjuk a kocsiba, így Danit vittem a kezemben. Mondjuk felválthattam volna, de gondoltam, hogy hamar megjárjuk, majd cipelem. Beninek nem volt kiskocsi, amit tolni szeretett volna. Így aztán cipeltem Danit, a hátizsákot, meg amit vettünk. Általában kártyával fizetek, félkézzel pakolok, aláírok. Jópofa. :) Ilyenkor mindig megfogadom, hogy viszünk bevásárlókocsit, aztán inkább nem tökölök, csak beszaladunk.... Aztán átmentünk a Kaisers-be, de ott már felváltattam a pénzt és Danit beültettem és sokkal egyszerűbb volt az élet. :)
De zagyva lett. Na mindegy... Mentem főzni. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Megann,
Nálunk is hasonlóan megy a porszívás, nagyon szadi, sajnálom én is Danót, de muszáj! Apa nálunk sem szereti, hogy szadizom, de Danó érdekében történik. :shock:

Thomasanne,
Tominak is jobbulást! :)

Csikken,
Neked és Roliapának is! :)

Totka,
Neked és Pannának is! :)

Nyúlné,
Hülye pókok! :x Szegény Kisnyuszi! Viszket is neki? Mivel kenegeted?

benianyu

Aranyosak vagytok koszonjuk a sok koszontest..
En nagyon ritkan teszek fel kepet, ert Totka, tenyleg nem lattad eddig Dávidot :)
De most kivetelesen..
Kozosbol csak tengerpartos van, nem akarom borzolni a kedelyeket.. :)
(ez is egy tengerparti szallodanal keszult, csak nem latszik a tenger :)

Ppanna es Dávid

Kép
ppanna

Ppanna,
Szülinapos Dávid nagyon helyes kis pasi a kis barackoskopi fejével. :) :) :)

benianyu

És csíkosban van! :) :D :) :D :) :D

(de jól eldumálok magammal...)

benianyu

na újra itt
Megann,
ha nyomkodott piciket,akkor jó! :wink:
egyre szebbek a csípések,ezt sajna tőlem örökölte! :? asszem,ha elmegyek itthonról befújom a szobáját! :twisted:
PPanna,
Dávid,tényleg nagyon csinos fiú!várom,hogy mit szól majd a tortához!ha azt kapja!
Totka,remélem amilyen gyorsan jött,olyan gyorsan megy a takonykór,hogy a fene enné meg! :evil:
köszi,de már nem vagyok ügyi,hiszen csak a dizsikben kamatoztatom a tudásom,de már ott sem :roll:
Juci,mert NYÚÚÚÚL vagyok! :lol:
Ancsi,
meg ne fázzatok a lakásban!menjetek ki,ott nincs olyan
hideg :lol: :wink:
BOdza :P :P :P
mázlid van,hogy nem mentél,tényleg szemét egy hely és annyi más lehetőség van a táncra(mondom én :oops: )
én is gimnáziumi éveket kezdtem ott,tagozaton(néptánc és szinpaditánc),de nem voltam egy balett alkat,én voltam ott a vádlicsku, :lol: és elötte néptáncoltam,meg még mindenfélét,amit tanítottak a Talentumban,régen KISZ központi művészegyüttesben! :shock: ,oda nagyon szerettem járni,kár volt elrontani a Balettintézettel! :evil:
de csak néhány vitte valamire azok közül,akikkel együtt táncoltam,aok se keresnek sokat,sőt!sajnos nagyon fontos a protekció vagy az őstehetség,mint a Juronics is,de ez nem terem minden bokorban,marad a tánckar(az egy a sok közül),ami csak azért rossz,mert éhenhalsz!
ismertem egy lányt,akinek az Opera tánckarába volt szerződése és egy szállodában takarított,hogy megéljen és diplomás táncos volt!szörnyűűűű!
és az,hogy mért nem kezdtem bele máshol táncolni?mert akkor összetörtek,kifacsartak,ahátam is tönkrement és egész egyszerűen úgy éreztem annyira rossz lehetek,hogy bűn lenne táncolnom!sajna nulla önbizalmam volt mindig is és nagyon gyorsan elhittem a rosszat magamról!így inkább huligánkodtam és lázadtam! :oops:
de azért már jól vagyok és lenyugodtam és átértékeltem és blablabla.....csak a fenekem pattog,ha táncosokat látok! :P

Bakó Gábor
jó táncos!és te mért hagytad abba?vagy csak a gyerek miatt szünetelteted?hm,Bodza??????? :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Panna!
Dávidnak boldog szülinapot kívánunk! :D
Én sem láttam még képet róla :oops: de nagyon helyes pasi! :lol:

Beteg babáknak, mamáknak jobbulást!

Andrea!
3d-s gravírozást a Duna Plázában és a Pólusban próbáltunk csináltatni.
Jó, hogy írja Csikken, hogy a Camponában vállalják. Mondjuk tőlünk jó messze van, de a cél érdekében, lehet, hogy megnézzük! :lol:

Nati felébredt, megyek....

Andi&Nati

KépKép
duda

Csikken,
Roli nagyon helyes!
Thomasanne :? :( :?
ja és Bodza,akkor menjünk pénteken,majd jön még aki jön! :P :P :P
Benianyu,
lehet venni ám :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P ,szamos masszatömbök és 600ft körül vannak,minden színben!lehet nagyob ABCben is kapni,meg sok helyen!de főleg a Szamosban :wink: és nagyon finomak!
és nem viszket neki asszem,de akarom kenegetni fenistil géllel,csak nincs itthon!órásiak már!nagyon durva!már ijesztő!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ébredés van

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?