na visszaraktam a nagymenőt aludni a hajnali kelése után!
PPanna,
BOLDOG SZÜLINAPOT DAVIDNAK!!!!!!!!!!!!!és küldöm a torta receptet is,hátha még nem késő!
5deci tej,10evőkanál búzadara,kevés só,2evőkanál cukor
felforralod és kevergeted,amíg be nem sűrűsödik!már előre készítsd elő a kb.7deci térfogatú tálat,amit mindenképpen hideg vízzel öblítsd ki,de ne töröld meg!és a gyümiket is,ha kell csöpögtesd le őket,vagy szeleteld fel előre!lehet még kis csokikat vagy piskótát is belecsempészni,lényeg,hogy arra figyelj,hogy mit és hogyan teszel a tál szélére,hiszen az fog majd látszani!hűtőben kell állnia,pár órát biztosan és tálaláskor csak ki kell pottyantani!én a répákat rá marcipánmasszából formáztam és aztán jól megettem

,Kisnyuszinak nem is ízlett szerencsére...nem úgy mint a torta!
jó étvágyat Davidnak hozzá!
Megann,Kuha
azért én szivesen elmennék pénteken bármelyikőtökkel sétálni!
Barbi,kár hogy nem jössz,de gondolom nem fogtok unatkozni a gyerekek nélkül
ma a Normafára nézünk fel Fannimamival és a két takonypóccal!
Juci,
kaki,azért eztényleg jó hír és remélem ezzel vége is lesz a kínlódásnak!drukkolok!
BRIGIKNEK BOLDOG NÉVNAPOT így utólag is!
Viki
szegénykém,nekem is ritka volt,hogy végig aludjam az éjszakákat,minimum egy kelés szinte mindig volt és én nagyon nehezen alszom vissza és így egyre ingerültebb voltam,szegény nagyNyul mesélhetne!nappal meg sosem tudtam aludni,pláne ilyen fél órákat,mindig irigyeltem azokat,akiknek ennyi is elég a boldogsághoz,nekem nem!

azért lekopogom most a brutál éjszakánk óta zsinórban 3szor ébredés nélkül átaludjuk az éjszakát,én is jobb kedvű vagyok!
és mi mindent próbáltaok már?hogy zajlik az altatás?mit kap és mikor enni vacsira?éjszaka is eszik?rögtön rohantok és felkapjátok?rendszeresen ugyanabba az időpontban van az esti altatás?
és hidd el,ha te ideges és fáradt vagy és nyugtalan,azt megérzi ő is!én megfigeltem,ha nem tudok aludni és dobálom magam vagy szenvedek,ő is rosszul alszik ,sőt,ha arra koncentrálok,hogy tuti fel fog kelni hajnalban,akkor 5perc múlva fel is kel!nem lehet nagyival vagy valakivel megbeszélni,hogy nála aludjon egy éjszakát?vagy akár nappal elfoglalják és addig te elszol....nem mást csinálsz,hanem alszol és lábat lógatsz!
én pl.tegnap anyumhoz vittem apósdokizás után nyulamat és bár nem aludtam,hanem rohangásztam ide-oda,de ez úgy feltöltött,hogy amikor 5-6között érte mentem csak úgy repkedtek körülöttem a pillangók és ezt ő is érezte és nagyon örült és vidám volt és pszikat osztogatott és nagyon jó aludt,igez felkelt 5kor,de vissza is aludt,mert ő is érezte,hogy ez csak tévedés lehet
Dudukly
Pálmának is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT,persze hogy emlékszünk és szép kis -nagylánnyá cseperedett a kisasszony!köszönjük a képeket,nagyon helyes mindegyiken!gyere gyakrabban!
MEGATÁÁÁÁÁNC!!!!!!!
hát én meg vagyok veszve érte,imádom,pattogó fenékizommal nézem és gyomorgörccsel és hatalmas izgatotsággal!!!!!!!!
és nekem nagyon bejön a szemtelen csaj,én pont őt néztem i a válogatáson,hogy majd a lányok közül neki fogok drukkolni és bár azért én is meglepődtem,hogy nem kicsit nagy a pofája,de nekem akkor is bejön és iszonyat jól táncol,bomba alakkal!igazi jó nő!
van,hogy úgy érzem egy évet is odaadnék az életembők,ha még mindig táncolhatnék ,vagy ha esetleg újra kezdeném,hogyan csinálnám másként,de akkor már a gyerekkoromat is meg kellenne változtatni,az meg túl nagy meló még a fantáziának is!

aki a Jazztáncot tanította be,Bánki Zsolt(Füge),vele együtt kezdtem táncolni,majd a balett intézetbe is együtt kezdtük,de ő el is végezte én meg nagyon nem,direkt írom kisbetűvel az intézményt,mert egy szar,szemét hely és nagyon nem hiányzott az életemből!
de ez van,nem táncolok,és azért már annyira nem is bánom,már azt a részét,hogy helyette milyen életet éltem,élek!azért igazi nyúl voltam,hogy sosem mentem el leglább amatőr szinten táncikálni,de valahogy nagyonúgy voltam vele,hogy ami nem megy nagyban azt kicsiben sem szabad csinálni...és ez mekkora hülyeség!
lényeg,hogy én minden kedden odatapadok majd a képernyőre és forog velem a világ a műsor alatt!

a Juronics Tamás meg a példaképem volt,neki is nagy az arca csak már van mire!
na mentem,mert izgalomba jöttem és iszom egy kis kávét!összefüggés nincs,de indegy!pá