A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Thymi, mikor költözködtök? Zsófinak is csak 9hósan jött az első foga. :) Azóta is csak 4van neki. :D

nana, minden férfi ilyen beteg? :D :wink: Úgy látszik, a vérükben van. :)

Roz, ez galádság! Én is főzök, meg utána sütök. :)
birolili

Roz, Te miért nem cukrász vagy?

Nana, csak a Jumbo pack-es kódok a jók, asszem azok,amik 198-ra végződnek(ugye Lina?).

Megyek, főzök,Hanna alszik.

Kép
seriff

seriff :D
mert még nagyobb tehén lennék :lol: :wink:

lili
mit főztél ma én csak azzal vagyok midig bajban bár ma gombás milánói volt sajtal öszesütva de adri kiszedte a gomdát sőt még a darál húst is kipiszkélta belőleés csak a tésztát ette.Bezzeg töki :lol: a kis evőgép :D

nana
nem tuodm még hyg megyünk e.Az baj hogy ahova szerttem volna már nem volt jegy a másik jegyet az 1 el drágábbat már kicsit sookallom főleg ugy hogy 3at kell venni .. Még nem tudom niki teljessne odáig van érte.....meg adri is .
roz23

sziasztok,

Ser,
már vittem pisit és most telefonáltam a rendelőbe, szerencsére teljesen negatív. Tegnap sajna nem tudtunk menni, be kellett gyűjteni a fiúkat :lol: .

Cukker,
ha ilyen jól megy mellette a suli, akkor szerintem nem gond ez. Főleg, ha ő is szereti csinálni. Az enyémek usziba járnak, ügyesek is, de mégsem élnek-halnak az edzésekért. Viszont mindenképpen meg kell tanulniuk úszni...

Roz,
hogy te milyen ügyi vagy! Csorog a nyálam...

Eszternek az antibiotikum ellenére nagyon megjött az étvágya. Olyan jókat eszik, öröm nézni :). Persze a cici sem maradhat el :P .
balim

Sziasztok!

Delelott irtam egy hosszabbat, a vegefele kozeledve Kati ujrainditotta a gepet... :twisted:

Syg, milyen nagylany mar Leona!

Balim, ez igazan jo hir! Hogy van Eszter? A jo etvagy jot jelent! :D

Roz, mar csak a latvanytol felugrott ram plussz egy kilo! :wink: :lol: Ugye a recit is mellekeled? :D Vagy ha lesz konyhank atjohetnetek megtanitani sutni! :wink:

Nana, fogzas hasfajassal spekelve. :( Szegeny kismano! :(
A Libero pontok nagyon mennenek mar, talan holnap vmikor arra tolom Katat es beadom, ha jo ugy neked.
A Pampers-nek kodja kell vagy, a macik?

Kattic, Katam meg mindig cicin alszik el. En mar elfogadtam, hogy a babak (szerintem nagy resze) ejszaka egyszer vagy tobbszor felebred. Keveseknek adatik meg, hogy a babajuk ket eves kor alatt vegigalussza az ejszakat.

Erszenyes, gratula Janikanak a felallashoz! Orulok, hogy jobban van!

Pille, gratula Orsinak a fogacskahoz!

Nem tudom meg mit akartam, visszaolvasni sajnos nincs idom, csak ami a fejemben megmaradt arra reagaltam.
Meg annyit, hogy voltunk Kiss Katalinnal, nekem szimpi es a vedonovel is megismerkedtem.

Meg este megprobalok jonni.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

balim
hova jártok uszni a fiúkkal ?? Én is vinni szeretném majd nikit bár most az isten a tánc a ilyen akrobatikus ugrabugra van az oviban immmádja és tanárnő szerint vér profi a csaj a csipő csavarásban és riszálásban :lol: igazi nő :wink:

dora
oksi megyünk :wink: addig is hizalak igy neten kerszetül . Most ugyan 7végén még is elmarad a névnap de majd ha megtarom nekik csinálok sok nyál csorgatós fotot ugyis mindig ezer félét főzők sütök :wink: (sokszor feleslegessen ,...)

ÉS ha most minden igaz kob-nak köszönhetöen lesznek vonalzóim :) millió puszi érte helga :)

Kép

Kép

Kép
roz23

kob
naggggyon aranyossak és totál eltaláltad :) mint amiket én is csináltam :) kösssssszönöm :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz: tényleg őrjítően gusztusosak a kajcsik a képen...nyammm nyammm....ez tényleg merénylet volt.... :D :D :D :D :D

Lányok használ vki grapefruitmag cseppet vagy tudtok róla valamit?? Állítólag nagyon jó a betegségekkel szemben... Ha igy van akkor lehet h én is adnám Janikának! :wink: :D
erszényes

Erszényes,
én igen, Kamillánál echinaceával kiegészítve. De Roz is használja, kérdezz :) Sokféle van, de a lényeg, hogy alkoholmentes legyen, és lehetőleg nem keserű, ez viszont drágább (3-4000 ft/üveg)

Roz,
örülök, hogy tetszik! :D

Kép

Kép
kobudo

Roz

Hát ezek a sütik!! Hmmmmmmm

Dóra

Nem mondtál ám hülyeséget. Nem lenne kedvetek egy olyan talihoz, gyerekek nélkül, h sütnénk együtt? Én úgy szeretnék tanulni. Nem szeretek recepteskönyvből. Sokkal jobban megmarad bennem, vagy megtanulom, ha látom, hogyan készül.

Balim

Ez olyan jó, h negatív lett az eredmény.

Nana

Köszi, ebben a hónapban már tuti nem rendelek játékot. Nekem már van sok jó ruhás oldalam. Újak is, jó áron. Majd egyszer, ha több időm lesz, bemásolom őket.

Erszényes!

Megyünk utánatok. :) Adri felállt. Miközben lelkesen fotóztam, hátra is esett, volt egy kis koppanás. Azt hiszem egy ideig most nem lehet magára hagyni.

Képzeljétek. Ma találkoztam egy kis Adri babával. Tök egyidősek az Adrikáink. 1 nap külömbség van köztük. A neten ismerkedtünk meg az anyukával, és tisztára egy hullámhosszon vagyunk.

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker: gratulálok Adrinak a felálláshoz!! Nagyon ügyes!! :D :D :D Akkor látom ő is kis balesettel zárta a mutatványt mint Janika!! :roll:

Kob: minden érdekelne róla. Mennyi idős korban lehet adni? Pontosan mi a neve úgy értem hogyan kell kérnem a gyógyszertárban? És h pontosan mire jó?? megelőzésre?? Mintha annyit hallottam volna róla h ha gyanús h beteg lesz a baba akkor be kell adni és akkor csírájában el lehet folytani.... Ja és ez is homeos szer akkor??

Bocsi a sok kérdésért csak ez most nagyon érdekel. Ha Janika egészségéért többet tehetek akkor nem érdekel mennyibe kerül, úgyhogy minden variációt szívesen vennék ezzel kapcsolatban!! :D :D :D
Ja és tapasztalatokat is, hogy ti miért miure használtátok és bevált-e??

na eldugulok....

Most este amúgy már nem vagyok rosszul, remélem vége a nyavalyának!! :wink:

Lina, Dettus, hajny: kis betegek hogy vannak???

Kép
erszényes

,,Sziasztok!

Anna már egész jól van,délután egy kicsit ki is vittem levegőzni,kerültem az árnyékos helyet,naggggyon fincsin sütött a nap.

Roz
valóban nagyon jó kinézetű fincsit csináltál,gratula! :lol:

Szerintem pénteken 7 körül ha talizunk valahol,nekem jó lenne.Jön még valaki?Cuki pizzázásban benne vagy?És mindenki?

Lina

nem tudtam hogy műtötték a szemed,bocsi.Remélem látsz olyan jól hogy belelátsz a fejekbe, :lol: ,mivel írtad hogy még most jobb mint kellene.Vagy mi.Bocsi már a kuszaságokért,ma naon kótyagos és szétszórt vaok.Naon ki kell már mozdulnom! :wink:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Akkor most jöjjék a mai produkció :)

Kép

Kép

Hajni

Még meg kell beszélni itthon. Mostanában sokat mentem és akkor még jön holnap a színház is.

Kép

Kép
cukkermáz

Helló!

Cukker,
boldog évfordulót holnapra és jó szórakozást!

Erszényes, Cukker,
gratulálok az álláshoz! Nagy a koncentrálás, de nagyon aranyos Adri!

Lina,
látom, nálatok is jöhet a takarítás kaja után :wink: Nem baj, ezt is meg kell vhogy tanulniuk.

Erszényes,
Leona még most is néha szétszedi a habpuzzlét és rágja.

Pille,
sztem sem gond, h nem ül, főleg ha mást meg csinál.

Roz,
hogy mindezt hogy csinálod 3 gyerek mellett??? Nem értem.

Scooby-Doo,
nem voltatok ma az Arborétumban?

Balim,
étvágy a tuti gyógyulás jele :D

Jó éjt!

Kép
sygnum

Erszényes,
igen, lézeres volt, tartott vagy öt percig, mikor befele mentem, még nem tudtam elolvasni, hogy műtő, mikor kifele jöttem, akkor már igen:) De az első három napot nem kívánom senkinek...

Syg,
ezért írtam, hogy azért nem lesz mindennapos program az egyedül evés, egyenlőre csak akkor, ha olyan hangulatban érzem magam, hogy semmi ne számítson, se ruha, se konyha. Ez így kicsit hülyén hangzik, de valahogy tényleg rá kell hangolódnom a maszatolásra.

Pille,
köszi a Pilates infot. Amúgy Lili a július 18-án ült fel először, 20-án lett 7 hónapos, és 27-től mászik. Mikor már magától felült, akkor is előfordult, hogy hátradőlt.

Thymi, Erszényes,
nem, Lili nem szedi szét a polifomot, csak játszik rajta. Mondom, nem egy pakolós fajta.
Meg azt vettem észre, hogy baromira nem érdekli, hogy ha elveszik tőle a játékokat. Az elmúlt napokban volt benne része, és le se tojja, megy a következőért. Meg se nyikkan. Nem tudom eldönteni, hogy ez mennyire jó, hogy kicsit sem harcol.

Hajny,
állítólag azért látok jobban, mert a lézerrel símább felületet csinálnak, mint eredetileg, és így élesebb a látás. Ha egy síma embert 100%-nak veszük, akkor én olyan 120 %-on látok, de még a 140-ből ismerek fel betűket, valahogy így magyarázták el. Unalmas értekezleteken vettem észre, hogy még a kollegáim pampogtak, hogy nem látják a kivetített excel táblát, nekem semmi gondom nem volt. Amúgy ehhez is hozzá kellett szokni, eleinte nagyon zavaró volt ez az éleslátás, főleg a jó rosszhoz képest.

Cukker,
gratula a felálláshoz. Így lefele támaszkodva Lili olyan 7,5 hónaposan állt fel, igazából felkapaszkodva 8 hónap egy hetesen. És soha nem kapaszkodott két kézzel, most is elég neki egy ujjunk. Az ortopédus szerint ez csak annyi, hogy jó az egyensúlyérzéke. Most ott tartunk, hogy ha egyik kezében van valami, akkor a másikat elengedi, mert ugye azt hiszi, hogy kapaszkodik, és pár másodpercig áll, meg egy ládát, vagy bármit maga előtt tolva bejárja a lakást gond nélkül gyalogolva.

Seriff,
igen 198 a vége:)

Dóra,
a kód kell, de biztos ami biztos, én elteszem a macikat is, hátha jó lesz még valamire :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska,

Én is gonolkozom a szemműtéten (sajna elég nagy a dioptria), én azt hallottam, hogy nem érdemes megcsináltatni, ha még szeretnék szülni. Ez nem igaz? Hol műtötek? És mennyi, egy ilyen műtét? (Vagyis kettő.). Egyszer ha esetleg találkozunk majd kifaggatlak, ha nem gond. Már nagyon érik a gondolat bennem.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Nyhk,
Már napok óta kérdezni akarom (ill vagy 2 hszemmel együtt elszállt..) Ádám hogy van? Kiderült mi volt a múltkori nyügősség oka? (bocs ha irtad, néha nem tudok mindent átolvasni)

Dori,
Na tegnap irtam neked egy b@romi hosszút erre... :evil: :evil: :evil:
Na mindegy majd elmesélem. Jöttök ma akkor felénk? Danus is itthon van, igaz csak náthás.
Ja és angyal vagy hogy még Pampersvel kapcsolatban is rám gondoltál.:)
Botinak gyönyörű játékai lesznek a végén. Ami tök jó hogy emberi szeretetből és ajándékozásból... :D :)

Seriff
Kiokositottam magam. A 030, 410, 167, 198, 489, 702 végü kód jó! :)
Hátha... :wink: :)

Cukker
Nagyon édes Adri, ahogy probálkozik. :)
Nálunk Dani 7 hó és 11 naposan állt fel. 6 hónaposan felüt először, 4 hónaposan oda vissza forgott. Hát Boti....
Azért örülnék ha bemesolnád a cimeket. :wink:
Én szerencsére ,akikrről beszéltem azoktól, nagyon sok, márkás új ruhát vettem már. Persze ki kell fogni, ill. nekem szólnak mielött meghirdetnék! :wink: :wink:
Ja csak azért kérném, hátha még találok vmit. Szombaton megyek Pestre vásárolni. Többek között a C&A utalványt is beváltom. Te levásároltad már?

Syg
Már mindenki piszkál, miért nem forog már Botond?
Tegnap vendégeink voltak és az "Egyébként minden rendben vele???" :evil: kedves kérdés is elhangzott, csak mert nem forog. :(
Mondtam nekik hogy mit mondtál. :)

Na megyek kissárkány már dumál! :lol:

Jaj annyira szeretem őket!!!! és ők annyira szeretik egymást!
Soha nem gondoltam volna...Dani olyan szeretettel beszél, játszik, nyálat töröl, betakar, pelust hoz, na és sokszor VIGYÁZ a tesojára! :D :D :D :D

Botonddal sokkal könnyebb amikor Dani itthhon van. és képzeljétek Boti megtanulta a "simizd meg anya/apa/Dani arcát" mutatványt és Dani azóta halálosan boldog, mennyire szereti őt a tesója! :D

na nem ömlengek tovább... :D

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok :)

cukker
gratula adrinak nagyon ügyi :)

balim
de jóóó hogy jól eszik eszti :)

erszényes
mi a ökönetnet termékét szedjük 3600 ft . Én nagyon szertem mert nagggggyon sokmindenre jó nem csak immunerősítő és nátha orrfolyásból c-vitaminnal együtt szedve kb 4 nap alatt kirántja a gyerköcöt( mi multkor c.vitamin nélkül ettük és ugy is használt ) én nagyon szertem főleg azért, mert adrit nem kell vele megerőszakolni, mert az ökonetesnek fini édes íze van, meg még azért is, mert bármibe bele tudom cseppenteni . Most láttam viszont az újságban azt amit helgának is modtam, hoyg a dm-rossmanban árunak még egy fajtát amiben nincs alkohol az ökonetes ár töredékérét olyan 1800 ft körül van DE ezt nem tudom milyne mi még mindig az ökonetest használtuk. Egyébként adrinak a fülgyulladására is ezt használtam multkor és töökéltes volt külömbözö higításban ( te hígitod vizzel )jó köröm gombára, szemölcsre, sebre, fülbe, orrba.... Én csak ajánlani tudom :)
Ami még nekünk nagggyon bejött még az a só barlang .Amióta niki elkezdte az ovit azóta folydogált az orra és kicsit köhécselt már az első héten megszüntek ezek a tünetek mikor jártak az ovival 2 hétig mentek mindne nap .
Én egyébként most nem adom folyamatossan nikinek ezt cseppet a mult hónapban folyt az orr, náthás volt akkkor kapta 2 hétig azóta nem kap.Egyébként 1 dózis max 2 hétig tarthat .

Kép

Kép

Kép
roz23

Erszényes,sok gyártónak van g.cseppje, párat megpróbálok belinkelni. Nem homeós, az echinaceát viszont abból szedjük, persze Kamilla már megérti, hogy el kell szopogati, így vele ezt könnyebb, de kicsiknek is be lehet adni.
(Ezt nem tudtam belinkelni, de sokféle van: Étrendkiegészítők/Immunerősítők címszó alatt), de árul a Bionet is, és álta. a bioboltok. Kérdezz rá, hogy van-e benne alkohol, és mennyire keserű! Én megelőzésre adom, eddig bevált.

Egyedül evés: kipróbáltátok a hajlított/ferde fejű kanalat? Azzal sokkal könnyebben tudnak ennni ilyen korban szerintem.

Kép

Kép
kobudo

Ja,lehet hogy Ökönet, nem Bionet? Ezt mindig keverem :)

Kép

Kép
kobudo

Lili
Úgy volt h még tél előtt költözünk, de már tuti nem lesz kész addig a ház.

Roz
Tehén??? Nekem egyik szakmám a cukrászat….hát nem azért vagyok „tehén”, de az vagyok.

Balim
Örülök a jó hírnek! Mi holnap viszünk megint pisit. Remélem nem lesz gond.

Cukker
Édi!Spágára gyúr?

Lina
Mennyi dioptriánál tartottál a műtét előtt? Azért kérdem, mert nekem az egyik szemem nullás, a másik meg 2,5 (-)

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Lina,elfelejtettem írni neked hogy a lányod nagyon tündéri,hiányzik hogy Anna már nem ilyen pici,többet lehetett dögönyészni.Használd ki amíg ilyen kicsit,gyorsan elszáll az idő.

Cuki,
neked is csak ezt tudom írni.Babusgasd sokat.

Tegnap este óta naon rá vaok kattanva a pizzára,pénteken jönne vki ?7 órakor talizhatnánk a Mathias előtt,vagy ha van jobb hely,akkor ott.Ha nem jön senki,akkor rendelni fogok,már csorog a nyálam.Lassan egy éve hogy nem eszem ilyeneket,január másodika óta diétázom,tornázom.3 hónap alatt leadtam 12 kg-ot,és próbálom tartani.Ha visszamegyek dolgozni szerintem még fog csúszni több kilo is.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny
3 hónap alatt 12 kg??? Hu az jó sok!! és csupán diétával? vagy tornáztál is mellette?
Ugy kérdeznék vmit, de gondolom kulisszatitok, hogy a cégednél a sütik nagyon műek? (bocs ez nagyon ronda szó..) 8)

KépKép
KépKép
nana09

na megint vakon olvastam... :oops: :oops: látom tornáztál is. :wink:

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Tök jó tegnap egész nap nem volt netünk :evil: ,mindegy egy nap alatt csak sikerült megcsinálni!

Roz finik lehetnek azok a sütik,ügyes vagy nagyon.Én is édesszájú vagyok,ez látszik is :twisted: és sütni is szeretek,csakhogy én egy gyerek mellett se tudom nagyon megoldani,nemhogy három mellett :shock:.

Dóra mi is tegnap du. voltunk a doktornőnél!Megmérte Lencikét,most 7170g és 65 cm,úgyhogy pont megdupláztuk a szül.súlyunkat.Kicsit vashiányosnak találta,így írt neki vasat meg folsavat meg C-vitamint.

Nana a fiúknak jobbulást,neked meg jó rabszolgáskodást :D !Aranyosak lehetnek együtt nagyon ahogy így írtad,ilyenkor úgy el tudom képzelni,milyen jó lesz majd,ha már nálunk is lesz tesó!

Erszényes nagyon ügyes Janika,neked jobbulást!Egyébként köszi,Lencus jól van,még mindig kicsit szörcsög,de orrszívóval meg semmi nem jön ki,a torka nem piros,úgyhogy majdcsak elmúlik neki,ha kell orrcseppezni szoktam.

Lina,Cukker nagyon aranyosak és kis ügyesek a csajok a képeken!

Balim de jó,hogy negatív!Thymi szorítok,hogy nektek is jó legyen,jót röhögtem Gyopi ügyködésén :lol: .

Hajny Anna meggyógyult már teljesen?Ez a pizzázás jól hangzik,de nálunk ez pont a fürdetés,szopi idejébe esik,így nekem nem jó :cry:.

Most megyek teregetni,mert egy ideje már lejárt a mosás...

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Dettus
ha neked nem jó a hét óra,mikor lenne jó?Nálunk nincs már cici,bármikor jó.

nana

A sütik nem műek,merem ajánlani mindenkinek.Rendes pudingot főzünk,tejből,tojással csináljuk a krémeket,nem tojásporból,minden olyan,mint otthon a háztartásban.Nagyon szigorúan ellenőriznek mindent,van egy HACCP nevezetű ellenőrző bizottság,mindent írni kell,szavidőkre is naon figyelni kell,a higyéniára szintén,én ajánlom mindenkinek,mert tom hogy mi miből van.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni, gratulálok a fogyáshoz! Ez igen! :) Nekem is ilyesmi kellene! :) Hogy csináltad?
Én sajnos nem tudok Veled menni pizzázni, nekem korai a 7 óra.

Nana, írj még! Olyan jó olvasni! :) :) :)

Cukker, nagyon édes Adri! Tényleg hogy koncentrál. :)
birolili

Helló,

lili

ha nem jó a 7 óra,kilenchez mit szóltok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Most csak gyorsan vegigolvastam mert a parom. dolgozik a gepen, reg ne tudtam jonni
Este reagalok, most csak annyit, hogy
Hajny
nekem a pentek jo lenne, de csak fel 9 utan tudok csatalakozni(amikor elaludt a csipet csapat).
Kinek lenne meg jo a pentek?
mvirag

Nana,

Ádámnál "csak" a testvérféltékenység jött elő. Hiszti a köbön. Egyik nap jó, a másik nap nem lehet vele bírni. Nagyon változó a hangulata. Ha egy pillanatra nem figyelek rá, máris kezdi: homokevés, ajtócsapkodás, hiszti, lefekszik kapálózik. Szerencsére nem béntja hugit, csak arébbtaszítja. Ő meg állandóan a nyomában van. Ahova Ádám megy oda mászik Petra utánna. És ez sokszor nem tetszik neki.
De ettől függetlenül vannak jó napok is, amikor nagyon aranyosak együtt. :D

Kép

Kép
nyhk

Nana,

Volna egy kérésem hozzád, de privi nem akar elmenni. Megadnál egy E-mail címet. vagy jelentkezz már be az enyémre: hosszuk@vivamail.hu

Köszi

Kép

Kép
nyhk

Mvirág

Nekem jó a kilenc óra,meg a péntek,szóval aki ráér és szeretne egy jót enni,az jöjjön.

Lili

ha netán mégis sikerülne eljönnöd pizzázni,akkor elmondom hogy fogytam le.Ha nem,akkor leírom ha több időm lesz,mert naon hosszú,sok időbe telik bepötyögtetni.Gyorsabb szóban.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni, elméletileg jó a 9. :) Gyakorlatilag meg kell beszélnem Gabival. :)

Roz, én a Kismama babakonyhája című könyvből főzök. Megrendeltem, és sok jó recept van benne. Okos tanácsokkal. Az én fejemben nem maradnak meg a receptek. :oops: Csak így tudok főzni. :)
birolili

Kob, megcsináltam én is az almás kuglófot, és tényleg isteni! Minden öntet nélkül is szuper! :) Van még ilyen szuper recid? Jöhet! :P
birolili

Almás kuglóf! :roll: :wink: Kérem szépen én is!

Kép
seriff

Vmelyik oldalra beírta Kob. Megkeressem Neked? :wink:
birolili

Roz írta, bocsi. :) Én a tojásfehérjét kihagytam belőle. :oops: Most olvastam..... De így is fincsi lett.

Almás kuglóf

25 dkg cukor
5 tojássárgája
25 dgk margarint habosra keverni.

25 dkg lisztet
1,5 ek kakaóport
1 ek őrölt fahéjt
0,5 cs sütőport
1 marék mazsolát
2 reszelt almát
1 marék őrölt diót belekeverni.

5 tojásfehérjét habbá verni, majd ezt is hozzákeverni.

Kivajazott, lisztezett formában 1 órán át sütni előmelegített sütőben.

Csokimáz
3 ek kakaóport, 3 ek cukrot kb. 2 ek vízzel összekeverni, csomómentesre főzni, majd ¼ cs margarint bele, ezt a kihűlt sütire kenni.
birolili

Hű, jól hangzik, köszi!
Mi ma is hintáztunk, homokoztunk, csúszdáztunk az Arborétumban,mint 3napja egyfolytában :D .

Kép
seriff

Megéreztem Ser. :) Gondoltam, h. ma is jó idő volt, biztos kint vagytok. :)
birolili

Sziasztok!

Köszi lányok a megnyugtató sorokat. Persze tudom, hogy minden gyerkőc más-más ütemben fejlődik, de mégis. :)

Seriff, neked külön is köszi, hogy még a könyvedben is utánanéztél!
Ma integettem neked autóból, de biztosan szemedbe sütött a nap, nem láttál. Hannával tekertetek.

Lili, Zsófit mikortól és miért is kellett tornáztatni? Vagy rosszul emlékszem?

Nekem sajnos nem jó az esti kiruccanás. Héttől esti rutin, ha meg később felébred Orsi, úgyis én kellek neki. :)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Nyhk,
a véletlen összefutáson segíthetünk, megbeszélhetjük, hogy valamikor talizunk a városban, és akkor mesélek. Én is műtét után szültem, és természetes úton. Amúgy elvileg egy évig nem szabad műtét után szülni. (de császár még akkor is lehet). Én négy év után szültem, elmentem, megnézték, és adtak egy orvosi szakvéleményt, hogy szülhetek. Anno négy éve 170 ezer volt a kettő, de ha egészségpénztáron keresztül intézed, akkor van 30% adókedvezmény, igaz azzal a következő adóbevallást ki kell várni. Mondjuk én tuti ősszel-télen csináltatnám, mikor már nincs annyira napsütés, akkor meg nincs olyan messze. www.focusmedical.hu-n utána tudsz nézni. PRK kezelés volt az enyém.

Thymi
azt a dioptriát nem biztos, hogy megcsinálják, elvileg -12 és -2 között műthető biztonsággal, de minél nagyobb, annál jobb. Nekem -3,75 és -4,25 volt a szemem előtte. Most mind a kettő tökéletes.

Hajny,
köszi, én is imádom, és szerencsére hagyja is magát szeretgetni, meg nyúzni. Viszont azt hiszem, a szopinak lassan annyi :(
Pizza nekem olyankor már nem jó, ma mondjuk hazavezettem sötétben Lilivel, de azért nem fogom ezt túlzásba vinni, nem jó...

Tényleg lányok, szerintetek van még értelme úgy a szopinak, ha gyakorlatilag alig lehet rávenni Lilit, magától be nem kapná a cicit, ha sikerül úgy kézbe vennem, hogy a szájába tudjam adni, akkor mondjuk egy percig max. szopizik, és már fordul is el. Látom, hogy nem kell neki, nem élvezi. Persze ma a kemény tarhonyát, azt persze nyomatta befele... :D

Nana,
ezt a forgás dolgot nem értem. Láttam már olyan gyereket, aki 6 hónapos volt, és még nem tudott forogni. Lili is 4 hónap egy hetesen fordult hasra, ha jól látom, a körül van Boti is. A 6 hónapos státuszon kérdezte meg a doki, hogy forogni azért ugye már tud, de azt is olyan félve, éreztem rajta, hogy ha azt mondom, hogy nem, azért sem harapta volna le a fejünket.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pille, hordtuk Zsófit, igen, mert nem akart forogni. Azt hiszem, hogy olyan 6hónapos korától hordtuk, és 9-10hónapos koráig. Akkor már mászott. De nem bántam meg, hoyg hordtuk, mert nagyon szépen fejlődött, és nagyon rendezett a mozgása. Sokat sírt a tornán, de jó volt neki, használt. Te is gondolkodsz, hoyg elvidd-e?
birolili

Pille, emlékszem egy fehér Opelre, éreztem,h benne ülsz :wink: ! Ne viccelj, nincs mit köszönni, természetes,és épp szabad bejárásom volt Hanna szobájába,mivel életében kb másodszor kiterülve aludt a helyemen :lol: .

Lili, hát amíg ilyen az idő,és nem jön közbe semmi, sztem megyünk is(kedd-szerda-csüt).Kb fél6ig kellemes az idő,onnantól kezd hűvös lenni.

Hajny, nekem sem jó ez az esti időpont,uazért,mint Pillénél.
De Nektek jó kajálást, dumcsizást!

Cukker, Boldog Évfordulót! És gratula Adri spárga lánynak! Hogy tetszett Laura?

Kép
seriff

linácska,
köszi az infót, meg is néztem. Sajna nekem első nekifutásra a PRK nem jó, mert nekem nagyon nagy a dioptriám :( . Mg a cukorbetegség is kérdéses, mivel terhességi diabéteszem volt. De nagyon gondolkodom, mert pár év alatt a lencséim ára is elérné azt az összeget. Meg persze ezerszer kényelmesebb volna. Szóval majd kérdezek még azért. Mi hetente többször is bemegyünk sétálni a városba ha jóidő van. Szóval valamikor összehozatnánk.

Birolili,
Amióta írtad a vaterás utazóágyakat teljesen "rákattantam " a vaterára. Most meg is vettem egy ágyat és ha minden igaz szombat este Petra már benne alszik. Mégegyszer köszi az infót.

A holnapi pizza-záshoz jó szórakozást. Én is szívesen csatlakoznék, de szerintem erre még egy jó pár hónapot várnom kell :( :D

Kép

Kép
nyhk

Nyhk, én is így jártam. :) örülök, h. segíthettem. :)
Anyósom nevet is mindig...bármi ajándékot vagy használati tárgyat kell Zsófinak vennem, már tudja, hogy hol vettem: a neten. :D A biciklisülést is ott találtam, és még sokminden mást. :D
birolili

Lili,
akkor jól emlékeztem. Azért a tornán nem gondolkodom, csak kíváncsi voltam, hogyan is volt Zsófival.
Orsi pörög, forog, kutyázik. Csak mittudomén rámjött ez az aggódás.
Én is több mindent vettem már a neten, de licitálni nincs türelmem.

Seriff, :D
Minoról van vmi híred? Hogy vannak Bálinttal?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Nana

Az egyik link

http://freemail.hu/fm/main?sid=7tzL0c9E ... page=index

és itt
nagyon szépek
http://freemail.hu/fm/main?sid=7tzL0c9E ... page=index

Ser

Megjöttünk a Lauráról mi is. Szerintem szörnyű, de férjemnek nagyon tetszett. Mondjuk a zenéje jó, és a főszereplőnek is szép a hangja.

Lina

Hány pont hiányzik még neked a játékhoz? Erősen gondolkodok vmi jó kis cserén.

Kép

Kép
cukkermáz

Hát ezt jól elszúrtam :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
cukkermáz

Pille,
én ma találkoztam Minoval és Bálcsival, jól vannak, bár Bálcsi alkotott ma délelőtt egy kicsit, és hozta anyukájára a frászt :D Délután meg játszottunk ledobjuk a fogkefét, Melinda visszaadja játékot a DM előtt, még Mino vásárolt...

Képzeljétek, megnéztem a magyarország.hu-n a Betegéletutamat, hogy mikor milyen vizsgálatom volt, milyen gyógyszereket kaptam..., hááááááááááát, hogy miket el nem számoltak!!!! A legszebb az, hogy 2005 dec. 7-9 és 2005 dec. 19-24-ig is volt egy hüvelyi szülésem műtéttel. Na ezt csinálja utánam valaki :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Cukker,
nekem még öt csomag pelus hiányzik, de talán jövő héten már csak négy fog, nem pont, vonalkód. Milyen cserére gondolsz? Amúgy a plusz pontot úgy találod meg, hogy bejelentkezel regisztráció után a Pempers honlapjára, jobb oldalon ott van a plusz pontjaim, vagy valami ilyesmi, ott találsz egy kódot, amit a gyűjtőlapra rá kell írni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?