Erszényes,
igen, lézeres volt, tartott vagy öt percig, mikor befele mentem, még nem tudtam elolvasni, hogy műtő, mikor kifele jöttem, akkor már igen:) De az első három napot nem kívánom senkinek...
Syg,
ezért írtam, hogy azért nem lesz mindennapos program az egyedül evés, egyenlőre csak akkor, ha olyan hangulatban érzem magam, hogy semmi ne számítson, se ruha, se konyha. Ez így kicsit hülyén hangzik, de valahogy tényleg rá kell hangolódnom a maszatolásra.
Pille,
köszi a Pilates infot. Amúgy Lili a július 18-án ült fel először, 20-án lett 7 hónapos, és 27-től mászik. Mikor már magától felült, akkor is előfordult, hogy hátradőlt.
Thymi, Erszényes,
nem, Lili nem szedi szét a polifomot, csak játszik rajta. Mondom, nem egy pakolós fajta.
Meg azt vettem észre, hogy baromira nem érdekli, hogy ha elveszik tőle a játékokat. Az elmúlt napokban volt benne része, és le se tojja, megy a következőért. Meg se nyikkan. Nem tudom eldönteni, hogy ez mennyire jó, hogy kicsit sem harcol.
Hajny,
állítólag azért látok jobban, mert a lézerrel símább felületet csinálnak, mint eredetileg, és így élesebb a látás. Ha egy síma embert 100%-nak veszük, akkor én olyan 120 %-on látok, de még a 140-ből ismerek fel betűket, valahogy így magyarázták el. Unalmas értekezleteken vettem észre, hogy még a kollegáim pampogtak, hogy nem látják a kivetített excel táblát, nekem semmi gondom nem volt. Amúgy ehhez is hozzá kellett szokni, eleinte nagyon zavaró volt ez az éleslátás, főleg a jó rosszhoz képest.
Cukker,
gratula a felálláshoz. Így lefele támaszkodva Lili olyan 7,5 hónaposan állt fel, igazából felkapaszkodva 8 hónap egy hetesen. És soha nem kapaszkodott két kézzel, most is elég neki egy ujjunk. Az ortopédus szerint ez csak annyi, hogy jó az egyensúlyérzéke. Most ott tartunk, hogy ha egyik kezében van valami, akkor a másikat elengedi, mert ugye azt hiszi, hogy kapaszkodik, és pár másodpercig áll, meg egy ládát, vagy bármit maga előtt tolva bejárja a lakást gond nélkül gyalogolva.
Seriff,
igen 198 a vége:)
Dóra,
a kód kell, de biztos ami biztos, én elteszem a macikat is, hátha jó lesz még valamire