A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Lina

Oké, kipróbálom a pontokat.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Pár napja én is találkoztam Mino Bálinttal (le is irtam csak elszállt :evil: )
a Domb Áruházban vásárolgatott és teljesen elbüvölte a pénztárosnénit. :wink: :D

Cukker
Én bizti béna vagyok, de nekem ezek a linkek csak egy freemailes főoldalt hozznak be...honnan hova tovább???
Mit szurtál el???
Ilyenkor, amikor pl. szinházba mentek, ki vigyázz a gyerekekre? Nagymami?

Pille,
Jól olvastam hogy a Fitt Formába jársz? és Pilates órára? Régen én is jártam, amikor még a Petőfivárosban volt (illegálisan :wink: :lol: ) én imádtam a pilates órákat, pont nekem találták ki. :wink:
Bárcsak megint járhatnék.... :(

Lili
Azt akartam még irni hogy szerintem nem lehet előre felkészülni a dolgokra. Nem tudhatot előre milyen érzés lesz, mi okoz majd nehézséget, mi nem.
Én semmi rosszra nem készültem. Azt hittem minden megy majd mint a karikacsapás...hisz már 2. bébi stb.
Hát nem voltam szerencsém...de ennek is van egy előnye minden kicsit is könnyebb napot eszméletlenül tudok értékelni, minden kis javulástól a mennyekben járok, mig másnak ezek a jobb napok teljesen természetesek.

KépKép
KépKép
nana09

Lina

Mit néztél meg a magyarorszag .hu-n? Nem vagyok képbe :?

Ma megint izgulhatok...reggelre Gyop telepisilta a pelusát, alig bírtam kicsikarni belőle némi vizeletet a vizsgálathoz.

Kép
Kép
Kép
thymi

Szia Lina!
A cicizést úgy látom elhagyhatod,nem szabad erőltetni.Anna azért hagyta abba kilenc hósan mert fájt a torka.Mire meggyógyult,már nem kellett neki.

Akkor jön ma valaki?Nem akarok egyedül enni.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek. Azt szeretném megtudni, hogy itt Kecskeméten hol lehet olcsón légzésfigyelőhöz, babamérleghez, bababútorhoz hozzájutni. Vagy ha esetleg tudtok használtat, de jó állapotút az is érdekelne.

A segítségeteket előre is köszönöm!

Emese

Emese

Kép
mse75

sziasztok,

Hajni,
én majd talán egy év múlva eljutok este valahová, addig nem enged az én kis zsarnokom :), jó mulatást nektek!

thymi,
szorítok, hogy jó legyen a pisi. Van már konkrét időpontotok az MCU-ra? A magyarorszag.hu-n meg lehet nézni, hogy mennyit költött rád a tb, ez az ún. betegéletút... de ezek szerint elég érdekes dolgokat tartalmaz...
balim

Szia Emese!

Az irányárat nézted már?Sokmindent árulnak ott.Esetleg nézz fel a www.vatera.hu lapra,hátha találsz kedvedre való dolgokat.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok, újra :)

Még egy kérdésem lenne... Ismeri valaki közületek a Nagy Károlyt? Én eddig a Nyirádi Tamáshoz jártam, de most kiderült, hogy a jövőhónapban elutazik egy konferenciára, így a szülésnél éppen nem lesz itthon :x Azt mondta, hogy a Nagy Károlynak adna át, viszont őt meg nem ismerem és már csak 1 hónapom van hátra.

Aki tud valamit róla, kérlek írja le.

Köszi!

Emese

Kép
mse75

Szia Emese!

Ha használtan akarsz venni, akkor én is a vaterát ajánlom, illetve van még pár hely a neten. De ebben birolili tud tanácsot adni.

Ha új kell, akkor a Batthyány-n az orvosműsz. boltban van szinte minden. Lázmérőtől a WC papír ülőkéig. Ott van mérleg és légésfigyelő is (ja és bérelni is lehet), illetve mellszívó stb...
(Véleményem: szerintem mérleget elég bérelni, az úgyis csak az elején kell, utána a doki, vagy a védőnő méri havonta, a légzésfigyelőt ha komolyan gondolod akkor érdemesebb viszont megvenni, mivel azt több mint egy évig használod, így a bérleti díj már annyi mint maga a gép, plusz a kauciót is le kell raknod. Ha lesz több gyerek akkor meg már meg is van, utána meg eladod. Én az AngleCare-t ajánlom, és abból is az egyszerűt amin nincs bébiőr. Nekünk bevált sohasem volt téves riasztás (szerencsére riasztás sem))

Kép

Kép
nyhk

Ha valaki a multkor esetleg nem olvasta, akkor mégegyszer:
(jövőhét csütörtökön lesz)

BABA-MAMA KLUB

A Jókai utcán indulni fog egy baba-mama klub. Hetente egyszer 3-5-ig, a hosszú téli esték változatosabbá tétele érdekében. A mamák beszélgetnek, teáznak, a gyerekekkel pedig szakemberek játszanak. Gyerekeknél korhatár nincs. Ez a Jókai utcai játszóházban lesz, 300 Ft óránként. Amennyiben valakit érdekel az a következő telefonon tud jelentkezni Kecskeméti Katalinnál: 06-30-653-22-76.

Kép

Kép
nyhk

Hajny,
En megyek. akkor 9-kor hol talalkozunk? Lili jossz? Cukker?
mvirag

Szia virág

mit szólnál ha a szalon pizzériánál taliznánk?a bejáratnál.tod hol van?az új kórháznál,az akadémia krt. végén.lili,neked is az közelebb van?virág,merre laktok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Köszönöm az eddigi jó tanácsokat, segítségeket! Továbbra is várok bárkitől eladandó dolgokat, jó állapotút és amire tényleg szükségem is lesz :shock:

Na és persze infót a dr. Nagy Károlyról, ha tud valaki.

Köszi!

Emese

Emese

Kép
mse75

Szia Emese,

Én nálla szültemmindkét gyerekem.Meg vagyok vele elégedve, csak megtalálni nehéz a korházban. De atöbbi orvos is ilyen. :) Absolult baba-mama szoba párti. Most mennem kell de ha gondolod kérdezz nyugottan.

Kép

Kép
nyhk

sziasztok :)

mse
nagy károlyt nem ismerem ebben nem tudok segíteni :( én is azt modanám hogy babaholmikért néz szét a neten érdemes. Itt konkrétan kecson a petőfi sándor utcai baba bolt mögött vana kincsem bababolt egy kis bababolt ott van használt de azért szép dolgok . Vagy rendörséggel szemben az emeletes házak alatt a bank melett is van (mathias sörözö -pizzéria mellett ), vagy szechenyiben a babakocsiszervíz Ezeken a helyeken vannak használt dolgok a babakocsi szervizben elég sok dolog van de kifogni a pasit hogy ott legyem :twisted: én akár hányszor megyek mindig ki van irva hoyg itt vagyok -ott vagyok majd ekkor-akkor jövök aztán mégsem jön. Mindig patyára megyek. De szerintem lassna érik már multikban is babanap (mindne évben van ) és akkor egy csomo dolgot tudsz olcsón venni. Bár most igy belegondolova karácsony előtt nem is tudom hoyg várható e még ilyen ...Nekem is van egy két dolog ami már felesleges de ezek nem végszükésglet dolgok egy napernyő (emi most télire neked bizti nem kell) meg egy baldahin álvány ez sem létszükség.

Kép

Kép

Kép
roz23

Thymi,
a társadalombiztosítási szolgáltatások között meg lehet nézni, hogy eddig (beírhatsz tetszőleges kezdő és végdátumot) milyen kezeléseket számoltak el a te TAJ számodra, milyen gyógyszereket kaptál, szóval mennyibe kerültél az adott időszakban a TB-nek. Na itt szültem én egy hónapon belül kétszer is :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Mse, én is Nagy Károlynál szültem. Sztem is korrekt doki. Sms-ben mindig el tudod érni. Ne aggódj, ott lesz, ha kell. :)
És a használt baba cuccok: www.babaszoba.hu, ott is az apróhírdetés rovatban. És a www.babaapro.hu. Sztem ezek a legjobbak.

Pille, én sem licitálok. A fix árat nézem, vagy a minimáláron elviszem, vagy leütöm a villámáron, ha tetszik nekem. :)

Képzeljétek, ma szoktatom Zsófit a napi 1alváshoz. Hááááááát, jól bírta, csak olyan 5körül volt egy kiakadása, hogy ő álmos....és anya galádul nem engedte aludni. Most pancsiznak apával. Délelőtt is jól bírta, 11:15-kor aludt el, és 1,5órát aludt utána. Holnap lesz ez az alvás több is, sztem. :)

És ma voltunk megint kint a hetényi háznál, ami annyira tetszik nekünk. Holnap megint megyünk ki, és árat mondunk. Nagyon szép ház, nagyon beleszerettünk apával.

Csajok jó pizzázást, én ezt most kihagyom. Gabival még átbeszéljük ezt a ház vételt.......
birolili

Hajny,
nem tudom olvasod -e meg de nekem az kicsit messze van. Mi a Gyenes teren lakunk. Vegulis el tudok menni, de ahhoz kocsival mennek, es ezt elore tudom kellett volna, hogy messzebre megyunk... Ugyhogy ha mar csak igy ketten maradtunk mi lenne ha mas alkalmat beszelnenk meg amikor cukker es Lili is tudnak jonni?
mvirag

Az előbb úgy leamortizált a lányom: három kis ujjával belemart a szemembe, abszolút váratlanul, pelenkázás közben. Még mindig alig látok, pont olyan, mint műtét után: nagyon szúr, és homály minden. Remélem már nem tart sokáig, hogy visszaálljon.

Képzeljétek, apának van új állása, jövő csütörtökön már az új helyre megy dolgozni. Már hétfő óta tudom, de eddig titok volt, ma jelentette be a mostani munkahelyén. Annyira boldog vagyok, ez a mostani már nagyon trutyi volt neki, úgyhogy kapott meglepi vacsit, meg gesztenyetortát :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

hajny: látom már tárgytalan, de nekem se lett volna jó a mai nap mert még mindig beteg vagyok. Most 2 napja a torkom fáj nagyon és ráz a hideg meg állandóan hányingerem van. nemtom mikor lesz vége ennek..:cry: :cry: :cry: :cry: , de utána én benne lennék egy esti kiruccanásban végre... :D :D

Lili: milyen a ház amibe beleszerettetek?? Abban az oldalban ahol mi lakunk?? Mekkora?

Lina: szemednek jobbulást!! Én is jártam már igy Janával..:roll: :roll: Gratulálok a férjed új állásához!! :D

mse: sztem is a légzésfigyelőt érdemes megvenni (mi is vettünk, mondjuk nekünk Baby Control van) inkább, a mérlegre sztem meg semmi szükség. Ha nem fejlődik úgy a baba ahogy kell akkor az ugyis kiderül. Meghát a védőnő sokat jár mérni amig pici. legalábbis hozzánk mindig jött. :)

Lányok nem tudjátok hol lehet kapni itt Kméten babaúszógumit?? Olyan beleülősre gondolok mert nemsokára elutazunk és kéne a wellnessbe Janikának! Interneten találtam egyet 1300-ért, csak az a baj h 1680 Ft a postaköltség...:roll:
használtakat meg nem nagyon láttam.....

Janika nálunk mászik össze-vissza az egész házban és sokszor bele is kapaszkodik a tárgyakba , feltérdel, de nem állt fel azóta többször. Most olyan sebesen mászik és ez nagyon tettszik neki!! ma már elkezdte a lábasokat is a konyhában kipakolni :D :D :D
sajnos viszont hiába figyelek rá állandóan mégis van h beüti magát és akkor nagyon sír , nekem meg nagyon fárasztó betegen rohanni utána....

Kép
erszényes

Nem tudja valaki valami elerhetoseget Hajny-nak, (pl tel szamat)??Nem tudom belep -e meg es mondanam neki, hogy nem tudok menni, mert az elobb irtakhoz pluszban Panka belazasodott, (egesz nap folyt az orra, de most lefekves elott mertem es rendesen lazas, igy nem akarom itt hagyni apara :( Lehet hogy kesobb is fel fog riadni, mert ilyenkor kelni szokott ha felmegy a laza :( en nem tudom Hajny-nak semmi elerhetoseget, es nem akarom, hogy ott varjon ram, kellemetlen helyzet :oops:
mvirag

Erszenyes, en tudok neked kolcsonadni, ketfele is van egy autos meg egy bekas :) Janika nagyon ugyes :lol: Azeret lehet hogy jo ha beszerzel egy jarokat, ha eppen ki kell szaladnod, mert jon a postas, vagy ilyesmi akkoorjo ha bele tudod rakni, mert par perc alatt is tudnak butsagot csinalni, nekem pl Panka megragta a ficust, :oops: akkor derult ki hogy tud kuszni, elotte csak a szonyegen hasalt :roll:
Nekem is faj a torkom, remelem nem leszek beteg. Nalunk Panka kezdte es most van sztem a csucson, de mar Beni is taknyos, es most en is erzem a torkom, remelem legalabb Geza nem kapja el, mert egy beteg ferfi a haznal... :roll: :wink:
mvirag

Sziasztok!

Annyi minden tennivalo van, hogy nem tudtam benezni tegnap ota. :? Napkozben a parom ha dolgozik, akkor ide sem tudok ulni. :( Elvileg ez is meg lesz oldva, csak ido kerdese... :)

Nana, elnezest, hogy nem jelentkeztem. Azota vettem ujabb csomag Pamperst. :wink: Postaladaba nem tudom bedobni? Mert jartam mar feletek, de alkalmatlannak tartottam, hogy felhivjalak (reggel, meg fel 12-kor).

Lili, drukkolok a hazhoz, hogy meg tudjatok allapodni az arban. Hol van a haz? Van a pekseg mellett is egy ujabb sarga haz, azt nagyon ajanlgattak nekunk - vegul nem neztuk meg, mert ratalaltunk erre. :lol:

Virag, jobbulast Pankanak es neked is!

Mse! Legzesfigyelo: mi anno vettunk, de vegul nem hasznaltuk, mert ugye Kati nem kisagyban alszik. Talan majd a kisteso kihasznalja. :roll:
Merleget eleg kolcsonozni, sztem fel evig eleg, de majd meglatod. A tobbi kerdesben nem tudok segiteni, mert ujrakezdo vagyok Kecskemeten. :D A neten tenyleg jo dolgokat ki lehet fogni.

Nekem is lenne kerdesem:
hol lehet kapni - lehetoleg fabol - blokadot lepcsohoz? Egy van fent, meg Bp-rol hoztuk magunkkal, de lentre is kellene, mert Kati allandoan lepcsot maszna. :shock:
Szilikon talpu kiszoknit hol lehet kapni?
Biciklisektol kerdezem, hogy erdemes-e meg gyerekulest venni? Most lett ujra beuzemelve a brigam, de felek, hogy a rossz ido miatt mar nem fogom tudni hasznalni tavaszig.

Lina, pislogj langyos kamillateaba. Palinkaspoharba szoktam szinultig onteni, folehajolok es belepislogok. Ezerszer jobb, mint a borogatas!

Jo ejt!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mvirág, pont modtam Gabinak, hogy Te itt???? Aztán olvasom. :( Jobbulást Nektek!

Dora, mi beleszerettünk ebbe, Hetényben van, és az Univer mögött, úgyhogy Hetényben nem nézünk meg másikat. Ez nagyon de nagyon tetszik nekünk......a kert, meg minden. :) Ti hol vettetek végül házat?

Erszényke, majd írok pü-t. :) Holnap beugorhatunk hozzátok, ha már arra járunk, és akkor beszélhetnénk is személyesen akár. :) :wink: Na, mit szólsz hozzá?

Lina, jaj, nagyon rossz lehet!
birolili

Mse, légzésfigyelőt mi vettünk, és én örülök, h. megvettük. Angelcaret vettünk, most a bébiőrös funkcióját használom, h. kint főzök, mialatt ő alszik. Szval szerinem megéri venni. Azt a pár órát is nyugodtan aludtam, míg ő aludt éjszaka, míg kicsi volt. Tudtam, h. nincs baj. Ha nem lett volna, tuti azon aggódtam volna, jaj, lélegzik-e......
birolili

Erszényke, mi is tudunk kölcsönadni, ha kell, úszógumit. :)
birolili

Meg ennek a pizzerianak a szama sincs benne a telefonkonyvben, hogy szolnek Hajny-nak, hogy nem megyek. :cry: Remelem nem var sokaig szegeny :oops:
mvirag

Lili, a Hollandfaluban, a Margareta Otthonra meroleges utca elejen ( Kós Károly ).
Megy a drukk!!!! :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Köszi lányok a felajánlásokat úszógumi ügyben. Élnék vele. Aztán sztem Hévízen tuti h lehet kapni. Fürdőváros. :D :D :D :D

Virág: jobbulást Pankának!! Remélem azért nem lesz az alvással gond! :cry:

Lili: persze mindenképpen gyertek be hozzánk ha végeztetek ott. Egész nap itthon leszünk, bármikor jöhettek! Zsóficát is rég láttam, Janika is nagyon örülne neki!! :wink: :wink: :D :D
Asszem akkor kb. tudom merre van a ház amit kinéztetek. nagyon nagyon közel van hozzánk. Dejoo lenne ha "szomszédok" lennénk! :wink: :wink:

Na megyek pihizek!
erszényes

Sziasztok!

Lili ezt nem értettem,túl sokat alszik napközben Zsófi,azért kell leszoktatni?Remélem összejön a házvásárlás,druukolok hozzá!

Erszényes,Virág jobbulást!

Lina szemed rendbejött?Nekem Lencus eddig "csak" a hajam tépte ki,a fülemből a fülbevalót,na meg persze csípte,rúgta meg arcom,hasam... :lol: csak a szokásos dolgok

Dora akkor sokszor sétálunk felétek,tök jó helyen van a házatok!

Kép Kép

Kép
dettus

Szia virág!

Majd legközelebb pontosabban összehozunk mindent,végülis cukival elmentünk enni,majd sétáltunk egy nagyot.Bementünk a malomba,szétnéztünk,majd hazasétáltunk.Kb. fél 12 körül értünk haza,jól éreztem magam,jót dumcsiztunk.Klassz volt tele pocival az utcát róni,kellemes hüvi volt,majd megismételjük valami más jobb időben,amikor többen összejönnénk.oké?Ja,és jobbulást kislányodnak.

Lili
Jó nektek hogy találtatok házat,írigyellek.Mi már naon sokat néztünk,de egyik borzasztóbb mint a másik.Ami tetszene,az vagy tanyán van földes úton,vagy már naon messze lenne.Pedig nem is nagyok az elvárásaink.Ti meddig keresgéltetek?Illetve már rég Nézelődtök?

Lina

írtad hogy van dm 15 pontos füzeted.Azt odaadnád vkinek,vagy te is vásárolnál belőle,mert ez lenne az ésszerű.Én élnék vele,sok mindent a dm-ből veszek.Gondolom akkor úgyis társul velem cuki,meg aki szeretne.Úgyhogy én kérnék ilyet,olyat.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Szia mindenki!

Voltam délelőtt a kórházban,barátnőm pár napja szült,és elég kevés a teje.Az első kislányánál is kevés volt a teje.Azt hallottam hogy a homeos bogyók segítenek a tejszaporításban.Tudnátok segíteni?

Sam,Mi újságveletek?Hogy vagy?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Az egesz csalad beteg, eleg ramaty a hangulat :( , talan most elalszanak egy kicsit, megyek en is aludni.

Hajny, Orulok, hogy jol ereztetek magatokat, remelem mi is gyorsan meggyogyulunk, es osszehozhatunk egy klassz estet.
mvirag

NEGATÍV a pisink!!!!

Balim
Nincs még időpont.

Lina
Gratula a férjednek! Remélem jobban van a szemed…

Hajni
Tejszaporító :URTICA URENS 5 CH
RICINUS COMMUNIS 5 CH

Kép
Kép
Kép
thymi

Kép

Kép
Kép
Kép
thymi

Hajni!

A humeós bogyókat nem ismerem de a a Milupának van a Milusánja az szerintem jó! sok ismerősömnek bevált. Meg annó nekem is.

Hogy hívják a barátnőd kis babáját?

Dora!
Láttalak valamelyik nap. Természetesen csak futólag mert mint mindig rohantam.
borsika33

sziasztok :)

Dóra a kós k. hol van ez a ház ? A tesóm felesége(élettársa csak szerintem olyna nem szép ez a szó meg már gyerköcük is van ) is ott laknak lehet hoyg majd megismerkedtek a kislányuk az én körilányom enikő és a hirős gáz az övék :)

elmaradt a pizza vacsi végül ??

Kép

Kép

Kép
roz23

tymi
ez kép :D :D :D :D mintha én csinálnám :D :D :( :(

Kép

Kép

Kép
roz23

Hajny, sztem tegye nagyon-nagyon sokszor, minden "nyikkra" cicire(főleg ha baba-mama szobában van)! Be fog indulni, szorítunk Neki!

Virág, jobbulást!

Kép
seriff

Ágoston Hajni, mi már elég régóta nézzük a házakat, és nekünk sem kicsi az igényünk..... :? :roll: Ezért mindet kihúzzuk mi is. Pedig nem olcsó házakat nézünk. A hetényi végül nem jött össze, egy kicsit sokat kér érte. Tudom, h. neki van annyiba.....csak mi nem tudjuk megfizetni. Főleg, h. kint van. Itt bent is van hasonló árkategóriában hasonlóan jó. Na majd meglátjuk, h. mi is lesz. :)

Dettus, nem azért kell leszoktatni Zsófit az alvásról, mert sokat alszik, hanem mert ilyenkor már nem kell neki a napi 2alvás. A délutáni alvása annyira el szokott húzódni, na meg 2órát altatgatom már 3hete délutánonként, és meguntam, ebből is éreztem, h. nem kell már anniyszor aludnia, h. este meg csak 10-kor tudom elaltatni. Meg Zsófinak volt egy fix menetrendje, és abból látom, h. most kimozdult, látom, h. nem jó már a 2alvás. Szval érzem, h. változik most. De sztem majd Te is fogod. Minden babánál eljön ez az időszak. Vagyis nálunk eljött. :) Remélem értetted amit írni akartam. Bocsi, ha kusza lettem egy kicsit.
birolili

Roz, ok a szomszedaink jobb oldalrol (hazzal szemben allva)! :lol: Enikovel is talalkoztunk mar ketszer, de csak futolag, mert mindig mentek valahova.:)
Akkor mar tudod hova kell jonni sutit sutni!:) Cukker, te is jossz? :D Meg persze barki, aki szeretne , ha egyszer Roz tenyleg bevallalja, nameg a konyhank is elkeszul... :wink: :)

Dettus, ha osszebb leszunk rendezkedve, akkor ti is meglatogathattok majd!

Borsika, igen en is lattalak! :) Koszontem is, de azt lehet hogy mar nem vetted eszre!

Thymi, naggggyon jo a merleges kep! :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztok.

köszi a segítséget tejszaporítás ügyben,majd gyorsan továbbítom az érintettnek.

roz
a kislány neve Fejszés Petra,10-én éjjel született,Szabadszállásiak,hétfőn mehetnek haza.

pizza vacsi nekem volt,cuki más fincsiséget evett.

virág
jobbulást a familiádnak,3 hete nálunk is így volt,mindhárman nyomtuk az ágyat.

csodás álmot mindenkinek

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dettus,
köszi, azért már sokkal jobb, néha azért még érzem. Ma Pesten voltunk, kicsit hátracsapott a huzat a kocsiban, akkor megint egy kicsit rosszabb lett, de aztán lenyugodott a szemem. Nem tudom, hogy tudott így belekapni Lili, vagy csak azért érzékenyebb, mert ugye el van vékonyítva a szaruhártyám. Na mindegy, lényeg, hogy ok.

Borsika,
pont éjszaka gondoltam rád (hogy honnan jutottál eszembe, ne kérdezd :D ), hogy milyen régen jártál erre.

Lili,
mellettünk kettővel van egy nagyon szép ház, jó tudom, ez végképp kint van. Vagyis a kertje nagyon szép rendezett, a ház is, bár régiesebb stílusú szerintem, a belsejében mondjuk nem jártunk. És csak 10M, ha jól tudom.

Hajny,
már kettő is be van telve DM-es füzetből, ha páran összefogunk, mehetünk. A kuponfüzetekből a babásakat el szoktam vásárolni, de a kozmetikumokat nem nagyon. Képzeld, Lili reggel már sírt, mikor szopiztatni próbáltam. Még egy két reggel megpróbálom, aztán ha ez a sírás marad, akkor lehet, hogy be kell látnom, hogy ennyi volt...

Nem tudjátok, hol lehet Kecskeméten Dr. Leo cipőt kapni? Lassan aktuális lesz a kérdés, szeretnék nézelődni, de olyat még nem láttam sehol.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, köszi, de maradunk úgy néz ki. K.méten.

Virág, jobbulást!
birolili

Nagy nehezen újra itt vagyok.

Nana

Nem vagy béna, én másoltam be rosszul. Emiatt is kellett új név.
Meg el is veszett a ruhás oldal.

Azt szeretném kérdezni, h nov-ben fogsz -e rendelni Anettől? Én kértem tőle egy-két dolgot.
Voltatok Pesten? Nekem is meg van még az utalványom. C&A
Ma néztem a Pamperses játékokat a boltban, nagyon szépek.

Virág

Jobbulást nektek

Dóra

Hova kell mennem?

Na most megyek aludni

Andi
Kép
cukkker

Lina, én úgy tudom, h. a Nekem8 kávézó melletti gyógyászati boltban. Igaz Kob? De elég nagy számozásúak, a 18-as igazából 19-es. Én is megnéztem az első cipővásárláskor.
birolili

Hanjni, nem tudom, h. aktuális-e még, de nekem van itthon homeós tejszaporítóm. Ha gondolod, szívesen odaadom, h. be tudd vinni a kórházba.
birolili

Lina
Igen rég ártam erre most 14 napot dolgoztam pihenő nélkül. Amikor véletlen itthon voltam harcot kellet volna hívnom a gépért arra meg nem volt energiám!
Dora
Láttam a szemem sarkából hogy köszöntél. A lányok mindig oda vannak Katáér mindig nézik a hogy írtál-e?

Hajni
Aranyos a barátnőd babája!
borsika33

Lina,
igen, ott van Dr.Leo, ahol Lili írta, a gyógyászati cipők boltjában, a ref.templom mellett.

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Csak gyorsan...tegnap Pesten voltam..

Cukker
nagyon szivesen várok novemberig a postáztatással.
Tegnap voltam C&Aba, sajnos kisfiú ruhák nem nagyon voltak ill. nem tetszettek. Vettem végülis egy overállt hogy beváltsak egy kupont, de valszeg kifogom cseréltetni nagyobbra.

A H&Mbe viszont rengeteg gyönyörű ruhát vettem Botondnak (kicsit túl sokat is, de nem tudtam ellenálni. :oops: ) pár száz forinttal drágább mintha jobb használt ruhát vennék és új és csodaszép! :)

Ha egyszer Pesten vásárolsz ki ne hagyd! Novemberben pedig megnyilik az első igazi több emeletes H&M és akkor szerintem már megéri felmenni, mert sz egész családnak be lehet vásárolni, nem olyan drágán, de nagyon tuti cuccokat.

Ja egyébként nem fizet ezért nekem a H&M. :lol: :lol: :wink:

További Szép Hétvégét Mindenkinek!

Jaj Dori!!!

Tudom ám melyik házban laktok!!! Valamelyik nap "túráztunk" felétek. :)

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?