Sziasztok!
Annyi minden tennivalo van, hogy nem tudtam benezni tegnap ota.

Napkozben a parom ha dolgozik, akkor ide sem tudok ulni.

Elvileg ez is meg lesz oldva, csak ido kerdese...
Nana, elnezest, hogy nem jelentkeztem. Azota vettem ujabb csomag Pamperst.

Postaladaba nem tudom bedobni? Mert jartam mar feletek, de alkalmatlannak tartottam, hogy felhivjalak (reggel, meg fel 12-kor).
Lili, drukkolok a hazhoz, hogy meg tudjatok allapodni az arban. Hol van a haz? Van a pekseg mellett is egy ujabb sarga haz, azt nagyon ajanlgattak nekunk - vegul nem neztuk meg, mert ratalaltunk erre.
Virag, jobbulast Pankanak es neked is!
Mse! Legzesfigyelo: mi anno vettunk, de vegul nem hasznaltuk, mert ugye Kati nem kisagyban alszik. Talan majd a kisteso kihasznalja.
Merleget eleg kolcsonozni, sztem fel evig eleg, de majd meglatod. A tobbi kerdesben nem tudok segiteni, mert ujrakezdo vagyok Kecskemeten.

A neten tenyleg jo dolgokat ki lehet fogni.
Nekem is lenne kerdesem:
hol lehet kapni - lehetoleg fabol - blokadot lepcsohoz? Egy van fent, meg Bp-rol hoztuk magunkkal, de lentre is kellene, mert Kati allandoan lepcsot maszna.
Szilikon talpu kiszoknit hol lehet kapni?
Biciklisektol kerdezem, hogy erdemes-e meg gyerekulest venni? Most lett ujra beuzemelve a brigam, de felek, hogy a rossz ido miatt mar nem fogom tudni hasznalni tavaszig.
Lina, pislogj langyos kamillateaba. Palinkaspoharba szoktam szinultig onteni, folehajolok es belepislogok. Ezerszer jobb, mint a borogatas!
Jo ejt!