Zsanci!
én is lemaradtam valahol félúton
Én meg itten poénkodok az égiekkel, meg kislányokkal
Én nagyon megértelek, ugyanilyen gondolataim voltak, amikor rájöttem, hogy nem a kialvatlanságtól émelygek már vagy két hete
A relax ténxleg sokat segít, sajnálom, hogy most nem tudtam járni....
De azért én nagyon örülök a hírnek!
Dóra!
Blayeról megfeledkeztél, valószínűleg azért, mert ő két babát vár egyszerre

És én is tudok egy titkolódzóról, de nem árulhatok el semmit. Ha minden igaz, egy hét múlva felfedi magát
Majd cserélhetnénk telszámot, és ha legközelebb megyünk (nov. 17), találkozhatnánk!
Gigi!
Én is szívből gratulálok a nagy hírhez!
Gabi!
Szia!!!! És köszi a bíztatást

És fotó a lányokról, a házról és az anyóslépcsőről?
Indi!
Tök igazad van, ott van az ember lányával a babája, és az tényleg nagyon jó, de olyan természetellenes dolog, hogy a férjem, aki végigizgulta velem a 9 hónapot, aztán végigszenvedte a 27 órás vajúdát és szülést, majd a szülőszobán szinte csak az ő karjában volt a gyermekünk, mert én annyira remegtem a fáradtságtól, hogy féltem, hogy elejtem, mindezek után hazamegy, majd 3 napig csak a plexi mögül láthatja a fiát

És látja rajtam, hogy depressziós hangulat lesz úrrá rajtam, mert nekem is hasonló érzéseim voltak, mint Ancsinak, és nem tud ott lenni velem. De szerintem ez a ritkább eset, és utána tényleg minden megoldódik, csak ez az a dolog, amiért írigylem azt, aki bevállal egy otthonszülést, mert ott nincs olyan, hogy akkor ketyeg az óra, van 2 órátok, aztán szevasz.
De tudom, hogy ez m megint olyan miss picha gondolkodás részemről, mint az egyágyas szoba
Recca!
Lennének még kérdéseim, ha hajnalban erre jársz, és nem túl indiszkrét:
Gondolom, otthonszülésnél fel sem merül a gátmetszés gondolata. De mi van, ha sérül a gát? Te ezt megúsztad? Ilyenkor varrnak, vagy magától gyógyul?
És mi van a BCG oltással, és a kötelező vérvizsgálatokkal? Melyik kórházba mentetek be, vagy hogy van ez?