A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gabi!
de jó, hogy jelentkeztél!
szókincs: te mondogattad korábban Dorkának, hogy szereted? innen tanulta? én elejében olyan angolszász dolognak tartottam ezt a szeretlek izét mondogatni a gyereknek, de néha mondom neki, hogy "anya nagyon szeret!" :DD.

és hát Gigi?????? :) tudtam én, tudtam, csak mindig titkolódzik!

nálunk a legújabb tudomány az, hogy leveszi a hálózsákot. szépen kicipzározza és leveszi. úgyhogy amit a múlt héten elkiabáltam, az most ... :/ van vkinek vmi tippje, hogy mivel fogassam rá mégis? :D üssek bele felülre egy patentot?

Zuzi!
anyumékhoz megyünk. Lencsi csak fél 2-kor volt ma hajlandó elaludni az új játék miatt (zsáklevevős), úgyhogy talira se tudtunk volna menni semmiképp. jövő héten mikor piacozzunk? szerdán 10-re megyünk bőrgyogyóra, megnézik Lencsi szemölcsét.
ancsipancsi

és nekünk is van hosszú idő óta egy új "szavunk": bijűűű (=miáú) :D

votiv 8)
votiv

Rec,
jó volt olvasni téged :D Nagyon egyetértek, mindenki szüljön ott, ahol a legnagyobb biztonságban érzi magát. Egyébként belegondolva, hogy kinél szültél volna, szerinem horror lett volna neked bent a kórházban.
Nekem ugyanilyen ambivalens érzéseim voltak Dóci előtt: a szüléstől abszolút nem féltem, inkább attól tartottam, hogy utána ott lesz ez a kis ember, és fogalmam sincs, mit kell vele kezdeni. És ahogy írtad, megoldódott :)

Zuz,
nem tudom, segít-e neked, csak azt tudom mondani, ami bennem mindkét szülésemnél munkált: először is, hogy minden rendben megy, másodszor, hogy ha nem, akkor is ott van egy olyan orvos, akiben megbízol, harmadszor, hogy ha a fájdalom eredménye egy egészséges, gyönyörű, fantasztikus kis szuszmák, akkor MINDENT megér :D No meg meg fogod látni, hogy a szervezeted csodálatos, már megtanulta a dolgát: tud tágulni, tud tolni, fantasztikus szerkezet!!!
Ja, és az egyágyas szoba királyság, eszméletlen, nekem mekkora különbséget jelentett, vállalom: antiszociális misspicha vagyok :D:D

Itt pelenkáztam át Marcit, aki jó érzékkel a jelenlétemben rottyantott egy hatalmasat...

Votiv,
Dóci máig nem tudja, hogy „miáu” bár 4 macska veszi körül... lehet, hogy azért mert 3 menekül, ha meglátja? Vagy mert az az egy hős (vagy őrült), aki engedi nyúzni magát, az dorombol? Mindenesetre ha Dócit megkérdezem, hogy mit mond a cica, akkor a válasz: „Hrrrrrrrrr-hrrrrrr” Most ott tartunk, hogy én tanítom nyávoni (legalább egy rendesen nyávógó lény van a családban :D)

v
kisün

Gabi,
örülök,h irsz!!!! :lol: :lol: :lol: Dorkádnak jobbulást, de egyszer csak vége lesz már, nem???? :wink:

amitől félek:
1. a fájdalomtól
2. attól, h vmi baja lesz a babának
3. nekem lesz bajom
4. az egész kiszolgáltatottságtól
5. nem veszem észre, mikor kell szülni
6. császármetszéstől
7. nagyon hosszú lesz
8. nem érek be időben a kórházba
9. ami utána lesz...aranyér, csontok visszarendeződése

és úúúúúúgy az egésztől. Mondom, a neontól, a zöld ruháktól, a KÉK szülőszobától...

komolyan mindjárt bőgök ettől az egésztől

hogy fogok 3 gyereket koordinálni???????????????????????????????????????????????????????????????????

persze, úgy kell nekem, inkább tv-t kellett volna néznem...

félek,h baj lesz az afp-n, h egyszer megyek uh-ra és azt mondják, már rég nem él a babám.....

soroljam még?????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Indi,
ha adnék neked gyerekrajzot, elemeznéd????
egyébként,ha megtudom, van e vmi "baja" a gyerekemnek, tudsz segiteni is,h mit kéne máshogy csinálnom, vagy csak megmondod, h baj van???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gabi,
ja látom, Gigi 8+4 hetes terhes... talán majd egyszer erre jár, és megosztja velünk :D Mindenesetre gratulálok!!!

Zsan,
húúú, úgy küldenék neked egy kis részt belőlem, mert én annyira másképp érzem át ugyanezeket a dolgokat (marcinál pl. teljesen függetleníteni tudtam a magamat a fájdalomtól, mondhatnám, szinte élveztem is, mert mindmind közelebb vittek marcihoz :D), rögtön megnyugodnál... kár, hogy nem lehet!!!!

v
kisün

Vera,
köszi, aranyos vagy...
először is, meghallgatom amit küldtél, aztán meg beülök egy kád fürdővizbe és hajat mosok, és megpróbálom újra formázni magam...
mindezt majd 6 után, mert addigra ér haza Levi.

és majd eljárok a szerdai relaxációkra, és talán...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ismerjük Gigikét, hogy milyen szeleburdi, lehet, hogy most nincs ideje, de majd berobban a napokban, és közli nagy vihogva a hírt. általában ritkán néz be, akkor is robbanásszerűen. :) mindenesetre nagyon örülök, hogy összejött neki újra, várom vissza a topicba, hogy meséljen!

Vera!
most is ki kellett bérelnetek az ipari fejőt??

Zsanci!
ne félj! már korábban is csodálkoztam, h ilyen félelmeid vannak, közben meg szuper anya módjára, évekig szoptatod gyermekeidet! minden rendben lesz, és lány lesz! :wink:

jó hétvégét mindenkinek, nem ígérem, hogy visszaolvasok 2 napot :), mi elhúztunk vidékre.
ancsipancsi

Zsanci Drága :) TE midnenki félelmeit megéled egymagad, ez egyrészt normális, másrészt viszont a lelked mélyén tudod, hgoy minden rendben lesz, ugye? És én itt messze távol nagyon drukkolok nektek :)

Én - mint nem szakember - nem vállalok rajzelemzést. Ez tényleg annyira komoly dolog, hogy pofátlanság és rendkívül veszélyes is lenne ilyen kis tapasztalattal a hátam mögött! Annyit persze szívesen elmondok, hogy milyen érzéseket kelt bennem a rajz - de ez nem szakvélemény! Arról nem is beszélve, hgoy 1 rajz nem is elég és mindig látni kell hozzá gyerkőcöt is, emg az éppen aktuális hangulatát - mert ugye mi is változunk, ilyen-olyan rosszkevek, betegségek is befolyásolnak bennünket is - ez a gyerekeknél halmozottan igaz. Az viszont érdekes, hogy hogyan fejlődik maga a gyererkrajz - és ez földrésztől és kultúráktól függetlenül azonosan megy mindenhol végbe.

Tinu :) Az igaz, hogy apa nem lehet ott 4 napig, de elfelejtünk itt most egy dolgot: ott lesz veled egy kisbaba, akinek szinte midnen percben van valami miatt törődésre szüksége! Hidd el, azon kívül, hgoy örülsz majd, hgoy bemegy apa hozzátok látogatóba, semmire se lesz időd - mert ha mégis alszik a baba és sikerül valahogy lezuhanyoznod - uram bocsá még hajat is mosni! - meg átöltözni, akkor sürgősen gyönyörködnöd kell a babácskában és máris vége a napnak :)

Ma a Duna-parti klassz kis játszón találkoztunk Zanzával és Rékával, Gigivel és Bálintal, Akatával és Ákossal. Olyan gyönyörű idő volt! És tündérbogarak a gyerekek! Bálint és Réka hatalmas csókokat váltott :) Réka úgy mászik egyedül a mászókára, mint a csík! Ákos pedig tündéri nyugodt baba - Dominóval vetekednek majd a "hely legerősebb férfija" címen, ahogy elnézem :)

Remélem, jó a tali és sok finomat is esztek !!!

Voriv :) Hát ma se unatkoztál :)

indianyo

Szrekuc :( hát akkor itt délen azért lakunk egy páran :) Csepelen Rylie, te Lőrinc (vagy Imre?) ez tök jó! akkor télen, ha messze nem merem kidugni az orromat, itt a közelben is lehetne valami közös jáccót keresni...

Ancsi :) jó utat!

A mai összes fényképem vacak lett, mert bekapcsolva hagytam a vakut :(

indianyo

Gabi :) Hát ennél fontosabb szót az embör lánya nem is mondhatna, ugye? :) Látszik már, hogy mikor költözhettek?

indianyo

csak bekukk. én lenni ki. fog még mindig lenni bent. kedd óta elég húzosak az éjszakáink. de hála napközben minden változatlan.

Zsan! GRATULA!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Zsan,
nem tudom, hol vesztettem el a fonalat, de most akkor te is terhes vagy? 3 oldalt olvastam vissza, de semmi konkrétum. Mi az a fénylő pont a szemed előtt? Ne haragudj, de én annyira béna vagyok a művészetekhez... ez most valami metafora? Szinesztézia? Nem lehetne kerek-perec beszélni, h még én is megértsem? :wink:

És Gigi pocakja sem titok már? Akkor nyilvánosan is gratulálok, ha suttyomban elolvasod. :)
neet
neet

Neet,
fénylő pont nem metafora, hanem egy fénylő pont, ami ott volt a szemem előtt, valszeg, mert kevés a vérem... :lol:

konkrétumot meg nem tudok mondani, vagy egy pozitiv tesztem, hányingerem, fáradtságom, egy levakarhatatlan nagy-kisfiam, aki érzi a vesztét, és ennyi..dokinál még nem voltam...és húzom is, amig csak lehet...

Barbi,
köszi!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

vagy=van

Kép

ZsanciKép
zsancikant

sziasztok csajok :)

ancsi,
neked olyan érzéked van hozzá hogy mikor írj rólam :lol: :lol: :lol:jó volt olvasni a soraidat,jót nevettem :lol:

szóval ma találkoztunk zanzával meg indivel meg katával és nagyon szuper volt és ezért gondoltam bekukkantok hozzátok és nosztalgiázom egy kicsit :wink: sajnos visszaolvasni nem tudok csak ezt az oldalt de látom nem kell nekem már semmit megosztanom nyilvánosan is veletek mert gabi megtette :?

neet,vera
köszönöm a jókívánságokat :)

és mindenki akinek elmondtam priviben diszkrét volt ezért hálás köszönet érte,imádlak benneteket :lol: :lol: tilalom feloldva lehet terjeszteni :wink:

at nem állítom hogy a jövőben gyakran fogok jönni :oops: de igyekszem majd néha hírt adni magamról vagy majd megteszik a többiek 8)

puszi mindenkinek
gigi
Vendég

ja, és Gigivel együtt fogok szülni!!!
:lol: :lol: :lol:
meg még egy szentimrés kismamival, aki ritkán jár ide, de néha... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Gigi, gratula a ketteskehez! :D

Zsanciiiiiiiii! Jol emlekszem, hogy kislanyt szeretnel!:) Drukkolok! :lol:

Zuz, akkor ha jottok Kmetre, hozzank is nezzetek be! Kós Károly 8. , gondolom akkor tudod hol van.

Ancsi, ti mar atkoltoztetek?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsan,
nem tom mit mondjak!!!!! Talán egyelőre ennyit: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gigikém,
neked is drukkok, hogy minden rendben legyen!!! :D
kisün

ja és Zsan,
mennyi idős vagy? mármint állapotilag :D
kisün

Vera,
olyan 7+x lehetek...

Dora,
aranyos vagy!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

elég fura dolgokat olvasok a nőklapján a csecsemősökről...
azt mondja egy csaj, h nem segitenek semmit, azt mondják fogadj fel egyet!!!
de ha nem fogadsz fel, akkor nem is fürdetik meg??????? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsaaaan,
akkor kb 1 héttel fogsz elöbb szülni, mint én, hacsak nem elözlek be :lol: :lol: huuu, kivánom a legjobbakat Neked is :)

Gigi,
éljen-éljen :D micsoda baby-boom van itten 8)

Kisün,
azt hogy érted, hogy függetleniteni tudtad Magad a fájdalomtol? mert azért én sem "hevertem ki" teljesen azt a huszonakárhány orás vajudást...

Rylie,
nagyon szép dalok vannak a cédén! köszönjük szépen! :)

Deni,
isteni volt az ebéd, még mindig dugig vagyok, köszi mégegyszer :D

És jo volt látni Jucusékat és Manokáékat is a játszon :)

KépKép
fibi

Zsan,
tegnap olvastam, hogy elsö szülés sosem olyan, ahogy elképzeljük, a második ugy lesz, ahogy szeretnénk, és a harmadik magátol kialakul :D
fibi

Zsanci :) nyugi, megfürdetik :) csak ha a doktor bólint, onnantól lehet örülni? vagy azért icipicit már szétfeszít az öröm belülről, csak még nem hagyod?

És ritkán idelátogató kismamihoz 3 tippem is van, ő is nyilvánossá teszi előbb-utóbb, vagy csak célozgatunk?

Gigi :) Azért, tudod, ha már egyszer egy másik nyilvános fórumon ezt elárultad, akkor könnyen száll a hír... de örülök, hogy ez most már így is nyilvános. Hiszen veled örülönk itt is :)

Szia Dóra :) mesélj a vidéki élet szépségeiről :)

indianyo

Sziasztok,

Először nagy GRATULA az újabb kismamáknak. Tök jó feljönni ide, mert mindig van valami jó hír :lol: :lol: :lol:

Zsan,
Én tegnap voltam a szülésznők által tartott előadáson és ott a csecsemősök finoman érzékeltették, hogy aztán nekik semmire sincs idejük, mert hogy fejenként (ketten vannak egy műszakban) kb. 15-20 baba jut rájuk. Természetesen az alapdolgokat megcsinálják, mint pl. a fürdetés, de nem tudnak veled, mint anyukával külön foglalkozni. Elhangzott az is, hogy aki szeretne mindent megtanulni a babával kapcsolatosan, akkor az a szülésznőjén keresztül próbáljon meg egy csecsemöst felfogadni, aki műszakon kívül megmutat mindent és gondolom nem ingyen. :lol: (ezt nem tették hozzá).

Ja és köszönöm mindenkinek a málnalevél teával és lazító kenöccsel kapcsolatos válaszokat :lol:

Kép Kép
curse

Fibi,
hogy is magyarázzam? úgy értettem, hogy az első szülésnél a fájásszünetekben is végigkisért a fájdalom, vártam a következőt. Most a 6 perces fájásokból egy percig fájtam (ilyenkor befelé figyeltem, szuszogtam, koncentráltam, körülöttem mindenki csöndben volt), 5 percet pedig nevettem-beszélgettem-jól éreztem magam. Nem vártam a következőt, és fájás közben is tudtam-éreztem, hogy ez jóóóóó, mert segít-tágít-közelít a szülés felé :D De nekem mindkét szülésem rövid volt (első 5,5 óra, második 4 óra), így könnyű :D
kisün

indi,
sztem ebbe most mélyebben ne menjünk már bele :roll:
igyekeztem diplomatikus lenni és próbálok az is maradni. te nagyon szuperül olvastál a soraim között csak nem neked kell.... :lol: 8)
Vendég

vera,
ezt olyan szépen leírtad hogy a saját csodálatos szülésem jutott az eszembe :) és bár imádok terhes lenni és élvezem minden pillanatát és azt kívánnám hogy örökké tartson ez az állapot most mégis úúúúúúúúúúúgy szülnék már :lol: :lol: :lol:
Vendég

Értem én, hogy miért nem jöhetnek be a férjek, nagyon is jól értem, de ez nem változtat azon, hogy tartok ettől az egyedülléttől. :( De az igaz, hogy 4 nap nem a világ...

Kép
Kép
tinu

Zuz,
Én a 6. szobában voltam épp szemben a csecsemősökkel ami közel van a hátsó bejárathoz. Apa ajándékba kapta a műtős cuccot és nála is maradt így aztán hozta vitte és a hátsó bejáratnál (szülőszobáknál) felvette aztán határozott léptekkel megtette azt a kb 10 métert ami az ajtótól a szobámig volt.
Ha valaki "megszólította" volna akkor kiszámolta volna hogy mennyit fizetünk amiért ez a szolgáltatás szerinte természetes. De soha senki nem szólt neki, ahogy mondta egyszer még ebédet is kapott és a dokim is többször benézett úgy hogy ő ott volt, sőt még beszélgettünk is hármasban. Na ha még a vizit sem szólt érte akkor ugyan ki??? Egy mufurc nővérke??? Hát az aztán :evil: :evil: :evil: lett volna. Fizetsz, egyedül vagy nem zavarod a nem létező szobatársad miért ne ehetnétek együtt? Gyerünk csak bátran, közös életünk meghatározó élménye az az együtt ott eltöltött pár nap és nem bírt volna annyiba kerülni hogy ne érje meg. :P

Ancsi,
akkoriban ugye csak ezt bírtuk........... :oops:

Az ágy meg - mert megkérdeztem ám - azért olyan magas, hogy az orvosnak és nővérnek ne kelljen lehajolnia a beteghez, ami reálisan hangzik bár mégiscsak ő hajol könnyeben mint ahogy én másztam le arról a magas ágyról, de mindegy.

Indi, Gigi, Zanza
Fényképek :cry: :cry: :cry:
Nagyon szuper volt találkozni veletek és az a játszótér nagyon szép! Járunk mi még arra.

Minden pocakosnak sok sok örömöt!! mi többiek meg irigykedünk. :wink:
akata

Tinu :) de hát nem leszel egyedül! Azzal a kis emberkével leszel, akiért az egész történt :)

indianyo

Tinu,
én is pont igy gondolom, mint te!!!!
viszont, tudod, haza lehet menni!!!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Tinu, én is úúúútáltam még a gondolatát is, hogy nem a kedvesemmel alszom 3 napig, és ő nem élhet át velem MINDENT percről percre és főleg, hogy nem segíthet, pedig ő nálam sokkal jobban ért a gyerekekhez :wink: :lol:
aztán úgy elrepült az a három nap! és ott volt Neet is, és tudtunk dumálni, meg csomó látogató volt, és így tényleg nagyon gyorsan telt az idő!
utána nekünk is vissza kellett menni még egy vérvételre Istivel, dehát ezt vállatuk, cserébe, hogy hazaengedjenek hamar :)
most még nem tudom, hogy lesz, lehet, hogy majd ott fogom eldönteni...

Gigi, Zsanci, gratulálok :mrgreen: boldog, gondtalan babvárást mindkettőtöknek, és SZÜLJETEK EGYÜTT! :D

Zsanci, a félelmeid jogosak, és érthetőek, de remélem idővel csökkennek majd, és ez csak "az első pánik". majd együtt járunk relaxra, jó? :wink:

votiv 8)
votiv

Zs, és küldök neked fénypostával egy kis vörösbort :wink: attól több lesz a véred :lol: és kevésbé fogsz aggódni is, ez is jó mellékhatás :D

votiv 8)
votiv

votiv,
köszi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
és plíz engem is vinni relaxra mert zsanci tőle lopta a gondolatait :lol: :lol: :lol: mikor vinnyogtam neki :lol: ezek tulajdonképpen az én gondolataim :roll: csak még néhánnyal ki tudnám egészíteni :twisted:

zsanci,
ha együtt szülünk nem is akarok egyágyasba menni :mrgreen:
Vendég

Indi, csend es nyugalom, madarcsicserges, baratsagos szomszedok, rengeteg tennivalo - szoval nagyszeru! :D

Annyira jo, hogy megint ilyen sok a pocakos! :D
Elso babasok: Cruse, Tinu
Tobbedik babasok: Zuz, Votiv, Fibi, Gigi, Zsan - regenerrejartAda
Ööööö, ugye nem hagytam ki senkit????
Gigi kit titkolsz? :wink:

Tinu, engem is razott a hideg az egesztol, mert sosem voltam meg korhazban es feltem hogy hianyzoni fog nagyon a ferjem... Ehhez kepest szuperul telt a harom nap, en nagyon elveztem!:) Pont azert, amit Indi is irt! Nem voltam egyedul, ott volt a kisbabank, akivel nem tudtam betelni! :D Azert jo volt hazajonni! :D Igaz, utana szakadt ram a nagy felelossegerzet es minden mas felelmem is akkor jott elo, nekem az elso otthon toltott het volt nehez. :D :wink: Mara ezen is csak mosolygok... :wink:
Ja, es nekem az agy sem volt magas.:)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

dóra :lol: ,
ugye milyen kis titokzatos vagyok :wink:
más:jövö szerdán fog szülni kecskeméten a férjem unokatesója,ott laknak ők is :)
Vendég

Gigi, Proone tablajabol akartam lesni. Egy tippem van, nagyon orulnek, ha pocakos lenne, akire gondoltam.:)
En innen is felmegyek a Szent Imrebe szulni kettesket, mert a kmeti szuleszetrol es gyerekagyrol nem sok biztatot hallottam... azert remelem nem lesznek rossz tapasztalatai a rokonnak. :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

dóra,
és mikor jön az a kettecske :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hu, mennyi pocakos!!! :D
Mindenkinek nagyon boldog babavarast!!! :D :D :D

Irjatok/-uk ossze, ki mit szeretne, mert bevallom ferfiasan, hogy nem birtam kovetni.
a felhozatal:
Maszkabal
Gryllus Dalok 1-2
Ghymes Bennunk van a kutyaver
Kalaka Hajnali rigok, 25, Hol a nadragom
Nagy Mesealbum (ez tok jo Ghymes zenel rajta es Halasz J Galvolgyi Hernadi stb mondanak meseket - helyenkent akad de lehet h a masolt mar nem fog nemtom)
Halasz J Valogatas, Minden felnott volt egyszer gyerek

Rylie ezek szerint Csepel
Indi te merrefele es mennyire vagy mobil? es a tobbiek?
hozzatok cserebe ures cd-t vagy jo kis fincsi zenet :wink:

deliekkel esetleg mitingelhetunk kulon is (Indi en lorinci vagyok)

Zanza veled is miting h begyujtsem a malacot! :D

Ancsi,
fu, akkor tartozkodunk babertol remelem nem lett tole baja :cry:

nekem Fantha Zsuzsa volt a szulesznom es nem orultem neki h o volt ugyeletben mert elotte azt hallottam rola h nagyon gyakorlatlan a keze
en nem tudtam ezt megallapitani - reggel 10kor szoltak dokinak h siessen jon a gyerek delre man itt is van - este 7re meg is lett; fogalmam sincs mit csinalt a szuleszno :lol: mar nem emlekszem olyan rohadt hosszu volt es Urban doktorneninek is csinaltunk egy szep vasarnapot :D
de amire emlekszem az az, hogy sokat bejott meg kedves volt :D :D marmint a szuleszno

Jeanne,
egy idoben nekem is voltak fenylo pontjaim az egyetemen :mrgreen: (komolyan; biztos rossz hatassal volt ram) es vernyomi gond volt de egyszer volt csak es azota se
de tok jo volt - magan tuzijatek :lol: :lol:

gyerekem a vezetekes telefonra gerjed irto nagy hiszti van ha meglatja es nem kapja meg kezdodik a dilihaz :D jol el fogom kapatni :lol: :lol: :lol:
es esti furdesnel megneztem neki kicsit a kukijat - hat azt a vihogast.... hiaba, ferfi
:mrgreen: :lol:

Zuz,
es az egesz meg le is van turmixolva :mrgreen: annyira de annyira gusta :D (jo szine van egyebkent es ded olyan tole mint aki ruzsozza magat... :D)

Kép

Kép

:D
szrekuc

a táblázatról jut eszembe, nem tudna valaki csinálni egy újat/frisset? én megtenném, de csőbéna vagyok hozzá...

Gigi, na most már szétfúrjátok az oldalam, ez nem ééér!

votiv 8)
votiv

méééér, mit mondott Gigi????
én elvesztettem a fonalat!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci! :shock: :shock: :D :D :D
én is lemaradtam valahol félúton :shock:
Én meg itten poénkodok az égiekkel, meg kislányokkal :oops: :shock:
Én nagyon megértelek, ugyanilyen gondolataim voltak, amikor rájöttem, hogy nem a kialvatlanságtól émelygek már vagy két hete :lol:
A relax ténxleg sokat segít, sajnálom, hogy most nem tudtam járni....
De azért én nagyon örülök a hírnek! :wink: :D

Dóra!
Blayeról megfeledkeztél, valószínűleg azért, mert ő két babát vár egyszerre :lol: És én is tudok egy titkolódzóról, de nem árulhatok el semmit. Ha minden igaz, egy hét múlva felfedi magát :wink:
Majd cserélhetnénk telszámot, és ha legközelebb megyünk (nov. 17), találkozhatnánk!

Gigi!
Én is szívből gratulálok a nagy hírhez! :D

Gabi!
Szia!!!! És köszi a bíztatást :D És fotó a lányokról, a házról és az anyóslépcsőről? :lol:

Indi!
Tök igazad van, ott van az ember lányával a babája, és az tényleg nagyon jó, de olyan természetellenes dolog, hogy a férjem, aki végigizgulta velem a 9 hónapot, aztán végigszenvedte a 27 órás vajúdát és szülést, majd a szülőszobán szinte csak az ő karjában volt a gyermekünk, mert én annyira remegtem a fáradtságtól, hogy féltem, hogy elejtem, mindezek után hazamegy, majd 3 napig csak a plexi mögül láthatja a fiát :? És látja rajtam, hogy depressziós hangulat lesz úrrá rajtam, mert nekem is hasonló érzéseim voltak, mint Ancsinak, és nem tud ott lenni velem. De szerintem ez a ritkább eset, és utána tényleg minden megoldódik, csak ez az a dolog, amiért írigylem azt, aki bevállal egy otthonszülést, mert ott nincs olyan, hogy akkor ketyeg az óra, van 2 órátok, aztán szevasz.
De tudom, hogy ez m megint olyan miss picha gondolkodás részemről, mint az egyágyas szoba :wink: :D

Recca!
Lennének még kérdéseim, ha hajnalban erre jársz, és nem túl indiszkrét:
Gondolom, otthonszülésnél fel sem merül a gátmetszés gondolata. De mi van, ha sérül a gát? Te ezt megúsztad? Ilyenkor varrnak, vagy magától gyógyul?
És mi van a BCG oltással, és a kötelező vérvizsgálatokkal? Melyik kórházba mentetek be, vagy hogy van ez?

Kép
Kép
zuzmo1

Gigi,mondjuk ket even belul. :wink: Asszem sejtem kirol van szo es tok izgatott lettem!!! :lol:

Blaye-t kihagytam. :oops:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Gigi,mondjuk ket even belul. :wink: Asszem sejtem kirol van szo es tok izgatott lettem!!! :lol:

Blaye-t kihagytam. :oops:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Indi kezdte, hogy ő még tud rejtőzködő kismamákról :D aztán Gigi tovább titokzatoskodott :wink:

votiv 8)
votiv

zsanci,
én is :lol: :lol: fogalamam sincs mit mondtam de én SEMMIT nem tudok :wink: sztem te modtad hogy rajtam kívül még egy ritkán jövö kismami van és őt találgatják 8) de sztem nem kéne találgatni mert rosszul eshet majd neki :cry: ha akarja elmondja majd ha meg nem annak is oka van.
Vendég

Manóka? Beetrix?

tényleg, Greenolive-ról tud vki vmit? mostanság szülhet

votiv 8)
votiv

Ki lopta el kinek a gondolatait??? ez nekem sem volt tul egyértelmü...

én meg majd akkor egyedül megyek relaxra :mrgreen:
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?