A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

kispinty
Én sem jártam valami jól 3 lombik alatt. Nekem minden alkalommal csak egy embrike került vissza. Szerinted?! :(
De most váltottam, és Dévais lettem. Csak nála sikerülhet. Ha mégis egy maradna változatlanul, akkor legalább maradjon is velünk!!!! :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok :)

Réka :)
Iwiw-en átküldtem a telefonszámom! Nőcik édesek nagyon!!

Mi épp lakást újítunk fel, hadi állapotok vannak otthon. Ha kész leszünk, jövök!!!
Addig is mindenkinek drukk!!!!!

KépKép
gigi28

Köszi csajok édesek vagytok!! Nyugi vissza fog jönni az optimista Ági, csak pénteken kicsit ki is borult a bili. Hát néha ez is előfordulhat.

Ja péntek este befaltam majdnem egy grillpipit.
Ági28

Kagyló!
Nagyon sok lány van akinek csak egy petéje maradt beültetésre és az az egy is elég volt, és lehet, hogy most több sikerül :) .

Boszti????
kispinty

szia kispinty
Nekem egy petike is elég lenne, csak sikerülne. Mondjuk az utobbi időben ikrekre gondolok (álltalában két fiúra). Szerintem mindegy, hogy ikrek vagy egy lesz, csak egészséges legyen. Nagyon remélem, hogy Dévainál több sikerrel járok, mint a volt orvosomnál. Mert ott aztán teljesen ki voltam. Már kezdtem magamnak bebeszélni, hogy soha nem is fog össze jönni.
Van msn-ed? Szívesen beszélgetnék veled! :lol:

kagyló

Kedves Übi! Te voltál az egyetlen aki reagált a kisfiam képére! :cry: Köszi!!! :lol: Nem tudom a többiek miért nem tárgyalnak velem? Na mindegy is! Én ezt a kép felbontás dolgot úgy oldottam meg, hogy a 4D-s képet a párom telefonjával lefotoztam(nokia6020) arckép készítéssel és átküldtem az email címemre. Onnan kimentettem a gépre egy mappába és a tallózásnál azt választottam ki és már sikerült is! Előszőr én is a gépen próbáltam formatálni a képet, de ha nincs hozzá egy komoly program akkor nem fog menni! Úgyhogy ennyire egyszerű a dolog! Sok sikert kívánok ehhez is és minden egyébhez!

bogyo75

Bogyó :) , a kisbabád a pociban nagyon gyönyörű, és teljesen jól kivehető, pedig hát mennyi átalakításon ment keresztül a kép. Ügyes vagy, hogy így kijátszottad a technika ördögét! Aki erre jár, mindenki látja ám a szép képeket, és biztosan gondolja is magában, hogy de édes ez a baba, csak esetleg sok dolga van, és nem volt módja leírni. Légy nyugodt és boldog, fantasztikus kisbabád van!!!

Réka :) , Melba :) , de csodásan gyönyörűek a babácskáitok!!! Nagybabás anyukák (Dia, Gigi, Enigma...), ti ilyenkor mit éreztek? Mert én bevallom, valami fura irigységféle terjed a bensőmben, mikor meglátom ezeket a tehetetlen, icipici újszülötteket. Fogalmam sincs, honnan ez az érzés, de van. Pedig itt az én 1 éves manókám, aki a szemem fénye - és aki az anyukájával együtt nagyon-nagyon köszöni a kedves szülinapi gratulációkat - , s mégis.. Lehet, hogy eljött az ideje egy újabb babának???
Enigmáékhoz hasonlóan mi is sokáig ünnepeltük a fiúcskát, 2 teljes hétvégét felölelt, mire lebonyolítottuk a barátokat és a családot. Ma ment el az utolsó vendég, van egy csomó új játékunk, babóca egészséges, lehet jönni hozzánk babástul, pocaklakóstul, babára vágyva. Jövő szombat délután???????? Ki jönne el??? Tart még a vénasszonyok nyara... CSAJOK, ez most TALIRA szóló meghívás , gyertek :D :D :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ági :) , olyan csodálatra méltó volt a kitartásod az inszemek alatt. Most már sikerülnie kell, küldök petike-nagyobbító energiát!

És Enigmához hasonlóan én is elnézést kérek, hogy ilyen ritkán tudok jönni. Andriska (mint Panna és Zsombor is) már teljes embert igényel egész nap. Este pedig az esti rutin van, s ha az ember túl sokat internetezik este, másnap nem bírja a hajtást, amit egy örökmozgó, kíváncsi, mindent kipakoló, ön- és közveszélyes baba művelni tud egész nap :wink: .

Sok-ezer puszi minden kedves barátunknak és az ismeretlen sorstársaknak!

Szani-manó és Szani-anyó
szani

Sziasztok!

Bogyo
Gratulálok a fiadhoz, először átsiklottam felette, mert elég kicsi lett a kép, de már látom, hogy az az arca. Tényleg szép.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok Lányok! Újra munkában vagyok. Boszti, mni van veled, teszteltél már? Én nem merek :( Gondoltam kivárom a 21. napot, de legkorábban is csak hétvégén akarom megcsinálni. Ami jó, hogy eddig nem jött meg, bár csütörtök óta nagyon sokszor fájt a hasam és többször hittem, hogy meg fog jönni, nem sikerült. De aztán nem, sőt ma nem is fáj. Akár tesztelhetnék már okt. 3. ET után? Ha van valami tuti kimutatja? Én egyszerűen nem bírok nem feszült lenni, bár csak rosszabb lenne ha nem jó eredményt mutatna a teszt. Főleg ha negatív...Ez a 3. hét rosszabb tán mint a múlt hét volt.
beber

Sziasztok!

Először is Ági!

Ez mindannyiunknál -akik inszemeztek és lombikoztak is- így volt, hogy az inszem alatt jobban nőttek a petécskék. DE: DI tudja nagyon jól, hogy mit csinál, nekem is 6 leszívott pete lett a punkció eredménye, a végére pedig az Enigmáéhoz és az enyémhez hasonlót kívánok!!
Szóval nyugi, ez egy teljesen más protokoll. Amíg DI nem aggódik, addig minden a legnagyobb rendben!!

Kagyló!

Ha néhány nappal visszaolvasol, Farkas Judit - az én infómra- beszélt a Egészségügyi Minisztériumban a lombik törvény alkotójával.... a többit olvasd el az ő írásából, és nyugodj meg!!!

Bogyó!

Nagyon édes a babád!!

Beber!

Én a 28.nap este teszteltem, meg utána még vagy 4-szer 1 héten át, mind + volt. De van akinál, tényleg nem mutatja ki csak később. Ha tesztelésre adod a fejed, azt tudd, hogy az esetleges negatív sem feltétlenül negatív!!

Gigikém!

Házfelújítás?? El sem tudom képzelni, hogy a jó ízlésű, szép házatokon mit újítotok. Mindenesetre nem irigyellek...

Bbetti!

Sajnálom, hogy ismét híztál. Pedig én rajtad felbátorodva vettem diétás csokit és nápolyit, de már túl is adtam rajta, miután olvsatalak. Végülis eddig is meg voltam nélkülük, csak persze jobb lenne, nem megvonni magamatól, mert azt nem mondom, hogy nem hiányzik a csoki... De így marad a gyümölcs, főleg alma nassolás édesség helyett. 4-5 alma mindennap lecsúszik (számomra is hihitetlen), de ebből reggelente 2-t lecentrifugázok barackkalvagy körtével vagy répával vagy cékláva vagy grépfuittla, az utóbbi napokban még egy kis sütőtököt és banánt is rakok bele, annyira finom, és nagyon jó érzés, hogy csupa-csupa egészség.
Mindenkinek ajánlom ezt a módszert, mert ugye a 3 alma/ nap előírás a mi doktorunknál, és ettől én is megijedtem, mert előtte 1 is sok volt.

Katám!

Hogy álltok a kelengyével? Majd én is szeretném elkérni a "mit, hol, mennyiért" lsitádat, mert úgy gondolom, hogy majd óriási segítség lesz.
Tök éedekes, hogy Bettivel ennyire egy napon van/ volt/ lesz mindenetek.

Übi!

Te is gyorsan haladsz a cél felé, ügyes vagy!

Szani, Enigma!

Csak írjatok azért néha, mert nagyon hiányoztok. Azt elhiszem, hogy nem könnyű most Nektek az örökmozgókkal!!

Én jól vagyok köszönöm, már borzasztóan várom, hogy érezzem a mozgását!! Múlt héten levették az AFP-t, remélem péntekre valahogy meg tudom szerezni az eredményt, mert kedden megyünk Apánkhoz, és hétfő ünnep ugye.
lkt

Ikt! Köszi, akkor nem tesztelek inkább, csak vasárnap, megerősítetted bennem az eredeti elképzelésemet. Ha addig nem jön meg tényleg akkor már úgyis nagy az esélye, hogy valami van :D Legalábbis így gondolom. Ha ezt a 2 hetet kibírtam, már gyerekjáték lesz ez az egy. Mondom ezt a most, aztán a múlt héten is majdnem megőrültem. és ne is mondjátok, hogy ne izguljak, mert az pont nem tesz jót :) Nem rágom a körmöm egész nap, de csakis ez van a fejemben.
beber

Sziasztok Lányok! Köszönöm a gratukat! Mostanában kicsit érzékenyebb vagyok mint álltalában, ugyhogy bocsi hogy ilyen követelőző vagyok! :oops: De higgyétek el, hogy már én is szívesen gyönyörködnék a TI pici-poci lakóitokban! De addig is csak annyit tudok mondani, hogy a remény hal meg utoljára, és ha ilyen nehezen és sok megpróbáltatás közepette jön össze NEKÜNK a baba annál nagyobb szeretettel fogjuk Őket várni! De gondolom ezt tök feleslegesen írtam le mert ezt mindenki tudja!

bogyo75

Lányok :) ,

a szombati meghívás erre a hétvégére szól, csak mivel vasárnap este írtam a levelet, még jövő hétnek írtam. Szóval okt. 21. szombat délután. De vasárnap is jó, ha esetleg a többségnek nem felel meg a szombat. Azért ilyen hamar javasoltam a talit, mert minden nap egyre őszül az idő, legyen esélye a szép időnek..

Az újbabások el mernek indulni? (Réka, Inari, Melba)

Sok pusszancs!!
szani

Sziasztok!
Ikt
Nálam az volt a baj a csokikkal, hogy abból sem tartottam mértéket, :oops: amíg 1-1-t eszel nincs baj, de én felbátorodtam, hogy ez nem hízlal és tessék. Tök jó ötlet ez a centrifugálás, lehet én is kipróbálom, :) bár a sütőtököt nem szeretem. Ez az alma dolog tényleg a mániája, nekem azt mondta, hogy egyek húst almával. :?

Kép
Kép
bbeti

sziasztok, azt hiszem elkaptam egy gólyát :))))

Kép

Kép
boszti

kispinty: nekem az FSH 6 körül szokott lenni

Kép

Kép
boszti

Boszti!!!!! Ez azt jelenti, hogy pozitív lett a teszt????????? Komolyan??? Jaj, de örülök! 1 nappal vagy nálam "idősebb", akkor mégis megcsináljam???? Mondjuk nagyon félek a csalódástól, de 1x úgyis ki kell derülnie. jaj, de elbizonytalanodtam!
beber

beber, szombaton is teszteltem, és az is pozitív lett, igaz, nem azonnal, hanem sokkal később.
viszont ez a mai egyből pozitív lett :)

Kép

Kép
boszti

Boszti! Azt hiszem, nem bírom tovább, megcsinálom. Mindjárt kimegyek a gyógyszertárba. Mostani vizeletből is OK, ugye? Neked már meg kelltt volna jönnie egyébként? Megírtam a Krisztának is , remélem nem haragszol a jó hírt, bár ő már írta nekem a szombatidat :D
beber

nem haragszom, én is megírtam neki :)
én is a déli vizeletből csináltam meg :)
nekem a mensim maratoni ciklusú 30-38 napig bármikor megjöhet. ma vagyok a 34. napon.

drukkolok!!!!

Kép

Kép
boszti

Hát lányok, Bosztin felbuzdulva idáig tartott a kitartásom, "megetetem" a gyerkőcöket-ha vannak-Utróval és kimegyek a gyógyszertárba. Nekem 25-26 napos a ciklusom, úgyhogy gondolom én már tényleg csinálhatom. Nagyon izgulok, sőt ez már rosszabb annál, úgyhogy megcsinálom. Majd jelentkezem!
beber

Boszti,
Akkor bejött amit mondtam tehát hasznos volt a lebaszás! Jövő héten mész Istenünkhez! Nagy gratula!

Azért az örömömben van egy kis szomor is, az hogy nem én fogtam be a gólyát illetve elengedtem, de a természet így gondolta jobbnak. Na mindegy ez egy hosszú történet!

Beber,
Ha erős vagy akkor nyomj el holnap reggel egy tesztet és akkor majd meglátod!

Gigi,
Tényleg mit újítottok fel vagy le? Gondolom nem Oli jegesmedve szobáját, vagy Olivia beindult? Viktorunk hogy van! Kellene egy jó kis tali ahol szétfetrengem magam a dumátokon!

Timikém,
Nálam már kb 20 hetes terhes vagy, ezért nem is értettem hogy miért nem érzed Pap Baba mozgását, de most konstatálom a vonalzód – ja persze tudok olaszul- , hogy Bébike most fog beindulni annyira, hogy te is érezd a mocorgást! Nagyon hiányzol innen, bár én sem nagyon jelentkezek, Miért is? Van egy hosszú sztorim, amit ráborítottam Enigma családra szombat délelőtt, meg kellene tárgyalnunk, majd amikor már én sem dolgozok!

Hajneszkám,
Küldenél egy kis energiát és kitartást lehet fenékbe billentés is használ, vagy egy gyenge lottónyeremény, mert szerdán és pénteken kifogytam belőle és nagyon nehezen tudok térdelésből felállni! Bocs ha egy kicsit erőszakos voltam a múltkor, úgy éreztem hogy egy kicsit besokaltál és kell egy kis noszogatás, de lehet hogy akkor te is off-üzemben voltál, mint ahogy én mostanság. Lehet hogy nem kellene osztogatnom a saját energiámat, vagy ki kellene szállnom ebből az őrült hajtásból, mert megint nincs magamra időm, csak valahogy nem találom az egészséges arányt a munka-otthon-Krisztián-jómagam között! Te megtaláltad! Nagyon érdekelne a belső utazásos tanfolyam, ha van egy kis időd, és beférek ebbe a résbe megosztanád, jöhet privátba simán, inkább csak oda, mert ez annyira személyes. Mikor jelentkeztél ebből majd kiderítem hogy mennyit kell várni! Kellene valami rendszeres havi dumcsi buli /party- valami ötyének is nevezik, de majd adunk neki valami nevet- ahol jól kidumáljuk magunkat, befalunk egy csomó fagyit, sört, bort na a terhesek, szoptatósak vehetik lájtosabbra, csak kellene valami fix, még mielőtt teljesen begolyózunk vagy begolyózok! Salsa táncsuli? Szerintem jót mulatnánk! Társasozás! – Várnám mindenki hozzászólását, aki részt venne ilyenen!
Várom már a csütörtököt –pénteket, egy kis gurunénis töltekezésre, bár lehet, hogy a szerdai KóborJánostalanítás és fodrászkodás is segít a helyzeten. Ha megyünk a talira elvigyünk?!

Szanikám,
Nekünk még bele is férhet, sőt azt hiszem bele is fér, mivel itthon leszünk és forszírozni akartam Farkas úrnak, hogy menjünk egy kicsit kirándulni! Ja mit vigyünk?!

Na dolgozok, mert még csúfra nem tudok időben hazamenni, bár ez nem fog bekövetkezni!

Csákó Farkasok J
farkasok

őszintén szólva, hatott. ha akkor nem írok ide és nem kapok vírtuális pofonokat, akkor lállok a gyógyszerekkel, és lehet, hogy most nem itt tartanék.
szóval fájt egy kicsit, de köszönöm ;)

Kép

Kép
boszti

farkasok: én két éve várok rá, hogy sikerüljön, így tudom milyen szar érzés, ha megjön. ezért nem is tudlak türelemre inteni, és tudom, hogy baromi szar kedved lehet.
de: amiről álmodozni tudsz, azt meg is tudod csinálni! drukkolok nektek, hogy minél előbb!

Kép

Kép
boszti

Boszti, olyan bunkó vagyok, hogy ki sem fejeztem igazán mennyire örülök ám neked! Ne haragudj, csak nagyon elvagyok magammal most, hogy mi lesz. Megvan a teszt, gyűjtöm épp a vizeletet. Meglátjuk mi lesz! Szóval szívből gratulálok Boszti!
beber

köszönöm :)

drukkolok ám!!!
kaptál hcg tartalmú cuccot a transzerf utáni napokban?

Kép

Kép
boszti

Teszteltem!!! Pozitív lett!!!! Először halovány, de most megnéztem megint és erősebb!!!!!!!!! Úristen! Azért lehet örülni ilyenkor??? MOst meg jobban félek mint eddig!!!
beber

gratula!!!! :))))
jövő hét szerdán jössz apánkoz? baromi jó lenne egymás után bemenni :)

Kép

Kép
boszti

Sziasztok!

Jövök és nem hiszek a szememnek! :D :D

Boszti, Beber!
Hihetetlen, hogy így egyszerre! Szívből gratulálok nektek! Már az első hírtől is kirázott a hideg, úgy megörültem, erre olvasok tovább és még egy jó hír! :D :D

Nyugi, a tovább aggódás "normális" tünet! Én is és mi itt többen is, biztos vagyok benne, hogy az első pozitív teszt után még többször is látni akartuk a hihetetlent és újra meg újra teszteltünk, míg végül Dévai megerősítette a jó hírt ultrahanggal. :D

Csajok,
én annyira de annyira kívánom, hogy mindenkire rámosolyogjon a szerencse és mielőbb bebabásodjon!
Judit, Hajni, Roxal, Ági, Vanda és Kagyló, mind akik még vártok, várnak a sikerre, annyira kívánom hogy mielőbb rátok is rátokmosolyogjon a szerencse!

Kép
szkatácska

Boszti, gondolom igen, eredendően a 21. napon kellett volna hívnom a teszt eredményével, gondolom, hogy most hiába hívnám és mondanám el az örömhírt. Sztem nem érdekli még. Nem? VAgy fel kell hívni? Nagyon erős lett a csíkom ám:) Legalábbis az én szememben!
beber

akkor ott több baba van :)
nekem a mai lett erős, a szombati még most is halovány.
a 21. napon kell felhívni, általában dél küröl hív be ilyenkor, mert az uh-sok előbb vannak. és ugye a műtétesek is.

remélem Kriszti is sikerrel jár

Ági: nálad mi újság, mekkorák a tüszőid?

Kép

Kép
boszti

Akkor nem is hívom fel. Én már többet nem akarok tesztelni, ha nem jön meg akkor nem tesztelgetek tovább, hívom kedden, hogy pozitív és kész. És úgy döntöttem eszembe nem jut, hogy esetleg baj lehetne, miért is lenne! Én azt hiszem, hogy mostmár csak sikerülhet! És mindegy mennyi lesz, csak legyen egy szép egészséges babóca!
Lányok nagyon köszi a sok drukkot meg mindent, magam sem gondoltam volna, hogy ennyit segít kibírni ezt az idegőrő időszakot. Na de azt hiszem innentől kezdve az életem egy állandó aggódás lesz!
beber

..... elszállt amit beírtam..... akko' mégegyszer.

Sziasztok!

Nem hittem a szememnek, hogy egyszerre két jó hírrel is találkozok!
Boszti, Beber,
szívből gratulálok nektek! Higyjétek el, a teszt utáni bizonytalanság nagyon sokunknál megvolt, biztos vagyok benne, hogy többen is vagyunk itt, akik az első teszt után még újabbakat is csináltak, csak hogy lássuk a sokat sejtető csíkokat. :D
Amíg Dévai nem lát titeket és nem mondja ő is hogy oké, addig val. marad bennetek bizonytalanság, de azért milyen jó már így, nem? :wink: Pozitív teszttel a kezetekben... :D

Lányok,
én annyira de annyira kívánom mindenkinek, hogy sikerüljön a baba, vagy így, vagy úgy! Mind, akik még csak vártok és ritkábban írtok, annyira hiányoztok, sokat gondolok mindőtökre, éppen ma messengereztünk Timivel és írtam is neki, hogy mindenkit hiányolok, aki elmaradozott és topikról, főleg akik esetleg bánatukban tették ezt.

Éppen ezért nagyon is örültem a találkák felvetésének, én bármikor, bármiben benne vagyok, ha találunk közös helyszínt, közös időpontot!

Szani,
amit te felvetettél, az nekünk sajnos pont nem jó, mert aznap van párom nagyijának a 80. szülinapi családi összeröffje, így az a délután foglalt, sőt, a vasárnap is sajnos, mert Virág minden hétvégén mindkét nap kutyasuliban van. Október utolsó hétvégéjén vizsgázik.

Közben visszaolvastam az elmúlt napokat is.

Wish,
Bettivel nem találkozhattál, mert te az első lombikunkkor tetted tiszteletet az ágyikómnál, Bettivel pedig a második lombikot csináltuk egyszerre. De talán egy találkán pótolhatjátok a mulasztást. :D

Inari,
sajnálom hogy kifogott rajtad a technika ördöge... :D Biztos mindenki szívesen venné a te tolladból is, hogyan is jött Anna a világra. :D
Köszönöm a babakocsis tanácsadást, végül döntöttünk, Jane-t vettünk mi is. Persze, péntek 13-án, így meg sem lepődtem, hogy este itthon kibontva kellett észrevenni, hogy nem azt a színt adták el, mint amit kiválaszottunk... így másna vissza az üzletbe, csere, majd párocskám a doboztól a kocsiban nem jól kilátva nekitolatott egy álló autónak... szerencsére nem lett nagy gáz, de azért így is kellett papírozni... :roll:

Enigma, Szani,
jó hogy írtatok! Szani, süt az írásodból, hogy tele vagy jókedvvel, boldogsággal! Úgyhogy írjál gyakrabban, elkél itt az optimizmus! :D

Modrooka, Kispinty,
mindekttőtöknek sok szerencsét kívánok a lombikhoz! Párhuzamosan valakivel tényleg sokkal könnyebb! :D

Ági,
azóta már túl vagy, uh-n, vérvételen, tájékoztatón, szóval a teljes repertoáron! És remélhetőleg az optimizmusod is újra a régi! Látod, így jár aki mindig pozitív, ha egyszer nem, akkor rögtön számon kérik rajta... :wink: úgyhogy nálad kötelező a pozitív hozzáállás. Punktum.

Bogyó,
nyugi! Csak érzékeny a kismamalelked! :D Hidd el, itt mindenki jóindulatú, kedves, ha éppen nem reagálnak a fotóra, hírre, nem tesznek a táblázatba, stb, nem jelenti azt, hogy gond van veled... :wink:
Szép pufók a babád! Nem emlékszem, bocsánat, de ugye te is Dévaihoz jársz? Akár még veled is szülhetek egyszerre, ha igen. :D

Betti,
örülök, hogy akkor "csak" elvileg lehet gond a baba lábacskájával. Persze ez sem jó hír, de örülök hogy egyenlőre semmi nincs kialakulóban. Vhogy most én is nagyon várom a köv. orvoslátogatást és uh-t, mert nekünk is lesz most uh és már régen láttam a babát, szeretném tudni, hogy mindene szépen fejlődik.
Hát azért a súly ügyben én sem vagyok egy született mázlista, rám is már a két stimu alatt feljött pár kiló, azóta pedig biztos elértem a tíz kilót... nagyon szenvedek attól, hogy mióta Dévai figyelmeztetett, hogy innentől óvatosan, na azóta kezd elszabadulni a pokol. Azóta mindig csak ennék...
Ahogy Timit elhallgatom, milyen körültekintően étkezik, mindjárt elszégyelem magam... :roll: én is megválogatom hogy mit eszek, de mostanság az édességek, na hagyjuk is inkább. Ma is készült túrógombóc, tegnap túrórudi.... :roll:

Timi,
ahogy messengeren és feljebb írtam, megvan a babakocsi, ami egy újabb nagy lépés volt a gyűjtögetésben. A héten lemegy egy kisebb lakáscsinosító hadművelet, ha azt túléljük, lehet rendezgetni a babasarkot. :D És folytatni a gyűjtögetést... azért még hosszú a lista... :roll:

Roxal,
ugye nem kebelezett be téged a frissen begyűjtött állatfarm? Hiányolom hogy nem írtál semmit, hogyan teltek az első napok. Mire kell vélni a hallgatást?

Melba, Duddu,
hogy vagytok?
Gyertek gyorsan írni, mert magamra maradok a maratoni hosszúságú hozzászólásommal! :roll: Ti szoktatok még olyan szép hosszan írni, mint én. :roll:

Lányok,
mindenkit sok szeretettel puszilok!

Kép
szkatácska

Jé, most látom csak, hogy az előbb elszállt hozzászólásom vhogy önállóan felkerült... :roll: Éljen a babanet szervere! :evil:

Mindegy, legalább kétszer is gratuláltam...

Lányok, eddig legalábbis úgy volt, hogy nem kellett hívni Dévait, hanem három hét múlva 8 és 9 között menni uh-ra, külön bejelentés nélkül.

Kép
szkatácska

Szép nap ez a mai sálálálálá... :lol: :lol: :lol: Két új kismami sááálálálálálá GRATULÁLUNK! :lol: :lol: :lol: :lol:

Farkasok, ha tőlem is elfogadod, akkor küldenék innen a messze távolból egy hatalmas fenékbebillentést. Na meg az én gólyám is hamarosan hazaér ám, tessék elkapni! :D

Az új anyuciknak is hipp-hipp hurrá! :lol: :lol: :lol:

loihi

Sziasztok!

Először is: szívből gratulálok a kétcsíkos tesztelőknek! :D :D

Szanika!
Most sajnos a mi részünkről nem fog összejönni a találkozás, Prágában töltjük a hétvégét. Hát marad a következő tali, akkor már muszáj lesz mindennek klappolnia!!! Puszillak Titeket!

Timikém!
Már csak pár nap, de lehet, hogy annyi sem, és Papbaba biztosan mocorgósra veszi a figurát! Csak figyelj befelé! :wink:

Juditom!
Én nem tudok olyan jó kis lecseszőseket írni, mint te, de nem is érdemled meg. Energiát küldök sokat, csak ne felejtsd el kinyitni az ablakot!!! Én nagyon szeretném, ha gyakrabban összejönnénk megváltani a világot! És ha van kedved, utazhatunk is együtt. Jó lenne gyakorolni a tudományomat. 8) Írok majd privit is. Tanfolyam legközelebb februárban lesz.

Roxal!
Megvagy, jól vagy? Zsömi kép? :)
hajnesz

LÁnyok, nem győzöm köszönni a sok gratulációt! Hihetetlen ez!
Dévai azt mondta ET-nél, hogy 21 nap múlva reggel teszt és aztán telefon neki.
beber

Na sziasztok!!

Erre érdemes volt feljönni!! GRATULÁLOKKKKKKKKKKKKK!!

bOSZTI REMÉLEM CSAK KÖLYÖKPEZSI VOLT A HÉTVÉGÉN!! :-)

Beber neked is nyga nagy gratula!!

Nálam minden rendben van, mára 6-7 tüszit sorolt fel, a többség 13-14 mm. Ma este kell a cetrot adnom. A Tájékoztató érdekes volt, bár a Vass háromnegyed 1-körül kezdte el az egészet, és a párom közben szarul lett, de ezeket leszámítva érdekes volt.
Ja és ma megint őrűltek háza volt apánknál, meg ő is amúgy is kivan,mert valami új kódokat kell megint írnia a receptekre. Nem tudom mikor hagyják őket már nyugton!!
Ági28

Sziasztok Lányok!

Hú, megint jó rég tudtam jönni felétek, de annál jobb hírek fogadtak.
Először is sok szeretettel gratulálok a megszületett babáknak és mamájuknak. Mindegyik kép gyönyörű. Sok boldogságot Nektek!

Aztán, boszti, beber! Gratula a + teszthez!!! :)))) ÉLjen-éljen és ilyen egyszerre!

Ági! Neked pedig nagy drukk a lombikhoz! Meglátod, hoyg mindne rendben lesz és hipp-hopp kismama leszel te is és remélem mindneki aki még sorban áll itt a topikon.

Nagyon remélem, hoyg mindenki jól van! Sajna most sem tudok sokáig lenni, de holnaptól megpróbálok rendszeresen jönni, hisz a jó hírek erőt adnak nekem is.
Velem egyébként annyi van, hogy a hétre várom a menszit és akkor kell hívnom dévait. Most azon aggódom, hogy a hosszú hétvége ne kavarjon be az uh-ba. Nagyon szeretném, ha nekivághatnánk már a 2. inszemnek.

puszi mindenkinek
cyprus

Ági! Itt vagyok még! Látod, minden rendben van a tüszőkkel. Nagyon örülök neki! Szegény dévai, tudom, hoyg mennyire ki lehet készülve, a férjem őrjöng otthon ettől a sok válktozástól és kódoktól, meg minden otromba baromságuktól. Így egyszerűen nem tudnak gyógyítani!! Én is nagyon remélem, hoyg most már békén hagyják őket!

Neked mindenesetre gratula!
cyprus

Drágáim,

Loihli,
Jöhet a billentés is bőven, meg a gólya is , nem is bánnám ha jönne vele egy GreenCard is. Hogy vannak a fiúk, vagy menjek fel a netre?!

Hajneszkám,
Kinyitottam, de estére becsukom mert befagy a popim.
Reagálok majd a privire ha elolvastam.
2 éve voltunk Prágában kocsival áprilisban. Nagyon jól éreztük magunkat, a szállás ultra szar volt de legalább olcsó is, majd próbálom előkeresni a képet, ahol a munkásszállás őre egy igazi tyúkot és egy macskát fog az ölében, és megsúgom volt több tyúk is. Szóval képzeld magad elé. Ezt leszámítva szuper volt minden- hoki VB volt-. Jókat ettünk és csak sört ittam én is mivel az olcsóbb volt mint a víz, kb ilyen idő volt mint most, szóval nem az igazi sörözős de így is állati volt, jókat sétáltunk, metróztunk, nagyon jól lehet tájékozódni, érdemes térképet venni.
farkasok

Köszi Cyprus!! Ja és utánna a gyogyótárban még problémáztak is egy sort a kódokon.
Ági28

Ági :lol:
Mondtam, hogy lesz itt még.... :wink:
Most aztán ügyes legyél,legyetek!!! Lesz itt baba is!!! :lol:
Szuper!!!!! :lol: :lol: :lol:

kagyló

Boszti és Beber :) , gratulálok tiszta szívből!!! Most már csak 9 hónapnyi + életfogytig tartó aggódás lesz az életetek :D :D !!

Kata :)
jól érzed az éteren át, tényleg jó kedvem van! Hol így, hol úgy, azt hiszem hormonális. Túrógombóc túrógombóccal.., ez ismerős. Kb. én is a 31. héttől őrültem meg teljesen a túróért. Ezek a babák tudnak valamit :lol: ! Örülök, hogy jól vagy!!!!!

Hajnika :) , meg Kata :) , de kár, hogy nem tudtok jönni hétvégén!

Juditkánk :) , reméljük, lesznek még vállalkozó kedvűek a hétvégén, nagyon jó lesz látni titeket!!!!

Wish, Enigma, Timi, Gigi, Dia, Roxal, Anna, friss anyukák, meg mindenki: egy patakparti taliparti férjen be a hétvégére Szentendrén, naaa, légysziii.....!!!!!!!!

Puszika!
szani

Farkasok! Most mindannyian dögrováson vagyunk: Nóci orra folyik, Nimród nyűgös és köhög, nekem és az apjuknak fáj a torkunk. Tudod, közeleg a tél (már csak 25 fok volt napközben :shock: :lol: ) és sikerült valahogy megfáznunk.
A greencard nekem is jól jönne, gondolkodunk rajta, hogy az idén mi is kitöltjük a vízumlottót. :lol: :lol: :lol:

loihi

Micsoda hírek már megint! Mostanában mindig történik valami a topikon. Babák születnek, gólyák költöznek. Hát azt kell mondjam, ez nagyon rendben van így :)

Juditkám!
Basszus annyit gondoltam rád múlt héten, de nem akartalak zargatni, de ezentúl tágabbra nyitom a telepatikus vevőegységet, oszt megyek, ha már ennyit az eszemben vagy. Maximum kidobsz,. vagy nem nyitsz ajtót, olyat még úgy sem csináltunk :)
Megjegyzem számításaim szerint még vannak gólyák a levegőben. De legalább egy. Az ikreket most egy gólya hozza, vagy kettő, vagy ez attól függ, hogy egypetéjüek-e? Na mind egy, egy gólya még tuti van, a nyitott ablakbe tegyél ki egy békát, hátha úgy jobban odatalál.
Amúgy is hívni akartalak, mert felajánlottak neked egy bontatlan csomag LH tesztet, ha kell.

"tesztelekésabbahagyomagyógyszereketmertmensistüneteimvannak" Boszti :)
Gratulálok!!!! Hitetlenke :) Azért örülök, hogy használt a megöntözés és vártál azzal a teszttel :)

Beber :)
Neked is hatalmas gratula!

Mindkettőtőknek tessék megnyugodni. Parázni felesleges, csak magatokat szivatjátok vele, a bébik csak röhögnek rajta. Elmondanám, hogy én csak egy tesztet csináltam, ha a kórházi hcg mérést is beleszámoljuk, akkor kettőt. Szóval nyugiban tessék kibírni az UH-ig.
Én sem telefonáltam külön, csak 21. napon bementünk 10-11 körül aztán örvendeztünk. Korábban szerintem nem érdemes venni, mert úgyis a beállításokat veszi előre.

Bogyó :)
Én azért nem társalogtam veled, mert csak most olvastam vissza. Nagyon jól kivehető a kisfiad pofija, kár, hogy ilyen kicsi a kép.
A táblába az kerül be, aki kéri. Szóval pl. te is :) Írd meg hol laksz és hány éves vagy és már benne is leszel.

Szani :)
Nekünk azt hiszem jó a szombat, de még a férjemet meg kell kérdeznem, hogy tervezett-e valami mást.

Én alapvetően jól vagyok. Fura módon, így a második triemszterben az émelygés elmúlt, viszont minden kajálás után sztenderd mód tisztességes hányingerem van. Bár lehet, hogy ez még egy utolsó nekifutás az első trimeszter emlékére és elmúlik. Legkésöbb szülés után biztos :)
Ma elmentünk a Brendonba 3d UH-ra, hát nagy élmény volt, bár a bébi úgy tűnik nem élvezte annyira. Szegényke próbált elbújni a legkisebb "sarkokba", a kezét meg folyton az arca elé tette, hogy ne fotozzák :) Na, nem is sikerült, csak egész alakos aktkép lett a drágáról. Persze, gondolom mondani sem kell, hogy ezek után azt sem mutatta meg, hogy kisfiú, vagy kislány.
Meg is beszéltük, hogy ezentúl nem kínozzuk szegénykét, csak akkor megyünk UH-ra, amikor kell. Na, jó, lehet hogy a vége felé még egy 3d-re befizetünk, mert önző anya vagyok :)

Puszi mindenkinek!

wish

Sziasztok!

Boszti, Beber
Gratulálok a tesztekhez, ügyesek vagytok. 3 hétnél ne menjetek előbb, mert engem elzavart anno. Boldog pocakosodást kívánok nektek.

Kata
Én mostanában a szőlőre vagyok rákattanva. Tényleg figyelek a kajálásra, mert nem akarom, hogy kitegye a szűröm.

Ági
Gratula, látod igazunk volt. Egyél továbbra is sok húst akkor még fognak nőni. Ügyes vagy.

Lányok az egyik ismerősömnek kellene olyan rendelő, ahol vérből csinálnak szülőknek genetikai vizsgálatot. hely, tel.sz. és ár. Szegény már 2 vetélésen van túl valószínű, hogy genetikai baj miatt, és az új baba előtt szeretnék magukat kivizsgáltatni.

Lécci aki tud írjon nekem, előre is köszi.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Ilyen jó híreket!:-))))

Boszti, Beber gratula!:-))))) Problémamentes pocakodást!:-))))

Tegnap én is átestem a tűzkeresztségen, beadtam az első szurit:-))) Hát a rákészülés sokkal hosszabb ideig tartott, mint maga a szuri:-))) Így utólag már csak mosolygok rajta.

Tegnap voltam Vass dokinál..és épp akkor hívta valaki - gondolom kolléga - hogy mostantól valami listát kell nekik vezetni, mert bekorlátozták az egy év alatt OEPre elvégezhető lombikok számát. Mi még elkezdhettük...

Tegnap óta viszont hihetetlenül feldobódott állapotban vagyok...főleg azután, hogy ilyen aranyos babákat látni itt, meg ennyire jó hírek vannak pocakosodás terén:-)

Kedves Wish!

Szeretnék én is felkerülni a táblázatba. Budapest 13.ker. , 30 éves és ez lesz az 1. lombik. Mit írjak még?:-)
modrooka

Sziasztok Lányok!
BOSZTI, BEBER!
Ez fantasztikusan jó hír!!!!!!! :P Gondolom hogy a párjaitok is hogy örültek! Tiszta szívemből gratulálok mindkettőtöknek! :lol: Ezentúl mégjobban vigyázzatok magatokra! És persze a picurkákra is!
Wish!
Köszi ha beteszel! 31éves vagyok és Budapest16.kerületében lakom! A babám pedig december 18. ra van kiírva! De ezt úgyse mi döntjük el! :lol:
Szkatácska!
Én tavaly jártam a Dévishez, de akkor nem sikerült az ICSI, és rá fél évre pedig spontán sikerült a kis csodababa, ahogy itt elnevezték a Lányok! Úgyhogy az eggyütt szülés nem fog menni, de lélekben eggyütt leszünk! :P Mindenkinek minden jót kívánok!

bogyo75

Modrooka mikor voltál tegnap a Vass dokinál??
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?