..... elszállt amit beírtam..... akko' mégegyszer.
Sziasztok!
Nem hittem a szememnek, hogy egyszerre két jó hírrel is találkozok!
Boszti, Beber,
szívből gratulálok nektek! Higyjétek el, a teszt utáni bizonytalanság nagyon sokunknál megvolt, biztos vagyok benne, hogy többen is vagyunk itt, akik az első teszt után még újabbakat is csináltak, csak hogy lássuk a sokat sejtető csíkokat.
Amíg Dévai nem lát titeket és nem mondja ő is hogy oké, addig val. marad bennetek bizonytalanság, de azért milyen jó már így, nem?

Pozitív teszttel a kezetekben...
Lányok,
én annyira de annyira kívánom mindenkinek, hogy sikerüljön a baba, vagy így, vagy úgy! Mind, akik még csak vártok és ritkábban írtok, annyira hiányoztok, sokat gondolok mindőtökre, éppen ma messengereztünk Timivel és írtam is neki, hogy mindenkit hiányolok, aki elmaradozott és topikról, főleg akik esetleg bánatukban tették ezt.
Éppen ezért nagyon is örültem a találkák felvetésének, én bármikor, bármiben benne vagyok, ha találunk közös helyszínt, közös időpontot!
Szani,
amit te felvetettél, az nekünk sajnos pont nem jó, mert aznap van párom nagyijának a 80. szülinapi családi összeröffje, így az a délután foglalt, sőt, a vasárnap is sajnos, mert Virág minden hétvégén mindkét nap kutyasuliban van. Október utolsó hétvégéjén vizsgázik.
Közben visszaolvastam az elmúlt napokat is.
Wish,
Bettivel nem találkozhattál, mert te az első lombikunkkor tetted tiszteletet az ágyikómnál, Bettivel pedig a második lombikot csináltuk egyszerre. De talán egy találkán pótolhatjátok a mulasztást.
Inari,
sajnálom hogy kifogott rajtad a technika ördöge...

Biztos mindenki szívesen venné a te tolladból is, hogyan is jött Anna a világra.
Köszönöm a babakocsis tanácsadást, végül döntöttünk, Jane-t vettünk mi is. Persze, péntek 13-án, így meg sem lepődtem, hogy este itthon kibontva kellett észrevenni, hogy nem azt a színt adták el, mint amit kiválaszottunk... így másna vissza az üzletbe, csere, majd párocskám a doboztól a kocsiban nem jól kilátva nekitolatott egy álló autónak... szerencsére nem lett nagy gáz, de azért így is kellett papírozni...
Enigma, Szani,
jó hogy írtatok! Szani, süt az írásodból, hogy tele vagy jókedvvel, boldogsággal! Úgyhogy írjál gyakrabban, elkél itt az optimizmus!
Modrooka, Kispinty,
mindekttőtöknek sok szerencsét kívánok a lombikhoz! Párhuzamosan valakivel tényleg sokkal könnyebb!
Ági,
azóta már túl vagy, uh-n, vérvételen, tájékoztatón, szóval a teljes repertoáron! És remélhetőleg az optimizmusod is újra a régi! Látod, így jár aki mindig pozitív, ha egyszer nem, akkor rögtön számon kérik rajta...

úgyhogy nálad kötelező a pozitív hozzáállás. Punktum.
Bogyó,
nyugi! Csak érzékeny a kismamalelked!

Hidd el, itt mindenki jóindulatú, kedves, ha éppen nem reagálnak a fotóra, hírre, nem tesznek a táblázatba, stb, nem jelenti azt, hogy gond van veled...
Szép pufók a babád! Nem emlékszem, bocsánat, de ugye te is Dévaihoz jársz? Akár még veled is szülhetek egyszerre, ha igen.
Betti,
örülök, hogy akkor "csak" elvileg lehet gond a baba lábacskájával. Persze ez sem jó hír, de örülök hogy egyenlőre semmi nincs kialakulóban. Vhogy most én is nagyon várom a köv. orvoslátogatást és uh-t, mert nekünk is lesz most uh és már régen láttam a babát, szeretném tudni, hogy mindene szépen fejlődik.
Hát azért a súly ügyben én sem vagyok egy született mázlista, rám is már a két stimu alatt feljött pár kiló, azóta pedig biztos elértem a tíz kilót... nagyon szenvedek attól, hogy mióta Dévai figyelmeztetett, hogy innentől óvatosan, na azóta kezd elszabadulni a pokol. Azóta mindig csak ennék...
Ahogy Timit elhallgatom, milyen körültekintően étkezik, mindjárt elszégyelem magam...

én is megválogatom hogy mit eszek, de mostanság az édességek, na hagyjuk is inkább. Ma is készült túrógombóc, tegnap túrórudi....
Timi,
ahogy messengeren és feljebb írtam, megvan a babakocsi, ami egy újabb nagy lépés volt a gyűjtögetésben. A héten lemegy egy kisebb lakáscsinosító hadművelet, ha azt túléljük, lehet rendezgetni a babasarkot.

És folytatni a gyűjtögetést... azért még hosszú a lista...
Roxal,
ugye nem kebelezett be téged a frissen begyűjtött állatfarm? Hiányolom hogy nem írtál semmit, hogyan teltek az első napok. Mire kell vélni a hallgatást?
Melba, Duddu,
hogy vagytok?
Gyertek gyorsan írni, mert magamra maradok a maratoni hosszúságú hozzászólásommal!

Ti szoktatok még olyan szép hosszan írni, mint én.
Lányok,
mindenkit sok szeretettel puszilok!