A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szabolcs megyei anyukákkal ismerkednék

Sziasztok!

Jolka! De van, csak amit lementettem kinyomtatnám, és elég macerás mert sok és nagy a betűméret. Vagy lehet kicsinyíteni?
Biztos szupi a kabát! Mi is voltunk tegnap délután a Benettonban, de nekem az iszonyat drága!
Mentek Debibe? Ha nem veszel bodyt nem gond!

Szép estét
Ági2
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Ági!
Nekem is sok volt a kabát, de majd a másik olcsóbb lesz. Kettő mindenképpen kell a játszira is és a nagyikhoz.
Betűméreten már nem nagon tudsz változtatni, viszont nyomtatáskor csalhatsz egy kicsit. Pl. külön nyomtasd a páros és páratlan oldalt, és egylapra 2 oldalt nyomtas, a végén olyan lesz mint egy kiskönyv. :wink: Ezt a tulajdonságok/elrendezésnél tudod beállítani.
Megpróbálom megvenni a bodyt, nem lesz vele gond, csak még Zolkó nem tudja, hogy beakarok menni, utál vásárolni. Mindig csak annyit mond, ok menjetek csak nyugodtan, addig én itthon leszek. :? Gondolom, ha lesz még, akkor egy fehér és egy rózsaszín jó lesz? Azt hiszem, ezeken nincs mintuka. Nem gond?
Jegyzet már a hétvégére kellene? Tegnap már a sötétben nem jutottam el a garázsba, de ma hamarabb jön haza Zolkó, akkor megnézzem. Indulás előtte pedig elviszem, ha kell.

SZiasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó reggelt!

Jolka! Köszi, megpróbálom! Egyégként biztos vagány a kabát! Szép dolgok vannak abban a boltban, de mikor láttam, hogy az egyik kabát majdnem 30 volt, hát...
Tényleg nem gond, ha nem veszel bodyt. Miattam ne álljatok meg! Ma reggel voltunk a spárban, szerintem kell a 74-es, ha akciós még! Okés? Ha már nincs akcióban, akkor ne vegyél, mert akkor jobban megéri más helyen. Jó lesz a fehér-rózsaszín.
A jegyzet nem sürgős, csak írtam, hogy ne feledkezz meg rólunk! :lol: :oops: Ráér, ha jössz a játszira! Majd biztos jössz a jövő héten, még remélhetőleg lesz jó idő! Délelőtt biztosan.
Akkor hétvégén szülőknél lesztek? Mi is, de csak vasárnap. Ugye szombaton suli, este 5-ig! :cry:

Többiek? Nagyon belassultunk!

Szép napot!
Ági2
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Ági1: Jó hallani felőletek! Nagyon nagy már Bence! Igazán szép kisfiú! Gyógyulást az ínyednek!

Ági2: Nagyon szép Dóra szobája! Nagyon ügyes vagy! Ilyen világító csillagokat, holdat én is szerettem volna Botinak, csak azt sem tudtam,hogy kezdjek hozzá :oops:
Suliba jársz szorgalmasan?
Tegnap mi voltunk a városban, találkoztunk is Jolkáékkal!

Tünde: Már majdnem találkoztunk! :D Remélem, jövő héten hamarabb alszik Boti, és nem rázza el a kocsi! Tegnap egyébként asszem láttalak benneteket fél 2 körül a piaccal szemben. Autóval voltunk, ezért nem találkozhattunk! (Ha Ti voltatok...)
Sikerrel jártatok vásárlás ügyben? Overallt hol érdemes megnézni? Már nálunk is nagyon aktuális a vásárlás!

Jolka: Örülök,hogy Zolkó nem volt mérges! Nagyon szép a kabi, és jól áll Márkónak! Boti meg csaknem aludt be akkor! :roll:
Mi meg vettünk egy cipőt a Vasvárin. Édi nagyon, csak baromi nehéz ráadni. Nem tudom,hogy fog menni. Egész délután le akarta rúgni a lábáról, de nem sikerüt :lol: Így már megérte! :D

Szép Napot!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok,

JOlka,
Overallt nem vettem, de volt, ami tetszett a Brendonban, csak nem volt a méretünkben. Amugy meg, meg mertem kérdezni, h. van-e esetleg nagyobb Debiben mire a válasz félvállról, h. nézzem meg interneten a kódszám alapján. Értitek? Ezek alapból ugy gondolják, h. mindenkinek van otthon net és nehogymá' ő .... szóval nagyon jól mehet a nyh-i Brendon, ha ezt igy megengedhetik magunknak, na meg a stilus sem volt hozzá semmi. Nekem is furcsa volt ez a megnyilvánulás, de én már továbbléptem a dolgon, viszont a barátnőm annyira kiakadt ezen a stíluson, főleg, h. ő is a vásárlókból él, h. alig tudta türtőztetni magát. Aztán a C&A-ban is épp a mi méretünkből nem volt a bélelt farmernadrágból, amit kinéztem. Na képzeljétek, itt is meg mertem kérdezni, h. van-e a kérdéses méret .... természetesen itt is kihúztam a gyufát, ezt a választ (stílussal együtt) szintén hallotta barátném, amitől ő már végképp kész lett. Amugy miután tegnap itt is én lettem az eladók réme, nem adtam fel és egyenként átnyálaztam a C&A gyerekosztályát és a kertésznadrágok közé épp be volt sunnyogva egy gatyó, épp a mi méretünkben, ugyhogy elnézést, ha v.ki netalán épp közültek tette oda. Én vettem meg ..... és rendkívül büszke voltam magamra, h. rátaláltam. Ezenkívül egy PO body és meleg kesztyű volt az eredmény.
Ezek után nagyon kíváncsi vagyok kisfiad szép kabátjára. Kabátból mi csak egyet vettünk. Reménykedem, h. elég lesz.

Anita,
Akkor te legalább már ismersz. :) Szerintem mi voltunk, mert tegnap ugye elég későn keltünk és a Sárgába mentünk el v.mikor délben kaját venni.
A Vasvárit jó, h. irtad el is felejtettem. Asso-t keresek egész héten, mert egy nagyon tetszett a vásárban, de nem volt Zalán méretében. Hátha ott lesz. Szerintem ha még most kezdtek el rendes cipőt (nem kicsicipőt) hordani, akkor nem csoda, h. nem örül az új cipőjének a kisfiad, aztán majd rájön, h. nagyon jól lehet rajta élesíteni a fogait és állandóan meg akarja enni, legalábbis Zalán ilyen volt. Tegnap elővettem a magaszárú vadiúj siestáját, hát már azt is kóstolgatta ..... és már nem is néz ki annyira újnak.

Ági,
Voltatok ma a K. tér felé? Mi átrobogtunk fél 12 körül.
Benetton teljesen kiment a fejemből, de amiket eddig leirtatok, nem hinném,h. törzsvásárlók leszünk. Zalánnak ugyan van egy benetton pulóvere, de turis .... viszont én nagyon szeretem. Jövő héten benézünk.
Nem tudom, h. milyen bodyról beszéltek Jolkával, de azt tudom neked mondani, h. a 80-as volt az első méretünk, amit már tudtunk huzamosabb ideig hordani. 74-es nekünk talán kettő ha volt, hamar kinőtte Zalán. Én már egy jó ideje a 92-es PO-kat veszem, pedig elég lenne a 86-os is, de mégis .... Na, nem akartam beleszólni, csak leirtam.

SZép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde!
K.goldos bodyról beszélünk. Tegnap voltunk vásárolni. :) Megint egy kisebb vagyont hagytunk ott. Tömve van a bolt áruval és jó minőségű, elfogadható áron. Persze megint csak törpéknek van a legtöbb választék, főleg az együttesekből. Manó kapott két pulcsit, bodyt, atléta bodykat, zoknit, pizsiket. Nadrágot én sem tudtam venni.
Brendonba tényleg nagyon bunkók voltak. Biztos ismernek a netről már :D Sokan olvasnak.:D
Tavaly, hozzánk nagyon kedvesek voltak Debibe. Az összes overállt végig mutatták. Ott csak annyi volt a baj, hogy még azt sem tudták mit árulnak, milyen méretben.:)
Asso cipő? Csak nem u.a nézted ki mit én is a vásárban? Ugyan a mi méretünkbe volt, de akkor már nem akartam többet költeni. Én egy barna bélelt cipőt néztem ki.

Ági2!
megvettem a bodyt. 1 rózsaszínt és egy tojáshéj színűt.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Eltüntünk pár napra, mert korházba került Domi fiam! Elkapott egy vírust,ami hasmenéssel, hányással járt, így befektettek minket a fertőzőre! De azok a körülmények...!!! Egyik éjszaka arra ébredtem, hogy a kicsi mellett egy csótány mászik! Akkor mondtam: EBBŐL ELÉG!! Haza viszem! Persze nem engedték még saját felelősségemre sem, mert nincs egy éves! De végül ma szabadultunk :wink:
Azt hittem sosem lesz vége!! Meggyógyultunk, és minden happy

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Néhány ígért kép:
Kép állatkertben
Kép apukámmal
Kép hóditani akarok
Kép

Timi
KépKép
Kép
battatimi

felnagyítva: :oops:
Kép Az állatkertben Kép apukámmal Kép Hóditani akarok Kép hahó világ
Azt hiszem így már jobban látjátok :P

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Vagyok én is! Most jöttünk haza, anyukáméknál voltunk. Nagyon jó volt kimozdulni, csak Dórának mindig a látóterében kellett lennem. Most nagyon anyás, egyszerűen mászik át az ölemben!? :shock:

Jolka! Köszi a bodyt! Majd a hétre egyeztetünk!

Tünde! A bodyt Jolka ígérte, megnézi Debibe, akciós volt!
Remélem a 74-es még jó rá! PO-ból jó!
A VAsvárin van az Enikő bababolt? Azt mondtad?
Holnap mi is menni akarunk a C&A-ba! Sapkát venni!

Anita! Hogy vagytok? Boti?

Timi! Szegény kicsikéd! Megviselte a kórház?
Nagyon édes, helyes kisfiad van! Mikor voltatok a vadasban? Mi múlthét vasárnap!

Üdv mindenkinek!!!
Ági2
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Én is képekkel jöttem.:)

Remélem senkinek nem volt olyan mozgalmas a hétvégéje, mint Timiéknek, és minden gyerkőc egészséges. Jobbulást Neked Dodi!!!

Nekünk nagyon jól sikerült a hétvége, Mutiék voltunk. Manó kapott egy kis kutyát. Szombaton v.disznó pörköltöt csináltunk bográcsban. Manó együtt ivott papáékkal, persze neki csak szörppel bolondítottuk a vízét.:D
Végül rakok képet az új ágyáról, azóta ezen játszik és nézi a mesét.:)
Kép Ime az új kus kutya.
Kép Valakinek fát is kellett vágnia:)
Kép Egészségetekre
Kép Mint a nagyok.
Kép Ágyikóm

Jók legyetek!

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Nagyon jól viselte Domino a korházat, még én is meglepődtem! Csak az első nap volt kinyulva, mert szinte egész nap hányt, és már elfáradt. Kapott 5 üveg infuziót, és helyre is jött! Nagyon virgonc jókedvű baba, és ezt a formáját hozta a korházban is!4 napot töltöttünk bent, és végre ma itthon vagyunk!!!
Remélem egyikőtöknek sincs semmi baja (babáknak), mert ez most vírus, és Anitáék is megkapták!
nálunk a férjem az apukám, az anyukám, és a testvérem is megkapta, ja és az ő kislánya is! Tehát vigyázzatok magatokra, ne érintkezzetek idegenekkel, és vigyázzatok a bevásárlóközpontban, áruházakban!!!!
Jolka: igazi kis vagány fiad van!!!! Gyönyörű!!!!!
Pacsi nektek babákok!!!!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Vagyok én is :D

Tanulok :?, pénteken vizsga.

Örülök,hogy mindenkinek jól telt a hétvégéje.

Mint már Timi említette, Boti pénteken hányt, és ment a hasa :( Adtam neki Normaflore-t és Humana Elektrolyt-t. Felhívtam dokinőnket,hogy mi legyen. Azt mondta, szuperül csináltam. Ne ijedjek meg, ez vírus. Pótoljam a folyadékot.
Szombaton már nem hányt, viszont semmi étvágya nem volt. A déli etetés után csak este 7-kor tudtam megetetni :shock: az én nagyevő fiamat.
Ma már "csak" egyszer volt hasmars, de az zöld volt (bocsi), tehát azért lehet, csináltatok egy tenyésztést.
Mindezek ellenére baromi jókedvű a kölök, és újabban elengedett kézzel akrobatázik , persze csak egynehány másodpercre! 3 napja csak tejcsizik (már csütörtökön sem volt zabbantós kedvében), nem is kapott szilárdat, csak ma egy keveset.
Következésképp a cickók olyanok, mint Boti újszülött korában, pedig én már azt hittem,hogy vége lassan a szopinak nálunk. (Persze még az is lehet, csak így nehezebb lesz!) :wink:
Csak valamiért este nem akarja elfogadni a mellemet. :roll:

Bocsi, kicsit sok volt rólunk!

Jolka: Nagggyon vagány Márkó! Gratula a kiskutyushoz, nagyon cukker! Baromi klassz az ágya, tetszik! :D Ezt kapta mamádéktól?
Hogy megy rajta az alvás?

Ági2: Boti is most extra anyás lett. És legújabb, hogy altatni kell! Ő első perctől szinte magától alszik el. És apa nem jó, csak anya! Talán már a szeparációs szorongás!!!???
Mi is készülünk bevásárlókörútra. Többek között C&A-ba is! :lol:
Milyen volt a suli? Bírja ilyenkor Dóra nélküled?

Jó éjszakát! Én még ébren leszek kicsit :twisted:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok,

Timi,
Nem mehettetek haza saját felelősségre sem? Nekem ez új. Barinőmék szintén fosós-hányóssal kerültek be nyáron a fertőzőre, de ő másfél nap után fogta a gyereket és hazamentek. Bár neki akkor már másfél éves volt a kisfia.
Anitáék remélem otthon gyógyulnak?!
Kisfiad nagyon szép! :)

Ági,
Nem Vasvári P. utca. Épp ezt irtam a múltkor, h. sose tudom Víz v. Új?

JOlka,
Nagyon aranyos a kiskutyu is, de Márkó a 2. képen kinéz 4-5 évesnek a 3. képen meg ez a 'Na koccintsunk' mozdulat .....eszméletlen jó, mint egy felnőtt. Az ágyikó takarója + falvédős párnák (?) pedig annyira tetszenek, h. ha egyszer mi is már itt tartunk, áruld majd el pontosan honnan is van. De ha most leirod, az se baj.
Az Egyetem sgt-on vásároltál be? Még sose jutottam el abba a boltba. Amugy ma szétnéztünk Debiben is, de itt sem volt overall Zalán méretében. Anyukámat elküldtem, h. holnap nézzen be a Benefitbe, hátha ott van és akkor a héten átmegyünk. Na meg már ideje lenne vonaton is ülnie a kisfiamnak. :lol:
Ma már Debiben több overallba öltöztetett gyereket láttam. Szerintem még túlzás, mert akkor télen mit adunk rájuk, amikor még 15-20 fokkal hidegeb lesz.
Asso cipő. Nem kizárt, h. egyet néztünk, valóban barna volt és béléses.
Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Anita,
Jó, h. ti otthon vészeltétek át. Ezek szerint ti (család) megúsztátok? Hol szedhettétek össze? Vagy hülye kérdés? Vírusok benne vannak a levegőben, de mégis .... hol tanyázhatnak? Nem mennénk arra. :o

Tünde

KépKép
tuzal

Tünde,

Gőzöm sincs, honnan szedtük össze. Esetleg úszáson...??? Áááá, nekünk semmi bajunk szerencsére, meg azért jó, hogy Boti is úgy tűnik, elég masszív. :D
Gyerekorvos azt mondta, "ez vírus Nyíregyházán" :? Mindenesetre jó,hogy szerdán kihagytuk a Zbölcsit, hátha már akkor lappangott! Csütörtökön ugyan taliztunk Márkóval, de kinn a levegőn. Remélem, nem fertőztünk. De amúgy (nem mentegetőzöm :D) szerencsére, nálunk valószínűleg elég enyhe lefolyású lehetett, de akkor is első betegsége volt a fiamnak, na!

Benefit, hol Debiben? Van farcink (Botinak), tök jó!

Enikő bababolt: Új utca. Már készültem oda, de még sosem voltam. Jó?

Most már tényleg olvasok! :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Most nincs időm írni csak egy gyors kérdéssel jövök a "szakértőkhöz" :D Ez a Benefit milyen?Mármint nagyon drága mint pl. a Brendon vagy tűrhető?
Van itt 2 is nem messze,de még soha nem mentem be!
Megyünk a bölcsibe :?

Ági
csagi

Sziasztok,

Anita,
AZért is vagytok különösen szerencsések, mert eddig akit hallottam, h. megkapták a f-h. virust, még minden családot leteritett egytől-egyig.
Mi az a farci????
Benefit, Piac. u. 41, Csonkatemplom melletti udvar, az egész udvarban szinte csak gyerekboltok vannak.

Ági,
Szakértő? Én? A Brendonban, amit kinéztem és nem volt méretünkben overallnak (amikor abban a kedves kiszolgálásban volt részem) Benefit a forg-ja, ezért küldtem oda Anyukám, na meg a maga 7700-as árával, ez volt a legolcsóbb, mellesleg ez tetszett egyedül. 11, 15 ezerért olyanokat láttam, amit sosem vennék meg.
Amugy középáras hely, de ha én Bp-en laknék, lehet kimennék a Premier Outlet-be, mert ott is van boltjuk, csak amikor mi mentünk Alsópáhokra épp aznap volt leltár. A Józsefvárosi piacról nem is beszélve. Az ott 2500-ért vett overall (barinőmék vették), tette eddig mind esztétikailag, mind minőségben a legjobb benyomást, de nekünk az messze van.
Na megyek kémlelni a kinti hőmérőt. Azt hiszem ma már elővesszük a télikabátot.
SZép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!
Tünde: Nem vihettem haza Domit, mert állítolag jött egy uj törvény, miszerint egy év alatti gyerkőcöket, nem engedhetnek el, ha pedig elviszem akkor feljelentenek a kicsi veszélyeztetése miatt!! Inkább úgy gondoltam nem teszem!

Ezúton üzenem mindenkinek, aki esetleg megkapja a vírust, NE MENJEN A KORHÁZBA!!! mindenféle indokkal bent tartják a babát, csak hogy 5 nap után térítést kapjon a korház!
már én is máshogy csinálnám
Én azért vittem be mert előző nap a kicsi unokatesója is bekerűlt, de ő ki is száradt, és azt gondoltam, hogy jobb, ha egyenesen oda megyek, de tévedtem!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Az anyásságról: nekem Dono mindig anyás volt de ez a néhány nap még anyásabbá tette. Mivel az apja is lebetegedett másfél nappig nem tudott látogatni, és mikor bejött a pici alig akarta megismerni. Persze visszaállt a régi helyzet, és jobb otthon!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Mi is betegek vagyunk.:( :cry:
Szerencsére nem a vírus. Torkunk piros és láz is van. Ráadásnak, még 4 fogunk is jön. Még szerencse, hogy van tejcsi, mert csak ez kell most.
Jobbulást mindenkinek!!!
Kép
Tünde!
Köszönjük a dicséretet, mindenkinek.
www.boribo.hu oldalon megtudod nézni, majd a többi ágytakarót is, csak még mindig nem él a weblap. Készítője: Czirják Tünde Lakberendező tel.: 06-30-515-0994
Nem Benefit van a Univerzumnál is? Ott is nagyon jó rucik vannak.
Igen a Egyetem sgt-on voltunk, érdemes benézni. Szombaton nadrágokat is sikerült venni, ezt már otthon vettük meg Mutiék. Na meg még Vuk-os harisnya és tigrises gumicsizma is kellett.:) Egy darabig nem lesz gond Manónak a ruha hiányal.
Csonkatemplomnál az udvarban, tényleg jó üzletek vannak, barátnőm is ott vásárol a gyerkőcének.

Timi!
Végig bent maradhattál a kicsivel? Aludni, hol aludtál? Kaját kapnak, vagy még cici?

Anita!
Igen, ezt az ágytakarót vették meg anyuék.:)
Alvás: Nincs vele gond, ha cici kell már mászik is az ágyára, lefekszik és már kapja is.:) Itt nézi a tv-t is.

Ági!
Hallottad, hogy egy levelezős szombaton öngyilkos lett a fősulin?brrr.. Voltál suliban? Milyen volt? Pici lány? Apa Főzött kaját?

Anita2! Nálatok milyen a hangulat a városban?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi,
A Nappali klinikával kapcsolatban nekem is vegyesek az érzéseim ..... épp a befektetés miatt. Mi ugye egyszer jártunk ott, a hugyutival, akkor azt gondoltam, h. ez a tökéletes hely, ha hétvégén, éjszaka stb. beteg a gyerek. Azóta azért tőlem nagyobb gyereket nevelő és többet megélt barátok felhívták a figyelmemet, h. csak óvatosan közelítsünk, ha nem akarunk legalább egy éjszakát min. bent tölteni. A Városi ügyelettel meg más a bajuk .... de azt inkább majd egyszer szóban. A lényeg, h. ne kerüljön rá sor, h. ezen törjük a fejünket. Mindenesetre ügyesek vagytok, h. viszonylag könnyen vettétek az akadályt és hogy haza sem vittetek újabb nyavalyát. Én ettől félek legjobban az ilyen helyeken.

JOlka,
Mi lenne, ha nem lenne cici? Éhségsztrájk? Kész szerencse, h. van.
Másfélévesen hogy-hogy nem esik már le? Zalán nem ritkán szokott úgy forogni, h. kiságy rácsaira paszírozza fel magát és úgy alszik. Mi fényévnyire vagyunk a rendes ágytól. 22-től él az oldal, megnéztem.

Gyógyulást minden kis betegnek.
Ja, voltunk kint és annyira nem gáz az idő. Bentről nézve a szél is durvábbnak tűnt.

Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!
Betegeknek jobbulást!!!!
Nekem is van ismerősöm akinek a kisfia 2 és fél éves ugyanebben a vírusban szenved már másfél hete.39,9 a legalacsonyabb!!!! láza, és csak addig tudják lehúzni, amíg van a gyerekben gyógyszer. max 3 órát bír ki láz nélkül. szinte semmit nem eszik-iszik, ráadásul + vmi szájfertőzése is van, ami iszonyatosan fáj a doki szerint, de a kissrác egy HŐS- hangja is alig van!
NA reméljük mindenki hamar meggyógyul! Hátha ez a nagy szél kifújja a bacikat! :D
Peti alszik , ugyhogy van egy kis nyugi!
Jolka! az ágytakaró+ a tartozékok tuti jók!!!Imádom az ilyesmit, alig várom, h. megnyíljon a honlapjuk!

Kép
dora1980

Lányok,
Az előbb a szon-ra tévedtem (bár ne tettem volna) és megláttam a hírt a tegnap agyonvert tanárról ..... teljesen kész lettem. Még a legnagyobb lánya is irt a fórumba .... fefoghatatlan az egész. Ilyen hogy történhet meg? Én nem vagyok rasszista, meg ma is olyan jól esett, h. egy cigány srác segített átevickélnünk a feltúrt Vay Ádám körúton, de miért vannak köztük ilyenek???????? És sajnos nem is kevés.
Gyengébb idegzetűek ne olvassák el, azt ajánlom!

Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde!
Engem is nagyon megrázott ami történt, egyszerűen érthetetlen....:( Ezért is kérdeztem Anitát, mert ott lakik az áldozat.
Kiságyhoz van leesésgátló, majd arról is teszek fel képet. :wink:
Szerintem Manó is simán leesne.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Déelőtt írtam egy hosszút,de elbambáskodtam és elküldés helyett az előnézetet nyomtam és kiléptem :evil: :oops: Aztán nem volt erőm újra írni!
Tünde!
Én az rtl-en láttam a híradóban,egyszerűen felfoghatatlan :shock: :evil: Szegény gyerekei akik végignézték,és szegény felesége :cry: Tuti véletlenül ütötte el a gyereket,erre megölik?! :evil:
A "szakértők"-et nem úgy értettem na! :) Csak láttam hogy pont erről az üzletről volt szó!Ott a Premier Outlet-ben voltunk nyár elején,de már nem emlékszem hogy oda bementünk-e!
Pont tegnap voltunk a józsefvárosin,de nem találtunk overált,meg amúgyis Balázs kikészített a hisztijével és hazajöttünk.Mondjuk ígis elmászkáltunk 2 órát.Mikor otthonvoltunk meg kellett volna vennünk nyíregyen,csak én hülye gondoltam majd pesten milyen jókat fogok találni :wink: Csizmát se találtam még olyat ami tetszett volna!A tavalyit a deicman-ban vettük,de ott most olyan rondák vannak,ráadásul duplája mint tavaly :shock:
Jolka!
Nagyon szép az ágyikó :) Én majd karácsonyra tervezek egy ilyesmit Balunak.Milyen nagy Márkó te jó ég :)
Szegényke ebben a csúnya időben nem csoda hogy beteg lett :? Gyógyulást neki mihamarabb :D
Voltunk a hobbyboltban,de nem találtam amit akartam!
Timi!
Mi még nem is "beszéltünk" :) Nagyon szép a kisfiad!Sajnálom hogy kórházba kerültetek és ilyen körülmények voltak!
Anita!
Szerencsétek van hogy "ennyivel" megúsztátok,én mindíg ettől rettegtem/rettegek(vírus),mert úgy hallottam hogy ha ezt elkapja egy gyerek nem lehet megúszni kórházba menetel nélkül :shock:
Köszi,tényleg növöget BALÁZS,aki nem BENCE :D :P
Ági!
Megnéztem egy farinacit és egy kötött kapusznis cipzáras csíkos pulcsit a nextben(bocsi de nagyon rohantunk és nem volt időm megnézni többet :oops: )mindkettő 7-8 ezer körül volt!Ha legközelebb arra járunk nézek többet!

Van egy cikk amit belinkeltem nektek déelőtt,a felelőtlen orvosokról /kórházról szól,sajnos egy kisfiú meg is halt miattuk :cry:
Remélem nem baj ha belinkelem megint,talán tanulságos a történet :cry:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=148408

Balázs ma irtó jó gyerek volt a bölcsiben és végre nem pisilt be :D Sajna ebédelni nem akart,így uzsira bevágott 6 szelet vajaskenyeret,valamennyi felvágottat,hazafelé meg még vettem egy fánkot magamnak amit ő evett meg :lol:

Ági
csagi

Joilka:
Igen végig vele voltam, csak annyra nem, amíg hazaugrottam zuhanyozni, mert ugye azt bent nem lehet! Van a kortermekben vendégágy de három anyára egy jut! Próbáltunk osztozni és felváltva aludni, de az nem olyan. Vagy ülsz a széken és bóbiskolsz!! Első este még a szememet sem tudtam lehunyni!
Tünde: mi is a nappali klinikára mentünk, majd átraktak a csecsemő osztályra, ahol két nap kellett, hogy kiderűljön, hogy fertőzőek vagyunk, és így átkerültünk a fertőzőre. Ott volt igazán csak "szerbiai" körülmény! Végeredmény képpen azért mi is hazahoztunk egy kis náthát egy szobatársam látogatojától, de ez legyen a legkevesebb. Biztos, hogy vissza se mennék!
Ági:
Szia! tényleg nem beszéltünk, mert éppen, hogy regisztráltam, és már el is kellett mennem a korházba! Köszönöm a dícséretet,de azért te sem panaszkodhatsz ezzel a nagyfiúval!!Merre van a next????
Tünde!
Merre jársz a Vay Ádám krt-on? arra laksz valamerre????
mikor szoktatok sétálni a Kossuth-on? Ugyanis mi arra lakunk, és szivesen mennék én is, találkoznék veletek!!!
Szép estét mindenkinek

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Minden babónak gyógyulást!

Tünde! Bocsi az utcanévért! Totál kevertem a dolgokat!

A Vasvári utcán a bababoltban 900 a PO body, 1000 a PO póló. Rövidujjú! Nem tudom írta e valaki. A hosszú 1290.

Anita! Olyan ügyesen működnek a reflexek! Én biztos totál bepánikolnák!
Voltatok a C&A-ban? Mi igen, bár amit kinéztem sapi, már nem volt!

Voltam suliban, 11-16ig. Dórát hozta apa etetni, szegénykém nagyon megkavarodott. Hagytam itthon lefejt tejcsit, apa odaadta neki kiskanállal, benyalta, aztán minden rendben volt!
Viszont hihetetlen anyás! Éjjel 3* kel, kicsit fárasztó! Eddig 2-1 volt. Nem tudom mi van most? Ráadásul sírva ébred! Mensi lehet zavar, vagy kicsit csappantunk! Remélem nem!

Jolka! Így a két óra jó volt. A könyvet elkezdtem olvasni, amit adtál, de nem igazán értem! Lehet ha gyakorlatból látnám, jobban megérteném! Na meg estére nincs is kedvem olvasni!
Most én főztem előző nap, így apának csak DÓRA volt!

Ági! Köszi, hogy benéztél a boltba! Ez egy kicsit borsos! A neten olcsóbb!

Egyébként sógorék voltak Párizsban a nyáron, aztán így is tudtam, hogy kint olcsóbb a jó minőség, mint itt a gagyi! Szerintem ez őrület! Bár ez lehet csak az én privát véleményem! Külföldön az olcsótól a drágáig mindenki megtalálja a maga számítását, és a fizu is más! Na mindegy!

Timi! Már remélem teljesen meggyógyultatok!

Szép napot mindenkinek! Babóknak még egyszer gyógyulást!

Ági2
Kép
ágimanó1

Azt elfelejtettem, tegnap volta védőnéni! :lol:
Tápinak a Milupa HA vaniliásat fogja felírni majd a doki.
Vélemény?
A Sinlac-ot csak indokolt esetben.

Üdv
ágimanó1

na, mi is betegek lettünk! :cry:
tuti kemény takonykór!!!!!!!!!!!Az éjjel össz kb 3órát aludtunk2-3 részletben, mert peti nem kapott levegőt még a 10 percenkénti orrszívások után sem!
A dokiszerint enyhe vírus, amire enyhe gyógyszer kell+ köptető most nagy nehezenelaludt szegény, ki tudja meddig!
sziasztok

Kép
dora1980

Sziasztok,

A kisbetegek remélem gyógyulnak! :)

Ági1,
Elolvastam és nagyon szomorú lettem, el sem tudom képzelni, hogy lehet ezt ép ésszel túélni????? Rémisztő, ami az eü-ben előfordul és sajnos nem egyedi eset.
Bp-en nem találsz Balunak megfelelő ruhákat? Ha én egyszer a H&M-be beszabadulhatnék .... egyébként ott sincs? És pont itt a piacon meg lenne?
A 6 szelet kenyér azért nem semmi. Látod, jól alakul ez a bölcsi, csak ne szedjen össze Balu semmit. Eddig ő is elég jól megúszta a betegségeket.

Ági2,
Nyugi, én is tévesztek utcákat, de a Vasvárin is van bababolt, azzal keverhetted. A sulihoz gratulálok, ahhoz is ,h. egyáltalán eljársz az órákra és ahhoz is, h. tudsz szoritani időt tanulásra. Én most ezt feladtam. Így kényelmesen kézben tudom tartani a dolgokat itthon.
Én most frissen a spanyol bababolti árakról tudnék beszámolni, 5-6 Euroért már szép dolgokat vettünk Zalánnak. Én is kiakadtam, mert azért mégse vásárolhattam be évekre előre. Ráadásul nemcsak szebbek és jobb minőségűek, de még olcsóbbak is. Bosszantó!
Overall ott viszont nincs, gondolom azért, mert +10 foknál sosincs hidegebb.
A Milupa Ha vaniliás biztos, h. tápi? Nem tejpép? Mert nekünk ez az egyik, amit kap Zalán a másik a Milupa Ha rizspép. MI először Zalán 8 hós kora körül próbáltuk a pépet, de nem szerette, aztán 1 hónap múlva tettem egy újabb próbát és akkor meg már az izetlen rizspépet is megette.

Dóra,
Jobbulást nektek is. Mit jelent, h. enyhe gyógyszer kell?

Timi,
Benne vagyok a taliban, de a héten már elég sűrű programunk, de a jövő hétre egyeztethetünk. lehet egymás mellett sétálgatunk nap, mint nap?
Nem a Vay Ádámon lakunk, sőt nem is a környékén, de néha átrobogunk ott is.

SZép napot.
Tünde

KépKép
tuzal

Még annyit. Zenebölcsibe készül holnap valaki?

Csilla,
Gondolom ti ünnepeltek. Most még eszembe van és sose lehet tudni, ha holnap nem tudnék jönni ... ugyhogy ha nem baj én meg is előlegezem és Flórát Isten éltesse 2. szülinapja alkalmából.
Pár sort + képet lécci tegyél fel!
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!
Balu eszik,meg Noddyzik úgyhogy megengedem magamnak azt a luxust hogy internetezzek kicsit :)
Timi!
A Next a Westend-ben van,de irtó drága sajnos!Csak akkor érdemes menni amikor leértékelések vannak,akkor meg hamar elhordják a jobb cuccokat!Így marad a turi :D
Ági!
Hát igen,nagyon drága :cry: De első fizetésem nagy részét akkor is ott fogom elkölteni,lehet hogy többet be sem megyek,de egyszer az életben meg akarom venni azt a pár ruhát amibe ezer éve bele vagyok őrülve :oops: Hülye vagyok? :oops:
Tápi ügyben én nem tudok hozzászólni,bár az nekem is feltűnt hogy vaníliás tápi is létezik?Én is inkább pépre gondolnék,bár azokat se ismerem!
Dóra!
Jobbulást Petinek!!!!!
Hátha hamar kitisztul ha szívod az orrát!Biztos nagyon fáradt lehet szegényke a nemalvástól :(
Tünde!
Hát a h&m-ben nagyon szépek vannak,de pl. nadrágot nem tudok ott venni,mert ezeket pocakos gyerekekre találták ki :shock: Olyan bő az összes hogy Balázsról leesik,és még övvel is tök hülyén néz ki :wink: Vagy jó derékban(bár ez ritka),de akkor meg rövid a szára.A hosszu ujjú pólókat viszont imádom,kéne is venni még párat.Az overál viszont nagyon drága ott,8-10 ezer vagy még több!Nyíregyen a Best-martban 4500-ért láttam,annál többet nem adok érte!Akartam már írni hogy van egy egyforma pulcsija Zalánnak és Balunak :) Csak a tiétek kék asszem a miénk meg sárga.Iwiwen figyeltem meg!
Szerencsére tényleg megúszta eddig Balázs betegség nélkül!Kopp-kopp-koppp.
Végül is nem volt még beteg,és már 1 hónapja jár.Mondjuk orra kicsit folyik,de nem vészes és azért nem marad itthon!

Én meg vasárnap voltam 20 esztendős :D :wink:

Ági
csagi

Tünde!
Erre a puleszra gondoltam!Sajna már kinőttük! Kép
Ez pedig egy friss kép Baluról!Nem lehet róla normális képet csinálni,mert ilyen fejeket vág! Kép
csagi

Sziasztok!

Bocs csajok, az tényleg nem tápszer, hanem pép. :oops:

Én nem olvastam el a cikket, mert a történtek ígyis megrázóak!
Nem hiányzik több szörnyűség!

Ági! A Next nekem is tetszik. A turiban vettem Dórának egy kocsikabátot! :oops: 290-ért. Utólag Isten éltessen sokáig!!!

Tünde! Örülök, hogy nem vagyok egyedül, akit bosszant a külföldi-hazai babaruha ár.

Jolka! Hogy van Márkó?

Dóra ölben, így most lépek!
Üdv

Hova lett a képről Dóra?

Ági2
ágimanó1

Sziasztok!
Jobbulást minden apróságnak! Azt hiszem, hogy ez a bacik hava!
Ági2: A hasmenésünk már teljesen elmúlt, de hazahoztunk egy jó kis náthát, úgyhogy most köhi, hapci, és nózi szívás van porondon! Remélem hamar végzünk!
Tünde: Mi holnap készülünk zenebölcsibe! Ha jösztök ott talizunk! Sajna a múlt hetit ki kellett hagynunk, mert jött ez a randa vírus!
Csajok! hol lehet Domira való kesztyűt venni???
Anita: jösztök holnap bölcsibe? Mizu Botussal? Hogy van? Már rég beszéltünk, ha nem jelentkezel itt, akkor csörgök délután!!!
puszi nektek! Szép estét!!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!
Köszi a köszöntést, előre is, Tündi és ígérem, hogy jövök a héten irománnyal és kéepkkel is.
Cs.
Jól esett, hogy még eszetekben vagyok!

Kép
nycsilla

Jézus, ezek szerint hibát hibára halmozok :oops:

Egyébként, sziasztok! :D

Ági1: Ne haragudj!!! Még nem olvastam vissza, hol írtam el! Persze,hogy BALU, nem tudom, miért írtam Bencét! (mindjárt meg is nézem) :? Nagyon édi a képen BALÁZS! :D
Isten éltessen sokáig Téged! Még 8 napba beleférünk :wink:

Tünde: farci=farmer (én már csak ilyen hülye vagyok,hogy becézgetek, férj agyára is megyek ezzel :lol:) Sanetta márkájú, amit emlegettem :oops:, Benefit-ről múlt héten hallottam. (Asszem Dunapláza).
viborcul-t bevetettem ma éjszakára, mert hétvégén is segített! Majd beszámolok. Ti próbáltátok végül?
Zbölcsibe eddig úgy van, hogy készülünk, csak Boti húzhatja keresztbe a számításaimat! :wink:

Timi: Jól vagyunk, csak kissé nyűgin. Többé-kevésbé bírható amúgy! Még kész vagyok, telefonálok Tibinek, jó megosztani vele, hogy már majd szét durran a fejem! Egyébként nagyon sajnálom szegénykémet, nagyon nagy árat kell fizetnie ezekért a fogakért a Fogtündérnek! :)

Csilla: Akkor így előre mi is NAGYON BOLDOG 2. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK FLÓRÁNAK!!! Várjuk a sorokat :lol:

Jolka: Jobbulást Manónak! Hogy vagytok?

Mi is nagyon ledöbbentünk a fent említett eseten. Borzasztó, hogy ilyen megtörténhet...

Mi ma vásárlókörútat csaptunk (Ági2: többek között C&A-ban is). Egy vagyont költöttünk, de hát kell a ruha a bébinek a hidegben. Végül (egyelőre)nem vettem overallt, mert, ha el is indul Boti a télen, a hóban úgysem fog mászkálni. Nagyon kafi (drága :roll:)kabátot vettünk, meg bélelt nacikat. (Nem mellékes,hogy most még csak 8 hós a bébi, de kb. 13-14 hós koráig kellenek a meleg cuccok. Szerintem ez a méret (74-80) most marad egy darabig.)
Még meggondolom az overallt. Nincs még tapasztalatom. Nem tudom, mikor indul el. Akármikor, azért még ő többynire csak ülni fog a bkocsiban, én meg majd jól betakarom. :D Autóban meg felesleges az overall.

Már csak nekem kellene felruházkodnom :wink:

Elég össze-vissza lettem, léptem is tanulni!

Szép estét!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Vagyok csak nem volt kedvem írni.

Köszönöm mindenki érdeklődését.
Manó délelőtt jól volt, majd délutáni alvás előtt megint belázasodott, biztos a sok rohangálástól. Sokat sírt, míg végül sikerül elaludnia, persze cicin. A délután megint jó hangulatban telt, csak csatateret csinált a házból. A konyhában lecibálta a függönyt az ablakról, kaját borogatott, Málnát szórt a szőnyegre, szétszedte a szerszámost, így az egész lakás tele csavarhúzókkal. Úgy látszik kevés volt a hétvége papa műhelyében.:)
Felavatta az új kabátját, elesett a játszin, csupa por lett. Igazi kis rosszcsont volt ma. Szerencsére most már alszik.
Tanulásnak én még nem tudok nekiülni, rendetlenségbe?:) Rendet rakok, hulla leszek, alszok és megbukok....

Ági2!
Találtam egy könnyebb c könyvet neked, jobban leszünk v.hogy eljuttatom neked, másikra még nem volt időm. Bocsi.
Küldtem linket, itt vannak egyszerű feladatok.
Ági!
Olyan jó, hogy újra írsz. H&M akkor nekünk találták ki, mert Manó pockos.:) Nekünk meg pont az ellenkezője a gond. Ami hosszban jó lenne, az derékban szűk. Így mindig nagyobbat kell venni. Viszont most sikerült márkajelzés nélküli bélelt gatyókat venni, minden szempontból szuper.:)
6 szelet kenyér? Rendes v. szendvics kenyér? Szegény Balu, kell egy kisidő míg megszokja a bölcsis kaját. Manó sem eszi a főzelékeket.
Cikket elkezdtem, de nem olvastam végig, elég volt ennyi is. Szörnyű...

Klub és z.bölcsi is kimarad a héten. Láz még mindig van, és gyötri a fogai is.:( Biztos jól érezné magát, de inkább nem fertőznék tovább senkit, majd jövő héten egészségesen megyünk. Ugyan akkor meg lehet megkapja a 18hós oltást. Majd meglátjuk, hogy viseli.

Továbbra is gyógyulást mindenkinek. Millió gyógypuszi küldve.

Megyek házvezetői posztomat folytatni.:)

Jó éjt mindenkinek!!!
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Csilla!
Flórának mi is kívánunk Nagyon Sok Boldog Szülinapot!!!!!!!!
Várjuk a képeket!!!!

Ági
csagi

Bocsi tegnap elfelejtettem.

Flóra és Ági!
Kép

Sok boldog szülinapot kívánok nektek!!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Jelentem jobban vagyunk(kop,kop,kop...).Az éjjel peti jól aludt, egyszer sem volt fenn :D , persze kúpot kapott este, mert lázas volt! Bevetettünk a gyógyszeren (amoxicilin) kívül mindenféle csodaszert(baby luff, gyógynövényes csepp, ami segíti a váladék ürülését+gyulladáscsökkentő is a neve most nem jut eszembe, + vitaminbombát is kap a gyerek) Remélem így hamar túljutunk ezen a víruson, mert szeretném ha jó hétvégénk lehetne, ui. baráti találkákat iktattunk be, de ahhoz az kell, h. Petit kikúráljuk!! :lol:
most elaludt a gyerkőc, úgyhogy irány a konyha ebéd-vacsi ügyben+ a vasalódeszka :roll:

Kép
dora1980

Hello lányok!

Ahogy ígértem, jövök egy beszámolóval, mert már ezer éve nem jártam erre.

Flóra:
Szóval nagylányom éppen ma született 2 éve. Hihetetlen! Úgy szalad az idő! Mindjárt jöhet a második, amit egyelőre el sem tudok képozelni. Hogy is lehet egyszerre két gyereket ügyesen, okosan, következetesen nevelni?!
Egyik nagyiéknál tegnap, másik nagyiéknál holnap ünneplünk. Nagyon cukor volt, mindennek örült, ami játék és mindent kidobált, ami ruha. Folyamatosan vigyorgott, tudta, hogy ez a nap (is) csak róla szól. Azt sem tudta, mivel kezdje, mindent egyszerre akart kipróbálni. Az új játékok újabb felavatására pedig fel is kelt ma 5-kor. :D (Ujjongtunk az apjával. Hiszen 6-kor is alig bírunk, csak a meló miatt muszáj.)
A tortának leette a fülét és a nyelvét, merthogy kutyus volt, az ujjaival kanalazta be a tejszínhabot. (Pedig nem édesszájú. De aznap vhogy még ez is kellett neki. :) )
Holnap jön másik nagyi, előre látom a partit... Keresztéktől kap lufikat és azt a dobálni való papírt (nem jut eszembe a neve), mert bele van szeretve. Csak mi otthon szimpla papírlyukasztóval szoktunk neki csinálni.
Bölcsiben ma tartották, délelőtt. Vittünk be tortát és sósat, meg innivalót, szóval ott is buliztak. Meg is koronázták, meg táncoltak. Lesznek képek onnan is, majd rakok fel.
Egyébként tök egészséges, hála istennek, de egyre jobban parázok a téli bölcsis időszaktól: vajon mikortól lesz konstans beteg...???
Rengeteget fejlődött, de elég lusta (mint az apja). Ha olyanja van, akkor semmit sem hajlandó csinálni, vagy meg sem akar szólalni...ld. zenebölcsi. De azért ma is megyünk. Ja, és a sláger: a saját nevét nem tudja kimondani, hát azt mondja, hogy őt Vilcsinek hívják (barátnő a bölcsiben). Édes. :D

Egyéb:
Lakást eladtuk, dec-jan-ban költözünk. Kicsit azért fosok. De a férjem és a család biztat: minden rendben lesz... A-ha, legfeljebb hontalanok leszünk...
Suli jó, egyedül a szerdai napom nem szeretem, pedig csak három órám van ilyenkor. Tudjátok, tényleg jó, akármilyen fárasztó!! Olyan más!! Mást (is) csinálhatsz! Na, jó, nem vagyok munkamániás, de tényleg szeretem csinálni.
Apa egyre jobb fej a gyerekkel, reggelente mindig ő szórakoztataja 8-ig, míg nem indulnak bölcsibe. Ezt azért írom, mert nem volt ám mindig így!

Ági!
Neked is boldog szülinapot, jó egészséget!
Milyen munkahelyet keresel? mit szeretnél csinálni?

Jolka!
K... jó az ágy! De az most falvédő vagy az ágyra van felszerelve (mint a rácsvédő)?
Nekünk még kiságy van, de gondolkodunk mi is, hogy átalakítjuk, mert ez 6 éves korig okés.

Anita, Timi, Petra, Tündi!
Jöttök ma délután?

Ja, pedagógus-veréses sztorin idegbeteg lettem. Mi jöhet még ebben az országban?

Puszi neketk, majd jövök képekkel, de csak a hétvégén!

Cs.

Kép
nycsilla

Isten éltessen minden ünnepeltet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Jolka! Köszi a linket! Jegyzetet ugye nem felejtetted el?! :oops:
Kicsit szégyellem magam, mert nem hívtalak. A body nálad van, csak nem akarlak zavarni, mivel írtad, hogy Márkó beteg! Nem gond? A pénz miatt. Holnap suli, meg pénteken.
Ráér jövőhétig? Vagy szombaton mi kettecskén leszük Dórával! Valószínű. Ha addig meggyógyul a babó, talizhatunk!
Tavaly télen mit adtál Márkóra? Ugyanis akkor annyi idősek voltatok, mint most mi. Nekünk két bundazsák van, az egyik vékonyabb, azt már reggel ráadtam!

Kapott egy bélelt farmert (C&A), 74-es, behajtottam, aztán ültetve lábszár középig ért, így ültetve szupi rajta! Ha nem adom rá,csak várok, elképzelhető, mire előveszem ki is növi! Viszont kocsicipőben már hideg volt a lába. (zokni+ harisnya)

Csilla! Flórának mi is nagyon sok boldog SZÜLETÉSNAPOT kívánunk!

Üdv mindenkinek!
Ági2
ágimanó1

Sziasztok!

CSilla!
Jó volt olvasni az élménybeszámolód.
Irigyelek is, hogy ilyen simán sikerült visszamenned dolgozni és minden happy.:)
Én már sokszor unom, hogy minden napom ugyan olyan, főleg, hogy még Manó is nyafisabb, nehéz.
Azért TE szépen megszevezted a napjaidat, saját magadra is jut idő. Pl. ott a tánc, torna (jársz még?). Én még fodrászhoz sem jutok el.:( Ha Manóval megyünk z.bölcsibe, már apa úgy veszi, hogy én is csavarogtam, és elég is nekem ennyi. Nálunk még mindig nagyon ritka, hogy vigyáz Manóra, leviszi a játszira , közben én pórszívozók. Tehát megint nem magammal foglalkozok. Bocsi, hogy panaszkodom, de nagyon a békasege alatt vagyok most.

Elvileg falvédönek vettük. Fellehetne kötni, de én a hátsó rácshoz kötöttem, így legalább nem szorúl be keze-lába a fal és az ágy közé, ha ugrál egy kicsit.

Volt valaki ma klubba?
Délutánra mindenkinek jó szórakozást a zbölcsibe.:)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Ági2!

Semmi gond, ha neked ráér jövőhétig, akkor majd elviszem. Nem akartam menni a héten, nehogy Manótól elkapjatok v.m.
Jegyzetet nem felejtettem el, csak lusta vagyok...:)

Tavaly ilyenkor Manóra overállt adtam ,de nem a dzsekiset, hanem pihe-puha anyagból volt. Volt rajta kapucni, egyszerű volt le és feladni rá. Télre ezt kinőtte, akkor kapott egy overállos, kantáros gatyát és az hozzá való kabátot, így teleltünk ki. Ha sétáltünk ment még rá a pléd és a lábzsák, így tuti nem fázott. Ja a harisnya is, kesztyű, sapka, sál. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

SZiasztok,

Most csak rövid leszek, mert vár a vasaló.
Nem megyünk zenebölcsibe, mert este kinéz nekem egy kimenő. Pizzériába, majd moziba készülünk a barátnőmmel(amugy kb. két éve nem láttam mozit belülről). Épp hazaérnék Zalánnal és én már indulnék is, ezért döntöttem így.
Lányok, akinél Apuka nem vigyáz a gyerekre annyit, mint szeretnétek miért van? Sokat dolgozik v. nekik igy egyszerűbb? Vagy csak egyszerűen elkapattátok?
Jolka, mi az, h. fodrászhoz sincs időd elmenni? Manó már másfél éves? Ne már! Én is ma este megyek el másodszor ilyen éjszakába nyúlóan, de szerintem ennyi nekem/nekünk is jár. Már nem szopik Zalán és mindent meg tud csinálni az Apukája is. Őt is u.olyan kapcsolat fűzi a gyerekéhez, mint engem. Tegnap du. is egyedül mentem sétálni és nagyon jól esett. Ettől még nem szeretem kevésbé a gyerekem, de nekem erre néha szükségem van. Ettől sz.ranya lennék?

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Boti még mindig alszik. Azt hittem, ha leteszem 3-kor, simán odaérünk. :?
Mire felkel, ennie kell, elindulunk, odaérünk..... áááá, sansztalan. Ennyi a baj az öt órával. Nekünk szinte mindig alvásba, evésbe ütközik.

Jó szórakozást a Zenebölcsihez, illetve Tünde Neked a kimenőhöz! :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok én is szab megyei anyuka vagyok szivesen ismerkednék leveleznék bárkivel 7 éves 3ikreim vannak és szeretnének egy tesót a közeljövöben :P
ibolya5

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?