Hello lányok!
Ahogy ígértem, jövök egy beszámolóval, mert már ezer éve nem jártam erre.
Flóra:
Szóval nagylányom éppen ma született 2 éve. Hihetetlen! Úgy szalad az idő! Mindjárt jöhet a második, amit egyelőre el sem tudok képozelni. Hogy is lehet egyszerre két gyereket ügyesen, okosan, következetesen nevelni?!
Egyik nagyiéknál tegnap, másik nagyiéknál holnap ünneplünk. Nagyon cukor volt, mindennek örült, ami játék és mindent kidobált, ami ruha. Folyamatosan vigyorgott, tudta, hogy ez a nap (is) csak róla szól. Azt sem tudta, mivel kezdje, mindent egyszerre akart kipróbálni. Az új játékok újabb felavatására pedig fel is kelt ma 5-kor.

(Ujjongtunk az apjával. Hiszen 6-kor is alig bírunk, csak a meló miatt muszáj.)
A tortának leette a fülét és a nyelvét, merthogy kutyus volt, az ujjaival kanalazta be a tejszínhabot. (Pedig nem édesszájú. De aznap vhogy még ez is kellett neki.

)
Holnap jön másik nagyi, előre látom a partit... Keresztéktől kap lufikat és azt a dobálni való papírt (nem jut eszembe a neve), mert bele van szeretve. Csak mi otthon szimpla papírlyukasztóval szoktunk neki csinálni.
Bölcsiben ma tartották, délelőtt. Vittünk be tortát és sósat, meg innivalót, szóval ott is buliztak. Meg is koronázták, meg táncoltak. Lesznek képek onnan is, majd rakok fel.
Egyébként tök egészséges, hála istennek, de egyre jobban parázok a téli bölcsis időszaktól: vajon mikortól lesz konstans beteg...???
Rengeteget fejlődött, de elég lusta (mint az apja). Ha olyanja van, akkor semmit sem hajlandó csinálni, vagy meg sem akar szólalni...ld. zenebölcsi. De azért ma is megyünk. Ja, és a sláger: a saját nevét nem tudja kimondani, hát azt mondja, hogy őt Vilcsinek hívják (barátnő a bölcsiben). Édes.
Egyéb:
Lakást eladtuk, dec-jan-ban költözünk. Kicsit azért fosok. De a férjem és a család biztat: minden rendben lesz... A-ha, legfeljebb hontalanok leszünk...
Suli jó, egyedül a szerdai napom nem szeretem, pedig csak három órám van ilyenkor. Tudjátok, tényleg jó, akármilyen fárasztó!! Olyan más!! Mást (is) csinálhatsz! Na, jó, nem vagyok munkamániás, de tényleg szeretem csinálni.
Apa egyre jobb fej a gyerekkel, reggelente mindig ő szórakoztataja 8-ig, míg nem indulnak bölcsibe. Ezt azért írom, mert nem volt ám mindig így!
Ági!
Neked is boldog szülinapot, jó egészséget!
Milyen munkahelyet keresel? mit szeretnél csinálni?
Jolka!
K... jó az ágy! De az most falvédő vagy az ágyra van felszerelve (mint a rácsvédő)?
Nekünk még kiságy van, de gondolkodunk mi is, hogy átalakítjuk, mert ez 6 éves korig okés.
Anita, Timi, Petra, Tündi!
Jöttök ma délután?
Ja, pedagógus-veréses sztorin idegbeteg lettem. Mi jöhet még ebben az országban?
Puszi neketk, majd jövök képekkel, de csak a hétvégén!
Cs.