Sziasztok!
Szofi imádja a biztonsági gyerekülést, talán mert ha rakunk bele egy puha plédet akkor egészen szűk helye van, meleg, ráadásul ringatjuk is, gondolom valahol emlékezteti kicsit a pocimban töltött időre. Most abban altatjuk el, utána már csak be kell rakni a kiságyába. Még mindig jobb mint a fiammal volt, aki csak kézben volt hajlandó eleludni és igencsak mélyen kellett aludnia hogy le tudjuk rakni.
Eszter: 13 kg nem sok, számoljunk csak. A baba 3-3,5 kg, magzatvíz 1-1,5 kg, méhlepény 1 kg, vérmennyiség vízterek növekedése 2 kg, méh, cicik 4 kg tartaléktápanyag 2 kg. Az mennyi is összesen?

13-14 kiló, persze egyéni eltérések lehetnek, mondjuk aki nagyon vizesedik. Általában azt mondják 15 % a normális súlygyarapodás, de te eleve alacsony súlyról indultál, vagyis ez még bőven belefér

.
Hőmérő: nekem egyszerű digitális van, azon be lehet lőni van e láz vagy hőemelkedés, és én utána normál, higanyos, két percest használok. Hát jah, én az eü-s már csak abban bízom (mellesleg az a legpontosabb is), bár nem a legpraktikusabb. Én is gondolkodtam fülhőmérőn, de nem olyan sokáig használnán, arra meg sajnáltam.
Zituska: a sólámpa jó ötlet, csak figyelni kell mit vesz meg az ember. Az egyik fajtával volt valami gond, rajta is van a fogyasztóvédelem honlapján, hogy nem szabadna árúsítani. Asszem a zsinórja gyulladt ki nagyon könnyen, de előkereshetem melyik volt az. Elég gyakran nézem azt az oldalt, mindig kirakják mi az amit nem szabad megvenni

.
Romy: A fiamnak a második telén volt ilyen kesztyűje, de szenvedtem vele eleget, sosem sikerült rendesen feladni rá. Én eleinte olcsót vettem, mert folyton cserélni kellet, hol elvesztete (nem tűrte hogy összekössem és a nyaában lógjom (hjah, még a mai napig ő Borsőszem királyfi), vagy sikeresen elszagatta bottal kerítéssel miegymásal.
Melinda: jöhet még kép, szerintem senki nem unja meg. Nekünk sajnos nincs digitális gépünk, így csak akkor van képünk ha kölcsönkérünk egyet.
Épp most néztem nálunk az unokák elég szépen fognak mutatni a karácsonyi csoportképen

1998. Dani, 2001 Ádám, 2003 Hanna 2006. Alexandra, és Viktória, mint az orogonasípok

.
Mellesleg a húgom tisztára megbolondult, harmadik gyerek, elment a nyákdugó, de még egy vizsgálatra sem hajlandó befáradni a kórházba mert mi van ha bent fogják fájások nélkül. Mondtam is anyunak, remélem emlékszik hogy kell szülni, mert ő van vele, még a végén otthoni szülés lesz.

Komolyan nem értem, a lányával már 2 perces fájásai voltak, de ő még otthon sminkelte magát, nehogy már rosszul nézzen ki a szülőszobán.

Lökött egy nőszemély az már biztos.
Puszi: Ági