A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok.

Finom tortát a Stefánián meg a József Attillán a Z -Nagyban lehet kapni a Stefánián olcsóbb és a dobozt nem számolják fel.
Eddíg mindíg ott rendeltünk és nagyon finom.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Csibe-kakas! Köszönjük az események rövid bemutatását :D Ügyesek voltatok mindannyian.

Zozo! Torta: Stop cukrászda a széksósi úton. Még nem csalódtunk bennük. :lol: Vagy még az újszentiváni cuki, onnan anno még házhoz is hozták a megrendelt tortát.

Karmen! De jó, akkor a karácsony már az új házban lesz!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!!!!!!!!!

Csibe, és Csibecsalád!!! Óriási gratula:)
Gyönyörű a kiskrapek:)

A hugom még mindig egyben, ma töltötte a 40. hetet. Igaz ma reggel hasmenése volt:) csak kijön már a kiscsaj:)

Képzeljétek (nevet inkább nem írok) A hugom orvosa, a 39. héten közölte vele, hoy sajnos nem tudja vállalni, mert sok betege van és nincs ideje....
Jókor jut eszébe nem? Úgyhogy Orsi gyorsan feljött Pestre, mert miért legyen Szegeden egyedül, ha az orvosa se vállalja? Itt leg. mi itt vagyunk, meg a párja, no meg anyuék is közelebb vannak. Jah és itt nem kell bent feküdnie, mivel van hol aludnia:)

Úgy néz ki, lakást is sikerült találniuk, ha nem szül, akkor jövő héten írják alá a szerződést. Ha szül, akkor amikor kijönnek a kórházból:)

Itt szerencsére gyorsan találtunk a Szent Istvánban egy doktornőt, aki így az utolsó héten is elvállalta.

Na pusz!

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

ZSuzsófi!
tesódnak nem az lett volna a dokija mint neked volt?
( nem értem, eddig nem kérdezte meg a dokit h. vállaja-e a szülést, csak most? )

cukrászdákat köszi, a József A.-t tudom, most jobbat szeretnék v. inkább mást, onnan már sokat rendeltem, talán unom az ízeket.

Melinda!
a széksósi út hol van?
Vendég

Zozo! Dorozsmán a Szikire vezető úton, a templom után.

Zsu!Írd meg lécci priviben a doki nevét. Remélem minden rendben lesz a hugoddal, majd értesíts babáról ha kibújt. Hol találtak lakást, közel hozzátok?

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

üdv.

peti kezemben, bocs a kicsikért.

csibeapu, akkor gyorsan ment a dolog.

zsu, szegény hugid jól ráfázott, de talán így jobban járt.

melinda, mignon cuki a csillag téren.

ági

Ági és
KépKép
exdeus

Zsófi! engem is érdekelne ki volt az a doki priviben v. a monogramja.

Enikö! spontán

Csibe! gratulálok még egyszer!

Romy! Nekem konektoros éjjeli fényem van, nekem elégnek bizonyult. Jobb az ami nem tejüveges hanem tényleg jobban átereszti a fényt.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Csibe/ Kakas: Azért a nagy gratulák mellett el is felejtettük, h Te is a nap hőse voltál, hisz végig ott voltál életed párja mellett és szerelmetek gyümölcsének megszületésénél és biztos jó támasza voltál párodnak a nehéz pillanatokban!
Köszönjük a rövidke beszámolót és egyben bocsi a kíváncsiskodásért, csak én, mi és még sokan, soha nem éltük át ezt és szeretnénk minnél többet megtudni, h mi is vár ránk, hogy is zajlik ez az egész és hogy látja ezt egy apuka!!Szóval köszi!! :lol:
Remélem Csibe és baba jól vannak, minden okés velük!! :D

Kép
gyanixi

Csibe/Kakas: Még egy kérdés...hol szültetek, kórház v klinika és kinél?

Vagy lányok! Valaki tudja hol szült a Csibe??

Kép
gyanixi

Zsu!
nekem is írd meg privibe a doki nevét légyszi.
Vendég

Karmen: Akkor turbó gratula Nektek :wink:

Zsu: sztem írd ki a doki nevét és azt is hogy bánt a másik hugoddal.... :shock: :? :roll: :evil:

Zozo: Én a Palánkos tortákat is nagyon szeretem :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Friss kép az imádnivaló csajaimról Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Képzeljétek fűtenek, most már érezhetően :-). Igaz még csak 20 fok van szűköcskén, de már csak egy plusz vékony kiskabát kell a lányzóra, úgy nézem ugyanolyan fázós lesz mint a mamája :-).

Enikő: hát mit mondjak, egy vagyont hagytam ott a patikában, pedig csak csupa "ártalmatlan" szert vettem, semmi extrát, csak lázcsillapítót, orrcseppet, torokfertőtlenítőt, hogy azért legyen itthon valami ha nagyon kellene. Vannak már jól bevált dolgok. A Nix-ről nem sokat tudok, kb ugyanolyan jó mint a többi, egész addig míg a tetűk nem lesznek rá immunisak, sajnos ha egy közösségben gyakran van és feltehetőeleg ugyanaz a góc, nem árt váltogatni a különböző szereket.

Karmen: nagy nagy gratula a kistesóhoz, remélem most már a kórház után végig könnyű babavárás vár rád. Miért lesz császáros? Mert az első is az volt? Én is emiatt így szültem a "pici" lányom, ráadásul mi még végigjártuk az amniót is a nyaki redője miatt.

Zozo: mi ha nagy ritkán tortát veszünk (mindenki tud és szeret sütni a családban) akkor Z.Nagynál vesszük a József Attilán.

Niki: Csibe a kórházban szült ha jól emlékszem, és ha jól ismert fel az újszülött ellátó asztalt :-)

Bibi: nem minket láttál hétfőn, anyunak nincs ideje babakocsit tologatni, ingázik közöttünk, meg a húgomék között, akinek már alig van 1,5 hete a kiírt időpontig és van két rosszcsont gyereke. Én felétek jártam hétfőn, de sajnos ott sem találtam egy szemernyi napos padot sem ahova legalább 10 percre le tudtam volna csüccsenni.

Zsu: szerintem nyugodtan írd ki hogy hol van az az orvos meg mi a monogramja, azzal nem sértesz meg semmilyen személyhez fűződő jogot. Azt még újságban is lehet. Egész végig hozzá járt a húgod, meg volt vele beszélve és úgy mondta le az utolsó előtti héten?

Melinda: tündériek a lánykáid, ahogy a férjem mondta, főhet majd az apukájuk feje később a sok-sok udvarló miatt :-)

Csibe/Kakas és Kiskakaska: ügyesek voltatok és jó gyorsan megszületett Gáborka, kívánom, minél előbb otthon, együtt legyetek!

Puszi: Ági

Ági73

Sziasztok!!

Csibe!!Óriási gratula nektek és sok boldogságot a törpéhez!!!

Rika!!
Akkor ezek szerint összejött a kocsijavítás valamennyire! :wink:

Romy!
Hogy vagytok?

Mi jól avygunk Niki is elkezdett kúszogatni.Norbi már nagyon profi.Állni akar csak még elborul.Esznek alszanak.

Zozo!!
Hogy vagytok?

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Kármen! :)
Nagyon örülök Nektek!! :D :D :D Boldog babavárást kívánok! :D
(megjöttös csajoknak nem írod meg? Biztos nagyon örülnének ők is! :wink: )

Romy :)
Nekünk is sólámpánk van éjszakai fénynek! Nagyon szeretjük! :)
(Nekünk is Enikő :) ajánlotta :wink: )

Csibe-Kakas :)
Gyönyörű a kislegény! :D :D
Ügyesek voltatok!! :wink:

Melinda :)
Annyira szépek a csajszijaid!! :)
Megmutatom Őket Botinak, biztos neki is tetszeni fog!! :lol:

Zsu :)
Tesóddal jól kibabrált a doki... :x
Engem is érdekelne, hogy ki az...

Most megyek, mert még sül a csirke a sütőben..Remélem, még ma kész lesz. :?

Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Köszi a lámpás infókat. Elgondolkodtam a sólámpán, talán tényleg azt kellene beszerzni, főleg, hogy az utóbbi időben olyan sokat köhögtek a srácok!

Melinda!
Észbontóan édesek a csajaid!!!

Zsu!
Totál döbbenet, légyszi írd meg ki volt ez a doki, nagyon érdekelne...

Torta: A Stefánián, vagy Újszegeden az Áfonyában szoktuk rendelni, ha kell, még sosem csalódtam bennük (ugyanaz a tulaj!!)

Talán dilis a kérdés: Egy vagy ötujjas kesztyűt érdemes venni a gyerkőcnek télire? Láttatok valahol normálisat, mondjuk nem csillagászati összegért?

Szép estét: Romy

Kép

Kép
romy1

És hogy lássátok ti is, hogy nő az "unokacsapat" :D -remélem nem unjátok őket :) Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Üdv!

Melinda, én nem unom a képeket! :) Nálunk még Peti jelenti az egyetlen unokát...

Romy, szerintem a nagyobb gyerkőcödre már adhatnál ötujjast, de a kisebbikre még ráérsz. Én most Petinek sima kezére húzhatót vettem.

Na megyek.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Karmen,
Szívből gratulálok a kistesóhoz!

Miért lesz programcsászár? Engem is ezzel riogattak, aztán végül a kiírás előtt pár nappal kellett befeküdni és 2-3 napot vártak volna még, hogy beinduljon magától. És csak utána lett volna programcsászár, mert előzetes császár után nem lehet ugye indítani már.

Képzeld, mi is újból építkezünk. Eladjuk a házunkat, nem vált be, szabadonállót szeretnénk. :D
Telek már van, talán vevő is (kopp kopp) a házra, csak nem egyszerű menet, mert van rajta hitel, szocpol, több hónap átfutási ideje van az eladásnak, de a potenciális vevőnknek is hasonló gondjai vannak, szóval nem akadály nekik, hogy várniuk kell a beköltözéssel 3-4 hónapot.
Vendég

Sziasztok csajok!

Kezdek újra levegőt kapni a sok nátha után, végre. Biztosan a sok szép babás kép miatt gyógyulok gyorsabban:)

Szerintetek normális dolog, hogy már több mint 13 kilót híztam?????

Az adataim, eredeti súlyom 51 kg és 160 cm.

Másik kérdés: A babuci lázmérésére érdemes-e venni digitális fülhőmérőt? Van valakinek vele tapasztalata? Csak mert olyan egyszerűnek tűnik, hogy nem kell majd a fenekébe dugdosni, de addig nem akarunk költeni rá, amíg nem hallok róla véleményt.

Puszi!!!

Niki: Holnap délelőtt kb 11-ig itthon leszek, ha gondolod ugorj el a füzetkéért! (délre már mennem kell ultrahangra), vagy ha nem jó a holnap, akkor szombaton is elugorhatsz, mert fél napig egyedül leszek. Pussz!

KépKép
esztermoro

Exi!
Köszi, így lesz. :P

Eszter!
Nekünk normál hőmérőnk van, nincs vele gondunk. Tesóm viszont digitális fülhőmérőt használ, nekik nagyon bevált. Ha jól tudom, a Brendonban vették.

Dancsi!
Hol fogtok építkezni? Újszegeden laktatok, ill. laktok, nem? Miért nem jó ott? Ha "titkos", jöhet priviben is, érdekelne a véleményed. Az építkezéshez sok sikert, és kiváló szakembereket!
:)

Melinda!
Irgum-burgum ilyet gondolni... Annyira édesek a gyerkőcök, remélem csak viccből írtad, hogy unjuk-e. Dehogy unjuk, sőt tessék szépen rendszeresen képeket feltenni a kishölgyekről, hogy jó kedvünk legyen.

Nálunk négy unoka + 1 van. Hugicának két csajszi (2003., 2006.), nálunk két fiú(2004., 2005.), és még egy fiú (1996.)! Szóval anyukám teljesen oda van, hisz az elmúlt négy évben sorban születtek az unokái!!!

Jön a dokinéni, mert Dávid nagyon lázas. :cry:

Puszi:Romy

Kép

Kép
romy1

Sziasztok!!!

Jobbulást és TELJES GYÓGYULÁST a betegeknek!!!!!!

Jó lenne képeket feltenni, olyan szépek, büszkék lehetünk rájuk és jó gyönyörködni a csemetékben!! (uh kép is jó a pocakosoktól! )
Emlékszem amikor nekünk meglett a 4d-s Uh kép, azt mutogattam határtalan örömmel :D

Nekem nem sikerül képet feltennem, de Kriszta kisegít! :D köszönet neki.

Nálunk minden OK, csak a fűtésszerelő nem ért még ide aug. óta és nem merjük beindítani a fűtést. Most egy hűsugárzóval "csiholok" meleget+Ábel szőnyege alá egy ágymelegítőt tettem, azon játszik amg végzem a dolgom, az finom meleg.

Kincsem legujabb tudománya: berrreg...... :D :D

Ti gondolkoztok már a karácsonyon??????közeleg.......nem igazán tudom, h a fenyőn kívül mit vegyünk Ábelnek...5.5 hós lesz akkor.

Zsuzsófi!
Orsi dokija a mi dokink???
Könnyű szülést Neki!!!!!!!
mennyire sikerült beilleszkednetek "nagybudapestbe"????? Bevallom nekem hiányzik, mégis csak ott éltem 18 évig........

Még valami: ma hívtam a munkahelyem és csak annyit kérdezett a prof. hogy "meddig tervezi ezt a gyed-gyes dolgot"???
na mindegy, nem bosszankodom.

Szép napot!!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Szofi imádja a biztonsági gyerekülést, talán mert ha rakunk bele egy puha plédet akkor egészen szűk helye van, meleg, ráadásul ringatjuk is, gondolom valahol emlékezteti kicsit a pocimban töltött időre. Most abban altatjuk el, utána már csak be kell rakni a kiságyába. Még mindig jobb mint a fiammal volt, aki csak kézben volt hajlandó eleludni és igencsak mélyen kellett aludnia hogy le tudjuk rakni.

Eszter: 13 kg nem sok, számoljunk csak. A baba 3-3,5 kg, magzatvíz 1-1,5 kg, méhlepény 1 kg, vérmennyiség vízterek növekedése 2 kg, méh, cicik 4 kg tartaléktápanyag 2 kg. Az mennyi is összesen? :-) 13-14 kiló, persze egyéni eltérések lehetnek, mondjuk aki nagyon vizesedik. Általában azt mondják 15 % a normális súlygyarapodás, de te eleve alacsony súlyról indultál, vagyis ez még bőven belefér :-).

Hőmérő: nekem egyszerű digitális van, azon be lehet lőni van e láz vagy hőemelkedés, és én utána normál, higanyos, két percest használok. Hát jah, én az eü-s már csak abban bízom (mellesleg az a legpontosabb is), bár nem a legpraktikusabb. Én is gondolkodtam fülhőmérőn, de nem olyan sokáig használnán, arra meg sajnáltam.

Zituska: a sólámpa jó ötlet, csak figyelni kell mit vesz meg az ember. Az egyik fajtával volt valami gond, rajta is van a fogyasztóvédelem honlapján, hogy nem szabadna árúsítani. Asszem a zsinórja gyulladt ki nagyon könnyen, de előkereshetem melyik volt az. Elég gyakran nézem azt az oldalt, mindig kirakják mi az amit nem szabad megvenni :-).

Romy: A fiamnak a második telén volt ilyen kesztyűje, de szenvedtem vele eleget, sosem sikerült rendesen feladni rá. Én eleinte olcsót vettem, mert folyton cserélni kellet, hol elvesztete (nem tűrte hogy összekössem és a nyaában lógjom (hjah, még a mai napig ő Borsőszem királyfi), vagy sikeresen elszagatta bottal kerítéssel miegymásal.

Melinda: jöhet még kép, szerintem senki nem unja meg. Nekünk sajnos nincs digitális gépünk, így csak akkor van képünk ha kölcsönkérünk egyet.

Épp most néztem nálunk az unokák elég szépen fognak mutatni a karácsonyi csoportképen :-) 1998. Dani, 2001 Ádám, 2003 Hanna 2006. Alexandra, és Viktória, mint az orogonasípok :-).

Mellesleg a húgom tisztára megbolondult, harmadik gyerek, elment a nyákdugó, de még egy vizsgálatra sem hajlandó befáradni a kórházba mert mi van ha bent fogják fájások nélkül. Mondtam is anyunak, remélem emlékszik hogy kell szülni, mert ő van vele, még a végén otthoni szülés lesz. :roll: Komolyan nem értem, a lányával már 2 perces fájásai voltak, de ő még otthon sminkelte magát, nehogy már rosszul nézzen ki a szülőszobán. :D Lökött egy nőszemély az már biztos.

Puszi: Ági

Ági73

Sziasztok!!

Orsi dokija magas és jóképű és szőke! És egy szemét mint kiderült... :evil: :shock: :roll:

Dancsi: Hova költöztök??? Az új házat is a párod tervezi?? :wink:

Eszter: a 13 kiló sztem sem vészes :) Hisz mindjárt szülsz :lol: örülök h jobban vagy :)

Melinda: Én sem unom a képeket jöhetnek :) olyan gyönyörűek ezek a csemeték :lol:

Pusz
E

ceniko
Szeged

Ági73: Mikorra van kiírva a hugod? :) Drukk neki +++++++++++++++

ceniko
Szeged

Köszi csajok!

Már azt hittem, hogy sok volt a csoki:)

Ági, köszi a részletes elemzést, így tényleg könnyebb elképzelni, szétosztani ezt a nagy súlyt!

Azt hiszem akkor én sem költök fülhőmérőre, köszi a tanácsokat még egyszer!

KépKép
esztermoro

Sziasztok!
Melinda!
nagyon szépek a gyerekek, kérünk még képeket!

Zita!
köszi, már jól, ti?
Vendég

Enikő! Ha ezek után vki nem tudja, hogy ki Orsi dokija, az életében nem volt még a klinikán, meg uh-n. :)

Képügyileg csak vicceltem :lol:
Akkor még képek: :lol:
Kép

Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Melinda!
Nagyon szépek a lányok, remélem hamarosan "élőben" is láthatom Őket-Titeket :D

Orsi dokija: meglep, mert úgy tűnik Ő az Én dokim is. Velem rendes volt, pedig nyár közepén szültem, nyaralási szezonban.

sziasztok

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsófi! Én ma beszéltem azzal a dokival, vagyis akinél szültél. Velem most nagyon rendes volt, segitséget kértem, mert a hülye!!!! védönöt direkt felhivtam a korházbol 3 hete hogy kérjen idöpontot a genetikai UH-ra nov. elejére. Elfelejtette, most meg csak dec. elejére van idöpont. Az meg nekem késö, mert ha látnak most is valamit ami miatt javasolt az amnio, már késö lenne elmenni, ill. a vizsgálat még ugyan beleférne 22 hetesen is, de az eredmény 4 hét, akkor meg már semmit nem érünk vele. Nekem azt mondta hogy semmi gond, megcsinálja amikor akarom, amikor kell.

Melinda! Nagyon aranyosak, még mindig!!

Dancsi! Hü, ezen meglepödtem költöznétek, és hova? Mi nagyon várjuk már készen legyen a ház!

Zituska! de oda is fogok irni, de egyelöre még nem jutottam el oda. De nem titok már, hogy végre túl vagyunk a nehezén

Csibénél voltam ma, de nem volt jol, igy nem tudott kijönni, remélem már azóta jol érzi megint magát!

Ja és a lányom azota is 11kg, csak magasabb mint korábban:) SZóval vékonyka marad még egy ideig:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

esztermoro,
nekünk nagyon bevált a fülhőmérő, igaz én tudok vele elég pontosan mérni, mert már régóta azt használjuk, magunknál is

AMikor vettük, még nem volt homlokhőmérő, most már lehet olyat vennék.

romy,
Ugyanitt, a környéken maradunk. Miért megyünk? Mert szabadonállót szeretnénk,meg egy kicsit másmilyet, több szobával. Négyzetméterre nem lesz nagyobb, csak másmilyen.

Enikő,
persze, ő tervezi :D
Vendég

Sziasztok!

Csibe, nagyon sok boldogságot kívánunk nektek, hatalmas gratula a gyönyörű fiúcskához! :lol: :lol: :lol:

Jobbulást minden betegnek! Én is csak Csibe miatt ugrottam be most, Dénes is beteg.... :(

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Ó, ezekszerint az én dokimról van szó... :oops:
Nem gondoltam volna róla, velem nagyon rendes midig.

Karmen :)
Voltak gondok az elején?
Mostmár biztos minden rendben lesz!! Vigyázz magatokra!
Örülök, hogy sikerült a genetikát elintézni!

Gyere majd akkor a megjöttösökhöz is, kezd babaeső lenni odaát! :lol:

Dancsi :)
Nem szoktatok délelőtt sétálni? Ha igen, merre?
Gondoltam találkozhatnánk, társasággal jobb lenne a séta! :wink:
Mi a Fő fasoron lakunk.

Melinda :)
Egyáltalán nem bánjuk a képeket a csajszikról! :D

Puszi,
Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok Lányok!

Gyönyörűek ezek a babócák:) Kisbetegeknek mihamarabbi gyógyulást.

Dórika ma 5 hónapos. Voltunk "mázsálni" a védőnéninél: 6860 gramm és 64 cm. Szóval növögetünk mi is;)

Teszek fel én is néhány képet Dórikáról, remélem nem zavar Benneteket;)

Mónika és Dórika

Hát ilyenek vagyunk mi!

Kép Gondolkodóban... Kép Játék közben Kép Ez a művelet már nagyon megy... Kép Szorgalmasan olvasok Kép Szundi-bundi barackozás után...az előkét még mindig szorítom Kép ...hát így mosolygok én:) [/img][/quote]
vesm

Dancsi! Örülök,hogy nem csak mi állunk neki 2 kölökkel építkezni. :)
Eladtátok a mostanit? Albiztok majd az újig? Mikorra lesz kész?

Vesm! Nagyon cuki a lánykád! :D Nekem a gondolkodó viszi a prímet. :)

Zsuzsi! Dénesnek gyors gyógyulást!
Romy!Dávidnak is mennek a gyógymanók!

Karmen! Csinos lesz a lánykád az biztos. :D Lotti 2 évesen volt 12 kg, 3 évesen 14, 4 évesen 15,5. Nem olyan mint az anyja. :) De már 106 centi körül jár.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Melinda: Csodaszépek!!!! Én imádom nézni a gyerkőcöket, és dehogy unom őket, szóval csak nyugodtan...:)

Eszter: Én 14 kilót híztam. 168 cm, 62 kg...innen indultam.
Szerintem tökéletes vagy hízásban :)

Most akkor Orsi dokija ugyanaz akinél a Zsófi is szült? Vagy mi van?!?!?!?! Ha nem az akkor valaki priviben léci írja már meg ki Orsi dokija.
(Én csak 1x voltam a klinikán-genetikai uh-n....bocsi :) de nevekben jó vagyok ...mármint névről ismerek párat)

Vesm: Dóri is gyönyörű, látom kötelező olvasmánya neki is megvan, és olyan kockánk nekünk is van :)

Karmen: Neked akkor még egyszer hatalmas gratula. De mit kerestél bent ma is a kórházban (ja Bea is bent van megint, találkoztatok? :( )

Betegeknek azonnali gyógyulást!

És 2 nagyon friss, kb. 2 perces kép Grétiről:

Kép

Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea,

Gréti még mindig tündéri;) Az a mosoly valami szívdöglesztő:))
vesm

Melinda,
jaja, albérlet lesz, elvileg 1,5 év múlva lesz kész

Zituska,
írtam pü-t

Az összes babafotó nagyon nagyon klassz. :D
Vendég

Sziasztok!

Csibe!
Nagyon sok boldogságot kivánok Nektek, legyen sok örömötök Gábor babában.
:D

Karmen!!
Nagy- nagy gratula babócához. :D
A hétvégén voltunk Mórán, néztem arra az új osztás felé, gondoltam rád, hogy kint vagytok-e már.
Orsika ott fog járni bölcsibe, oviba??
Mi végül nem épitkeztünk, vettünk egy házat Szatymazon.

Enikő, Zsófi!
A leirtak alapján a doki neve S-el kezdődik, ugye?
Kár, mert nekem szimpi volt az uh-on. :cry:

Romy!
Az Obiba mátol van akció, az éjszakai irányfény 400 ft. Csepp alakú, a katalógusba jól néz ki.

Bea, Vesm, Melinda!
Nagyon szépek a lányok!!
Márknak megfogom Őket mutatni!!! :lol:

Melinda!
Nem a Horesnyi Béla épiti a házatokat? Tégla lesz?
Nekem is tetszett Domaszék, csak tavasszal mikor mi néztük a telkeket, házakat, nagyon belvizes volt Domaszék. :cry:

Üdv mindenkinek.
Zita

Kép
zitaa

Üdv!

Zita, jól sejted, ha én is jól sejtem. Mármint a dokit...

Móni, gyönyörű a lányod. Peti még a csörgőjét markolássza, de azt ezerrel, meg azt enni is jó ugyebár. Imádja a tükörben önmagát nézni, egoista...

Bea, látom Gréti is kompjúterszakértő. Anyja lánya. :D

Na megyek, mert hamarosan pancsi és vacsi.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Dóri, Gréti még mindig nagyon szép!!

Bea! Igen, hallottam hogy megint befektették. Endokrinra mentem, mert a dokimtol kértem beutalot, de ö sem tudta hogy a korházban ilyen nincs. Utána meglátogattam a volt szobatársakat is.

Zituska! Erös vérzésem volt, annyira hogy az is felmerült már hogy bár a baba jol volt be kell fejezni a terhességet, életveszélybe kerülhetek. Ezt persze nem a saját dokim mondta, egy másik vizsgált meg, aki mindezt egyáltalán nem tapintatosan, tök közönyösen közölte:(
De már jol vagyunk, a végefele várható megint gondok.

Ja kérdezte valaki, a császár nem az elsö szülés miatt lesz, hanem mert a méhem fejletlen, nem ajánlott vele természetes szülés.

Zitaa! Mekkora házat vettetek? Orsi februárban megy csak át a bölcsibe, kicsit sajnálom is mert imádja a mostanit.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szombaton le szeretném olvasztani a fagyasztónkat, és van benne egy rekesznyi fagyitej, ha valakit érdekel, szívesen odaadom ingyér.

Ha szombat regglelig nem jön érte senki, kidobom, mert csak a helyet foglalja. :( Itt a számom, ezen felhívhat az, akit érdekel: 30/506-49-10
Vendég

Karmen: De miért nem oviba iratod át Orsit? Addigra már betölti a 3at nem? Egyrészt az oviban már inkább nagyobbaknak való foglalkozások vannak! A bölcsi az olyan babás..... De nem bizti, h nekem van igazam :lol: :oops:
Szobatisztasággal hogy álltok?

SOS

Bakker egy nagyot zuhant a gyerekem, nagy ordítás beverte a fejét, felrepedta szeme mellett :( :cry: :cry: Vigyem el a sürgősségire??????
vagy felesleges??????? vérezget.... :( :cry:

Kép

ceniko
Szeged

Enikő,szvsz tegyél rá kamillás borogatást a szemére,és ha nem hányt meg ilyenek ,akkor max. elég holnap vinni dokihoz ! :? :cry:
Szegény pici lányod,mielőbbi gyógyulást neki!!! :)
Küldök neki gyógypuszit

Karmen,gratula a babához!
Mit szólt a kistesóhóz az Orsi?? :D

A kisbetegeknek mielőbbi gyógyulást,ahogy olvasom sajna elég sokan vannak! :evil:

Bea,nagyon édi a Gréti,de vigyázz nehogy kitúrjon a helyedről (mármint a számítógéptől)l!! :D

Zita,az S. betűs nekem is nagyon szimpi volt,és rendes is volt velem!
Ő nála szült a keresztesóm,úgy hogy ügyeletben volt,és ő is csak jót mondott róla!
Az ő fogadott orvosa ,akinél most szülte volna a 3 babát,úgy döntött hogy neki nincs kedve bemenni levezetni 1 szülést,pedig közben is pénzelték!! :evil: :evil: :x
Kiakadtam mint 1 kakkos óra,hát még szegény csajszi!! :evil:

Barni 9620gr,és 74 cm!
Képzeljétek,ugye ő eddig nem mászott meg ilyenek,hiába tettem elé bármit,és most elé tettem 1 kis kaját és kúszott érte,de szegény hátra!! :D
A végén teljessen pipa lett!! :D

Kép
bibi226

Bea! Gréti csudaédi! Olyan jó, hogy csak gyönyörű, tökéletes babák vannak itt nálunk. :) Meg elfogulatlan szülők. :lol:

Zita! Igen, ő építi. Netán ismered? Ytongból fog épülni.
Az új osztásban a Rózsakert vendéglő mögött van a telek, belvízről nem tudunk.

Karmen! Drukk, hogy mostmár semmi gondod ne legyen!

Enikő! Bakker, ez csúnya ütés. Jegeld neki szvsz, meg figyeld, hogy nem fura e a csaj, hányás stb. De holnap vidd dokihoz. Honnan esett le szegénykém?

Otthagyós dokik: mióta tesómat a fullra dícsért fogadott dokika egy halaszthatatlan szombati teniszmeccs kedvéért otthagyta a vajúdás kezdetekor, már semmi nem lepődök meg, vagy legalábbis nem kéne.

Bibi! Szép súlyú nagylegényed van! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Így nézünk ki 23 hetesen!! :lol:

Kép [/img]

Kép
gyanixi

Már jobban vagyunk, köszi, nagyon bepánikoltam, egyedül vagyok velük itthon a párom éjszakás, a Bogi a kádbam ült a kicsinek is még vizes volt a haja, elesett egy másodperc tört része alatt! Elkezdett ömleni a vér a szeménél, először nem is láttam hol a sérülés úgy egybe volt az egész, ordított, nem tudtam, hogy megsérült-e a szeme, vagy "csak" mellette, meg minden összejött, áhhh kész voltam :( :cry:

Melinda: Felbotlott valamibe ( hajszálba :( ) és beverte a fejét a kovácsoltvas asztal lábába :( :shock: :cry: Sajna a rossz egyensúlyérzéke miatt nagyon sokat esik kel. Állandóan összeveri magát :( Ezt kezeljük most elsősorban a korai fejlesztőben! Nagyon gatya az egyensúlyérzéke..... :cry: :cry: :cry: :shock:

Miután letörölgettem a vért rányomtam egy hideg kanalat de attól még jobban ordított
:shock: Úgyhogy inkább hagytam.......
Most figyelem éjjel, de nem hiszem h lesz valami, (nagyon remélem legalábbis)

Bibi: Holnapra már eredetileg is van időpontunk dokihoz, a megfázás kapcsán, úgyhogy most ezt majd pluszba megmutatom a dokinak..... :? Köszi gyógypuszik átadva :lol:

ceniko
Szeged

Köszi a bókokat :)

Exi: Ja, anyja és apja lánya (férjem programtervező matematikus :))

Bibi: 2 gépünk van....:) Munkaeszköz, tudod :) Bár ha így haladunk lassan venni kell harmadikat :lol:

Enikő: Ó, szegény Viola :( Elvitted végül dokihoz? Én nem tudom mit csináltam volna....valsz üvöltöztem volna a Gergővel, hogy azonnal induljunk dokihoz ő meg mondta volna, hogy nyugi, semmi baja, és nem mentünk volna....
Mindenesetre jól beverte.... :( :( apja lánya látom....:)

Mi is ma voltunk méricskélésen, Gréti 10190 gramm és 78,5 cm.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Niki : Milyen szép kisfiús pocakod van :lol:

Bea: Nem vittem majd holnap..... Apja lánya hja :lol:

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Enikő!
Violának Márk küld egy gyógypuszikát a szemére. :oops:
Szegény Violával is mindig történik valami. A bepánikolást át tudom érezni, én párom is sokszor éjszakázik, és kettecskén vagyunk a pöcsössel itthon. :cry:

Karmen!
120 négyzetméteres, tetőteres. 17-18 éves ház, attól vettük meg aki épitette.

Melinda!
Mi is tárgyaltunk a Bélával. Szimpatikus volt, és korrektnek tünt számunkra. Férjem nagyon szeretett volna épitkezni Mórahalmon. Én viszont nagyon féltem attól, hogy belevágjunk!!!!
Szerencsére sikerült lebeszélnem, és megtaláltuk ezt a Szatymazi házat. Ma már Ő is azt mondja, hogy jobb ez igy . A sógoromék épitkeznek, és látjuk, hogy mivel jár. :cry: És nekik van szolgálati lakásuk is, ahol bármeddig maradhatnak. Nekünk maradt volna az albérlet.
Egyébként Domaszék szerintem szép. Ahogy emlékszem új volt az orvosi rendelő, meg az iskola is fel volt újitva talán?
Biztos jó lesz!!!! :lol:

Jó éjszakát!
Zita

Kép
zitaa

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?