A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Visszaolvasgattam kicsit a topic elejét, szóval tatabányai vagy, Madaran? Én is! :D (Mióta férjhez mentem, Tarjánban lakom.) És tanítasz? Én is! :D
noczi

Ági! na, nem baj, csak gondoltam, hátha ott leszel. Jó neked, hogy már végeztél és ilyen jó híreket kaptál.

Viszont pénteken is mész és akkor lehet, hogy nekem is kell még egyszer mennem, nem igaz? Na, délután okosabb leszek.
cyprus

Á neked még nem kell pénteken menned UH-ra, majd kb a 8. napon kell menned.
Ági28

Noczi! :lol: hát , Tarján az jó hely. Mii gondolkozunk a költözésen, mert Tbányát utálom, mióta az eszemet tudom... Csak hát, a mostani világban hitelt felvenni egy házra...áááááá... szóval, nem tudom. Egyelőre maradunk a babácska megszületéséig, aztán ha adódik valami, akkor biztosan lépni fogunk.
Mondjuk egy szép kis kertes házat el tudnék képzelni, tornáccal, kuttyal :wink: A tanárságról most semmit! épp jó így. A punkció óta táppénzen vagyok. kicsit kevesebb a lé, de amilyen mizéria van a suliban, nem bánom...
pussz, a
madaran

Komolyan? Hú, az jó lenne, ha nem kéne csak később menni uh-ra.
Na, ez most egy jó hír volt. :)
Egy óra körül elindulok, hogy 2ig azért odaérjek. Majd holnap beszámolok, hogy éltem át életem első menszis uh-ját. :)
cyprus

Ági!

De jó!:-)))))))))))
Pénteken hány órára kell menned?
modrooka

Cyprus szorítok nagyon!! :-)

Modrooka pénteken háromnegyed 8 körül kell mennem.
Ági28

Inari!

Anna baba meseszép!!!!! Annyira kis tündéri az arcocskája!!! Nagyon jó anyukája vagy, innen érzem!!! Tejcsid van, igaz???

Boszti, Beber!

Nagyon jó!!!!! Várom az uh-k eredményét!!:):):):):)

Ági!

A pénteki punkció Enigmának és nekem is hozott már szerencsét, főleg inszemek után, első lombikként... minden stimmel!!!!! Nagyon ügyes leszel!!

Madaran!

Jó hallani felőled, meglásd mekkorát fog nőni a babátok, mióta utoljára láttátok. Hihetetlen mekkora munka folyik ott bent!!!

Bocsánat, ha a többieknek nem írok, mennem kell.

(Zárójeles megjegyzés, mert még nincs róla papírom: úgy tűnik, az AFP-vel minden rendben.:):):):):):):):):) Még írásban nem láttam, csak szóbeli a tájékoztatás.)
lkt

Köszi minden fenékbe billentést, nagyon hasznos! Majd ha megint térdelek akkor csak rátok gondolok!

Inari,
Ez a bébi! Nagyon cuki!

Szanikám,
Sajna nem megy a szombat- vasárnap mivel el kell utaznunk, még karácson előtt be kell iktatnunk ezt a látogatást, mert már nagyon hiányolnak a szülők! Bocsánat, de mindenféleképpen a következőn ott leszünk!

Drágáim,
Akármilyen is lesz az új törvény aki már elkezdte a lombikozást, arra azok a szabályok érvényesek amelyek akkor voltak érvényben!!! Amennyiben mégis kötekedne valaki akkor az jogsértést követ el, alkotmányos jogaidat sérti!!!!
Amúgy attól még hogy ma mit határoznak az nem azt jelenti, hogy mától már az lesz érvényben, hiszen a törvényt el is kell fogadni, ja megsúgom rengetegen vannak akik lakáshitelt vettek fel szocpollal baba meg sehol, és ez egy súlyos tényező, mindezt az Egészségügyi Minisztérium lombikos jogalkotójától tudom. Ha mégis elfajulna a dolog akkor beizzitjuk a rakétákat, és tüntetünk, petíciózunk és így tovább!

Gigi,
Gratula a döntéshez, lassan de meghoztad! A nappalis járólapot cserélitek parkettára- igazira, vagy laminált? Annyira fura ez a név dolog! Olivér miatt talán mi is egyszer erre voksolunk, de hogy még az Oliviát is együtt gondoljuk! Mit számít majd kiabálunk nekik aztán valamelyik majd csak odajön!

Na pá Farkasok J
farkasok

lányok, köszönöm szépen a drukkokat, és továbbra is számítok rá ah UH-ig. Ami ugye szerda. Addig is izgulok, de már nem vagyok ideges. Érzem, hogy itt van valaki a pocakomban. És nagyon jó érzés. fülig ér a szám. :)

noczi: szerintem nem bánod meg a választást :)

Kép

Kép
boszti

Sziasztok!

Csajok, az normális, hogy a második napi szuri után érzem mind a két petefészkemet?
modrooka

Juditkám :)
ó, úgy sajnálom, hogy nem tudtok jönni, de persze megértem. Ha sikerül az ötye-klubot megszerveznünk, még meg is unjuk egymást, annyit talizunk :lol: :lol: !! De ha lesz ötye, én babót is viszem, csak nem adom oda a fantasztikus anyósomnak?!? Úgyhogy Gigi te is hozzad csak majd Olit!!! :D

Gigi :)
gyertek el Olival, ha Viktor nem is tud jönni!! Jönnek Enigmáék, Timiék, remélhetőleg Wishék is. Sajna Roxal, Kata és Hajni nem tudnak jönni, meg hát most derült ki, hogy Juditék sem :cry: . Az ifjú anyukákat megértem (Réka, Inari, Melba), ilyen pici csomagocskával még én sem mertem annó elindulni. De a decemberi Gigi-bulin már biztosan láthatjuk őket is! De addig is, hadd tanuljon valami ügyeset a manócskám a medvécskédtől :D !!

Anna, Dia (a régiek közül), ti nem gondolkoztok egy kis hétvégi kiruccanáson? Hiszen még nem is ismerjük egymást, pedig olyan régóta tudunk egymásról, és örülünk egymás örömének!!

Ági, Vanda, az eltűnt Eperke, Kagyló, Boszti, Bogyó, Beber, Moodroka, Kispinty, Cyprus, Noczi, Loihi :wink: ), Tercsi, Fercsi, Kata, Klára, s valahány név a naptárba...e hét szombaton délután 2-től nyitva áll mindenki előtt az ajtónk, gyertek!!!
Cím: Szentendre, Szentlászlói út 78/B. 6-os kaputelefon. A 11-es útról balra a Lajosforrás irányába kanyarodni (vigyázat, csak 1 tábla mutatja!). 1 km előre, s bal oldalon a templommal szemben van a lakópark.

Ő is vár mindenkit szeretettel:
Kép

Pusszancs mindenkinek!!!!!!!!!
szani

Boszti! Szia! Nálam ugyanez a helyzet :D
beber

na az ösztradiol szintem is tökéletes a pénteki punkcióhoz. Olyan izzgatott vagyok!!
Ági28

Hú Ági, tudom milyen izgatott vagy :D ! Te miket tudsz, nekem gőzöm nem volt mik lettek a véreredményeim :)
beber

Szani :)
Úgy néz ki megyük mi is.

Ági:)
Nagy nap lesz a pénteki :)

Modrooka:)
Simán előfordulhat, hogy már érzed, nyugi.

Itt a bébink legfrissebb fotója Kép

wish

Én is csak azért tduom, mert mondta, a Dévisz, hogy hívjam fel a korházat, és utánna őt. Na hát ezért tudom.

Wish édi a bébi!!
Ági28

Ja, értem. Jó is, hogy pénteken lesz, tudsz pihizni (remélhetőleg) a hétvégén.
beber

Bogyo
Ne haragudj a többiekre! Én is azt éreztem amit te, mert nekem sem sikerült teljesen beilleszkednem! Ettől függetlenül az összeszokott csapat örűl a Te sikerednek is!!!! Remélem több fotót is láthatunk majd az elkövetkezendő időben!
Amúgy most épp babazenét hallgatunk, és meglepődve tapasztalom, hogy tényleg reagál rá a Bébi! Először nem hittem benne teljesen, de ez a mocorgás meggyőzött, ezért Nektek is ajánlom.
A Jánosban fogsz szülni?

Boszti,Beber
Gratula!!! :lol: :lol: :lol: Elsírtam magam amikor olvastam a jó híreket! Vigyázzatok a lurkókra! Az Én párom elsírta magát mikor kijöttünk a Dévaitól, és láttuk az UH-n a bébiket (akkor még hármat), teljesen meglepődtem, sose gondoltam volna, hogy ennyire fog örülni, vagy legalábbis azt, hogy kimutatja!

Melba
Várjuk a híreket!

Wish
Ez aztán növekedés! Mentek amniora?

Pusza mindenkinek!

Kép
übi

Hogy van az, hogy itt minden gyerkőc ilyen szép? :lol:

Beber, Boszti! Ez igen, nagy-nagy gratula. Hát lennék most a helyetekben. Vigyázzatok magatokra, a kajára, mindenre.

Ági! Iszonyat tényleg hogy leszaladt az idő, már emlékszem amikor kezdtél. Ez már biztos sikerülni fog, nagyon szorítok neked.

Wish! Már biztos én vagyok megint a vakegér, nekem el kell magyarázni ezeket a képeket, mert nem tudom mi hol van. Persze a lufis kivétel volt. A lifit rögtön kiszúrtam. :lol:

Nem tudom írtam-e már, november 7.-re vagyok bejelentkezve egy Dr. Tűű ...... nevű endokrinológus orvoshoz, az Istenhegyi Klinikán vagy hol rendel, még nem nem tudom biztosan.
Kissé össze vagyok zavarodva, nem vagyok túl jó passzban, olyan mintha megint mindent előlről kellene kezdenem, nem látom a fényt az út végén egyáltalán, sőt még az alagutat sem. Na majd lesz jobb is...

Az Olaszliszkáról (ide 5 km) menekülő cigányok is pont ide menekülnek, baromira örülök neki. Bár a 80 cm-es hullámok :lol: :lol: biztos visszaveti őket a Bodrogon. Őrület, néha én a tengernél is örültem volna ilyen hullámoknak.

Puszika mindenkinek.
vanda978

Csajok túl vagyok az éjjféli szurin is!! És már nagyon izgulok a holnap miatt!! :-)
Ági28

Szia Übi!
Már nem haragszom senkire, sőt bocsánatot is kértem az érzékenységem miatt! :oops: Meg az igazság az, hogy történnek itt fontosabb dolgok is! Nagyon szuper hogy két lánynak is pozitív a tesztje! :P :P :P Olyan jó érzés örülni egymás örömeinek! :lol:
Egyébként ha minden igaz 1 hónapon belül lesz otthon is netünk géppel együtt, ( mert most még a volt munkahelyemre járok netezni) és akkor képeket is fel tudok tenni!
SZANI:
Köszönöm a meghívást, de sajnos nem tudunk elmenni! :oops: Majd talán legközelebb, de azért köszi mégegyszer!
Puszi, :lol: és mindenkinek minden jót kívánok!

bogyo75

Ági! Azért nyugodj meg amennyire lehet, nem jó a tüszőknek ha nagyon izgulsz. Úgyhogy amennyire lehet pihizz mostmár.
beber

melóval mulatom a napomat. El vagyok terülve a széken,mert nagyon feszül most a hasam, de nagyon vigyázok ám!! :-)
Ági28

Nagyon helyes, vigyázni is kell rájuk! Jaj, nagyon szorítok, közel vagy már nagyon Te is a célhoz!
beber

Szép napot Hölgyeim!:-))

Mi ez az éjféli szuri????
modrooka

Szani!

Köszi nagyon a meghívást, de 7végén a Tb ügyintézői vizsgámra készülök. Mondjuk nem nagyon izgat - és ez nekem kicsit fura, mert eddig minden vizsgám előtt halálra izgultam magam, hogy nem sikerül...most meg már az se érdekel,. ha nem sikerül, csak jók legyenek a tüszőim:-))))))))
Na mindegy, azért az esélyt meg kell adnom:-)
modrooka

Képzeljétek most derült ki, hogy Mangóval együtt lesz holnap a műtét.

Hát éjfélkor kellett beadni az egyik injekciót!! :-) De én nem tudom ám, hogy ez most a tüszőrepesztő, vagy a gátoló szuri e!! :-)
Ági28

Modrooka, nagyon ismerős amiről beszélsz és ez mostmár így is marad. Én már azóta így vagyok, hoyg elkezdtem begyűjteni a kezdéshez a papírokat. Azóta nagyjából semmi nem érdekel, csak erre koncentráltam. Most aztán meg végképp gáz...Tényleg semmi nem izgat. Igyekszem a munkát megcsinálni amennyire nagyon muszáj, de sajna tojok mindenre... :D illetve aszem ez így normális.
beber

Szani :lol:
nagyon drága vagy, hogy külön is gondoltál ránk, de sajnos jönnek a nővéremék pénteken, és itt lesz az egész familia vasárnap estig. A nővéremnek lesz koncertje, arra megyünk szombat du. :roll: Köszönjük azért!!!! Tündéri a lányod! És már milyen nagy! Ez hihetetlen! :shock: :lol:

Ági :lol: Mangó :lol: Hajrá-hajrá!!!!!

Beber :lol: Hogy vagy???????????

én most reggelire sárgarépát ettem egy kis túrós sütivel... kezdek furcsa dolgokat mívelni!!

Wish :lol: Mész AFP-re????? szép nagy a bébi!!!! mekkora is most?

Lkt :lol: :lol: :lol: szuper a szóbeli hír is hír, igaz?? Holnap kapjátok meg a papírt?

ezer puszmó, anna
madaran

Csajszik :)

eddig a létszám a következőképpen néz ki a szombat délutáni talira:

- Lkt-ék 3-an
- Wishék 3-an
- Gigiék 2-en
- Enigmáék 4-en
- Szaniék 3-an
Összesen: 15 fő
:D :D :D

Várunk további kedves vendégeket :) :) !!

Kérdeztétek, mit hozzatok: hát, bármit, semmit. Ne költsetek, tegyétek félre a bébiknek :D !
Főzök valamit egy nagy kondérral, lesz kaja. Inni meg van após által főzött feketeribizliszörp, úgyhogy tele lesz a poci!

FONTOS!: Andriska megette a mobilomat, egyelőre csupa nyál belülről, így nem működik. Kell neki kb. 2 nap, hogy kiszáradjon, addig nem tudok mobilozni és sms-ezni. De a babanetre majd gyakran benézek, meg megadom a városi számunkat: 26/999-215.

Réka :)
lehet, hogy igazad lesz, valójában már a pocakos kismamák látványa is féltékenységgel tölt el, ami azért fura, mert most szinte irigyebb vagyok rájuk, mint amikor még csak reménykedtem a gyermekáldásban. Talán mert most már ismerem az anyaság érzését, és tudom, milyen örömök várnak rájuk. És olyan büszke az ember a pocijával. Nem csak belső boldogságot érzel, hanem a kismamákat valahogy körülveszi egy társadalmi elismerés is. Az emberek kedvesek, mosolyognak, udvariasak.

Gigi :)
na, szuper, szóval készülődik a kis Olívia!!! Hát elárulom, hogy a kis Andrea is tervezi magát, csak még nem akarja lefoglalni a gólyákat :wink: .

Puszi mindenkinek, Vanda, jó hogy jelentkeztél :) !
szani

Szani sajna nekem sem jó a szombat!! :-( De lélekben veletek leszek!! :-)
Ági28

Anna :D
Andriska tündéri, ez igaz, csak nem lány, hanem igazi rosszcsont kisfiú!! :lol: :lol: Köszi :D !!

Kár, hogy nem tudtok jönni. Szép hétvégét!! Na, répa túróval, ez szép!! És finom, színes, és egészséges!! Egyél hozzá brokkolit is, akkor még tarkább lesz :lol: !!

Puszi!
szani

Ági, az a repesztő volt amit éjfélkor beadtál :D
Madaran! Köszi az érdeklődést, remekül vagyok! Nagyon álmos vagyok, de állítólag ez így marad az első időszakban. Semmi rosszullét nincs, a cicik fájnak. Néha jól beszúr a hasam, de már nem ijedek meg :D Aszem ez így normális. 2 barátnőm is mondta, hogy az első 3 hónapban mensiszerű tüneteik voltak végig. Na meg vannak olyan fura érzések. Reggelente begörcsöl a gyomrom...ilyen hülyeséget még nem hallottam. Na én ezt is a terhességre fogom. De aztán elmúlik. Tegnap még ettől is megijedtem, össze is rándultam annyira rossz volt. Ma már meg se kettyent. Úgyhogy jól vagyok, de már szeretném ha megkuksizná Dévai és rendben találná. Nehogy valami galiba legyen. Nem elég szép vagy mittom én mi lehet.
beber

Szani :oops: :oops: :oops: Cuppp Andrisnak! :lol: :lol: :lol:
a
madaran

Beber :lol: Ugyanezt éreztem az első uh előtt, addig még ide sem mertem írni, nehogy elkiabáljam a dolgot... Ja, és még most is nagyon parázom, pont emiatt, hgoy: "nem elég szép vagy mittom én..." Az "idősebb" kismamik szerint ez normális!!!! Ja, és gyomorgörcsöm nekem is szokott lenni!
a
madaran

Én már szétkürtöltem, annyira hiszem, hogy semmi baj nem lehet :D Most az ellenkezőjét mondom annak amit az előbb. Nem baj :)
beber

Anna :D
macht nichts! :lol:
Milyen koncertje lesz a nővérednek???

Ági :D
nagyon szurkolok a punkcióhoz! Majd szombaton a talin együtt küldünk energiát a kiságiknak, hogy nőjenek, gyarapodjanak, szabályosan formálódjanak!!!!!

Übi és Mangó, meg még akik esetleg nem kerültek bele a névreszóló meghívásomba, bocsika :D ! Annyian vagyunk már, hogy veszélyes vállalkozás egyesével sorolni a neveket, mert óhatatlan kifelejt az ember valakit. Szóval .. valahány név a naptárban.., egy frissillatú pilisi randi.. , gyertek!!!!!!!!!!!!!
szani

Szani: nekem osztálytalálkozóm lesz szombaton, ezért most ezt kihagyom, de köszi a meghívást.

beber: én is még ugyanúgy :) semmi különös, csak a meg akar jönni érzés. eszem-iszom rendesen. és én is várom már a szerdát, hogy megtudjam, mi a helyzet :) te hányra mész? mehetnénk kb egy időben, ha összejön. lenne miről beszélni :)

az utrot meg a többi gyógyszert előreláthatólag meddig kell szedni?

Kép

Kép
boszti

Köszönöm szépen előre is a szugerákat!!

Már nagyon nem bírom a mai napot. Már fetrengek a székemen!! Nincs már kedvem dolgozni,és a hasam meg feszít, bár nem vészesen.
Ági28

Szia Boszti!!!!! Nem tudom mikorra kell menni, felhívom kedd reggel aztán megtudjuk. Szerintem egyszerre hív nagyjából, de úgyis megdumáljuk majd :D Vagy te már beszéltél vele? Mert akkor felhívom én is. Már attól is megnyugodnék ha beszélnék vele. Nem mintha ideges lennék különösebben, de azért várom nagyon a megerősítést.
Krisztiért izgulok nagyon, tartja magát a hétvégéhez :) Mármint a teszteléssel. De szerintem neki is sikerült! és ő is biztos benne!
beber

Ja Boszti, nem tom meddig kell szedni/dugdosni a gyógyikat, de ez is bizti kiderül. Már szívesen abbahagynám, de hát kell ameddig kell. Mostmár ez a legkevesebb :D
beber

Ági, megnyugtatlak, hogy a munkához valló kedve ezután csak tovább csökken majd :D Menj haza aztán mostmár pihi.
beber

beber lehet, hogy tényleg igazad lesz, de sajna nem tehetem meg, hogy hazamegyek, végre ma teljes időben dolgozom!! :-) A héten az első nap!!És az utolsó!
Ági28

beber: én nem hívom, meggyőztek a csajok, hogy ők sem hívták előtte. de ha te felhívod, oszd meg velem, hogy mit mondott.

Ági: megerősítem bebert, tényleg egyre kevesebb a munkakedvem. :) már a jövő nyarat tervezem :)

Kép

Kép
boszti

Á, nem hívom én sem :D Ha már te hívtad volna csak akkor tettem volna meg. POnt el tudom róla képzelni, hogy azt mondaná, hogy örül a pozitív tesztemnek, de mit mondott, hogy mikor hívjam fel? Vagy valami ilyesmi :)
beber

Én még nem tartok ott mint ti, de nem bírom már sokáig!! :-)
Ági28

Szép jó Napot mindenkinek!

Megjártam tegnap a nagy Dévait. Nem voltak olyan sokan, kb. 5-en voltak előttem, de így is ott ültem 2-től és csak 4-re végeztem. Nem volt rossz kedve, de túl hepi sem volt. Megnézett uh-n, ami akkor ott már teljesen természetesnek tűnt még menszi alatt is.
Sajna még mindkét petefészkem multicisztás (nem is tudom miben reménykedtem, hoyg eltűnik 2 hét alatt?), ami azt mondta, hoyg nehezíti a stimut, de majd odafigyel. Aztán gondolom látta a kétségbeesésemet és azt mondta, hogy Na, nem olyan gáz ez, képzeljem el, hogy van 40 ember a sivatagban, de csak 2 pohár víz. És ugye nyilván mindegyik rohanni fog a vízért, de lehet, hogy csak 1 szerzi meg és issza meg mindet, lehet, hogy több. Hát nálam az lenne jó, ha egy-2 inná meg a vizet és nem osztoznának sokan, mert akkor valszeg injekció is kell majd, ha nem nőnek megfelelően a tüszők. Szóval ezt leszámítva minden rendben, 5. naptól 2x1 closty+2x1 folsav az adag egyelőre és legközelebb (Ági, igazad volt!) csak a 8. napon kell mennem, azaz 24-én uih-ra. Addig meg imádkozok, hogy csak egy-két tüsző induljon be és ne kelljen leállítani az inszemet. Ja! És rámparancsolt, hogy kötelezően húst hússal egyek!!! Ez mire jó? ELmondta, de közben öltöztem, az asszisztens meg nyomta a kezembe az inszemes paksamétát.

Ági! Neked ezer drukk holnapra!!!! Kihallgattam, hogy összesen 6-an lesztek holnap. Nagyon drukkolok, ügyes legyél!

szani! nagyon drága vagy, hoyg engem is hívtál, nagyon szívesen mennék is, de hát azt a hosszúhétvégét már rég elterveztük, így azt a programot nem tudom már lemondani. Gyönyörű a manókád!
Remélem legközelebb összejön és érezzétek jól magatokat!

Remélem mindenki jól van, most ennyi, mert mindig szómenésem van. puszi
cyprus

De ügyes kis jós vagyok!! Pont gondoltam rád tegnap, mert negyed 4-kor telefonáltam Dévisznek, a hormonom miatt! :-)
Á a clostytól nem hiszem, hogy nagyon durván beindulhatna a tüszőcske, Az nem olyan lórugás.
A hús meg a hormonok miatt kell, a sok fehérje segíti a hormonok működését!! Meg igyál is nagyon sokat.
Ági28

Cyprus! Helló! Gondoltam rád, hogy mi van már! A hús a fehérje miatt kell, az esetleges túlstimut akadályozza meg/csükkenti a lehetőségét. legalábbis lombiknál így van, gondolom, nyilván itt is ecélból.

A multicisztás petefészek miatt ne aggódj, mindenkinek az, nekem is az volt. Abból lesznek az érett tüszők.
Én is megkérdeztem tőle amikor ezt mondta, hogy mi van, azt mondta, hogy nem lehet tudni, hogy reagál ilyenkor a petefészek: vagy alig érik 1 petesejt vagy elkezd nőni 40. Egyik sem jó. Úgy, de úgy megijedtem ettől, de mint itt kiderült, mindenkin multicisztás :)
Úgyhogy nyugi. Ja, és Dévai ezt nagyon szépen karbantartja. Mármint a petesejtetk "érlelését", őgyhogy semmi okod az aggodalomra. Nekem is tök jól sikerült a stimum a "nagyon multicisztás petefészkeimmel" mint látod :wink:
beber

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?