Juditkám
ó, úgy sajnálom, hogy nem tudtok jönni, de persze megértem. Ha sikerül az ötye-klubot megszerveznünk, még meg is unjuk egymást, annyit talizunk

!! De ha lesz ötye, én babót is viszem, csak nem adom oda a fantasztikus anyósomnak?!? Úgyhogy Gigi te is hozzad csak majd Olit!!!
Gigi
gyertek el Olival, ha Viktor nem is tud jönni!! Jönnek Enigmáék, Timiék, remélhetőleg Wishék is. Sajna Roxal, Kata és Hajni nem tudnak jönni, meg hát most derült ki, hogy Juditék sem

. Az ifjú anyukákat megértem (Réka, Inari, Melba), ilyen pici csomagocskával még én sem mertem annó elindulni. De a decemberi Gigi-bulin már biztosan láthatjuk őket is! De addig is, hadd tanuljon valami ügyeset a manócskám a medvécskédtől

!!
Anna, Dia (a régiek közül), ti nem gondolkoztok egy kis hétvégi kiruccanáson? Hiszen még nem is ismerjük egymást, pedig olyan régóta tudunk egymásról, és örülünk egymás örömének!!
Ági, Vanda, az eltűnt Eperke, Kagyló, Boszti, Bogyó, Beber, Moodroka, Kispinty, Cyprus, Noczi, Loihi

), Tercsi, Fercsi, Kata, Klára, s valahány név a naptárba...e hét szombaton délután 2-től nyitva áll mindenki előtt az ajtónk, gyertek!!!
Cím: Szentendre, Szentlászlói út 78/B. 6-os kaputelefon. A 11-es útról balra a Lajosforrás irányába kanyarodni (vigyázat, csak 1 tábla mutatja!). 1 km előre, s bal oldalon a templommal szemben van a lakópark.
Ő is vár mindenkit szeretettel:
Pusszancs mindenkinek!!!!!!!!!