A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Szilvácska mi? :twisted: csak hogy méghosszabb legyen!na persze! :lol:
Apának akkor újra egy adag gyógypuszi,a nyuszisból! :wink: :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi,
remélem klassz napotok lesz ma és kérlek mégegyszer ne haragudj ránk! :wink:
Alig várom már,hogy mi is TÖKÉLETESEN megyógyuljunk.
Most adok Mazsnak egy Echinacea Agnustifola nevű immunerősítő homeobogyeszt is,hátha......ezt elvileg kúraszerűen lehet/kell egy héten át napi 5 golyócska aztán egy hét szünet.
Sztem fogom adni neki tavaszig......
Póttaliban benne vagyunk,nanáci!!!! :P :wink:

Kuha,
nálunk is ez van! :lol:
Apa ébred 1/26-6-kor és hozza Mazsit nekem a nagyágyba,ott még szpoi és szunya 7-1/2 8-ig.
Annnnyira szeretem,olyan jóóóó! :D :D :D
Egyébként a saját kiságyában a saját szobájában alszik és ha valamiért kel én megyek be hozzá. :wink:
Képzeld voltam tegnap a KG-b an és nem volt már olyn ágynemű..... :( ...illetve tök mások bvoltak,a méret ua.van kicsi és nagy is,az ár is stmmel...DE:
a Ti takarótok is olyan keményebb pamutvászon volt,és csak amosásoktól puhult meG,vagy már eleve pihi puhi volt???? :roll:
mert ezeket végigtapiztam és hááát olyan kicsit keménynek tűnt nekem... :roll: :roll: :roll: ..lehet ma kimegyek pomázra az Intersparba.......

Megann,
HOL BUJKÁLSZ???????? :wink: :roll:

MÁRTON NAP:

még semmi konkrét elképzelésem bnincs a bulit iiletően(mármint hely és időpont) csak azt ghondoltam,hogy szeretném a 2005.őszi babák topiclakóival is megünnepelni eme jeles napot!!! :lol: :lol:
A részleteket még kiagyaljuk az érintett mamikkal OK? :P :wink:

na megyek adok reggelit Mazsnak,ma későn keltünk....
annamami

BODZA!!!!!(na ezt is imádom)
de jó,te tényleg indjárt szülni fogsz! :P :P :P apa ari,hogy szabit kér,megértem persze!TE MEG VIGYÁZZ MAGATOKRA NAGYON!!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!
Köszi, kedves vagy!!!
(az Ayse amúgy barázdabillegetőt jelent)
Jobbulást Nyulacskádnak!

Annamami!
Jobbulást Mazsinak is!

Nálunk is megvan az ötös, fél hatos kelés, Andris apa által a mi ágyikónkba hozás. Csak mi nem alszunk vissza :twisted: :twisted: :twisted: .
Andris egy extra korán kelő gyerek. Fél hétkor meg amúgy is kelnénk, mivel Lili megy az oviba.

Lili-híradó:
Betegségnek tünete nincs.
Viszont olyan karikás szemű, sápadt és gyenge, hogyha ez így marad, holnap nem tudunk menni Juccékhoz.
:(:(:(
(ami nekem duplán kár, mert apával belehasítottunk volna az éjszakába, amíg a gyerekek a nagyszülőknél parkolnak :( )

ayse

Halihó Lányok!

Befutottam!

Kuha!

Tegnap egész nap úton voltunk, este meg házasságit ünnepeltünk :D

Hát hogy ünnepeltünk az túlzás...de azért jó volt..

Juci!

Kösziköszikösziköszi...megtaláltuk Olivát...de megtaláltuk a Neten is.. :D
Tényleg mindenkinek ajánlhatjuk...nagyon fincsi a konyha..én lazacsteaket ettem tejszines rókagombával(nyaminyaminyam :D :D , még sose ettem rókagombát) apa meg szarvaspörit krumplifánkkal....
És persze ettünk tengeri herkentyűleveset is... :D :D
Meg is beszéltük hogy még bizti fogunk oda menni... :D :D

De az est fénypontja az autókirándulásunk volt a Kossuth térre...
Hát hugyáltuk össze magunkat..ami ott folyik.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Annyira ronda a látvány..hogy azon sirni és röhögni lehet egyszerre.... :shock: :shock:
Amikor odaértünk egy SÁMÁN ZSOLOZSMÁLT EGY IMÁT A SZINPADON:shock: :shock: :shock: :shock: Hmmmmmmmm Muhi Muhi Muhi MÁRÁ....IGY SZÓLT AZ IMA... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: MINDEZT AZÉRT HOGY A KÁRPÁT MEDENCÉBŐL A SZERETETLENSÉG ÉS AZ ÁRTÓ SZELLEMEK TÁVOZZANAK.. :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Azt hittem berosálok meneten :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Nem beszélve a csöves sátrotáborról a részegen ódalgó hungaristákról.....
hát szóval.....
De nem voltunk ám egyedül, több kocsi is megállt nézelődni az út mentén....
Ha másra nem legalább idegenforgalmi látványosságnak és totális lebőgésnek jó ez az országnak... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Bocs az Offért.....

Bár ma mindenki Barbi buliján hawajozik...csak énrám vár egy hegy vasalnivaló, meg a takaritócsajszi is itt nyüzsög... :cry: :cry:

Annyira da annyira elmentem volna pedig..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .
Olyan jó lett volna egy kis babatársaság..... :cry: :cry: :cry:

Bodza!

Jujjjjjj de izgi....

2cm :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: , atya ég, mindjárt itt az idő... :D :D :D :D :P :P :P :P :P

Cleo!
Képek fantasztikusak..irigy vagyok mint állat....

Na aztán még visszaolvasok alaposabban.....de akkor ki fog vasalni... :shock: :shock: :shock: :shock:

M.

Kép

Kép
megann

mit is akartam még!ja igen!
Csikken!
orrszívni a legjobb ,ha a gyereket az asztalra fektetitek és a fejét picit lelógatjátok,de persze ez csak többkézzel kivitelezhető,de azért jó ha fektetitek!nem árt,ha elfordítod a fejét szívás közben úgy,hogy a szívandó lukacska legyen fölül persze és célszerű egyszerre az egyik orra koncentrálni!jó sok sterimart fújkodni és miközben szipkázzuk az egyik ujjunkkal finoman,körkörösen maszírgáljuk a nózi és pofi közötti gödröcskét,észervehetően jobban jön a taknyi,ha jól csináljátok!a vége felé lehet a másik lukacsaka fölötti ,de porc alatti részt nyomogatni,ezzel kis pumpálást érünk el és a maradék és távozik!lényeges,hogy a prszívót takarékra állítsuk!
ez így értehető?? :roll: remélem igen!
hát én viszont nagyon szeretem a HundMet,de főleg a Bécsiek miatt alakult ki ez a szerelem,azért az sokkal nagyobb és a választék is,az iteniek meg se közelítik!
és lassan,majd ha végre senki orra sem folyik(lesz ilyen valaha?)akkor talizhatunk az Ikeába és a Camonában is!!!! :P :P
na mentem csajok,a mai sorminta kipipálva!
legyen szép napotok!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

barázdabillegető,
na most már ki is készültem,hát ez olyan gyönyörű!
te olyan széplelkű ember vagy,azért is jutnak ilyenek az eszedbe!

na de most tényleg megyek!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

én is bírom a HundM-et
annamami

Sziasztok!

A fene vinné el ezt a sok taknyit!Szegény érintettek :cry:

Thomasanne
Pedig akartam tegnap is írni, hogy nagyon gyors gyógyulást kívánok Aputoknak! Szorítok értetek is, hogy gyorsan otthon hasznosítsa magát :wink:

Bodza
Azta! Sárgulok az irigységtől. MIndjárt lesz egy kis nyekergő kukisod! Ennél már csak akkor foglak jobban irigyelni, ha megszületett már :lol: :lol:

Megann
Kossuth tér :shock: :shock:
Örülök, hogy tetszett a hely. :lol: Szerintünk is csúcsszupi. Épp készülünk Apával vmelyik nap odalátogatni.

Csikken
Együttalvás ügy. Igazából én próbálom minimálisra szorítani azt az időt amit Marci a mi ágyunkban tölt, pedig sokkal jobban alszik ha mellé bújok. De villámgyorsan ráérez az ízére és egyre korábban és korábban áll fel a kiságyában,hogy akkor bujjunk már össze nnnna!Édes pofa, de hát nahát!Amúgy én is imádok hozzábújni. Ő nem olyan kis hízelgő fajta és olyan jól esik olyankor kicsit megölelgetni és beleszuszizni a fülébe :P

Nyúlné
Tehát a porszívót alacsony szívóerőre kell állítani?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Megann mi nem hawaiozunk Barbinál.sajnos. :(
de nálunk is itt a takarító csaj.... :lol: :lol: :lol:
annamami

Nyúlné, de kár, hogy ilyen messze van náthaűző apósdoki, szivesen elvinném én is Julcsit, de nincs mivel átszelnünk a várost...küzdünk lelkesen a porszivóval.

Ismeri valaki a Stodal szirup nevű homeós löttyöt köhögés ellen? Én most azt iszom és nagyon jó, de a patikusnő azt mondta, csak ötéves kortól lehet használni: viszont ez nincs beleirva és a tájékoztató könyvecskémben sem szerepel, a játszótéren egy anyuka ezt adja a kislányának, aki ugyannyi idős, mint Julcsi. Most akkor adhatom vagy nem????

KépKép

KépKép
majola

Majola,
én is néztem már,én én is úgy tudom,hogy 5 éves kor alatt nem ajánlott.
Te mész azért Julcsival parkba? :roll:
annamami

Micsoda pangi... :(

Látszik mindenki Barginál lebzsel.. :evil: :evil: :evil:

Csak én főzök lecsót, miközben vasalok...miközben Lénát próbálnám végre letetenni aludni..miközben a haragos tökit kellene kifaragnom..miközben még leugrottam tejért a boltba és a kertészünkhöz fát nézegetni...miközben még be kellene tennem egy mosást és felhivni a hűtőnk garisszervizét, mert lehibernál megint mindent ez a ..,dmfélasjdkgljasélfkfjj hűtő..

:evil: :evil: :evil:

Juci!
Most telefonált apa hogy máris de azonnal adjam az Oliva számát, mert ma oda mennek vacsizni valszeg az ausztriai üzlettársbarátjával... :D :D :D :D :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Hello!

Én is itt vagyok! :)
Délelőtt játszóztunk Danival, elég zimankós az idő. Még a napon csak csak, de fúj a szél. Szerencsére jól fel voltunk öltözve. Délben meg kozmetikusnál voltam, addig Dani nővérkéje vigyázott rá. Jól megszadizott, de most simabőrű lettem. :)
Viszont Dani félóra alvás után sírva felébredt és vigasztalhatatlan volt, míg haza nem értem. Azóta semmi baja, persze volt közben egy finom ebéd is - francia rakott krumpli - ami eszméletlenül ízlett neki és jó nagyot dobott a hangulatán. Kérdés, hogy most mikor fog aludni? Fél óra azért elég kevés lenne.
Ma megyünk délután a doktor nénihez, egyéves kontrollra. Van egy sejtésem, hogy a babakocsiban fog elaludni odafelé.

Dani is a saját ágyában alszik éjjelente, már ott is alszik el. Egyszobában vannak Benivel a hálószoba mellett, az ajtó nyitva van. Hajnalban, ha nehezen alszik vissza áthozom magam mellé, de legtöbbször még ilyenkor is visszateszem a helyére. Egyrészt én sem tudok úgy aludni, ha mellettem van, félek, hogy ráfekszem, megnyomom, vagy felébred, mikor én már nem vagyok az ágyban és leesik. Másrészt meg Beni is jönne, de ő olyan sajtkukac, hogy nem lehet vele együtt aludni, egész karateedzést tart álmában. Nem szeretném, ha azt látná, hogy Dani velünk alszik, ő meg nem jöhet. Azért jöhet, de akkor én ki vagyok szórítva, megyek a nappaliba. Szóval nálunk saját ágy verzió van. Néha néha, ha Apa hajnalban kel, átjön Beni és Dani is és akkor bújunk hármasban. Azt nagyon imádom. :) :) :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu!

Mivel szombaton viszem magammal Lénát vidékre temetőzni...ezért nem is nagyon merem kivinni a levegőre..nehogy épp most fázzon meg.. :? :?
Olyan ritkán megyünk már haza mióta mamám meghalt és még Lénát nem is látták a vidéki rokonok..
Igy most szegény Léna leginkább raboskodik itthon.. :cry: :cry:

Ma Léna nem aludt sem délelőtt sem ebéd után... :shock: :shock: :shock:
Amikor jöttem haza a boltból 3/4 12 kor..akkor aludt volna a kocsiban..de akkor nem hagytam...mert hogy ebédeljen meg....
azt hiszem ez Léna bosszúja...veszekszik velem, rohangál föl alá..semmit nem hagy csinálni..pedig már megrajzoltam a gonosz tök fejét... :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Dani is itt kolbászol jobbra balra. Csapkodja a konyhaszekrény ajtókat, én meg pakolok. Kinőtt cukkok el, épp belenőttek elő. Jó nagy a kupi. :)

benianyu

Sziasztok,

Hu, rengeteget irtatok, csak az utolso oldalakat futottam at :oops:
Megann,

Utolag is Boldog Szulinapot! Akkor, te is skorpio vagy :lol:
Nekem 27-en lesz a szulinapom? Elaruljam hanyadik :cry: fel sem fogom!

Minden szurtyis babanak nagyon gyors gyogyulast!

Annamami,

Hasznalt a homeopatia? Nekem bevalt, mar le is alltam, pillanatnyilag gyogyultnak nyilvanitom Balazst :lol:

Csikken,
En is negy honapig aludtam a kicsivel, most orzovel o is kulonszobaban van, de benn van egy matrac, ha szukseges. Altalaban 6 fele felkel, megissza a tejcsijet es visszaalszik, ma reggel peldaul apaval. De van, hogy hetvegen mind a negyen a matracon kotunk ki :lol: :lol:
En orulok, mert a "kiborulasom ota" talan ez kellett, de teljesen beallt, egyedul alszik el meg delutan is es csak parszor nyoszorog este, de nem kel fel hal istennek. Talan igy is marad????? :lol:

:oops: :oops: OFF
Amiert nem jottem par napig az az, nem is tudom leirhatom-e ezt ide, de pillanatnyilag remegek belulrol, azt hiszem TERHES VAGYOK.
Korai lenne meg tesztelni, majd jovo het elejen, de hanyinger mellfeszules fujodas es nem leeso hom jelez talan??? Lanyok, en nem akartam harmadikat es nem is tudom mit csinalok, ha ez igaz!!!!!!!!!! Le kellett allnom a gyogyszerrel mar ket honapja nem szedem es hat, ....... tudom, hogyan lesz a gyerek, pedig vigyaztunk. Szoval most kuzdok magammal, bar ferjem nagyon orulne, tudom, en is, csak hat en mar igy nagyon jol elvoltam es hat nem vagyok bator, mint itt nagyon sokan!!!!!!!!!
Hat :oops: :cry: :lol: igy ingazok de majd szetvet az ideg, amig nem tesztelhetek!!!!!!!!! Hiaba szeretnek belulrol egy kicsi lanyt, most valahogy meg nem erzem magam felkeszulve ra.
Remelem nem haragszotok, hogy leirtam, jol esett, bar nem eppen aktualis itt :oops:
Azon nevetek, hogy rdv-m van a nodokimmal november vegen, egy na ezt hogy mondjak magyarul, steril???????? feltetelere(a gyogyszer helyett) es hat majd telefonalok neki, hogy hat kerem nekem nem steril kell, hanem egy ultrahang :lol: :oops: :shock: :?:

Na megprobalok visszaolvasni, elnezest, sok mindenre nem reagaltam.

Jajj, nagyon jok viszont a Disny-s kepek mi is megyunk februarban!!!!!!!! Akkor biztosan fog tetszeni Balazsnak is!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Benianyu! Ez a babaruha-pakolás szerintem olyan jó munka, nem? Én úgy szeretem ki-be pakolni a babruhákat!

Egyébként milyen az a francia rakott krumpli? Nagyon jól hangzik!

Mindjárt visszaolvasok...

Kép

Kép

Kép
bodza

:shock: :shock: :shock: Aniko :shock: :shock: :shock:

nem semmi!!!!!!
Akkor most minek is drukkoljunk???
Vagy inkább kinek???? :roll: :roll: :roll:

Mazsi sajnos még nincs jól,pedig azóta kapja a szereket,amiket mondtál...holnap megyünk nyúlékkal Somlópapájukhoz orrporszira! :(
Klassz,hogy Balázska már jobban van. :D
annamami

Mi külön alszunk Saci 5 hónapos kora óta, viszont Kristóf fogalmam sincs, hogy hol alszik majd. Azt se tudom, hogy a kiságyát Saci szobájába rakjuk, vagy ide mellénk a nappaliba (előbbi esetben Sacit nem hagyná aludni a kicsi, utóbbi esetben, mivel a konyha-nappali egy térben van nálunk, semmi szabadidőnk nem lenne apával, nem tudnánk semmit se csinálni mellette). :cry:

Majola! Nekem is nagyon bejött a Stodal, és én is adtam Sacinak is! Én se hallotam erről az 5 éves korhatárról!

Nyúlné! Köszi a bókot! És apára tényleg ráfér a pihenés, szívét-lelkét kiteszi a hülye-hisztis-fáradt sárkány kismama-felesége mellett. :roll:

Szilvi! Párodnak jobbulást!

Anikó! Legyen úgy, ahogy a szíved legmélyén szeretnéd! :) (Egyébként szerintem spirálra gondolsz, nem?)

Ébredés...

Kép

Kép

Kép
bodza

Én is imádom a H&M-et, de a bécsi színvonalat szeretném itthon is látni.

Annamami! Semmi javulás Mazsinál? Milyen zarándokhely lesz Nyúlpapa! :D

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza,

Igen :lol: spiral, van nehany szo, ami nem jon elo sehogy sem :roll:
Te tenyleg nemsokara szulsz, Jezusom hogy telik az ido!!!!!!!!
Szoritok neked, par het es mar babazhatsz is!!!!

Hat, jol esett leirni, megvarom mit hoz a teszt, ha kell!!! es utana meg mindig van idom idegeskedni :lol: :oops: Engem az utana zavar csak, nincs semmi segitsegem es nem tudom, hogyan tudnam pillanatnyilag harom gyerekkel, dehat a szomszedunkban ot gyerek van, majd rakerdezek? :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

ÚR ISTEN, DE RETTENETESEN FÉLELMETESEN GONOSZ LETT!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

M.

Kép

Kép
megann

MÁRMINT KETTES SZÁMÚ TÖKILÖKI :twisted: :twisted: :twisted:
NEM IS TUDOM MEG MERJEM-E MUTATNI LÉNÁNAK...

ETTŐL MÉG ÉN IS FÉLEK :shock: :shock: :D :D :D :roll: :roll: :lol: :lol: :twisted: :twisted:

De azért csak megmutatom, mert tegnap este anyóssal még férjjel kint voltak a ház előtt és Léna a 2-es számú tökilökin kereste az arcot, miután jól szemügyre vette az 1 es számú barátságos jóságos tökilöki arcát... :P :P :P :P :P
Hát nem édes, okos?????

Na majd jönnek képek ha már sötét lesz...

:wink: :wink:

Kép

Kép
megann

Anikó!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Akkor most miért is drukkoljunk :roll: :roll: :roll:

Benianyu!
Húúúúúúú akkor ez ám a móka Daninak...
Legalábbis Léna nálunk imádja ha én pakolászok valamit...
Pl ha megjövünk bevásárlásból, ő az első aki elkezdi kirámolni, megkuksizni kicsomagolni a szatyrokat... :lol: :lol:
És azt is imádja ha rakásta áll a vasalnivaló a kosárban :oops: :oops: :oops: , mert akkor megy és elkezdi egyesével jobbra-balra dobálgatni a ruhadarabokat.. :oops: :oops:

M.

Kép

Kép
megann

Még jó hogy ennyien figyeltek Rám :evil:

Kép

Kép
megann

A végén már rátok uszitom RETTENETESEN FÉLELMETES TÖKILÖKIT :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

M.

Kép

Kép
megann

Megann,

A kicsim is uezt csinalja, bar par nap ota van egy furcs szokasa, mindent visz a furdokadba es oda dobalja. Jatekoktol, kulcsoktol kezdve, benticipo, kaja stb. bar ha nem talalok valamit, megyek a furdoszobaba :lol:
Tegnap kiengedtem a vizet, hat 5 perc alatt csak 4 torolkozot aztatott el benne. Biztos a merulesi torveny erdekelte :roll: :shock:

Azert drukkoljatok, hogy......... NE legyek terhes jo??????????
Most valoban nem hianyzik!!!
Koszi!!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Hello Megann :)

Látom jo társaságban vagy! :)
Dávid is imadja a vásárlás utáni pakolászást!! Meg ugy altalaban mindent pakol mindenhova. Az mikor jon, amikor majd VISSZA is ramol??? :)

Manka, :)
Mi utoljára most nyaron voltunk otthon es akkor DAvid kilenc honapos volt. O vegigaludta a repulest irigykedett is a mellettem ulo anyuka, akinek az ugyankkora gyereket vegig szorakoztatni kellett. De vegulis elmegy am az ido, mert a beszallasnal nezelodik, aztan mondjuk adsz valami kajat, kicsi jatek, megnezi az osszes ultraizgalmas dolgot az ulesen... a hanyozacsko abszolut favorit volt nalunk, nagy elonye hogy vizallo, eredeti rendeltetese miatt, nekunk visszont a ragcsalasnal jott ez jol :)
Egyebkent Karacsonyra mi is megyunk megint, megint atszallassal ugyhogy kivancsi vagyok, dehat csak megoldjuk. Es ha egyikotok nagyon ki van, szorakoztatja a masik egy kicsit, es egyszercsak elojn a varva vart landolas :)
Egyebkent David imadja a konyveket, remelem ez kitart a kovetkezo utig, es akkor az is tiz perc :) :)

PPanna es Dávid
ppanna

Sziasztok!

Most mentek el Éviék, ők voltak az utolsóak :D
Nagyon jól sikerült a buli, legalábbis én jól éreztem magam :oops:
Képet is csináltam párat, majd este felrakom, mert a laptpon nincs még kicsinyítő program. :?
Gyerekek édesek voltak nagyon, Esztit majd megzabáltam a jegesmacis h&m-es satyijában, Zsuzsáról készült megint egy-két sztárfotó, Gergő meg olyan helyes kispasi. :D
Kár, hogy a többiek nem tudtak eljönni. :(
A gyerekek falták a mákos és almás muffint, főleg Zsuzsa termelt be ipari mennyiséget :lol:

Anikó!
Hú, de izgi, nem is tudom én se, hogy miért szurkoljak :roll:
Nekem 28-án lesz a 30. szülinapom :wink:

Megann!
Képet kérünk gonosz tökilökiről is!!! :D
Mi holnap leszünk 5 éves házasok :wink:
Jó lehetett ez az étterem, mi is szeretjük a tengeri dolgokat, lehet be is iktatjuk valamikor. Végül is nekünk is meg kéne ünnepelni az 5 éves házassági évfordulónkat......

FIGYELEM!!!!!!!!
Holnap Cleoval és Majával sétálni megyünk a szigetre. Kinek van kedve csatlakozni?????? Jól felöltöztetjük a gyerkőcöket, hátha még a játszin is tudnak egyet tombolni. :wink:

Zsuzsa!
Nem jöttök Ti is? 1/4 11-kor találkozunk Cleoval a Blahán, de leszállunk a Jászain és besétálunk a szigetre. A Jászain talizhatnánk olyan 1/2 11 körül?!

Na megyek, mert Leont fel kell keltenem, 1 óta alszik :oops: :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Halihó.

Hogy telik ez a szép napsugaras napotok?? Nap-nap!! :lol: :lol:

Nekünk nagyon jól!!
Reggel voltunk dudolászni,most pedig a városban sétáltunk egy nagyot.
A bárátnőmmel és a kisfiával mentünk és képzeljétek el,hogy a villamosra mikor felszálltunk televolt diákokkal és ÚGY KELLETT SZÓLNI,HOGY BOCSI,DE LEÜLHETNÉNK?? :evil: :evil:
Nagyon ritkán villamosozunk,de csak lestem,hogy milyen bunkók tudnak lenni a fiatalok! :shock: :roll: :( Tisztelet a kivételnek!

Nemsokára megyek TORNÁZNI!!! :) Majdnem velünk szemben van egy műv.ház és ott van aerobik.Hát biztos kifogom köpni a tüdőmet. :?

Mindjárt itt van anyukám is.Itt alszik,mert reggel megyek vérvételre.

Alvás:
Nálunk Meli elejétől fogva külön szobában alszik.Én nem is aludtam ott vele,csak mikor beteg volt.Ment mindig a légzésfigyelő és igy aránylag nyugodtan aludtam.
Van egy kis hátránya is,mert egy párszor próbáltam reggel odavinni magam mellé,mikor Zoli korábban ment,de csak bohóckodott és vissza kellett vinni az ágyába,ott pedig békésen visszaaludt.

Na befejeztem,mert megjött anyukám és indulok izzadni!! :lol:

ancsi26

Sziasztok!

Na, most értünk haza mi is. (Na jó, egy fél órája).

Barbi!
Mégegyszer nagyon köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat!
És Gergő is biztos, hogy tök jól érezte magát, mert bár egy percet sem aludt ma, nem láttam, hogy fáradt, vagy nyűgös lenne.
Viszont még fel sem szálltunk a buszra hazafelé, már horkolt.
És most láttam először, hogy mintha eljátszana a gyerekekkel. Szerintem Noel-lel kimondottan jól érezte magát.

Esztike zabálni való volt, és ahogy pörölve magyarázott!!! HÁt az valami nagyon édes volt!
Zsuzsa baba is nagyon édes volt, fantasztikus, hogy nyomta magába a hamit. MEg főleg a szőlőt.
A házigazdákat imádtam, nagyon helyesek voltak, Leon extra jó kedvében volt, mikor megérkeztünk.
Barbi csinált nagyon finom tojás-salit, meg nagyon-nagyon-nagyon-nagyon finom mákos és almás muffint.
A kölkök tényleg csak úgy falták. Meg mi is.

Barbi!
Apa nagyon örült az új szerzeménynek, mondta, hogy végre nem ezt a szuttyogós sz...rt kell hallgatnunk :lol: :lol: :lol:
A mienk alapjáraton is búgott. Ez meg tök csendes.
Ma este fel is avatjuk.
(Na , most feladtuk a leckét a többieknek, lehet talágatni, hogy mi lehet az :lol: :lol: :lol: !

Úgyhogy légyszíí küldd "az adatokat", ahogy megbeszéltük.

Fényképezőgépet sajnos itthon felejtettem, úgyhogy Andreától és Barbitól várom én is azokat!!!!

Kép
kuha

Barbíííííííííííííííííííííííííí, máááááááááákos és almááááááááás :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: lááááááááátom magam előőőőőőtt! Küld el a receptjét kérlek! :lol:

Kép

Kép
prüntyi

Évi!
Én örülök, hogy itt voltatok! :wink:
Meg főleg, hogy Apának is tetszik, remélem jól fog működni! :D

Prüntyi!

Almás:
3 tojás
15 dkg kristálycukor
1 csom. vaníliás cukor
15 dkg Rama
csipet só
2 evők. rum
30 dkg finomliszt
1 csom sütőpor
2 nagy alma (lereszelve), én 3-at tettem bele.

A felsorolás sorrendjében összekeverni a hozzávalókat, muffinformát papír kosárkákkal kibélelni, megtölteni a masszával, a recept szerint 180 fokon 18-20 percig kell sütni, de én 140 fokon sütöm és 10 perc után már figyelem, mert nagyon hamar odaég. Villát szúrok a közepébe, nehogy nyers maradjon.

Mákos:
8 dkg Rama
20 dkg kristálycukor
2 tojás
10 dkg őrölt mák
12 dkg finomliszt
2 dl tej
1 csom. sütőpor
1 mk. fahéj

Utána ugyanaz, mint a másik. Én ezt a masszát nagyon folyósnak találtam, kicsit lisztettel sűrítettem, de nem kell olyan sűrűnek lennie, mint az almásnak.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Évi/Kuha!
A ciromail-esre küldtem, remélem megkapod!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Prüntyi!

Én annyit fűznék még hozzá a recepthez, hogy ha Barbinál tali van, akkor bizony ő sem figyeli 10 perc után. :lol: :lol: :lol:
Így mégkönnyebben odaég(het) :lol: :lol:
Még az a szerencse, hogy a férje ilyenkor általában telefonál, ami miatt Barbi kimegy a konyhába... :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocs Barbi !!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Barbi!

Igen, megkaptam!
És válaszoltam is rá!

Kép
kuha

na ilyen egy orrszívás Fanni módra:
szerinte ez jó mulatság!

Kép

és itt az is látszik,hogy hol kell körkörösen nyomkodni

Kép
júúúújjj,de jó buli ez!

Kép
ezt ti sem hiszitek el,mi?

Kép
pedig még lábgyakorlatokat is lehet végezni közben!

Kép
és ilyen szép tiszta lesz a nózi

Kép
a kedvünkről nem is beszélve!

Kép
és azért az ősz jegyében is pár bogyóskép

Kép

Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Anikó
Hát akkor drukkolok, hogy vaklárma legyen...

Megann
A számát én is elkérném Tőled. Ugyanis azt nem tudom :lol: Mi vszínűleg holnap megyünk. De jó lesz :lol:

Várjuk a talis képeket!!!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Duda
Asszem ostoba mód csak gondoltam és nem írtam, hogy de jó hogy Natinak nem kell tornáznia már! Úgy örülök!

Nyúlné
Szép környéken éltek. Gyönyörű bogyeszok és Nyulacskák és cuki Fannik találhatóak ott :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok! :) :) :)

Voltunk méredzkedni! Danika titokban olvassa a nagykönyvet, mert dekára megháromszorozta a születési súlyát, ahogy meg van írva. :) 9150 gramm és 73,5 centi. Fejkörfogat/mellkörfogat is oké és már benőtt a kutacsa. És ugye besétált a rendelőbe ügyesen. :)

Anikó,
Nem semmi a kisfiad, hogy 4 törölközőt bedobált a kádba. Én a fürdőszobaajtót igyekszem állandóan becsukva tartani, mert Dani is bejárkál, ha elfelejtem és garázdálkodik. :)
Én is hasonlóan éreznék a helyedben. Az eszemmel tudom, hogy nem kéne harmadik, de biztos elbizonytalanodnék. Akkor, drukk, hogy ne legyen most pocaklakód!

Bodza,
A francia rakott krumpli hús helyett sajttal van. Én füstölt és trappista sajttal csinálom, elvileg besamellel kéne, de van, hogy simán tejföllel és sok sok sajttal csinálom. Finom!!!!! :) :)
Igen, én is szeretek babaruhát pakolászni.

Mindig találok olyan édes darabokat, amire már nem is igazán emlékeztem, Beni pici korából. Most például egy kék kockás téli flanelinget vettem elő, ami most nagyon tetszik. Találtam róla egy képet, itt Benin van.
Kép

Nyúlné,
Milyen édes ez a Fannilány! :lol: És tényleg nem balhézik az orrszívás miatt! Kisnyuszi bekukk képe is nagyon jóóóóóóó! :) :) :)

Megann,
Kérünk képet a mérges tökilökiről! :)
Dani is szeret pakolászni, vagyis inkább mindent kirámolni, de az ajtócsapkodást sokkal jobban kedveli. :)

Barbi,
Kérünk képeket a taliról, hadd lássuk a kis muffinevőket. :)

benianyu

Sziasztok!

Először is köszönjük szépen a vendéglátást Barbinak, újfent nagyon jól éreztük magunkat. Zsuzsa bemutatta a totyogó tudományát, és immáron leginkább kétlábon garázdálkodott. És legelt véges-végig, az isteni muffinokból kettecskén négyet is elfogyasztottunk. A tojássali receptje publikus? :) Vagy konyhatitok?

Juci!

Nem biztos hogy Marci azért lett bizalmatlanabb az új kajákkal szemben, mert praktikázol! Emiatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod! Zsuzsa is óvatosabb az új dolgokkal, pedig az egyetlen amivel én taktikázom, hogy a püréset hogy csempésszem be neki. :evil:

De képzeljétek!

Tegnap vacsorára evett a finomfőzelékből, a bundáskenyeret meg egyenesen falta. :) Pont azért csináltam ilyen főzeléket (eddiglen életemben először) mert ebben van répa is meg borsó is, és azokat más formátumban nagyon szereti. És a főzelék állag ellenére evett belőle. Nem mondom, hogy sokat, de valamennyit.

A ma délutáni muffin, szőlő és banánfalás után amit Barbiéknál rendezett/tünk, gondoltam hogy valami húst és zöldséget is kéne belepakolni, úgyhogy csináltam paradicsomsalátát balzsamecettel, reszelt sajttal, olivával, meg vettem hozzá egy grillcsirkét és Zsuzsa olyan pusztítást végzett mindkettőben hogy öröm volt nézni!!! :D

Kuha!

Köszi szépen a mailt, de sajna a táblázat nem jött át vele. :( Átküldenéd még egyszer? Köszi!

Zsuzsa sajna egy éves kora előtt kapta a NeisVac-ot, kvázi így értelmetlenül. Azért felhívom a régi doki néninket is, hogy hátha bent vagyunk a computerben, hogy megkapta-e a másodikat...

And!

Köszi az infót az oltásról. PZita ma reggel küldött egy SMS-t, hogy pontosan mennyibe kerül (vajon ő honnan ilyen naprakész minden ilyen adattal? :lol: ) és majdnem 17 000 forint. :? Azért még meggondolom.

Fogad jobban van?

Totka:

Én nagyon szívesen beleveszlek a táblába (mivel anno én szerkesztettem) ha sikerül egyet megkaparintani. Már amúgy is aktuális lenne a frissítés szerintem...

Szerintem meg amit az alvásról írtál egyáltalán nem elvetendő. Nincs olyan férfi szerintem aki rajongana az ötletért, hogy a gyerek ott aludjon közte és a párja között. De hát ez van. Végül is mondhatni szerencse, hogy a te férjed azt a megoldást elfogadta, amivel legalább te kipihented magad, és azért nem morgott, hogy nem vagy ott mellette...

Köztünkalvás:

Zsuzsa akkor ezek szerint egész kultúráltan alszik. Mikor anyukámnál alszunk, akkor mindhárman egy ágyban vagyunk, igaz, kicsit szűkösen. De végülis se ő sem én nem ébredtünk gyakrabban mint mikor külön szobában alszik (David lehet hogy igen, de úgy kell neki...). Tehát nem azért ébred, mert zavarja, hogy én ott vagyok, vagy nem vagyok ott. Ki tudja miért ébred. :?

Gyerektea:

Végre valahára kaptam olyan Pickwick gyerekteát amiről a múltkor szó volt. Tényleg más a külseje is meg a "belseje" is, most fekete tea helyett ez a rooibos tea van benne. Most akkor azt szabad adni? Vagy csak nem szabad túlzásba esni? Mondjuk ennyi erővel akkor a fekete teát is adhattam volna neki. Nem mintha bárminemű teát elfogadna...

Anikó!

Nem semmi!!! :) Mikor lehet tesztelni??? Addig tűkön ülünk.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki!

Átküldtem újra, mostmár tuti jó lesz!

Totka!

Várom az e-mail címed, hogy küldhessem neked is!

Kép
kuha

Alvástéma:

Akkor ha jól látom a dolgokat, háromfajta megoldás létezett/ik hogy az ember hogy oldja meg egy újszülöttel az életet:

1. Beveszi a felnőtt hálóba - külön ágyba.
2. Beveszi a felnőtt hálóba - a felnőtt ágyba.
3. Anyuka (ideiglenesen) kiköltözik a gyerekszobába.

Volt olyan közülünk aki elejétől fogva külön szobában altatta a gyereket és nem költözött oda mellé? Hogy bírta(d) az éjjeli keléseket?

Most azon vacilálok, hogyan legyen Szilvivel. Nálunk az volt, hogy David nem nagyon akarta hogy köztünk aludjon Zsuzsa, illetve hogy a felnőtt hálóban "ragadjon" de arról meg végképp hallani sem akart (fel sem merült) hogy én kiköltözzek a gyerekszobába. Ez most szöget ütött a fejembe, mert lehet hogy így mindenki jobban aludna. De az tuti hogy nálunk David reklamálna.

Bölcsi:

Zsuzsa ma is végigsírta a bölcsit, kivéve ha kézben volt. :( És ezt Barbiéknál is bemutatta amíg én kiszaladtam megetetni a parkolóórát. A reggeliből sem evett, a tejeskávéból állítólag három kortyot fogadott el, pedig már vittem neki csőrös poharat, amiből tud inni egyedül is. Remélem holnap jobb lesz, egyelőre abban maradtunk a dadájával, hogy ha elfogadja holnap a reggelit, maradhat ebédig, ha nem eszik reggel akkor fél tizenegykor elhozom. Kicsit félek a hosszú hétvégétől, hogy milyen visszaesés lesz utána.

Hálistennek mikor együtt vagyunk, ugyanolyan kis önálló mint eddig. Nem csüng rajtam, megy játszani, felfedezni egyedül is. Valami miatt az él bennem, hogy a beszoktatási idő két hét, hát remélem két hét alatt megbarátkozik a dologgal.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

sziasztok!

Barbi nagyon köszönjük a vendéglátást!!! olyan jól éreztük magunkat! én ugyan nem ettem ki a frigótokat :wink: de itthon elnyammogtam a muffinokat, és nagyon fincsi volt, köszönöm!
fogdoki ugyanis megajándékozott egy gyökérkezeléssel, úgyhogy asszem még pár napig nem felejtem hol jártam ma reggel.... :(
Eszti rögtön bealudt hazafelé és még itthon is aludt legalább egy órát. meg én is egy felet :) aztán volt nagy hangoskodás, apja meg most próbálja altatni. ahogy hallom nem sok sikerrel, pedig ez az ő éjszakájuk lesz...
Zsuzsa tényleg igazi kis totyogó lett! olyan édesen tekerésztek ide-oda. Gergő már úgy nyomja, mint a nagyok :) és az a punk frizura! nekem nagyon bejött :D Nolcsi olyan aranyosan eljátszott velünk, még az sem bosszantotta fel nagyon, amikor az Eszti már harmadszorra szedte le a vonatjait a sínekről :D Leon meg egyre vigyoribb és ő is bújt az anyukájához!! szóval nagyon helyesek voltak együtt :) :) :)

Eszti ismerkedett a cicákkal... több-kevesebb sikerrel.
és Barbiék hiper-szuper okos papagáját megtanítottuk egy új szóra: kaka :lol: :lol: :lol:
ja, és Eszti kölesgolyó-zabáló versenyt nyerhetne :D tudtam, hogy bír enni, de ahogy tömte magába a golyókat, és mindig volt nála tartalék :)
megyek képet gyártani

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!
Hú, tényleg, a cím!Ma egy kicsit meg vagyok kavarodva!! :?

Talizók:összefut a nyál a számban, mi minden finomságot hamiztatok!!! :D :D
Nyúlné
Képek szupik, Fannicsajszi nem egy ideges típus, így az orrszívásokat elnézve!!
Benianyu
Nem tudom, írtam e már, de olyan kis latinos, szívtipró göndi böndi a Benid!!!! :D (persze, Danó is, mondjad ám neki, nehogy megsértődjön!! :wink: )
Megann
Lökikészítés holnap este, Apa mondja, hogy elárulod neki, mennyi mécses van benne???(Tescoban vettünk egy 100-sat, csak elég??!!! :D :D :D )

KépKép

Hajni&Panna
totka

Rokica, köszi a fogam eléggé fájdogál, beveszek egy rubophent mindjárt.
nálunk az volt a menet alvásügyben, hogy az első 4-5 hétben mellettem aludt a mózesben, tehát nem velünk az ágyban, de ez is elég kényelmetlen volt, mert császáros sebbel emelgetni elég rossz volt. aztán külön szoba, egyedül. ez ment is volna, ha nincs a hasfájás, én csak ezért költöztem be, mert már muszáj volt néha apának aludni. de sztem a különalvás mindenkinek jobb, ha megoldható. ha nem is rögtön az elejétől. az egy ágyban alvás és szopi nekem nagyon nem jött be, pedig kipróbáltam, és anyailag élveztem, csak fizikálisan nem pihentem ki magam.
szóval én is külön szoba párti vagyok.

na tényleg megyek képezni

KépKép
KépKép
and

Kép
kuha

Mi azért kaptunk össze férjemmel, bár a józan eszem tudta, hogy külön kell aludni Panka babynek, de akkor hiányzott nagyon hogy összebújhassak Pannival, és Apival is!
Már látom, hogy nagyon jó volt így, Mindhármunknak!
akkor baromi új volt minden, és kellett egy pici idő, még átállok arra, hogy ANYA vagyok!(ha tudnátok, milyen bunkók voltak ezért a kolleganőim, mikor elmeséltem Nekik!! :? )
Áhh, ezt muszáj volt leírnom!!

Thomasanne
A Szilvit könnyebb leírni!!!megkérdezhetem , mivel műtötték Férjed?V.nem publikus?Jobbulást Neki!!Ne haragudj, hogy egy csomószor küldtem el Neked az üzit, de csak azt írta ki , hogy nem ment el!! :evil: :twisted:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Ma annyira megijedtem. Képzeljétek, délután tettem-vettem, készültem, hogy lemegyünk egy kicsit levegőzni kis náthás mókuskámmal, aki meg elkezdett sirdogálni. De hát szokott, úgyhogy nem figyeltem oda különösen. Aztán tisztába tettem, letettem és megint sirt, nem tudott lábra állni. Azt vettem észre, hogy a jobb lábára egyáltalán nem tud ráállni. Jól megnéztem, nyomogattam itt-ott, sehol sem fájt. Amikor ült, jókedve volt, ha elkezdett felállni, vagy mászni, sirt és nem birt felállni. Úgy megijedtem, hogy csak na.
Elvittem orvoshoz, beutaltak a Madarász sebészetére. A diagnózis: virusfertőzés szövődménye, nem ritka dolog, a csipőizületben viz halmozódik fel és fájdalmas. Volt UH, nem látszott a viz: azt mondták, azért, mert csak néhány órás a dolog, lesz még rosszabb is, de nem kell vele csinálni semmit, rendbejön magától.
Na, ez nekem azért gyanús. A megfázásra sem kell gyógyszer, a köhögésre sem és még erre sem...szerintem eljött az antibiotikum ideje, bár nem vagyok hive. Holnap megyünk doktornénihez újra.
Amúgy este vendégeink voltak, szaladgált, nevetgélt, mintha mi sem történt volna. Ja, pedig előtte még lázas is lett.

Nem szeretem ezeket a "megnyugtató" de semmitmondó válaszokat. Jó lenne többet tudni erről. Ti hallottatok ilyesmiről? Nyúlné, esetleg apósdoki...ha még birja a sok kérdést, megkérdeznéd tőle?
Olyan ijesztő volt szegény, ahogy akart menni, de nem tudott.

Barbi, mi holnap itthon kúráljuk tovább magunkat, azt hiszem.

Na, azt már le sem irom, hogy utaztam a Madarászig, metróval, óriás pocakkal cipelve a lépcsőkön fel-le a babakocsit, hogy nem segitett senki és hogy tévedtem el. Brrrrrrrr.

KépKép

KépKép
majola

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?