Sziasztok!
Először is köszönjük szépen a vendéglátást Barbinak, újfent nagyon jól éreztük magunkat. Zsuzsa bemutatta a totyogó tudományát, és immáron leginkább kétlábon garázdálkodott. És legelt véges-végig, az isteni muffinokból kettecskén négyet is elfogyasztottunk. A tojássali receptje publikus?

Vagy konyhatitok?
Juci!
Nem biztos hogy Marci azért lett bizalmatlanabb az új kajákkal szemben, mert praktikázol! Emiatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod! Zsuzsa is óvatosabb az új dolgokkal, pedig az egyetlen amivel én taktikázom, hogy a püréset hogy csempésszem be neki.
De képzeljétek!
Tegnap vacsorára evett a finomfőzelékből, a bundáskenyeret meg egyenesen falta.

Pont azért csináltam ilyen főzeléket (eddiglen életemben először) mert ebben van répa is meg borsó is, és azokat más formátumban nagyon szereti. És a főzelék állag ellenére evett belőle. Nem mondom, hogy sokat, de valamennyit.
A ma délutáni muffin, szőlő és banánfalás után amit Barbiéknál rendezett/tünk, gondoltam hogy valami húst és zöldséget is kéne belepakolni, úgyhogy csináltam paradicsomsalátát balzsamecettel, reszelt sajttal, olivával, meg vettem hozzá egy grillcsirkét és Zsuzsa olyan pusztítást végzett mindkettőben hogy öröm volt nézni!!!
Kuha!
Köszi szépen a mailt, de sajna a táblázat nem jött át vele.

Átküldenéd még egyszer? Köszi!
Zsuzsa sajna egy éves kora előtt kapta a NeisVac-ot, kvázi így értelmetlenül. Azért felhívom a régi doki néninket is, hogy hátha bent vagyunk a computerben, hogy megkapta-e a másodikat...
And!
Köszi az infót az oltásról. PZita ma reggel küldött egy SMS-t, hogy pontosan mennyibe kerül (vajon ő honnan ilyen naprakész minden ilyen adattal?

) és majdnem 17 000 forint.

Azért még meggondolom.
Fogad jobban van?
Totka:
Én nagyon szívesen beleveszlek a táblába (mivel anno én szerkesztettem) ha sikerül egyet megkaparintani. Már amúgy is aktuális lenne a frissítés szerintem...
Szerintem meg amit az alvásról írtál egyáltalán nem elvetendő. Nincs olyan férfi szerintem aki rajongana az ötletért, hogy a gyerek ott aludjon közte és a párja között. De hát ez van. Végül is mondhatni szerencse, hogy a te férjed azt a megoldást elfogadta, amivel legalább te kipihented magad, és azért nem morgott, hogy nem vagy ott mellette...
Köztünkalvás:
Zsuzsa akkor ezek szerint egész kultúráltan alszik. Mikor anyukámnál alszunk, akkor mindhárman egy ágyban vagyunk, igaz, kicsit szűkösen. De végülis se ő sem én nem ébredtünk gyakrabban mint mikor külön szobában alszik (David lehet hogy igen, de úgy kell neki...). Tehát nem azért ébred, mert zavarja, hogy én ott vagyok, vagy nem vagyok ott. Ki tudja miért ébred.
Gyerektea:
Végre valahára kaptam olyan Pickwick gyerekteát amiről a múltkor szó volt. Tényleg más a külseje is meg a "belseje" is, most fekete tea helyett ez a rooibos tea van benne. Most akkor azt szabad adni? Vagy csak nem szabad túlzásba esni? Mondjuk ennyi erővel akkor a fekete teát is adhattam volna neki. Nem mintha bárminemű teát elfogadna...
Anikó!
Nem semmi!!!

Mikor lehet tesztelni??? Addig tűkön ülünk.