A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

sziasztok,

gyors bekukk....

lassan elkezdek visszaolvasgatni, aztán írok még.

Mennyi új kismámi... mindenkinek nagy gratula aki pocakba babátvarázsolt, még a végén mi is kedvet kapunk egy mégkisebbFannihoz.

Mének, mert felkelt

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

hu nagyon turbo csak annyit h nem irtam meg Zuz Maszkabalt ugyh sztem egyszerubb ha azt Fibsztol kapod aztan en viszem a tobbit igy legalabb tudom h Maszkabal nem kell senkinek :D (ugye? :? :lol: )

Rec,
erzekenyseg dolog nem vilagos ha olyan erzekenyek hogy lehetnek barmikor is tobben? :lol: eljen a nouralom!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

holnapi tali megint nem jo :( de aztan remelem hogy mar jo lesz csak ez most zuros het) meg ha ugyis jovok-megyek varosban es ha vkihez kozelebb jarok majd elotte visitok es jol bedobom

Akata,
:lol: :lol: :lol: ha ez igaz lenne (marmint cici-latvany es eletkor osszefuggese) akkor 1000 evig elnenek a pasik :lol: :lol: :lol:

csikizes nalunk a tesom miatt volt durva 8 ev van koztunk - iszonyat szadi volt mindig sajnalom a kislanyat - de a kiscsaj valahogy elvezi; nemcsak erosen csikizett hanem mindig tul sokaig ami mar faj - tok utaltam h o a nagy en meg a pici.... :( hupp-hupp :wink: :D

mindenkinek udddddddddv!!! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Ancsi! mosószóda = nátrium-karbonát és nem csíp, nem harap, nem mar

indianyo

Indi!

Legalább egy címet dobj,hogy el tudjam postázni neked a ringyókat.Mert ha így haladunk akkor Domino már 18 éves lesz mire találékozunk :lol:
20170114224602

Dora, csak nem a te kislanyod az a kislany? :D (bar akkor varjunk meg egy fel evet :wink: )

Rekuc, azert szuletnek tobben, h felnove kb meglegyen az 1:1 arany... hm?
recca

Rec,
hu, ne is mondd :D bár sosincs két egyforma gyerek :wink:

Indi,
akkor Te sem tudsz holnap jönni?
fibi

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat.
Nekem is úgy néz ki, hogy programozott csaászár lesz.
Jól értettem a műtőben bent lehet az apuka is?
Szeretnék majd 1 ágyas szobát, ha lesz. Nekem is tetszik, hogy nem jöhet be boldog boldogtalan a korterembe.
A kislányom a Jánosba szültem, és ott ez nagyon zavart.
Szülésznőt császárnál is illik választani, mert erre az első alkalommal nem gondoltam. :oops:
Mennyi ideig szokás császárral bentmaradni?Jánosba 7 nap volt.Varat szedés napján lehetett haza menni.
Szép estét
Dorka2
33+5
dorka2

Dorka,
Apa a műtőben lévő üvegajtó mögött áll, tehát a steril környezetbe nem jöhet be de mégis ott van. Aztán a babát is neki adják oda amíg téged foltoznak. Ő kíséri a gy.orvoshoz meg minden. Már 4 fénykép készült róluk mire én először láttam a babát :D :D :D nagy volt kint a mulattság, én meg találgattam hogy nézhet ki :lol:
hiába a férfiaknak csak megszületni nehéz...na az én fiamnak az sem volt nehéz :D :D :D hál'Isten
Éna 4. nap reggelén hazamentem mert szépen megkértem a dokinénimet, és Apa szedte ki a varratot otthon 2 nap múlva. (Apa nem doki sőt rosszul van mindentől amit dokik csinálnak. vicces mert a szülést jól bírta :D )
szülésznő szerintem nem kell mert nincs igazán dolga, itt az orvos a főszereplő. én még a szülésznő nevét sem tudom :oops: aki hivatalból ott volt, de az infúzió bekötésén túl nem volt dolga velem.

Deni,
Ezt a sztorit Ancsinak a nagyija mesélte, én is gyerekkoromból emléxem vissza rá. ilyet nehéz elfelejteni, de hogy igaz-e tényleg, nem tudom...

Szrek,
2000 :D :lol: :P
akata

Dora, kozben rajottem, kire gondolhatsz :wink: :D
jo persze vannak ilyen kislanyok, meg vannak olyan kisfiuk... de azert erdekes, nem? :mrgreen:
recca

Votiv,
Olvastam a cikkeket, hát a patikus cikk MEGAdögös, én ezen a piacon dolgozom így kicsit ezen a szemüvegen keresztül néztem és nagggggyon ott van! Szívemből szóltál, csak én ezt nem tudnám így leírni.
ja és a fénykép tényleg jó. Szipál? :D
akata

Zuzi! Örülök hogy reagáltál! :P
Per: áhá! 8)
S a női test csodáit még én sem fogtam fel. :D Még ma is sokszor ránézek Angira, s nem hiszem el a történteket!
Szerintem nem vagy labilis és döntésképtelen! "Csak" anya :P
:wink: :D
Édes lehet a beszélő Bazsó! :lol:

Fibi! Punyi :lol:

Recca! Te mit is dolgozol?
Gratula a tornyokhoz. :P

Akata! A férjed szedte ki a varratokat? Ejha!
gödibarbi

Gyerekek, megmondom a frankót: babát várok. :D
Szombaton hozza át a tesóm, mert 2 és negyed évesen egyedül még nem tudna... :lol:
Egyébként aki ennyire topsecret, arra én juszt sem vagyok kíváncsi. :wink:
neet
neet

Höhöhö... na, hányan vettétek be? :mrgreen:
neet
neet

Hu, nem tudom, mi történhetett, de B már alszik. ilyet még sosem csinált, hogy hirtelen ugy elfáradt 8-kor, hogy még fürdeni sem akart. Lehet hogy ebben is szolidáris velem, mert asszem én sem birok tovább fent maradni ma :?

Akkor Recca, Deni ésakimégakar a F. tonál 10 tájban tali, aztán a többiekkel MOM Park. Ha valami változik, légyszives küldjetek sms-t, én reggel már nem tudok netezni, mert pakolni fogok. Köszi!
Jo éjt Mindenkinek, kellemes hosszuuuuuu hétvégét, hétfön leszek legközelebb :)

KépKép
fibi

Oszinten, en tenyleg Katara gondoltam. Reggel ha pizsibol atoltozom vagy zuhanyzas kozben lat meg koveteli a szopit, de eleg ha csak szembe forditva ultetem az olembe, rogton kukucskal a polom nyakan keresztul. :lol: De igazad van, majd meglatjuk mi lesz fel ev mulva. :wink:
Neked ki jutott meg eszedbe?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Barbi,
kb 15 másodpercet vett igénybe. Megfogta a madzag végét oszt kihúzta. azért ez mégsem akkora tudomány, de azért ő büszkén meséli :lol:
babafog???????
akata

Barbi,
kb 15 másodpercet vett igénybe. Megfogta a madzag végét oszt kihúzta. azért ez mégsem akkora tudomány, de azért ő büszkén meséli :lol:

babafog???????
hogy kell adni a babynak a Chamomillát?
akata

Neet,
hehe, én neeeem :lol:
fibi

Neet,
de gonosz vagy!!! :D biztos csak azért nem árulja el mert babonáááás!
akata

hopp, majdnem elfelejtettem megirni a beigért cédéket :oops:
fibi

Neet! :lol:

Akata! Szerintem akkor is nem semmi a férjed! :D
Én anyatejben hagyom felolvadni a vulgáris kamillát. A gond hogy baromi lassan teszi ezt ( teljes olvadás másfél :shock: óra!)
gödibarbi

Dora, akkor ezt buktam :lol: (egyebkent LH-ra gondoltam. legalabbis a legutobbi info szerint (ami persze mar jo regi), meg o is lelkes szopizo volt). de Katad nagyon aranyos, es ha ennyire szereti, akkor jo eselye(d) van, h 1/2 ev mulva is fogja meg uzni :D es meg miket mond? :)

Barbi, ha a "szakmam" kerdezed, az biologus. hogy mit dolgozom, azt hagyjuk, mert egyelore kerdeses, mit hoz a jovo :?
ja es en magamnak szedtem ki azt a kemeny 2 varratot onnan, tukorrel olloval meg erdekesen :wink:

Neet, :mrgreen: ismerunk mar (mint a rossz penzt :lol:)
recca

Recca biológus! :P hát akkor te sem vagy semmi!!! :D
gödibarbi

Rec,
eeez igen :D képzeld, ma felhivott a Svédo-ban élö barátnöm, és mesélte, hogy meguszta ö is a gátmasszázst, 2 pici varrata volt mint Neked :) és a H-ban megkérdezték töle, hogy mikor akar hazamenni, ö meg mondta, hogy másnap, és igy is lett :) tökjo az a rendszer.
fibi

Barbi,
hányszor hány bogyót?
akata

ááááááááá, nem a gátmasszázst uszta meg, hanem a gátmetszést :roll: mégis mennem kell aludni :lol:
fibi

úgy értem hányszor mennyi/nap/ded
persze hogy nem hány bogyót senki :D :D
akata

akata :lol: ! ugye te is mész nemsokár aludni? :mrgreen:
2x5 egy nap, de ha nagyon szenved akkor 3x5 is lehet fél óránként egymás után.

Fibi! nekem is csak pici varrásom volt. BS azt is mondta hogy ha otthonszültem volna akkor hozzá sem nyúlnának :D
gödibarbi

Fibi, sved "szuleszet" rulez :) neked jo ejszakat :) es holnap 10, f-to :)
recca

Barbi,
püztem egy utsot ezen a héten :D

Recca,
jaja :) okés, megyek már :D akkor holnap :)
fibi

Kata, köszi :D
van egy tutijó fotósunk, a Kálvin téren "rendel", Színháromszög Bt, Diószegi Erika. családi fotókat is készít, rólunk is csinált egy klassz sorozatot, mikor Isti egyéves lett :) jó szívvel ajánlom őket, mert nem csak jó fotós a csaj, de amennyit össze ugrabugrált az egész fényképészet, hogy Isti óriásikat vigyorogjon :D :D mi már majdnem jobban röhögtünk az apjával :D és a képek klassz karácsonyi ajndékok lettek nagyszülőknek/dédiknek :)

Chamomillát előbb próbáld ki, hogy hat-e. a nyűgösség kezdetekor 2 golyócskát adj a picid szájába. így nem kell feloldani se. ha nem változik, fél óra múlva adj még kettőt, de a 3-4. adag után ha nem látsz eredményt, akkor nem jó a szer. fogzásra is több szer jó, mi vagy négyet kipróbáltunk, a chamo volt az első, ami kiesett.

Neet, én háromszor olvastam el a hszed :D de tudod mit? én örültem volna - utánad - a legjobban, ha nem csak poén.

votiv 8)
votiv

én is svéd szülészeten akarok szülni. Ikeja olyat nem importál? :roll:

Isti olyan határozottan utasította el a szopit annó, hogy nehéz belegondolni ennek a teljes ellenkezőjébe. de terhesen nem nehéz belegondolni abba, hogy ha valami kellemetlen, az BAROMIRA az...
én becsülök mindenkit, aki szoptat, de azt érzem, hogy ez addig jó, amíg mindkét félnek jó.

Rec, úgy tudom LH leállt a szopival. Hogy most magától vagy ráhatásra, arra nem emlékszem, csak arra, hogy azóta extranehéz elaltatni. de talán már idő közben ez is változott, sajnos ritkán hallok Ada felől. azt még tudom, hogy nem kérdezik meg ketteske nemét :)

most én is arról álmodozom, hogy nem kérdezem meg, de apája mindenképp tudni akarja, és úgyis kikotyogná.

votiv 8)
votiv

Fibi:) Nekem a délelőtt 10 óra talira sosem jó - pláne, ha még utazom is érte másfél órát. Illetve nekem még csak-csak, de kicsi fiam 9 körül ébred.

Jucusom :) csakazértis találkozzunk! Például meglátogathatnánk együtt a Kisün családot :) Mondsza egy napot és időpontot 11 után és ott leszünk :) Címet ettől függetlenül még adhatok, de örülnék, ha találkoznánk. És ne hagyd ki Dominó csábos mosolyát, megéri :)

KAta :) Domicsek az összes homeobogyót ügyesen elszopogatja - pedig időnként bizony 5-7 szem is megy a szájcsücsökbe. Én is próbálkoztam a feloldással kezdetben, de feladtam - és hát jó kis cukorka, szereti is, nagyokat mosolyog mindig, ha kap valami bogyót. Chamomillából egyszerre csak 2 szemet szokott kapni és rendben is van a dolog úgy. Szerencsére mostanában nem kellett bevetni.

MA csipkebogyólevest főztem. Különleges és finom!

Jó talit holnapra midnenkinek!

indianyo

Zsanci, tetszik Igi szókincse :D
a többi babákok is nagyon ügyesek!!!

lassan mi is haladunk, egyszer ma már megvolt a "ló", de sajna többször nem volt hajlandó megszólalni...
és most már egyértelműen a ló lett a kedvenc állat, a kutya már a múlté :P
sikerült átszerveznem a hetemet úgy, hogy megint mehessünk lovagolni szombaton :)

votiv 8)
votiv

Fibi :) Már biztos alszol, de mi is ott leszünk a tónál 10-kor holnap!

Votiv :) szülészet-import :lol: :lol:

Rec :) Hűha! Saját magadnak szedted ki a varratokat?! :shock: én megnézni is alig mertem eleinte... És gratula Benkének az építéshez! :D

Akata :) Enyim ded elszopogatja a chamomillát :wink:
denizsa

Kókusz!
a cím nem ez?: http://www.akciohaz.hu/hunor/ , mert a tiéden nem jön be semmi. :(

Akata!
figyi! mamám tök ilyet mesélt!!! ugyanezt a paplanost!

Indi!
akkor majd kipróbálom ;-)
nem taliztatok ma senkivel?
én is főzök minden nap csipkebogyó levest, csak teának hívom :]

Dorka2!
a műtőbe nem jöhet be a papa, csak egy ajtón keresztül les!

Juc!
te nem érsz rá holnap a talira?

TALI:
10 után ott leszünk a MOM-ban.

Lencsi ma belenézett a tükörbe és azt mondta: HETTI :D
ancsipancsi

Sziasztok!

jo talit holnapra a talizoknak!!! next tajm mi is megyunk :D

Kép

Kép

szrekuc

Kókusz!
megtaláltam a házikót! kafa! szerintem én ilyeneket láttam a Skálában. most vettem egy hangutánzó órát. Lencsi vele hápog :D
ancsipancsi

Indi, és nem volt "szúrós" a leves? :) Dominó is megkóstolhatta?

Látod Kata, lassan még az is kiderül, hogy többen a homeobogyókat édesség helyett fogyasztják :D Isti is vigyorog ezerrel, ha kap :D
múltkor meg elcsórt egy tubust, lerágta az adagolóját, és elkezdte kienni a bogyókat :shock: persze ilyenkor egy kis mentol vagy tejeskávé is elég, és semmi hatása nem lesz :)

votiv 8)
votiv

Ancsi :) Mi minden nap talizunk valakivel itt a környéken séta közben. Szerencsére közelben laknak barátok és a tesómék se laknak messze, úgyhogy én bármikor tudok gyerekes partit csapni :)

KAta :) csiklandozáés borzasztó, nekem komoly halálfélelmeim vannak tőle... de ez nem önmagában a csiklandozás miatt van ám, hanem a rossz emlékek miatt. Szerintem egészségesen kellemes dolog ez kisgyerekkorban - csak néhány ember ezt is képes elszúrni :(

indianyo

Votiv :) Fijacska nem kapott belőle, mert tejfölös-lisztes habarással és sok édesítéssel készült - és nem volt szúrós, mert összeturmixoltam és átpasszíroztam, sima, sűrű, finom, pikáns leveske lett. De ha már kaphat habarós levest,fogok ilyet főzni neki is, mert tényleg szuper, jobb, mint a meggyleves :)

indianyo

Szia Lányok!

Megkerült az elveszett bárány:)

Csak gyorsan gondoltam bejelentkezem. Sajnos mostanában nem vagyunk igazán jól. Lilla 1 hét bölcsi után 40 fokos lázzal és torokgyulladással folytatta, persze apukája is beteg lett. Majd megint mentünk egy hetet és most hétfőn máűr megint 38,4 volt a hője. Folyik a nózi, fos hangulat, kevés alvás, evésről kezd lassan leszokni. Mindezek mellett nekem mandulagyulladásom lett, ami az először felírt antbiotól nem múlt , el úgyhogy most nyomom a második kört. Kivagyok már teljesen, másfél hete alig bírok nyelni. Már én is idegesítem magam. Már az jó lenne ha én rendbe jönnék és több türelmem lenne a Lillushoz.

Ő egyébként nagyon jól bírja a bölcsit, reggel picit sír, kb 5 másodpercig és zatán jól elvan. Eszik bent, játszik és alszik 2 órákat. Persze ha nem beteg:) Neet szerencsések vagytok ha eddig nálatok nem volt ilyen.

Tökre örülök, hogy megint ennyi pocakos van:) Gratula mindenkinek!
beetrix

haj mindenki!

gyerekkocsi-kerdes: hideg idoben telen stb miben van az egy ev koruli ded? regi kocsink nekunk nagyon ramaty a sportkocsi meg hiaba csucs ha nincs hozza labzsak meg olyan kis vedtelen (pegperego aria)

nalatok ez hogy volt/van? gondoltam nezek univerzalis labzsakot ehhez mert sajatja nincs

Recca,
koszi felvilagositast! :D es tok jo h biologus vagy - nekem ez mar szinte egzotikum :D (no jo csak viccelek angol-biologia osztaly voltunk ugyh meg vagyok en aldva bogyologusokkal a kornyeken csak tolem esik tavol a dolog :D erdekel de kb olyan mint az urkutatas :D)
do-it-yourself varratszedes? :shock: :shock: :shock: ha rajtam mult vna en egy darabot ki nem szedek magambol :roll: brrrrrr :wink: :D

Beet,
jobbulast
nekem eddigi 24,5 evem alatt ket mandulamutetem volt (ergo szamitasiam szerint 20evente lesz egy :D) ugyh tudom es drukk h gyogyuljatok mindannyian!

Indi,
csipkebogy leves nyimimyamm :) next tajm ha lesz tali mi meg free akkor megcsinalhatjuk autos kavarast meg amit irtal cd-krol is jol hangzik h ki aztan te jol gepre teszed
tobbieknel is gondoltam h egyszerubb egy dvd-re ranyomni aztan otthon mindenki szetdobja cd-re csak en ezt nemtom megcsinalni max apjuk de nem nyilatkozott h szeretne ilyet ugyh egyelore buzgon masolok :wink: :D

Votiv,
te honnan tudsz ennyit homeobogyokrol?es Barbi, te?most lattam vmi tajekoztatofuzetecsket de meg arra is azt mondta patikus nember h azert meg az alapjan se kezdjek bele - tok bonyinak tunik h mikor mire milyen potencialban mit
es bocs a kerdesert de hat? :lol:
a H-ban volt magas doktorneni gozom sincs hogy hivjak (gyerekorvos) o adott asszem arnikat Abelnek is meg nekem is szules utan mert tisztaa beverzett a bebi szeme
azt nem tudom hatott-e mert nem volt vilagos h hogyan kell szedni ill amikor megkaptam kis tubust nem tudtam kinyitni ugyh nyers erovel leszedtem a tetejet golyocskak meg repultek :lol: :lol: :lol:

egyszer a torkomra is kaptam vmi lityi-lotyit nagyon korulmenyesen kellett tartani (mikro mobil stb ne erje - golyocskak is ilyen erzekenyek?)
a vegen azert kozfelkialtassal mandulamutet lett belole

szoval nekem ez rem bonyinak tunik... :roll: :wink: :D

Ancsi, Kokusz,
ilyen Hunortoyt lehet beszerezni szerintetek a hunyadi utrol (ami cimet megad az a honlap amit Ancsi te adtal)?hm?

Kép

Kép

szrekuc

Szrekuc,
mi egy év körül még mélykocsit használtunk (azaz kombinálhatót, de mély pozícióban) na ahhoz aztán volt lábzsák meg minden herkentyű. Most dec.ben lesz 2 a lány, most cseréltük le sportkocsira a nagyot, ennek sincs zsákja, de sztem egy kis takaró is jó, csak bugyoláld be jól; ill. ha fázik, (mert lerúgja esetleg) szalad majd mellettem. :D
Tavalyi tél, ülve a (kombinálható) mélykocsiban:
Kép
neet
neet

!

Szrekuc :) ha már autós felajánlásodnál tartunk, menjünk a Camponába legközelebb, arrafelé is sok anyapajtás lakik és Neet többször is emlegette az illető helyet, mint neki lehetséges találkaspotot.

Melitta bartáném is olasz szakos holnapután 6 hónapos Zazi fiával, biztos ismeritek egymást... én is majdnem olasz szakos lettem, de nem tudtam a Teremtés melletti freskó nevét a Capella Sistinában, így eltanácsoltak, mint súlyosan hiányos műveltségű és olasz kultúra közelébe nem való egyedet - hiába a nyelvtudás meg az országismeret, hehe - tehát nekem papírom van arról, hgoy bunkó vagyok :mrgreen:

Művészetek Palotájában lesz Madre DEus koncert - Világzenei fesztivál van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De szeretnék, de szeretnék oda eljutni....

csókolat és szép napot és Pálinkás jó reg és jó talit a delikvenseknek !

indianyo

Indi!

Ok,majd jövő héten akkor alakuljunk,mert mi most keddig elutazunk.Nem jöttök csípőszűrni egyébként?
20170114224602

Jucus ! Tényleg, el is feledkeztem a csípőszűrésről! Jó, akkor kedden megyünk, ha nektek is jó :) És hová utaztok? De jó, szép őszi idő, biztos nagyokat fogtok kirándulni :)

indianyo

Indi!

Kedden jövünk haza,de szerintem mire Ti csípőszürtök addigra itthon vagyunk.Kb.2 körül igaz? KEhidára megyünk és köszi a jó idő kívánságot 8)
20170114224602

Lillusnak és mindenkinek jobbulást, aki betegeskedik! +++
Beet,
sajnos ez gyakori velejárója a közösségi életnek, a mi csoportunkban is már szinte mindenki volt beteg, Eszter is néha köhécsel meg folyik az orra, de nem panaszkodom, mert ez tényleg semmi.

Indi,
köszi, h gonoldsz rám ! :) Campona nekem jó, bár a szerda-csüt szinte mindig foglalt (suli, de lesz őszi szünet a 30.i héten!!) és jövőhéten kedd még fogdoki is. És 8tól délig-egyig ráérek akármikor egyébként.

Talisoknak jó időt, itt ragyog a nap! Juc, nektek meg jó 4 napost! :)
neet
neet

Nevessetek:

Mit tegyél, hogy idegesítő legyél?

AHÁNYSZOR VALAKI MEGKÉR VALAMIRE, KÉRDEZD MEG, HOGY KÉR-E
HOZZÁ SÜLT KRUMPLIT.

AZ ÖSSZES CSEKKEDNEK A "MEGJEGYZÉS" RÉSZÉBE ÍRD BE,
HOGY "SZEXUÁLIS SZOLGÁLTATÁSOKÉRT".

NE HASZNALJ EKEZETEKET

KÉRDEZZ MEG EMBEREKET, HOGY MILYEN NEMŰEK

A DRIVE-THROUGH ABLAKNÁL JEGYEZD MEG, HOGY A RENDELÉS
ELVITELRE LESZ

AMIKOR A PÉNZ KIJÖN A BANK-AUTOMATÁBÓL, KEZDJÉL KIABÁLNI,
HOGY NYERTEM! NYERTEM! MÁR HARMADSZOR EZEN A HÉTEN!!!!!"

AMIKOR KIFELÉ MÉSZ AZ ÁLLATKERTBOL, KEZDJÉL A PARKOLÓ FELÉ
ROHANNI ÉS ORDÍTANI: "FUSSATOK!!! KISZABADULTAK!!!"

Volt még pár, de azok nem annyira viccesek.
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?