haj mindenki!
gyerekkocsi-kerdes: hideg idoben telen stb miben van az egy ev koruli ded? regi kocsink nekunk nagyon ramaty a sportkocsi meg hiaba csucs ha nincs hozza labzsak meg olyan kis vedtelen (pegperego aria)
nalatok ez hogy volt/van? gondoltam nezek univerzalis labzsakot ehhez mert sajatja nincs
Recca,
koszi felvilagositast!

es tok jo h biologus vagy - nekem ez mar szinte egzotikum

(no jo csak viccelek angol-biologia osztaly voltunk ugyh meg vagyok en aldva bogyologusokkal a kornyeken csak tolem esik tavol a dolog

erdekel de kb olyan mint az urkutatas

)
do-it-yourself varratszedes?

ha rajtam mult vna en egy darabot ki nem szedek magambol

brrrrrr
Beet,
jobbulast
nekem eddigi 24,5 evem alatt ket mandulamutetem volt (ergo szamitasiam szerint 20evente lesz egy

) ugyh tudom es drukk h gyogyuljatok mindannyian!
Indi,
csipkebogy leves nyimimyamm

next tajm ha lesz tali mi meg free akkor megcsinalhatjuk autos kavarast meg amit irtal cd-krol is jol hangzik h ki aztan te jol gepre teszed
tobbieknel is gondoltam h egyszerubb egy dvd-re ranyomni aztan otthon mindenki szetdobja cd-re csak en ezt nemtom megcsinalni max apjuk de nem nyilatkozott h szeretne ilyet ugyh egyelore buzgon masolok
Votiv,
te honnan tudsz ennyit homeobogyokrol?es Barbi, te?most lattam vmi tajekoztatofuzetecsket de meg arra is azt mondta patikus nember h azert meg az alapjan se kezdjek bele - tok bonyinak tunik h mikor mire milyen potencialban mit
es bocs a kerdesert de hat?
a H-ban volt magas doktorneni gozom sincs hogy hivjak (gyerekorvos) o adott asszem arnikat Abelnek is meg nekem is szules utan mert tisztaa beverzett a bebi szeme
azt nem tudom hatott-e mert nem volt vilagos h hogyan kell szedni ill amikor megkaptam kis tubust nem tudtam kinyitni ugyh nyers erovel leszedtem a tetejet golyocskak meg repultek
egyszer a torkomra is kaptam vmi lityi-lotyit nagyon korulmenyesen kellett tartani (mikro mobil stb ne erje - golyocskak is ilyen erzekenyek?)
a vegen azert kozfelkialtassal mandulamutet lett belole
szoval nekem ez rem bonyinak tunik...
Ancsi, Kokusz,
ilyen Hunortoyt lehet beszerezni szerintetek a hunyadi utrol (ami cimet megad az a honlap amit Ancsi te adtal)?hm?