(Ezt még délelőtt írtam, mindjárt visszaolvasom a nap termését)
Barbi!
Képek megint tüneményesek! Köszi.
Anikó, Totka meg mindenki!
Köszönjük a dicséreteket. Szerintem Zsuzsából csak akkor lesz modell, ha Barbi marad a fotósa, mert csak neki kelleti magát így.

Amúgy nem hajlandó produkálni magát, sztem ez az első mosolygós kép róla amit Barbi csinált.
And!
Te csak ne pironkodjál mert akkor mit csináljak én aki egy szál képet nem csináltam senkiről?

No majd legközelebb iparkodom...
Anikó:
Zsuzsa már ottmarad egyedül, általában másfél-két órát, de azt mondja a dada aki beszoktatja, hogy kézben van csak csöndben, ha leteszi, sír. Engem is meglep, mert Zsuzsának is van babysittere, akivel nem csinálta ezt. Igaz, ott sokkal fokozatosabban csináltuk, hogy eleinte én is otthon voltam, sőt, egy szobában velük amíg játszadoztak. Aztán meg a másik szobában tettem-vettem, aztán kimentek a kertbe, aztán kivitte sétálni, és csak jópár alkalom után hagytam ott őket hogy én mentem el valahova. Akkor sírdogált Zsuzsa de állítólag hamar megnyugodott, a babysitter el tudta terelni a figyelmét. Már meg is szokták egymást, meg otthon is volt, az ismerős környezetben, biztos ezért. Most ez biztos nagyobb sokk Zsuzsának, hogy idegen környezet, szinte idegen ember, nemcsak ővele kell foglalkozni, hanem a többiekkel is, szóval ezt a kanyart sajnos nehezebben veszi. És azóta otthon is sír ha kimegyek. Remélem ez nem tart sokáig. David felajánlotta, hogy viszi ő, én meg jól lehurrogtam, hogy mit képzel, egy szülőnek kell beszoktatni, ha már én kezdtem, akkor én folytatom. De azért megkérdeztem a dadát, és ő is azt mondta, az apukától, nagymamától könnyebben szakadnak el a gyerekek. Úgyhogy jövő héttől David viszi. Vagy ketten együtt, de ő megy be vele. Majd megbeszéljük.
Szilvi!
Tök jó a kép! Már én is olvastam, hogy Amerikában árulnak ilyen tákolmányt "co-sleeper" (együttalvó) név alatt, onnan jött az ötlet, hogy a kiságyát megszereljem. Az én megoldásom olcsóbb, de ez oda van rögzítve a nagy ágyhoz, biztos biztonságosabb. Igaz, nálunk sose volt probléma belőle, hogy nem volt rögzítve az ágy, akkora az önsúlya, hogy nemigen mozdult el a helyéről.
Apának mihamarabbi gyógyulást! Van olyan férfi aki "jó" beteg??? Mert én még nem tapasztaltam olyat.

Zsuzsát is nagyon megviselte, mikor David kórházban volt 4 napig, akkor kezdett újra iszonyú sokszor kelni éjjel. Igaz, a nagynénémet is akkor műtötték (ugyanaznap

) és én nagyon kivoltam idegileg, lehet nem(csak) az apja távolléte meg az én feszültségem okozta az éjjeli keléseket, hanem most már arra gyanakszom, hogy a sok idegeskedéstől akkor kezdett igazán megcsappanni a tejem. Mert akkor kezdtük a tápszerezést miután David hazajött a kórházból miután rájöttem, hogy Zsuzsa éhes éjjel.
Megann:
Igazi amerikai leszel ezekkel a tökilökikkel!

Amerikában árulnak a véséshez célszerszámot is, kis kerek fejű, recés, műanyag nyelű késeket meg kaparót amivel ki lehet szedni a belét. Meg mintákat. Én nem vagyok az a dekorálós típus, de párszor én is véstem, jó szórakozás, pláne ha az ember bulit szervez köré.
Tényleg, lányok, Halloween buli?
Nyúlné!
Jó hogy szólsz a hajtémában!!! Kérdeztem is a lányokat a talin hogy szerintük mit csináljak vele! Igazából szeretném ha megnőne, de most egy kicsit rendetlen. Szerinted várjam ki amíg egy hosszúságban le lehet vágni, vagy próbáljam meg fodrásszal kiigazíttatni? Esetleg elvállalnál minket egy babatali alkalmával???

Ha nem pofátlanság ilyet kérni...
Szilvi-szilva!
Nem elég hogy a második kislányunk Szilvi lesz, Zsuzsa jele a bölcsiben a szilva!