A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Hű And nem semmi miken mentetek már keresztül.
De előfordulnak ilyenek, csak olyan rémisztő tud lenni...
Nyúlné, szerintem én is kipróbálom azt a lepedőst, de az a láb közötti lefogós ami a képen volt az is jónak tűnik. :)
Kriszti és Rolika

KépKép
Kép
csikken

Jó reggelt!

Gyorsan reggeli teázás közben pötyögök egy sort...

Majola!

:( Szegény Julcsi! TÉnyleg félelmetes lehetett! Majd mond meg, mit mondott a doki néni. Viszont ha tényleg vírusfertőzés, akkor az antibiotikum nemhogy nem segít, hanem még meg is terheli a szervezetét amíg az a vírusok ellen küzd, mert esetlegesen kiöli a jótékony "hazai" baktériumokat a szervezetében. Tudom, hogy ilyenkor az ember bármit tenne inkább mint hogy tétlen nézze, hogy a gyereke szenved, de szerintem hallgass rájuk ha azt mondják, nem kell! Csak azért írom így, mert tudom, van orvos aki felírja az antibogyót, ha anyuka erősködik. Sajna nem helyes, de ez van.

Madarász: :( Ha bármiben tudok segíteni (akár babakocsi cipelésben is) szóljál!!! Ketten azért csak jobban megbírkózunk vele, és a Madarász nincs messze.

Kuha!

Köszi szépen a táblát, most átjött!! :)

Na megyek mert ébred Zsuzsa és kezdődik a nap...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

szép jó reggelt!
ma végre kialudtam magam! :P :P :P pár napja megint nem sikerült,de nem csak Kisnyulamtól,hanem a nagytól is! :evil: lényeg,hogy ma mindketten hagytak!Kisnyuszi a hajnali kelés és reggelije után ott szuszizik az ágyunkban,nagyNyúl már Miskolcon van lehet,mert odajár suliba!
az arcom már megint tiszta ragya,de én rájöttem,hogy ez a nemlavás miatti stressztől is van,mert ilyenkor mindig megjelennek ,de olyan szemét,kinyomhatatanok! :evil: én ugye nappal pörgök,nem tudok pihizni,így ha este nem sikerül aludni rendesen,akkor .....pláne,ha ez több napig tart! :? :? :?
na mindegy,majd csak lesz valahogy!

pár óra és jönnek a csajok,puszcsók mindenkinek!
Rokica!
pocakos a pocakosnak! :P :P :P arik lennétek Majolával!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Hű de sokat írtatok, tegnap este!
Gondoltam a reggeli tea alatt átfutom, hát nem ment...
Ma mindenképpen takarítanom kell, így csak röviden:

Majola!
Hogy van Julcsi?????

Az együttalvásról:
(Mielőtt ebből is gumicsont lesz)
Sztem minden családnak más a jó módszer, ebben nincs kőbe vésett szabály, vagy általánosan elfogadott módszer. Van olyan apuka, aki nem bír a gyerek mellett aludni, mert minden neszre felébred, van olyan, mint az én férjem is, aki meg se rezzen, bármi is történik körülötte, és ÁLLÍTÓLAG olyan is van (én már filmen láttam :) , aki maga kel fel a bébihez). Meg persze mi anyukák is különbözőek vagyunk, meg az is számít, hogy van-e tesó, milyen a lakás, szóval, szerintem csak eyedi megoldások léteznek.

Azon azért elgondolkodtam, hogy az emberiség történetének legjavát (bár tudom, hogy van aki nem szereti, ha a régi dolgokra hivatkozunk), mégiscsak együttalvással töltötte. És ez nem vész annyira az idők távolába, még a nagyszüleink jelentős része is így nőtt fel. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez a követendő, hanem azt, hogy szerintem nagy kárt biztosan nem okoz, és nekünk, fürdőszobás, több hálós komforttal ellátott nyugatiaknak van ilyen eszméletlen jó dolgunk, hogy válogathatunk.

ayse

Anikó!
Én is szurkolok, hogy úgy legyen, amit igazán szeretnél!
(egyébként ahogy történni fog, az úgy lesz a legjobb :wink: )

And!
Hose= nadrág
tragen=tart, hord
(magyarnémet - azaz kisebbségi - kiejtéssek hózentrÓger, mi is így hívjuk)

Talis képek szuperek, babucik édesek, mamucik csinosak!
Cicmices kép nagyon jó!

ayse

Sziasztok,

Aranyosak vagytok nagyon, koszonom :lol:
Helyzetjelentes:
Reggel hom 36.9, tegnap 37.00 volt :oops:
Mar vagy 5x voltam pisilni, es fel vagyok fujodva :roll: :?:
Lehet, hogy bebeszelem magamnak? De igy sokkal jobb, mar nem csak en izgulok :lol: :oops:
Hetfo, kedd fele kell hogy megjojjon, ha addig nem szerdan tesztelek :?: Ma reggel persze ketszer fordultam a patika elott, majdnem vettem egy tesztet, dehat meg korai lenne, addig is hetvegen meg fog enni a fene. Ferjem akarja, tegnap is mondta es "ratettunk egy lapattal" ugy vagyunk vele, hogy akkor adjuk meg a lehetoseget neki, ha ugyis ez volt megirva :lol: :lol:

Majola,
Jobban van Julcsi?

Tegnap este a matracon kotottem ki, bar fiam az agyaban aludt, olyan edes volt, vagy haromszor megkerdezte, mama?? itty??

Rokica,
Ma is van bolcsi?
Biztosan sikerulni fog a beszoktatas! Egyebkent Zsuzsa megy bolcsibe, ha megszuletik Szilvi?

Ayse,
Olyan jokat tudsz irni! Egyetertek, regebben mindenki egyutt aludt a gyerekekkel.

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Nyulne,
Nekem is ragyas es pattanasos az arcom es a kozmetikusom is azt mondta, tobbet kellenne pihennem! Na koszi, neki nincs gyereke :lol: :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Anikó!
A legtöbb teszt 10 napos terhességet is kimutat, szóval még akár a menzi előtt is. vegyél egyet, hogy ne kelljen végigizgulnod a hétvégét!
(meghát mi is iszonyúan kiváncsiak vagyunk :wink: )

ayse

Ayse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most ratettel egy lapattal!!!!!!!!!!!!! Huzzak a patikaba???????????

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Anikó,
Szerintem húzz :) :) :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Hahó.

Na,minket is utolért a takonykór!! :evil: :cry:
Este fél8-kor rendesen elaludt Meli,aztán fél10-kor felsirt.Bementem hozzá és tiszta takony volt. :( Úgyhogy jött nálunk is a pórszivózás!Hát ne tudjátok meg....!Visitott,sikitott,csavarta ki magát a kezemből és persze apa mondta,hogy ne kinozzam már!Én meg jól elmondtam neki,hogy mi lehet a következménye ha nem szivjuk ki.Aztán visszafektettem és aludt szépen reggelig,csak párat köhögött.
Most is alszik,de ha felkel lehet,hogy meglátogatjuk a dokibácsinkat,mert ugye jön a hosszú hétvége és az ügyeletre nem szeretnék menni.

Barbi.
Boldog házassági évfurdolót nektek!! :lol:
Neked nem ragad bele a muffin a papiba??

Rókica.
Tegnap én irtam,hogy Meli elejétől fogva külön szobába alszik.Csak akkor aludtam vele,ha beteg volt.Az éjszakai keléseket meg valahogy csak túléltem! :wink:

Majola.
Hú,szegény Julcsi.Gondolom,hogy megijedtél.De reméljük hamar túllesz rajta! :)
A nem segitő emberekről is éppen tegnap irtam! :( :evil:

Megann.
Hű,de kafa lett töki!!
Mondtam apának,hogy csináljunk mi is,csak hát ahhoz tök is kéne!! :lol:
Na majd holnap talán tudok venni.
Egyébként dátum szerint mikor van Hallowen?? :oops: :oops:

Kuha.
Én is kérhetek abból a tábliból??
siroki3@freemail.hu

Talis fényképek hiper-szuper édesek!!
Zsuzsát mindenképpen ki kell,hogy emeljem!! :D Nagyon-nagyon szép!Meliről sajnos mostanában egyáltalán nem tudok olyan fényképet csinálni,ahol belenéz a gépbe,olyat meg pláne nem,hogy még mosolyog is!! :? Pedig most annyira,de annyira tündériek.Már olyan igazi lányosak.A fiúk meg fiúsak. :D

Ébredés van!!

ancsi26

Jaj,még...

Nyúlné.
Hogy is kell azt a párologtatót bevetni és mi van benne??

Davallia.
Panda csúcs édes!! :lol:
Látom és hallom,mini zenebölcsit tartottál! :wink: :D

ancsi26

Davallia,

Majd csak otthon tudom megnezni a videot, delutan nem dolgozok!
Hat nem tudom, az eszemmel tiltakozom egy ujabb terhesseg es baba ellen, de a szivemmel, ha arra gondolok, hogy talan lanyom lesz, :lol: igen, bevallalnam.
Meg hat, ha most nem leszek terhes, akkor sose, mert tudatosan biztos nem fogok meg egy gyereket vallalni, ugyhogy hagyom a sors kezet, de ha nem vagyok terhes, novemberben dupla spiralt tetetek fel :lol: :lol:

Ancsi,
Nagyon gyors gyogyulast Melinek es rengeteg gyogypuszi!!!!!!!!
Muffinhoz nagyon jo a szilikon sutoforma, garantaltan kijon es nem ragad le :roll:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Davallia,
Panda szuperédes, ahogy táncikál! :) Tüneményes! :)

Ancsi,
Jobbulást Melinek! Remélhetőleg, hamar kilábal belőle! Drukk drukk! :)

benianyu

Anikó,
Én már egy kicsit azért drukkolok, hogy legyen baba! :) Lehet, hogy tudat alatt én is szeretnék egy kislányt???? :) Nekem van spirálom, így nehezebb lesz. :)

benianyu

Úristen mennyit írtatok, alig győztem visszaolvasni, reagálni sem tudok szerintem mindenre.
Az éjszakai alvásról annyit, hogy Brigi az első két hónapban egy szobában velünk, hol a kiságyában, hol mellettünk (attól függ belealudtam-e a szopiba, vagy sem)aludt. Miután elkészült a felső szint és az Ő szobája is, átdeportáltuk a bútorait,köztük a kiságyát is. Azóta velünk alszik egy ágyban. Jó mi? Próbáltam már egyébként, hogy az esti szopi után átkommandózom a kiságyba, de kb.2 óra múlva felébred. A délutáni alvástanítás most már jól megy, azt hiszem áttérhetünk az éjszakaira, Apa most úgyis itthon lesz 1 hét szabin :P nem érdekes ha nem alszik éjjel. :roll:

Anikó
Amint van eredmény, gyorsan tájékoztass minket, én is drukkolok. Hogy minek azt nem tudom, amit Te szeretnél.
Törölköző merítés :lol:

Manka
Mi is "jószívű korszak"unkat éljük. Én is kaptam már nyáltól tocsogó kiflit, kölesgolyót, babakekszet. A kedvenc játéka most a szennyes ruhák között turkálni és egy-egy szerzeménnyel rohangálni és bújkálni előlem.

Thomasanne
Drukk Apának a mielőbbi gyógyuláshoz, a lázmérőt meg szerintem dugd el előle, mindnyájatoknak jobb lesz úgy. :wink:
Nyűgis nap? Hát arról tudnék mesélni. Tegnap a délutáni alvásból már sírva ébredt :cry: , majd következett kb. 2-3 óra hiszti. Semmi nem volt jó neki.yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (bocsi, ezt a Brigi írta) Mire Apa estére hazajött természetesen visszaváltozott a mindig mosolygós, bájos kislánnyá.

Nyúlné
Ragyák :evil:
Engem is boldogítanak. Már annyira utálom őket, de egyszerűen semmi nem használ. Erre nincs valami szupi homeós bogyó? A terhesség vége felé és a szülés után kb. 6 hónapig gyönyörű volt a bőröm, de azóta? És hát kozmetikushoz sem úgy jutok el, ahogy szeretnék.

Barbi
Remélem nem baj, én is lenyúltam a receptet. Ha sikerül holnapra megsütöm. Lélekben már készülök a hadtest ellátására. Lesz szép tortánk Thomasannénak hála, megcsinálom a gyerekeknek ( szám szerint 5 lesz belőle) a daratortát, fasírt, sült hús, saláták, fincsi tárkonyos pulykaragu leves.
Na megyek,mert már itt toporog egy kis ördögfióka a lábamnál.

Kép
Kép
maresz

Hali.

Megjöttünk az orvostól.Hálistennek még csak kezdetleges a nátha!Remélem nem lesz rosszabb!!De ez az orrszivás katasztrofális! :? :(

Anikó,Benianyu.
Köszi a drukkot!! :) Remélem tényleg hamar vége lesz!!

Most pedig megyek megsütöm az incsi-fincsi almás muffint.

Ja és Anikó!!
Köszi a szilikonsütő ötletet,eszembe se jutott! :oops:
És persze megy a drukk.Hogy minek??Azt dönts el te!! :D

ancsi26

Sziasztok!

Megjöttünk a maratoni sétából a szigetről!
Nagyon szuper volt, de bazira elfáradtam. Főleg Nolcsi, őt a szőkőkúttól a Jászai M. térig a nyakamban cipeltem, miközben toltam a babakocsit és vittem a motort..... :?
De odafelé is a Jászain szálltunk le, besétáltunk a szigetre, a játszón megálltunk egy kicsit, hogy megegyük a maradék muffint :oops: , aztán elsétáltunk a sziget végéig, majd vissza. A kisállatkertben megnéztük az állatokat, Leon is elaludt egy kicsit a kocsiban, de Maja aludt egy hatalmasat, 1,5 órát! :D
Gyerekek alszanak, én meg itt netezek, ahelyett, hogy én is aludnék.

Anikó!
Vettél tesztet?

Ancsi!
Melinek jobbulást kívánok, lehet megússza egy kis takonnyal.
Ha nem melegen próbálom leszedni a papírt, akkor nem ragad bele.
De igaza van Anikónak, a szilikon az igazi, én is keresek, csak még nem kaptam. :(

Maresz!
Dehogy baj, remélem ízleni fog! :wink:
Hú, jó sok mindent főzöl, ügyi vagy!

Davallia!
Jesszusom, Noel egy-két hónapja tudja csak kifújni az orrát, pedig ő 2,5 éves :shock: :shock:
Nagyon ügyes Panda!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Davallia.

Fenistil cseppet irt fel a doki.

Papirzsepibe orrfújós Pandát mindjárt megzabbantom! :lol:

Ma reggel a vérvétel után én is megajándékoztam magam egy csizmivel!! :wink:

Éljen az új frizura!!Csak tessék bátornak lenni és tuti nagyon jó lesz!! :) :wink: Apa egy új csajt fog kapni és majd leesik az álla!! :shock: :lol:

Pandának ismét kivánok gyors gyógyulást!! :wink:

Már sül is a muffinom!!Remélem jó lesz.NYAMI-NYAMI...... :lol:
Jaj,csak ne lennék ilyen édesszájú!! :?

ancsi26

Davallia
Olyan edes Meli, ahogy "ropja" a tancot :lol:

Meg nem vettem tesztet, nem tudom raszanni magam :oops: :roll:
Nemsokara megyek a nagyert a suliba, meglatom kibirom-e??

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

(Ezt még délelőtt írtam, mindjárt visszaolvasom a nap termését)

Barbi!

Képek megint tüneményesek! Köszi. :)

Anikó, Totka meg mindenki!

Köszönjük a dicséreteket. Szerintem Zsuzsából csak akkor lesz modell, ha Barbi marad a fotósa, mert csak neki kelleti magát így. :) Amúgy nem hajlandó produkálni magát, sztem ez az első mosolygós kép róla amit Barbi csinált.

And!

Te csak ne pironkodjál mert akkor mit csináljak én aki egy szál képet nem csináltam senkiről? :P No majd legközelebb iparkodom...

Anikó:

Zsuzsa már ottmarad egyedül, általában másfél-két órát, de azt mondja a dada aki beszoktatja, hogy kézben van csak csöndben, ha leteszi, sír. Engem is meglep, mert Zsuzsának is van babysittere, akivel nem csinálta ezt. Igaz, ott sokkal fokozatosabban csináltuk, hogy eleinte én is otthon voltam, sőt, egy szobában velük amíg játszadoztak. Aztán meg a másik szobában tettem-vettem, aztán kimentek a kertbe, aztán kivitte sétálni, és csak jópár alkalom után hagytam ott őket hogy én mentem el valahova. Akkor sírdogált Zsuzsa de állítólag hamar megnyugodott, a babysitter el tudta terelni a figyelmét. Már meg is szokták egymást, meg otthon is volt, az ismerős környezetben, biztos ezért. Most ez biztos nagyobb sokk Zsuzsának, hogy idegen környezet, szinte idegen ember, nemcsak ővele kell foglalkozni, hanem a többiekkel is, szóval ezt a kanyart sajnos nehezebben veszi. És azóta otthon is sír ha kimegyek. Remélem ez nem tart sokáig. David felajánlotta, hogy viszi ő, én meg jól lehurrogtam, hogy mit képzel, egy szülőnek kell beszoktatni, ha már én kezdtem, akkor én folytatom. De azért megkérdeztem a dadát, és ő is azt mondta, az apukától, nagymamától könnyebben szakadnak el a gyerekek. Úgyhogy jövő héttől David viszi. Vagy ketten együtt, de ő megy be vele. Majd megbeszéljük.

Szilvi!

Tök jó a kép! Már én is olvastam, hogy Amerikában árulnak ilyen tákolmányt "co-sleeper" (együttalvó) név alatt, onnan jött az ötlet, hogy a kiságyát megszereljem. Az én megoldásom olcsóbb, de ez oda van rögzítve a nagy ágyhoz, biztos biztonságosabb. Igaz, nálunk sose volt probléma belőle, hogy nem volt rögzítve az ágy, akkora az önsúlya, hogy nemigen mozdult el a helyéről.

Apának mihamarabbi gyógyulást! Van olyan férfi aki "jó" beteg??? Mert én még nem tapasztaltam olyat. :roll: Zsuzsát is nagyon megviselte, mikor David kórházban volt 4 napig, akkor kezdett újra iszonyú sokszor kelni éjjel. Igaz, a nagynénémet is akkor műtötték (ugyanaznap :( ) és én nagyon kivoltam idegileg, lehet nem(csak) az apja távolléte meg az én feszültségem okozta az éjjeli keléseket, hanem most már arra gyanakszom, hogy a sok idegeskedéstől akkor kezdett igazán megcsappanni a tejem. Mert akkor kezdtük a tápszerezést miután David hazajött a kórházból miután rájöttem, hogy Zsuzsa éhes éjjel.

Megann:

Igazi amerikai leszel ezekkel a tökilökikkel! :) Amerikában árulnak a véséshez célszerszámot is, kis kerek fejű, recés, műanyag nyelű késeket meg kaparót amivel ki lehet szedni a belét. Meg mintákat. Én nem vagyok az a dekorálós típus, de párszor én is véstem, jó szórakozás, pláne ha az ember bulit szervez köré. :)

Tényleg, lányok, Halloween buli? :)

Nyúlné!

Jó hogy szólsz a hajtémában!!! Kérdeztem is a lányokat a talin hogy szerintük mit csináljak vele! Igazából szeretném ha megnőne, de most egy kicsit rendetlen. Szerinted várjam ki amíg egy hosszúságban le lehet vágni, vagy próbáljam meg fodrásszal kiigazíttatni? Esetleg elvállalnál minket egy babatali alkalmával??? :oops: Ha nem pofátlanság ilyet kérni...

Szilvi-szilva! :)

Nem elég hogy a második kislányunk Szilvi lesz, Zsuzsa jele a bölcsiben a szilva! :)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nyúlné, köszi, annyira rendes vagy!...De azért ekkora szivességet nem kérek ám! Majd apát körüludvaroljuk, ha még taknyi Julcsi (vagy jól ráparancsolunk :twisted: ) és akkor kivisz.
Mondott valamit após a csipődologról?

A doktornénink ma azt mondta, hogy tényleg előfordul, úgy is hivják, hogy az izület náthája: adjak Panadolt 3 napig.

Róki, aranyos vagy, tényleg jól néznénk ki, két pocakos. Amúgy én simán kérek segitséget és kérésre még kedvesek is az emberek, csak tegnap elég ideges voltam és nem volt kedvem megszólitani senkit.
Én tegnap vágtam le Julcsi haját, apa szerint elcsúfitottam...még szerencse, hogy elég szépecske és nem könnyű elcsúfitani, mert tényleg nem lett remekmű a frizura.

KépKép

KépKép
majola

Majola,
sajna apósdokinak pont rohannia kellett,emikor megérkeztünk,de mindenképpen beszélek vele és kifaggatom!
viszont!a következő héten szabin lesznek,így akkor sajna nincs zarándokmenet! :? de utána állnak mindenki rendelkezésére!

na most beszéltem is vele:
azt mondta nagyon helyes,hogy nem adnak semmit,ez van sajna,arra hogy a lábára is ráment azt mondta ,hogy rengeteg c vitamint kell belenyomni(ceboin) és eunacin szirup?valami ilyesmi,patikus tuti tudja,direkt ilyen tünetekre van!

és amúgy meg tényleg bármikor kiviszlek én is!és punktum!

majd még jövök!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Köszi! Vajon mennyi az a rengeteg?

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok, taknyos babáknak gyógypuszi, többinek meg sima :)
Nem tudok most írni mert dolog van.
Látom a félrenyelés nem olyan sűrű dolog. Ennek igazán örülök. :)
Kriszti és Roli

KépKép
Kép
csikken

Na sziasztok!

Jucc!

Köszönjük szépen a vendéglátást! :) Nagyon jól éreztük magunkat. A kaja isteni volt, és Zsuzsa szerintem befizet a főztödre. :)

Cinka!

Olyan jó volt látni titeket Rékával, gyertek gyakrabban! Jucc mondta utólag hogy nagyon el vagytok havazva és azért nem tudsz már Babanetezni, de szerintem mi minden életjelnek örülünk. :)

Ayse:

Alvással kapcsolatban teljesen egyetértek. És hogy élő bizonylatot is adjak, volt már olyan, hogy David kelt Zsuzsához. Lutri, hogy elfogadja-e vagy sem, és ha igen, meddig tart. Mióta tápszert kap, azóta jobban. De van hogy neki is ugyanannyi idő visszaaltatni mint nekem. Ééééés remélem Cleo nem bánja, de tőle is hallottam hogy van hogy a férje altatja vissza Maját, csak mivel ők még ciciznek, ezért ami Cleonak öt perc, a férjének jóval tovább tart.

Anikó!

Most már lapátolhattok apával, nem oszt nem szoroz. :) Hacsak nem most van peteérésed, de hát ha már a mensidet várod, akkor nem túl valószínű (persze nem lehetetlen).

Igen, Zsuzsa a kistesó születése után is bölcsibe fog járni, reményeim szerint akkor majd az lesz a stabil pont az életében amibe nem kavar bele a kistesó.

Ancsi:

Le a kalappal előtted... nem tudom hogy élted túl az éjszakai keléseket...

Bölcsi:

Zsuzsa ma olyan éktelen üvöltésre zendített mikor eljöttem hogy majd meghasadt a szívem. :( Viszont utólag a dada azt mondta, evett a reggeliből, ivott a teából és kint a teraszon üldögélt az autóban amíg le nem akart borulni fejjel a kormányra az álmosságtól, akkor bevitte berakni a kiságyba, de azt mondta, úgy rázendített mintha tűkkel lett volna kibélelve az ágy. Az már nem is merem mondani neki, hogy otthon nem kiságyban alszik Zsuzsa. :roll: Szóval gondolom hogy azért ha eszik a gyerek és már le lehet tenni, akkor lassanként hozzászokik a dologhoz. Viszont eszméletlen anyás továbbra is, sőt egyre anyásabb. Az apját ellökdösi magától, jól meg is sértődött rajta David, hogy engem jobban szeret. :roll: Mindenesetre lehet hogy nem baj hogy most van egy kis pihenő, és jövő kedden már David adja be. Valszeg együtt megyünk odáig (ha ketten vagyunk akkor a BKV-t is bevállalom), de David viszi be. Kiváncsi vagyok, ez hogy fog menni.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Halihó lányok!

Épp hogy beestem.. :oops: :oops:

Egész nap rohangáltam mécsesért, kajáért mindenért.. :evil:
Kocsi bepakolva a holnapi túrára..jó messzire megyünk..Szerencs közelébe..

Gyorsan visszaolvastam....de most nem fogok mindenre reagálni, mert korán kelünk...és nem akarok fáradtan vezetni 500 km-t holnap....

Róki!
Ne is mondd, már én is félek hogy tiszta amcsi leszek...ma bementem a tescóba, hát nem beleugrott a kosaramba még egy csomo Hellowen-i giccsparádé???? :oops: :oops:
Vettem:

Sötétben világitó sarlót, vagy mi is...kasza????
Ajtódiszt, aminek a közepént egy banya repül seprűn
Boszorkánysipkát...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És még vettem volna szivem szerint egy csomó más marhaságot is...
Még leginkább egy közepes 1 m hosszú boszorkányseprűvel szemeztem....de azt már nem mertem megvenni, mert a végén még férj ráültet oszt megcsiklandozza a seprűt..oszt kitudja, hol száll le... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát ez a bölcsis élménybeszámoló továbbra sem szivderitő számomra... :cry: :cry: :cry: :cry:

Megyek is aludni lányok...

Tessék holnap jó sokat termelni, hogy vasárnap jót olvashassak.....vagy hétfőn... :oops: :oops:

M.

Kép

Kép
megann

Ja igen....

Nyúlné!

Puklinak már hire hamva sincs.... :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Ja és mégegy......

Lökikészitéssel megfertőztem a szomszédot is... :lol: :lol: :lol:
A szomszéd kislány minden este jön megnézni a lökiket...és hisztizik anyukának...hogy ő is ilyet akar... :lol: :lol: :lol: :lol:
Már el is láttam hasznos tanácsokkal a szomszédasszonyt, hogy hogy s mint fogjon hozzá.... :lol: :lol:

Na mostmár tényleg megyek...

Kiváncsi vagyok, Léna hogy fogja viselni, hogy nem magától kel, hanem én ébresztem..... :roll: :roll: :roll: :roll: fél 6-6 között :shock: :shock: :shock: :shock:

M.

Kép

Kép
megann

Majola,
van otthon már Ceboin csepped?vagy nincs?a dobozra az van írva,hogy 1éves korig naponta 6-8csepp,kisgyerekeknek naponta 10csepp,Julcsi már kisgyereknek számít!
de esetleg,ha Megann vagy valaki megmondaná,akinek orvos már felírt ilyet,hogy mennyit szokott adni! :roll:
gondlom 10csepp mindenképpen adható Julcsidnak!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Aniko,ez egyre izgisebb!
csináld már azt a tesztet!!!!!!!!
Davallia,
az nem irígy kutyaság,ha nem akarja,hogy örökre elvegyék a dolgait!inkább védi a tulajdonát,értékeit!nem jobban hangzik? :lol: majd rájön,hogy van,aki visszaadja....ők lesznek a barátok! :P
Panda-tánc :P :P :P :P :P :P :P és az orrfújás!gratula a kedves apukának is!
Ancsi,
a fenébe :evil:
forralsz egy lavornyi vizet,majd beleöntesz min.2evőkanál sót és ugyanennyi szódabikarbónát,majd beteszed Meli ágyához és letakarod lepedőkkel,legjobb,ha odaülsz egy fél órát te is,nehogy megijedjen ,ha felriad vagy valami(merthogy ,amkior alszik akkor kell!amúgy meg,főleg ha kicsi a szoba,sátor nélkül is betehetsz az ágya mellé egy lavort!egy-két éjszaka cseréld neki többször is,mert nagyon jót tesz!és persze a nappali alvásnál is alkalmazható!
jobbulást! :?
Maresz,
ragyák detto!
mondjuk én hülye elkezdtem fogamzásgátlót szedni(franc se tudja már minek) és mintha attól durrantak volna be mégjobban!szedek homeosat,de ahogy ellébecolom támadnak újra a szemét kinyomhatatlanok! :evil:
Eugenia Jambrosa 5ch 1szer5
Sulfur Iodatum9ch 2szer5
Atropa Belladonna9ch 2szer5

ezek kifejezetten hormonálisan kijött patikra vannak!
már csak azt nem tudom,hogy valaha elhagyhatom e a szedésüket :shock: :? remélem igen!ja és ,ha nem alszol és idegess vagy,akkor ezek sem segítenek a legyengült anyuka bőrén! :?
anyum most vett egy nagyon királyságos gyógynövénykönyvet,tényleg eddig ez tetszi a legjobban a sok közül!lusta voltam szinte mindent kiírni belőle,úgyhogy inkább veszek egyett magamnak is és kiokosítom magam!aztán meg titeket!azért a jó kis gyógyteák,főzetek mindig is csodákra voltak képesek! :wink:
van kebelnagyobbító főzet is :lol: ,bár lehet ezzel nem a szptatós mamik körében kellene előhozakodnom! :lol: :lol: :lol:
Roki
én még növeszteném és nem nyúlnék hozzá,mert legalább lehet majd látni,hogy milyenre is nő a haj és közben meg lehet ide-oda csattolgatni! :P aztán végül is szivesen,illetve megpróbálkozhatunk vele,ha Zsuzsa is akarja!de majd inkább úgy,hogy mondjuk felszaladok hozzátok és barátkozunk az ollómmal és velem ugyebár!
bár nem valószínű,hogy újra beállok fodrásznak,Kisnyúl mellett meg még szinte lehetetlen,tapasztalat mondja!de Zsuzsa haján szivesen nyisszantok!
fura,hogy bár szerettem fodrásznak lenni,de nem tudom elképzelni magam,hogy újra nekikezdek!talán,ha saját üzletem lenne,de azt is inkább vezetném,mint dolgoznék :oops: :lol: :lol: :lol:
valami máson töröm a fejem,csak még magamnak sem árultam el,hogy min! :roll:
Megann,
de jó! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Annamami!!!!!!!!!!!!!
csak azt akartam mondani,hogy olyan jó volt beszélgetni veled(na jó,beszélni,míg te hallgattál),nagyon jól esett!köszönöm!
Kati is el volt ájulva Mazsitól!ő is azt mondta,hogy olyan különleges szépség,mint Csibi! :P mármint Csibi is ezt mondta!persze ő is nagyon különleges,de most Mazsiról van szó!
gyógyuljatok meg ti is minnél elöbb ! :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

:lol: :lol: :lol:
Én is azt hittem, hogy olyan különleges szépség vagyok, mint Mazsi!!!
Kár, hogy nem... :lol: :lol: :lol:

Viszont azok a virágmintás szemek!!! Azóta sem tudok napirendre térni felette!!! Gyönyörű, még sosem láttam ilyet!!

Fannimami

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Jó Reggelt!

Mazsi aludt 9-től éjfélig,akkor szopizott egy kiadósat és utánna 1/2 8-ig durmolt!!!!! :D
Annyira jól esett kicsit aludnom!!!! :lol: :lol: :lol:
Sztem az én bőrömet is akialvatlanság meg a stressz készíti ki... :(

Nyúlné,
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
KÖSZÖNÖN NEKTEK A TEGNAPI NAPOT MINDENNEL EGYÜTT,TÉNYLEG FANTASZTIKUS VOLT ÉS A BIZALMAT MEG KÜLÖN KÖSZÖNÖM!!!!
TÉNYLEG HIHETETLENÜL JÓ VOLT AZ A NAGYONMMÉLY FÉLÓRÁCSKA..........nem is tudom mivel érdemeltem ki :oops: :oops: :oops:

Szóval:
voltunk tegnap Nyusziékkal csibivel és Tüneményes Hosszúcombú Fannikával orrpucováláson.
Somló dr.bácsit ugyan csak egy percre láttunk,mert futott az ikrecskéklhez,de Zsuzsa mama nagyon profin elbánt velünk! :wink:

TÉNYLEG MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM JÓ SZÍVVEL!!!!
eGYÁTALÁN NEM BÁNTAM MEG,HOGY ELVITTEM mAZSIT,SŐT!!!
mert:
a nózi már szinte alig csurgott,visztont szopi közben én hallottam,hogy jó mélyen,bent még szortyog.truzttyog,de hiába szívtam,nem jött semmi de semmi,pedig éreztem,hogy ott van....
.......na de Somlóéknál!!!!!......hát a spéci sós inhalálás és öblítés után még egy CSOMÓÓÓÓÓÓÓ(ne vicc!!!!)ÁTLÁTSZÓ ÜVEGSZERŰLETAPADT CUCC JÖTT A NÓZIBÓL MEG AZ ARCÜREGBŐL!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :( :( :(
Így Néztemcsak :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Mazsi nagyon HŐS volt,persze sírt de sokkal rosszabbra számítottam és mikor végeztünk,meg is kapta a fecskendőt,amivel a lötyit töltögették bele és azt békésen rágicsálta,amig fannikát pucoválták.......
...aztán kaptun kétféle homeo-s szert,az egyiket már stedtük,azt folytatni kell(bicromicum) meg azt mondták az Echinaceat egész tavaszig,mert az tuti kis immunerősítő és kaptunk Somló féle spéci orrspray-t is.

Este már alig tudtam vmit kiszívni a nóziból és gyakorlatilag szottyogás nélkül aludta végig az éjszakát!!!!!!!!!
úGYHOGY :

ÉLJENÉLJENÉLJENAPÓSDOKI ÉS ATUTI KIS TERÁPIA!!!!!!! :D :D :D
annamami

ÉS NAGYON ÖRÜLTÜNK,HOGY MEGISMERHETTÜK cSIBIT ÉS FANNIT ÉS kATIT IS!!!! :P :P :P
annamami

akkor ezt megbeszéltük lányok! :P :P :P :P :P :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ééééés:

Mazsi

Ma

Reggel

Önállóan

MEGTETT NÉGY LÉPÉST!!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
annamami

ja csak annyi,hogy végigaludtuk(ÉN IS!)az éjszakát és a ragyuszaim vissza is mentek!jó,mi?! :shock:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN MAZSINAK!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Csibi :D :D :D
Ezt NEKED küldjük :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
annamami

http://helan.hu/babaapolas-6-1.htm

olyan,mintha Julcsika lenne,nem?
amúgy tök szimpi termékek! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Annamami, Nyúlné, jó kis kirándulás lehetett.
Mazsi szeme :wink:
A Cebionból én is 10 cseppet gondoltam, de az is átfutott a fejemen, hogy a rengeteg ennél sokkal több :oops:
Lehet, hogy a másik az Echinacea? A csepp, amit felnőttek is használnak? Régebben én is szedtem, tényleg jó volt.

Azt vettem észre, hogy Julcsi megváltozott: olyan kis nyugis lett (na persze tud még balhézni). Az előbb hosszan hallgatta a hintaszéken az ölemben a Szindbádot (Makám, szuper), és csak párszor próbált a hasamon táncolni. Most meg a járókában matat nagy beleéléssel. Ja, és ugyan önállóan jár, de nagyon szeret belémkapaszkodni. Tudom, ez máshol nem furcsa, de ő olyan kis önálló volt, nem szeretett annyira bújni. De ez most olyan jóóóóóóóóó :) Remélem, nem csak a betegség miatt van. Ja, amúgy azóta sincs semmi baja a lábának, vigan szaladgál.
Mindjárt itt lesz nagypapa, hű de örülnek majd egymásnak.

Megann, jó utat! Én ezt a Halloween dolgot nem értékelem annyira, de jót nevettem a leirásodon :)

Ayse, hogy van Lili?

KépKép

KépKép
majola

Nyúlné,

tényleg nagfyon hasonlít Julcsira csak a szemek mások....

Akartam Tőled kérdezni tegnap csak elfelejtettem,mert ugye annyi másról beszéltünk :lol: :oops: :lol: :oops: ,hogy:

a hajam is tök sz@r lett,ZSÍROSODIK :shock: :shock: :shock: ami még SOHA nem fordult elő,még tini koromban sem!!!! :shock: :oops:
Szerinted milyen sampont kéne vennem,mert amiket DM-ben Rossmannban lehet kapni hááááát nem vagyok tól nagy véleménnyel róluk.......most éppen herbal Essentis(tuti rosszul írtam :oops: )-t használok.
Szerinted..... :?: :roll: :?: :roll:
annamami

Majola!
pont így cagyok Kisnyuszival,ő sem volt bújós és állandóan járt a keze-lába,soha nem volt nyugta és így túl sok meghitt pillanatunk se!ő mióta jár,azóta lett bújós,simogatós,ilyenek,biztos mert már túl messzire tud szaladni és hiányzom! :oops: én is most élem ki az ölelés,bújás örömeit!

örülök,hogy Julcsi jobban van!stram(?így írják :oops: :roll: )kis csaj!!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

én nagyon szeretem a fodrászkellékeseknél kapható SERICAL családot,a fodrászok gyakran használják,mert óriási flakon,olcsó és nagyon jó!a balzsamuk is!de te úgyis szereted a bio dolgokat,menj be egy BéresEgészségtárba(pl.)és ott vannak mindenféle samponok a természetesség jegyében!
amit én kúraszerűen szoktam még használni(azt DMben is lehet kapni)a Hair sampont!amúgy meg sajna ez is a hormonokal jár!lehet többet tudnál segíteni valami belső gyógyítással!gyógytea,vitamin,ilyesmi!
nemtom,mert annyi minden oka lehet a hajpanaszoknak!kisérletezni kell folyamatosan!és hát a stressz zsírosíít is!ugyebár :? !

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Majola
igen az! :oops: én olyan feledékeny és figyelmetlen vagyok,ahogy leteszem a telefont már nem is emlékszem,hogy mit mondtak! :evil:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

elszállt, amit írtam :evil: :evil: :evil:

Nem írom le újra, de a képeket a tegnapi szigeti sétáról felteszem

Kép Kép Kép Kép Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1161432461.04.jpg[/img] Kép Kép Kép Kép Kép https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 377.47.jpg[/img] Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Húúúú,de szombat van! :shock: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi,nagyon jó a képek és külön köszönet,hogy Majácskát is csodálhattuk!kicsit féltékenyek vagyunk Leonra,de gondolom csak barátkozik,semmi több! :twisted: :lol: köv.héten egy séta?
mikor?
mi már kifele nagyon,addigra meg pláne!és erről nem nyitok vitát sors keze!!!!! :twisted: :lol:
na majd jövök,ha más is!pá!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?