Olyan édesek a gyerekek! Nem semmi ez a kis mosoly kukázás előtt!
Jó volt tegnap a baba-mama klubb, Nándi nagyon élvezte és ki is fáradt rendesen a sok játékba. Egészen jó éjszakánk volt, csak kétszer ébredt és gyorsan aludt tovább
Jövőhéten viszek fényképezőgépet, szeretném megörökíteni, ahogy együtt játszanak! Jó, hogy azonos korú babák vannak, féltem, hogy mi leszünk a legkisebbek Katika Petrájával és csak nagyobbak jönnek!
Köszönöm a névnapi köszöntéseket!
Dettus!
Pár napja nem voltam fenn a neten, nem is tudtam, hogy fáj a hátad!
Hát tudnék mesélni, mivel gerinc problémával küzdök én is és a picur nagyon gyarapszik, hála Istennek! Nehéz emelgetni!
Mivel szoptatsz te is, nem szerencsés Fastumot használni, de 1-2 alkalommal nem árt. Nekem az Amol - szintén gyógynövény kivonat vált be és a masszázs, ami akkor is jó ha nincs semmi bajod, csak drága!
Melinda!
Látom gyűjtesz valakinek, végigolvastam 3 lapot, de nem találtam meg a részleteket. Nem emlékszem, hogy olvastam, átsiklottam felette? Kislány ruháink nincsenek és családon belül továbbmegy amit kinőttünk, sajnos nem tudok segíteni! 2 éve én is gyűjtöttem egy erdélyi családnak, akkor az ismerősöktől is összeszedtem, ami volt. Eszméletlen, hogy fejlődik a lányod, jó lenne újra találkozni!
Katic