A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Meg van!! :) Holnap feladom a pontjaimat. Remélem lesz játék karira.

Erszényes

Hát most éppen megtalálta a számítógépet, meg a zsinórokat. Dumálni főleg akkor dumál, ha Bence hazajön a suliból. Nagyon örül neki.

Andi
Kép
cukkker

Lili
Nagyon ügyi Zsófi :D

Roz
Sztem jó lett. Holnap megpróbálok feltenni képet :wink:

Képzeljétek ma Gyop felállt!!!!

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi, gratulálok én is Nektek!! :)
birolili

Thymi, gratulálok én is Nektek!! :)
birolili

Sziasztok!

Vacsi jól sikerült, fini lett, el is fogyott mind :D
Kaptam szép virágcsokrot apától, bár szerintem majd igazán holnap ünnepelünk, megyünk Pestre koncertre. Lili meg nagymamázik, majd csak szombat reggel megyünk érte.

Teszek fel képeket, élvezem, hogy végre van fényképezőnk :lol: :lol:

Ezt a csokrot kaptam:
Kép

Ez az új játékszerünk:
Kép

Ezt meg csak úgy:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dettus,

Örülök, hogy megismerkettünk. Kaptál krémet?

Kattic,

Nándinak sok-sok boldog névnapot kíván Petrus (ja és persze mi is :D )

Kép

Kép
nyhk

Nagyon édi pofija van Lilinek :wink:
A csokor....cép :D szeretem a nem hagyományos rózsa-szegfű csokrokat.

Kép
Kép
Kép
thymi

Ja és gratula a 10 hónaphoz!

Isten éltessen minden Nándit!

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Lili,Roz köszi!Lili gratula az ügyes kis Zsófinak!És Thymi az ügyes kis Gyopinak is gratula a felálláshoz!Képet teszel a sütiről,hátha én is kedvet kapok,úgyis azon gondolkodom mit kéne sütni?

Lina én is nagyon örülök és várunk titeket vissza :D !És akkor utólag is boldog évfordulót és Lilinek hófordulót!Nagyon kis édes a képeken!

Nyhk,Kattic nektek is annyira nagyon örülök :D na meg a három kis tündérnek :lol: !Krémet tegnap nem vettünk,mert végül apát megkértem jöjjön inkább el értünk kocsival,aztán meg már nem álltunk meg sehol,de majd ma veszek,muszáj,mert estére már nagyon lerongyolódtam.Ma mi jót csináltok,mentek vmerre?

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Lina, jó koncertezést, és boldog hófordulót Lilinek! :) Nagyon édes és nagyon ügyesen megy már ő is!

Dettus, én főzök, pakolok, meg szülinapi buliba megyünk. Bár nem tudom, h. mindnekitől kérdezted-e vagy csak Kttictól meg Nyhktől, de én azért válaszoltam. :) :roll:

Roz, én komolyan írtam, h. ez a leghatásosabb fogyókúra. :D :wink: Nem viccből. MIóta aktívabb vagyok, azóta fogytam is vagy 3kilót. És olyan jól esik aktívnak lenni. Csak péntekre elfáradok.

Még szerettem volna vmit.....na, megyek sütök megint almás kugklófot. Itthon nagy kedvenc lett. :)
Köszi Roz! Van még ilyen recepted, ami gyors, és isteni? :P

Nándinak mi is utólag is Boldog névnapot szeretnénk kívánni! :)
birolili

Lina, nekem is tetszik a csokor, nagyon szép! Én is szeretem a különleges csokrokat. :)
birolili

Lili én csak örülök,ha valaki is válaszol nekem :wink: :) !Jó szülinapozást!Felnőtt vagy babás szülinap lesz?És jó sütögetést!Azóta én is kitaláltam,hogy mit süssek(tészta+lekvár+rá diós tojáshab,összesüt,tehát én se bonyolítom túl :lol: ).

Kép Kép

Kép
dettus

dettus,

Mi ha minden összejön megyünk az arborétumba a játszótérre. Ádámnak nagyon tetszik. Ha gondolod sétáljatok ki ti is. Mi 4 után ott leszünk. Ha van még valakinek kedve jöjjön.

Kép

Kép
nyhk

Roz:

Kép

Ja és a jó hír: megint NEGATÍV a pisink :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Kép
Ezt most csináltam. Gyop épp kukázni indult :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Olyan édesek a gyerekek! Nem semmi ez a kis mosoly kukázás előtt!
Jó volt tegnap a baba-mama klubb, Nándi nagyon élvezte és ki is fáradt rendesen a sok játékba. Egészen jó éjszakánk volt, csak kétszer ébredt és gyorsan aludt tovább :D
Jövőhéten viszek fényképezőgépet, szeretném megörökíteni, ahogy együtt játszanak! Jó, hogy azonos korú babák vannak, féltem, hogy mi leszünk a legkisebbek Katika Petrájával és csak nagyobbak jönnek!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket!

Dettus!
Pár napja nem voltam fenn a neten, nem is tudtam, hogy fáj a hátad!
Hát tudnék mesélni, mivel gerinc problémával küzdök én is és a picur nagyon gyarapszik, hála Istennek! Nehéz emelgetni!
Mivel szoptatsz te is, nem szerencsés Fastumot használni, de 1-2 alkalommal nem árt. Nekem az Amol - szintén gyógynövény kivonat vált be és a masszázs, ami akkor is jó ha nincs semmi bajod, csak drága!

Melinda!
Látom gyűjtesz valakinek, végigolvastam 3 lapot, de nem találtam meg a részleteket. Nem emlékszem, hogy olvastam, átsiklottam felette? Kislány ruháink nincsenek és családon belül továbbmegy amit kinőttünk, sajnos nem tudok segíteni! 2 éve én is gyűjtöttem egy erdélyi családnak, akkor az ismerősöktől is összeszedtem, ami volt. Eszméletlen, hogy fejlődik a lányod, jó lenne újra találkozni!

Katic

KépKép
kattic

sziasztok :)

Katic
sok boldog névnapot Nándinak utólag is :)

SERIFF
Neked is nagyon -nagyon sok boldog névnapot kívánunk .

az este kimenős voltam elmentünk ettünk egy pizzát a labirintusban egy ismerőssel utánna meg beültünk a malomba.Háááátt... nem nekem való ez már két helyről szól két külömbözö zene, persze egyiket sem értem hoyg éppen mi szól mert csak egymást probálják túlüvölteni , a rengetg cigi füst ( és persze az emberek közben ott eszik a pizzájukat :shock: :? beszélgetni képtelenség akkor a hangzavar . ugyhogy feladtuk sétáltunk egyett és hazjöttünk . Nincs itt normális cigimentes hely ahol azért nyüzsi van de nem kell megsüketülni ??? JA a POÉN kértünk két koktélt mivel én vezettem alkohol mentesett kértem odajött a pincér mutatom neki mit kérek ( mert mikor modtam nem hallotta) erre rám néz nagy kerek szemekkel DE ez alkohol metes. Meg is beszéltünk a barátnőmmel hogy akkor most ki is vagyunk nézve hoyg nem részegen tántorgunk ki :lol: Szóval arra jutottunk hogy legközelebb max hozzájuk megyünk fel beszélgetni

Kép

Kép

Kép
roz23

thymi
a süti szerintem teljessen jól néz ki :) nagyon ügyi vagy :) Gyopi meg nagyon cukkki :)

lili
recit kobnak köszönd :wink: :D

lina
nagyon szép a csokrod :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Kattic,
utólag boldog névnapot Nándinak!

Ser és Pille Orsija,
nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!
balim

Roz,
egyszerre írtunk, Te nyertél, az enyém elszállt :(
Most rohanok Liliért, majd délután újraírom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz
Köszi a segítséget, na és a telcsiszámot! Elmentettem :wink:

Kép
Kép
Kép
thymi

uhhh de hülye vagyok :(

PILLE NE HARI!!!!!!!!
naggyon sok boldog névnapot Orsinak :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Én most egy uj sütivel kisérletezem ...
hááááát nem tudom sikerül e még soha nem cináltam 4 rétegből áll közben hütöben kell hüteni rétegenként az eslőt már el is rontottam mert 2. réteg hamer került rá nem volt megszilárdulva az első és az egész össze keveredett . Most felejebb csvartam a hűtőt és várok ha nem dermed meg 2 az 1 ben :D :( réteg nem csinálom tovább pedig ollllllyan fini. Ja meg kókuszkrémes palacsinta lesz :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Pille
Orsinak sok boldog névnapot!
Kép

Lili
Segíts majd nekem ha leszel :D Nem tudok regisztrálni az ügyfélkapun :roll:

Roz
Csak nem gumis sütit csinálsz? Apa kedvence :lol: Nagyon fini és egyszerü, csak kavarni kell :wink: na meg türelmesen megvárni amíg megdermednek a rétegek :D

Kép
Kép
Kép
thymi

Sztem ha megdermedt a 2 in 1-ben réteg nyugodtan tovább csinálhatod :wink: úgy az igazi ha minden réteg egyben van.

Kép
Kép
Kép
thymi

Az Orsiknak boldog nevnapot!
mvirag

Sziasztok!

Tegnap írtam sokat,de elszállt.Borzasztóan mérgesítő. :evil:

Kezdem ott,hogy jobbulást minden betegnek,gratula minden névnaposnak,szülinaposnak,évfordulósnak.Most nem emelek ki mindenkit,már tom ki mit ünnepel.

Dettus

neked küldtem püt,megkaptad?Mostanában alig van időm vmire,a bölcsi is kikészít,már megint beteg Anna.A doki azt mondta hogy így lesz egy pár hónapig,amíg az immunrendszere meg nem erősödik.Még jó hogy nem kezdtem még el dolgozni,biztos örülnének hogy rögtön táppénzre mennék.Szóval lábadozunk.

Lili hogy sikerül a napi egy alvás?Szokja Zsófi?

Elfelejtettem,A gyerkőcös képek mind naon arik,Thymi,a süti is naon jól néz ki,remélem az íze is mennyei.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Köszi csajok!

Pille, Orsiborsinak Boldog Névnapot! :D

Kép
seriff

thymi
igen azt csináltam a sárga réteg tökéletes lett ráöntöttem a szörpöset utat tört magának ás mosmár 4 az 1 ben lett :( :? :twisted: majd kiokitasz hoyg kell ezt sütit megcsinálni nem szokot rajtam kifogni egy süti sem de ez most :twisted: :oops: kikasztott :( pedi uuuugy szretm neked meg van reci leirnád mert én it neten 3 is atláltam és a leg egyszerűbbet válsztottam vagyis azt hittem hoyg a legegyszerűbb :(

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Pille Orsinak és neked is Ser Nagyon Boldog Névnapot kívánunk :D !

Kattic nem annyira a hátam fáj(most éppen :lol: ),inkább lent a csípőmnél-lábamnál,de azért köszi,most azt a krémet használom amit Nyhk mondott,remélem segít!Tényleg Kati az Arborétumba nem tudtunk kimenni,akkor tartottuk a Tescos nagybevásárlást :wink: .És a baba-mama klub nekünk is nagyon bejött :lol: ,gépet én is viszek majd!

Hajny persze megkaptam a pü-t,köszi,elmentettem a számod,csak eddig nekem sem volt jó.Sajnálom szegény Annát,jobbulást neki!

Roz azért biztos el fog fogyni az a sütike!

Nemsokára jönnek anyukámék,olyan jó!Itt lesznek a hétvégén,persze annyi fincsi kaját-sütit hoz,ami egy hadseregnek is elég lenne :D .

További szép hétvégét mindenkinek!

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Ígéretemhez híven megpróbálom újraírni a délelőttit. Már annyit megfogadtam, hogy ha hosszút írok, mirelőtt elmenteném Ctrl+c-vel megjegyeztetem, biztos, ami biztos, de most is elmaradt.

Nyhk,
ne haragudj, hogy úgy rohantunk tegnap, így is eléggé kellett csípkednem magam, hogy elérjem a vonatot. Jó ez az Elvira, hogy kinézem a 3 órás vonatot, és kiderül, hogy nincs is.

Dettus,
szívesen megyünk máskor is, majd megbeszéljük.

Kattic,
hozzátok is, vagy ha autózol, akkor jöhetnétek ti is hozzánk.
Amúgy egy egy hónapos picilánynak gyűjtöttem, anyuék most vannak ott, és viszik neki azt a sok-sok mindent, amit kapott Évike.

Amúgy mi ez a baba-mama klub? Olyan jókat írtok róla.

Seriff,
Sok boldog névnapot kívánok neked, meg Pille kis Orsijának is.
Köszi a sok-sok mindent, amit írtál nekem pü-be!!!

A tegnap esti koncert nagyon jó volt, éjfél után értünk haza. Lili is nagyon ügyin aludt a nagyinál, őszintén szólva le se sz*rta, hogy nem vagyunk ott.

Hú, még egy kérdés: Lili egy hét küzdés, sírás-harapás után két napja végképp abbahagyta a szopit. A védőnővel megbeszéltük, hogy 10 hónaposan már kár erőltetni, ha nem akarja, szépen elválasztotta saját magát. Viszont tejem van, és már egyre rosszabbul viselem, mit csináljak, hogy ne legyen??????????
Délután már annyira zavart, hogy mégiscsak megpróbáltam megszoptatni Lilit, de persze rögtön sírva fakadt, aztán meg csak mosolygott a cicin, a szájába sem veszi. Fejni nem akarok, azzal gondolom nem oldanék meg semmit, sőt. Szóval????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Seriff neked is nagyon boldog névnapot kívánunk! :D Mi szépet kaptál?
Köszi kérdésed, lábadozunk. Flórának még folyik az orra, de már lényegesen jobban van. Orsi nem náthás szerencsére. Nekem még fáj a torkom, de nem vészes.

Orsi köszöni a köszöntéseket! :D

Anyóséknál vagyunk, most István Orsizik. Kicsit nyafi, idegen neki megint a környezet. Már 3 hete nem voltunk itt. Most itt is alszunk. Hát kíváncsi vagyok :? Flóra meg elment a nagyival vmi jótékonysági rendezvényre segíteni.

Roz, dehogy haragszom :D Milyen lett a sütid végül? Néha azok a legfinomabbak, amik szörnyen néznek ki.

Örülök, hogy jól érzitek magatokat a baba klubban. Mi sajnos nem tudunk menni, mert akkor kell Flóráért az oviba menni. De lehet, hogy benézünk, mert nagyon rágja a fülemet, hogy mennyünk a játszóházba. Kata volt ott? 3-5-ig van? Jól emlékszem?

Gyopár, Lili édesek a képeken! :)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

hááát
ez a tipikus kiskanalas süti lett :(

thymi

létezik hoyg barna rétegből kicsapodjon a tojás sárgája ?? mert az szerintem nem a sárga réteg maradványai legalul hanem a sárgája a tojásnak ....hm.... pedig uuugy megakartam csinálni ezt a sütit :?

holnap elvileg megjönnek a szekrények annnnnnyira várom :) 2 darab 3 ajtós nagy fenyő szekrény bizti szééép lesz tiszta olyan vagyok mint egy gyerek mint aki a mikulást várja :D
jövöhéten meg szönyeget kellne vadásznom no meg még sarokülő sincs

jaj
el is felejtettem mesélni áki-máki be van iratva bölibe :)
képzeljétek már nem volt hely!!!!!!! már most modta is aböli vezető hogy az utolsó helyet töltöttük be szóval aki bölit keres mondjuk szeptembertől menjen el és irassa fel a csemtét mert NEM lesz helye !!!!!! ezt a böliben modták . Van egye elő lista arra felirnak és akkor tuti lesz helyetek. és képzeljétek 255 !!!!!! várólistás van az egész városban !!!! ez azon felül hogy már felvették azt a mennyiségű gyerköcöt amennyit 1 bölibe lehettet

Kép

Kép

Kép
roz23

Boldogsagos Orsolya nevnapot kivanok!
Kép

Katika megtette az elso onallo lepeseit! :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra,
gratulálok Katikának!!!!

Képzeljétek este játék közben, Lili felállt a lábamnál, ahogy szokott, elengedte a kezét és lépett, aztán megijedt és lecsücsült. Nagyon benne vannak a mozdulatok, hogy mit, hogy kellene csinálni, de nem tudja még hozzá meg is tartani magát egyenesben.

Ma voltam az Auchanban, olyan édes fiús holmik vannak, kivételesen sokkal aranyosabbak, mint lányosban. Amin viszont kiakadtam, hogy végre találtam egy 4-es Pempers pelust, mert ugye az egész városban nincs, és ki volt szakítva a vonalkódja, és egy cellux-szal beragasztva. Komolyan, ez már szerintem beteges.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz,
En a heten voltam ket bolcsiben (Lanchid es Szechenyi setany), es azt mondtak, hogy ha majus elso munkanapjan bemegyek reggel nyolcra akkor tuti kapok helyet, es hogy elotte nem lehet feliratkozni. Pedig en is kerdeztem, hogy nem kell -e feliratkozni varolistara. En egyebkent a jatszocsoport miatt mentem eredetileg, de jovo szeptembertol, mar bolcsi is kellene. Akkor most hogy is van ez?

hajny,
Tenyleg jo, hogy meg nem dolgozol... En is azert akarom mar jovo szeptembertol a bolcsit, hogy ne az legyen hogy elkezdek dolgozni, es akkor rogton honapokra kiesek, hanem nyugisan meg tudjak szokni a kozosseget, meg a bacikat. amikor eloszor vannak kozossegben sokat betegeskednek akar egy fel evig is :(
mvirag

Most beszéltem anyuval, hazajöttek Éva babától. Nagyon örültek mindennek, és köszönik szépen. Állítólag nagyon aranyos a kislány, már több, mint egy hónapos, mint kiderült :roll: , és az anyukájának minden téren elkel azért a segítség, tanács. Kicsit még ügyetlen, de legalább elfogadta a tanácsokat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

LINA,
Itt állok a nagy zsák mindenfélével a kislánynak és lemaradtam??? :cry: :cry: Ma voltunk anyukáméknál és nagyrésze ott volt és reménykedtem hogy csak holnap mentek! :( :( :(

Seriff és Pille Orsija
Én is nagyon boldog névnapot kivánok!!! :D :D

Visszaolvasni nincs időm. A napokban nem tudtam benézni sem és sajna most sincs több időm. :(
Dani és Boti MÉG MINDIG betegek egy kicsit, már komolyan ugy érzem soha nem lesz vége ami viszont ennél is sokkal rosszabb BOTOND NEM AKAR SZOPIZNI!!!! :cry: :cry: :cry:

Nem tudom miért csinálja én csak probálom és próbálom ő meg rángatja el a fejét és sir!!!

MIÉRT?????? :( :(

Még egy kérdés: nálatok jönnek befelé emailek??? Nálunk egyik mail cimünkre se jönnek.

CUKKER
irtam neked, megkaptad?

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
azért megyünk még oda, szerintem nemsokára, majd legközelebb is viszünk valamit:)
Amúgy egy hete Lili se szopik, ok, ő 10 hónapos, viszont egy kislány, aki vele egy napon született 3 hónapos korában befejezte, semmivel nem lehetett rávenni, csak úgy, egyik napról a másikra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

mvirág

nekem így modta a csaj. Sőt az is modta hogy az árpád városi böliben tavaj reggel 8 ra volt meghirdetve a beiratkozás akkori valami 50 helyre 86 mentek gondolhatod mi lehettett ott ???!! ez szerintem velünk szemben kitolás mert van aki már oda megy 1/2 8 ra és beáll a sorba és meg is kapja helyet. Őrület mi van itt a bölikben. BÁr lehet hoyg minket csak azért irt fel a csaj mert ismerem (nikivel 1 csoportba jár a kisfia )

dóra

naggggyon ügyi Katika :)

pille
nem lett az ize rossz de ahoyg kinéz :roll: mindegy majd legközelebb :)kitartás!!! ( de jó hoyg mi szinte soha nem alszunk idegen helyen uuutálnám )

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Tök jól telt az éjszaka, úgy,mint otthon szokott. Igaz, hogy 6-kor már nem aludt vissza. De azóta már a második szunyát nyomja :D

Nana, mensi esetleg? Orsi is rángatja a fejét előtte pár nappal. Más az íze állítólag.

Lina, nem tudod esetleg, hogy mire van még szüksége Éva babának? Az sem jó, ha egy féléből több, más meg hiányzik. Én is tudnék összeszedni neki néhány dolgot, ha átválogatom a bedobozoltakat.

Dora, Lina, nagyon ügyi lányaitok vannak! Orsi még mindig nem mászik, de ettől függetlenül jól halad. Hátrafelé :D

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Roz
Gumisütemény
Első réteg:
3 tojásfehérjét habbá verünk, 3 tojásfehérjét kikeverjük 5 ek porcukorral és 1 csomag vaniliáscukorral. 1 csomag zselatint 1,5 dl vízzel felfőzzünk és még melegen hozzákeverjük a tojássárgamasszához, majd belekeverjük a habot is. Tepsibe öntjük és hűtőbe tesszük.
Második réteg:
Ugyanaz mint az előző, csak a tojássárgához 3 ek kakaót keverünk. A második réteget a megdermedt elsőre öntjük és hűtőbe tesszük.
Harmadik réteg:
4 dl tejfölt elkeverünk 7 ek porcukorral és 1 csomag vaniliáscukorral. 1 csomag zselatint felfőzünk 1,5 dl vízzel és hozzákeverjük a tejfölhöz. A harmadik réteget a megdermedt második rétegre öntjük és hűtőbe tesszük.
Negyedik réteg:
3 dl szörpből és 1 csomag zselatinból kocsonyát főzünk. A negyedik réteget a megdermedt harmadik rétegre öntjük és hűtőbe tesszük.
NAGYON FONTOS h ne tortazselét, hanem étkezési zselatint használj! (15g-ost) Én mindig langyosra hűtöm, mielőtt a tojásba keverem; tejfölnél nem fontos, de ne legyen túl meleg amikor a kihűlt rétegre öntöd, különben feloldja és keveredni fog. A 3. réteg fog a legtovább dermedni és a 4.-ek szinte teljesen kihűlt állapotban öntsd csak rá.

Lina
Hidegvízzel borogasd és el fog apadni. A férjem nagymamája mesélte a nyáron h após öccse túl sok tejet kapott annó és nem bírta a szervezete és pik-pak el kellett választani. Ő így apasztotta. 6 hónapos volt a baba…. Nem igazán értettem a dolgot. Semmiképp ne fejd és ne nézegedt h van-e még benne, mert 40 napig még viszahozható a tej és csak után fog teljesen elapadni.

Dora
Kati ügyimanó!

Nana
Mi is sokat kínlódtunk a szopival és még fogunk is sztem….Tápszert nem hajlandó megenni. Csak azt nem tudom h mi a fenét adok majd neki ha 1 éves kora előtt leválasztja magát???

Kép
Kép
Kép
thymi

Érdekes ez a mensi dolog...nekem eddig 2x volt és mindig dőlt a tej belőlem. Most meg azt veszem észre h ha görcsöl a hasam, mitha meg akarna jönni, Gyop elkezd intenzíven szopizni és elmúlis a fájdalom :roll: ki érti ezt? Olyan mintha ő késleltetné...

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztokat!

Köszönöm a válaszokat! :) :)

Nem, nem mensi miatt lehet ill. remélem lehetett! :D :D

Ma reggel már egész ügyesen szopizott megint. :) :)

KépKép
KépKép
nana09

Jaj még gyorsan azt akartam hogy

Thymi
amit felraktál képet nagyon nagyon édes rajta Gyopár, :) :) ami pedig a neved alatt van kép...Botond pont ugyanilyen zabálnivaló huncut arcot tud vágni! :lol:

KépKép
KépKép
nana09

thymi
DE menniy ideig dermed 1 réteg ?? Egyébként tudom mi volt a gáz az hoyg az én reciben csak 1teás kanál zselatint kellet 1 dl vizbe felodnai szerintem azt vagy elirták vagy nem tudom ... :D

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
Hat szerintem is inkabb azert lehetett mert ismeros... Lehet hogy surgosen szerzni kell ismerost ha bolcsibe szertnenK helyet kapni? :roll: Nem semmi, hogy mar ehhez is protekcio kell :?
mvirag

Sziasztok!

Orsiknak nagyon sok boldos névnapot kívánunk mi is! :) :) :)

Zsófi, Lili
birolili

Sziasztok!

Lina
én nem borogattam a cicim,egy hétig merev és kemény volt,majd teljesen magától ellazult.Már 13 hónapja nem szopik Anna,de még néha folyik egy kicsit a tejcsi,főleg ha jó forró a fürdővizem.A nőgyógyászom szerint 1-2 évig még van tej,mire teljesen elapad.De tényleg nem szabad nyomkodni meg semmi.A borogatás csak jó lehet.Vagy ha elkezdesz fogamzásgátló tablettát szedni,pikk-pakk elapsztja,dokim szerint.Remélem nem fáj már a feszes cici.Kétszer volt tejlázam,iszonyú fájdalmas.

mvirág

hová szeretnéd bölcsibe járatni a gyerekeket?Van már elképzelésed?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Szia nana!

Elfelejtettem az előbb írni hogy mi is jártunk már így párszor hogy nem kaptuk meg az emailokat,most vagy bemész a szolgáltatóhoz és mondod mi a baj,ők segítenek,vagy rosszul van beállítva az email cím.Párom ezeket mondta,és lehet más lesz?Nekünk ez a két verzió szokott lenni.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?