Sziasztok!
Roz
még mindig nem tudom lett a végén ágytakaró? vagy élőben nem volt szép?
Syg
Nagyon örülök h irtál. Mi a Bártfai Anitához járunk. Te is ajánlottad őt is. Nekem nagyon szimpi és Ugy tünik Botinak is nagyon bejön.

Ma délután megyünk megint.
Diagnozis: opistotonus hason: hátrafeszit, feje, lába, feneke a levegőben (sajnos tökéletesen illik Botira)
"nincs nyaka", Még csak most kezdett oldalra fordulni, de csak nagyon ritkán. Oldaltfekve is homorit, a kis fejecséjét állandóan fesziti hátra. Háton fekve állandóan dobálja magát, dobálja a fenekét.
Ivelt a háta és renyhék a hátizmai. Tökéletesen látszik amikor ülésbe huzzuk, még mindig nem teljesen egyenes a kis háta.
Ami JÓ HIR: Remélhetőleg csak kis mértékű volt az oxigéhiány és csak gyenge Hypotoniás ami még jobb hír a szellemével minden teljesen rendben (ezt már az elöző gyógyt. is megállapitotta)
A tónusos reflexek megszüntek, mosolyog mindenkire (a tükörképére is

), kezét és a játékokat (már rég) a szájába veszi (ez azt mondta NAGYON FONTOS!

) TÁrgyakért mindkét kezével nyúl. Most már gyönyörűen tartja magát hason, bár sajnos még mindig max 5 percet van így el
A FŐ BAJ a gyenge hátizmok. Azt mondta Botond erős baba, kiváncsi, érdeklödő (hát nem az a kis "leteszik és nyugiban elvan" fajta sz biztos!!!

) akar ő mindent ezerrel csinálni, ezért dobálja magát, izeg-mozog állandóan, csak a hátizmok gyengék....
DANUSSAl kapcsolatban...szóval ugye ott volt ő is velünk. Egy totál földig érő nadrág volt rajta...egy pillanatra nézett a lábára az Anita és rögtön elmondta mi a baj a lábával és jól leszidta az összes orvos kollegáját

hogy miért csak 3 évesen kapott gyógycipőt...
A teljes korelözményt elmondta...ami nagyon furcsa volt mert mondta biciklizzen sokat...Danus nagyon-nagyon későn tanult meg biciklizni és mi nem tudtuk, nem értettül h miért

Hát most már tökéletesen értem!
Nekem azért is jön be nagyon az Anita, mert VÉGRE vki elmagyarázta hogy mi miért van, VÉGRE tudom az okokat és látom az összefüggéseket!!!! és nekem ez nagyon fontos (én racionális ember vagyok)
Eddig például soha senki nem mondta hogy ez az állandó bukás (még mindig) is ide vezethető vissza Botinál.
Hú EZER BOCS mindenkitől! Syg priviben akartam írni, de végülis többen kérdeztétek.