A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szabolcs megyei anyukákkal ismerkednék

Sziasztok!

Szia Ibolya üdv. a fórumon.:)
Gratulálok a gyerekekhez! Hárman egyszere? Hogy bírod? Fiú, lány arány? Ha van kedved és időd, írj magatokról.

Tünde!
Szuper anyuka vagy. Egy percig se gondolj ilyenekre. Zolkó sokszor csak este jön haza a tanítás és a heti 1x foci miatt. Örülünk, ha együtt vagyunk, de néha tényleg jó lenne csak egyedül. Nekem már az is jó, ha magam vagyok a fürdőbe egy negyedóráig.:)
Mozi? De jó már neked! Mit néztettek meg?

Ma mentünk vissza dokihoz, még szedni kell a gyógyszert, de remélem hétvégén meggyógyulunk.

Tegnap este két poharat is eltört, kénytelen voltam porszívózni. Csodák csodájára nem menekült ki a szobából. Ezt is megértük, hogy előtte lehesen porszívózni.:D

Ági2!
Megtaláltam a jegyzetet, Manó pedig a szánkót a garázsba. Persze ki is kellett próbálni.:) A garázs előtt húzgáltam tegnap, biztos hülyének néztek akik arra mentek.:D A gyerek mindenesetre, nagyon élvezte.

Mentem ebédelni és, ha minden igaz tanulni is.:)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
A tegnapi z.bölcsi elmaradt, mert Domi fiam még két embert megfertőzött a családban, és úgy láttam jónak, ha nem viszem a kis manók közé, hiszen ezek szerint még lappang benne valami!
Jobbulást mindenkinek!
Csilla! Utólag is boldog szülinapot Flórának!!!! Én is izgatottan várom a képeket a nagylányról!!!
Elég nyűgös napjaink vannak mostanában! Azt hiszem a kórházzal nem értek véget a nehéz napok! :( Tegnap este fürdetés előtt észrevettem, hogy a pici törzsén millió apró kiütés! Gondolhatjátok, azt hittem hülyét kapok! Öltöztetés, irány az ügyelet (azt gondoltam biztos valamelyik mostanában szedett gyógyszerre alergiás)! Azt mosdták semmi vész, ez még a vírussal jár! Ne aggódjon anyuka, ennél már csak rosszabb lehet, de elmúlik pikk-pakk! Egy kis Calcium, és már nem is látszik!!! Persze a calciumot bevettük, de kiütések maradtak! :cry: Ma pedig láz, hiszen bújik ki a harmadik fogacskánk, közben pedig mindenen fel akar kapaszkodni, és bekap minden ügyébe akadó dolgot. Persze ha esik a foga is koppan!!!
Kicsit sok lett rólunk, bocsi!
Remélem a többi kis beteg gyógyulgat, és nekik nincs ilyen nyűgjük!!
Milyen volt a tegnapi bölcsi???
Szép estét!!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

akartam mondani szép napot :oops:

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Hol van mindenki?

Dóra!
Azt hiszem Te kérdezted nem rég. Kesztyűt én a skálába láttam ma. 5 újjas 160-190Ft, de van több fajta is. Rengetteg gyerek cucc van most itt, érdemes szétnézni.

Timi!
Nekem is nagyon lassan gyógyul most Manó.
Nem lehet, hogy a kicsi átesett a 3 napos lázon? Akkor vannak kiütések pár napig. A cAlcium tényleg jó, én most is adom , mindig van itthon belőle. Én is eszek mostanában, csak én pezsgőtablettában.

Szép estét mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok!
sajna peti sem akar gyógyulni :( . kedd óta szed yógyszert, amoxicilint kapott, sztem ez nem valami erős, + rhinatiolt.háááááát nem tudom. kedd du volt egy kis láza, tegnap tök jól volt, jól is aludt, ma viszont megint olyan taknyos, mint kedden.ma láza is volt, most is kúppal feküdt le. fenékben 38,6. most a fülében megmértem 38,1. remélem a kúp segít.ha holnap is lázas lesz,visszaviszem a dokihoz, mert tartok kicsit a hosszú hétvégétől! Láttátok? egy 19 éves srác most nyerte meg a 100MILLIÓT!!!!!!!!!!!!!!!!nem semmi :shock:

Kép
dora1980

Sziasztok!
tényleg jól eltűnt mindenki!

Jolka: Én kérdeztem a kesztyűt! A Skálában van egészen picike, ami az én nyólc hónapos pöttöm fiamra jó???
Megnézem, köszi a tippet.
Manapság cipőt kutatok a manókámnak, de olyan picuri a lába, hogy nagyon nehezen találok neki, ugyanis, ha egy számmal nagyobbat akarok neki venni, akkor is 18-as kell!!!

Csajok! minden nap 10-12 óra között látok 2-3 anyukát a Kossuth téren sétálni, mindig ugyan azokat! Közületek nincs valaki véletlenűl?? Mindig figyelem a kicsiket, de sajna még nem tudom őket beazonositani!!! Örülnék, ha megismerhetnélek benneteket!!

szép napot!!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Képzeljétek Peti fél12 óta alszik,ost 3 óra van. :shock: Hátha kialussza a betegséget :) .
megpróbálok képet feltenni: Kép Útra kész! Kép tegnap még lázasan Kép így alszom már majdnem 4 órája!

Kép
dora1980

jaj, a szöveg kicsit összevissza lett, meg sok helyet foglaltunk el!Bocsi!!!!
1 kép: útra kész
2. kép: tegnap még lázasan!

Kép
dora1980

Sziassztok!

Bocsi Timi, vissza kellett volna olvasnom, hogy ki kérdezte.
Cipő, tényleg kicsi kell neki. :) Szerintem nyugodtan vegyél neki 18-t, nem baj, ha nagy még, úgy sem tud még járni, majd belenő. Vagy vegyél neki zárt overált v. bundazsákot a hidegre, az alá meg nem is igazán kell cipő.

Dóra!
Nagyon helyes kissrác Petike!!! :)
Jobbulást Neki. Manó is ilyen betegecske volt még tegnap. Nekem is nagyot aludt. Fél 10-től majdnem 1-ig. Szerencsére ma már nem volt láz, de az étvágya még mindig alig van.:(
Sapekot hol vetted neki (első kép)? Nagyon tetszik! Nekünk csak belebújós van, és mindig leveszi. Az apja már tiszta ideg miatta. :) Nem is értem miért.:D

Na mentem!

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka! A sapit én nyaraláson találtam keszthelyen, de azt hiszem a happy baby-ben a BUSZACSA mellett láttam ugyanilyet, vagy a benefitben.de inkább a happyben. nem volt a legolcsóbb, de beleszerettem, amúgy is imádom rajta a narancssárgát!! :D (na+ a barnát, zöldet)
Képzeljétek kimentünk ma anyósommal a Best Mart(talán) kínaiba a kgst piac előtt ami van... ugyanazt a cipőt amit én megvettem Petinek5900-ért, ott 3800-ért láttam!!!Kívül-belül bőr, talpa műanyag+ az orrán kopásgátló műanyag. tök ari, de én tök ideg lettem!!! :evil:
MOst téli bundáscipőt keresek neki, tegnap mutattak is goretexest 13.000-ért :x hát annyit mégsem adnék érte!!!! Ebben a fent említett boltban láttam budás, fúzős magas szárút, talán 3-4 E közt volt, de csak 21-től volt méret :cry:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Ibolya! Üdvözlet neked! Írj magatokról, és tegyél képeket!!!

Jolka! Küldtem privit!

Anita! Vizsga? Sikerült? Boti meggyógyult!

Csilla! Találkoztam Flórával!

Dóra! Tényleg nagyon szép a sapi! Petike igazi nagy legény! És hogy alszik hason?! :shock: Nekem Dóra nem alszik így!

Gyors voltam!
Üdv mindenkinek!
Ági2
ágimanó1

Elfelejtettem! :oops:
Minden babónak mihamarabbi gyógyulást!!!
ágimanó1

Ágika!
Hol találkoztál Flórával? a játszón, mikor az apjával volt?
Cs.

Kép
nycsilla

Jó reggelt!

Csilla! Azt hiszem anyukáddal volt!? A patikából jöttek ki, aztán meg is szólítottam! :oops: Megnézték Dórát, meg egy kicsit beszélgettünk, mentek a coop-ba!

Üdv mindenkinek!
Ági2
ágimanó1

Sziasztok!

Ismét én!

Timi! A C&A-ban is lehet kesztyűt venni, bár nem tudom milyet akarsz venni. Dórának bébis van, ujj nélküli! Teszek egy képet!

Jolka! Benneteket is láttalak ám, csütörtökön 17-kor, a Kossuth téren, együtt a család! Én buszon voltam, mentem haza a suliból! :cry:
Nem tudom hogy alakul a napunk, lehet megyünk ki nagyszülőkkel dédiékhez. Még nem biztos! Olvasgatok, gyűjtöm az infót, bár elég lassú vagyok! :cry:

Egy hideg délután.
Kép
Üdv
Ági2
ágimanó1

Sziasztok,

Sajnálom, h. a kis betegek ilyen lassan gyógyulnak.
Egyelőre mi jól vagyunk (kopp-kopp-kopp).
Nagyon jól sikerült a szerda estém. Ahogy irtam is jól bepizzáztunk, majd mozi. A Worldtrade Center-t néztük. Nem felejthetlen élmény a film, de nem is ez volt a lényeg, hanem a kikapcsolódás. Zalánnak meg fel sem tünt, h. nem vagyok itthon, attól meg nem tartottam, h. nem alszik el, mert általában az apukája teszi ágyba.

Timi,
Még egy hét múlva is fertőzhet a fosós-hányós. Sajnos. És ahogy barátnőméknél láttam, kétszer is visszaesett a kisfia, amikor már úgy nézett ki jobban van, végül kórházra lett szükség. Nálatok ez már nem fordulhat elő, mert ti eleve a kórházban kezdtetek. A héten mi talán egyszer voltunk a K. téren, de az is estefelé, ugyhogy bennünket nem láthattál. Amugy bélelt kesztyűt ezresért a C&A-ban vettem. Nagyon jó meleg, ellentétben a kínaiban kaphatókkal, mert azt is vettem, de semmire nem lesz jó. Mi még késő délután le szoktunk menni sétálni kb. fél7-7-ig és már néha a meleg kesztyűben is hideg Zalán keze. Mi lesz télen?

Csilla,
Nagyon jó volt olvani rólatok. Akkor szerdán ti voltatok közülünk egyedül zenebölcsizni? Remélem, h. jövő héten megyünk.

JOlka,
Köszi, de nem akarok szuper anyuka lenni. Csak látok a környezetemben olyan anyukákat, akik mindent levesznek az apuka vállásról és nem értem őket? Én már sok évvel Zalán születése előtt ezt lefektettem, h. gyereket nem magamnak szülök. Kérek segítséget a neveléshez.
Jobban van már Manó?

Ibolya,
Írhatnál magatokról bővebben, h. megismerjünk egy kicsit.

Ági,
Nagyon szép Dóra és hatalmas ezen a képen. Hova tüntetted az aláírást? Így nem tduom pontosan mennyi idős.

Dóra,
Nagyon aranyos a kisfiad. A narancssárga nálunk is favorit. Téli dzsekink is ilyen színű, úgyhogy a héten emiatt már többen lánynak nézték Zalánt. Nem tudom hol vetted kétezerrel többért a cipőt, de van egy gyerekcpőbolt nem messze tőlünk (nem írom le az utcanevet, nehogy üzletrontás legyen), ahol kínai cpőket árulnak és durván ennyivel többért, mint írtad. Szemétség. Tőle pár m-re a kínaiban láttam u.azokat sokkal olcsóbban. Amúgy a piacon egy pasit találtam, aki majd 3 ezerrel olcsaóbban adja az Asso-kat. Nekem most ezek tetszenek legjobban.

Jó hétvégét mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a kesztyűtippet!

Tünde: nagyon remélem, hogy minket mostmár nagy ívben elkerűl ez a vírus, és minden más betegség!!

Anita: Jön a harmadik fogunk, és úgy mint nálatok nálunk is vérzik a pici ínye! Minden tiszta vér!! Tényleg szörnyű látvány! Hogy vagytok! Gondolom tanulsz ezerrel a szabadidődben! Botus drága?

Remélem szerdán már mi is tudunk menni a zenebölcsibe!

Ibolya!: Üdv. körünkben! Kíváncsi lennék, milyen az élet három egyszerre síró, nevető kis bébivel! :lol: Biztosan nagy kaland, és egyben kihívás! Írj a kis lurkókról, és várjuk a képeket!!

Szép estét mindenkinek!
Élvezzétek a hosszú hétvégét! Gondolom a ti férjeitek is otthon vannak! Már alig vártam!
Puszi a pici babókanak!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!
Jól eltűntetek! :shock:
Szegény kis betegeknek jobbulást!!!!!!!!!!
Ági!
Dóra ezen a képen kinéz 1 évesnek :D Jajjjjj,ezért szeretnék én majd egy kislányt,mert olyan szépen lehet őket öltöztetni :oops:
Timi!
Mi apucink 5 napja éjszakás,úgyhogy nagy "hasznát" nem vesszük annak hogy itthon van,mert alszik :( De azért délután lehet elmegyünk sétálni Baluval,bár eléggé el van borulva!
Tünde!
Szuper hogy kikapcsolódtál kicsit :) Nekem is nagyon hiányzik már egy kimenő :? Én most szidom magam de nagyon hogy annak idején nem szoktattam rá az egyedül alvásra Balut :evil: Most meg már hiába próbálkozok vele :cry: Neki sem és nekem sem jó így,hogy fél órát ordít mielőtt elalszik nagy nehezen!Tudom hogy brutálisan hangzik de ha lesz még gyerekem,az elejétől fogva egyedül fog aludni :oops:
Dóra!
Peti is milyen nagyfiú már :shock: Tényleg nagyon jól áll neki ez a sapi (és a kabát is nagyon szép):) Én is nagyon szeretm a bla-blákat :)

Mi megvagyunk,Balázs köhögött,vettünk neki rhinathiolt és 2 nap alatt elmúlt.Az orra viszont már vagy 2 hete folyik :? Gondolom a bölcsiben mindíg van valaki akinek folyik és átadják a másikra,így nem sok esély van rá hogy végre abbamaradjon!De ameddig ennyivel megússzuk addig egy szavam sincs!
Pnteken szegénykém akkorát esett a böliben hogy majdnem szörnyet haltam mikr megláttam a fejét,akkora púp volt rajta :shock: Ma már alig látszik valami.
Az evés is megoldódott,ugye eddig nem nagyon ette délben a főtt kaját,de már eszik szépen.Pénteken pl. megevett egy tányér tökfőzeléket májjal(itthon soha meg sem kóstolta).

Ági Kép Apuci nyomdokaiban:)
csagi

Sziasztok!
Megint én :oops:
Olvasom a híreket a neten,mert Balu mesézik és tv-n nem tudom nézni :? Apát is berendelték megint hamarabb,ki sem tudta aludni magát :? Nemrég beszéltünk telefonon,kérdeztem hogy miért volt megint vízágyú meg könnygázgránát,de nem tudják.Remélem nem olyan helyre kell neki menni ahol idióták lesznek :cry: Annyira elegem van már ebből ami itt megy :? Komolyan mondom legszívesebben elköltöznék most az országból,amíg be nem fejezik ezt a tüntetés mizériát!
Na most jól kipanaszkodtam magam,bocsi :oops: De másnak nem tudom sajna!
Ági
csagi

Sziasztok! merre van mindenki???
Mi sem voltunk itthon a hétvégén, anyukáméknál töltöttük a napokat, ma jöttünk. Peti már javulgat, láz már nincs, még kicsit taknyol+ köhög, de majdcsak elmúlik ez is. a gyógyszert már csak holnap adom neki, holnap lesz egy hete, h. szedni kezdte. szerdán talán visszaviszem a dokihoz, bár nem mondta a doki!! :?
többiek hogy vagytok??

Kép
dora1980

Sziasztok!

Gyógyultak vagyunk :D

Dóra!
Szerintem ha már nincs baja Petikének ne vidd vissza, mert még elkap valamit a beteg gyerekektől.

Ági!
Húú azért az országból nem is kell elmenni, elég gáz helyzet van most Pesten. Anyukád, gondolom nagyon izgul miattatok. Mikor feküdtél le?
Meglátod az alvási probléma is meg fog oldódni. Bölcsibe simán elalszik? Különben ne csodálkozz, hogy nehezen, sírva alszik el. Neki már 2 évesen nincs bizsije és cumija, nincs vigasz, "csak" TE. Elhiszem, hogy nehéz, mi előtte állunk, Manó is csak a kocsiban alszik el cici nélkül. Ez most olyan , mintha egy cumizó 2 évestől elvennénk a cumiját, szerintem ő is sírna alvás előtt. Ne csinálj magadnak lelkiismert furdalást. Én is megfogadtam, hogy a másik gyerkőcnél másképp lesz, meglátjuk.:) A másodiknál, már biztos nem lesz ennyi időm az összebújásokra....Meglátod ez megváltozik, ugyanúgy mint a kaja a bölcsibe. :)

Elég fejmosást kaptam a Mutimtól a szopi miatt. Már nem is merek panaszkodni előtte, mert Ő meg mondta kezdődik.:) Minden gyerek más, lehet, hogy a következő már elfogadja a cumisüveget és a cumi t is, de Manónak nem kellett. A cumisüveget is addig rázza, míg ki nem folyik magától a kakaó, persze a szőnyegre.

Ági2!
Minket láttál csütörtökön.) Sétáltunk egy kicsit. Jelentkezem ma.

Ágiék! Nagyon szépek a gyerekek a képeken!!!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Húúúúúúúúúúúú de gyenge itt a termés!
Peti bealudt, így van pár percem, aztán irány a házimunka! Sose tudom kitalálni mit főzzek!! :? Na + takarítani+ vasalni sem ártana Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Már mi voltunk ma kint, ui. boltba kellett menni, és reggeliben jobb idő volt.du-ra lehet esni is fog! :cry: az új spárban voltatok már? mi mstanában oda járunk hisz kb 200m-re van tőlünk, na + pontokat is gyűjtöm a frankó edényekre.amúgy is sokkal jobban szeretem a spárt mint a tescot! lehet h. kicsit drágább, nem tudom, de a pékáru+ felvágottak húsok sokkal jobbak!
JOLKA! én is átgondoltam még mielőtt olvasatalak volna, h. inkább nem viszem vissza petit... remélem a köhögés+ taknyolás lasan elmúlik végre! szerintetek az antibiotikum kúra meddig kell h. tartson?egy hete szedjük...

Kép
dora1980

Sziasztok,

Örülök, h. gyógyulóban vannak a kisbetegek.
Mi voltunk sétálni és sokkal jobb idő van, mint reméltem. A héten még remélem marad is.
Ma elkezdték a házunkat szigetelni. Lehet tavaszig csak a szigetelés lesz a falon, mert már annyira késő van, h. a színezéshez nem lesz elég meleg. Hát 'szép' lesz a ház. Lassan szerelik az állványokat, ugyhogy bárki járkálhat az ablakunk alatt. Furcsa lesz reggel felkelni és jönnek-mennek előttünk. :( Csak kibirjuk?!

Ági1,
Este többször is eszembe jutott a férjed, mivel tudtommal egy ismerősöm sem volt se egyik, se másik oldalon. Remélem épségben hazaért. Azért egy gondolat csak ott motoszkált bennem. Az a rendőr, aki mondjuk szíve szerint a tüntetői oldalon lett volna, az akkor most kénytelen volt szembeköpni magát? Félre ne érts nem a férjed hovatartozását firtatom, csak felötlött bennem. Haljnal egy óráig teljes döbbenettel bámultam a tv-t, tovább nem bírtam ...
Nyugi. Az egyedül alvás Suttogó ide v. oda, szerintem nem megy minden gyereknél. Én viszont csak ismételni tudom önmagam, nekem a Suttogó adott 'erőt' pl. az alvással kapcsolatosan is, h. következetes tudjak maradni. 1%-ban még igy is néha következetlen vagyok. Csak azt szerencsére Zalán nem veszi észre. :)
Már van egy hete is, h. kérdezted a H&M-es pulcsinkat. Igen, van egy kékünk ( nektek u.az sárgában), amit akkor vettem, amikor találkoztunk is az Árkádban, de épp szombaton jöttem rá, h. ugyan még ráhúztam Zalánra, de már alig-alig ment fel, mert elég nagy a pocakja. Nagyon szűk fazon, amugy meg teljesen jó lenne még a hossza mindenhol. Ezt az egy hibát tudom felróni a H&M-nek, h. néha szűkre szabja a felsőket. Viszont képzeld bementem itt egy kínaiba és ott volt u.ez a felső, H&M cimke a nyakában, kérdem ezt a márkát is árulják? Az eladó meg csak nézet, h. miért ez valami márka? Viszont sajnos már nem volt a méretünkben semmi.

JOlka,
Miért mosta meg Anyukád a fejed a szopival kapcsolatban? Ezt nem értettem.
Akkor most már az étvágya is rendben Márkónak? Bár róla annyira nehéz elképzelni, h. étvágytalan.
Délután nem jöttök velünk sétálni? Persze csak, ha nem esik az eső.

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Délelőtt Mi is tettünk egy nagy sétát. Beadtuk a jelentkezési lapunkat a bölcsibe, végre visszajutottunk ide is.:) Leghamarabb szeptembertől bölcsisek vagyunk. Itt 2 hét a beszokatás, ugyan ez is gyerek függő. Most is nagyon kedvesek és aranyosak voltak velünk.:) Öröm ide járni.:)

Dóra!
Mi múlt hét hétfőttől kezdtük szedni az Antit, de csak vasárnapig adtam. Ekkor már a második üveget kezdtük. Mivel már nem volt semmi baja és ráadásul nagyon kikezdte a sejhaját, inkább abba hagytuk.
De az első üveget mindenképpen el kell fogyasztani, mert akkor nem ér semmit sem az egész. Szerintem, hívd fel a dokit, hogy kell e még nektek. Nekünk is ezt ajánlotta a dokinéni.

Tünde!
Melyik Kínaiban láttál H&M-t? Ugyan én a personában találkoztam ,évekkel ezelőtt olyannal, hogy a piaci gatyából ki volt szedve a címke és personás volt a helyére varrva, csak az volt a bibi, hogy az eredeti nagyobb volt és meglátszott a helye.:)
MÁr én is sokat gondoltam a rendőrök helyzetére, de itt már nem a hovatartozás a lényeg. Itt már törvénysértők voltak az emberkék, akiket a rendőrök tettek helyre, ez a munkájuk, elég veszélyes.
Szopi: Hosszú. Lényeg Anyukám annak a híve, hogy max. egy éves koráig szopizzon a gyerek. Én is így voltam vele, de máshogy alakult. Nem kell ellenezni a cumit és a cumisüveget, nem kell olyan modernek lenni, hogy pohárból itatom a gyereket. Én próbálkoztam, elég sokszor, még most is, de nem kellett neki. Alvás, dettó, mint nálatok következetesnek kell lenni, és ez nagyon is igaz. "Hisz így a gyerek csak a fejemre nő"....Minket is csak letett és aludtunk. Én meg gyenge vagyok.:) TEljes mértékben igaza van, de nálunk máshogy alakult. Így sincs semmi gond, Manóval eleven életvidám gyerkőc, csak a szopi, de ezzel sincs baj. Gyerekdoki teljes mértékben mellettünk van, de háziorvos elborzad, ha mondom, hogy még mindig. Bölcsibe is azt mondták, hogy csak a délutáni alvás legyen egyedül, a többi maradjon csak, kell a gyereknek a biztonság érzet. TEhát teljesen össze vagyok zavarodva, mert azt szeretném, hogy Manónak legyen jó.
Lassan, de következetesen csökkentjük az adagot. Betegségnél viszont nagyon jó, hogy van.
Na csak hosszúra sikerült. Bocsi.
Séta, ok, ugyan még csak félórája alszik, de utána megyünk, ha fent leszünk csörgök.

Ja még valami.
Amikor nálunk volt tatarozás, itt az ablakok be voltak fóliázva, így nem kellett bámulni a munkásokat, nekik sem minket. Viszont mikor szedték le, pont a fürdőben csináltuk a körmünket keresztel, a reluxa felhúzva, erre az egyik emberke beszólt viccesen, hogy fiatalasszony most már lehet mosni az ablakot. :lol: :? :oops:

Petra hol vagy?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Hála istennek gyógyulnak a baókák! Nekünk már kutya bajunk! Elmultak a kiütések, kibújt a fogacskánk, és az éjszaka már jól is aludt DOmi! Remélem ez maradandó lesz, mert az elmúlt éjszakákon 6-8x fel kellett kelnem hozzá! Fárasztó volt, de végre Vége (remélem :roll: )
DÓra: Mi már voltunk az új SPárban, nagyon
szép lett!
Mennem kell, mert alvás idő van!
Puszi az apróságoknak!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

JOlka,
Láttam, amikor beléptem, h. itt vagy. :D Még sosem láttalak a jelenlévő fórumozók között.
Zalán felkelt. Nem esik. Jöttök?
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Jolka! Mikor tudunk talizni, hogy ideadd a rucit, meg a jegyzetet?
Még mindig padlón vagyok. Holnap megyünk be a fősulira, ugyanis telefonált a tos néni, hogy nincs jól kitöltve a papír. Jó mi? :lol:

Üdv mindenkinek!!!
Ági2
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Ági2!

Délután z.bölcsi előtt neked jó lenne, remélem addigra Manó is felkel. Kb. 4 óra felé? Vagy megpróbálom most öszeszedni Manót, még van egy kis dolgunk, ha érkezünk telefonálok. Ok?

Tünde!
Köszi, megkaptam a mailt.

Olvastáttok tegnap a kelet matyit? A Piros ház is megnyerte a panel programot, csak pár lakó keresztbe tett, és nem biztos, hogy megcsinálják. Pedig elég ronda már, ráadásul a város egyik irányadója is. Örülnének neki, hogy átválalják helyettük a költség 2/3-át, sajátpénzből szinte képtelenség lenne felújítani.

Szép napot Nektek!!!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Na itt ma sem soka a forgalom!!TAlán a jóidő teszi??peti most aludt el, ui. délban csak egy óráta aludt a szokásos2-2,5 helyett!
megyek is, h. haladjak míg alszik a házimunkával! :x

Kép
dora1980

Sziasztok!
Olvastam a szon-on hogy le van zárva a Dózsa Gy. utca,valami demonstráció?Mit tudtok róla?Gondolom aki munkába sietett mennyire örülhetett neki!
Ági
csagi

Közben kattintgattam még és látom hogy csak útfelújítás van :D :oops: Húúú,a mi utcánkat is most fejezték be,soha nem tudtuk mikor jöttünk hazafelé hogy vajon le van-e zárva éppen :? Nagyon jó hogy megcsinálták mert a macskakő meg szétrázza az autót,de azért csak rossz volt hogy nem lehetett közlekedni.Valamit valamiért :)
Jól van befejezem a süketelést,jönnek ma anyósomék,fel kell készülnöm lelkiekben :D
Amúgy képzeljétek felkeltem 1 órakor és nem tudtam elaludni :shock: Felmostam mindenhol,ajtókat pucoltam,meg a tükröket,a végén már nem jutott eszembe semmi és elkezdtem rajzolni Balunak 8) 5-kor feküdtem le,és 3/4 7-kor meg ébresztő :)
Szép napot!
Ági
csagi

Ági,
Éjszaka én sem bírtam magammal. :D Fél 3-ig a garderobe-ot pakoltam. Kidobáltam minden felesleges cuccott (sok régóta nem hordott cipő stb.), de pl. a kocsink szervízkönyvét, könyvtári könyveket találtam meg, amiket már régóta kerestünk.
Most elég zombi vagyok, de Zalán mellett ezt máskor nem tudtam volna megcsinálni.
Szép napot mindenkinek.

Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Milyen szép idő van még mindig, pedig lassan November van! Örüljünk neki, bár attól tartok emiatt nagyon el fog húzódni a tél! :cry:

Mi újság? Hogy hogy ilyen gyenge most a termés? Gondolom a vizsgázók tanulnak!

Anita: Sok sikert a vizsgákhoz, na meg ahhoz, hogy átvészeld Botival ezt az időszakot! Gondolom nem könnyű!Kitartás már nem sok van! remélhetőleg utána könnyebb lesz!
Puszi nektek

Ági: A D. György utca melyik szakaszára gondoltál? Mert a templomtól a Vay Ádám krt.-ig már végleg le lesz zárva, de gondolom ezt tudod!

Hogy vannak a picurkák? Nekünk kibújt a negyedik fogunk is, de észre sem vettem, csak azt, hogy már kint van!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Hogy miért ilyen gyenge a termés? :)
Mert találkozunk személyesen is, akkor kidumcsizzuk magunkat.
Tegnap is 4-en voltunk a fórumról a zbölcsibe.
Manón a koszon kívül semmi sem ragad, de rám sem. Nagyon ismeretlenek a dalok, mondókák. Lehetnének egy kicsit ismertebb, vagy gagyogósabb. Nem?

Dóra! Ti nem szeretnétek járni?

Ági2!
Mi még maradtunk 1 órát a játszin, Manó belejött rendesen. Tuti megint sokáig fog aludni és este, meg nem akar majd ágyba bújni. Szerintem most 4 órakor felkeltem, ha nem kel magától, elég 2 óra alvás is délután.

Ági, Tünde!
Azt nevezem, jó sokáig fent voltatok, én 24- ig, max. 1 takarítok, de tovább nem.
Ági mit rajzoltál Balunak?

Délelőtt egy galamb tévedt az erkélyünkre. Manó nagyon örült neki. Úgy rákiabált, mint tegnap Zalánra, szegény madár nem tudta, hogy meneküljön előle. :D

Csilla!
Jártok még a zbölcsibe, ugye?
Hogy vagytok?

Zsuzsi, Melinda, Emese... Hol vagytok?

Teszek fel két képet a galambász fiúról. :D :P :wink:
Kép Kép
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Ha v.kit érdekel olvassa el, h. kis városunkban valaki vette a bátorságot és beperelte a 'nagy' Rossmann-t. Ezuton is gratulálok neki. Azt hiszem ilyen és ehhez hasonló esetek nap, mint nap előfordulnak velünk, csak max. szívjuk a fogunkat. http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=147088&fr=hs

JOlka,
Azt hiszem veletek sűrűbben kellenne találkozni, h. Manó egy kicsit megmutassa Zalánnak, h. ki is lehet nyitni a torkát, na meg ne legyen anyámasszonykatonája, mert v.ki rákiabált. :lol:
A mondókák nekem is totál ismeretlenek, de azt hittem eddig velem van a baj. A kipi-kopi kalapács kezdetűt is már végre megtanultam, mert Anyukám annyiszor elmondta Zalánnak, de itt tegnap ez a nő (nem tudom mi a keresztneve) tök más szöveggel mondta. Teljesen elbizonytalanodtam. :o
Amugy szerintem már dűbeleznek (igy kell egyáltalán irni?), ugyhogy reng a házunk, még igy is csodálkozok, h. Zalán tudott aludni közel 2 órát. Engem még a telefonálásban is zavart, pedig még nem is értek a közelünkbe. Mi lesz, ha az ablakunk alatt járnak? :(

Na megyünk lassan sétálni.
Tünde

KépKép
tuzal

JOlka, a fényképező neked mindig ugrásra kész és manó + galamb is simán kivárják, sőt még be is állnak a fényképezkedéshez?
Tj nagyon mindkét kép!

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Jolkának tett ígéretemnek híven itt vagyok, és írok :lol:

Jolka, cukor nagyon Márkó! Ja, nem semmi, viszed mindig magaddal a gépet? :lol: És, hogy még a galamb is pózol, kéééész :D
Nekem egyszer aludna Boti 2 órát, nemhogy akkor felébreszteni :? :D
Dalocskák nekem sem voltak túl ismertek. Nekem viszont olyan jó látni,hogy Botond ilyen jól érzi magát más babákkal. Úszáson is egyre felszabadultabb, ismerkedik, de azért a vízben csak nem lehet így senkire sem támaszkodni :wink:
Ma vendégeink voltak, egy 14 hós ikerpár. Mit ne mondjak, Boti most sem volt megilletődve, sőt... :D

Tünde, kitartás a kopácsoláshoz! Még mindig hüledezek, milyen jó alvókája van Zalánnak.
Nem semmi milyen ügyes voltál. Én hétvégén rendezgettem a szekrényt, szintén szortírozás céljából!

Timi, nem tanulok, csak kellene. :wink: Alakulunk... Grat a 4. fogacskához. Boti, ahogy ma kacagott, én is láttam felül kettőt, viszont nem érzem őket.... igaz, nem is hagyja,hogy a szájába nyúljak. Úgyhogy fene tudja... :roll:

Ági1: Te sem voltál semmi az éjjel! Jó szórakozást Anyósékkal! :lol:

Ági2: Mizu?

Anita2: Nálatok?

Ibolya, üdv itt! Írj magatokról!

Eltűnt topiclakók!!! Már sosem fogtok írni??? pl.: Zsuzsi, Melinda, Annamari, Mariann....

Lányok, volt szó már korábban, asszem másik Anitáék kapcsán szemészről. Kit tudtok ajánlani? Botinak! Dokinőnk szerint 1 éves korig jó lenne szűrővizsgálatra menni, főleg , hogy férj család elég gyenge szemű. Meg néha, mintha picit kancsítana B.. Valameddig természetes, de meddig?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Az ígéretemhez természetesen hű vagyok, nem híve vagyok :shock: .... így jár az, aki nem olvassa vissza, miket ír. Még biztos így is van benne hiba :roll:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ancsa!
Nálunk is uez a baj a szemünnkel, úgyhogy mi is vittük Flórát: Pótor Optika, egész nap van vizsgálat, de be kell jelentkezni. Mi már most a 2 évesre fogjuk vinni.

Jolka!
Járunk zenebölcsibe, csak most beteg a bébi. No, nem annyira, mert uolyan rosszcsont, mint eddig. De nem mentünk közösségbe. Életében most kapott másodjára antibiotikumot, nem voltam elragadtatva, de nem akartuk, hogy tüszős legyen a mandulája. Egy magándokinál voltunk, nagyon-nagyon elégedettek voltunk vele.

Csilla

Kép
nycsilla

Sziasztok!

ááá... nincs a fényképező mindig nálam, csak a szekrényen van, ha hirtelen valamit meg kellene örökíteni. Ráadásul a galamb csapdába esett a teraszon a szárító miatt, így nem tudott elrepülni. Volt időm előkészíteni a fotó alanyokat. :wink: :lol: Feltettem a virágokhoz, így sikerült megmenekülnie. :wink:

Anita!
Manó tegnap is 13-16.30-ig aludt. Kicsit sok, mert így későn alszik el, ez sem jó. :)
Zolkó megjegyezte, hogy jobban tudom a férjed fociját mint az övét. :lol: Ma is, tegnap is foci, az idénynek vége, de kezdődik is a teremfoci. :? Szerencsére, mert most ment tönkre a salakcipő, így majd csak tavasszal kell venni újat.
Gyerekszemészet: Ha jól emlékszem, akkor Anitáék a szegfű utcára a Plázával szembe vitték. Itt gyerek szemészet volt. Melinda is ezt ajánlotta nekik anno. Be lehet jelentkezni előre.
Remélem nem gond ha ide írom a címet: Dr. Nagy Gabriella 20-461-7070. Szegfű u. 58/d rendelés: 15.30-19.00-ig.

Tünde!
Láttunk a kocsiból, mikor mentünk a térre, de ti már haza mentettek a barátnőddel.

Ibolya írta, csak privi küldte nekem véletlenül.
[quote]S írta:ziasztok napok ota nem voltam netközelben most láttam ti azért csevegtetek.Az ikrek 2 lány 1 fiú most kezdtük az első osztályt hát a sulit azt imádják de tanulni elég lusták.Alexandra Viktória és Dávid.

Tényleg Ibolya te honnan írsz, ha nem titok?

Anita! Akkor holnap 10-12 között a téren? Tünde Ti is kint lesztek?

Mentünk fürödni, szép estét mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Csilla!
Mire észre vettem, hogy gép előtt vagy, meg is "szöktél". :lol:

Jobbulást Flórának!!!

Ja és még mindig várjuk a szülinapos képeket!
Biztos sok dolgod van, el is hiszem, sokat válláltál.

szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka: Tündéri a pici fiad! Érdekes, hogy ezek az apróságok semmitől sem félnek! A téren is csak úgy szaladnak a galambok közé!Szívesen csatlakoznék hozzátok holnap a téren ha nem gond! Szeretnék már személyesen is talizni veletek!

Csilla: úgy látom benneteket is utolért valamiféle baci! Jobbulást a pici lánynak!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok,

Tudja valaki, h. Nyh-án hol lehet szivacsot vágatni? Mintha még nem lennénk így is eléggé tele Zalán dolgaival .... ezért most kitaláltam, h. csinálok neki egy játszókuckót a nappaliban, pedig még a járóka is ott van. Anyukám szerint nagyon szeretik az emelkedőt a gyerekek a kuckózáshoz. Már találtam is nagyon jó fiús anyagot, amivel bevonnnám, de amig nincs szivacs mit vonjak be?

JOlka,
Ti autóval mentetek sétálni? Mi meg ma a sétát fejeztük be autóval, mert Zoli vitte Anyósomékhoz Zalánt, amíg én ügyes-bajost intéztem.
Holnap délelőtt sajnos tuti nem terezünk. Pedig egyelőre úgy fest ez az utolsó lehetőség a sétához jó időben. :(

Anita,
A pakolászás spontán jött, de nagyon jó érzés, h. ezen is túl vagyok.
Amugy a Botond alvásával még légy türelmes, én kb. egyéves korra mondhattam el, h. kialakult a rend. Addig is elég jól aludt Zalán, de akkor még többször, mostmár egyszer alszik viszonylag sokat. Én most azt nem tudom, ha bejön a rossz idő hogy megyünk sétálni 4 után, mert mostanában 1-4-ig általában húzza.

Csilla,
Ki a magándoki? Légyszi írd meg a nevét priviben, bár sose legyen rá szükségünk. Amugy a saját dokival mi a baj? Miért mentetek magánba? És mennyiért?

Jó éjt.
Tünde

KépKép
tuzal

sziasztok!!
Peti negyed 10 után és 260 ml tápszer után bealudt. Bár napközben ő is jól alszik általában, /ma 11-14 és17-17.45/azért estére elfárad! :D
Csilla!! Amagán dokira mi is kíváncsiak vagyunk... :o

jaj ,képzeljétek ma este elmentünk aplázába (apa is!-neki kerestünk cipőt) Petire láttam egy édi téli cipőt.NAgyon cuki volt: goretexes, norvég mintás kötött passzéval díszítve! csak egy hibája volt!!!!-Az ÁRA- 16.000FT :shock: :cry: de mázlink volt, mert nem volt rá való méret belőle!!!! :lol: teljesen beleszerelmesedtem, de belátom nem érdemes ennyit adni érte!!de olyan szééééééééép. minennek ellenére a peti lábán ezt nem fogom viszontlátni! Akkor már inkább az enyémen! UI láttam hasonlót felnőtt csizmában! Én egy önző dög vagyok!!! :roll:
egyek is aludni!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Köszönöm a dicséretet mindenkinek!

Tünde!
Mi az egyik debreceni úton lévő bútor boltban vágatunk méretre szivacsot, be is vonják. Árat már nem tudok, sőt elérhetőséget sem. nm-re dolgoznak. Manónak csináltatunk itt 60x175-ös 7 cm vastag ágymatracot. Kb. 9eft, ha jól emlékszem. Szépmunkát csináltak, még cipzárt is varrtak rá, hogy mosható legyen, a húzat.
Pontos hely, mikor jöttök Debrecenből és már elhagytátok a hidat, a belváros felé haladtok. Jobbra van egy viszonylag új 1 emeletes sorház, üzletek vannak alatta, mellette van egy régi házból kialakított bútorbolt. Vele szembe lehet lemeni a víztoronyhoz, a Arany Jánosra. Remélem jól írtam le. :wink:

Anita!
Bocsi, azt még elfelejtettem írni, hogy csak pénteken van rendelés a Szegfű utcán.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó reggelt!

Tünde: a Kis Ernő utcán is vágnak méretre szivacsot. Az üvegboltossal majdnem szemben! árat én sem tudok, de nem túl drága! Én is készülök Dominak játszósarkot csinálni a szobájába csak még nem tudom hogyan fogjak hozzá!

Dóra: Azt a csimit én is néztem, de nagy szerencsém volt, hogy Dononak, még ennyire pici a lába, mert haláli jó! :roll:

Szép napot mindenkinek!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Apropó, majdnem elfelejtettem! A napokban észrevettem, hogy Domi fiam csikorgatja a fogait! Szerintetetek miért? Felfedezte, hogy összeérnek, vagy pchiés oka lehet? (asszem így kell írni :oops: )

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok probálok tölteni képet de nem sikerül,egykis segitségre lenne szükségem[/quote]
ibolya5

Sziasztok probálkozok válaszolni de nem mindig sikerül nagyon kezdő netező vagyok.Vásárosnamény közelében lakom látom nállatok a többség nyíregyházi.
ibolya5

Timi! A fogát az én petimis szokta csiorgatni!Írtózatos hallgatni ugye? Ő még a fülét is húgálja+ ütögeti, + a száját is ütögeti ált-ban vmi kemény játékkal! :o adokit kérdeztem a múltkor, miért van ez, azt mondta azért, mert van foga+ füle +szája :lol: - és imádja felfedezni!!
Ibolya!! Üdv! képfeltöltés: új válasz küldése, és az ablak alatt: melléklet feltöltése--talózzás- képfeltöltés(csk előtte kicsinyítsd le a képet!!

Kép
dora1980

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?