Sziasztok!
Délelőtt Mi is tettünk egy nagy sétát. Beadtuk a jelentkezési lapunkat a bölcsibe, végre visszajutottunk ide is.

Leghamarabb szeptembertől bölcsisek vagyunk. Itt 2 hét a beszokatás, ugyan ez is gyerek függő. Most is nagyon kedvesek és aranyosak voltak velünk.

Öröm ide járni.
Dóra!
Mi múlt hét hétfőttől kezdtük szedni az Antit, de csak vasárnapig adtam. Ekkor már a második üveget kezdtük. Mivel már nem volt semmi baja és ráadásul nagyon kikezdte a sejhaját, inkább abba hagytuk.
De az első üveget mindenképpen el kell fogyasztani, mert akkor nem ér semmit sem az egész. Szerintem, hívd fel a dokit, hogy kell e még nektek. Nekünk is ezt ajánlotta a dokinéni.
Tünde!
Melyik Kínaiban láttál H&M-t? Ugyan én a personában találkoztam ,évekkel ezelőtt olyannal, hogy a piaci gatyából ki volt szedve a címke és personás volt a helyére varrva, csak az volt a bibi, hogy az eredeti nagyobb volt és meglátszott a helye.
MÁr én is sokat gondoltam a rendőrök helyzetére, de itt már nem a hovatartozás a lényeg. Itt már törvénysértők voltak az emberkék, akiket a rendőrök tettek helyre, ez a munkájuk, elég veszélyes.
Szopi: Hosszú. Lényeg Anyukám annak a híve, hogy max. egy éves koráig szopizzon a gyerek. Én is így voltam vele, de máshogy alakult. Nem kell ellenezni a cumit és a cumisüveget, nem kell olyan modernek lenni, hogy pohárból itatom a gyereket. Én próbálkoztam, elég sokszor, még most is, de nem kellett neki. Alvás, dettó, mint nálatok következetesnek kell lenni, és ez nagyon is igaz. "Hisz így a gyerek csak a fejemre nő"....Minket is csak letett és aludtunk. Én meg gyenge vagyok.

TEljes mértékben igaza van, de nálunk máshogy alakult. Így sincs semmi gond, Manóval eleven életvidám gyerkőc, csak a szopi, de ezzel sincs baj. Gyerekdoki teljes mértékben mellettünk van, de háziorvos elborzad, ha mondom, hogy még mindig. Bölcsibe is azt mondták, hogy csak a délutáni alvás legyen egyedül, a többi maradjon csak, kell a gyereknek a biztonság érzet. TEhát teljesen össze vagyok zavarodva, mert azt szeretném, hogy Manónak legyen jó.
Lassan, de következetesen csökkentjük az adagot. Betegségnél viszont nagyon jó, hogy van.
Na csak hosszúra sikerült. Bocsi.
Séta, ok, ugyan még csak félórája alszik, de utána megyünk, ha fent leszünk csörgök.
Ja még valami.
Amikor nálunk volt tatarozás, itt az ablakok be voltak fóliázva, így nem kellett bámulni a munkásokat, nekik sem minket. Viszont mikor szedték le, pont a fürdőben csináltuk a körmünket keresztel, a reluxa felhúzva, erre az egyik emberke beszólt viccesen, hogy fiatalasszony most már lehet mosni az ablakot.
Petra hol vagy?
Sziasztok