Lányok,
annyi szépet és jót irtatok ma, hogy tényleg úgy érzem, hogy ma, amikor hazamegyek, a párom egy gazdagabb asszonykát kap

.
ILDI
örülök, hogy jelentkeztél, már hiányoztál! És egyetértek Dorissal! Jó Neked, hogy ilyen türelmes párod van, az enyém nem mindig tud az lenni, nap-függõ. Ha a sok hülye kolléganõje felhúzza, akkor sajna nem tolerálja az én kis nyavalygásaimat, de azért ált. birja a kiképzést.
DORIS
nagyon megható volt az életed története, ezek után még inkább értékelhetõ, hogy ilyen optimista tudsz lenni. És a szüleid miatt ne Te szégyelld magad, ez nem a Te bûnöd. Nekem is szégyenkeznem kéne, hogy alkoholista az apám? Nem teszem. Az õ élete, én megpróbáltam már vele nemegyszer beszélni, nem hallgat senkire, hát tegye tönkre saját magát, nekem nem lesz ettõl lelkiismeretfurdalásom.
És én is csatlakoznék a "klub"-hoz

, az én Párom elõtt is le a kalappal, hogy végigcsinálja a babuka kedvéért az injekciókúrát. És hogy idõnként lelket önt belém, mikor az én lelkierõm már kimerülõben van.
Én is szegényebb lennék, ha nem ismernélek itt Benneteket, hiszen olyan jó érzés az embernek kiönteni a szivét akkor, amikor már nem a párját akarja ezzel terhelni, és olyan jó az örömhireket is megosztani, és nagyon jó örülni a más boldogságának is.
Már nem tudom, hogy reggel óta kinek kellene válaszolnom, lemaradtam, mert csak idõnként olvastam, de irni nem tudtam, most meg már fáradt vagyok, meg az általatok felvetett dolgokon zsolozsmázik az agyam...
Valaki irta, hogy körbeküldené a talis képeket (bocsi, hogy most nem tudom, ki), én mindenesetre jelentkezõ vagyok

.
rkaraszine@mol.hu. Jómagunk megtekinthetõk vagyunk a profilomban, bár lehet, hogy (szintén nem tudom, kinek) igaza van, hogy nem akarja felfedni magát, hátha a melóhely, stb. miatt ez gond. Még meggondolom, lehet, hogy én is leveszem a képet.
ANDY
monddd meg légyszi Évának, hogy mi mindannyian vele vagyunk, pusziljuk.
NIKIE
pont azért kell most egy gyönyörû karácsonyfa, hogy a tavalyi rémálom még véletlenül se jusson eszedbe, semmi se emlékeztessen arra az idõszakra. Meg hát az általa varázsolt hangulat se utolsó

. És nem kell égig érõ fa, nekünk tavaly egy aránylag kicsi, de formás fánk volt, az általam készitett sógyurma-diszek lógtak rajta, meg persze a szaloncukor, de nekünk a legszebb volt, mivel az elsõ közös (szülõmentes

) karácsonyunk volt a saját lakásunkban.
Na, azért csak sikerült összehoznom mai kisregényemet

Engem nem akarnak irodalmi Nobellel kitüntetni??? A vele járó lovetta most nagyon jól jönne...
Átadom a terepet
Puszi,
Rita
Ui.: valaki (szintén nem tudom, ki) kérdezte, hogy csináltam a pusziszkodó smiley-kat. Szóval ha ráviszed az egeret, akkor mutatja a nevét, jobb gomb, mentés másként, és a megfelelõ helyre lemented, a lényeg, hogy .gif formátum legyen, mert akkor fog mozogni.
Itt egy másik aranyoska: