A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Doris!

Elöször is holnap mérj egy höt. Meg valamikor csinálj egy tesztet. (E kettö már azért adna infót együtt.)
A menzi szerintem a mennyiségi piros vér megjelenésétöl számit, addig csak barnásozás.Kép
Az idöpontot szerintem hagyd ugy, majd maximum nem kellKép, vagy esetleg elcsúsztatod.

Volt valami különösebben nagy stressz a hónapban (tudom, hogy a munkahelyeddel voltak gondok, de ez (vagy valami más) jobban megterhelt lelkileg? Mért pont most kezdesz el barnásozni... Remélhetöleg valami "különleges" oka van!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

DorisKép

Aranyos vagy, mindig is nagyon õszintén tiszteltelek azért, hogy mennyire pozitív gondolkodású vagy és mekkora erõt tudsz adni az embereknekKép
Itt sokan egy cipõben evezünk, vagyis egy cél lebeg a szemünk elõtt, hogy minél elõbb összejöjjön a babóca, de ahogy telnek a hónapok, estleg évek, az ember egy kicsit pszichésen megzakkan és az kédezi: Miért pont velem történik mindez?
Minket az idõ sürget, párom 55 éves...Nekem nincs idõm éveket várni, ezt az orvosom is tudja...Azt már megbeszéltük, hogyha bármi kiderül ami akdályozza teherbeesést segíteni fog abban, hogy rögtön lombikprogram következzen..
Ez egyfajta remény bennem, talán nem kell már sokáig várni..
Mindig azt mondom magamnak, hogy majd a következõ hónapban sikerül, aztán megy az idõ és kezdi az ember úgy gondolni, ill. érezni, hogy egyre fogy a türelme...Mi is már a gyakorlatilag január óta próbálkozunk, de még semmi....Ennek biztos, hogy oka van és nem pszichés ok az biztos..Nem is gondolok a babára a ciklus alatt, csak a ciklus vége felé, mikor elkezdem számolgatni, hogy hányadik napon vagyok...nem hõmérõzõk, mert most hogy itthon vagyok nem látom értelmét és nem is vagyok hajlandó még ezzel is stresszelni magam...
Én igazából attól félek, hogy egyszer feladom....Nálunk kõkeményen el kell gondolkozni azon, hogy megéri-e?
Gondolok itt arra, hogyha párommal történi valami, akkor mi lesz velem? Szülök egy gyereket és esetleg õ 1-2 év múlva meghal.....Brrrrrrrrrrrrr.....Sorry, most nagyon negatív vagyok...Abba is hagyom, mert ez hülyeség

Pussz: Ildi
hercegné

GittaKép
KöszönömKép
BesztiKép
Köszi az infot. A munka bizony nagyon megviselt lelkileg és a 9. napi laparom elmaradása is annyira nagy csalódást okozott, hogy elhajítottam a hõmérõmet is és nagyon letörtem mint a bili füle... Tehát a stressz nagyon is beleszólhatott a dologba. Igazából attól félek mi van,ha most elõjött egy hormongond. Meg nem tudom,hogy ha élénken vérzek majd jövõ szerdán akkor is bemenjek a korházba, vagy fújjam le a dolgot? Holnap megmérem a hõmet ha nem lesz piros a menzim. KösziKép
LányokKép Aki úgy érzi nem kíváncsi a magánügyeimre az légyszi ugorjon majd egy nagyonKép
Megértem a félelmeidet de had írjak ide egy nagyon-nagyon pozitív példátKép Az én Nagyikám 54 éves korában tudta meg, hogy az unokái (4-en vagyunk testvérek)sajnos állami gondozásba kerültek. Ez úgy történt, hogy a szüleimnek nagyon korán kisiklott az élete (alkoholisták...) és minket elvettek tõlük. A Nagyika ekkor külföldön élt és dolgozott és küldte haza az ajándékokat, pénzt...stb. mindent Nekünk az unokáknak ill.a gyermekének és családjának. A szüleim nem mondták el neki,hogy már nem élünk velük ezért kicsit késõn derült ki, hogy mi történt. Õ azonnal feladta a munkáját de sajnos fél évébe került mire kiküldték az utódját és haza tudott jönni. Ekkor kiderült, hogy a szüleim annyira eladósodtak, hogy sajnos sem lakásuk sem a Nagyika lakása nem volt már meg. Így nulláról elindulva kellett összekaparnia annyit, hogy az apámékat egyenesbe tegye ill.magának is vegyen egy lakást ahová aztán hazahordhatott minket hétvégenként. Négy évébe telt mire jogilag és papíron is véglegesen hazahozhatott minket. Egyedül volt, a férje réges-régen maghalt. 50 fölött kezdett el nyelveket tanulni, 50 fölött vágott neki a világnak és 55 évesen kapott 4 gyermeket akit minden segítség nélkül kellett felnevelnie. Azt gondolom ha Neki sikerült Bármelyikünknek sikerülhet!!!! Neked isKépKép Õ egy percig sem gondolkodott azon, hogy mi lesz ha megbetegszik esetleg meghal... Tudta, hogy ez elõ sem fordulhat hisz nélküle mi tönkremegyünkKépKépUgyan ki nevelt volna fel MInket? Õ még 60 éves kora felett is aktívan dolgozott mivel szerény körülmények között éltünk és minden fillért be kellett osztaniaKép Én azt mondom Õ CSODÁT vitt véghez minden nap minden percében és soha, egyszer sem láttam összetörni, panaszkodni, keseregniKépKép Azt gondolom ezek után érthetõ, hogy optimista, bizakodó és segítõkész vagyok bár mindig azt érzem nem eléggé... Tehetnék többet isKép Szeretném ha büszke lenne rám/ránkKép A halálos ágyán is csak azt mondta nekem hogy Õ elveszítette ugyan a fiát de kapott helyette 4 gyönyörû gyermeket és Õ a világ legboldogabb emberének érezte MagátKépKép
Nem szabad csüggednetek és nem szabad félned attól, hogy mi lesz ha magad maradsz az életbenKép Hidd el a szeretet, gondoskodás majd nem engedi, hogy elhagyd magadKépKép És nagyon jó, hogy rövid úton eljuthattok a lombikra isKépKépKép Sok sok erõt és kitartást kívánok MindenkinekKép

Puszi: Doris
(a szüleimre természetesen nem vagyok büszke...szégyenlem hogy ez történt és képesek voltak 4 gyermekrõl lemondani)
doris

Most, hogy visszaolvastam a regényemet látom, hogy lemaradt a megszólításKép
Ildi, Neked és azoknak szántam a történetet, akik a koruk miatt aggódnakKép

doris

BesztiKép:Köszi,hogy miattam írtál magadról,nagyon jól esett és segített is a lelkemnek,hogy nem csak velem történik ez meg.Igazán aranyos vagyKépEgyébként nálad mi volt a gond?Végülis "símán" összejött?Különben meg gratulálok a gyerkõcökhözKépKépKép
KissiKépIgazad van,a stressz sok probléma okozója.De nálam nincs ilyen gond,mivel itthon vagyok gyed-en a kisfiammal,aki egy csodálatos,nyugodt kissrác és imádok Vele minden napotKép.A férjecském pedig a másik ajándékom a sorstólKép.Úgyhogy nagyon kiegyensúlyozott életem van Eltekintve a jelen gondjaimtólKép...
Ami a fiamat illeti,most 13 hónapos.Tegnap meg is küldtem neked az adatait,hogy ha tudod,számold ki a holdállást.Erre újból meg is kérnélek (Szabadszállás,2001.09.19.4:35).Elõre is kösziKép

krisztinke
krisztinke

Lányok!
Szomorú hírem van Éva üzent, hogy nem sikerült a lombik.KépMást nem is írt, biztos nagyon ki van. Mindjárt megvigasztalom egy kicsit, bár sokra nem megy vele tudom.
annyira sajnálom szegényt.

Andy
Andy

DorisKép:Nehéz szóhoz jutni a történetedtõl...De azt hiszem mindenki erõt fog tudni meríteni belõleKép

krisztinke
krisztinke

DorisKép:Nehéz szóhoz jutni a történetedtõl...De azt hiszem mindenki erõt fog tudni meríteni belõleKép

krisztinke
krisztinke

Sziasztok,
Sziasztok, ez a második lelkifröccsös nap, látszik, hogy romlik az idõ depisebbek vagyunk.Kép
Andy Évát puszilom,és kívánom neki, hogy mielõbb magárataláljon, kilábaljon a szomiból.
Doris, ez nagyon szívhezszóló volt,és így sokkal inkább megértem a fájdalmat amit a mamád elvesztése okozott. Remélem a szívedben hamarosan babóca tölti be az ûrt. Kép
Ildi, nem szabad így feladni, bárkit érhet baleset és atombomba is jöhet meg az ufók szóval bármi badarságot el lehet képzelni, de hinni nem szabad! Kép Férjed 55 éves, na és akkor? Ha 90-ig él akkor még nagypapa is lehet, miért fosztanátok meg magatokat egy ekkora örömtõl hogy emberkét hoztok a világra! És a baba megfiatalít mindenkit, több erõd lesz neked is neki is, és marha büszke is lesz,annál is inkább kell az a baba, kapsz tõle valami olyat ami egész életedben örömöt fog okozni és szeretheted õt akkor is ha majd a férjed 40 év múlva Kép nem lesz. Annyira boldog lesz, és pont olyan lesz majd mint egy 25 éves apuka, a házbéli ekorú pasi is jó apa ikreik vannak szépek tündérek, és boldogok, mi más tehetné boldogabbá?! 55 éves és ha 80 lenne? Gondolom szex közben sem ezen filizofáltok jaj apukám csak meg ne erõltesd magad Kép akinek kérem erre ereje van és energiája...az vállaljon babát Kép
Na most jól megaszontam, hazamész letámadod köv ciklusban meg Érted izgulunk!
Puszi Hurki
hurki

KrisztinkeKépHurkiKép
Nagyon köszönöm a kedves szavakatKép Tényleg a pozitív példa miatt hozakodtam elõ ezzel a dologgal és borítsunk is fátylat az engem érintõ részére viszont ebbõl egyértelmû, hogy én bizony a világ LEGSZERENCSÉSEBB embere vagyokKépKép
AndyKép
Én is nagyon sajnálom,hogy Évának nem sikerült... Ez nagyon nehéz lehet...
LányokKép
Andi28 üzent idézem: "Szia! Nincs felrõzés, eltünt a ciszta és átjárható mindekettõ"!!!!KépKép Nagyon-nagyon boldogKép

Puszi MindenkinekKép

Doris
doris

Andi28Kép
Kep megerkezett, bar meg nem latomKép No majd Biorobot, aki a szerelmemKép segit, ha hazaerKép
Nagyon koszke erteKép
Keresek kepet, amelyen en is rajta vagyok (bar ez nehez feladat lesz, mert mindig en fenykepelek), aztan megprobalom elkuldeniKép
Lehet, hogy csak holnap estefele sikeredik ...

Galuska

KépKép
galuska

Doris Kép kicsordultak a könnyeim
Ányez
Anyez

ÁnyezKép
Köszönöm de remélem csak az örömtõlKépKép Ez igazán szép és boldog történet voltKép
Nem szabad sírni, mindenben a szépet kell meglátniKép Idén "testben" nem lesz itt a Nagyikám de kicsit mégis mert amikor "elment közülünk" akkor a Párom megígérte, hogy helyette is szeretni fog és ezt így is érzemKép Igazi társ akire mindig számíthatok így boldog vagyok, mert mégsem érzem majd magányosnak magam a karácsonyfa alattKépKép
LányokKép Ez óriási ajándék a sorstól, hogy nem vagyunk magányosakKép

doris

Timi drága barátnõmKép
Nem tudtam válaszolni a leveledre, mivel hibaüzenetet dobott a levelezõ rendszerem. Remélem olvasol és jelentkezel majdKép

doris

DorisKép
Nagyon szívhez szóló a történeted.Kép Ilyenkor az ember elgondolkodik, hogy talán nem is az õ problémái a legnagyobbak, mert vannak akiknek sokkal többet kell megtenni a boldogságért. Szerintem is nagyon fontos, hogy az ember megtalálja a párját, aki jóban-rosszban kitart mellette. Úgy érzem nekem sikerült!KépKépKép

Laura
Laura (laura2)

LauraKép
KösziKép De jó, hogy a Te Párod is ilyen jóKép Akkor már ketten vagyunkKép
Nos lányok? Várjuk a további jelentkezõketKép

doris

Csatlakoznék Dorishoz, valóban szerencsések vagyunk , hogy a párunk ez hajlandó végigcsináln velünk, tûri a hisztijeinket kitöréseinket depijeinket, becsüljük meg magunkat nehogy azt lássa, hogy a nõ akibe beleszeretett egy halom szomi. A párom megmondta az elsõ perctõl tudta hogy ilyen nõtõl akar gyereket, de ha nem sikerül a baba is engem szeret, egy percig se érezzem, hogy teljesítenem kell. Ha nem most hát késõbb vagy majd a klimaxnál (sokaknak akkor csúszik be) lesz majd és akármikor is jön örömmel fogadjuk és mindent megteszünk érte. És nagy családot szeretne 4 gyereket de õ mondta ki,hogy ha nekem ez hormonkezelésekkel mûtéttel miegymással jár és az egészségem rovására megy a dolog akkor neki egy baba is elég.Olyan édes.Kép csak jönne már haza úgy hiányzik! Kép
Hurki
hurki

HurkiKép
Hurrá!Már hárman vagyunkKépÉs az enyém is itthon lehetne márKép Pénteken jön meg, alig várom...Kép

doris

Ja és Doris, azért valamiért mégiscsak büszke lehetsz a szüleidre, az hogy vagy és ilyen csupaszív vagy Kép
Hurki
hurki

Sziasztok Lányok!

Sajnos sokáig nem tudtam jelentkezni, mert a munkahelyemen elég nagy a rumli és a fejetlenség, otthonra meg épp ma rendeltem meg az internetet.
Semmi különös nem történt velem az elmúlt két hétben, voltam orvosnál az ureaplazmámmal, antibiotikumot írt fel, és a következõ mesimnél mennem kell vizsgálatokra, már a babásodás miatt! A 3-6 nap közötti idõszakot jelölte meg, hormonvizsgálat lesz, meg nem tudom, még mi. A páromat is viszem, õt is kivizsgálják egy kalap alatt.
Most épp túlestem egy gombás fertõzésen, nem volt épp kellemes.
A cickafark-palástfû tea mikor fejti ki hatását? Igaz, még csak az elõzõ hónapban ittam, de most is késik - már 4 napot - a mensim. Úgy tûnik, még nem akar beállni a normális kerékvágásba.

DorisKép
Csodállak, hogy ilyen pozitív és életrevaló vagy, azok után, amin keresztülmentél. Nagyon drukkolok, hogy minél elõbb babásodás legyen nálatok!

Puszi: Móni
bogu

Doris, Hurki, LauraKép

Én is csatlakozom hozzátok, tényleg nagyon-nagyon fontos, hogy megtaláljuk életünk párját, aki kitart mellettünk ezekbben a nehéz idõkben. Én is úgy érzem, hogy megtaláltam az igazit, mi vagyunk egymásnak a zsák meg a foltja.Komolyan mondom, már a harmadik Karácsonyunk lesz együtt, de még egy percet sem unatkoztunk egymással!

Bár mi még csak most kezdjük igazán az orvoshoz járkálás baba ügyben, de õ nagyon pozitíven áll hozzá a dologhoz, hiszen neki is nagyon fontos, hogy legyen közös utódunk.

Pusz: Móni
bogu

DorisKép
Itt ülök a munkahelyemen,és tiszta könny a szemem. Azt sem tudom, hogy merre nézzek, hogy ne vegyék a kollégák észre. Csak annyit tudok mondani, hogy csodálom a lelki erõdet és optimizmusodat. Tanítani kellene !!!

ÉvaKép
Nagyon sajnálomKép

Andi28Kép
Nagyon szuper, hogy minden rendben van !!!!!

LányokKép
Muszáj mostmár babás híreket produkálni, mert biztos az idõjárás miatt is, de egyre többen hajlunk depresszióra idõnként. Lassan depis topicot is nyithatunk, meghívott "pici mókussal"Kép

Gondoljatok az október 28-i minitalira, ahol remélem minél többen ott lehetünk. Hol legyen ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

HurkiKép
Most remélem nem okozok Neked csalódást de azt gondolom az, hogy ilyen vagyok a Nagyikám érdeme nem a szüleimé viszont abban igazad van, hogy az életemet Nekik köszönhetem...Köszönöm isKép
MóniKép
Köszi, de én úgy gondolom ha Valakinek, nekem igazán minden okom megvan a pozitív gondolkodásraKép Sajnálom a nyavajás fertõzésedet és sok sikert kívánok a kivizsgálásotokhozKép

doris

Doris Kép
Nem is tudom mit mondjak, úgy gondolkozol, ahogy mindenkinek kellene. Mindjárt eljön hozzátok is a teljes boldogság, de szép is leszKép

Igen, hogy nem vagyunk magányosak, õrült nagy ajándék.
(Nekem is idén halt meg a nagyikám, hirtelen, pedig még annyi kérdésem lett volna hozzá, meg már nagyapám sincs, és õrá aztán tényleg felnéztem. Most biztos olvassa õ is, amit írok, dejóKép )
Köszi a pozitív sugarakat Doriska, én is küldök neked, de szavakkal nem tudok olyan szépet, csak így +++++++++++++++

Gitta Kép
Igen, nemlétezõ fánk volt tavaly, mert úgy éreztük nem kell akkor. Most nem tudom, hogy lesz-e. Azért csak kell, talán. A tavalyi év utolsó 2 hónapja egy rémálom volt.

Orsi Kép
A P2 a legjobb!!!!

Nikie
nikie

Drága NikieKép
Hogy kell-e karácsonyfa? Hát persze, hogy kellKép Hisz a fa illatával, a varázslatos szépségével magatokat, egymást ajándékozzátok meg és igenis megérdemlitekKép És próbálj úgy készülni erre a Karácsonyra, hogy örömmel és szeretettel várd és hidd el az Égiek is akkor boldogok, ha Minket idelent boldognak és mosolygósnak látnakKépAz elmúlt Karácsony már a múlté most a jelennek kell élnünk és a jövõre kell gondolnunkKép És kiélvezni a pillanat adta örömöketKép Szeretni akit csak tudunk és minden alkalommal kimondani, hogy szeretünk ha tényleg így érezzükKépÉs Te ezt most kimondtad az irányomba és én ezt nagyon köszönöm Neked is és mindenkinekKépKép
És tudjátok mit mondok? Hogy ha nem küszködnék keményen a babáért és azonnal sikerült volna, akkor nem találtam volna Rátok és most szegényebb lennék...Kép
OrsiKép
Kérlek ne haragudj, hogy fontos kérdésedre nem reagáltam...elsiklottam felette. Igen a P2-es jó eredmény, megnyugodhatszKép
CatEyeKép
Köszönöm és tényleg nem akartalak megríkatni bár tény, hogy magam is könnyen elérzékenyülök dolgokonKép Hidd el nincs mit csodálni bennem...

doris

DorisKép

Nem is tudom mit mondjak, a soraid mindig szívet melengetõekKép Máris sokkal jobb a kedvemKép

HurkiKép Teljesen fel vagyok dobódva, örülök, hogy ez a véleményed, bár mindenki ilyen lenne.
Engem sosem érdekelt, hogy 28 év korkülönbség van kettõnk között, mert nem ez számít.Annyit csalódtam már az életben, hogy most úgy érzem rátaláltam egy olyan kincsre amitõl sosem akarok elválni.
Annyira nagyszerû ember, hogy szerintem belehalnék ha elveszíteném.Nagyon szeretjük egymást, imádom benne azt, hogy akkor is ugyanolyan kedves és megértõ mikor este hulla fáradtan hazaérkezik és türelemmel végighallgatja a hisztimet (már ha épp olyanom van).
Mi még soha nem veszekedtünk a 3 év alatt, mert nincs min.
Szoktam olyanra gondolni, hogy ha korban hozzám illõ párom lenne akkor sincs garancia semmire...Jöhet anyi minden, hogy az ember még gondolni se gondol rá.
Amikor nálunk elõszõr felvetõdõtt a gyerek téma, nagyon meglepett, hogy azonnal azt mondta, hogy nagyon szeretne egy kis "pöcsöst"Kép Van 3 felnõtt gyereke, de tudta azt, hogy én még az anyaság elõtt állok és nem szeretne ettõl az érzéstõl megfosztani.
Én meg azt tudom, hogy milyen csodálatos apa és a gyerekei mennyire imádják és tisztelik.
Hál Istennek nagyon fiatalos (bár az én kezem is benne van), tökéletes humorú, olyan ember akit csak szeretni lehet.
De gondolom mindannyiunk ugyanezt mondhatja el,mert azért valljuk be egy férfinak se könnyû ezeken a nehéz idõket átvészelni velünk együtt.

Éva: nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, veled érzek.

Andi28: nagy gratula a szép eredményhezKép

Pussz mindenkinek: Ildi
hercegné

IldiKép
Mindaz amit a Párodról leírtál okot ad a boldogságra és az örömökreKépGratulálok Nektek, maradjatok meg sokáig egymásnak ilyen szeretetbenKép

doris

Doris!
Igenis van mit csodálni benned! A kitartásod, az optimizmusod nap mint nap újjult erõvel tölt fel bennünket! Sokszor volt, hogy csak azt lestem írtál-e már valamit, hogy megszünjön a depis hangulatom! Kép Szerintem sokunknak adtál már jótanácsot. Sajnálom, hogy személyesen nem ismerhetjük egymást. Kitartás, a babóca elindult már hozzátok is! Kicsit várat magára a kis édes, de meg fog érkezni, az biztos! Kép
Nehéz gyermekkorod volt, nagyszerû nagymamád lehetett! Emléke szívedben örökké megmarad és benned tovább él! Az õ szeretetét adod át nap mint nap a környezetednek. Köszönjük neki is és neked is! Kép

Andi28!
Gratulálok, a babuci talán már a kapuban kopogtat! Kép

Haza akarok már menni!!! Engedjen el valaki! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
Most elrzékenyültem, köszönöm a magam és az Õ nevében isKép Ha így van akkor igazán örülök és boldog vagyokKép

doris

Doris, hatalmas dolog amit a mamád véghezvitt értetek (az én mamám is egy hõs a szememben de ez hosszú sztori) mégis azt gondolom, hogy az hogy csupaszív vagy nemcsak a mamid érdeme. Örököltél érzéseket, reagálásokat és lehet ugyan alakítani befolyásolni, de pl: ugyanaz a szeretetteljes szülõi nevelés két tök különbözõ emberkét teremtett én a megbántódós „mimóza”(tesóm ezzel bosszantott mindig és állítom élvezte) a nõvéremrõl pedig leperegnek a dolgok. Az õ két gyereke szintén olyanok mint mi voltunk a kislány idõnként nagyon gonosz és élvezi, a kisfiú pedig együtt sír a hugával ha azt megszidják. Mindamellett amin keresztülmentetek nagy szó hogy a szüleidre nem gyûlölettel tudsz gondolni. Testvéreid is így gondolkodnak? És szerintem ez a topik rólunk szól, az érzéseinkrõl, a történeteinkrõl és tapasztalatainkról, nem is baj ha nem mindig csak a napi hõrõl írunk, megismerjük egymást, és ha segíthetünk egymásnak csak azzal, hogy meghallgatjuk és leírjuk õszinte véleményünket hát tegyük meg!
Hurki
Ildi,ezt már jobban szeretem, igenis nagyszerû csemetét hoztok majd össze, látod a párodnak nincsenek kétségei Te meg leküzdötted õket remélem Kép
hurki

Nikie!
Írtam Neked a másik hasonló címû topicba.
Sára
Névtelen

Lányok,

annyi szépet és jót irtatok ma, hogy tényleg úgy érzem, hogy ma, amikor hazamegyek, a párom egy gazdagabb asszonykát kap Kép.

ILDIKép
örülök, hogy jelentkeztél, már hiányoztál! És egyetértek Dorissal! Jó Neked, hogy ilyen türelmes párod van, az enyém nem mindig tud az lenni, nap-függõ. Ha a sok hülye kolléganõje felhúzza, akkor sajna nem tolerálja az én kis nyavalygásaimat, de azért ált. birja a kiképzést.

DORISKép
nagyon megható volt az életed története, ezek után még inkább értékelhetõ, hogy ilyen optimista tudsz lenni. És a szüleid miatt ne Te szégyelld magad, ez nem a Te bûnöd. Nekem is szégyenkeznem kéne, hogy alkoholista az apám? Nem teszem. Az õ élete, én megpróbáltam már vele nemegyszer beszélni, nem hallgat senkire, hát tegye tönkre saját magát, nekem nem lesz ettõl lelkiismeretfurdalásom.
És én is csatlakoznék a "klub"-hoz Kép, az én Párom elõtt is le a kalappal, hogy végigcsinálja a babuka kedvéért az injekciókúrát. És hogy idõnként lelket önt belém, mikor az én lelkierõm már kimerülõben van.
Én is szegényebb lennék, ha nem ismernélek itt Benneteket, hiszen olyan jó érzés az embernek kiönteni a szivét akkor, amikor már nem a párját akarja ezzel terhelni, és olyan jó az örömhireket is megosztani, és nagyon jó örülni a más boldogságának is.

Már nem tudom, hogy reggel óta kinek kellene válaszolnom, lemaradtam, mert csak idõnként olvastam, de irni nem tudtam, most meg már fáradt vagyok, meg az általatok felvetett dolgokon zsolozsmázik az agyam...
Valaki irta, hogy körbeküldené a talis képeket (bocsi, hogy most nem tudom, ki), én mindenesetre jelentkezõ vagyokKép. rkaraszine@mol.hu. Jómagunk megtekinthetõk vagyunk a profilomban, bár lehet, hogy (szintén nem tudom, kinek) igaza van, hogy nem akarja felfedni magát, hátha a melóhely, stb. miatt ez gond. Még meggondolom, lehet, hogy én is leveszem a képet.

ANDYKép
monddd meg légyszi Évának, hogy mi mindannyian vele vagyunk, pusziljuk.

NIKIEKép
pont azért kell most egy gyönyörû karácsonyfa, hogy a tavalyi rémálom még véletlenül se jusson eszedbe, semmi se emlékeztessen arra az idõszakra. Meg hát az általa varázsolt hangulat se utolsóKép. És nem kell égig érõ fa, nekünk tavaly egy aránylag kicsi, de formás fánk volt, az általam készitett sógyurma-diszek lógtak rajta, meg persze a szaloncukor, de nekünk a legszebb volt, mivel az elsõ közös (szülõmentesKép) karácsonyunk volt a saját lakásunkban.

Na, azért csak sikerült összehoznom mai kisregényemetKép Engem nem akarnak irodalmi Nobellel kitüntetni??? A vele járó lovetta most nagyon jól jönne...

Átadom a terepetKép

Puszi,

Rita

Ui.: valaki (szintén nem tudom, ki) kérdezte, hogy csináltam a pusziszkodó smiley-kat. Szóval ha ráviszed az egeret, akkor mutatja a nevét, jobb gomb, mentés másként, és a megfelelõ helyre lemented, a lényeg, hogy .gif formátum legyen, mert akkor fog mozogni.
Itt egy másik aranyoska:
Kép
knérita

HurkiKép
Hát nekem nincs jogom haragudni a szüleimre. Én négyünk közül a legszerencsésebb vagyok mert legkissebbként érkeztem (3 nõvérem van) és így, én szenvedtem a legkevesebbet. (Az intézeti évekre gondolok, amit nagyobb korban, kamaszként és utána még nehezebben viseltek de õk elötte is többet szenvedtek...) Mivel én kétoldali csípõficammal születtem és vesevérzéssel jószerivel vagy korházban vagy az intézetben voltam tehát a szüleimmel nagyon minimális idõt töltöttem. Az otthoni kínokból tehát nem kaptam sokat. Mivel sokat betegeskedtem engem Pesti intézetbe helyeztek (négyen, négy különbözõ intézetben voltunk az ország különbözõ pontjain) és így, engem tudott a Nagyikám a leggyakrabban hazavinni. (értem már pénteken el tudott jönni, vidékre már csak szombaton mehetett a többiekért...) A Nagyikám mind a négyünket arra nevelt, hogy nem szabad haragudnunk a szüleinkre, hisz nem tudhatjuk, hogy mi állt a dolgok hátterében, mi vitte õket erre az tettükre... Nem tudom és nem is fogom már megtudni. Egyet viszont biztosan tudok...soha nem lennék képes lemondani a gyerekeimrõl, sosem tudnám õket eldobni! Nem találok olyan mentséget, amely megmagyarázná a cselekedetüket viszont örülök, hogy legalább egymásnak megmaradtak...mai napig együtt vannak és biztosan szeretik is egymást. A nõvéremék kicsit másként látják a dolgokat de ez érthetõ is, hisz Õk sokkal többet szenvedtek mint én. Hogy a hozzáállásomat, tulajdonságaimat tõlük örököltem-e...lehet, de nehezen tudom elképzelni. A gesztusokat melyek ösztönösek...biztosanKép Én nem haragszom rájuk sõt...ha nem ez történik ki tudja milyen lett volna az életem? Talán kevésbé boldog, szép, gazdag és kevésbé színesKép Tehát végül is kimondhatom,hálás vagyok a szüleimnek, hogy vagyokKépKép És hálás vagyok a Nagyikámnak, hogy ilyen vagyokKépKépKép
Szívbõl gratulálok a Te HÕS MamikádnakKépKép

doris

DORISKép
Te mindenáron meg akarsz bennünket rikatni??? Már majdnem Kép én is...

Az elõbb nem sikerült a képem...

Puszi,

Rita
knérita

Kép
knérita

RitaKép
KösziKép Gratulálok a PárocskádhozKépA házilag készített díszek a legszebbekKép
Nálunk mindig pici fa áll a lakásban. Ha babuka lesz biztosan égig érõ fenyõt állítunk majdKép A díszeink évrõl évre gyarapodnak. Elsõ évben gyufásdobozokat és kupakokat csomagoltam be díszes papírbaKép Apró kis csomagocskák készültek amiket mai napig felaggatunk a fánkra immáron 10. alkalommal. Kerültek azóta drágább, díszesebb tárgyak is a fára de nekünk ezek az elsõ díszek a legértékesebbekKép
NikieKép
Én arra szavazok állítsatok fát ha úgy érzitek jól esne de a legfontosabb, hogy szeretettel gondoljatok egymásraKép

LányokKép Köszönöm Mindenki kedves és megható soraitKép Bocsánat, hogy a topikot kissé OFF-ra tettem, így Karácsony közeledtével talán nem is baj, ha elõtérbe kerülnek az érzelmekKép Máris fény derülhetett a valós értékeinkre és azokra a dolgokra, melyekrõl a szürke hétköznapokon hajlamosak vagyunk megfeletkezni - jómagam is lásd a hónap eleje tájékán keletkezett irományaimat...
Ha csüggednétek jusson eszetekbe ez a sok-sok szép dolog amit ma itt leírogattunk, garantáltan jókedvre derültök majdKép

Ha szomiznék én is majd ezeket a dolgokat kapom elõ a szívem bugyraibólKép

doris

Sziasztok lányokKép

Doris: a többiek már leírták a gondolataimatKép Örülök, hogy Te is itt vagy velünk-nekünk és nagyon szorítok, hogy minél elõbb teljesüljön leghõbb vágyadKép

Andi28(29Kép): gratula, most már mindent beleKép

ÉvaKép

Nikie: igenis kell karácsonyfaKép Nemcsak a gyerekeknek jár, olyan jó, amikor ott illatozik a szobábanKép

Kicsit magamról: lakás már hivatalosan, szõröstõl-bõröstõl a MIÉNKKépKép Jól szét is cincáltuk, vágattunk ajtót, kicsomagoltuk a gyerekek szobáját, kivettük a nappali és elõtér közti ronda üvegajtót. Holnap jön a burkoló, mi meg tapétázunk.
"Mellesleg" a mensim óramû pontossággal érkezett és ami még jó, hogy férjecském, úgy tûnik, egy héttel késõbb utazik, mint ami eddig tervben voltKép Úgyhogy nagyon remélem, ha futtában is, de csak csinálunk már egy kisbabátKép Apropó: szerintetek a maca vibe mennyi idõ alatt fejti ki a hatását? Én 3 napja szedem (mikor, hogy jut eszembe, nikább 2x, mint 3x veszek be), de libidónövelést még nem érzek (nem, mintha rászorulnékKép). Vajon a pé-t mikortól birizgálja?

Puszi mindenkinekKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Na, ha nem engedtetek haza, akkor anélkül megyek! Kép

További kellemes napot, és kirobbanó jókedvet kívánok nektek:

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

RitaKép
KösziKépJók ezek a pofikákKép
JoviKép
Gratula a lakáshozKépKép Ez igen! Mekkora és milyen? Panel, tégla, hányadikon, hol? Bocsi, lemaradtam a lényegrõlKép
Fogalmam sincs a Macával kapcsolatban...talán a többiek okosabbakKép Reméljük az új lakást sikerül majd "méltóképpen" felavatnotokKép

doris

LányokKép
Milyen jó, hogy itt vagyunk egymásnak!!! Képzeljétek, hogy ha minden kis "buta" aggodalmunkkal a mi szeretõ párjainkat zaklatnánk, már rég elmenekültek volna. A múltkor amikor nem tudtam jönni kibeszélni a bajomat, és éppen depis voltam, mondtam a férjemnek, hogy nyugodtan váljunk el és keressen egy olyan nõt aki tud Neki szülni, mert olyan jó ember és megérdemli, én kripli vagyok és nem tudom egy gyerekkel megajándékozni. Nekem ugrott, hogy nem vagyok normális, és ilyen hülye gondolatok kavarognak a fejemben, és ha lesz babánk, ha nem Õ magam miatt van velem mert szeret és nem a gyerek miatt, és nem akarja többet hallani, hogy ilyeneken elmélkedem. Ezért kell értékelni a társunkat!!!!Kép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Húúú CatEyeKép
Ez azért elég meredek lehetett... Nekem eddig ilyesmi csak a gondolataimban derengett de sosem merném megbántani a Páromat ezzelKép Meg is értem a Párod indulataitKép Rossz lehetett ezt hallania a Nõtöl akit úgy szeret...

doris

Lányok!
Átadtam Évának az üziket. Nem válaszolt biztos szomi szegény.

Doris!
Nagyon megható volt a történeted. Nem is találok szavakat.Azt kívánom neked hogy hamarosan egy kisbaba tegye teljessé a boldogságotokat!Legyél még sokáig a mi optimista Dorisunk!Te mindig tudsz nekem is valami megnyugtatót írni mikor holtponton vagyok.

Holnap gondoljatok rám, megyek UH-ra és lehet hogy megkapom a tüszõrepesztõ szurit is. Csak a jobb oldalon legyen a tüszõm!!!

Andi!
Örülök hogy átjárhatóak!

Puszi

Andy
Andy

AndyKép
Gondolok Rád és kösziKép Évinek én is küldtem sms-t sajnos nem válaszolt... Nagyon sajnálom...

doris

DORISKép
köszi, megpróbáltam egy aranyos kis babucit is iderakni, de a csúúúúúnya rendszer nem engedte...

GITTAKép
én ezennel hazaengedlekKép Jópofi a párduc, már lementettem!

CATEYEKép
én értékelem a társamat, ma este chlis babot kap vacsira, de utána megy a lesre (vadász a lelkem), remélem, nem riasztja el az erdõ összes vadját KépKép

Képzeljétek, tegnap este olyan 6 óra tájban megmérték a vérnyomásom, 90/70 volt, kérdezte is barátosném, hogy én még élek??? Erre diagnoszta párom rögtön megállapitotta: "Nem ittál eleget!!!" Beletrafált... Úgyhogy gyorsan meg is osztoztunk egy üveg sörön Kép

Na, megyek, mert Párom elindult értem, mindenkinek jó hancúrozást!

Puszi,

Rita
knérita

Jovi!
Én mikor szedtem a MACA-t már a ciklus elején éreztem a szúrkálást a petefészeknél. Pontosan nem tudom már hányadik napon volt.Tartsd be a napi 3*1-et ez parancs!

Cateye!
Nekem is azt mondta egyszer a férjem, hogy nem a gyerek miatt vett el feleségül. Csak az bánt hogy tudom hogy nagyon szeretne már gyereket.Szerintem is értékelni kell õket, mert nem mindegyik pasi csinálja ezt végig!

Puszi

Andy
Andy

Doris! Azért szerintem is csinálj tesztet pár nap múlva.

Éva, Andy! Ha jól olvastam a táblázatban akkor Éva a 12. napon van, nekem a beültetés után 14 nappal kellett tesztelni. Ha még nem jött meg van remény, és nagyon drukkolok hogy pár nap múlva poz. legyen!

Rita,Gitta,Andy! Köszi a biztatást, az a helyzet, hogy ennyire még egy orvosban sem tudtam megbizni, mint aki engem a Kaáliban kezel. Bármit kérdek v. mondom neki ezt olvastam és hogy is van, mindig szán rám elég idõt és elmagyaráz mindent ami csak érdekel. Söt, még azt is mondta, hogyha bármi kérdésem van, akkor hivjam fel, csak a barátnõktõl kérjek tanácsot, lehet hogy õk nem pontosan tudják. Igy amikor a 3 hét várakozást mondta, akkor elhittem hogy erre most szükség van, a jobb eredmények érdekében. Persze nagyon számitottam rá, hogy most elkezdni, de nem vagyok elkeseredve, jobban megviselt aznap az ismerõsöm halálhíre. A 3 hét csak ugy elszalad mert rengeteg a meló és még csak most kezdõdik a leltár.

Andy! A fönököm férfi és bár nagyon jóban vagyunk, van annyira diszkrét hogy sosem kérdezi miért vagyok beteg. Legfeljebb néha felhiv, hogy hogy vagyok. Ami jól is esik, bár nem csak az aggodás miatt van, gondolom, hanem hogy mikor számíthat megint a munkámra Kép
Nov.4-tõl pont a leltár után amugy is nagoyn fáradt leszek, igy kell a lombik elõtt pár nap pihi is, onnantól ki akarom most magam iratni. 10 éve mindig a munka volt az elsõ, a multkori lombiknál is, most a baba lesz az.
Véleményem, bárkinek is nagyon illetlenség megkérdezni miért beteg, ezt orvosi titoknak is nevezik, miért kellene akkor nekem mindenkinek elmondani mi bajom. Ha mégis kérdezi valaki, akkor én azt szoktam mondani, hogy bocs, de nem akarok róla beszélni.
Amugy holnap gondolok Rád!

Gitta! A táblázatban odairhatod hogy a 2.lombik stimuláció nov.8-tól lezdõdik nekem. Ez már legalább fix.

Karmen
karmen

Andy: igenis, értettemKép

Rita: csak el ne ijessze a vadakat a férjedKép Egyébként mi is chilis babot ettünk hétvégén (vagy mikor...teljesen összefolynak a napok).

Nem leszek megint nem tom, meddig. Ha tudok, bekukk, legalább annyira, hogy bejelentkezzem, élek még.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!

Tegnap voltam a dokimnál, most lett meg a hormonos vérvétel leletem. Az eredmény: Clostibegyt (hol az i és hol az y?), aztán köv. ciklusban középidõs UH. Úgy látszik velem sincs minden rendben ... Csak abban reménykedem, hogy ha már kiderült valami, akkor az kezelhetõ és aztán már simán haladhatok a babásodás felé.

Doris, köszönöm, hogy megosztottad velünk a történetet. Kép

M.
kismazsi

DorisKép Igy estere mar mindenki leirta az en gondolataimat isKép En is nagyont tisztellek es becsullek, hogy ennyi gonddal es problemaval a hatad mogott ilyen optimistan es jozan esszel tudod szemlelni a vilagot. Oszinte szivembol kivanom hogy soha ne valtozz meg es ezt a hozzaallast tanitsd meg a babukaknak is.
Olyan jo erzes, hogy itt ahol ennyi problema van, legalabb a ferjekkel nincs gond, Nagyon sokan kozulunk azt hiszem megtalaltak az igazit, aki mindvegig ki fog tartani mellettunk joban es rosszban is. Azt gondolom, ha nem igy lenne, akkor mi nem itt lennenk es egymast patyolgatnank. De azert megrikattal engem is Kép
Most atvettuk az -ismerjuk meg egymast- topikot Kép De jo, mert neha ez is kell, hogy kicsit kimozduljunk a mindennapi robotbol. De azert kicsit fogok szoritani, hatha babuka van a dologban es nem hormon gond Kép

GittaKép Neked is megy a drukkKép

Andi28Kép Nagyon orulok, hogy nincs semmi gond, akkor munkara felKép

EvaKép Nagyon sajnalom, hogy nem sikerultKépKép Legkozelebb jobban fogunk szoritani.

JovikaKép Sok szerencset az uj lakashoz es mielobbi hasznalatba veteltKép Azert nem halalra dolgozni MagadKép

CatEye Kép Megnezhetnem en is a zebrafarmot? Tenyleg jo lenne a nevekhez arcokat kotni. Olyan kivancsi vagyok, majd ki furja az oldalamat Kép

Puszi:
Vica
vica72

Sziasztok lányok Kép

Most csak írni van idõm, rohannom kell. Perzse csak óvatosan...Kép

Képzeljétek el, a barátnõm is babát vár. A doki mikor megvizsgálta a pozitív teszt után, azt mondta, biztos nem terhes. A friss hormoneredményei nagyon rosszak lettek, a prolaktin-szintje magas.

Egy hét múlva megint elment a dokihoz, hogy még most sem jött meg neki, és ott volt a baba a pocijában. Kép

Azt mondta az orvos, minden orvosi szakkönyvet meghazudtolóan sikerült ilyen hormoneredmények mellett babás lennie. Kép

Látjátok, nincsenek lehetetlen dolgok, mindenkinek sikerülni fog KépKépKép

Puszi: Edit
Edith

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?