Votiv,
nem igazán értem, mi ez a felhajtás óraátállás ügyben, nem az, h te felhoztad, hanem a média. Éppen 26 éve van így a rendszer, de csak kb 3 éve hallom, h micsoda megterhelés... nem értem miért az: egyik nap félórát kell csúsztatni a dolgokat, mondjuk szombaton, és vas. is félórát, azt meg sem lehet érezni, vagy csak nekem nem? És ha az 1600/főt ha beszorzod 10millióval, már nem is olyan kevés. És sztem tök poén, mi mindig azt nézegettük anyukámmal, h oké, hogy jön ez a redva hideg, de legalább egy órával többet alhatunk (egy napot), és igaz, h eggyel kevesebbet alhatunk, de jön a nyááááár!

Szóval sztem aki erre érzékeny, az jövőre próbálja ki ezt a félórás eltolást, és meglátja hogy meg sem látja. ÉS ha belegondolok, hányszor tettem meg a London+Bp utat, volt, h 2 hét alatt 2x kellett 1-1 órát váltani, na és? Érzéketlen-tuskó-neet
Ancsi,
még csak bölcsis, nem ovis.

És Campona rulez.
Ágyrács: sztem jobb, ha nem kivehető. Bele se merek gondolni, ha E kivenné, mennyit szenvednénk néha a lefektetéssel....
Szrekuc,
téged nem tudlak olvasni.

Annyira zavar, h nem használsz mondatjeleket, se vessző, se semmi! Párszor nekifutottam egy-egy 3soros mondatodnak, de annyira fárasztó nekem, h feladtam. Ha csak engem zavar, nehogy változtass, csak ez már annyira kikívánkozott. De nincs harag, jó?

A kuszát meg már megírták.
Curse,
tyű de finish!

Most már minden talira el kell jönnöd, mert ki tudja, mikor szabadulsz!
Recca,
ma csomót gondoltam rátok, mert a Kam. erdőben sétáltunk, amikor épp nem esett.
A képek meg nem sokkolóak, bár nem szívesen nézegetek idegen női altájakat premier plán...

De terhesen biztos jobban értékelném.
Barbi,
a szemcsés kép sztem tök jó, olyan volt elsőre, mint egy régi festmény. Ikon.
Summa summárum: kedd 11 Campona?
neet