A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Curse: örülnék a privinek holnap. :)

Ma nagyon-nagyon elfáradtam és szarul éreztem magam, úgyhogy büszke vagyok a pocakomra, hogy kibírta a mai napot. Még sose fáradtam el ennyire...
Szóval voltunk egy pár bababoltban kiságyat nézni (kocsival vittek, szóval nem bkv-ztunk). Aztán meg Auchan. De a lényeg, hogy kinéztünk egy olyan ágyikót, amelyik 140x70-es és átalakítható, de nem lehet rácsokat kivenni belőle. Ha jól láttam, kétféle magasságra állítható a fekvőfelület. Szerintetek gáz, hogy nem lehet rácsokat kivenni? Az a baj, hogy rácskivehetősek közül egyik sem volt tökéletes. Végülis ha magamtól (és magam pénztárcájából :roll: ) vásároltam volna, akkor nekem jónak tűnt a 120x60-as is, mert majd megkapja a következő gyerkőc és nem kell olyan soká kitartson (remélem...), meg épp ezért nem tűnt olyan fontosnak ez az átalakíthatóság sem.

Kép
Kép
tinu

Ja, de hogy nem fejeztem be, szóval a férjecskémnek nagyon megtetszett a Viktor fajta (persze biztos, mert drusza :wink: ), az meg nagyobb és átalakíthatós darab.
Na meg azt is akartam írni izgatja a fantáziámat a találkozók valamelyike, de még az Örs környéke/Gödöllő/Szada látszik közelebbinek a többihez képest, csak pénteken nem tudom, hogy leszek. De meglátjuk és talán egyszer mégiscsak találkozhatok veletek élőben. :)
Ráadásul már nagyon-nagyon régóta szeretnék friss fügét enni, de sehol nem találok. És szeretnék megtanulni valamelyikőtöktől kötni is, mert csak simát és fordítottat tudok és abból is csak sálat, mert nem tudom, hogy kell belőle formát alakítani.
Szóval rengeteg vágyam van. :roll: :lol:

Kép
Kép
tinu

Indi,
Utolsó két hét, ez nem valami biztató rám nézve :(

Tinu,
Mi simát vettünk, nem kivehető rácsos, 120x60-as és nem átalakítható (a magasság persze állítható). Mi is abból indultunk ki, hogy a következő babónak jó lesz és Adélnak majd veszünk másikat.

Na én megyek aludni, jó éjt Mindenkinek!

Kép Kép
curse

Votiv! Kérem szépen ezt az pocakolaj nevet, tényleg kellemetlenül sűrű a Milupa.

Kiságy: Mi a férjem 32 évvel ezelőtti kiságyát próbáljuk ki, amitől az első lakója és anyósom teljesen feldobódott :-) még padláson van, nem láttam milyen csak 2 éve futólag mikor sogórnőmék használatba vették néha. De akkor ki figyelt még ilyesmire...

Mi is bababoltokat jártunk ma és tegnap du. mind az 5-öt amit én ismerek Szolnokon. Vannak különösen jók, de van ahova nem megyek vissza az eladó miatt. Végül egy majdnem vadiúj babakocsit vettünk az egyik szomszédunktól negyedáron, babahordozót egy másik szomszéd ajánlott fel. Így pár dologgal már kevesebbre kell költeni. :-)
Ma ért véget a 12 órás intim torna tanfolyam, teljesen elfáradtam gátilag, a baba is végigtornázta a 3 órát, néha meglepően nagyokat rugdalva a hólyagomba. :-)

Webshop és sok más netes dolog- férjem ilyesmiket programoz, adminisztrál, ha lát más is benne fantáziát szívesen közvetítek egy kis segítséget.
Gondolokoztam én is rajta, miből is lesz majd elég pénzünk, ha nem lesz a jó kis fizum, és még a férjem is akarom látni családi életet élni, azt hiszem egy jó termékre kitalált webshop vagy vmi más netes munka kisegíthet majd.

Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Sziasztok!

Huh termekeny volt az elmult ket nap :) de visszaolvasas hosiesen megtortent

mi hetfon tudunk menni talira amikor es ahova menni koll :)

Indi
szori h nem jelentkeztem h nem megyunk pedig szeretnek am!foleg h apafejedre is kivancsi vagyok - nagyon kis eros vagy mar amennyit en ebbol a sztoribol latok

hetfoi talisok kik?mert akkor annyiszor 3 cd masolas mar aki ugyi ker (pl Zuz - ugyi?)

nekunk meg akar a pentek is jo lehet foleg h delelott tanitunk picurral 16.ker ami utan mar egy kopes Godollo/Szada vagy akarmi ha megyunk visszafele johettek velunk Indi (ezt majd lesms; most van a kartyamon! :) mert akkor be kell rakni regi gyerekulest - remelem Domino bebi meg belefer:) )

elnezest a kicsit emzeperikszes stilusert keso vagyon....

joejt/reggelt mindenkinek!

Kép

Kép

:D
szrekuc

na meg beneztem kicsit, mielott vegleg kidolok :mrgreen:

Deni, gyogyulj meg hamar! :)

Fibi, van egy (3 eve keszult) magyar film, aminek ez a cime, h Tamara. azt nem ismered? egy eleg erdekes no benne a nevezett :D

Indi, hat nagyon szeretem ezt a zenet (amibol az idezet szarmazik) - hangulattol fuggetlenul. szoval egyelore marad :wink:
tenyleg nincs meg vkinek a Veszelyes kolykok (Dangerous Minds) film mondjuk dvd-n??

Reku, hetfon mi is, cd rendel :lol:
es en nagyon csipazom a stilusod :D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Jó reggelt!
Lovat akarok és thai csirkét! Éljenek az állatok!
Visszatekertük az órát, ti is? Így most 5kor keltünk. Ti nem?
neet
neet

Neet, úgy érted lovon ülve akarsz csirkét enni? vagy fordítva? vagy jó lesz egymás után? :D

Recca, nem is gondoltam volna, hogy Coolio-fan vagy! Gangsters' paradise, ejha! :D

Kisherczeg, Weleda várandósok ápoló olaja.
de házilag is elég könnyen összeállítható, ha van kedved kutyulni :D a bázisolaja búzacsíra és mandulaolaj, (tiszta, jó minőségű olajat lehet kapni bármely bioboltban) ebbe pár csepp levendula és narancsvirág illóolaj (neroli). előbbi megnyugtat, utóbbi felfrissít, ellazít. A búzacsíraolaj helyett lehet jojobaolaj is, és tetszés szerint lehet beletenni rózsaolajat és/vagy cédrust is. előbbi a terhesség egyik alapillata (bár én speciel egyik terhességem alatt se vágytam rá), a cédrus pedig kiváló stresszoldó, főleg családi/mhelyi stresszre. ez a Bába válaszol c. alapműből van :)

Indi, akkor majd napközben figyellek msn, és küldöm! egyébként a filmnek az egész zenéje zseniális sztem!! a film már kevésbé. Baz Luhrmantól a kedvencem úgyis a Romeo&Juliet marad! :wink: igen, a Leonardo diCaprioval :oops: és Claire Danesszel :)

votiv 8)
votiv

Tinu, pihenjél! mindjárt 29 hetesen!! :D már ne vállalj nagyobb körutakat :wink:
ágyat mi anno Kikában vettünk, 140x70-est, három magasságban állítható, rács levehető, törpeággyá átalakítható, kókuszmatracos, baldachinos meg minden. akkor volt ágyneművel, rácsvédővel együtt az egész cakumpakk 28ezer akcióban. sajna ez már elmúlt, de azért érdemes figyelni! nekünk nagyon bevált ez a jó kis ágy, méretben, funkciókban.

votiv 8)
votiv

Barbi!
képzeld, eszembe jutott valami a nyelvtanulásról! Lencsém profi már a nyelvekben, mert aszongya, hogy: DEDIIIIIIII, meg ,hogy IZ DISZ. a jelentésüket nem tudom :D, mert csak úgy a levegőbe kiabálja őket, de elég notórikusan, általában kaja közben.

Fibi!
nem beteg, csak messze melózik, reggeltől duig.

Deni!
+++++++++ torkodnak bulást. Bálintnak kitartást. majd számolj be, mi is 2 hét múlva megyünk.

Neet!
remélem még sokáig oda jár oviba Eszti, mert félek, hogy amúgy sosem taláxunk már. pár hónap múlva meg a közelbe költözünk.
és köszi, hogy szóltál az óraállításról. örömmel látom, hogy még csak 8 óra van.

Tinu!
mi kb. 26 ezerért vettünk a Brendonban bükk ágyat, aminek az első rácsa lehúzható, azaz gondolom akkor le is vehető. de csak 60x120-as, mert ez fért akkor be. nem bántam meg, imádom, Lencsi nagyon frankón elfér benne. én úgy voltam vele, hogy úgyis elmúlik már jócskán 2 Lencsi, mire jön a tesója, akkor ő egy normális nagy felnőtt ágyat fog kapni, leesés gátlóval. nem vagyok híve a gyerekágyaknak.

ancsipancsi

You're beautiful, you're beautiful, it's true :D :D :D

Rekuc,
én is hétföi talis, cédét pliz :D
ha a többiek is válaszolnak (Zanza, Votiv,...) a péntekröl, akkor eldönthetjük, hogy Ikea vagy Szada :lol:

KépKép
fibi

Neet,
dejo, akkor mi fél 9 helyett fél 8-kor keltünk :lol:

Recca,
nem ismerem azt a filmet :) pü-re válaszoltam :D
fibi

Mi most gondolkozunk hogy mit csináljunk ebben a ronda idöben, és rájöttünk, hogy most egy orával többet kell ezen gondolkozni :lol:
fibi

Neet, mi is 5-kor. csak eppen a regi idoszamitas szerinti 5-kor :shock: biztos kompenzalni kellett a tegnapi 1/210-es kelest :P

Votiv, fan eppen nem vagyok, de ez a szam nagyon ott van :D (meg a parodiaja (Weird Al Yanlovic) is egesz jo. azt is ismered?)

Fibi, B-t nem erdekli, h esik, ugyanugy ki-be szaladgal, mint eddig. a sapka meg nem igazan nyerte el a tetszeset... :?

Coolio
recca

Sziasztok!

Recca,
kosziiiii :wink: honnan van az alairasod? tok jo! sapka nalunk se megy, ha gordiuszi csomot kotok ra is leszedi - mi lesz itt telen....

akkor hetfoi lemezesek Fibi, Recca, Zuz ha jol szamolom

mindenkinek koszi a tapis tippeket; kakao meg maci kave megy illetve neha (hangulatfuggoen) meglepoen sokat bir natur tapibol enni

apja epp most keni a gyerok orrara a tizorait mikozben egy tulsulyos rolly-polly medvevel probalja a figyelmet elterelni - kaja az etetoszeken ruhan stb es a medve all nyeresre :mrgreen: (leszamitva h allandoan a foldon landol mert a ledobom vegyetek fel korszakunkazt eljuk igy lassan lyukat ut a padloba :D )
na jo nem is egesz jol megette :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Most nem azé', de olyan állat sajtos brokkolikrémlevest föztem, hogy huuuuuu :D még hátra van a rántott patiszon és cukkini, meg krumplipüré :)

Rec,
B is menne ki, mert unatkozik bent. de apa levitte a pincébe, egy darabig ott is elvoltak, aztán most a levesemmel bibelödik egy ideje :lol:
fibi

Rekuc,
és 3 db üres cédét vigyek cserébe? :)
fibi

Tinu,
Mail elküldve.

Kép Kép
curse

Úristen 39 hetes vagyok és 7 napom van vissza :lol: Remélem nem nov. 1. lesz Adél baba szülinapja :lol:

Kép Kép
curse

Nemazé' mondom, de mingyá' hétfő van... Nyilatkozzatok, hogy mikor és hol! Én nem ígérem, de tervezem azért.

Szrekuc :) evviva la tied autó és megdumáljuk- de Szada-Gödöllő ezen a héten nem jó, jön a barátném a szajréval. Ha apafejemmel találkoznál itt nálunk, mondd meg neki, hogy kistesó köll nekünk, mert én nem látom sehol :mrgreen :

Votiv :) én is szeretem azt a R&J filmet ám :) és zenét köszi előre is!

Dominó meg van zavarodva az óraátállítástól, én nem is gondoltam, hogy ezt ennyire megérzik a gyerekek! Pedig még nincs is este, fene se érti ezt..

Jucusom :) Mennem kell hamarost a Guzsalyasba fonalat venni, mert megjött az első megrendelésem jupijéjj, úgyhogy talizunk! A jövő hét nagyon zűrösnek tűnik, meg pízmag se nincsen még, úgyhogy a következő héten mindneképp!

indianyo

http://velvet.hu/poronty/2006/10/28/szu ... om_nelkul/

Zuzi,
nyilatkozz tényleg a holnaprol :)

Indi,
szerintem jo a MOM Park pl, amit Votiv felvetett. és ha délelött, akkor kb fél 11-11 felé, ha du., akkor 3 után mondjuk. De Többiektöl is függ, nekem mindegy nagyjábol, mert elvileg alszik B a babakocsiban is. ha épp olyanja van :)
fibi

en a delelotti mom park-ra szavazok :)

Fibi, ez aztan az ebed! igazi vasarnapi :D nyami

Coolio
recca

csak eros idegzetueknek! pocakosok csak sajat felelossegre! stbstb. en szoltam, senki ne reklamaljon, h miert sokkolom... :wink:
szoval: http://www.birthdiaries.com/diary/media003/ egy arctartasos baba szuletese. sztem nagyon erdekes :o

Coolio
recca

Ancsi! Hát pedig egyértelműen beszél a csajod! :lol: 8)

Recca! Nekem bejön az idézeted :wink:

Fibi! Jöhetek ebédre? :mrgreen:

Indi! Gratulálok az első melóhoz, s kívánok annyit amennyit bírsz! :P
Nem semmi a honlapod! Látszik benne a munka. Elismerésem.

Szerintetek gáz előjel hogy kiscsajszim lekapta a szemüvegem, s mondtam neki nem szabad, erre ő röhögött. :lol: :lol: :lol:

Mindenki annyit bizniszel itt körülöttem, hogy én is kedved kapnék. Mivel semmi alapom hozzá ezért egyenlőre agyban teremtem, s majd várom a hozzávalókat. :lol:
Szeretnék egy bio&vega éttermet + biocukit nyitni Gödön. :P
Ez per pill olyan közeli álom mint a lottó ötös... mindegy. valahol el kell kezdeni :P :D :lol: :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Hétfő nekünk mindegy! Ez most komoly! :lol:

Fibi, péntek mindegy! Ha Szada, akkor legalább vezetek egy keveset. Ha csak az Örs, akkor is jó!

Votiv, tokkal-vonóval ennyi csak? :shock: :shock:
zanza

Ma mi is 6-kor keltünk...ááá...
Jobbulásos hsz-eket nagyon köszi mindenkinek :D sajnos még mindig elég csúnyán ugatok a sok bodzatea ellenére is :( de majd lesz jobb is :)

Juc :) Úgy látom, Somádban és Bálintomban van egy kis közös, lehet, hogy mi is a lovaknál kötünk majd ki? :D

Votiv :) Nagyon jól hangzik ez a pacis hely, már mondtam is apának, az ő tetszését is elnyerte :D Biztos hülye kérdés, de kb. menyyi idősen tud egy gyerek megülni egy pónin?

Curse :) Kíváncsi apa :lol: Csíkok: nekem alig látszott a nagy pocimon csík, csak akkor vettem észre őket, amikor "összement" a hasam és "besűrösödtek" a vonalkák... Őszintén szólva nem zavar annyira, ennél nagyobb bajom sose legyen! De azért drukk Neked a csíkmentességhez :wink:

Indi :) Éljen az első megrendelés!! :D

Fib :) Hú de finom ebédetek volt ma! :D Én csak milánóit bírtam ma kicsiholni magamból, de legalább nyami lett :lol:

Ancsi :) Sztem Lencsinek nagyon ízlik a kaja és így dícsérgeti a szakácst :wink: :D

Rec :) Remélem ma már jobb kedved van! Tényleg, kész lett közben a fürdőszobátok?
denizsa

Pocak! :P sikerült az avatar, s úgy csináltam ahogy te javasoltad kb. ezer éve.
szemcsés, de nekem jó :lol:
gödibarbi

Ja és Barbi :) Sztem cuki és étterem nagyon szupi ötlet :D Ha bmit vállalkozhatnék, én is megpróbálnám, mert régi vágyam, asszem még anyámtól örököltem, mert ő is az akart lenni... :lol:
denizsa

Barbi! :) Tök jó lett a szuperwoman-Angi avatar :D :D
denizsa

igerem, ez az utolso :lol:
http://www.birthdiaries.com/diary/birth042/
ebben nincs semmi sokkolo, semmi kellemetlen v megbotrankoztato. csak gyonyoru :D
(negy lany utan van meg remeny? :wink:)

Coolio
recca

Mennyi új avatar!!!!! Nőnek a skacok rendesen :)

indianyo

Rec
mi az az arctartasos? ha sokkolo nem nezem meg de az uj szavakat imadom :mrgreen:
ja es edes a kep :D

Indi-Bindi
nem ugy ertettem apat hanem jol kibeszelesileg :mrgreen: leven h enyem gyerek fater is eleg bonyolult :roll:

Fibsz
ha tudsz, hozz, annak nagyon orulok :D

nekunk is nagyjabol mindegy tali max kicsit kesunk vagy ilyesmi ha nagyon epp akkor akar enni vagy egyeb de altalaban oly flexibilis h orom nezni meg oraatallitassal sincs semmi baja ugy tunik - csak nekem bakker meg ettol az idotol valami kismukk ul a fejemen es nyomja....

Zanza
te most hozol vmi allatot manot akarmit?mert akkor ugy kerek zsebpenzt :wink: :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Rec
megneztuk.... elzoldulos-sapados nem-szmajli
de a masik szep meghatodos szmajli

Lindi
Mi az a KUSZA? Abel elerte mar (sztem) a jatszohazas zenei foglalkozasos kort ugyh ezerrel szeretnek neki ilyesmiket

Kép

Kép

szrekuc

Szrekuc, persze! Egy Mazsolát! :lol: 1200 költőpízt hozzál. :wink:
zanza

Den! :P nálunk ugyan nincs ilyen "vérvonulat", de én lehetek az alapító :lol:

Recca! szerintem ne ez legyen az utolsó amit belinkelsz! :lol:
A sokkolót nem mertem megnézni, de ez a kádas megható
gödibarbi

iszonyat eső van itt! :shock: én már félek az esőtől mostanság... :? még jó hogy apjuk itthon van :P

Ancsi! az jutott eszembe, hogy lehet hogy Lencsi hallott gyakorolni, s tényleg tudja mit beszél?! 8)
gödibarbi

Ilyen trutyi idöben filmezni a legjobb :D megnéztem a Félix és Rose-t és még mindig nagyon tetszik :) ujra rájöttem h ez milyen jo kikapcsolodás :) ugyhogy most rendezgetjük a cd-inket :)

Barbi,
vacsira még talán marad belöle, siess :D

Rekuc,
3 db elég lesz? :lol:
a KUSZA az a Kulturális Szabadidö Központ, a Campona mellett. tökjo hely, szép is.

Rec,
akkor legyen délelött MOM :D

Zanza,
szuper, nekem is mindegy a péntek (is) :D

Deni,
milánoi is nyami :)
fibi

Rec,
vizben szülésesnél csöppet elérzékenyültem :D de mostanában minden aproságon sikerül :lol:
fibi

Indike,
Köszi a füge felajánlást, nagy örömmel elfogadom néhány jótanács kíséretében, hogy mit szeret. (mármint a fa mert én a fügét :)
Nagy GRATULA a bizniszhez!!!!!!!!!!!mármint ahhoz, hogy belevágtál és kívánok sooook sooook megrendelőt!!!
Számítógép rendbejött? Megpróbáltál kártérítést kérni?
Campona 11 körül? Vagy inkább dél? nekem pillanatnyilag mindegy.

Barbi,
Neked meg az avatarod :) és alig egy picivel idősebb a babád mint az enyém. A tiéd is sétál már? :D

Recca,
szép volt, kérünk még

Neet,
csatlakozom a belesek táborához - és tök mindegy mit eszünk

és mi is 1/2 8-kor keltünk mint Fibiék!!! :)

Kép
akata

Kata :) Campona nekem akkor jó, amikor te elviszel :) 10-től bármikor. Füge pedig nem tudom, mit szeret, nekem úgy tűnik, hogy a napos helyet inkább, mint az árnyékot, de kábé ennyi. Amióta 20 éve elültettük, azóta csak nyirbáljuk, mert óriásira nő.

Szrekuc :) na majd akkor jól kidumáljuk a pasikat :lol:

Köszönöm a jókívánságokat, sajnos a zuram nélkül nem fog menni a mosódiós része, őt meg befolyásolni nagyon nehéz, úgyhgoy valami kóborcsodára várok, ami kiugrasztja az önsajnálatból. De kötögetni én is tudok, remélem, lesz majd sikere.

Enyém gyerök egész nap csak rí meg kiabál velem... ez a szél rettenetes, hát mi lesz így velünk jövő nyárig?? :(

indianyo

Győr egyik vagy egyetlen (nem tudom, mennyi van) kórházábanben megtiltották a szabad orvosválasztást, csak az ügyeletben lévő orvosnál lehet szülni, ugyanis az orvos munkaidején túl nem vállalhat semmilyen túlmunkát. No comment. Vagy mégis? :evil: :evil: :evil:

indianyo

Druszam, megnezted? bator vagy :D helyes. szeretem a vallalkozo szellemeket :lol: es akkor mar tudod, mi az arctartas. de ez nagyon ritka :)

Fibi, en is sirdogaltam kicsit rajta :lol:

akkor holnap 1/211-11 mom (ott hol?), 3 cd-vel. ugyi? :D:D

Coolio
recca

akkor holnap:
tudja valaki, hogy milyen idő lesz?
mai időszámítás szerint háromnegyed 6-kor keltünk, féltem ettől, nem tudom, mennyi idő kell az átálláshoz. Bazsó éppen ezért rohadt fáradt lesz 11-kor, de mindegy, mi alkalmazkodunk! és jó a MOM is. És a babák és mamák számától függően akár hozzánk is jöhettek. kb 5-6 mama+baba fér el :lol: Szóval akinek nem jó a MOM, az eljöhet hozzánk is reggel vagy délután (MOM előtt vagy után) :wink:
Fibi! mikor jöttök?

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi,
ha nem zavarlak, akkor majd az lesz, hogy mikor végeztem az Önkormiban, felhívlak, hogy hol vagytok, hova menjek. okker?
ancsipancsi

de Zuzi, akkor mondd, nektek mikor jo! ill. fiad bkocsiban nem alszik el, szukseg eseten?

Coolio
recca

Zuzi, és ha mondjuk 10 órától lenne a MOM? és aki később jön, bekapcsolódik. és legyen a mozi előtti részen, az emeleten. ott délelőtt úgy sincs senki, rohangászhatnak a gyerkőcök.

mi is megéreztük az átállást, de hallottam a tv-ben, hogy sok orvos bírálja, hogy túlzottan megterheli a szervezetet (hát még akkor a gyerekekét mennyire!), ahhoz képest, hogy fejenként csupán 1600 forintot spórolunk vele :roll:

és azt hallottátok, hogy egy 2 éves kisfiú egyedül sétálgatott az M0-áson Halászteleknél? :shock: semmi baja nem lett szerencsére, de a szülei ellen eljárás indult... állítólag egy km-t kóborolt el otthonról. döbenet, hogy addig nem vették észre, vagy rossz felé keresték?

és most hallottam a híradóban, meghalt a Bence György filozófus :cry: azt mondták, tragikus hirtelenséggel. apafej szerint sajtóberkekben ez az öngyilkosság "kódja", de ezt nehéz elhinni...

micsoda szomorú nap :(

votiv 8)
votiv

ja es kedvenc oldalamrol elerheto Nandu szulese is. Agival :) ( http://www.birthdiaries.com/diary/ext011/ ) ez is szep :)
(orulok, h meg nem lett elegetek :wink:)

Coolio
recca

Votiv,
A kód, az. :(

Mi fél 7-ig tudtuk húzni a fürdetést de nem volt könnyű. 7-kor beájult az ágyba szegény. Utálom az óra átállítást. Spórolás kontra az emberek hangulata. Engem nem zavar ha reggel akár 7-ig is sötét van de délután 4-kor az naggggyon vacak.

Curse,
úgy irigyellek. :?

Kép
akata

Votiv,
nem igazán értem, mi ez a felhajtás óraátállás ügyben, nem az, h te felhoztad, hanem a média. Éppen 26 éve van így a rendszer, de csak kb 3 éve hallom, h micsoda megterhelés... nem értem miért az: egyik nap félórát kell csúsztatni a dolgokat, mondjuk szombaton, és vas. is félórát, azt meg sem lehet érezni, vagy csak nekem nem? És ha az 1600/főt ha beszorzod 10millióval, már nem is olyan kevés. És sztem tök poén, mi mindig azt nézegettük anyukámmal, h oké, hogy jön ez a redva hideg, de legalább egy órával többet alhatunk (egy napot), és igaz, h eggyel kevesebbet alhatunk, de jön a nyááááár! :D Szóval sztem aki erre érzékeny, az jövőre próbálja ki ezt a félórás eltolást, és meglátja hogy meg sem látja. ÉS ha belegondolok, hányszor tettem meg a London+Bp utat, volt, h 2 hét alatt 2x kellett 1-1 órát váltani, na és? Érzéketlen-tuskó-neet :lol:

Ancsi,
még csak bölcsis, nem ovis. :) És Campona rulez.

Ágyrács: sztem jobb, ha nem kivehető. Bele se merek gondolni, ha E kivenné, mennyit szenvednénk néha a lefektetéssel....

Szrekuc,
téged nem tudlak olvasni. :( Annyira zavar, h nem használsz mondatjeleket, se vessző, se semmi! Párszor nekifutottam egy-egy 3soros mondatodnak, de annyira fárasztó nekem, h feladtam. Ha csak engem zavar, nehogy változtass, csak ez már annyira kikívánkozott. De nincs harag, jó? :) A kuszát meg már megírták.

Curse,
tyű de finish! :) Most már minden talira el kell jönnöd, mert ki tudja, mikor szabadulsz! :D

Recca,
ma csomót gondoltam rátok, mert a Kam. erdőben sétáltunk, amikor épp nem esett. :)
A képek meg nem sokkolóak, bár nem szívesen nézegetek idegen női altájakat premier plán... :roll: De terhesen biztos jobban értékelném. :)

Barbi,
a szemcsés kép sztem tök jó, olyan volt elsőre, mint egy régi festmény. Ikon. :)

Summa summárum: kedd 11 Campona?
neet
neet

a 10 lehet hogy jobb, de semmiképpen se alkalmazkodjatok hozzánk, hiszen mindannyiunkra hülyén hat ez az óramizéria meg ez a szép kis front. Azért is írtam, hogy ha valaki azért nem jönne, mert nem jó neki, az jöjjön el du hozzánk, 15 percre lakunk a momtól. mi ott leszünk! és a mozi előtti rész okés!

a sokkolósat nem merem megnézni, pedig nagyon furdalja az oldalamat :roll:
zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?