A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Judit
Ez nem igaz. Mit tett veled az a pimasz?
Túltenni magát az embernek az eseményeken? Volt mikor engem is értek rossz infok a babásodást illetõen, egy hónapba telt, hogy rendbe jöjjek lelkileg. Nehéz. Nekem úgy sikerült, hogy saját magamba néztem és igaz, hogy láttam a negatívumokat is, de mégis inkább a pozitívumokra próbáltam gondolni. Na meg persze a szeretõ társ, a környezet is segített. Kívánok Neked nagyon-nagyon sok erõt és kitartást. Nemsokára biztosan boldogan fogsz bejelentkezni Hozzánk, de ha szomi is vagy egy kicsit mi itt vagyunk és nyugodtan írd ki magadból.

Doris
A kertben én is gondolkoztam, de sajnos elég kicsi ahhoz, hogy beültessük a fenyõt. Ki kellene vágni kb. 10-15 m-es fákat. Így elég nehéz. Marad ez a lehetõség, meg a remény. Nagyon-nagyon szurkolok a fenyõnek, hogy túlélje a veszélyeztett idõszakát. Tenni viszont nem tudok semmit. Ha ez a sorsa, túl kell tennem magam rajta. Nem tud esetleg vki vamilyen módot arra, hogy most picit megcsunyuljon, aztán tavaszra pedig ugyanolyan lenne? Vmilyen fehér színû micsodával öntötték le régen a fákat. Ennek még utánajárok.

NikieKép
Köszi, hogy hiányolsz. Amúgy minden rendben velem. Sok-sok munka. Vmikor telcsiznünk kellene. Jössz a talira?

puszika
Bogár
bogár

Sziasztok Lányok!
Sajnos csak ritkán tudok benézni Hozzátok, de annál nagyobb öröm.
Gitta, ne aggódj, még korai és szerintem a 37 fölötti mind elég magas, csak lejjebb ne menjen. És, ha már a reggelid is inkább kifelé, mint befelé, akkor igazán nem lehet okod panaszra... A férjednek szerintem gombája van, vegyetek canesten kenõcsöt! És akkor viszont nálad is lehet valami. Legalábbis nekünk nemrég ilyesféle gondjaink voltak.
Én sajnos sem megnézni, sem felrakni nem tudok képet, egyszerûen azért mert túl bonyolultnak tûnik. Még egy kis mosolygót sem tudok produkálni.( Itt lenne)
Ma a 20.napban vagyok és elõször lett 37, 0 a hõm. Mit szóltok; Jelent valamit?
Ja igen, mit tudtok: A laktacydos irrigálót tényleg csak heti kétszer lehet használni. És valóban "olyan" jó?

Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

BogárKép
Értem, akkor csak abban bízhatunk, hogy a gazemberek elkerülik az utcátokat...Kép

Barnázós LányokKép
Bocsi, de annyira tudatlan vagyok... Mára teljesen elmúlt minden még az a kevés barna is... Van tippetek ilyenkor mikor szokott megjönni? Valahány napot várni kell? Mert a görcsök, fájdalom, endobedagadás az megvan és a rossz közérzet is de nem jön ki semmi...mintha befele vérezne. Van ilyen?

Puszi: Doris
doris

CateyeKép
Próbálkozz csak. Fel fogja venni. Nem lehet, hogy a múltkori vizsgálat miatt vérezgettél egy picit? Lehet, hogy ott vmit megbolygatott. Készülj arra is, ha úgy gondolja lehet, hogy behív, vagy elmondja telefonon mi lehet az oka.
bogár

Doris
Nem akarsz elmenni az orvosodhoz? Mondjuk lehet, hogy nincs rá alap.
Hopppá az is lehet, hogy baba?!Kép

AnnaKép
Ha 37 körül is marad, akkor kijelenthetjük, hogy volt pédKép

Na megyek, teszek-veszek egy kicsit. Eddig nem volt sok kedvem, de most már muszáj, helyettem senki...

puszika
Bogár
bogár

AnnaKép
A hõd nagyon jó, megvolt a pé-edKép Reméljük jó sokáig fenn is maradKépAz irrigálóra nem tudok mit mondani...
Arcocskákat úgy tudsz csinálni, hogy rávezeted a nyiladat bárkinek a mosolygós vagy szomorú ábrájára és elõjön, hogy mit kell beütnöd a klaviatúránKép

doris

Doris!
Köszi a vígasztalást! Kép Ígérem, megpróbálok türelmesebb lenni, de olyan nehéz! Kép

Krissi!
Nagyon meghatott, amit írtál! Remélem, igazad van! Kép Megpróbálok vidám lenni, csak nehezen megy! Kép Állandóan az jut az eszembe, mi van, ha mégsem? Úgy fogok járni, mint a pásztor, aki farkast kiálltott. Nekem sem fogtok hinni legközelebb! Kép Közeledik november 1-je és ez még külön stresszel. Halottak napja és az én babóm is kb. akkorra volt kiírva. Hát most nem a szülinapjára fogok emlékezni... Kép

Bogu!
Egy kis csalás megengedett! Mondj egy kicsivel több idõt! Kép

Nelli!
Köszönöm neked is!

Judit!
Nagyon sajnálom, hogy várnotok kell egy évet! Remélem mielöbb kihevered a megpróbáltatásaid! Nem tudom mi történhetett, de minden jót kívánok!

Anna!
Köszi! A Kép úgy tudod csinálni, hogy írsz egy : és egy ) a kettõ közé ne tegyél szóközt és elöttük és mögöttük legyen szóköz!
Használhatod az irrigálót nyugodtan többször is, rá is van írva.

Bogár!
Nem tudom mit lehetne tenni a fátokkal. Talán megkellene próbálni arra a pár hónapra dróttal körülkeríteni! Lehet, hogy rossz ötlet, de más nem jut az eszembe. Talán egy kertészetet kellene felhívni.

Üdv:
Gitta
gitta

LányokKép

Nagyon happy vagyok!!!! Azt mondta a doki telefonba, hogy a tegnapi barnázás a tüszõrepi miatt volt, de szerencsére tegnap este volt egy kis lepedõakrobatika otthon, pedig a doki csak péntekre írt elõ akciózást. Ez nekem azért furcsa, mert a lapar elõtt soha nem volt ilyen, hogy pé-kor pecsételjen, de lehet, hogy kitisztítottak belül!!!!!
Szerintetek ma is akciózzunk, vagy elég csak pénteken ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye,

nekem egyszer valaki azt modta, hogy reggel-delben-este Kép na jo persze nem kell ezt ennyire komolyan venni... de ha tegnap volt tuszorepi, akkor nem artana ma is akciozni, nem???

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

CatEyeKép
Én meg úgy tudom, hogy két napot érdemes várni, mert a matyikák annyi idõ alatt erõsödnek meg... Persze volt már olyan is akinek úgy jött össze, hogy éjjel-nappal csináltákKép
BogárKép
Õszinte leszek, fogalmam sincs... A mai tesztem negatív lett. Most derült ki, hogy kedden kell reggel 7-kor befeküdnöm a korházba. Legkésõbb kedden kiderülKép Remélem nem akkor fog dölni belõlem a vér...

doris

Doris,

persze tudom, hogy mi a biologialig indololt idokoz ket szeretkezes kozott... de nekem is van olyan ismerosom, akinek ugy lesz most mar 3 babucija Kép , hogy az elobb emlitett modszert alkalmaztak Kép Kép

Szoritok neked, hogy minden rendben legyen

puszi
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lanyok!

Eloszor is koszonom szepen mindenkinek aki szoritott tegnap es gratulalt a jo eredmenyhez. En azert vagyok ennyire boldog, mert 10 evvel ezelott en is egy pocsek orvos (sebesz es nem nogyogyasz) keze ala kerultem, akkor atestem egy szornyu muteten (bocsi, ha nem reszletezem) es a dokik is aggodtak, hogy esetleg ez miatt nem atjarhatok a vezetekek. Majdnem elsirtam magam, amikor a doki azt mondta, hogy: "Nézze milyen szepen aramlik mind a ketton!" (Ugy forditotta a monitort, hogy en is lassam.) Egyébként annyira nem volt vészes a dolog. Igaz a méhszájam egy kicsi hátra volt hajolva (remélem jol emlékszem és nem irok valami nagy baromságot), igy nem akart bemenni a pici csovecske, ezzen kellett muszerrel igazitani a dokinak. De amikor a folyadekot nyomta, azt mar nem is ereztem. Es csak egy ici-picit gorcsoltem delutan. Ma pedig mar nyugodtan tudok dolgozni.

Doris! Végigolvastam életed torténetét. Kép Aztán torolgettem a konnyeket a szemembol. Eddig is nagyon-nagyon tiszteltelek mindazert, ami vagy, de most még annál is jobban foglak. És már most iszonyuan hiányzol. Tudod a mobilszámom, én is tudom a tiedét, kérlek néha jelezzünk egymásnak. Én természetesen nem csak magamról, hanem a tobbiekrol is.
Ja, a barnasozashoz csak annyit, hogy nekem altalaban van 3-4 napig, utana egy nap szunet, es a kovetkezo nap erkezni szokott a piros. Remelem nalad sem huzodik el es gyorsan tulesel a laparon! Kép

Gitta! Amig nem jon meg, addig tudod, addig mindig van remeny. Kép

Nelli! A masik holdnaptaros cimem sajnos nincs meg. Kép

Lujza! Sajnalom. Nagyon. Kép Pedig annyira biztam benne, hogy azért nem jelentkezel, mert biztos akarsz lenni a két csikban. Sok-sok erot a kovetkezohoz!!! Kép

Evanak is sok energiat kuldok. Es Judit neked is!

Na, most aztan jo sokat irtam. Bocsi, hogy néha ékezettel, néha anélkul, de általában angolul kell potyognom.
Ja, és még annyit. Sajnos nem tudok menni a minitalira, mert aznap lesz a berletunk elso eloadása a szinházban. Kép Pedig már annyira szeretnélek megismerni benneteket!

Puszi!
Andi
andi28

Sziasztok Kép ! Megpróbálom, hátha
Doris, köszi a tuti választ. Jó lenne, mert eddigi méréseimnél még csak meg sem közelítettem a 37-et. Lehet, hogy annak köszönhetõ, hogy egy masszív gombát gyógyszeresen kikezelt az új dokim? Barnázásom is most elõször nem volt. Bár úgy lenne. Már igazából nem is merek reménykedni, mindig csalódom. Két év nem kis idõ...
Egyébként szerintem nálam a stressz a fõ ok. Lehet, hogy nem kéne dolgoznom, csak pihengetni, olvasni. Bár azt hiszem nem bírnám sokáig
Krissi, az unokanõvérem 42 éves volt, amikor szülte az elsõ babáját. Szovátán voltak abban a híres kórházban, ahol kimondottan "meddõnek tûnõkkel" foglalkoznak. És csak természetes módon. Jövõre mi is megyünk, ha addig nem lesz babó
Puszi, Anna

madaran

AnnaKép
Hol lehet errõl a Szovátáról olvasni valamit ? Ez érdekelne. Egyébként az irrigálókat nem szabad minden nap használni, én is 2x használom.

DorisKép,OrsiKép
Hát bennem is ez a két felvetés munkál, amit Ti említettetek. Ha ma akciózunk akkor lehet, hogy nem lesznek még aktívak a matyikák, de ha nem akkor félek, hogy lemeradunk a sejtecskémrõl. Nem tudjátok, hogy mennyi ideig kereng és megtermékenyíthetõ ?

LujzaKép
Azt hittem azért nem jelentkezel, mert összejött. Nagyon sajnálom, hogy nem, de mostmár a következõ inszemre kell lelkiekben készülnöd, és akkor minden rendben lesz.

Andi28Kép
Sajnálom, hogy nem jösz a minitaliraKép

GittaKép
Szerintem a hõd még mindig szuper, és jele sincs a mensinek. A fránya tesztek meg sokunkat megtréfáltak ám !!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye,

én max.24 órát olvastam valahol... emiatt gondolom azt, hogy ma akcioznotok kellene.

puszi

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cateye Kép
Az irrigálást 2 naponta csinálod, mivel, és még mit használsz, kúpot, mi pontosan a problémád?

Andi28Kép Na látod, elõ van készítve az út a babuhoz Kép

LányokKép
A másik topicunkba tegyetek már fel hasznos dolgokat, pl. holdnaptár.

Nikie
nikie

RitaKép

Mail ment!

Móni
bogu

Orsi!

Nem akarok a dokid ellen beszélni, de ugye tudod, hogy meddöségben azért nem igazán jártas...
Látom a táblából, hogy neked még nincs is miért aggódnod.KépKép Csak azért irom ezt, mert én is hozzá járok, és 1 év után derült ki, hogy ha nem jön össze valahogy természetes uton (max. peteéréstserkentö bogyókkal), akkor nem igazán tud segiteni. Nem azért, mert nem akar, hanem azért, mert annyi kismama páciense van, hogy elsösorban azzal foglalkozik. Végül összejött a 13. ciklusban a baba, és nála szültem (ezen a téren (terhesgondozás, szülés) nagyon jó dokiKép). De annak azért örültem volna, ha elöbb kiderül, mert akkor valószinü fél év után keresek más jártasabb dokit, aztán ha összejön a baba, akkor visszamentem volna hozzá.

Doris!

Akkor még mindig csak vársz...
Figyelj! Az e-mailem él, és ha minden igaz, akkor most már válaszolni is tudok (ha jól olvastam, akkor a mélcimed megmarad)! Ugyhogy várom a leveleidet majdKépKép, jó???
A fenyövel minket is riogattak, mert eddig mióta itt lakunk mindig (2 éve Kép) földlabdásat vettünk, aztán januárban ment ki. De most már nem tudunk többet a kertbe rakni, és én is ki akartam tennia kerités elé, de a szomszédok azt mondták, hogy elviszik...Kép De valahogy nincs szivem megint vágottat venni. Lehet, hogy a szomszédba is fogok fenyöt telepiteni????KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

CatEyeKép
Orsinak is igaza lehetKép Tudod mit? Ha úgy érzitek kedvetek van akciózni, akkor mindent beleKép
Andi28Kép
Nagyon aranyos vagy de ez nem az én érdemem, hanem a NagyikáméKépSMS-ben persze tartjuk a kapcsolatotKép
LányokKép
Kedden kell jelentkeznem a korházban. Megnéz az aneszteziológus ill. az orvosom csinál egy UH-ot és utána ha minden rendben van hazaengednek, majd csütörtökön lesz a lapar. Most már kicsit megnyugodtam, mert ha holnap megjön végre "normálisan" csütörtökig elmúlhatKép

doris

Sziasztok lányok Kép Annyira jó olvasgatni titeket, és olyan kár, hogy a munkám miatt csak ritkán tudok jönni. Gyorsan babanetfüggõ lennék azt hiszem ha tehetném..Kép
Kedves Doris, én is elolvastam a történetedet, és nagyon meghatódtam. Jó lenne, ha mindenki ilyen kedves és pozitív energiát sugárzó lenne, mint amilyen Te vagy. Ha megengeded, én is drukkolok a laparodhoz, most biztosn össze fog jönni és minden renben lessz .Kép.
Mióta utóljára írtam nektek, azóta kiderült, hogy nagyon alacsony a progeszteron szintem Kép, és valamivel serkenteni kell a petefészket, mert nem igazán érnek meg a tüszõk.. ugyhogy most 2 hónap serkentés, aztán nekem is lapar, ha nincs eredmény. Nem Clostyt kapok, mert azt a mostani dokim ellenzi, hanem injekciót (puregon), hallottatok már róla?
Nektek volt már toxoplazma, Calmydia meg ilyen vizsgálatotok? Azt olvastam, hogy ez minden tervezett terhesség elõtt szükséges, de nekem még egy doki sem ajánlotta...?
Jó munkát! Kép
Kriszta
krisztinap

Majd utánanézek, és felteszem. De csak 18h után, mert addig dolgozom. Amit tudok: A sós víz hatására épül minden. Elõre le kell beszélni, hogy nagyjából félidõben menj és asszem min. 1hétre. Term. párral együtt. Amíg neked a vizsgálatok és sósvizes beavatkozások vannak addig õ sétál, pihenget, az sem árt... Van belsõ öblítéses módszer és ma már igen kezdetlegesnek tûnõ dolgokde nem tudom pontosan, megkérdezem. De az esetek nagy részében sikeres. Állítólag évszázadok óta odajárnak a sikertelenül próbálkozók, csak nagy hírverése nincs...
Gitta, köszi Kép
Anna

madaran

Cateye Kép az elõzõ Neked szólt elsõsorban, csak lemaradt a megszólítás Van mailcímed?, esetleg oda küldöm,
Anna

madaran

Sziasztok!Kép

DorisKép
Sajnálom, hogy nem leszel egy darabig, azért siess vissza, mert hiányozni fogsz nekünk. Sajnálom, hogy negatív lett a teszt.Kép A barnázás nekem is egy nappal a mensi elõtt el szokott múlni, ahogy Andi is írta.

CatEyeKép
Nekem is volt nemrég olyan, hogy a ciklus közepén jött vmi barna. Amikor babás lettem akkor is.Kép

GittaKép
Ne keseredj el, biztos még korai volt a teszt.

Laura
Laura (laura2)

BesztikeKép
KöszönömKép Most nem leszek levelezési közelben néhány hétig ezért inkább megírom a babaneten az eredményt jó? Beszólok majd Neked az "elsõ napok, hetek..."-be ha már megírtam itt a lányoknak az eredményt. Most akkor úgy tûnik, hogy csütörtökön lesz a mûtét végreKép
KrisztaKép
Neked is köszönöm a kedves sorokat, jól esik és a drukkolást is köszönömKép Puregon-t azt hiszem Marcsi emlegetett, de Õ csak a jövõ héten lesz. (ha rosszúl emlékszem akkor bocsánat) Én is drukkolok ám MindenkinekKép

doris

Kriszta, Miért ellenzi a dokid a Clostyt? Én három hónapig szedtem, eredménytelenül, aztán másik dokihoz mentem. Valami mellékhatása van? Én elég rendesen szédültem tõle, aztán inkább nem szedtem be.
Anna

madaran

AnnaKép
nekem azt mondta, a dokim, hogy a Closty hajlamosít cisztaképzõdésre, és kb 10%-ban van hatása. Õ jobbnak tartja a célzatos hormonpótlást injekció formájában. Nem tudom kinek van igaza, mert a Clostyt szinte minden doki felírja különben..
Kriszta
krisztinap

LauraKép
Neked is köszönöm a barnázásos infot meg a kedves sorokatKép
Drukkolok ám Neked is és mindenkinekKép
GittaKép
Elküldtem a számomat vagy csak ígértem???

doris

MÓNIKép
megkaptam, mindjárt válasz is megy!

CATEYEKép
az igaz, hogy a petécske csak 24 óráig megtermékenyithetõ (utána már úgy megvastagszik a burka, hogy a matyikák nem tudnak rajta áttörni), viszont a fiúkák 48 óráig (vagy még tovább egy picit) életképesek a nõi szervezetben, tehát ott toporognak a tüszõ elõtt, és amint megjelent a petécske, zsupsz, már ott is vannakKép De ettõl függetlenül azért ha van kedvetek, este be lehet iktatni egy második felvonástKép

DORISKép
Te nagyon gyanús vagy nekemKép! Azért, mert még nem érzel semmilyen tünetet (éppen tegnap tárgyaltuk Gitta kapcsán, emlékszel, hogy mennyire különbözõek vagyunk), még nem jelenti azt, hogy nem is vagy babás. Lehet, hogy a cicifeszülés és társai csak késõbb jönnekKép, szeretnéd már õket, igaz? Én az egészben azt várom a legjobban, hogy milyen érzés lesz, miket fogok érzékelni magamon, a testi és lelki változásokra vagyok nagyon kiváncsi. Szeretnék csak annyira változni, hogy a baba miatt megsokszorozódó érzelmeimbõl legalább annyi jusson a páromra, mint most.

ANNAKép
szerintem inkább tedd fel az infókat, hiszen itt mindenkit érdekelhet, vagy esetleg a hasznos linkjeink közé.

GITTAKép
szerintem várd ki az esedékes mensi napját, és ha akkor sem jön meg (nem fog, a jelek erre utalnak), akkor csinálj tesztet, de lehet, hogy még az is negativ lesz... Mert ezek a fránya tesztek már csak ilyenekKép (bár még sosem jutottam el odáig, hogy közeli kapcsolatba kerüljek eggyel).

LUJZAKép
sajnálom (tudom, tele vele a padlás, de jobbat nem tudok mondani).

JUDITKép
nagyon el vagy keseredve, szomorúan olvastam. Biztosan valami nagyon rossz dolog történt Veled/Veletek, de talán könnyebb lenne a lelkednek, ha kiöntenéd a szivünket Neked. De ha nem szeretnéd, hogy esetleg sajnáljunk, akkor megértem, hogy inkább hallgatsz. Akárhogyan is döntesz, várunk vissza!

Puszi,

Rita
knérita

NikieKép
Az irrigálót (colpo-cleaner) én a hüvelyi folyásom miatt használom. Kiegészítésként Floragyn hüvelykúpot szoktam néha, de nem mindig. A folyásom azóta nincs, amióta ezeket használom. Egyébként nem gombás eredetû, hanem bakteriális fertõzéseim voltak, de ezzekkel meg lehet elõzni.

LauraKép
Megnyugodtam a barna miatt. Csak az volt a furcsa, hogy a pocim is görcsöl, mint a ciklus 2,felében a progihiány miatt.

AnnaKép
Az otthoni email címem: filu@freemail.hu Köszönöm szépen.
A puregon-t lombik stimulálásnál is használják, szerintem is jobb mint a Closty, de drágább sokkal.

CatEye

Cat
Kép
cateye

JUDITKép
már irni sem tudok: szivünket=szivedetKép. Csak kéne egy kávét innom...

Rita
knérita

Lányok!Kép

Van egy kérdésem amin már régóta gondolkodom, csak még nem írtam meg. Többen vagyunk itt akik barnáznak, ami ugyebár valószínûleg progeszteron hiányra utal. A progeszteron vastagítja meg a méhnyálkahártyát, ugye? Arra szeretnék kilyukadni, hogy amikor az ember menstruál, akkor az a réteg válik le, amit a progeszteron csinál, nem? Ezek szerint akinek kevés a progeszteronja, annak nem kéne, hogy a vérzése is kevés legyen? Ez azért jutott most eszembe, mert az elõzõ ciklusomban Norcolutot szedtem, és sokkal erõsebb lett a vérzés, ami nekem amúgy is sok szokott lenni, a Norcolut meg sárgatesthormont tartalmaz.
Amikor a dokim uh-val nézte a peteérést, õ is azt mondta, hogy vaskos a nyálkahártyám a 18.cn-on, a tüszõrepedés után.
Lehet, hogy nekem túl vastag?
Remélem nagyjából érthetõ amit írtam.Kép

Laura
Laura (laura2)

Haliho!
Megjöttem végre! Kicsit hosszadalmas volt.
A lényeg hogy az UH-án láttak egy 20*20-as tüszõt a JOBB oldalon! A nyálkahártyám 15 mm-es, azt mondta a dokim hogy túl jó. Szóval nagyon jó minden most, még sosem volt ilyen vastag a nyálkahártyám. A dokim 10 órakor kitalálta hogy vesz tõlem vért. MOndtam neki, hogy nem lesz könnyû dolga. Persze vénából nem is sikerült, a kézfejembõl tudta csak levenni. Ez azért kellett, hogy milyen értékû az ösztradiol hormonom, mert akkor tudja megmondani, hogy mikor repeszti meg. 12 órára mentem vissza a klinikára az eredményért és a doki azt mondta holnap megkapom a tüszõrepesztõ szurimat. Most nagyon fel vagyok dobva, hogy minden sínen van, és most sikerülnie kell!!!Kép
Még nem tudtam elolvasni az üziket, megyek is olvasni.

Puszi

Andy
Andy

AndyKép
Ez igazán fantasztikusKép15 mm!!!!!! Az nagyon vastagKép Jó puha ágyikó lenne egy babukának...Kép
LányokKép
Nem akarlak kiidegelni Titeket, de most újra jön a barna és erõsödik is, tehát valószínûleg megjött végre...és így a mûtétnél sem okoz gondot, mert addigra elmúlikKép

doris

Sziasztok,
Hazajött a szerelmem teganp este, 2 db jobblábas papucsot csomiztam el neki, jót nevetett az ütõdött feleségén Kép estére jól megerõszakoltuk egymást Kép
Nem tudom, szerintem én kihûlök: 8cn 36,5 9cn 36,4 10cn 36,2
Hogy fog ez leesni pé-re, hova esik még? Kép Szerintetek?
Doris, szorítok a laparhoz, kitartás Kép
Lujza Kép majd a következõ sikerül, és már a lombik is olyan közel van! Kép
Andi, örülök, hogy neked sem fájt és ami rosszakat írnak meg hallottunk eddig róla azt megerõsíted, hogy lehet ezt kíméletesen is csinálni.
Gitta, azért még reménykedjünk jó Kép
Judit, nem tudom mit csinált veled az a barbár állat, és azt sem tudom jó-e ha magadban emészted a dolgot, de ez a te döntésed, mi itt vagyunk és mindenben segítünk Kép Idõnként mindenki magábazuhan kicsit, aztán kihúzzuk. Énnekem az segített, hogy megtudtam pontosan, hogy mi a bajom, és hogyan lehet rajta segíteni, az mennyi idõ, és sokkal könnyebben fogadtam el a 3 hónap anov ciklust, mint az addigi ciklusvégi reménykedést és pofáraesést. Engem ez borított ki ugyanis. 3 hó esélytelenek nyugalma sokkalta jobb volt mint az addigi hiábavaló tudatlan remény.
Most ha már tudjátok, hogy kihûltem akkor õszintén mondjátok és ne hagyjatok hiába remélni! Amikor nagyon magad alatt vagy próbáld meg kívülrõl szemlélni magad azt hogy hisztis vagy és minek sopánkodunk amikor egész jó a helyzetünk ez az egy dolog hiányzik de nagyon, de annyi szép és jó dolog történik velünk. Kép És nem hülyeség, hogy foglald le magad valami egészen mással (szerintem nem véletlen, hogy sokan költözünk házatveszünk átépítünk hímzünk és horgolunk rajzolunk varrunk sportolunk (Marcsi most rád gondolok Te fittnesguruKép hol vagy már?)és levelezünk egymással, megbeszéljük itt a kétségeinket és megvígasztalódunk. Hát így próbáljuk túltenni magunkat és hát elõbb utóbb sikerül Kép
pofabeHurki Kép
hurki

ANDYKép
ez nagyon klassz! Hogy csináltadKépKép? Akkor holnap akció ezerrel???

DORISKép
???? igen vagy nem??? Jót szórakozik most veled...

Cupp,

Rita
knérita

Szia Andy Kép Kép
Jaj de jó hír, most már csak a lényeg van hátra, szorítok!!!
Anna
Ui: Csak nyugi, ne idegeskedj....

madaran

HurkiKép
Jó a humorérzékedKép Képzelem a Párod arcát a két használhatatlan papuccsalKép
RitaKép
ÉN is ezt kérdem???KépKépKép Hogy én mit össze nem szerencsétlenkedem ezzel a nyomorult barnásozássalKép Itt mindenki olyan lazán emlegeti ezt a dolgot én meg görcsölök ezerrel... Most már tojok rá és várom a keddet meg a csütörtökötKép

doris

Doris, jaja nézett nagyokat a lábacskájára, de legalább akkor is rám gondolt Kép Szerinted kihûlök?
frigóHurki
hurki

HurkiKép
Szerintem ez egyáltalán nem gond (mármint az alacsony hõ) de okosabbak csak utólag leszünkKép Reméljük jó gyorsan megugrik majdKép

doris

GITTAKép
megkérdezhetem, hogy a 17. cn-en mennyi volt a hõd? Mert hogy most jó magas, az tuti!

Pussz,

Rita
knérita

Cateye!
Szuper! Kép

Andi!
Kép

Beszti!
Éljenek a fenyõerdõk!

Doris!
Még nem jött meg a leveled!!! Kép

Rita!
Köszi, remélem tényleg nem jön meg még 8 hónapon keresztül! Kép Tudom, hogy még nagyon korai volt a teszt, de hát a türelem mostanában nem éppen a jó oldalam! Kép De már csak 3 nap és kiderül, hogy mi az újság! Kép

Andy!
Szupi!!! Jó tüszõrepesztést és akció hegyeket kívánok! Kép

Rita!
Fejbõl sajnos nem emléxem, de holnapra beírom a görbém, jó lesz az úgy? De ha jól emlészem, akkor még csak 36,9 volt, mivel én 15-16 közé saccolom a pé-met. A hõm sem igazán esett le, de aznap röviden és rosszul aludtam, úgyhogy tudom miért volt kicsit magasabb és csak pont az a nap jöhet számításba. Holnap hozom. Kép

Üdv:
Gitta
gitta

hülyülök Kép
emlészem=emlékszem

Rita!
Egyébként miért pont a 17. nap érdekel? Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta

Izgatottan várjuk a fejleményeketKép

Lányok a fenyõkrõl jut eszembe, ha babásak leszünk, a baba születésekor szerintem olyan aranyos egy fácskát elültetniKép A párom születésekor az apukája egy fenyõt ültetett el a kertben, mára már olyan nagy, hogy ha a szüleinél vagyunk, és kinézünk az emeletrõl, megcsodálhatjukKép

Lányok, a barnásozás nálatok mit jelent, egész nap folyamatosan van, úgy mint a mensi, vagy csak egy-egy pötty (bocs)!Ebben a hónapban furcsa dolgokat produkált a szervezetem

Bea
Bea

Bocs, ez az utolsó dolog kérdés volt (a barnásozásról)

Bea
Bea

GITTAKép
azért érdekel pont a 17. cn, mert ma vagyok ezen, és kiváncsi voltam (az összehasonlitás kedvéért), hátha... hátha mutat valami hasonlóságot... És köszi, ha beirod az egész görbéd, aranyos vagy! Bár nálam kicsit korábban szokott pé. lenni, mint 15. nap, de majd meglátom, mit mutat...

Puszi,

Rita
knérita

Rita ok!

Akkor én eltûzök haza, ma már kicsit sok volt a munkából! Kép

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
Levél mentKép
BeaKép
Te is rákezdtél barnásozni...???

Puszi:Doris
doris

CateyeKép
Köszönöm a mailt, meg tudtam nézni a képeket. Jók nagyon. Ha tudok, én is rakok fel majd magamról. Én biztos akcióznék, ha a helyedben lennék. Azzal rosszat tenni nem tudsz szerintem, csak jót. Ha másért nem, az élvezet kedvéért.

KrisztaKép
Én a múlt héten voltam orvosnál, a következõ mensimnél megyek vissza hormonvizsgálatokra. Én rákérdeztem a toxoplazmára, mert van otthon cicám. Az orvos az mondta, hogy benne lesz az is a vérvizsgálatban.

AndyKép
Gratula, most már akkor akcióra felkészülni, rajt...

DorisKép
Remélem, rendben lesz a jövõ héten minden, nagyon szorítok!
Láttam a fényképedet, nagyon illesz magadhoz. Ezzel azt akarom mondani, hogy amit így az írások alapján megtudtam és megismertem Rólad, az nagyon passzol a fényképhez.

Én már a 32. napon vagyok, és már legalább egy hete baromira feszül a hasam, fel van puffadva. Jelenthet ez valamit?
Egyébként más bajom nincs. Szerintem a hét végén meg kéne jönnie, legalábbis az elõzõ hónapokból kiindulva.

Puszi: Móni
bogu

MóniKép
KöszönömKép

doris

Puszi mára mindenkinek, megyek haza! KépKépKép

Jó pihenést vagy akciózást a délutánra, estére, éjszakára!

Móni
bogu

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?