Ez nem igaz. Mit tett veled az a pimasz?
Túltenni magát az embernek az eseményeken? Volt mikor engem is értek rossz infok a babásodást illetõen, egy hónapba telt, hogy rendbe jöjjek lelkileg. Nehéz. Nekem úgy sikerült, hogy saját magamba néztem és igaz, hogy láttam a negatívumokat is, de mégis inkább a pozitívumokra próbáltam gondolni. Na meg persze a szeretõ társ, a környezet is segített. Kívánok Neked nagyon-nagyon sok erõt és kitartást. Nemsokára biztosan boldogan fogsz bejelentkezni Hozzánk, de ha szomi is vagy egy kicsit mi itt vagyunk és nyugodtan írd ki magadból.
Doris
A kertben én is gondolkoztam, de sajnos elég kicsi ahhoz, hogy beültessük a fenyõt. Ki kellene vágni kb. 10-15 m-es fákat. Így elég nehéz. Marad ez a lehetõség, meg a remény. Nagyon-nagyon szurkolok a fenyõnek, hogy túlélje a veszélyeztett idõszakát. Tenni viszont nem tudok semmit. Ha ez a sorsa, túl kell tennem magam rajta. Nem tud esetleg vki vamilyen módot arra, hogy most picit megcsunyuljon, aztán tavaszra pedig ugyanolyan lenne? Vmilyen fehér színû micsodával öntötték le régen a fákat. Ennek még utánajárok.
Nikie
Köszi, hogy hiányolsz. Amúgy minden rendben velem. Sok-sok munka. Vmikor telcsiznünk kellene. Jössz a talira?
puszika
Bogár