Sziasztok,
Mi is ott voltunk ma a talin, és sajnálom, hogy nem jöttetek még néhányan

Szívesen találkoztam volna mindenkivel, de én nem tudtam, hogy volt tegnap is egy tali. Indi sms-zett nekem, hogy megyek-e én meg gondoltam egyet és mentem, kicsi poronttyal együtt
Indinek sikerült elkészíteni az első mosolygós képeket Mátéról, alig várom, hogy láthassam és letölthessem őket....
Zuzi,
szilvalekvár ott figyel a konyhában, nem felejtettem el, még gondolkodtam is rajta, hogy vigyek-e, hátha ott leszel, végül úgy döntöttem, majd egyszer elviszem...

Priviben esetleg leírod, hogy hol laktok? Szívesen meglátogatnánk Titeket
És hát élünk és virulunk, egyre jobban élvezem a babázást, már 10 hetesek vagyunk a mai napon és 6 kiló 70 dekát nyomunk. Mosolygunk, de természetesen szigorúan csak akkor, ha fényképezőgép, kamera véletlenül sincs a közelben
Votív,
még régebben köszöntötted Mátét, köszönjük szépen
Nővérem a 37. hétben van, ma elkezdte inni a málnalevél teát. Nála is - mint Indinél -, kialakult egy inhüvelygyulladás szerű állapot, remélem a szülés után elmúlik majd. Nem hízott egy dekát sem, mert a kezdő súlya is sok volt, és lett neki terhességi diabétesze és így diétázik és előre örülök, hogy szülés után vékonyabb lesz, mint ahogy indult.
Neet,
egy túlélő végül kiismerte magát a térképen

, de már nem örül neki, mert egy falat csokin rajta vesztett.
Jövő héttől több időm lesz olvasgatni, írogatni, igyekszem újra felvenni a lendületet veletek, merthogy mióta megszületett Máté 100 oldalt

írtatok.
Ha valaki még kérdezett valamit, és nem válaszoltam, elnézést kérek, esetleg térjünk ki rá még egyszer
Vica