A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi!
Az FMH-zal szemben, abban az új lakóparkban!
zuzmo1

[quote="zuzmo1"]A írta:zuzmo1ncsi!
Az FMH-zal szemben, abban az új lakóparkban!

köszi, így már menni fog. akkor nem a Kondorosi lakóparkban van, hanem egy másikban? meglesz!! :D
ancsipancsi

Fibi,
köszi, más csak mérsékelten szörcsögünk :) Mi holnap sütünk pizzát, ma rozskenyér2.0 verzió készül. Épp keressük a tökéletes kenyérsütőgép-rozskenyérreceptet :)
tehát akkor az émelygés és a fáradtság összefügg, ahogy ezt tudományos módszerekkel igazoltátok :D A szagérzékenység meg majd úgyis szüléssel múlik...

KÖRKÉR(D)ÉS: ha valakinek van tutibevált roszkenéyrreceptje, akkor küldje már át nekem mélben!!!! :)

Ancsi,
én valami durvább szmájlira gondoltam :mrgreen:

Zsan,
spooky??? :shock: WHAT?

v
kisün

más = már NA!!!!!!
kisün

Ancsi!
Abban a borzasztó lila színű Kornélia rezidenciában van :)

Csajok,
látom volt egy kis nézeteltérés tali-ügyben, remélem mindenki kibékül mindenkivel :lol:

Fibi!
Nekünk a gyerekorvos egy Naturland terméket írt fel száraz bőrre (Cremor refrigerans - hűsítő krém), ez elég jól bevált Emmánál. Meg én használom most rendszeresen a Linola Fett fürdőolajat (van krém is), egy kicsi megy a fürdővízbe, és az is nagyon jó hatású.

Ma voltam doki néninél, megvizsgált, minden ok! Szívhangot is nézett, az is rendben volt. Vasat kell szednem, de erre abszolút számítottam, Emmával is végig kellett.
Nemsokára hívom a szülésznőt is (Vera), hogy vegyen előjegyzésbe :D

Most még fordítok egy kicsit, amíg Emma hazajön.

Kép
Kép
manoka11

HA BUNKÓ VOLTAM, TERMÉSZETESEN ELNÉZÉST KÉREK. BÁRKITŐL, BÁRMIKOR.
TALI REMEK VOLT, HELY NEMKÜLÖNBEN.

indianyo

Indi,
ha én is, akkor én is. :)
neet
neet

Fibi!

Most, hogy írtad a pizzát.... nyami :P
Én ma a gyümölcjoghurtokra buktam, már vagy hármat megettem :oops:
manoka11

csajok, ez így nem ér!!!!
kik voltak ott, Vicáék hogy vannak, Curse-nak mekkora a pocakja, stb!!!
zuzmo1

what does Spooky mean :?: :roll: :?:
macskanyu

Manoka,
joghurtok kevésbé hizlaloak, jo választás :D
és dejo, hogy minden rendben a babával :) már én is várom h hallhassam a szivhangját :)

Jucus,
köszi szépen az ötletet, ezt is felirom a többi közé :) nekem is elég száraz a böröm, semelyik mezei testápolo nem használ.

Indi,
szerintem egyáltalán nem voltál bunko!!! Kikkel találkoztatok végül? :)
fibi

Macs,
ha jol emlékszem, a spooky azt jelenti, hogy izgi, ijesztö, rémisztö....
lehet h Zsanci a szitura célzott, a tali miatt? :? :shock:
fibi

Neet :) Nem voltál az! Szerintem mi ketten kölcsönösen elmondtuk egymásnak a véleményünket - és annyi. Két egyenes ember nem cicózik, ugyi... ez sistergésseel jár, de gyorsan elszáll a füst legalább :) Úgy éreztem, megbántódtál, és ez bántott, mert én ilyen lelkizős vagyok, de ezen felül bennem aztán rossz érzés nincs.

indianyo

Lányok,
ha tul vagytok a tali izgalmain, akkor lehet szervezni a következöt? :lol: :lol: :lol: Akkor ki is jön pénteken a zikejába? :D

Manoka,
és ezt a Linola Fett olajat hol lehet beszerezni?
fibi

Vera,
anyosomnak van tuti rozskenyér receptje. elkérjem Neked? :D
és szagérzékenység meg jákk :( az durva hogy már az öblitöt sem birom, azért Bálinttal ilyen nem volt :?
fibi

Fibi!
Gyógyszertárban kapható, úgy emlékszem ezervalamennyi pénz egy flakon, de ebben nem vagyok százas. És nekünk jobban bevált az olaj, mint a krém, és gazdaságosabb is. Én eleinte úgy csináltam, hogy fürdés előtt kentem be Emmát, és úgy ültettem be a kádba, de most már lustulok :)

Pénteken az Örs vezér téri Ikeában taliztok? És mikor? Én elvileg fodrászhoz akarom vinni Emmát.
manoka11

Macs! Éljenek a jó pasik!
Bulást nektek!
RedHotChili :lol:

Tinu! Neked is ++++++++ büszkeségednek meg tényleg nehogy mán ártson!

Fibi! Nem vagyunk egyformák de a fehér lenortól én kirohanok a világból! Aptyuk múltkor azt vette véletlenül, szerintem baromi erős.

Rylie! én sem hagytam volna ott 5hetes babót. Ugyan valszínű én túlzásba is estem azzal hogy még most sem hagyom itt a suliért. Max 1órára merem Apával. Kiváncsi vagyok mi lesz itt vizsgaidőszakban... persze addigra már nagy 8hós lány lesz! :lol:

Ancsi! Mi is úgy tippeljük, már be is irattuk modelliskolába :mrgreen:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

A Kusza nevű hely gyönyürű és tökéletes nagyobb létszám eseétn is, van benne kis játszóház szőnyeggel, közvetlenül mellett büfé és nagyon sok szék asztallal, és ami a lényeg: a kutya nem zavar, nincs zaj, az emberek mosolyognak a gyerekek láttán. Szóval ideális. A gyerkőcök is angoyn jól bírták, semmi nyüfi nem volt, sőt! Még a 10 hetes icipici is csak egyszer pityergett, de hát éheske volt.. Vica szépséges és sugárzik, Máté meg nagyon férfias jelenség,Curse irigylésreméltóan "Vicásan" nyüzsög és szintén sugárzik, Lindiák gyönyörűek, mint mindig és Gréti iszonyú sokat és szépen beszél, Ákos komoly nagyfiú és nagyon jól viselte a mindenféle őt ért benyomást - dominót meg hát az én fiam, úgyhogy nem nyilatkozom hosszan, de hát jó fej, na :lol:

Képeket tennék fel, de nem tudom, hgoy mennyire sikerültek, mert a monitorom kaki, ugye... Majd mindjárt nyomok azért fel néhányat, aztén majd jókl kitaláljátok, hgoy ki kicsoda rajta :)

indianyo

Sziasztok,

Mi is ott voltunk ma a talin, és sajnálom, hogy nem jöttetek még néhányan :( Szívesen találkoztam volna mindenkivel, de én nem tudtam, hogy volt tegnap is egy tali. Indi sms-zett nekem, hogy megyek-e én meg gondoltam egyet és mentem, kicsi poronttyal együtt :)

Indinek sikerült elkészíteni az első mosolygós képeket Mátéról, alig várom, hogy láthassam és letölthessem őket.... :)

Zuzi,
szilvalekvár ott figyel a konyhában, nem felejtettem el, még gondolkodtam is rajta, hogy vigyek-e, hátha ott leszel, végül úgy döntöttem, majd egyszer elviszem... :) Priviben esetleg leírod, hogy hol laktok? Szívesen meglátogatnánk Titeket :)

És hát élünk és virulunk, egyre jobban élvezem a babázást, már 10 hetesek vagyunk a mai napon és 6 kiló 70 dekát nyomunk. Mosolygunk, de természetesen szigorúan csak akkor, ha fényképezőgép, kamera véletlenül sincs a közelben :wink:

Votív,
még régebben köszöntötted Mátét, köszönjük szépen :)
Nővérem a 37. hétben van, ma elkezdte inni a málnalevél teát. Nála is - mint Indinél -, kialakult egy inhüvelygyulladás szerű állapot, remélem a szülés után elmúlik majd. Nem hízott egy dekát sem, mert a kezdő súlya is sok volt, és lett neki terhességi diabétesze és így diétázik és előre örülök, hogy szülés után vékonyabb lesz, mint ahogy indult.

Neet,
egy túlélő végül kiismerte magát a térképen :twisted: , de már nem örül neki, mert egy falat csokin rajta vesztett. :roll:

Jövő héttől több időm lesz olvasgatni, írogatni, igyekszem újra felvenni a lendületet veletek, merthogy mióta megszületett Máté 100 oldalt :shock: írtatok.

Ha valaki még kérdezett valamit, és nem válaszoltam, elnézést kérek, esetleg térjünk ki rá még egyszer :)

Vica
vica94

Indi,
képeket várjuk, izgi lesz, mert én még Curse-t sem, meg Katát sem láttam :)
és kusza tényleg nagyon barátságos hely, egyszer apafej elvitt minket, mert dolga volt ott. a mákos pite is jo volt a büfében :D

Manoka,
köszi :)
igen, Örsön terveztük. hogy mikor, még a többiektöl is függ, nekem a 10 ora már jo :)

Barbi,
és a zöldalmásnak nincs szaga/illata? :P
fibi

Indi,
Dominód gyönyörűséges baba, az a mosoly, azok a szemek és a hozzá tartozó pillák....
Lehetne egy kérésem? Említetted valamikor, hogy van egy gyógyszerész ismerősöd. Megkérdeznéd tőle, hogy a gyógyós napraforgóolajat miből csinálják? Ugyanis párom a múltkor elment venni és egy gyógyszerész fogta, bevitte a Vénusz! napraforgóolajat a másik helyiségbe, majd néhány perccel később visszajött a kimért olajjal és 2 dl olajért kiszámlázott 250 forintot :shock: Na, mármost ha csak higította esetleg, akkor ennyi pénzért egy litert veszek és higítgatom magamnak, nemde?

Vica
vica94

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

indianyo

Vica :) sajnos a napraforgóolajas hír akár igaz is lehet :(

indianyo

HIHI, rájöttem, ki kicsoda :) a szöke, kékinges Kata? :)
fibi

és Curse,
nincs is olyan naaaaagy pocakod :) tényleg mindjárt szülsz? :lol:
fibi

Jajj, de jók a képek...
Indi, esetleg, hogy ne terheljük a bnetet, átküldenéd a privimre a másik mosolygós képet is Mátéról ? :)
Köszönöm szépen :)

Curse pocakja a képen még kisebbnek látszik, mint valóságban :)
Várom a kérdéseket, ha gondolod :D

Vica
vica94

Fibi! Persze hogy zöldalmásnak is van illata, de szerintem nem olyan intenzív. Lenor sensitive ami még bejön.
Bőr: előbb püztem és utána olvastam itt

No L, ded ébren
gödibarbi

Fibi,
Én vagyok, a többit később :D :D :D

Kép
akata

Apa elvitte a babómat játszani, aki vadul számítógépezett itt az ölemben. :D :D
Úgy örültem megismerni benneteket Lindi, Vica, és naggggyon de nagggyon sajnálom, hogy ti többiek nem jöttetek főleg aki beígérkezett. :(

Indi,
és Dominó képe hol van???? ő is ott volt!!! :roll:

Kép
akata

Vica :) ha mailben küldeném, nem kéne lekicsinyíteni őket... Mit te mondasz erre?

Kata :) Egy képet csináltam csak róla, de azon nem látszik belőle sok...

indianyo

Torokfájásra amerikai természetes recept:
1 csésze paradicsomlé
1 teáskanál zúzott fokhagyma
1 evőkanál citromlé
1 teáskanál tabasco vagy más méregerős szósz

Az elviselhetőségig melegíteni és elkortyolni.

indianyo

Tali szuper volt és még egyszer köszi, hogy bevártatok :lol: Én már csak Indivel, Dominóval, Vicával, Mátéval, Katával és Ákossal találkoztam. Mind három babó gyöngyörűséges, Máté baba igazi pasi, Dominó baba hihetetlenül társaság kedvelő és huncut, Ákos baba pedig imádja magát hallatni és szereti anyuciját csókolgatni :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
curse

a SPOOKY-t a mai estére értettem!!!!!!

HALLOWEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!
kedvenc katolikus ünnepem!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(csak vicceltem, de tényleg szeretem ezt az ünnepet, kár,h itthon nem ünneplik, SZTEM)

Fibi,
igazából most épp nagykovácsiban néztünk házakat, és már szinte biztos,h használt lesz, mert még az a 4 milla (szocpol) sem elég ahhoz, h megfelelő méretű új lakást találjunk.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Macs, Fülibaba, Votiv, Tinu: JOBBULÁST!!!

Tinu,
Megkérdeztem a dolgot, majd dobok még egy püt, mert azért kéne még plusz info.

Deni,
Tök jó, hogy már jobban vagy :) Uh-ával nagyon megszívtam két órát ültem ott és én még a szerencsésebb voltam. Egyébként Adél baba két hét alatt felszedett 300 grammot (rólam már nem is beszélve :lol: :lol: ) szóval most már 3400 grammos. Ezt éreztem én az utolsó két hétben :lol: Tali ügyben a lányok tényleg nagyon rendesek voltak és megvártak, fél 1-kor sikerült kiszabadulnom ugyanis az uh-ról, már feladtam minden reményt, hogy talizhatok velük. Csak szegény babók itták meg egy picit a levét a dolognak, nem tudtak egy rendeset aludni :(

Ancsi,
Az óra az becsapós. Az üzit fél éjfélkor írtam :lol: De vettem az adást, sokat aludni, amíg még lehet :lol: :lol:
Egyébként szerintem próbáljátok meg azokat a linkeket is, amit én raktam fel házassági anyakönyvi kivonat ügyében. Először nekem is azt mondták a telefonba, hogy nem lehet időpontot foglalni a neten, aztán nekem érdekes módon sikerült és tényleg bekerültem a rendszerbe. Mondjuk én a 12 kerben voltam, de ezek a honlapok a központi rendszerre vannak rákapcsolva, nem a kerületire.

Fibi,
Csalóka a kép :lol: Én sokkal nagyobbnak érzem :lol:

Vica,
A kérdéseket inkább pü-ben küldöm, nem akarom a lányokat untatni :lol:

Kép Kép
curse

Indi,
mail-ben még jobb :D
Ez a recept nem hangzik vmi jól, én bizti nem tudnám megenni/inni :roll:
És igen, Dominó fényképet is kérünk :D

És Ákos baba anyucicsókja :) a büfé előtt ülők legnagyobb örömére történt :)

Vica
vica94

És minden új pocakosnak szeretnék gratulálni, aki felé még nem tettem :) És-és-és már most irigykedek a pocakokra, és vágyok utána, pedig Máté baba még csak 10 hetes, annyira jó dolog. Nővérem pociját is irigy-irigy....

Vica
vica94

Vica :) És a retekklubbos táncos izémicsoda szereplői ottan próbáltak a kuszában és díjazták a csibéinket - merthogy ők voltak néha rajtunk kívül csak a büfében - az ominózus csókjelenetnél is :)
méltem a képeket fríméles címedre.

indianyo

Köszönöm :D
És ahogy említettem, Iringót és Petrát ismerem a táncos múltamból (ők tuti nem emlékeznek rám :()... régi szép idők :)

Vica
vica94

Zsan,
Nagykovácsi, u :shock: az rendesen fent van északon. még Solymár mellett tán? viszont gyönyörü hely lehet, és cool a levegö biztos :D

Curse,
elhiszem, nekem is jo nagy volt már a végén a pocim :) kitartááás! :D
fibi

Vica,
majd' elfeledtem irni, hogy nagyon szééépek vagytok a képeken :D

érdekes, hogy már vágysz ujra pocakos lenni, én Bálint kb 9-10 hos koráig abszolut nem tudtam elképzelni kistesot a hasamba :oops:
fibi

Képek: Curse! :lol:
Vica! Alig ismertelek meg. Tényleg sugárzol. :lol:
Lindi és Gréti! Nagyon édik vagytok. :lol:
Akata! :lol:

Vica! Örülök, hogy újra itt!

Curse! Nekem is óóóóóóóóóóóóóriási pocakom volt!
gödibarbi

Képzeljétek csajszim 4-5 napja ráébredt hogy ki tudja használni a sírását. :? Olyan krokodilkönnyeket tud néha gyártani :roll: Általában elégedetlenségének ad hangot ilyenkor (másik játék, vegyük fel stb.)

Ja és az óraátállás nekünk egyenlőre még nem sikerült. Nem is vészes ha így marad, szóval mindegy.
gödibarbi

még valami: akatán és zuzin kívül többiek miért nem reagálnak bárányhimlő és pneumo kérdésemre?
én első nekifutásnak egyiket sem szeretném, de gondoltam megkérdezem a tapasztalatokat...
gödibarbi

Fibi, Barbi,
köszönjük a dícséretet. Tök jó, hogy ilyen kedvesen fogadtok :D

Fibi,
aranyos vagy :D
számomra is furcsa, előszőr akkor éreztem így, amikor erről a témáról írtatok és néhány hsz-t sikerült elolvasnom anno. És akkor még alig egy, másfél hónapos volt Máté -ha jól emlékszem -... most meg, hogy láttam Curse-t :P
A lényeg, hogy Nálatok is újra kopogtat a gólya :)
Jól vagy? Minden rendben? Bálint érzi már a kistesót?

Curse,
privi ment :D

Barbi,
köszönöm a bókot, jól esett nagyon. :)
Ha gondolod küldd át a képet és szívesen átméretezem Neked - legalábbis megpróbálom - és fel tudod tenni az avatarba, de annak is örülök, hogy ezt a képet láthatjuk :D
És én a pneumo oltáson rágódom már egy ideje, mert hogy hiába csak akkor javasolják, ha van nagyobb testvér, belegondolok abba, hogy ez nagyobb korában is véd, amikor már esetleg sajnálnám hogy nem adattam be, vagy adott esetben egy osztálytárstól is elkapható dologról van szó és így nyugodt lennék.

És mindenki, akinek az avatarja megváltozott, mióta nem jártam erre - Fibi, Votív, Barbi, Deni, és elnézést, ha valakit kihagytam: nagyon szépek vagytok :P

Vica
vica94

És a taliról még annyit, hogy a szerény Indianyóka méltán büszkélkedhet mert D-nél szociálisabb és nyugodtabb babát én még nem láttam, de ezt szerintem már mindenki tudja aki találkozott velük. :D és nagyon tud kacagni is :P :P

És Gréti modja, hogy sziasztok, Máté férfiasan kéri a kaját, és Ákos....hát igen, istenien csókol :D :D :D

Kép
akata

Zuzi,
pü ment

Kép
akata

Barbi,
bocs neked is pü

Kép
akata

Barbi :) Én oltásellenes vagyok, különösn az MMR a mumus, ám az általad említettt vakcinákról mégcsak nem is hallottam.

Kata :) semmi szerénység, tökéletesen elégedett vagyok a gyerökkel :)

indianyo

Jaj de jó, ezek szerint jól sikerült a tali! Már kezdtem aggódni! És milyen jó látni titeket!!! Újakat és régieket egyaránt!

Vica!
Nagyon szépek vagytok! Természetesen a szilvalekvár félig vicc volt :wink: ja, a hangsúly a féligen van :mrgreen: Bármikor jöhettek hozzánk, ha van kedvetek, majd dobok PÜ-t!!!

Kata!
PÜ-d nem jött meg :cry: Jó látni Téged is!!! :D

És a másik taliról semmi hír?? Ott kik voltak?
zuzmo1

Naptárprogramot szeretnék - tudtok segíteni? Ez lenne a karácsonyi ajándék

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?