Szervusztok sorstársaim!!!!
Hát mit mondjak én is örültem,hogy elmúlt a tegnapi nap,mert a férjem űberelte összes eddigi teljesítményét!
De nem mondom el,mert attól elvisz a mentő.
TÜNDE!
Már az előző levelemben is szerettem volna megköszönni,hogy imádod a leveleimet,ez külön jól esik tőled.
Azt is akartam már kérdezni,hogy nálad"csak" az elölfekvő méhlepény miatt volt a császár,ugye jól emlékszem?
Teljesen ráfeküdt a méhszájra,ugye és ezért nem lehetett hüvelsi úton?
mert ha ez így van,akkor jó eséllyel indulsz a következő szülésnél a természetes szülés felé...
Egyébként nekem is elöl fekvő lepényem volt mankánál,de nem érintette a méhszájat.Most pedig teljesen jó helyen fekszik.
HURCIA!
Neked is nagyon köszönöm a dícséretet és igazán kedves vagy,hogy személyemnek ekkora jelentőséget tulajdonítasz

.
Egyébkénta,mit az unokahúgoddal kapcsolatban írtál,alkalmaztam mankánál,amig az eset után mentünk hazafelé,és mit mondjak jobban bejött,mint gondoltam,mert kisangyal módjára fogja a kezemet és ecseteli,hogy anya meg apa nagoyn szomorú lenne és sírna,ha manka megsérülne...
Fogzás: Egyébként a dentinox gél nekünk is bejött.
mit csinál a férjed,hogy ilyen beosztásban dolgozik?
NAPTÁR:mi is csináltunk az első évben és lehet kapni iylen speckó fotopapírt,a corában és minden nagyobb bazárban
BARIMAMI!
Üdv,én is Siposnál szülöm a lányomat, igaz az elsőt nem nála szültem,de eddig minden okay vele,igaz kissé hangulatember,de nem kételkednék a szakmai hozzáértésében.Az más kérdés,hogy a császár és sima szülés közötti vergődésemben nem nagyon segített,de ez nem is biztos ,hogy baj.
VBEA!
írd már meg,hogy most mi van a lakás körül? de csak,ha akarod.
meg a közös vesszőparipánk is érdekelne
GYÖRGYI!
Szerintem se baj,hogy nem érzed,ha keményedik a hasad,ez még nem jelenti azt,hogy nem keményedik.Biztos gyakorol,csak te nem érzed,mert mondjuk olyan tuti jó kemény hasfalad van
Pihizel már?
ILDI!
Ha a dokinéni azt mondta,akkor biztos úgy is van.Én csak a felnőttekből indultam ki,hisz mindig óvva intik az ilyen problémával kűzdő embereket,hogy a hashajtó és kúp hosszútávon nem a legjobb megoldás,mert a szervezet nem tanul meg megdolgozni az eredményért.
Biztos,hogy kihagytam valakit,akinek írni akartam,de majd kiderül,ha visszaolvasom.
Mi lehet a VERONIKUSSZAL ÉS ANDRYVAL?
Nekem egyszer leírta Veronikusz annak a homeobogyónak a nevét,mait a 35 héttől szedni lehet,és sokszor fel is írtam,de szokásomhoz híven nem olyan helyre,ahol meg is találom.
no,majd megkeresem.
puszi mindenkinek,durca