Dóra
Szegény Kati nagyon sajnálom. De azért ügyesen feltalálja így is magát.
Nana
Lehet, h tényleg a gyógyszertől van. Jobbulást kívánok nektek.
Rendeltél már Anettől? Van már rá pénzem. Nekem így 690 postaköltséget mondott, nem tudom, h egyben nem e sokkal több lenne a súly miatt. Mit gondolsz?
és még akartam neked mondani, h múltkor a neten Eleken-től rendeltem bodikat és nagyon jó minőségűek voltak. Meg a bóbitaexpresszen is szépek olcsók vannak. Bőséges a kínálat.
Lili
Gratulálok nektek a házhoz. Ott is útban lennétek nekünk a cipő miatt.

Anyukám, uncsitesóm, barátaink ott laknak.
Roz
Niki csodaszép kislány, és annyira hasonlít rád.
Lina
Szerintem túl nagyok az elvárásaid Lilivel szemben. Korai még a gyurmázás. Persze, ha tetszik neki, lehet, csak még nem érett rá. Meg nem baj, h nem marad meg sokáig egy helyben. Még egy évesen sem nagyon fog. És szerintem nem kell azon sem görcsölni, h lekösd. Megy az magától is.
Adrin azt vettem észre, ha mindig teszem a dolgom, jobban elvan. Időnként odajön, felkéredszkedik, odabújik. Akkor megdajkálom, és újra leteszem. Egy nap kb 1 órát játszunk össz-vissz. De sokat beszélek hozzá. Mindig mondom, h éppen mit csinálunk. És hihetetlen, de mintha utánozni próbálná a szavakat. Ápá, azt állítom, h tudatosan mondja. Mert mindig ránéz. Imád teregetni. Odajön a lavórhoz, és egyenként kiszedi a zoknikat, megrázza, eldobja és már nyúl is a következőért. Időnként bekapcsolom neki a babatévét, imádja.
Hajni
Csak nincs vmi gond, h nem tudtál te sem menni?
Ha vki még gyűjti a Pampers kódokat, de ügye pelust meg nem lehet kapni-A Tescóban most van sok és akciósan. Ezenkívül a Fischer P-os csiga 2500 körül van, amire szintén lehet gyűjteni a Pampers programban.
Lina
Még akartam írni, hogy köszi az infót. Voltunk az SCs-ben. Óriási, csak egy játékboltig jutottunk el. Amúgy meg kis tételért nem nagyon éri meg elmenni odáig, na de hát ott is voltam. Persze minden olcsóbb, mint nálunk. Még a pelus is! Hát röhej.
Adrinak meg kibújt a 3 foga. Azóta alszik este akár 10 órát is egyben. Tiszta kánaán. Sopront nem nagyon élvezte.
Jó éjt