A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Akrobata Hanci, nagyszemu Orsi es setalo Maci-Zsofi-Cica csuda edesek! :lol:

Mar almos vagyok irni, ugyhogy csak ennyi... :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Ma még nem írt senki,naon el lehettek foglalva.Én is el vaok havazva,de nem érdekel ma semmi.

Cuki
jó hogy megjöttetek,remélem jó volt a pihenés.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili
Mikor Anna elindult ő sem akart babakocsizni,mert akkor naon új volt neki,majd pár hónap múlva már babakocsi kellett,már nem volt olyan supi a saját lábán menni.Ne tegyétek naon el,mert lehet fog kelleni.De nem biztos.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Pille, nagyon ügyi Orsi, látod, h beindult! 1-2hete meg még aggódtál, meg motoszkált a fejed! :wink:
Az én karácsonyi kaktuszom Húsvétkor virágzott...

Lili, sztem se tegyétek nagyon messzire a babakocsit, kellhet még!

Kép
seriff

Balim
Zinnat-ot eszünk, 8.-án megyünk vissza Bánhoz és előtte 4-5 nappal már abbahagyjuk a bogyeszt. Így beszéltük meg telefonon.

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Seriff,
:D igen, akkor még motoszkált. :D Most felül,(majdnem) feláll és mászik, mindezt éppen egy hét alatt produlálta.
Kaktusz nekem Húsvétkor is! virágzik.

Lili, nagy kertetek lesz? Csak fű, vagy veteményes is? Aranyos Zsófi a mackó szerkóban :)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Hajny,
nálunk apaápolás van, vagyis annyira nem ápolgatom, csak beteg, megfázott valahol. Na meg Lilinek adom a C vitamint, hátha nem kapja el. Ő is olyan kis sírós ma, nem tudom miért :(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nálunk sajnos mindkét fiú beteg! :( Danus hozta oviból...Boti elkapta tőle..Botond 3. napja lázas :cry: , ill ma már sokkal jobban volt és csak hőemelkedése volt, mondjuk 3szor kap Panadolt, gondolom az nem engedi felmenni a lázat, ami nem tudom mennyire jó...de azt mondta az orvos, csillapitani Kell a fájdalmát.......... Virusos, Holyagós Torokgyulladása van! :cry: :cry: :cry:

Nekem a szívem már kettétört... :cry:

Viszont ANNYIRA BOLDOG is vagyok! Ma Botond 3szor átfordult hátáról a hasára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)
és nálunk ez óriási eredmény!

Puszilok mindenkit, de mennem kell, éjjel csak pár órát aludtam..

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Lili, akkor ezek szerint lefoglaloztatok a hazat? :D En ma ultettem el a tulipanokat, narciszokat. Kisse keson, de most jutottam el idaig... :?

Thymi, sajnalom, hogy pozitiv lett az eredmeny.:(

Nana, Botinak gratula a fordulashoz! :D Jobbulast a fiuknak, borzaszto ez a holyagos torokgyulladas. :cry: :cry: :cry: Annyira sajnalom!!!

Sajnos a mai napunk eleg szerencsetlenul vegzodott. :cry: :cry: :cry: Egy oraja jottunk meg a traumatologiarol. Kati het ora korul elesett, sokaig sirdogalt, majd elaludt. Egy ora mulva felsirt, de nem birtam visszaaltatni, mert tobbszor is sirni kezdett, ez valt gyanussa, mert semmi sem latszott rajta, se dagadas, se folt... jobb alkarja eltort, gipszet kapott. :cry: :cry: :cry: A sors ismetelte onmagat, nekem masfel evesen volt gipsz ugyanigy a jobb karomon... :?

Tobbi kis betegnek is gyogyulast!
Jo ejt!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nana, jobbulást nektek! Nagyon sajnálom, h. mindig van vmi..... :( De nagyon örülök, h. Boti ilyen ügyes!!!!!!!!!!!Látod, jó lesz ez! :)

Dora, fúúúú, sajnálom! szegényke! Hogy viseli a gipszet? Tudott tőle aludni?
Igen, lefoglalóztuk. Ma lesz az adás-vétel. :D

Pille, 933nm a kert. Azzal már lehet mit kezdeni. :) Veteményest nem terveztem. Anyunál minden van Solton. Igazi bio zöldségek, gyümölcsök. :)
birolili

Dóra,
szegény kicsi Kata :(. Meddig lesz rajta a gipsz? Hogy aludt?

Nana,
betegséget sajnálom :(, sajnos ez így megy onnantól kezdve, hogy a nagyobb közösségbe jár :(, és nem csak az első évben :(, szomorú tapasztalat... Ez nagyon szép, hogy Boti így forog! Eszter pl. csak félévesen kezdte :oops: , bár utána felpörgött és nagyon hamar el is indult .

Lili,
akkor még egyszer gratula a házhoz! Mikor költöztök?

Lina,
gratula Lilihez, nagyon ügyes. Eszti is pont ennyi idősen kezdett járni :lol: .

Thymi,
ez jó, hogy Gyop megeszi a Zinnatot, mi nem bírtuk... De most ugye nem ment fel neki a láza?
balim

Sziasztok

Dóra
annnnyira sajnálom :( :( :( :( szegény katica :( :(

nana
grat a forduláshoz :) gyógyuljatok :) probálj pihenni :)

lili
az igen az szép kis kert azt hiszem lehet fűvet vágni :wink: :? én ezt kicsit is úúúútálom levásgni jövöre meg még röbb lett mert kb . 2 hete mindent kiszedtünk az udvarból csak a fák maradtak az összes többi rózsát virágot... mindnet ment ...

megyek folytatom a takarítást már csak az akonyha meg fürdő van de azt nem tudom akkor megcsinálni mikor törpék fent vannak ma ablak puci meg függöny mosi lesz ... persze csak ha hagynak :D

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana
örülök Boti fejlődésének,ilyen gyorsan menjen tovább minden.

Dora
Sajnálom szegény kislányod,remélem jól tűri a gipszet,sokáig lesz rajta?

Lili
Ha kell segíteni kertészkedni csak szólj,imádom az ilyen dolgokat.Addig is levegőn van az ember.Mióta gyerekem van,naon sokat vaok levegőn,nem tom miért,naon vágyom ki.De Anna is,lehet a szabadság vágy miatt? :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dora, sajnálom kicsi lányod! :cry:

Nana, sztem ez tök jó, h Boti így forog, abszolút nincs elkésve! De sajnálom, h betegek. Én azt tanultam, h nem láztalanságra kell törekedni, de a lázat csillapítani kell. Ma nyílik a Camponában a H&M.

Roz Te folyton takarítasz, sosincs vége, igaz?

Kép
seriff

Dóra,
hogy van Katika, milyen volt az éjszakátok? Én három évesen kezdtem a törögetést, kicsi voltam, de emlékszem, hogy ugyanezt csináltam, sírtam, elaludtam, aztán mikor felébredtem, akkor nagyon fájt.
Hú, mikor nálatok voltam, ott volt ám a kendő a csomagtartóban, és megint elfelejtettem odaadni...egyszer csak összehozzuk.

Nana,
gratulálok a forgáshoz. Öt hónaposan szerintem teljesen jó, sőt....

Balim,
azért a járás szerintem még messze van, mert ugyan próbálkozik Lili, de elég rozoga az az egy-két lépés :D Gondolom előbb stabilan kellene tudnia állni kapaszkodás nélkül, ugye? Az egyre hosszabb ideig megy, de még mindig csak másodpercben mérhető.

Viszont ami aggódtam pár hete, hogy nem mutat Lili egy ujjal, nem nyomkodja a gombokat..., szóval azt mind elkezdte. Most már szépen külön választja a mutatóujját. Aztán felismeri az órát (mire nem jó az angolóra, ott tanultuk :D ), megmutatja a hasát, fejét, szóval beindult.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

seriff
áhhhh reménytelen :evil: főleg igy hoyg itthon van a 3 gyerköc már a 3 szobával végeztem (igazán minden nap csak 1 helyiséget tudok megcsinálni) most az étkezőt csinálom de ne tudd meg hoyg a 2 gyerekszoba már fejetetején áll _( minden szétdobálva az albalkról lenyalva a pára :? :lol: no meg főznőm kell délelőtt így elég lassan haladok de igérte anyumák pétekre hoyg egsznapra eljön és akkor még az udvar meg a teraszt sity-sutty összekapom egyedül minden gyorsabban megy :)

mutatok neketek pár ovis képet :) tegnap lett be skennelvel :)

Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Dora
Szegény Kati! Én 14 évesen szenvedtem a gipsszel.... :oops:

Nana
Gratulálok Botinak!

Minden kisbetegnek gyógyulást!

Balim
Volt a kórházba 38,6 1x, de lehet h a vírus miatt.

Roz
Nagyon szép Niki :wink:

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Virág és aki csatlakozik teás esténkhez

Mikor talizunk pénteken?Cukival beszéltem,szerintem jön ő is.Lili jössz?Jöhet bárki,minél többen vaunk,annál jobb.Isteni teák közül lehet válogatni.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz
Niki már kész modell.Naon szép kislány.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz, nagyon szép Niki! :)
birolili

Hajni, hova megyünk? Nekem 8-9után lenne jó.
birolili

Roz, iki nagyon szép csajszi! Miért is kéne amúgy a szemüveg?
agyikám már rég megmondta, h kertes házban elvégezni a házimunkát sosem lehet....Ebben is igaza volt.

Lina, na látod,, kár ezeken aggódni :wink: !

Kép
seriff

seriff
sokat be kancsalított niki meg mivel én is szemüveges voltam (3 as és 1,5es) az apja szemét meg többszür mütötték Meg az apósomnak is naggggyon erős szemüvege van mint a szódásüveg és tavaj majdnem el is vesztette a látásást( minden tárgyat kb 5 cm ről néz meg ) ezért elvittük szemészhez járunk mind a 3 gyerköccel mert én úgy tudom ez öröklödik és 3-as 2 -es szemüveget kapot is niki de egyszerűen mindig leveszi . bár nem látom már bekancsalítani neki 18 hós kora óta van szemcsije a böliben naggyon jól használta de amita ovis egyáltalán nem lehet rábeszélni :( pedig van szemüveges csoportársa is én azt hittem ez majd tök jó ösztönző lesz neki is hoyg másnak is van szemcsije . DE nem egyszerűen nemtudom rábeszélni ... :( Pedig nagyon kellene Mi is a barna katinál voltunk naggyon szimpi volt.

Kép

Kép

Kép
roz23

Hajny,
Nekem a legjobb lenne 8 korul este, da ha nektek csak korabban jo azt is meg tudom oldani...
mvirag

Roz, én sem látom, beszaladna Niki szeme, mondjuk mások meg Hannán nem látták/ják.

Akkora a szél :roll: ...

Kép
seriff

Seriff,
az öcsémnek anno annyira beszaladt a szeme, hogy csak a fehérje látszott, végül műteni is kellett, de akkor mégsem vettük észre. Utólag visszagondolva pedig rémes volt, fényképeken nézve is. Ja, és az anyja óvónő, több 10 kisgyereknél vette észre, a sajátjánál nem :D
Ha minden nap látja az ember, kevésbé feltűnő.

Ma egész nap itthon voltunk, nálunk ugye ez nem megszokott. Gondban is voltam eléggé, hogyan kössem le Lilit. Gyúrmáztunk (alig akart hozzányúlni), mondókáztunk, főztünk együtt, megsózhatta a husit, kapott saját krumplit, teregettünk, de mind csak pár percig volt jó. Ti miket szoktatok otthon játszani? Vagy hogy lehet bevonni Lilit mindennapi ténykedésbe. Úgy veszem észre, nem nagyon érdekli semmi sokáig, csak a lábamnál való ácsorgás :D , ja meg a teletabi, de nem tévézhet mindig...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dóra.

Szegény Kata! Puszílják a lányok nekem a kissebbik lánynak Krisztinek a kb ennyi idősen a kulccsontja volt eltörvre. Az ágyon szaladlágl és leesett. Ez lett a vége. Még egyszer jobbulást neki és többi kisbetegnek is.
borsika33

Virág
nekem jó a nyolc óra,megbeszélem cukival neki is jó e,ott talizunk akkor.

Lili
a Kőhíd utcán van egy teázó,rögtön a boltív mellett.Ha jó neked,mi 8 körül megyünk.

Jön még valaki?Feldob a teájuk,fini.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Nana: jobbulást a fiúknak!! Gratulálok Botinak a forduláshoz!! :D

Lili: gratulálok a házatokhoz!! Végre nektek is lesz egy igazi otthonotok!! :D :D A kertetek pont akkora lesz mint a mienk. :wink:

Dóra: annyira sajnálom szegény Katikát!! :cry: mennyi ideig lesz rajta a gipsz??

Lina: nagyon ügyes Lili!!! Nem egy nyugis fajta úgy látom, mindent olyan gyorsan kezdett el csinálni!! :D :D :D
Néha nekem is nehéz lekötni Janikát itthon mert itt ugye már mindent ismer és nekem is hamar megunja. Viszont én mindent odaadok neki ahogy te is ami veszélytelen számára és tettszhet neki. Pl. konzervdobozokat szereti görgetni és menni utána, vagy a palackokat is imádja, főleg ha még van benne folyadék, most meg egy hatalmas dobozból fogok neki házikót csinálni! Lesznek rajta nyílások amin ki be tud mászni. :lol:

Nagyon el voltunk foglalva mostanában, Janikának kibújt felül 4 foga egyszerre, úgyhogy most 6 foga van összesen. megszenvedtünk vele, de hála az égnek 1 héten belül áttörtek. Most remélem nem fogja semmi kínozni szegényt....

:roll: :roll:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Katika egesz jol viseli a gipszet, tulajdonkeppen nem foglalkozik vele. Mar tokelyre fejlesztette a az egy kezzel maszast is, sot a motorjara is fel akart ulni! Kihisztizte, feltettem, de ket kor utan felbatorodott es ment mint a meszes. :shock: Na, akkor leszedtem es eldugtuk a szekrenybe... :roll:
Az elso ejszakank meglepoen jol telt - jobban, mint az elmult napokban, amikor a foga kinozta :roll: - parszor felkelt, de nem sirt fel. Kivancsi vagyok a ma ejszakara.
Holnap megyunk vissza kontrollra, akkor derul ki meddig kell gipszet viselnie.

Borsika, mi is pusziljuk a lanyokat! Kulcscsont meg rosszabb lehetett Krisztinek!

Roz, nagyon jol sikerultek az ovis fotok Nikirol! Milyen szep nagylanyod van!

Lina, eggyel tobb ok, hogy elgyertek ujra hozzank! :lol: :wink: Latod, Lili egyre ugyesedik! Enek, mondoka, kepeskonyv nezegetes, egymasba rakhato vodrocskek pakolas, duplotorny rombolas, jatekok rakosgatasa egyik dobozbol a masikba, fakanallal muanyag edeny pufolese, palack guritas, motorozas (bar ehhez talan meg tul kicsi - Kata imadja), hirtelen ennyi jutott eszembe. Kata sokszor lefoglalja magat, akar fel orat is lapozgatja az ujsagokat es magyaraz hozza. :lol:

Erszenyes, ez a franya fogzas! :? Azert szegeny babaknak sok mindent el kell szenvedniuk... :(

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Nana,
Leona csak 6 hósan kezdett forogni, Boti semmiről nincsen lekésve!
Jobbulást a srácoknak!

Dóra,
Katának is jobbulást, örülök, h nem foglalkozik a gipsszel, a gyerekek ált. ilyenek. Szerencsére.

Roz,
Niki nagyon tetszik! Olyan kedvesen tud nézni! És mindig mosolyog, bármikor szóltam hozzá, ő mindig rámmosolygott.
Mi is lesz a hétvégén?

Lina,
Leona is ilyen, mintha hozzá lenne kötve a lábamhoz, bár ha jól emlékszem, Lili azért játszik egyedül is. Sztem engedd nézni mindig, amit csinálsz és adj neki mindig vmit. Ha teregetsz, csipeszt, ha főzöl fakanalat stb. De sztem ezt amúgy is csinálod.
Korcsolyával mi van?

Kép
sygnum

Erszényes,
csak a fognövesztést nem csinálja hamar Lili :D 3,5 hónapja a 2-nél tartunk...

Dóra,
persze, megyünk nagyon szívesen, most már el sem fogok tévedni. A múltkor valahogy ösztönből mentem, mert csak arra emlékeztem, hogy a Margaréta otthon mögött laktok, és pont vissza akartam fordulni egy kis utcán, mikor megláttam, hogy pont jó utcába jöttem :D
Katika nagyon vagány ezek szerint, emlékszem anno én két helyen törött lábbal kirohantam a kórházból, mikor azt mondták, hogy ott kell aludni. Na mondjuk azt a mai napig nem értem miért kellett, na mindegy. Közben majdnem lebuktattam anyámat, apu szüleinél történt a dolog, apu a Balcsin volt, a nagymamámék meg majdnem mentek az éjszaka kellős közepén anyuhoz, hogy mi történt, de aztán úgy döntöttek, hogy jó lesz reggel is, szerencsére, mert anyu meg nem apuval volt otthon :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Syg,
eddig 25-ös korcsolyát találtam legkisebbet, de még keresek. Anno a tesómat 3 évesen vittük korizni, és kisebb korija volt, biztosan találok. A Hervisben azt mondták, hogy szerintük lesz ilyen kicsi, csak nem náluk.
Tényleg, egy darab csipesz nincs a lakásban.... :idea:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Sajnos nem tudok egy kicsit se belolvasni a történtekbe.. :(

Botond mára egybefüggő piros kiütés lett. :( :( :( Azt hittem az antibio..fehivtuk az orvost (nem a Kiss Katalint, ő szabin van :( ) azt mondta meg kell néznie...szóval azt mondta 5, TIPUSÚ Betegség, kiütés!!!?????? hasonló mint a himlő!!!????

Hát lehet hogy én vagyok nagyon tudatlan de soha nem hallottam még ilyenről! Ti??? Seriff???

Megkérdeztem volna a dokit is...csak a férjem vitte orvoshoz Botondot, nekem itthon kellett maradni Danival.

KépKép
KépKép
nana09

Nana, 5.típusú betegség? Passz, én sem hallottam erről, de attól még...tudod, nem vagyok gyermekgyógyász

Kép
seriff

Nana: jobbulást Botinak!!! Én sem hallottam még ilyenről.... :roll:

Lina: én még nem láttam olyan pici korcsolyát, de cuki lehet nagyon!! :wink: :D

Én Janika mellett egy 1 éves kisfiúval vagyok itthon. Hát ne tudjátok meg hajnal óta eddig az egész napom pelenkázásból, etetésből állt ráadásul felváltva alszanak Janikával..... sztem hulla leszek mire a nevelőapja jön Leventéért. :roll: :D :D :D

KépKép
erszényes

Most meg Levi tök álmos (Janika alszik most ) de nem akar elaludni csak nyavalyog....nem ismerem a szokásait, már próbáltam mindent....meg biztos érzi is h nem otthon van.... :roll:
erszényes

Gondolom majd akkor dől ki mikor janika felébred és kipihenten sikongat majd neki.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
erszényes

Sziasztok!

Sajna nem jön össze a mai tea,Cuki sem ér rá,nekem is akadt egy kis gond,de hétfőn vagy bármelyik nap jó lenne nekem.BOCSI :cry:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
hat ez nem akar osszejonni... Nekem a hetfo nem jo. (hastanc :lol: ), de esetleg kedden, de nekem a legjobb megint a pentek lenne. A tobbi nap eleg zuros.

Nana,
Nekunk is volt ilyen a herpesz virus okozza, legtobb gyerek atesik rajta . Semmi kulonos, a kiutesek nehany nap alatt elmulnak , a laz mar godolom el is mult, es ennyi :) Nem jar a gyerek reszere sem tul sok kellemetlenseggel.
mvirag

Lina,
Lili pici meg! Nagyon korai neki a gyurmazas, a mondokazas is igazabol csak egy eves koruk utan erdekli oket, Ilyan korban teljesen normalis hogy tiz perc utan minden uncsi... En rengeteget setaltam veluk ebben a korban, neztuk az autokat, fakat stb, meg is tapogattunk mindent (falat , fa kerget). Kemeny kotesu kepeskonyvet nezegettunk es mondtam minek mi a neve, de csak egy szoval, es mindig ugyanazt a konyvet. Szertik a hancurozast dobalas hemperges. ÍMeg midig mehetnek a zenelo gombos ketyerek,amit nyomogatni lehet, szines villog , zenel stb. Es persze a konyhaszekreny es minden elerheto fiok kiramolasa. Nalunk ez volt a nagy slager.....Csinalj neki kincses fiokot, amit mindig kipakolhat.

Dora,
De jo hogy eszrevetted, en lehet hogy nem is vettem volna eszre hogy ilyen nagy a baj :roll: Hirtelen belegondoltam, hogy hanyszor elesnek, es soha nem gondoltam ra hogyx el is torhet valamijuk :? Nagyot eset Kati? Jo hogy Katika ilyan konnyen viseli, ugyes csajszi :wink:

Roz,
Olyan csinos Niki. Lassan johetnek az udvarlok :wink:
mvirag

dóra

katica keze hoyg van ????????annyit van eszemben a kis drága :cry: remélem nem nagyon zavarja a gipsz

erszényes

:D :D :D :D most ezen tök jót mulattam pedig jaj de nem is multaságos :D :(
erről mindig az jut eszembe hogy mikor ákit vártam niki még csak 2 éves volt és adri még csak 4 !!! hónapos. Gondolhatod .. Mentünk nikiért a bölibe mert járt ilyen 3-4 órás jászocsoportba nikit cipeltem kezemben a másik kezemmel toltam a babakocsit tél volt hideg volt és hatalmas hasam .... hu de nem volt egyszerű :D de már nem is tudom vissza idézni miért is volt bonyolut valahoyg megszépültek a dolgok :)valahogy az a akkor a kicsi hasam nem is tünt olyan kicsinek :D És a 10 pereces utakból sokszor lett 30 majd később 45 perces út de rég is volt :) Ma meg már smink készletért könyörög a csajom lassan azon kapom magam hoyg kérik a kocsi kulcsot :)

syg
iggen niki ilyen kis mosolygós :) imádom hoyg még a szeme is nevet :)
ez még egy elmaradt névanap már mindenki rágta érte a fülem :? szeptembeben nálunk 5 ünnep volt és senkit nem hívtam meg semmire és sajna vannak akik nagyon is elvárják . Probálkoztam már süti bulival de az nem nyert. Most ki kell magamért tenni ma reggel már kimentem a piacra megvenni mindent , kaptam 4 tyúkot lesz 1 leves, lesz egy grill csiri, 1 pörkölt, 1 töltött pipi (anyukám bevállalt egy marha pörit . Főzők krumplit meg tésztát meg csinálok franci salit , meg friss salit holnap. Meg sütök diós kosárkát meg ilyen sós roládod . Azt hiszem ennyi így kapcsiból . Holnap megfőzők mindent bár tudom nem illik melegítgeni de vasárnap még mire megteritek délre, meg biztos kicsit a lakást is össze kell kapni lesz dolgom . 17. meg a dédik 50 . házassági évforduloja lesz és arra kell sütnöm egy scher tortát meg valami gyümisset vagy dió tortát . azt hiszem nem fogok unatkozni :D
Ja persze a sgítségem ma nem jött :( mindegyy egész jól elhaladtam igy is ..

Kép

Kép

Kép
roz23

Virag: ez a kincses fiók jó ötlet, én eddig csak kincses polcokat csináltam de már az sem olyan izgi neki! :wink: :D :D Hihetetlen hogy napról napra egyre több tér kell neki!! :D :D

Roz: nekem még ez is fárasztó volt, nemhogy amit te írtál!!! :D :D :D :D :D Minden tiszteletem a többgyermekeseké!!! :wink: :wink: Nem bánom h ízelítőt kaptam, bár az igaz h itt a 2 gyerek között viszonylag kicsi (4 hónap) volt a korkülönbség és totál a sötétben tapogatóztam a másik kisfiúval soxor. :roll: :roll: De mindent egybevéve jó napom volt és nem bánom!!! :D :D
Amúgy sokmindent meg is figyeltem pl. h ha az egyikük sírni kezdett akkor a másik is, a nevetéssel dettó uez., meg tényleg felváltva aludtak ezért is volt nehéz, komolyan mondom amikor az egyik kelt a másik feküdt!! :wink:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Erszényke, nagyon ügyes vagy! Én nem merném látatlanban más gyerekét bevállalni. :roll: Mennyi mindent tudhat már Janika! Jó lenne látni benneteket! :wink:

Virág, ez a kincses fiók jó ötlet. Bár Zsófit kevésbé érdeklik azok a dolgok, amik neki valók. :) :roll: :? Inkább most az a menő, hogy amit anya nem enged, azt egymás után úgy 5* megcsinálja. :? Mikor mondtam neki, h. ne csípd anya cicijét, mert fáj, még 2* megcsípte, 3.-ra eltűnt a cici. :D :shock: És utána csak nyüszizett, hogy hova is tűnt.

Sajnálom, h. a mai taliból nem lett semmi. :( Remélem hamarosan bepótoljuk.

Lina, hát, nem olyan egyszerű őket lafoglalni 1napon keresztül az tuti. Én is fogok összeírni dolgokat, amiket tudunk bent játszani. Ma este pl.: hintáztattuk a plédben, az nagyon tetszett neki, meg a járóka kemény lapját alagúttá alakítottuk, és ott bújt be, és ki. :D Meg ilyen érdekességek. :) És az nagyon jó, hogy "tessék Zsófi", "köszönöm anya", "tessék anya", "köszönöm Zsófi" Aztán apát is bevonjuk :wink: .....ezt imádja 50* eljátszani. :) :D Nem unalmas. :roll:
birolili

Sziasztok!

Erszenyes, bator voltal, hogy bevallaltal egy hasonlo koru gyerkocot egesz napra! Orulok, hogy jol sikerult!

Botond :( , szegeny kicsi remelem gyorsan meggyogyul. Vegul sikerult kideritened, hogy mi ez az otodik tipusu betegseg?

Virag, eszre lehetett venni, mert siros volt es nem emelte a jobb karjat. A nehezseg csak az volt, hogy almabol kelt gyerkocot kellett vizslatnunk, aki ez miatt is baromi nyugos volt, kellett egy jo 20 perc mire rajottunk, hogy a karjaval lehet valami.

Roz, koszonjuk jol van!:) A gipsz nem zavarja igazan, de azert biztos kenyelmetlen neki. Ma kapott "igazit", 22-en veszik le. :?

Torott szarnyu madarkam:
Kép Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Nana,
Boti nem roseolás véletlen?????? Az egyik ismerősöm kisfiánál is ez volt nyáron, hogy antibigyo után lett, azt mondták gyógyszerallergia, kapott másik gyógyszert..., és a negyedik, vagy ötödik orvos találta el, hogy mi volt a baj. Először magas láz, aztán ez kisütés volt nála.

Dóra,
22-én leveszik, akkor szerencsére nem hat hét, mint általában. De látom, azért mosolyog benne Katika :)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

"Örülök" h vki azért hallott ilyen betegségről. :(

Lina,
Ez a roseola gyanús!!! Rákerestem a neten..néztem fényképeket...hát nagyon ilyenek a kiütések, még a feje is tele van. :( Illetve mára már sokkal szebb lett és nem is lázas.

Azt olvastam hogy már akár hetekkel korábban rossz közérzetet okozhat...hát Boti ugye extra eset...amióta megszületet a nap nagyrészében sírt, ill mostmár nyüszi megy, de kb. 1,5 hete exrtanyüg van.

Roz,
NIKI GYÖNYÖRŰ és tényleg mint egy kis modell! :) nagyon profi!!! :) :)

Dóri
HÚÚÚ szegény kis KATA!!! :( :( Pici kezecskéjén pici gipsz....
de a motoros kép nagyon cuki! :) :)

na ennyire futotta... MINDENKINEK JÓ HÉTVÉGÉT!!!

Ja még azt akartam irni,,,ma Boti jobban volt és egyre jobban kezdem látni kibontakozó személyiségét.... :) :shock: :shock:

HÁÁÁÁÁÁT azt hiszem lesz vele gond...igazi kis ördögfióka lesz!!!!!!
Jelenleg profi nyálköpködő, de oyan huncutosan és elementáris erővel tud sikitozni!!!!!!!!!

Én meg megeszem a kis tokáját közben!!!!!!! :lol: :lol: :wink:

KépKép
KépKép
nana09

Dóra

Szegény Kati nagyon sajnálom. De azért ügyesen feltalálja így is magát.

Nana

Lehet, h tényleg a gyógyszertől van. Jobbulást kívánok nektek.
Rendeltél már Anettől? Van már rá pénzem. Nekem így 690 postaköltséget mondott, nem tudom, h egyben nem e sokkal több lenne a súly miatt. Mit gondolsz?
és még akartam neked mondani, h múltkor a neten Eleken-től rendeltem bodikat és nagyon jó minőségűek voltak. Meg a bóbitaexpresszen is szépek olcsók vannak. Bőséges a kínálat.

Lili

Gratulálok nektek a házhoz. Ott is útban lennétek nekünk a cipő miatt. :lol: Anyukám, uncsitesóm, barátaink ott laknak.

Roz

Niki csodaszép kislány, és annyira hasonlít rád.

Lina

Szerintem túl nagyok az elvárásaid Lilivel szemben. Korai még a gyurmázás. Persze, ha tetszik neki, lehet, csak még nem érett rá. Meg nem baj, h nem marad meg sokáig egy helyben. Még egy évesen sem nagyon fog. És szerintem nem kell azon sem görcsölni, h lekösd. Megy az magától is.
Adrin azt vettem észre, ha mindig teszem a dolgom, jobban elvan. Időnként odajön, felkéredszkedik, odabújik. Akkor megdajkálom, és újra leteszem. Egy nap kb 1 órát játszunk össz-vissz. De sokat beszélek hozzá. Mindig mondom, h éppen mit csinálunk. És hihetetlen, de mintha utánozni próbálná a szavakat. Ápá, azt állítom, h tudatosan mondja. Mert mindig ránéz. Imád teregetni. Odajön a lavórhoz, és egyenként kiszedi a zoknikat, megrázza, eldobja és már nyúl is a következőért. Időnként bekapcsolom neki a babatévét, imádja.

Hajni

Csak nincs vmi gond, h nem tudtál te sem menni?

Ha vki még gyűjti a Pampers kódokat, de ügye pelust meg nem lehet kapni-A Tescóban most van sok és akciósan. Ezenkívül a Fischer P-os csiga 2500 körül van, amire szintén lehet gyűjteni a Pampers programban.

Lina

Még akartam írni, hogy köszi az infót. Voltunk az SCs-ben. Óriási, csak egy játékboltig jutottunk el. Amúgy meg kis tételért nem nagyon éri meg elmenni odáig, na de hát ott is voltam. Persze minden olcsóbb, mint nálunk. Még a pelus is! Hát röhej.

Adrinak meg kibújt a 3 foga. Azóta alszik este akár 10 órát is egyben. Tiszta kánaán. Sopront nem nagyon élvezte.

Jó éjt

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Csak fél szóra: Dora, mehetnék a dobozokért? Nagyon kezd idegesíteni az a sok-sok lim-mol, amit majd pakolnom kell. Itt is ki kell takarítanom, mielőtt kiköltözünk, meg a másik házban is. Anyukámnak mondtam, hogy 1hét szabit vegyen ki. Szerencsére jön is. 1hétre.

Hétfőn vagy kedden? Mikor lenne Neked jó?
Katica nagyon édes. De a gipsz olyan nem jól mutat kicsi kezén. :(
birolili

Sziasztok,

Nana ,én továbbra sem értem ezt az ötötdik típusú betegséget. Ez most a 3napos láz? (Egyébként abban is roseola szerűek a kiütések) Miért kell mindig új és új neveket adni a betegségeknek????

Dora, nagyon édes a kis gipszes csajszid! Azért látom motorozna ezerrel!!!!

Lina, sztem is korai a gyurma, még én sem vettem elő...Hannának most pl a rajzolás tetzsik nagyon(persze a mit rajzoljunk kérdésre mindig uaz a válasz:cicát), de ez se túl régóta..1 éves kora körül (mint Lili) tényleg könyvnézegetés( én mondjuk sokfélét nézegetek vele most is, és nem törekszem, h egy szóval magyarázzak), séta(mondjuk az idő gáz), ja és pakolás ezerrel, zenélő bizgentyűk, labdagurítás....

Cukker,mi az a babatévé?

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?