Lindi!
még a péntekihez. azért látom, hogy most is valaki győzködi a másikat, hogy ezt vagy azt ne adjon. pl. te is mondtad Votivnak, hogy inkább vitamint adjon, mint tejet

. én inkább azon vagyok, kajából nyerje ki a vitamint a gyerek, nem holmi pirulákból. mondjuk a kalcium sose volt vitamin, csak egy egyszerű ásványi anyag, de elég sok a napi szükséglet, így aki tényleg nem iszik tejet, annak musz enni pirula formájában.
én mindig irigyeltem a kőmilkósokat, akik dollárboltban vásáltak

. akik dobbantottak, bejöttek vásálni nektek? mert nálunk földi halandó nem mehetett be csak úgy.

a Barbijaid megvannak még? őrzöd őket Grétinek?
Indi!
a tejpép tápszerből készül. egy fejlődésben lévő gyereknek 500 ml tejben lévő kalciumra van szüksége. ennyi sajtot képtelenség bezabálni, na meg pufók is lesz tőle az ember. (sajtban asszem kevesebb is van) korábban csináltam házi tejpépet, de persze ugyanúgy tápszerből, mert leolvastam a hozzávalókat a dobozról. viszont ez esetben - mivel főztem - lőttek a vitaminnak, ami a tejpépben pedig ott csücsül.
játék: kafák ezek a fa játékok, de ilyen tologatós autó nem nagyon segít a járásban, hacsak nem szorul a kereke, mert Lencsinél is próbáltuk, orra esett. viszont ha megtanul járni, onnantól kezdve tologatja majd ezerrel.
leesés: nem pontosan ugyanilyet meséltem Lencsivel? aszontad akkor, hogy ez no way.

persze az ágyról először nem esnek nagyot, főleg nem szőnyegre, de én is marhául megijedtem, nem csodálom, hogy te is.

azután 1 percre se tudtam hátat fordítani, úgyhogy ált. inkább a kiságyba tettem, ha tejet mentem készíteni. ezért mondtam múltkor, hogy inkább engedd le a kiságyat, mint elcsomagold
ízlés: nekem a ronda lakk kopogós cipők tetszettek, de sosem kaptam szerencsére. nem is tudtam volna benne járni. anyu elmagyarázta, hogy 2 cipőre nincs lóvéja, de ha csak egyet veszünk, az nem lehet lakk, mert az nem mindig oké.
és én is lestem a dollárbolt kirakatát mindig!!! azért anyuék elég jó ajándékokat vettek, a lehetőségekhez mérten. de a szegények közé tartoztunk, és ez főleg a suliban látszott, amikor egyes osztálytársaim minden nagyobb alkalomra tök új ruhát kaptak. titokben ez eléggé fájt. nem is az, hogy én nem kapok, hanem, hogy de jó lenne...
te hiszel abban, hogy minden tanítani akar valamire? mert én is el szoktam gondolkodni mindig ilyen eseménykor. de a régi cuccok elromlanak ám. pl. a szgéped - sajnos - használtan kaptad, így nem csoda, hogy kimúlik folyton.
Votiv!
lehet, hogy a hipoallergén tejpép nem látott bocit, de a többi sima tejből van. az ásványi anyag tartalma megvan mindkettőnek, csupán a hipoallergénben kevesebb és más láncú fehérjék vannak, az íze meg förtelem
"aktiviától nem lesz semmi baja, biztos nem látott sok bocit": nem vonj le téves következtetéseket

. tejből készül, de ebben van biffidus essensis, ami a bélben felzabálja a laktózt, ami azért került oda, mert valószínűleg a fogyasztója nem termel laktáz enzimet, ami feldolgozza azt. a bélben pedig puffadást és egyéb dolgokat okoz, de a biffidus segít. gyanús, ha a biffidusos cuccok jók neki, mert akor lehet, hogy tényleg a laktózzal van gondja.
Zuzi!
férjem azt mondta, hogy úgy lenne igazságos, ha csak olyanokkal ajándékoznánk, akikkel még olyan viszonyban vagyunk, hogy személyest tudjunk egymásnak adni. a többinek semmi értelme.
a Villányin van ám egy fa játékbolt!
és tudtad, hogy Dobó Kata oda költözött?

még azt si tudom, hogy melyik házba! a cuki után menni kell a Móricz felé, és a kocsma feletti lakásokban lakik.
Dorka!
Kati nagyon édes ám gipsszel is!!!! és látom nem dobtad ki a motort. pedig Lindi ezt tette, mikor Gréti tanyázott vele egy jó nagyot.
Johi!
most meg miért bánod az öcsifrizut??
Ruzy!
nekem se volt Barbie babám sose! DE MONCSICSIM IGEN!
Karácsony:
én a szeretteimnek mindig előre kitalálom, hogy mit szeretnék venni, attól függően, hogy mennyi a keret rá. férjemnek pl. egy Hattori Hanzo kardot szeretnék, nem tudom valakinek mond-e ez a név vmit